Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 november 2018

Leegheid en Zelfbewustzijn / Van 18 November 2018 / Karma Yoga Daily / Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden
Van 18 November 2018, Karma Yoga Daily

Leegheid en Zelfbewustzijn


Tot op zekere hoogte willen we allemaal de leegte binnenin vullen.
We vullen het met alles wat we kunnen vinden - eten, materiële dingen, alles dat zelfs maar het kleinste beetje plezier brengt - omdat het om de een of andere reden erkennen en leven met de leegte eng is.

Waarom kunnen we niet tevreden zijn met de leegte, het verkennen en ons misschien een paar dingen laten leren? Wat als we, in plaats van zo hard te proberen de leegte te vermijden, proberen te zien wat erin zit?
Er zit niets in, en dat is precies wat ons zo bang maakt.

Van alle aspecten van spiritueel leven om te bespreken, benadrukken spirituele leraren vaak dat ze zich op hun gemak voelen bij het verkennen van de leegte, omdat we daarin de antwoorden vinden die we zoeken. Voor de meesten van ons is het verkennen het laatste wat we willen doen.

Door de overgang heen. De golven brengen je naar de nieuwe aarde / 22 november 2018 / Luc van Ewijk

Door de overgang heen. De golven brengen je naar de nieuwe aarde
22 november 2018 / Luc van Ewijk

Beter om rust te houden in deze tijd, we willen zo hard.

Maar je lichaam roept je tot halt. Al die nieuwe energieën hebben een plaats nodig. En die plaats is rust.

Rust is je kracht van morgen.

Kijk maar naar de winter. Even in de rust en volop bloeien in maart dat is wat de natuur kan. En dat kunnen wij ook. Rust in balans hebben. Te veel rust is niet goed. Maar te weinig ook niet. Wanneer je weer in actie wilt komen. Voel je onrustig worden.

Dat betekend dat je vleugels weer mag uitslaan
En onrustig door de verandering heen. De overgang die je meemaakt. Van 3 D naar 5 D. Simpel van overal voor werken naar alles is goed. Naar geen karmisch lessen meer. Naar genieten in het leven. Een puur leven omdat je geen troebels meer hebt.

Hiervoor ben je gekomen. Om de wereld omhoog te helpen. Je hoeft alleen de leeuw in je te laten zien. En je waarheid geven.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 23 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
23 november 2018/ via Shelley Young


Er is een neiging bij mensen om verklaringen af te leggen dat ze nooit meer iets opnieuw zullen doen als ze iets hebben geprobeerd en het niet heeft gewerkt. Jullie doen dit in je verlangen om de controle terug te nemen in een gebied waar jullie je machteloos voelen. Wat jullie je misschien niet realiseren, is dat dergelijke verklaringen schadelijk voor je kunnen zijn.

Dierbaren, jullie zijn wezens van stroming, en jullie overvloed en expansie is afhankelijk van jou die stroming omhelst. Simpel gezegd, controle vertraagt jullie stroming. Zulke geloften zijn meestal gebaseerd op angst, wat een zeer beperkende energie is. Ze kunnen je ook energetisch vastbinden aan wat je niet wilt, door je focus, wat altijd jullie zegen is voor voortzetting.

Een Schrijven van de Schepper / 23 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
23 november 2018 / door Jennifer Farley, 
Toestaan......


Loslaten en toestaan ​​dat Het Universum exact biedt
wat je nodig hebt  op exact het juiste moment
en in precies de juiste omstandigheden is niet moeilijk.
Het is gewoon ... daar  ... wachtend op jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 23 november 2018

Wes Annac: Belangrijk: Noot van Wes - Mijn Breekpunt / Van 15 November 2018, Karma Yoga Daily


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog.
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden. 
Van 15 November 2018, Karma Yoga Daily

Belangrijk: Noot van Wes - Mijn Breekpunt

Lieve Lezers,

Ik moet eerlijk zijn over waarom ik deze week niet op het blog heb gepost.
Het is emotioneel een zware week voor me geweest, want ik heb intense angst en paniekaanvallen ervaren over een paar dingen die ik hier verder zal bespreken.

Afgelopen vrijdagavond gebeurde er iets in mijn huis dat ik liever niet uitleg.
Een probleem dat we thuis hadden waarvan we niet wisten dat het ineens veel erger was geworden. Om welke reden dan ook - ik denk dat er meerdere redenen waren - ik kon het niet aan.

Ik had een enorme paniekaanval die meer dan twee uur duurde. Gedurende het meeste kon mijn vrouw me niet kalmeren. Ik beefde, ademde ongecontroleerd snel en huilde hysterisch.

Ik ben er niet trots op en het is heel, heel gênant om toe te geven. Ik ben een volwassen man met een enorme paniekaanval en kon niet stoppen met huilen of flippen over iets dat ik had moeten aankunnen. Ik geef het alleen toe om jullie een context te geven waarom, nogmaals, ik deze week niet ben geweest.
Ik zeg toe dat het niet uit verwaarlozing is.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 23 november 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
23 november 2018

Er zijn nog steeds mensen die het hebben over een mogelijke oorlog tussen landen, maar wees ervan verzekerd dat alles in het werk wordt gesteld om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Waar de mensen het over eens zijn is dat ze genoeg hebben van oorlog en bloedvergieten en dat het voor de mensheid nu tijd is om te genieten van het zich verenigen van alle mensen in een wereldwijde beweging om permanente vrede te bewerkstelligen. Wij in de hogere rijken houden toezicht op de gebeurtenissen op Aarde en terwijl we jullie beslissingen op basis van vrije wil niet hinderen, ondersteunen we tegelijkertijd degenen die hun leven eraan hebben gewijd om vrede te brengen bij alle mensen die gezamenlijk krachtige gedachten uitdragen, zodat totale vrede kan terugkeren. Er zullen nog steeds kleine schermutselingen zijn in landen die zijn verwikkeld in geschillen, maar zelfs dat zal in de loop van de tijd afnemen, naarmate het besef ontstaat dat een vreedzame regeling, ongeacht de aard van de geschillen, altijd mogelijk is en dat dit voor alle betrokkenen veel beter is. Gedurende vele, vele jaren zijn enorme hoeveelheden geld verdiend door degenen die handel drijven in vernietigingswapens, maar dat is bloedgeld; het had het Menselijke Ras op zoveel verschillende manieren ten goede kunnen komen dat armoede niet had hoeven bestaan.

Van OUD naar NIEUW: zes jaar na het einde van de Maya kalender / Geschreven door Elvira van Rijn / vrijdag 16 november 2018

Van OUD naar NIEUW: zes jaar na het einde van de Maya kalender
Geschreven door Elvira van Rijn / vrijdag 16 november 2018

In mijn vorige blog over Venus retrogade en de Tzolkin vertelde ik je over de vele kantelmomenten die we tussen 5 oktober en 16 november 2018 zouden beleven. Hoe is het je vergaan? Hoe ben jij dichter bij jezelf gekomen de afgelopen tijd. Op wat voor gebied heb jij het thema wedergeboorte ervaren in je leven?

Het vervolg
Ik hoop dat je de dagenergie en mijn energie updates hebt kunnen gebruiken om je eigen midden te vinden, er nog dichter bij te komen, overeind te blijven in alle veranderingen, hoogte- en dieptepunten. Graag neem ik je mee in het vervolg van dit proces, want we beleven op dit moment écht een bijzondere tijd. Het is haast niet te geloven, maar over ruim vijf weken begint het nieuwe jaar. De zomerperiode is nog maar net voorbij of we maken ons alweer op voor de winter. Op vrijdag 21 december beleven we de zonnewende en maken we ons op voor de wedergeboorte van het licht.

Het is dan precies zes jaar geleden dat we het veelbesproken einde van de Maya kalender beleefden. Een moment dat voorbij ging zonder dat de wereld verging. Alsof er niets gebeurde. Inmiddels kunnen we door zes jaar terug te blikken zien dat er wel degelijk sprake is van een einde en nieuw begin. De wereld bevindt zich in een transitieproces. Dat voltrekt zich natuurlijk niet op één specifieke dag. We evolueren naar een volgend niveau van bewustzijn en dat gaat gepaard met de nodige chaos.


De volle Maan op 23 november 2018 / 23 november 2018 / Manuela van der Knaap

De volle Maan op 23 november 2018
23 november 2018 / Manuela van der Knaap

De verschuivingen zijn intens, de energie van de nieuwe Maan krijgt met de volle Maan de maximale imprint.

Lees hieronder wat de belangrijkste processen zijn rondom deze volle Maan in de Tweelingen-Boogschutter as.

Kernwoorden zijn: sinterklaas discussie, emotioneel vuil dumpen, hardheid van de dualiteit naar het ontvangen van jezelf en van strijd over waarheid naar visies naast elkaar.

Sinterklaas discussie
Vuur, vuur en nog eens vuur. Dit vuur kan stromen met een enorme veelheid aan losse eindjes, even dit, even dat. Het enthousiasme en de levenskracht is groot. Rondom deze volle Maan worden vanuit het overlevingsmechanisme visies met veel emotie getoond, zoals we bij de oplaaiende sinterklaas discussie nu overal zien. Vanuit het overlevingsmechanisme probeert men met heftige woordenstrijd de ander te overtuigen dat de eigen visie toch echt de juiste is. 

GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 2 op 24 en 25 november 2018 / door Elias

GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 2
op 24 en 25 november 2018

JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 2

Bij het eerste seminar gaat het uitsluitend om je zelf. We beginnen met het verkennen van de innerlijke werkelijkheid, het bewust worden en verwerken van je thema's en gaan aan de slag met de eigen cellen.

Bij het vervolgseminar duiken we veel dieper en gaan voor het bereiken van de 'IK BEN'- toestand. Dit met behulp van specifieke ademhalingsoefeningen.

 Ook gaat het in dit seminar om te leren om steeds bij jezelf te blijven. De conflicten en stress wordt niet meer naar buiten gedragen maar innerlijk verwerkt, zodat in het buiten de situatie ook kan veranderen.

Met een speciaal ritueel zal Jezus ieder helpen bij het afwerken van het belangrijkste eigen thema. Daarvoor wordt zijn licht via mijn hand in ieders hart gelegd.

Verder voegen we een nieuwe dimensie toe aan het werken met de eigen cellen. We gaan ook hier dieper en houden ons intensief bezig met het waarnemen van de toestand van de cellen en leggen in elke cel de kwaliteit, die nodig is. 

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 22 november 2018 / Neale Donald Walsch

 22 november 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dankbaarheid vooraf de meest krachtige creatie
kracht in het universum is.

De meeste mensen weten dit niet, maar het is waar.
Het uitdrukken van dankbaarheid vooraf is de weg van alle Meesters.
Dus wacht niet tot er iets gebeurt voordat je dank zegt.
Geef dank voordat het gebeurt, en zie hoe energieën wervelen!

God danken voor er iets gebeurt is een daad van buitengewoon geloof.
En dat is natuurlijk waar de kracht komt van.
Het is Thanksgiving in de VS.
Waarom maakt je het niet Thanksgiving dag in de harten van
mensen overal, altijd?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 22 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
22 november 2018 / door Jennifer Farley,

Wat Wil Je Zien?


Nu jullie manifestatievaardigheden zijn gegroeid,
 is het tijd om iets echt geweldigs te gaan creëren!
Jullie nieuwe jaar is snel aan het naderen
 en het is het beste om te beginnen met nadenken
over wat jullie zouden willen zien in je wereld. 
Jullie hebben een punt in je ontwikkeling bereikt
waar je weet dat je de moeite waard bent en het verdient ...
 maak van de gelegenheid gebruik!
 Bij voorbaat dankzeggen voor alles wat eraan komt!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 22 november 2018

OVER DE VRIJE WIL / Geplaatst 22 november 2018 / Door Pyts Boschma

OVER DE VRIJE WIL
Geplaatst 22 november 2018 / Door Pyts Boschma

God neemt waar hoe jij je leven vorm geeft. God heeft het leven gemaakt als een proces waarbij je alle dingen kunt doen waarvoor je kiest en alles kunt ervaren wat je wenst te ervaren. Dat is waar het bij een vrije wil om draait. Vanuit wat je kiest te zijn, te doen of hebben, beslis je Wie-Je-Bent.

God moet ook dingen die in jouw ogen slecht zijn laten gebeuren, omdat dat óók expressie van de vrije wil is. God grijpt niet in omdat het de vrije wil zou aantasten. God moet dit toelaten omdat vrijheid anders geen vrijheid is. 


Het geschenk van God is dat jezelf je leven mag en kunt inrichten zoals je dat zelf wilt. De Kracht van God is jouw geschenk. Met deze kracht kun je scheppen en kiezen wat je maar wilt. Jij bent deze Kracht. Je hebt en bent de kracht om te creëren. Als je dat beseft, verandert je hele leven.

De mensen weten niet dat ze deze kracht bezitten. Ze geloven dat ze machteloos zijn. En zoals je gelooft zal het zijn. Wat je gelooft, ervaar je. Mensen geloven dit niet en daarom is de wereld zoals ze is. De kracht is op drie manieren werkzaam: in je gedachten, in je woorden, in je daden: DENKEN-ZEGGEN-DOEN. ‘CEASE’, ’t juweel uit de erfenis..! / Door GuidoJ. / 18 november 2018


‘CEASE’, ’t juweel uit de erfenis..! ‘Het is verbazingwekkend om te zien hoe deze behandelmethode
zoveel lijden van kinderen en hun ouders kan oplossen.
Hopelijk tonen deze verhalen aan dat anderen deze methode ook succesvol kunnen toepassen.’

Tinus Smits (1946-2010)
x
* * *
Binnen de homeopathische geneeskunst (let op: geen ‘kunde’), wil men altijd de oorzaak vinden van de lichamelijke of geestelijke klachten en wordt daarna getracht de oorzaak te behandelen om zo te komen tot (zelf-)genezing. Een radicaal verschil met de reguliere geneeskunde, want homeopathie doet in principe niet aan deze oppervlakkige ‘symptoombestrijding’.
  

De arts en homeopaat dokter Tinus Smits ontdekte zo’n 25 jaar geleden in eerste instantie bij kinderen dat er een duidelijke relatie was tussen de vaccinaties en diverse keel-, neus- en oorklachten, maar ook huidklachten en (matige) gedragsklachten bij baby’s, peuters en kleuters.Getriggerd door het optreden van deze symptomen bij zijn eigen zoon Erwan, kwam Tinus Smits in aanraking met homeopathie.

Deze zoon, Erwan, kreeg namelijk al op het einde van zijn eerste levensjaar last van astmatische bronchitis, die werd genezen door een homeopathische behandeling, maar pas nádat de huisarts en de kinderarts al verschillende antibioticakuren zonder succes hadden ‘uitgeprobeerd’… Nieuwsgierig van nature, kocht Tinus het boek ‘Organon der geneeskunst’ van Dr. Samuel Hahnemann en begon dit te lezen, waarna hij hier dusdanig gefascineerd in raakte, dat hij homeopathie ging studeren.

En over wilskracht en ‘roeping’ gesproken: op zijn 31ste jaar begon hij aan de Universiteit van Nijmegen de opleiding Geneeskunde en op zijn 37ste studeerde hij af als arts. Sindsdien was als homeopathisch arts in zijn eigen praktijk werkzaam. Tinus Smits was er vanaf het begin van overtuigd dat therapeutische mogelijkheden van homeopathie verdiept en verbreed konden worden en altijd op zoek naar verbetering in de behandeling.

Hij deed dit door zijn patiënten zorgvuldig te observeren en hun genezingsprocessen vast te leggen. Tinus Smits ontwikkelde de ‘Inspiring Homeopathy’ waarmee universele lagen behandeld kunnen worden, die diepe verstoringen in de levensenergie van de mensheid veroorzaken..!! Hij behandelde deze klachten door de vaccinaties homeopatisch te ontstoren en noemde het scala aan klachten na vaccinaties: Het Post Vaccinaal Syndroom (PVS). Later ging hij ook een relatie leggen tussen vaccinaties en andere ziekten en aandoeningen (zie de opsomming boven). Het blijkt dat als je systematisch:

De vaccinaties, reguliere medicijnen, anti-biotica, zelfmedicatie, zware metalen, plastic en weekmakers, chemische en toxische stoffen die men binnen heeft gekregen homeopatisch gaat ontstoren mensen enorm opknappen en in veel gevallen, als er geen blijvende hersenschade is, ook genezen. Hij noemde deze verfijnde en doorontwikkelde PVS behandeling CEASE therapie. CEASE betekent: Verminderen, afremmen, stoppen.

Laten we tenslotte dr. Tinus Smits aan het woord hoe het kan dat homeopathie werkt, terwijl er geen enkel MATERIËLE aanwezigheid valt vast te stellen van de stof die aan de basis stond van de homeopathische verdunning..

Dokter Smits, hoe kan zo’n enorm verdund homeopathisch middel nou eigenlijk effect hebben?

“Eigenlijk is het heel simpel, mits je het puur materiële denken los kunt laten. Het leven is in essentie een energetisch gebeuren waardoor de materie gestuurd wordt. De energie geeft vorm aan de materie. Denk maar eens aan het ontstaan van nieuw leven, hoe ingewikkeld hersenen of een oog zijn. Zonder die sturende energie ontstaat chaos. Chaos betekent ziekte of dood en verval. Weer structuur in die chaos brengen door de energie te harmoniseren, betekent herstel en nieuw leven. Dat is precies wat we met een homeopathisch geneesmiddel doen.”

Een artikel over het juweel uit de erfenis van dr. Tinus Smits, zijn CEASE therapie, die door diens zoon Yannick op een degelijke wijze verder wordt ontwikkeld en verspreid. We laten graag éminence grise van de huisartsen in Nederland, de 87-jarige dokter Hans Moolenburgh sr. aan het woord over Tinus Smits en zijn NOBELPRIJS-waardige uitvinding..!Eeneiige tweeling / Gepubliceerd 19 november 2018 | Door Ans Hoornweg


Eeneiige tweeling
Gepubliceerd 19 november 2018 | Door Ans Hoornweg

Een vrouw die het financieel niet breed had baarde in de loop der jaren veel kinderen. Aangezien ze niet genoeg geld had om zelf voor al die kinderen te zorgen had ze de helft van haar baby’s na de geboorte weggegeven, en eerlijk gezegd deed dat haar weinig, want ze had kinderen zat, vond ze.

Op een dag kreeg deze vrouw een eeneiige tweeling – twee jongetjes – waarvan ze er ééntje zelf hield en de andere weggaf aan een echtpaar dat zelf geen kinderen kon krijgen.

Zoals ik zei was het een eeneiige tweeling, dus qua uiterlijk leken de 2 jongetjes heel erg op elkaar, maar het bijzondere was dat deze kinderen qua gedrag of energie juist elkaars tegenpolen waren! Deze tweeling bleek nl. tijdens de celdeling zó opgesplitst te zijn dat in het ene embryo het goede, en in het andere het kwaad zat, oftewel het ene baby’tje was positief geladen en de andere negatief! Dit gebeurt natuurlijk niet altijd bij eeneiige tweelingen, maar komt toch vaker voor dan men denkt.

De baby die de moeder zelf had gehouden bleek het kindje te zijn dat geladen was met de negatieve energie. Dit kind was van jongs af aan niet in de hand te houden; hij trok zich van niets of niemand iets aan, en eenmaal in de pubertijd terroriseerde hij het gehele gezin. Uiteindelijk belandde hij zelfs in de gevangenis.

Op deze dag van je leven / 21 november 2018 / Neale Donald Walsch

 21 november 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er geen blijvend succes is zonder betrokkenheid.
Anthony Robbins zei dat, en hij had gelijk.
Betrokkenheid is de sleutel tot succes.
Hoe toegewijd ben je aan jouw toekomst, aan jouw doelen,
aan jouw relatie, aan jezelf?

Wil je gezonder zijn, of zeg je gewoon dat je dat bent?
Wil je gelukkiger zijn of zeg je gewoon dat je dat bent?
Wil je aardiger zijn, of wil je gewoon zeggen dat je dat bent?
Wil je meer geduldig zijn of zeg je gewoon dat je dat bent?
Wil je lichter zijn, of wil je gewoon zeggen dat je dat bent?
Wat wil je echt ... en wie hou je daarmee voor de gek?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 21 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
21 november 2018 / door Jennifer Farley,

” Ben De Persoon....”


Het moment zal komen en gaan ... een goed,
niet zo goede, geweldig en saai, bezield en stil.
Het ene eenheid brengende ding over elk moment dat ooit zal zijn?
Jullie! Jullie maken elke dag keuzes voor wat jullie in jullie wereld kunnen creëren,
hoe je mensen ziet en wat je doet.
Het universum wil jullie eraan herinneren;
wees vriendelijk en barmhartig, luister eerder om te begrijpen dan om te reageren,
beoefen empathie en doe je best om de persoon
te zijn die je als geliefde of vriend wilt hebben.
Dit is geen onoverkomelijke taak.
Het gebeurt net zo gemakkelijk als ademhalen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlwoensdag 21 november 2018

Benjamin Fulford: Aartscrimineel Netanyahu zoekt immuniteit door te janken over zijn bazen. /19 november 2018


Aartscrimineel Netanyahu zoekt immuniteit door te janken over zijn bazen.
19 november 2018 / Benjamin Fulford


Massa moordende oorlogscrimineel en Satan aanbiddende Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu probeert een pleidooiovereenkomst te bereiken om zo zijn eigen leven te redden door te janken over zijn Rothschild meesters, zeggen bronnen bij de Mossad. De op handen zijnde val van Netanyahu betekent dat de uiteindelijke instorting van de Khazariaanse maffia nu in zicht is en het zal niet meer lang duren voor de Franse en Zwitserse takken van de Rothschild familie en hun verborgen bondgenoten voor het gerecht worden gebracht.

De val van Netanyahu is slechts een deel van de verdergaande instorting van Khazariaanse bendeoverheersing wat een hele serie Westerse leiders zal verwijderen, inclusief Emmanuel Macron in Frankrijk en Mohammed bin Salman in Saudi-Arabië, zoals we allemaal hieronder zien.

Laten we eerst eens beter kijken naar de zaak van Netanyahu. Aan dit front, heeft de Israëlische politie aanbevolen om criminele aanklachten tegen Netanyahu wegens drie afzonderlijke zaken, officieel te maken. De laatste kwam afgelopen week als onderdeel van een media corruptieschandaal.
https://www.middleeastmonitor.com/20181117-israel-police-to-recommend-netanyahu-be-tried-for-media-corruption/

De Raad: Antwoorden Deel VXI – Wie We Allemaal Werkelijk ZIJN – 20 november 2018 / Ron Head


De Raad:
Antwoorden Deel VXI 
Wie We Allemaal Werkelijk ZIJN
20 november 2018 / Ron Head

“Wanneer een verLICHT MENS de ervaring van Kosmisch Bewustzijn heeft gehad en (Zelf) Gerealiseerd heeft Wie Wij Allemaal Werkelijk ZIJN - maar nog steeds rekeningen moet betalen, kinderen moet opvoeden, werk verrichten enz. -  hoe kan die persoon dan het beste voldoende `geaard` blijven om met de alledagelijkse dingen om te gaan om zijn/haar gekozen verplichtingen en verantwoordelijkheden te vervullen en toch niet Zijn/Haar multidimensionale bestaan en Stanpunt ontkennen?”

In jullie Oosterse filosofieën bestaat een interessante omschrijving hierover. Het zegt: “Vóór verlichting, kap hout en draag water. Ná verlichting, kap hout en draag water.” Misschien kan een kleine toelichting hierbij van dienst zijn.

Nogmaals, wanneer wij in deze conversatie refereren naar de uitspraak `jij/u`, begrijp dan alstublieft dat wij daarmee het collectief van de Aardse mensheid bedoelen. Begrijp ook dat er een toenemend aantal van jullie is voor wie deze informatie genezend is.

Jullie proberen van een ervaring, die voor waar is aangenomen, een intellectuele waarneming te maken, waarvan jullie in je intellect niets hebben om dit begrijpelijk te maken. Met andere woorden, jullie kunnen van een totaal nieuwe ervaring geen schilderij maken met de kleurstoffen die in het verleden gemengd zijn.