Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 december 2018

Draag Geel Op Elke Zaterdag Om Te Zeggen: Wij Zijn Wakker, We Zijn Ons Bewust, Wij Zijn Verenigd. /14 December 2018 / Door Steve Beckow

Draag Geel Op Elke Zaterdag Om Te Zeggen: Wij Zijn Wakker, We Zijn Ons Bewust, Wij Zijn Verenigd.
14 December  2018 / Door Steve Beckow


Ik zou graag zien dat mensen over de hele wereld elke zaterdag geel gaan dragen.

Ik nodig mensen van over de wereld uit om mee te doen.

Wat we ermee bedoelen te zeggen is dit:

"Wij zijn wakker, wij zijn ons bewust, wij zijn verenigd."

"Wij willen vrede en gerechtigheid. Wij doen mee aan het dragen van deze kleur om voor hun veiligheid."

Alles wat (citroengeel) is zal het doen. Een geel shirt. Een gele sjaal. Zelfs een geel lint.

En het beperken tot één dag per week, een dag waarop de meeste mensen niet werken, moet het mogelijk maken.

Als miljoenen mensen meedoen totdat we onze doelen hebben bereikt, kunnen we, (1) het publieke bewustzijn, (2) de publieke bereidheid om te leren, en (3) de publieke bereidheid om zich uit te spreken en op andere manieren vreedzaam te demonstreren, omhoog brengen.

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog Het is om jullie geest te helpen te bevrijden / 11 December 2018, Wes Annac

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden


Wes Annac: 11 December 2018, Karma Yoga Daily –
 tweede episode met Podcast

Episode 2 is hier! Deze week zal ik bespreken hoe we spiritualiteit kunnen gebruiken om verslaving te behandelen. Ik zal ook de manipulatie bespreken die vaak geassocieerd wordt met spiritualiteit.

De podcast is op You Tube (video ) en jullie kunnen er ook naar luisteren via deze link: Audio

De vertaling van het Transcript:

Hey iedereen! Welkom bij episode 2 van de Karma Yoga (met) Podcast.
Ik ben Wes Annac en deze week, zullen we wat van de manieren bespreken opdat spiritualiteit kan helpen bij de behandeling van verslaving.
Ik zal ook mijn gedachten delen over de manipulatie die jullie soms tegenkomen bij het nastreven van spiritualiteit.Nou laten we spreken over verslaving en spiritualiteit.
Ongeacht de specifieke beoefening of overtuiging staat spiritualiteit bekend als een open pad voor iedereen die zuiver wil worden en een oud, destructief leven achter zich wil laten.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 December 2018 / via Shelley Young


Hoe zou je vandaag zijn als niemand ooit iets minachtends tegen je zei? Laat je gevoel hier even een momentje overheen gaan. Hoeveel hebben die meningen en projecties je licht gedimd en je zelfvertrouwen en zelfrespect beïnvloed? Als je je kon voorstellen dat ze er niet waren, hoeveel stroming zou je dan in je leven hebben?

Wij begrijpen dat het oncomfortabel kan zijn om zulke dingen te voelen, maar het is in de erkenning van deze energieën dat genezing kan plaatsvinden. Vervolgens willen wij dat je de vraag stelt: was deze persoon bevoegd om jou te beoordelen? Kende men jouw zielspad? Jouw doel? Jouw schoonheid? Jouw waarheid? Zag men hoe waardevol jouw onschuld en gevoeligheid was? Waren zij levensexpressies waarnaar jij zou streven? Geliefden, we kunnen garanderen dat als iemand de gewoonte had jou te oordelen, ze niet gekwalificeerd waren om dat te doen, want een wezen met het vermogen om jou in jouw waarheid te zien zou geen interesse hebben in de energie van oordeel en zou jou in plaats daarvan alleen zien met acceptatie, aanmoediging en onvoorwaardelijke liefde.

Forensisch patholoog / Gepubliceerd 13 december 2018 / Door Ans Hoornweg

Forensisch patholoog
Gepubliceerd 13 december 2018 | Door Ans Hoornweg

Een jonge vrouw werkte als forensisch patholoog (zij deed autopsies op overleden mensen om hun doodsoorzaak te achterhalen). Deze vrouw had hele slechte herinneringen aan haar jeugd omdat ze als kind en jong meisje seksueel was misbruikt door een naast familielid. Aangezien ze daar toen, en ook later, nooit met iemand over kon of durfde te praten had ze nooit goede hulp gehad om die jarenlange incest te verwerken, en stond ze er al die tijd helemaal alleen voor.

Haar enige ‘vlucht’ of uitweg uit haar hel was destijds studeren en nog eens studeren, en later stortte zij zich volledig op haar werk als forensisch patholoog. Dat werk deed ze dan ook altijd vol overgave.

In haar autopsieruimte stonden meerdere onderzoekstafels, maar als het aan deze jonge forensisch patholoog lag dan werkte ze het liefst helemaal alleen met de overledene die ze op dat moment moest onderzoeken. Ze had de gewoonte om dan te praten met de overledenen op haar tafel; ze vertelde hen wat hen, volgens haar bevindingen, allemaal was overkomen.

Met de nieuwe energieën ontwerp je jouw wereld. / 13 december 2018 / Luc van Ewijk

Met de nieuwe energieën ontwerp je jouw wereld.
13 december 2018 / Luc van Ewijk

Dansen op de nieuwe energieën. Je voelt de toekomst naar je toe komen. Maar niet te snel. Je vaart er vanzelf heen. 

Je mag alleen in actie komen. Jezelf zijn. Hoe heerlijk is dat. Want er is plek voor iedereen. Zodra je je eigen plek hebt is het leven van jouw. 

Geen blokkades meer. Zo vrij als een vogel. Je hebt zin om te leven. En om je talenten naar buiten te brengen. Te laten stromen. Het kan allemaal, want jij maakt jouw realiteit. Van slachtofferrol naar de schepper in jouw leven. 

Vergeet de angst en de negativiteit in de wereld. Want jij bent kei positief. Een eigen lichtbron geworden dit jaar. Tap je eigen licht af en geef het eerst aan jezelf. 

Aan wat jij in je leven wil. En voor de bouwstenen. De projecten waar jij zo van droomt. Het is groot, maar zeker haalbaar. Je voelt alsof je er al bent. Omdat je volledig in balans bent.

Op deze dag van je leven / 14 december 2018 / Neale Donald Walsch

14 december 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je geen fouten kunt maken, je kunt alleen
een beslissing nemen die jouw volgende beste stap zal zijn.

Er is geen reden om te aarzelen als je weet dat je niets te verliezen hebt.
En verliezen is niet een daad van God,
het is een gedachte in het verstand van mensen.

Ontdoe je van de gedachte en ontdoe je van twijfel.
Rijd jouw wijsheid naar de overwinning.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper /14 december 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
14 december 2018 / door Jennifer Farley,

Opklimmen!


Terwijl de nieuwe verschuiving begint ... vergeet niet
dat compassie niet beperkt is tot mensen die het volgens jullie 'verdienen'.
Het is voor iedereen!
Het universum pikt en kiest niet uit wie onvoorwaardelijke liefde en steun krijgt;
 zelfs degenen die 'grote stenen gooien', zenden rimpelingen uit
die zich veel langer zullen verspreiden dan jullie in leven zullen zijn
en beïnvloeden het massabewustzijn.
Het is noodzakelijk om gecentreerd in jullie harten te blijven
en te weten dat positieve verandering altijd volgt
 op wat de meesten geloven dat onsmakelijke situaties zijn.
Dit is het werk dat jullie kwamen volbrengen,
dit is het moment om te beginnen met het gebruiken van alles wat je hebt geleerd,
dit is HET NU waar jullie op hebben gewacht!
 (Glimlach)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 14 december 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf –14 december 2018


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf 
14 december 2018

David Wilcock is zonder twijfel de meest betrouwbare bron van informatie, net als zijn video die 3uur, 1min en 30sec duurt en een flink aantal van de komende veranderingen behandelt, en ik denk dat dit voor velen van jullie van groot belang zou kunnen zijn. Het uittreksel is kort en bondig weergegeven, maar mocht je de volledige versie willen horen / lezen, dit is voornamelijk afkomstig uit de sectie die begint op 1 uur en 51,5 seconden tot 2 uur en 30 minuten.

David Wilcock 2016.12.12. New Living Expo.

Veertig ET-groepen hebben bases op de Maan en binnenin de Aarde en zij noemen de Aarde - het experiment. De Bol-Wezens verschenen voor het eerst in de jaren 80, toen in ons zonnestelsel een gigantische Bol ter grootte van Neptunus werd ontdekt die op weg was naar onze planeet en de planeten om de beurt omcirkelde. Rond 1999-2001 kwam een aantal bollen ons zonnestelsel binnen die sindsdien zijn gebleven. In november 2015 bevond zich in Australië, aan boord van het nieuwe vliegdekschip "Aegis", een enorm ‘Draco Super Beam’ Wapen en deze werd richting een bol afgevuurd waardoor die felrood opgloeide, om de deeltjesstraal vervolgens naar het vliegdekschip terug te sturen waardoor de gehele basis in Pine Gap werd opgeblazen. Daarna werd een "no fly" -zone rond de Aarde ingesteld.

Benjamin Fulford: Geheime Oorlog Concentreert Zich Op SWIFT Nadat George Bush Sr. Is Geëxecuteerd / 10 December 2018

Geheime Oorlog Concentreert Zich Op SWIFT Nadat George Bush Sr. Is Geëxecuteerd
door: Benjamin Fulford — 10 December 2018

Sinds de dood van Nazi Fourth Reich Fuhrer George Bush sr., concentreert de strijd, de controle over het financiële systeem van de wereld, en dus van het proces om de toekomst van de mensheid te bepalen, zich nu over de controle over het internationale interbancaire elektronische transfersysteem van SWIFT.

Een laatste gevecht vindt plaats tussen de 13 bloedlijnen die traditioneel de planeet hebben bestuurd, en de meritocratische Gnostische Illuminati die het Amerikaanse militair-industriële complex controleren, zijn meerdere bronnen het over eens. De strijd is op weg naar een climax van soorten nu George Bush Senior is "geëxecuteerd", zoals bevestigd door zowel Pentagon en CIA bronnen.

Dit is wat een CIA-bron te zeggen had:

"Mij is door twee bronnen verteld dat G.H.W. Scherff (Bush) op 10 september 2018 daadwerkelijk werd aangeklaagd voor misdaden tegen de menselijkheid, kinderhandel, opruiing en verraad. Hij zou hebben gepleit voor een afspraak met het militaire tribunaal om zijn zaak te behandelen, om geëxecuteerd / zelfmoord te plegen om zijn nalatenschap intact te houden voor zijn familie en de sheeple (mensen gezien als trouwe volgers). Trump tekende het bevel tot de dood. Dus was het een kloon die werd geëxecuteerd, omdat we ook informatie hebben dat hij al stierf in juni (een andere kloon). Ik denk dat Bush / Scherff in januari 1992 daadwerkelijk stierf, stikte in sushi en vervolgens gedood door Barbara Bush met een vergiftigde doek (zoals te zien was in de video van vorige week). Militaire tribunalen zijn vastgesteld te beginnen op 2 januari 2019. "

Pentagon bronnen, van hun kant, zeiden dat de Amerikaanse president Donald "Trump behoedzaam was door Bush 41 geen staatsbegrafenis te geven, zoals deze geëxecuteerde crimineel werd geweigerd een paard en kist zoals Caisson kreeg."


Matthew Ward - 13 december 2018 / Suzanne Ward


Matthew Ward -
13 december 2018 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Een algemene gedachte op jullie wereld is: "Ik kan niet geloven dat het jaar bijna voorbij is!" De meeste mensen die voelen dat de tijd aan het versnellen is, weten niet wat jullie weten, dat trillingssnelheden toenemen omdat de Aarde zich geleidelijk aan in toenemend lichtere energieniveaus beweegt. Maar eenieder die voelt dat er verandering in de lucht zit, heeft daar gelijk in. Jullie nieuwe jaar zal lang verborgen waarheden en krachtige stappen naar een vreedzame wereld voortbrengen, waar samenwerking de verdeeldheid zal vervangen en de natuurlijke reserves van de wereld eerlijk zullen worden verdeeld.

Nu dan, de planeet gloeit gedurende jullie Decembermaand altijd helder als familie en vrienden traditionele heilige dagen vieren en genieten van festiviteiten, maar de sprankelende verlichting komt van meer dan de verheffing door vreugdevolle muziek, vrolijkheid en religieuze devotie. Tijdens dit seizoen heerst er overal een groter verlangen om levens te verbeteren, om mensen te troosten die rouwen of om te delen met degenen die last hebben van ontberingen. De oprechte geest van de gevers en de dankbaarheid van hun begunstigden dragen bij aan de straling die van de Aarde komt, omdat die emoties - zoals vergeving, mededogen, empathie en vreugde - van de hoge vibraties van het licht zijn.

De Voorspelling over de Regenboog Strijders / door: Gerald Sinclair /23 November 2018


De Voorspelling over de Regenboog Strijders
door: Gerald Sinclair /23 November 2018


(Gerald Sinclair) Hoewel er veel Native American Prophecies zijn, zijn sommige ervan veel populairder dan andere. Deze heeft veel aandacht gekregen omdat het lijkt uit te komen.


Een van de meest algemeen bekeken versies van deze profetie is gedeeld door Dr. Lelanie Fuller Anderson die bekend staat als The Cherokee Lady. Ze heeft heel wat boeken over de Indiase kruidengeneeskunde geschreven en veel met dromen gedaan. Haar versie van deze profetie die ze verteld, werd door haar grootmoeder aan haar doorgegeven toen ze nog heel jong was.

De voorspelling gaat volgens Anderson als volgt:

"DE STRIJDERS VAN DE REGENBOOG"

Er was een oude dame, uit de "Cree"-stam, genaamd "Ogen van Vuur", die op een dag voorspelde dat vanwege de hebzucht van de witte man of Yo-ne-gis er een tijd zou komen dat de vissen zou sterven in de beken, de vogels zouden uit de lucht vallen, de wateren zouden zwart worden en de bomen zouden niet langer zijn, de mensheid zoals wij die kennen, alles zou ophouden te bestaan.

De Raad – Wat er gebeurt en wat er voornamelijk niet gebeurt – 12 december 2018 / Ron Head

 De Raad
Wat er gebeurt en wat er voornamelijk niet gebeurt
12 december 2018 / Ron Head

Terwijl dit nieuwe seizoen begint, laten we jullie aandacht vragen voor wat er in jullie wereld gebeurt en wat er voornamelijk niet gebeurt.

Het werd voorspeld dat deze tijd in jullie wereld chaotisch zou zijn. Wij hebben jullie verteld dat de meeste, zo niet alle, structuren van jullie samenlevingen zouden beginnen af te brokkelen en dat dit noodzakelijk is voordat ze kunnen worden herbouwd in het nieuwe. En velen van jullie zien er het begin van. Wij zullen voor jullie duidelijk maken wat er niet gebeurt.

Kijk om je heen en zie dat jullie, in deze wereld, die een thuis is voor meer dan zeven miljard van jullie – en dan rekenen we alleen maar de rechtop lopende, tweevoetige onder jullie mee, die zo overdreven trots op jezelf zijn als ras – persoonlijk slechts in contact staan met een klein gebied met betrekkelijk weinigen van jullie soort. Dit is zelfs waar wanneer jullie regelmatig verschillende steden of zelfs continenten bezoeken.

Channeling nr. 45: Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. 8 december 2018 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 45:
Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
8 december 2018 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom op deze donkere dag, de donkere dagen voor kerstmis en meerdere feestdagen waar zovelen zich eenzaam voelen. Langzaam zal dat Eenzaam, als samen één worden uit gesproken. Dit zal sneller gaan als dat u allen vermoed. De tijd gaat snel, een jaar lijkt steeds korter te zijn. Een week is niets behalve voor degene die eenzaam zijn. Niemand hoeft in deze maanden eenzaam te zijn.

Ga zoeken naar bezigheden buitenshuis. Dat hoeft niet altijd geld te kosten, er zijn juist in deze periode zoveel gratis voorstellingen, muziek middagen of avonden. Ga zoeken in uw krantjes, ga er uit, zoek zelf de mensen op, laat u zelf niet vereenzamen. Als u vereenzaamd heeft u het moeilijk en dan is het moeilijk om daaruit te komen want u draait in een kring rond, een kring waar u uit kan stappen, u hoeft alleen maar een stap opzij te doen en zelf die voordeur te openen.

Als u lichamelijk en geestelijk in de gelegenheid bent, ga dan eventueel vrijwilligers werk doen, er is een groot gebrek aan vrijwilligers. Al is het maar een kopje koffie drinken met mensen in een verzorgingshuis. Dan bent u onder de mensen en ziet u andere mensen en u krijgt gespreksstof. Niemand hoeft eenzaam te zijn, helemaal niemand. Als u het lichamelijk niet kan vraag dan advies aan uw huisarts, die hebben ook mensen om u een handvat aan te reiken.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /13 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 December 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, jullie bevinden je in een potentiële baan van energie die naar jullie zonnewende leidt. Hoewel veel van dit jaar over herzien en loslaten gaat, ondersteunen deze energieën creatie en hoe je jezelf graag vooruit wilt brengen. Met jullie wijsheid raden wij je aan om te profiteren van de hulp die deze energieën je kunnen bieden. Wat wil je creëren om voorwaarts te gaan? Wat nog belangrijker is, hoe wil je ZIJN?

Een van de mooie aspecten van zonnewende energie is dat het de voortgang insluit die je hebt gemaakt sinds de vorige zonnewende gebeurtenis. Het is een veilig punt, zo je wilt. Wat dit betekent is dat als er een verandering is die je in je leven wilt aanbrengen als je het nu belichaamt, de energie van de zonnewende energetisch die energie voor je zal verankeren. Dit is een ideaal moment om een verandering aan te brengen, nieuwe gewoonten of routines op te nemen, of om eindelijk een activiteit te starten waaraan je altijd al hebt gedacht, maar die je nog niet hebt kunnen uitproberen. Het is het nemen van de actie die het tot een deel van jouw zijn maakt, dat dan energetisch wordt ondersteund en in je energetisch vermogen wordt opgeslagen.

Vader Aarde Channelbericht II / 10 december 2018 / Anja Tjelpa

Vader Aarde Channelbericht II
10 december 2018 / Anja Tjelpa


Gegroet lieve kinderen op de Aarde.

Het is best moeilijk om te beschrijven met taal en woorden van de Aardehoe de vooruitgang van de Aarde aan de gang blijft, maar het is.
Moeder en ik hebben beide onze ‘handen’ aan het wiel, om het zo maar te zeggen en beraadslagen met Degenen die de handen aan het wiel hebben van deze Galaxy/Zonnestelsel en gaande ermee zijn.

Het is volgens Goddelijke Reden.

Het is volgens Solar Logos.

Er is een systeem via al de Zonnestelsels van ieder Universum in het Omniversum.

Nu is ons planeetwezen behoorlijk in het ‘Licht’ als evolutionair evenement, voor velen.

Op een manier woorden/taal van de Universums gaat in de rondte in dit Universum (en de subs.) vergeleken bij de media op Aarde, maar dan op Hoger Dimensionaal niveau, zonder controle van individuen van welke donkere oorsprong dan ook, als op Aarde.


Op deze dag van je leven / 13 december 2018 / Neale Donald Walsch


13 december 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet… 


... dat opgeven niet het antwoord is. Evenmin is toegeven dat.

Houd voet bij stuk.
Er is een manier om dat te doen zonder strijdlustig te zijn.
Er is een manier om vast te houden aan je ware zelf,
en het te demonstreren, zonder toevlucht te nemen tot agressie.
Maar opgeven en toegeven is niet de manier.

Eenvoudig en rustig aanspraak maken op jouw recht
 om te zijn  wie je bent is de weg.

Je weet precies waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper /13 december 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
13 december 2018 / door Jennifer Farley,

Wachten......


Er hangt een zacht gemurmel in de lucht,
als een menigte die wacht op een groot evenement om te beginnen.
Je hebt je rusttijd genomen, laat je hele zelf 'ontstressen' en, nu, de pauze.
Er is een collectieve ademtocht vóór het begin ...
je Aardse vliegtuig wacht op wat komen gaat.
Voel je het?
De spanning, anticipatie en een beetje angst om vooruit te gaan is nu om je heen.
De mens staat op het punt van de volgende grote sprong voorwaarts.
Geniet van deze tijd, mijn liefste!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 13 december 2018

LIEFDE HEEFT GEWONNEN PORTAAL 12/12 ACTIVERING VAN JOU MERKABA / AARTSENGEL GABRIËL Van Archeia Aurora / 12 December 2012

PORTAAL 12/12 Activering van jou Merkaba / Aartsengel GabriËl
Van Archeia Aurora / 12 December 2012


Op 12 december hebben we het 12-12-portaal dat de laatste voltooiing en ontbinding van de 3D-illusie is. We voltooien de cyclus van onbewustheid en afgescheidenheid en maken ons klaar om volledig over te gaan naar de liefde die overal aanwezig is. 12-12 is ook een codeportaal dat het Merkaba-veld activeert, waar onze harten zich verbinden tot het eenheidsbewustzijn. 

Engelen nummer 1212 betekent ook dat je uit onze comfortzones stapt en een nieuw pad begint. Het dwingt ons om in afstemming te komen met onze diepste waarheden, omdat we niet langer kunnen leven zonder afstemming met ons hart. We bewegen ons door een portaal van enorme transformatie en alleen degenen die in het hart leven en het nieuwe paradigma binnengaan, zullen er doorgaan. 

De Raad Antwoorden Deel XXII – Aanwijzingen en Oordelen – 11 december 2018 / Ron Head

 De Raad
Antwoorden Deel XXII
 Aanwijzingen en Oordelen
11 december 2018 / Ron Head

Vandaag kiezen we er voor om op twee van jullie vragen te antwoorden. Noem dit aanwijzingen en oordelen. De eerste heeft betrekking op wat jullie tegenwoordig symptomen noemen en wij wensen het een andere naam te geven; aanwijzingen. De tweede is de kwestie van de huidige maatschappelijke verdeeldheid die in veel van jullie landen voorkomt en die oordelen zeer sterk in het brandpunt plaatst.

Aanwijzingen

“Er zijn veel mensen die gaan mediteren terwijl we ons steeds verder in deze hogere vibrationele energieën bewegen. Nadat ze een paar maanden gemediteerd hebben, beginnen velen trillingen of energieën te voelen in hun kruin en wenkbrauw chakra’s en sommigen zien in diepe meditaties wervelende paarse en violette kleuren zoals beweerd. Zou de raad kunnen spreken over het belang van deze verschijnselen en over hun relatie tot de energieën van ascensie die de atmosfeer van de aarde op dit moment binnen stroomt?”

De dingen die jullie omschrijven – en daarnaast nog heel veel andere – overkomen duizenden en duizenden mensen overal op jullie planeet. Jullie noemen dat ascensie symptomen. En om aan jullie wensen toe te voegen, jullie hebben bijna elk fysieke ongemak, dat de mens bekend is, opgenoemd. Wij kleineren deze dingen niet. Echter, niet alle pijntjes zijn het gevolg van jullie toenemende vibraties.

In deze tijd worden jullie door diverse gelijktijdige factoren in vibrationele trillingen opgetild. Een hiervan is jullie eigen intentie om je te ontwikkelen. Dit is de meest belangrijke van allemaal, want zonder die intentie zullen de andere betrekkelijk weinig effect hebben. Vervolgens is er het feit dat, ofschoon we kunnen spreken van jullie eigen vibrationele gebied, jullie deelnemer zijn aan de gebieden van alles om jullie heen. Terwijl anderen hun frequentie omhoog brengen, worden jullie opgetild.

Veelomvattende afronding in 2018 /12 december 2018 / Mieke Vulink

Veelomvattende afronding in 2018
12 december 2018 / Mieke Vulink

Het loopt tegen het einde van dit jaar; de winter-zonnewende en Kerstmis komen eraan. Dit jaar is voor veel Lichtwerkers en bewustzijnsverhogende Lichtdragers allesbehalve 'een makkie' geweest. We zijn flink uitgedaagd; sommigen van ons zijn heel diep gegaan om deuren te ontsluiten in werelden waar menigeen een bochtje voor om zouden fietsen. Er zijn ondenkbaar veel afscheidings-issues uit vorige levens voorbij gekomen, getriggerd door allerlei lastige omstandigheden en samengeperst in een soort instant processen die zich niet meer lieten wegdrukken.

De weg van Jezus en Maria Magdalena
Onze weg lijkt een beetje op die van Jezus, Maria Magdalena en de Heilige Familie zo'n tweeduizend jaar geleden. Met het grote verschil dat de omgeving waarin zij incarneerden veel zwaarder belast was, met een veel lager bewustzijn dan waar de meesten van ons nu in opgegroeid zijn. Maar innerlijk koesteren we eenzelfde verlangen ontwaken, ankeren in het besef van onze Goddelijkheid en de mensen om ons heen aanraken vanuit dit besef. We zijn gekomen om de illusies die ons vanuit de dualiteit tegenwerken, in dit besef van Goddelijkheid, te ontmaskeren.

Buitenaardse vriendjes / Gepubliceerd 12 december 2018 / Door Ans Hoornweg

Buitenaardse vriendjes
Gepubliceerd 12 december 2018 | Door Ans Hoornweg

Een klein jongetje van een jaar of 4 was ‘bevriend’ met kleine, buitenaardse wezentjes die hem regelmatig bezochten, en dat gebeurde in z’n korte leventje al zo lang als hij zich kon herinneren, dus vond hij dat heel gewoon; hij wist niet beter.

Het jongetje vond de kleine wezentjes erg lief en was altijd blij om ze te zien, want ze speelden dan met hem en leerden hem dingen over de ruimte en de natuur. Op een dag zei zo’n wezentje tegen hem: ‘Vannacht komen wij jou ophalen, dan mag je met ons mee op reis. Ga vanavond maar gewoon lekker slapen, want het komt allemaal goed.

Toen het jongetje ‘s avonds in z’n bedje lag viel hij al snel in een diepe slaap. Opeens werd hij wakker en zag dat heel z’n slaapkamer hel verlicht was en dat er 3 kleine wezentjes naar z’n bedje kwamen. Z’n buitenaardse vriendjes lachten naar hem en namen hem bij de hand om hem mee te nemen. Het jongetje vroeg of hij z’n nieuwe rugzakje mee mocht nemen, hetgeen de wezentjes natuurlijk goed vonden. En toen bevond hij zich – van het ene op het andere moment, en mét z’n rugzakje – in een prachtig, rond ruimtescheepje, waarmee hij samen met z’n buitenaardse vriendjes wegvloog!