Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 december 2018

Boodschap van Vader/Moeder God – “Een nieuw begin, vol Licht en Respect” / 21 december 2018 / via Eillie Deus'

Boodschap van Vader/Moeder God
– “Een nieuw begin, vol Licht en Respect”
21 december 2018 / via Eillie Deus'

Lieve Kinderen van het Licht,

Wat een mooie naam hebben jullie: Kinderen van het Licht. Jullie zijn stuk voor stuk lichtjes die dwarrelen over de Aarde, de Moeder waarop jullie leven. 

Het beeld van jonge dieren die speels en vol vertrouwen over hun moeder kruipen, is jullie niet vreemd. De meest gevaarlijke dieren tonen naar hun kleintjes toe een groot geduld en grote verdraagzaamheid. Maar ook een grote kordaatheid – wanneer nodig worden ze gecorrigeerd. Deze boodschap wordt snel begrepen, de jongen volgen de moeder.

Moeder Aarde gedraagt zich net zo geduldig en verdraagzaam naar haar kinderen toe die op haar leven. Alleen zijn die kinderen niet zo volgzaam en respectvol naar haar toe.

Jullie vieren in deze tijd de terugkeer naar het Licht – vanaf nu worden de nachten korter, de dagen langer. Jullie wensen elkaar het beste toe, een goede gezondheid en vrede. Jullie lichtjes stralen helderder, sprankelen in deze tijd van het jaar.

Denken jullie ook aan Moeder Aarde ?
Ze is er altijd voor jullie. Zijn jullie er ook voor haar ?

Live Kryon Channeling: Kryon in Sedona. 2 / 18-21 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 23 december 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon in Sedona. 2
18-21 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  23 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De hele dag hebben jullie in channelings en leringen gehoord dat jullie meer zijn dan jullie denken door wat al zo vaak is gezegd en wat verder gaat dan jullie dachten. Jullie zijn op een perfecte tijd gekomen om verder te gaan dan jullie dachten. En weer ga ik het hebben over wat er in de zaal gebeurt.

In het bewustzijn dat hier aanwezig is, zijn er mensen die voorbereid zijn op “verhoogde” informatie. Deze verhoogde informatie is veel van wat de channelings jullie in deze dagen zullen geven. Bij verhoogde informatie bedoelen wij dat daar ook verhoogd begrip bij hoort.

Ik ga nu weer over iets spreken dat deels wetenschappelijk is; en hier is de reden: Als jullie iemand vertellen dat jullie naar een channeling-bijeenkomst gaan, hier in Sedona, als zij niet bewust zijn van wat dit zou kunnen betekenen, of bevooroordeeld zijn over wat het zou kunnen betekenen, zullen zij jullie veel plezier wensen en met hun ogen rollen. Als jullie weer terug komen zullen zij jullie heel weinig vragen. Jullie zouden hen kunnen vertellen over de feeën en de kikkers die er waren, en al dit soort dingen, en zeker in Sedona. Dit is heel algemeen en wat ik dus zeg is dit: dat er velen zijn die niet veel verwachten van de ontmoeting, echt! Met name degenen die niet begrijpen wat jullie begrijpen.


Op deze dag van je leven / 21 december 2018 / Neale Donald Walsch21 december 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er een licht is dat nooit kan worden uitgedoofd.
Het zit binnenin je. Jij bent het.

Laat jouw licht zo schijnen op de wereld zodat de wereld
 zal weten wie jij werkelijk bent -
en zijn mensen zullen weten waarom zij ook werkelijk zijn,
door het licht van jouw voorbeeld.

De duisternis van onze wereld wacht op je - niet om jou te verzwelgen,
maar om door jou getransformeerd te worden.
Wees, tijdens dit seizoen van het Licht,
de Bron voor al diegenen die naar Vreugde zoeken.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Family Bulletin van December 2018 22 december 2018 / Lee Carroll


Family Bulletin van  
December 2018
22 december 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Leer je eigen Supermens te ontwaken.

Groetjes, Henk! 

Je kunt je afvragen waarom je een bulletin ontvangt over een gebeurtenis waar ik niet bij ben. De reden is dat de informatie – hoewel ik er niet bij ben – wel degelijk van Kryon is.
  
Als jullie mijn Kryon-bijeenkomsten hebben gevolgd en naar de audio hebben geluisterd is het mogelijk dat jullie de stem van Marilyn Harper herkennen.

Zij heeft Adironnda en haar Raad - naast Kryon – over de hele wereld gechanneld. Marilyn heeft haar handen vol aan haar grootse werk, samen met haar zakenpartner Joeaux Robey. Samen hebben zij over de hele planeet workshops gehouden die zij “Plurkshops” noemen (werken en spelen samen).


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 21 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
21 December 2018 / via Shelley Young


We willen jullie feliciteren met alles wat jullie hebben gedaan tijdens dit cruciale en transformationele jaar. Jullie consistentie, jullie moed, jullie humor, jullie bereidheid om dieper dan ooit tevoren te gaan, heeft diepgaande veranderingen gecreëerd en jullie zonnewende omsluit die verandering. Bovendien ervaart je op deze dag een instroom van licht - reinigend, ondersteunend licht, een andere op 22 december en opnieuw gedurende jullie vakantieseizoen, waarbij jullie je licht opwaarderen, zo je wilt, voordat jullie het gloednieuwe jaar van 2019 binnenstappen.

Waar jullie ook zijn in de wereld, of je nu het einde van de donkerste nacht ervaart en terugkeert naar het licht, of geniet van de dag van het meeste licht, we raden jullie aan om je gewoon te openen en het licht te ontvangen als de reinigende, ondersteunende balsem dat het is. We moedigen je ook aan, terwijl je het licht toestaat je te omhullen, om je eigen schitterende, schijnende licht te vieren als een essentieel onderdeel van het hele verlichtingsproces, want zonder jou zou het niet gebeuren. Jullie worden geliefd en meer gevierd dan jullie ooit zouden kunnen weten, deze dag en altijd.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 21 december 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
21 december 2018 / door Jennifer Farley,

Weten.... 


Vandaag wil Het Universum dat je weet dat je niet alleen bent,
 nooit bent geweest, nooit zult zijn.
Wat het ook is.
Laat dit genoeg zijn voor het moment.
Geloof en vertrouwen hebben nog nooit betekent dat
 je wie je bent overgeeft aan wie of wat dan ook.
Het is weten dat er voor je wordt gezorgd ongeacht wat er gebeurt.
Zonder uitzondering en zonder enige vorm van voorbehoud,
sta jezelf toe je hart tot het uiterste te duwen.
En, door heel je hart te omarmen,
weet dat je echt leeft ongeacht de omstandigheden.
Je bent mooi en geliefd!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
  

vrijdag 21 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon in Sedona. 1 / 18-21 oktober 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 21 december 2018


Live Kryon Channeling:
Kryon in Sedona. 1
18-21 oktober 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  21 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Op deze momenten wil ik spreken over channeling. Dit is een channeling-retraite. Jullie trekken je terug uit dingen en concentreren je op channeling. Dit zijn dagen vol channeling en leringen van de channelaars. Voor degenen die later luisteren en lezen, en niet hier zijn: dit is de eerste bijeenkomst van de reeks. Degenen die voor mij samen zijn gekomen zijn speciaal hiervoor gekomen. Jullie weten wat jullie kunnen verwachten: er hoeft niet veel te worden gesproken om jullie ervan te overtuigen dat dit werkt en dat jullie hier voordeel van kunnen hebben. Daarvoor zijn jullie hier en jullie weten het. Hier wil ik het met jullie over hebben. Wij willen hierover spreken omdat wij niet vaak spreken voor mensen die hier klaar voor zijn. Jullie begrijpen echt wat hier op het podium aan de hand is.  Van mens tot mensen, van hart tot hart. Jullie gaan naar het proces zelf kijken. Channeling is uniek. In deze speciale stad, Sedona, was het niet zo lang geleden dat ik aan mijn partner vroeg om 12 channelaars op een podium bijeen te brengen. Toen zij hun boodschappen brachten gebeurde er hetzelfde als wat er hier gebeurt. Dit komt omdat er dezelfde samenhang in de boodschappen is. Er zitten nu vier channelaars voor jullie en er zijn geen vier boodschappen. Op hun eigen manier gaan zij op de een of andere manier door de sluier en brengen iets mee dat uniek voor hen is en zij geven dit op hun manier aan jullie.

Oh, maar er is meer… er is echt meer….en dit is wat ik wil dat jullie weten: als jullie zouden moeten vertellen wat er nu aan de hand is, op dit moment; er zit een man in de stoel en op de een of andere manier is hij in contact met de andere kant van de sluier – misschien met de Creatieve Bron zelf – en levert boodschappen af met zijn bewustzijn, met zijn stem, met zijn intellect. Dit is de manier waarop het gaat, lieve mensen, bij alle channelings die op de planeet aan jullie zijn gegeven….deze manier!


2019 here we come! / 20 december 2018 door uitjebewustzijn

2019 here we come!
20 december 2018 door uitjebewustzijn


Wat een jaar was 2018 hè? Bomvol energetische shifts, bijzondere planeetstanden, manen in blauw en rood, zonnewinden waar je u tegen zegt en alles om de versnelling in transformatie tot stand te brengen.

Aan het licht
Heb je ook gemerkt dat steeds meer vreemde en kwalijke praktijken aan het licht zijn gekomen? Dat dingen die niet door de beugel kunnen, maar die altijd zijn verzwegen ineens grote items zijn geworden? Zoals #Metoo, corruptie van banken en verzekeringsinstellingen, het afpikgedrag van de overheid, het dierenleed, mensenhandel, (sexueel) kindermisbruik, enz. Allemaal zaken die ons recht in ons gezicht vertelt worden, maar waar we nog niet voldoende aan doen. ‘
De wetten die zijn veranderd, zoals de wet op jouw privacy (sleepwet, ondanks het referendum), het automatisch donor zijn (stimulatie handel in organen), de benzineprijzen (druk om elektrisch te gaan rijden), de btw-verhoging op groente, fruit, boeken en alles wat ons als energetisch wezen voeding biedt om te groeien en ons eigen voertuig (lijf) gezond te houden van 6 naar 9%, het verbod om op internet de werking van kruiden en kruidenpreparaten te mogen publiceren (ons steeds verder afbrengen wat Moeder Aarde ons biedt en ons sturen richting chemische medicaties), en zo nog veel meer.

Liefdesharmonie / Door Anja Tjelpa / december 2018.

Liefdesharmonie
Door Anja Tjelpa / december 2018.


Wij zijn niet alleen
Jij bent niet alleen
Ik ben niet alleen

Wij zijn met veel, ontelbaar
Voor elkaar en met elkaar
En overal
Ook Boven Al

De mooie Zon
Is een verlenging vanuit de Grote Bron

De mooie Maan
Heeft zo haar baan
De hulp om de weg te gaan


Op deze dag van je leven / 20 december 2018 / Neale Donald Walsch


20 december 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 
... dat niemand jouw hulp nodig heeft.

Ik weet het, ik weet het ... dit is een moeilijke. Maar het is waar.
Toch betekent dit niet dat niemand jouw hulp wil,
of dat niemand jouw hulp kan gebruiken.
 Het betekent gewoon de gedachte, dat een ander
Aspect van Goddelijkheid krachteloos is zonder jou, niet waar is.

Doe daarom niet iets omdat je denkt dat iemand anders je nodig heeft.
Dat bouwt alleen boosheid op.
Doe wat je ook doet als een manier om te beslissen,
 te verklaren, te creëren, en te ervaren wie je bent - en wie je kiest te zijn.
Dan zul je je nooit slachtoffer voelen, machteloos of zonder keuze. Ja?
Zie je hoe eenvoudig het allemaal is?
Stap uit het slachtofferschap.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


donderdag 20 december 2018

Saul: Wees in Vreugde / 18 december 2018 / Door John Smallman


Saul:
Wees in Vreugde
18 december 2018 / Door John Smallman


De mensheid staat aan de vooravond van een doorbraak in haar ontwakingsproces! Ja, op het voorpagina nieuws lijkt alles politiek chaotisch, waar je ook kijkt. Maar dat is het gevolg van de enorme toename van liefdevolle energieën die de planeet overspoelen om je te helpen een enorme stap voorwaarts te maken op je spirituele evolutionaire pad. De conflicten die in het nieuws bekend worden gemaakt doen zich voor, omdat de onderliggende angst en boosheid die hen veroorzaakt niet alleen op persoonlijk niveau, maar ook op planetair niveau moeten worden vrijgegeven. Al eeuwenlang hebben verdeeldheid, schadelijke overtuigingen en geloofssystemen enorme kloven veroorzaakt tussen mensen. Dat heeft geleid tot de uiterst pijnlijke scheiding in relaties op zowel persoonlijk als internationaal niveau en vaak resulterend in gewelddadige en verdorven conflicten. Hun opkomst toont nu jullie allemaal op heel duidelijk wijze aan de essentiële behoefte aan enorme verandering in de manieren waarop jullie ervoor kiezen om met elkaar om te gaan.

Bereid je voor om GEWELDIG te worden! Het is een sprong die gepland werd zodra de schijnbare scheiding plaatsvond. De timing daarvoor zou overeenkomen met de keuze van de mensheid om zich ervan bewust te worden dat de enige manier om problemen op te lossen, van de kleinste tot de grootste, liefde is. Dit is gebeurd en - hoewel veel mensen nog steeds slapen, zich niet ervan bewust zijn- het omslagpunt is bereikt, zodat liefde en zinvolle dialoog in toenemende mate bittere meningsverschillen zullen ondervangen als mensen elkaar ontmoeten om problemen op te lossen die kunnen leiden tot conflicten of verdere planetaire schade.


Untwine: Vlammen van Licht en Vloeibaar Licht, 14 december 2018 / 20 december 2018


Untwine:
Vlammen van Licht en Vloeibaar Licht, 14 december 2018
20 december 2018

Vlammen van Licht, zoals de Violette Vlam, het Witte Vuur van AN, en de Blauwe Vlam van Aartsengel Michael, zijn in de laatste paar decennia op Aarde goed bekend en gebruikt. Echter, het gebruik van Vloeibaar Licht is niet zo wijdverspreid.

Vlammen van Licht en Vloeibaar Licht zijn hoger dimensionale energieën die de oorsprong zijn van fysieke realiteit. Bijvoorbeeld, Gouden Licht is de substantie waarvan fysiek goud (en andere gouden kristallen) zijn gecreëerd, goud is letterlijk verdicht goudgekleurd Licht.

Hetzelfde geldt voor zilver, en vele kristallen, en feitelijk geldt hetzelfde voor alle fysieke materie, zoals bekend is in fysica dat elke verschillende atoom een verschillende frequentie heeft, en deze frequenties corresponderen met kleuren, dus alle fysieke atomen zijn manifestaties van verdichte frequenties van verschillend gekleurd Licht.

We reizen lichtvoetig het nieuwe jaar in… / 18 december 2018 / Lilian Ferru


We reizen lichtvoetig het nieuwe jaar in…
18 december 2018 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

22 december is een keerpunt

Het is aftellen, nog even en dan bereiken we het diepste punt, de kortste dag. Vanaf 21 december worden de dagen weer langer en kunnen we weer minuten bijtellen dat het langer licht is. Nu is het al op een grijze dag om half vijf donker, iets dat mij het idee geeft dat de avond al is begonnen.

De volgende dag, op zaterdag 22 december, vieren we het Feest van Licht. We gaan over de brug van de oude wereld naar de nieuwe wereld. Is het werkelijk mogelijk om pijn en verdriet achter je te laten en gelukkig en zelfverzekerd door het leven te gaan? Ja! Liefde is vrijheid en het erkennen van jezelf als een stralend sprankelend licht. Het is niet meer nodig om je sterk te houden, de zeilen bij te zetten, of je minderwaardig of klein te voelen. Kunnen we er dan op vertrouwen dat er een vaste richting is? Ja! We gaan huiswaarts, door een open deur, waarachter een welkom wacht.

Op deze dag van je leven / 19 december 2018 / Neale Donald Walsch


19 december 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niemand iets doet wat ze niet willen doen.

Je hebt altijd een reden - en meestal een redelijk goede -
om te doen wat je doet en te kiezen waar je voor kiest.
Wees voorzichtig dat je jezelf er niet van overtuigt
dat je niet iets doet tegen je zin.
Zoiets is onmogelijk.

Wees daarom eerlijk tegen jezelf waarom je kiest om iets speciaals te doen.
Doe het dan graag, wetende dat jij altijd te doen krijgt wat je wilt.

De verklaring "Ik heb geen keus" is een leugen.
Je kunt altijd kiezen.
Je geeft simpelweg niet de voorkeur aan de alternatieven
die beschikbaar zijn voor jou, om welke reden dan ook.
Dus jij selecteer de uitkomst die je het meest verkiest.
Is dat geen macht?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper /19 december 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
19 december 2018 / door Jennifer Farley,

Grote Veranderingen In Het Vooruitzicht


Naarmate de inkomende energie arriveert en toeneemt,
kun je je een beetje overweldigd voelen.
Dit, wat de grootste van de veranderingen tot dusverre is,
kan dingen naar boven brengen die je niet verwachtte.
Er wordt voorgesteld dat je je best doet
om in een zo kalm mogelijke staat te blijven,
vergeet niet om jezelf te aarden en weet dat er elk moment
 enorme hoeveelheden kennis arriveren.
Het is niet nodig om iets 'speciaal' te doen ... gewoon jezelf zijn is genoeg.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat naarmate je leert en groeit,
bepaalde dingen waar je vertrouwd mee bent geraakt
en gewoon zijn zullen vervagen in jouw leven,
 veranderingen die je niet verwacht, zullen gebeuren en communicatie
met je medemensen kunnen een beetje uitdagender zijn.
Heb geduld, lieve kind; alles komt goed!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlwoensdag 19 december 2018

Benjamin Fulford: Geheim Hoofd Van Wereldfinanciën, Kardinaal Pell, Ontslagen En Grote Veranderingen Op Komst / 17 december 2018


Geheim Hoofd Van Wereldfinanciën, Kardinaal Pell, Ontslagen En Grote Veranderingen Op Komst
17 december 2018 /  Benjamin Fulford 

Vorige week werd Kardinaal George Pell door een Australische rechtbank schuldig bevonden aan het seksueel misbruiken van kinderen en hierop volgend werd hij ontslagen door Paus Francis omdat hij” te oud was.


Dit is groot nieuws in de geheime financiële wereld omdat Pell de persoon was die de leiding had over financiële zaken binnen het Vaticaan en dus een geheime controleur was van de meeste wereldleiders, beweren P2 Vrijmetselarij en CIA-bronnen. Dit is zo omdat de meeste wereld regeerders wanneer ze aan de macht komen, een bezoek krijgen van een ambtenaar van de Vaticaanse Bank die hem een bankboekje overhandigd met een astronomisch bedrag (een miljard dollar of meer voor grote landen; minder voor kleinere landen). Dan wordt hen verteld: “Welkom in de wereld van de rijken,” en ze worden er vriendelijk aan herinnerd dat wanneer ze weigeren om het geld te accepteren ze “verwijderd” zullen worden.

Dit is de keuze voor zilver in plaats van lood die de Vaticaanse P2 Vrijmetselaars Lodge, geleid door afstammelingen van de Caesars, heeft toegestaan om in het geheim het grootste deel van de wereldregeringen te leiden. De 200 leiders die vorige week de frauduleuze “door koolstof veroorzaakte globale opwarmingsovereenkomst” hebben bevestigd zijn allemaal slaven van dit systeem, zijn P2 Vrijmetselaars en CIA bronnen het over eens.


Dankbaarheid / Door Irene Verweij / School voor Lichtwerk


Dankbaarheid
Door Irene Verweij /  School voor  Lichtwerk

De kracht van dankbaarheid
Een van de krachtigste levensinstellingen om een gelukkig mens te worden is wanneer je het pad van dankbaarheid bewandeld. Dankbaarheid is een zuivere energie met een zeer hoge trilling. Niet alleen zul je door een dankbare levensinstelling nog veel meer dingen op je pad krijgen waar je dankbaar voor kunt zijn, ook heeft dankbaarheid een helende en verzachtende energie. Het is een gevoel dat je heel diep zou mogen inademen.

Het ego gedijt bij ‘niet goed genoeg’ 

Dankbaarheid is een gevoel dat eerder bij de ziel hoort dan bij de persoonlijkheid. Het ego heeft het niet zo op met dankbaarheid. Om te overleven heeft het ego het juist nodig dat de werkelijkheid helemaal niet goed is. Ook ben jij voor jouw ego een voortdurend verbeteringsprojectje: jij bent nooit goed gewoon zoals je bent. Laat staan dat je dankbaarheid richting jezelf zou kunnen ervaren. Het ego moet een stap achteruitzetten als het gaat over dankbaarheid. Het is een gevoel en/of een gedachte waar het niets mee kan. Dankbaarheid is een lens waardoor je kijkt: je kijkt naar je leven van een afstandje en speurt daarin naar die dingen, waar je een ‘ok-sticker’ op kunt plakken. En laat dit besef nu van groot belang zijn op jouw spirituele reis. Dankzij dankbaarheid komen we op het terrein van de lichtmeester.