Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 december 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ De Gecombineerde Verlangens van de Mensheid / Daniel Scranton / Zaterdag 29 December 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞
De Gecombineerde Verlangens van de Mensheid
Daniel Scranton / Zaterdag 29 December 2018


"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.

We hebben alle verlangens van de mensheid genomen en we hebben ze samengebracht om ons een ​​beeld te vormen van al die gecombineerde verlangens. De gecombineerde verlangens van de hele mensheid hebben een unieke vibratie en we hebben die vibratie geïdentificeerd, zodat we die naar jullie toe kunnen sturen in de vorm van een download. Dit is een download die jullie allemaal zullen ontvangen op jullie energievelden rond de tijd van jullie Nieuwe Jaar.

Nu, zoals elke gave, moet je bereid zijn het te ontvangen. Je moet het uitpakken, openen en waarderen. Dus wat we aanbevelen is dat je voelt hoe dat de essentie van alle verlangens van de mensheid in elkaar zit. Voel het om je heen en nodig het uit. Door dit te doen, word je een deel van de vervulling van die verlangens.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 December 2018 / via Shelley Young


Het is passend dat dit jaar van herziening en transformatie is geëindigd met velen van jullie die tijd doorbrengen met familie, want er is geen andere groep die oude problemen en conditioneringen naar boven kan brengen die mogelijk nog steeds aandacht nodig hebben. Nu jullie de kans hebben gehad om weer in je eigen energie te komen en op adem te komen, wat heeft deze vakantie dan voor jou verduidelijkt? Wat heb je heel goed gedaan? Wat zou je willen verbeteren? Welke nieuwe intenties kun je creëren om vooruit te gaan? Hoe kun je oude patronen op nieuwe manieren benaderen?

De drukte van de vakantie kan jullie ook bewust maken van hoe jullie jezelf kunnen verwaarlozen, te veel kunt geven of te veel op je neemt, waardoor jullie je balans verliezen. Hoe kun je dit aanpassen terwijl je verder gaat? Zijn er andere mensen die je kunnen helpen bij je taken? Kun je meer verenigen dan dat je binnen je vakantietradities doet? De vakanties zijn zo'n ideale tijd om deze gebieden te verkennen, omdat ze werkelijk elk gebied vergroten dat vraagt om naar het licht gebracht te worden voor transformatie.

De spirituele band tussen een oma en haar kleinkind / Gepubliceerd 27 december 2018 | Door Ans Hoornweg

De spirituele band tussen een oma en haar kleinkind
Gepubliceerd 27 december 2018 | Door Ans Hoornweg

Een oude vrouw werd op latere leeftijd nog oma van een kleinzoon, en daar was ze heel gelukkig mee. Deze oma en haar kleinkind hadden een sterke, spirituele verbintenis, waardoor zij elkaar heel goed aanvoelden en begrepen.

Op een dag zei het jongetje: ‘Oma, jij gaat heel gauw een lange reis maken hè?’ ‘Nee hoor, m’n kind,’ zei de oude vrouw, ‘waar zou ik naar toe kunnen gaan, je weet toch dat ik slecht kan lopen?’ Maar oma, je hoeft daar niet te lopen hoor,’ antwoordde het jongetje, ‘je zweeft daar gewoon overal naartoe. Maar, het duurt nog wel eventjes voor je op reis gaat, want eerst word je nog een beetje ziek.’

De oude vrouw begreep gelijk wat haar kleinzoon bedoelde, want de laatste tijd voelde ze zich niet zo lekker. Een paar dagen later was ze ziek en moest ze het bed houden, maar haar kleine, grote vriend bleef bij haar, het knulletje week niet van z’n oma’s zijde. Een paar dagen later ging het zo slecht met de oude vrouw dat de familie bijeenkwam om afscheid van haar te nemen. Het kleine manneke begreep daar niets van en zei: ‘Waarom nemen jullie afscheid van oma? Dat hoeft helemaal niet want zij zal altijd in de buurt blijven hoor, hè oma?‘ De oude vrouw knikte bevestigend naar haar lieve kleinzoon.


Live Kryon Channeling: Kryon op Paaseiland. 4 / 26-31 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 29 december 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon op Paaseiland. 4
26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  29 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de vierde channeling op wat velen Paaseiland noemen maar wat Rapa Nui is. Wij zijn niet ver van de afgraving waar de standbeelden die Moai genoemd worden, vandaan komen. Wij zitten in het gras op de heuvel met de wind die om ons heen waait. Gaia is hier weer met haar zegeningen. Wij zijn hier op een diepgaande plaats, dit Rapa Nui. Ik wil het met jullie hebben over intuïtie, maar, zoals eerder gezegd, vraag ik toestemming aan de voorouders om deze boodschap te brengen; dat hij nauwkeurig en waar mag zijn en dat hij de oorspronkelijke intentie van degenen die op dit eiland waren mag vertegenwoordigen. Intuïtie, lieve mensen, is iets waar jullie naar zouden moeten luisteren. Er zijn vele soorten onderwerpen die jullie via je intuïtie kunnen horen. Maar laten wij het over de belangrijkste hebben. Wat is jullie intuïtie over JEZELF? Is er meer van jullie dan alleen het lichaam en het bewustzijn?

Sinds het begin van de mensheid, sinds jullie 23 paren chromosomen ontvingen hebben mensen gezocht naar iets dat groter is dan zijzelf. De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat zij meer zijn dan alleen hun lichamen, en de vraag is: als jullie overlijden en als jullie lichaam is verdwenen, wat is dan jullie intuïtie? Waar is die gebleven? Als jullie het zouden kunnen vragen aan iedereen op de planeet zou meer dan tachtig procent zeggen dat hun bewustzijn ergens zou verblijven, ergens naartoe zou gaan, en voor sommigen wordt dit ziel genoemd. Het lijkt erop dat dit woord voor iedereen algemeen is. Zo kan men stellen dat het basisidee van de meeste mensen is dat zij na hun dood ergens naartoe gaan. Laten wij dit eens even onderzoeken. Wat heeft de mensheid met deze intuïtie gedaan….want dit is zeer onthullend. Een van de eerste georganiseerde systemen op de planeet, in de beschaving die jullie kennen, werd Hindu genoemd. Dit spirituele systeem bracht helemaal geen profeet voort en had het in plaats daarvan over de Eenheid van Alle Dingen.Een Schrijven van de Schepper 28 december 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 december 2018 / door Jennifer Farley,

Nog een paar herinneringen ... ”


Naarmate jullie jaar ten einde loopt, worden jullie herinnerd
aan een paar eenvoudige dingen ...

Vertrouwen is veel gemakkelijker dan je dacht.
Jezelf binnenleiden in de overtuiging dat het goed is om jezelf
en Het Universum te vertrouwen zal een enorme stap voorwaarts zijn.
Angst heeft geen plaats in de volgende fase.
Angst houdt je als bevroren, klem, statisch en onverzettelijk tijdens het stromen
en het ontdekken van jouw nieuwe vaardigheden is aan de orde van de dag.

Het is perfect om niet te weten wat er gaat gebeuren.
Je kunt verrassingen 'haten', maar Het Universum biedt altijd
 mooie kansen waar jij denkt dat er geen bestaat.
Elk moment van jouw bestaan is een vreugdevol wonder!

ZIJN JULLIE EEN COMPROMIS AAN HET SLUITEN MET VREUGDE? / Channeling door Brenda Hoffman, 24 december 2018


ZIJN JULLIE EEN COMPROMIS AAN HET SLUITEN MET VREUGDE?
Channeling door Brenda Hoffman, 24 december 2018

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 20 december 2018. http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Velen van jullie vinden dat jullie de 5D-vaardigheden niet zo snel ontwikkelen als jullie zouden moeten – veel zoals in de puberteit het geval was. Jullie zullen ontwikkelen op de juiste snelheid en tijd voor jullie. Jullie vrije dagen kunnen minder opwindend aanvoelen dan in het verleden. Dat is zo omdat jullie meer geïnteresseerd zijn in de nieuwe acties en vaardigheden.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Jullie hebben waarschijnlijk ontdekt dat jullie ondanks de beste pogingen enigszins gebukt gaan onder de activiteiten van de vrije dagen.
Dat is zo omdat jullie niet alleen 3D-verplichtingen nakomen, maar jullie staan ook toe en moedigen zelfs aan nieuwe vaardigheden en aanwijzingen, binnenin jullie.

Waar jullie je nog niet bewust van zijn is dat jullie waarschijnlijk de komende dagen meer vreugde zullen voelen dan verwacht.
Dit is zo omdat jullie de berg hebben beklommen en overwonnen van schuld, schaamte, gebrek aan eigenliefde en angst dat jullie 3D wezen was leven na leven. In plaats van te wensen en te hopen, beginnen jullie de behoefte te voelen om te veranderen, om ervaringen te creëren die jullie innerlijke behoeften beter ontmoeten.

De occulte aspecten van 9/11 / Zondag 20 januari 2019 EXPO Houten

De occulte aspecten van 9/11
Zondag 20 januari 2019 EXPO Houten

Beste mensen,

Ook ex-burgemeester en chemtrail-deskundige Peter Vereecke is op de Truth Convention op 20 januari aanwezig. Hij zal spreken over de occulte aspecten van 9/11. 


Schrijver & publicist Berend Warrink komt met een opmerkelijke presentatie: Van de Goden bevrijd.

Zijn originele denkwijze en toelichting vindt u op de website.

Het exacte programma van 14 sprekers met o.a. Johan Oldenkamp, Emile Ratelband, Evert Jan Beverwijk, stralingsbioloog Huub Smolders  en Rasti Rostelli (de Kracht van het onderbewustzijn) is nu bekend.Heavenletter 6529: JULLIE KROON OP GLORIE / 11 december 2018 / Geplaatst 29 december 2018


Brief uit de Hemel
JULLIE KROON OP GLORIE
11 december 2018 / Geplaatst 29 december 2018


God zei:

Geliefden, voordat jullie werden geboren, kozen jullie ervoor om de rol van held op je te nemen. Jullie hebben er niet voor gekozen de rol van luilak te accepteren. Absoluut niet. Jullie kozen de rol van een held. Wanneer dat geen opvallende Superman-rol is, kiezen jullie op zijn minst voor de rol van langzaam maar stabiel. Jullie hebben een toezegging gedaan om het schip niet te verlaten. Jullie beloofden om hier voor de lange termijn standvastig te blijven.

Jullie zijn hier niet om op vingernagels te bijten.
Jullie zijn hier niet om te willen ontsnappen aan jullie rol op Aarde.
O ja, het lijkt misschien alsof jullie helemaal geen held zijn.
Niettemin, iemand kijkt naar jullie en volgt jullie en leert van jou, jullie.

vrijdag 28 december 2018

Jezus: Jullie worden doorlopend en liefdevol bewaakt door degenen in de spirituele rijken. / 24 December 2018 / door John Smallman


Jezus:
Jullie worden doorlopend en liefdevol bewaakt door degenen in de spirituele rijken.
24 December 2018 / door John Smallman

Terwijl de mensheid zich voorbereidt op de grote ontwaking – en iedereen op dit moment op Aarde aanwezig bereidt zich voor, ook als men er zich niet bewust van is – is Kerstmis een uitstekende tijd om de vooruitgang die al gemaakt is te melden en wat jullie kunnen doen om de kracht en intensiteit van de reeds genomen collectieve beslissing om te ontwaken te verhogen. Dit zal anderen, die nog diep slapen, helpen voelen of bewust te worden van de zachte duwtjes die ze krijgen die hen verder naar het ontwaken bewegen.

Echt waar, jullie ontwaking gaat een absoluut verbazingwekkende en opwekkende gebeurtenis worden. Op de planeet Aarde heeft zoiets nog nooit eerder plaats gevonden. De overgrote meerderheid van de mensen die op dit moment op Aarde aanwezig zijn, zelfs degenen die spiritueel aangelegd zijn en de intentie vasthouden om liefdevol en mededogend te leven, hebben geen idee dat een ontwaking van zo’n enorme betekenis hen binnenkort gaat optillen naar een staat van vreugdevolle verbazing. En zelfs diegenen die er tijdens de meeste van hun levens bewust voor werkten als lichtwerkers, sterrenzaden, spirituele leraren en wegwijzers, hebben zwakke twijfels en angsten over de geldigheid van de goddelijke belofte dat de ontwaking van de mensheid “zeer spoedig” zal plaatsvinden.  Zij willen het en diep binnenin weten ze dat het er zal komen en toch twijfelen ze. En hun twijfels worden soms versterkt door hun gesprekken met anderen die ook vol vertrouwen wachten.

De WingMakers en het vijfde intervieuw, deel 3 / Geplaatst 27 december 2018


De WingMakers en het vijfde intervieuw, deel 3
Geplaatst 27 december 2018

In het vijfde interview, deel 3, vertelt Dr. Neruda dat ieder mens de mogelijkheid heeft om uit de illusie te stappen. Er komt geen redder van buiten, we moeten het zelf doen. Tot die tijd leven we in een wereld van ontworpen scheiding. Een wereld van verdeel en heers. Om uit de illusie te stappen moeten we wakker worden én wakker blijven.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah

> Lees eerst de inleiding over de WingMakers en deel 1 en deel 2 van het vijfde interview.

Dr. Neruda: “Dit maakte allemaal deel uit van het ontwerp, om verschillende religies en esoterische culten te creëren die een enorme hiërarchie zouden ondersteunen en de menselijke soort zouden rangschikken in meester-studentrelaties, en dan een multi-niveau hiernamaals zouden creëren dat degenen zou belonen die geloofden en gehoorzaam waren aan hun god of meesters.

Zie je, het hele principe achter deze hele onderneming kon in één woord worden samengevat: scheiding. Alles bestaat ook in afscheiding binnen het aardse vlak en zijn leven na de dood.

Maar volgens de WingMakers is wat echt is dat we allemaal doordrongen zijn van gelijkheid en eenheid – niet via het onbewuste brein, dat ons alleen in de scheiding verbindt, maar eerder door de levensessentie die wij zijn. En deze levensessentie is soeverein en integraal. Het is IK BEN WIJ ZIJN. Niemand is erboven, niemand is eronder. Niemand is beter, niemand is minder.”

Sarah: “Maar je zegt dat alles een leugen is? Alles … ik bedoel dat alles waarvan we geleerd hebben om erin te geloven een misleiding is! Hoe is dat mogelijk … of … of zelfs geloofwaardig?”

Dr. Neruda: “Het is mogelijk omdat de wezens die de mensheid tot slaaf hebben gemaakt, een wereld hebben ontworpen waar we ons gedurende eeuwen aan hebben aangepast.
We zijn erin geëvolueerd op een manier dat we verloren zijn gegaan in onze wereld. De sluiers die over ons zijn geplaatst, zijn ondoorzichtig. Zozeer zelfs dat mensen opereren als menselijke lichamen die niet weten dat alles om hen heen een illusie is. Het is een geprogrammeerde realiteit die niet echt is. “De WingMakers zeggen dat alles eenvoudigweg holografisch georganiseerd is om er echt uit te zien.”

Sarah: “Dat is deprimerend …”

Dr. Neruda: “Alleen als je kijkt naar de omvang van het bedrog en de manier waarop de mensheid het heeft toegestaan om hun gedrag te regeren. Het goede nieuws is dat je dit nu hoort.”

Sarah: “Het voelt niet als goed nieuws.”

Dr. Neruda: “Elke persoon kan uit de illusie stappen. Er is hier geen meester. Er komt geen god naar beneden om het voor ons te laten gebeuren. Geen ET’s. Niemand. Het is een ieder van ons. Dit is wat wordt bedoeld met IK BEN. … het is als één. Eén-ik en een ieder verenigd. BEN, betekenis bestaat nu. Op dit moment. Niet in de geschiedenis of in het geheugen. Niet in een toekomstige tijd of doel. Nu!”

Sarah: “Dit voelt niet echt voor mij. Ik ben Christelijk opgevoed. Ik heb geen reden om te geloven dat Jezus een insider … agent was van dit plan van bedrog …”

Dr. Neruda: “Ik zeg niet dat hij dat was. Velen van hen die naar de aarde zijn gekomen als menselijke leraren hebben geprobeerd te onthullen hoe diep en breed en hoog deze illusie is gemaakt. Het is zo ver als de rand van het universum en zo dichtbij als je DNA.

Ze zagen dat het tijd was voor een herdefinitie van God om tegemoet te komen aan een zich ontwikkelende Mens 2.0. God was opeens een liefhebbende vader en de hele mensheid was broeder en zuster.”

Sarah: “Dus je zegt dat Jezus zich bewust was van deze misleiding, maar zijn woorden stonden niet in de Bijbel?”

Dr. Neruda: “Onze mening was dat zijn woorden zo tegen de geconditioneerde overtuigingen waren dat mensen ze niet konden begrijpen zoals hij ze zei. En dus werden ze in de loop van de tijd vertaald in het formulier dat je tegenwoordig kent. De Bijbelse vertalingen missen simpelweg de oorspronkelijke potentie waarmee hij ze zei.

Bovendien zijn er twee methoden die het maken van deze illusie een zeer moeilijke propositie kunnen maken.”

Sarah: “Wat bedoel je?”

Dr. Neruda: “De eerste is dat het onderbewustzijn in iedereen zit. Het is net een informatieveld waar iedereen toegang toe heeft. Het kan iedereen beïnvloeden of infecteren. Een onthullend idee kan aan een klein aantal mensen worden doorgegeven, maar het heeft onvoldoende invloed om massa-ontwaken te genereren. Dus er is een onbewuste geestelijke verlamming.

De andere, en dit is schadelijker, is dat de functionele implantaten zijn geprogrammeerd, en zoals elk programma kunnen ze worden geüpgraded of zelfs worden uitgeschakeld.”

Sarah: “Terwijl ik naar dit … verhaal luister, ik … ik voel me een beetje overweldigd over hoe ik verder moet gaan met dit interview. Ik weet niet zeker wat ik moet vragen of welke richting ik moet nemen. Als ik naar mijn aantekeningen kijk, zie ik mijn handgeschreven notitie: ‘er is geen God’, is dit echt wat je zegt?

Alles daar tussenin is een illusie. Jezus kwam om veel van dit te onthullen, maar de schrijvers van de Bijbel beslisten wat aanvaardbaar zou zijn binnen het paradigma van het leven zoals wij dat menselijk kennen. Ze kozen ervoor om Jezus onderdeel te maken van de misleiding.”

Dr. Neruda: “De WingMakers verwijzen naar de drie-eenheid van bewustzijn omdat het godsbewustzijn erin is geïnstalleerd – in de laag van het onderbewustzijn. Maar ze rapporteren ook dat wanneer het individu zich ontwikkelt vanaf ongeveer de leeftijd van zes of zeven, ze hun individuele persoonlijkheid uit de elementen van de onderbewuste laag beginnen te assembleren. Tegen de tijd dat ze twaalf tot veertien jaar oud zijn, hebben ze hun unieke persoonlijkheid goed op hun plaats. Voor sommigen sluit deze uniciteit het bestaan van een god uit.

Vanuit het perspectief van Anu is dit prima. Hij houdt waarschijnlijk van atheïsten en agnosten. Het is meer scheiding. Meer diversiteit. Hoe groter de diversiteit in de menselijke familie, hoe groter de scheiding. Hoe groter de scheiding, hoe gemakkelijker het is om het programma van slavernij intact te houden. Kies zijden en ben het niet eens met je tegenstanders. Concurreren. Het voedt oorlogen en sociale onrust. Wat betreft het bestaan van god, we zijn collectief het dichtst bij God. Wij zijn. Dat is de duidelijke boodschap van de WingMakers. Er is een Eerste Bron, [4] een middelpunt in het bestaan dat het bestaanskader creëerde door middel van geluid- “

[4] De WingMakers verwijzen naar Eerste Bron als de Schepper van de levensessentie.

Sarah: “Maar hoe zit het met degenen die verlicht zijn of spirituele meesters – ze zijn allemaal verzonnen?”

Dr. Neruda: “Nee, het is niet dat ze verzonnen zijn. Ze bestaan. Het is alleen dat hun bestaan zich binnen de menselijke interface of functionele implantaten bevindt. Ze bestaan daar. Wij, wij, het wezen dat IK BEN, dat wezen is niet van die realiteit. Het bestaat niet echt in het holografische stadium dat miljoenen jaren geleden door interdimensionale wezens werd gecreëerd; het wordt eerder gebruikt als een stroombron die de menselijke interface of het lichaam animeert. In de loop van de tijd zijn we dieper en dieper in deze geschapen wereld terechtgekomen, compleet met zijn hiernamaals en verschillende bestaansgebieden. Je zou het op deze manier kunnen bekijken: Anu installeerde een programma in de Mens 2.0 en in dit programma zouden mensen evolueren van absoluut niets weten over hun wereld, naar het kennen van god.

Mensen werden ontworpen om godsbewustzijn te hebben, wat betekent, om hetzelfde begrip en bewustzijn te hebben als Anu. Maar toen nam Anu deze evolutionaire lijn en plaatste het godsbewustzijn zo ver weg in de toekomst, dat mensen in essentie dit goddelijke bewustzijn voor altijd zouden achtervolgen. Ze zouden schaduwen achterna zitten, want totdat ze ontwaken uit de misleiding, is de enige god die in die wereld bestaat Anu.

Eenmaal ontwaakt zoals IK BEN WIJ ZIJN of de Soevereine Integraal, leeft een mens als een uitdrukking van dit bewustzijn. Volgens de WingMakers heeft niemand dit op dit moment bereikt. Het is echter onze toekomst om in dit bewustzijn te leven in een menselijk instrument.”

Sarah: “Niemand heeft dit gedaan … je bedoelt overal.”

Dr. Neruda: “Op dit gebied, aarde, heeft niemand dit gedaan. Maar vergeet niet dat de WingMakers in een toekomstige tijd mens zijn. Ze zijn teruggekeerd naar onze tijd om deze schelp een beetje open te breken. Ze zijn naar onze tijd gereisd om ons te herinneren aan wat ze hebben ontdekt. Ze hebben deze slavernij achtergelaten, dus we zullen het doen.”

Sarah: “Maar je zei al dat ruimte-tijd een illusie is.”

Dr. Neruda: “Dat is waar. Dat is zo, maar het is moeilijk voor te stellen dat het universum waarin we bestaan echt een hologramprojectie is die geprogrammeerd is in onze onderbewuste geest en we zitten echt in dit hologram, gekleed in een menselijk lichaam dat was uitgerust om alleen dit hologram waar te nemen. De WingMakers zeggen dat de echte wereld geluid is. Alles is geluid en resonantie van geluid. Alles wat we in ons menselijk lichaam hebben om ons universum te voelen, is miljoenen jaren van evolutionair ontwerp om af te stemmen op dat hologram en alleen dat hologram.”

Sarah: “Hoe gaat dat hologram dan verder dan deze fysieke wereld? U zei zelfs dat het hiernamaals er deel van uitmaakt?”

Dr. Neruda: “Er zijn veel aspecten aan het hiernamaals. Er is god, eerst en vooral. Er is het Licht van verlichting. Er is de universele geest en individuele ziel. Er is een hiërarchie van engelen en meesters. Er is het concept van karma en reïncarnatie of zonde en verlossing. Het concept van hemel en hel. Het concept van de gekozene. Het concept van een ascensie pad. Het concept van het Book of Records of Akashic records. Al deze concepten zijn ontworpen om de Mens 2.0 interface te upgraden.

Bepaalde menselijke wezens zijn geprogrammeerd om deze concepten in hun laag van het onderbewustzijn te vinden en te delen. Als gevolg hiervan ontstaan religies. Filosofieën ontstaan soms ter ondersteuning van de religies, soms in tegenspraak.  Esoterische culten zijn in opkomst. En al die tijd blijft de mens verloren. Hij blijft verward in zijn illusie. Alles is verbonden met een lege belofte in een geloof, en in al die geloven, blijft één ding constant: scheiding.

Het programma is enorm in zijn bereik, en de Anunnaki, nadat ze voldoende goud hadden gedolven, hadden een heel ras van wezens tot slaaf gemaakt. Anu, samen met zijn bondgenoten van de Sirianen en het Slangenvolk, besloten dat het het beste zou zijn om de Menselijke 2.0’s te veranderen in een waardeloos schepsel dat voor eeuwig verlichting zocht door geloof. En wie denk je dat de dingen zou aanbieden om in te geloven? Anu en Marduk.

Alles werd leer-lessen. De aarde was een schoolgebouw. Als je je lessen leert, hoef je niet meer te incarneren. Leren, leren, leren. Maar wat leer je? Je leert te geloven in het hiernamaals, zoals het werd beschreven en voorgeschreven door Anu en zijn ontwerpers. Je leert je menselijke lichaam gehoorzaam aan te trekken. Je leert onderscheiden hoe de mensheid anders is. Je leert elk zelfbeeld dat je hebt te verbinden met de wereld van drie dimensies, terwijl je hoopt dat er meer is na de dood.

De nuchtere realiteit is, dat nadat je sterft, het wezen in jezelf wordt ontvangen door een begeleider die je naar je bestemming zal brengen, grotendeels gebaseerd op je daden in dit leven. De meeste wezens worden echter meegenomen naar een levensevaluatie waarin je je leven in elk detail onder ogen ziet, en op basis van die ervaring zal een gezaghebbend figuur je jouw volgende levensopties voor reïncarnatie voorschrijven. Je wordt in essentie gerecycled in hetzelfde programma met een nieuwe moeder en familie en er wordt een geprogrammeerd levenspad uitgestippeld dat je kunt volgen.

Het hiernamaals programma en proces maakt allemaal deel uit van het masterprogramma om de slavernij van de wezens te behouden. Denk eraan, we zijn interdimensionale wezens, wat betekent dat we in 3D en hogere niveaus bestaan. Het is alleen dat deze hogere niveaus zijn ontworpen door de Anunnaki.

Sarah: “Waarom? Waarom doen ze het zo? Dat slaat nergens op.”

Dr. Neruda: “Wat begon als een experiment in driedimensionale verkenning vanuit een hoger dimensionale realiteit, werd wat hier is. Elk mens zal deze realiteit uiteindelijk confronteren. Het kan niet worden vermeden. We kunnen ons ergeren aan het gebrek aan eerlijkheid of vragen waarom, maar of het logisch voor je is, verandert niets aan het feit dat we in een wereld van ontworpen scheiding leven. Verdeel en heers.

De WingMakers schrijven over de toontrilling van gelijkheid. (Dr. Neruda haalde op dit punt enkele papieren tevoorschijn.) Dit is de exacte woordkeuze van de WingMakers: ‘Wanneer alle manifestaties van het leven echt worden waargenomen als fragmentarische uitdrukkingen van de Eerste Bron, wordt de vibratie van gelijkheid die ten grondslag ligt aan alle levensvormen waarneembaar voor het menselijk instrument. Het leven komt in eerste instantie naar voren als een uitbreiding van de Bron Realiteit en vervolgens als een geïndividualiseerde energiefrequentie die in een vorm is ingebracht. Het vibreert, in zijn pure, tijdloze staat, precies hetzelfde voor alle levensvormen. Dit is de algemene basis die alle leven deelt. Dit is de toontrilling van gelijkheid die kan worden waargenomen binnen alle levensvormen en die alle uitingen van diversiteit verenigt tot het fundament van het bestaan dat bekend staat als Eerste Bron.”

Sarah: “Het is zo abstract. Hoe helpt het?”

Dr. Neruda: “Misschien niet. Ik weet het niet. Maar het punt is dat, om te veranderen, om uit deze illusie te stappen, (is) het vereist is dat een ieder van ons wakker wordt en wakker blijft. Het is niet het lezen van woorden die dit zal veranderen; het is de diepzinnige aard van nieuw gedrag, omdat deze gedragingen aangeven dat onze bewustzijnslagen worden begrepen als gescheiden van wie we werkelijk zijn. We moeten te werk gaan zoals IK BEN WIJ ZIJN.”

Sarah: “Waar horen de Incunabula [5] of Illuminati thuis in dit verhaal?”

5 In de Drie-eenheid van Macht is de Incunabula de sluitsteen – ook bekend als de Sluitsteen van de Elite.

Dr. Neruda: “Ik zal dat later beantwoorden. Ik wil het verhaal een beetje verder voortzetten.”

Sarah: “Oké.”

> Binnenkort deel 4 van het vijfde Neruda-interview, over het ontstaan van de Mens 3.0, de Soevereine Integraal.

Ella Ster* | bron: wingmakers.com | vertaling: Koen van Klei

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan:

Op deze dag van je leven / 28 december 2018 / Neale Donald Walsch


28 december 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de geboorte van Gods zoon vandaag wordt gevierd.

Ja, ik weet het, je denkt dat Kerstmis voorbij is.
Die dag voorbij is gegaan.
Maar de geboorte van God's zoon - en die van God's dochter - wordt elke dag gevierd.
Want elke dag waarop een kind wordt geboren, wordt God's kind geboren.

Jij en ik zijn evenzeer God's enig geborenen net zoals Jezus.
En Jezus zou de eerste persoon zijn om je dat te vertellen.
 Inderdaad, hij was iemand die ons dat vertelde.

De Christus wordt vandaag in ieder van ons geboren
en dit zijn blijde berichten van troost en vreugde.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlLive Kryon Channeling: Kryon op Paaseiland. 3 / 26-31 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 28 december 2018


Live Kryon Channeling:
Kryon op Paaseiland. 3
26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  28 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
  
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Alweer vraag ik aan de voorouders toestemming om deze boodschap te brengen. Ik wil dat jullie je bewust zijn van de energie van de voorouders die hier waren en niet alleen de voorouders die worden vertegenwoordigd door de beelden. Er is hier een diepe Akasha, zelfs van de planeet en van degenen die deze planeet zeer lang hebben bevolkt. Lieve mensen, zelfs de Rapa Nui die hier leven ontdekken nog nieuwe energieën van dit eiland; zelfs met een toename van het toerisme! Er is een hernieuwing van de heiligheid van bepaalde plaatsen en dit komt omdat steeds meer mensen hen voelen.

Ik wil het nu over jullie hebben; de mensen in de groep; niet degenen die later luisteren en lezen. Er is al aangegeven dat jullie in de baarmoeder van Gaia zitten. Dit is een metafoor. Jullie zijn in een grottencomplex ietwat onder de grond, een plek die in het verleden voor vele dingen werd gebruikt. Wat voelen jullie nu? Dit is jullie tweede dag. Het is nu tijd voor jullie om dingen te gaan voelen, als jullie dit al niet doen! Ik wil niet dat jullie vreemde energie voelen; ik wil dat jullie de energie voelen die hier voor jullie was achtergelaten. Ik wil dat jullie vrede voelen, welwillendheid en liefde. Dit is dan het bewustzijn van de Lemurier….lang voordat hier de beelden waren….lang voordat er burgeroorlogen waren…kwamen degenen die puur waren. En, lieve mensen, zij lieten een energie achter die jullie persoonlijk kunnen voelen. Vaak zullen bovennatuurlijk begaafde mensen naar deze plaatsen komen en zij zullen ernaar zoeken om vreemde dingen te voelen en zij zullen een energie voelen en zij zullen voelen dat zij hier zijn om het eiland te zegenen.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 27 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 December 2018 / via Shelley Young


In de stilte tussen 25 december en Nieuwjaarsdag is het een ideaal moment om even stil te staan bij alles wat je hebt bereikt in het jaar dat ten einde loopt. 2018 was een bijzonder transformationeel jaar.

Als je terugkijkt op de afgelopen 12 maanden, zul je een heel goed idee krijgen van hoeveel je bent veranderd, zelfs als de nieuwe potentiëlen die nu mogelijk zijn als gevolg van die verandering nog niet helemaal voor je zijn uitgekomen. Veel van jouw nieuwe creaties wachten om in de energieën van 2019 te komen om vorm te krijgen. Je bent als nooit tevoren klaar om te creëren en te ervaren op basis van jouw energetische waarheid. Brede intenties gecombineerd met oprechte overgave, geloof, stroming en vertrouwen, samen met een gezonde dosis waardering voor jezelf en voor alles wat je hebt gedaan, zijn ideale oefeningen terwijl je je voorbereidt om de overgang naar het nieuwe te maken.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl