Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 november 2018

Cobra: Tijdgevoelige Situatie Update, 9 november 2018 / 10 november 2018


Cobra: Tijdgevoelige Situatie Update, 9 november 2018
10 november 2018

Het Delta Optie plan heeft veel verschillende en sterke reacties getriggerd en heeft daarom wat verduidelijking nodig.
                                                
Ten eerste; het algemene plan voor de Event is hetzelfde gebleven. De Delta Optie dekt alleen bepaalde aspecten van de vóór-Event operaties.

Ten tweede; de belangrijkste doelstelling van de Lichtkrachten is om het lijden op de planeet te minimaliseren en om het niveau van geweld te verlagen, en het Delta Optie plan zal ALLEEN worden geactiveerd als een laatste redmiddel wanneer alle andere meer vreedzame opties hebben gefaald. De waarschijnlijkheid dat dit gebeurt wisselt van moment tot moment, maar de Resistance schat in dat op de lange termijn de waarschijnlijkheid voor de Delta Optie afneemt als de situatie stabiliseert.

Er is veel activiteit achter de schermen geweest in de laatste paar dagen en dit artikel is gedeeltelijk correct:


Meer lezen >>>


Het leven is overal - deel 1/2 / 9 november 2018 / Door Steve Beckow

Het leven is overal - deel 1/2
9 november 2018 / Door Steve Beckow

Omdat zoveel mensen zich bewust worden van het bestaan ​​van het leven elders in Het Universum, wil ik graag een aantal basisprincipes van wat wij 'Buitenaardse Onthulling' noemen, bespreken.

Adamu de Pleiadiër verzekert ons dat het leven niet alleen op een paar planeten bestaat, maar overal in Het Universum.

"Jullie op Aarde turen naar de sterren en vragen je af " is daar het leven? "Ik zeg jullie dat er daar niets  anders is dan HET LEVEN! Jullie staan binnenkort voor een geweldige verrassing. Jullie staan op het punt om kennis te maken met jullie galactische familie. ...

"Naarmate mijn bewustzijn zich uitbreidt, kom ik steeds meer leven tegen." (1)

Ons Universum, zo verteld de bron van Mike Quinsey, ons: " Wemelt van het leven op niveaus, meestal vooruitlopend op dat van jullie." (2)

Daarom legt SaLuSa van Sirius uit: "er zal nooit een tijd zijn waarin je zult kunnen beweren alles te hebben gezien, omdat de Schepper voortdurend nieuwe creaties tot bestaan bedenkt " (3)


Bovendien is het leven in de kosmos, vervolgt hij, "niet alleen in de dimensies die toegankelijk zijn voor jullie fysieke ogen.”

"Er zijn dimensies die verder gaan dan jullie tijdsrekening, en toch is er leven  in overvloed. Het zou moeilijk zijn om zo'n uitgestrektheid als een toevallige gebeurtenis te verklaren, wanneer het duidelijk is dat er een machtige intelligentie moet bestaan die alles omvat wat bestaat. "(4)

Bovendien is het leven in de kosmos, vervolgt hij, "niet alleen in de dimensies die toegankelijk zijn voor jullie fysieke ogen.”

"Er zijn dimensies die verder gaan dan jullie tijdsrekening, en toch is er leven  in overvloed. Het zou moeilijk zijn om zo'n uitgestrektheid als een toevallige gebeurtenis te verklaren, wanneer het duidelijk is dat er een machtige intelligentie moet bestaan die alles omvat wat bestaat. "(4)

Gezien het feit dat het leven overal is, vraagt ​​Ker-on van Venus zich af, "wat zou natuurlijker kunnen zijn dan dat er contact met jullie zou worden gemaakt?" (5)

Het probleem dat we hebben ondervonden, is dat onze regeringen het bestaan ​​van onze sterrenfamilie voor ons hebben verborgen. Ze blokkeren de kennis van hen. 
Ker-on zegt bijvoorbeeld: "Bewijs van het leven op jullie maan en Mars is gevonden, hoewel jullie regeringen proberen die informatie voor jullie te verbergen." (6)
Angst. Wat is daar zo opwindend aan? / Een boodschap van Neale Donald Walsch / 21 september 2018 / Geplaatst 10 november 2018


Angst. Wat is daar zo opwindend aan?
Een boodschap van Neale Donald Walsch
21 september 2018 / Geplaatst 10 november 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Angst. Wat is daar zo opwindend aan?

Mijn lieve vrienden... 

Ik heb veel te vertellen over angst en daar kan meer dan een boodschap voor nodig zijn, maar laat ik beginnen met zeggen dat ANGST ONNODIG IS, ALS HET ZICH VOORDOET!

Als ik niets nodig heb, voel ik nergens angst voor. Voor mij zijn Angst en  Behoefte intrinsiek met elkaar verbonden. Hoe meer ik van iets nodig heb, hoe meer angst ik heb dat ik het niet zal krijgen. Het is dus de kunst om niets nodig te hebben….. naar de staat van Geen-behoefte te gaan.

Ik heb hier altijd moeite mee gehad omdat ik denk dat ik mijn hele leven een behoorlijk behoeftig persoon ben geweest. Tot mijn ervaring met CONVERSATIES MET GOD en met name het boek EENHEID MET GOD. Zoals de meesten van jullie weten was dit het vijfde boek van de Conversaties met God-serie, en het een van de meest diepgaande spirituele boeken ooit geschreven. (Ik kan dit zeggen omdat ik dit ten eerste geloof en ten tweede omdat ik het niet heb geschreven.)

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 9 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9 november 2018/ via Shelley Young


Als er een probleem is, is er ook een oplossing. Als er een droom is, kan het zelfs een en/of betere uitkomst, realiteit worden. Dit is zo omdat het Universum alles bevat wat er is. Als jullie je weg niet kunnen vinden naar het eindresultaat dat je wilt ervaren, betekent dit niet dat het niet bestaat, het betekent gewoon dat je de stappen niet weet om daar te komen van waar je bent.

Dat is wanneer het overschakelen naar het gebruik van overgave en stroom de verstandigste manier is om verder te gaan, want hierdoor kunnen jullie gidsen en helpers, samen met je hoogste zelf, het overnemen en vanuit hun uitgebreide gezichtspunt, jullie leiden naar waar je het snelst op de meest efficiënte manier mogelijk naartoe wilt gaan. Het bestaat allemaal voor jullie, Geliefden, jullie moeten gewoon het besturingssysteem gebruiken dat de mogelijkheid heeft om je daar te krijgen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlDUISTERNIS - VRIEND OF VIJAND? / 7 november 2018 / Elias

DUISTERNIS - VRIEND OF VIJAND?
7 november 2018 / Elias

Veel mensen blijven veel te lang in hun negatieve gedachten steken en begrijpen niet dat ze daardoor juist negatieve situaties naar zich toe trekken. 

Het zou ons niets moeten uitmaken wat er in de wereld plaats vindt, want het leven maakt geen fouten. Dit wil niet zeggen dat we onverschillig moeten worden of dat we niets moeten doen. Reageren we vanuit onze emoties dan zijn we fout bezig. Luisteren we naar onze innerlijke stem en komen zo in beweging dan verwezenlijken we ons levensplan. En als we dit begrijpen kunnen we innerlijk steeds in vrede blijven, wat er om ons heen ook moge gebeuren. We staan immers steeds op de juiste plaats en onze ziel vertelt ons wel hoe we op een en ander het beste reageren.

Door het overwegend negatieve gedachtegoed van het mensencollectief vechten licht en schaduw momenteel bijzonder sterk. Werken we steeds vanuit onze negatieve gedachten, vanuit onze angsten en onzekerheden, dan versterken we daarmee de donkere kant. Het is dus absoluut noodzakelijk om bewust te worden van de invloed van onze eigen negatieve kant om te kunnen vertrouwen en om vrede te vinden. Hiermee versterken we het licht in ons en op aarde. We kunnen dan veel sneller onze volgende stappen zetten, maar ook de hele mensheid zal daardoor verder groeien.

Een Schrijven van de Schepper / 9 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
9 november 2018 / door Jennifer Farley,

Tijd Om Te Luisteren”


Het is tijd om te  luisteren!  
Het Universum nodigt je vriendelijk uit om jezelf te kalmeren en echt te  luisteren.
Er komt nu veel informatie binnen om je te helpen bij jouw toekomstige inspanningen, maar ... je moet de tijd nemen om te  luisteren. 
 Begrijp je het echt?
 Snap je dit?
 (Lach)

Er vinden momenteel veel veranderingen plaats,
 nog veel meer aan de horizon en Het Universum bereidt jouw (zoals altijd) voor
op nog meer grote verschuivingen in jouw bewustzijn. 
Het is tijd voor een beetje zelfonderzoek,
een beetje kritisch denken en een heleboel Onvoorwaardelijke liefde
voor jezelf en de mensen om je heen.
Heb geen angst, dierbare, je zult het redden zoals je altijd hebt gedaan ...
 met waardigheid en een dieper respect voor de mensheid.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 9 november 2018 / Neale Donald Walsch


9 november 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 ... dat je goed voor jezelf moet zijn als je
ooit op enige manier goed wil zijn voor anderen.

Dit betekent af en toe een dag vrij nemen wanneer het niet is gepland.
Eet een stukje chocolade wanneer het niet wordt aanbevolen.
Doe een dutje wanneer het gewoon niet mogelijk is.

Lees een uur lang in een goed boek wanneer je het je eigenlijk niet kunt veroorloven.
Geniet in een badkuip wanneer er geen tijd voor is.
Stop met alles wanneer dat niet de bedoeling is.
Doe dit nu, op dit moment, in hemelsnaam.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


vrijdag 9 november 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 9 november 2018

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
9 november 2018

De illuminatie worden nu herkend voor waar ze echt voor staan en ze zijn niet langer in staat het grote publiek of de autoriteiten voortdurend voor de gek te houden. Dit betekent dat er op het pad naar Ascentie nu grotere vorderingen kunnen worden gemaakt. Het helpt mee een einde te maken aan de verwarring die heel lange tijd heeft bestaan en nu is het veel eenvoudiger om diegenen te identificeren die voor het duister werkzaam zijn. Aan deze zielen, die niet verlicht zijn, wordt nog steeds de gelegenheid geboden hun trilling te verhogen en zich naar het Licht te keren. Voor hen die een spirituele openbaring hebben is er veel hulp voorhanden en dit wordt gegeven om een verdere ontwikkeling te stimuleren. Geen enkele ziel wordt onder druk gezet om zich naar het Licht te keren, dit zal alleen gebeuren op basis van vrije wil.

Begrijp echter dat vele zielen hun trilling verhogen door zelf te leren en deze mensen leiden hun leven vaak zonder zich noodzakelijkerwijs te hechten aan een specifieke religie of spirituele groep. Ze zijn in staat eenvoudig de waarheid te accepteren als die aan hen bekend wordt gemaakt en begrijpen het idee dat er in “elke ziel een God huist”. In feite is het meest belangrijke dat een ziel het bestaan van God erkent, zo niet zal dat zijn/haar spirituele groei stagneren. Zoals altijd wordt hulp geboden zodra een ziel voor de waarheid begint te ontwaken. In deze nieuwe cyclus is het gemakkelijker om te evolueren omdat de echte waarheid geleidelijk aan wordt vrijgegeven, omdat zielen wanneer ze zich ontwikkelen er meer open voor staan en zich ervan bewust zijn. De wereld die jullie beginnen achter je te laten staat in scherp contrast met de wereld waarop jullie afstevenen, waar geluk en welzijn de boventoon voeren. Waar negativiteit nagenoeg niet bestaat en waar liefde en zachtmoedigheid door elke ziel worden belichaamd.


Cobra: Delta Optie, 6 november 2018 / 8 november 2018


Cobra: Delta Optie, 6 november 2018
8 november 2018

De situatie op de oppervlakte van de planeet heeft het kookpunt bereikt.


Aan de ene kant hebben wij de duistere krachten die vrijwel ongelimiteerde vrije heerschappij hebben op de oppervlakte van de planeet, aan de andere kant hebben wij de Lichtkrachten die grote problemen hebben om snel genoeg de toplet bommen te verwijderen.
De duistere krachten saboteren positieve initiatieven om de quarantaine te doorbreken en de commerciële ruimtevaart kan niet beginnen, ook al is de technologie die daarvoor nodig is al gedurende 70 jaar hier in het publieke domein aanwezig:

Soft disclosure is niet meer voldoende:

Kryon: Vraag en Antwoord 801: Medescheppen - Hebzucht? / 8 november 2018 / Lee Carroll


801: Medescheppen - Hebzucht?
8 november 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: De mystieke leringen hebben ons aangezet tot het afzien van het verlangen naar meteriële (en spirituele) dingen omdat verlangen de geest nooit zal toestaan om te rusten en het echte zelf daar doorheen te laten schijnen. Nu leer jij ons om mede te scheppen wat wij maar willen. Zal dit niet het vuur aanwakkeren van de altijd-dorstige geest en ons verder wegbrengen van het centrum binnenin?

Als iemand uit hebzucht een prachtige auto schiep zou hij alleen toegegeven hebben aan zijn hebzucht en nog meer willen. Hoe zal hij spiritueel gezien profijt trekken van zijn handeling. En verder…. hoe staat overvloed in relatie tot geluk?

Volgens mij gaat het om de hoeveelheid die wij willen hebben dat ons gelukkig maakt of ongelukkig.Op deze dag van je leven / 8 november 2018 / Neale Donald Walsch8 november 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de redding van deze mensenwereld nergens anders ligt
dan in het menselijk hart, in de menselijke kracht om te reflecteren,
in menselijke zachtmoedigheid en menselijke verantwoordelijkheid.

Vaclav Havel zei dat en hij had gelijk.
Sommige mensen zeggen dat onze redding bij God ligt,
of  bij Gods Zoon, doch is niet het menselijk hart
de plaats waar zo'n Goddelijkheid wordt gevonden?

Open daarom jouw hart en open NAAR jouw hart,
dat je zijn oproep kunt horen om te reflecteren, om zachtmoedig te zijn,
en om verantwoordelijk te zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 8 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
8 november 2018 / door Jennifer Farley,

Focus....


Terwijl je die eerste, voorzichtige stappen in jouw nieuwe wereld neemt ...
vergeet niet om door te blijven ademen!
 Er kunnen dingen zijn om je af te leiden;
onaangename dingen gebeuren en er wordt met harde woorden gegooid.
Maar mijn dierbare, dit zijn slechts afleidingen.
Je moet niet vergeten om je focus te houden op wat voor je ligt!
 Er is groot licht, omvattende vrede en onmetelijke vreugde
die recht op je afkomt terwijl je ernaartoe beweegt.
Jij, als een mens deelhebbend deel van de Goddelijke Vonk in jezelf, weet dit.
Blijf aandacht schenken aan de kleine, stille stem
 die zegt: "Je hebt, je kan, je zult"

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldonderdag 8 november 2018

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Gechanneld via Valerie Donner / 5 november 2018

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
Gechanneld via Valerie Donner / 5 november 2018

Groeten, ik ben Mira.

Bedankt dat jullie hier op dit moment zijn. Het is altijd zo duidelijk hoe belangrijk jullie deelname is in dit Ascentieproces. Jullie scoren hoog in de annalen van Ascentie. Dit is duidelijk iets voor in het Guinness Book of Records.

Jullie weten dat je op verschillende manieren bespioneerd wordt, om diverse redenen, door jullie nieuwsgierige alfabet agentschappen. Ze gebruiken kunstmatige synthetische middelen om vast te leggen wat jullie doen. Ze proberen na te bootsen wat wij doen in de hogere rijken. Wij stemmen eenvoudig op jullie af en weten wat jullie doen en denken. Met kunstmatige middelen zou je kunnen denken dat je in een vissenkom leeft. Echter, met kosmische manieren kan je jezelf weer verenigd voelen met al het leven. Dit is waar het eenheids principe van toepassing is.

Jullie beginnen te begrijpen dat er geen geheimen zijn. Alles is bekend. Jullie hebben in een matrix geleefd die onder controle wordt gehouden en heeft jullie belet jullie eenzijn te realiseren. Als gevolg van de matrix hebben jullie afscheiding en angst geleerd. Jullie zijn kunstmatig gecontroleerd en helaas op een groot aantal manieren beperkt.

Saul: Wat jullie als mensen ervaren, schijnt buitengewoon werkelijk te zijn. / 6 november 2018 / door John Smallman


Saul:
Wat jullie als mensen ervaren, schijnt buitengewoon werkelijk te zijn.
6 november 2018 / door John Smallman


Er is alleen Liefde, God, de allerhoogste en oneindige Intelligentie, de goddelijke Wijsheid, het oneindige veld van Bewust Gewaarzijn; hoe zou je kunnen definiëren wat boven de verbeelding of definitie staat en niet materieel is? Elk bewust voelend wezen maakt deel uit van en is permanent verbonden met dat Goddelijke Veld en ontvangt alles daaruit wat leven en bewustzijn mogelijk maakt. Meer en meer van jullie beginnen jezelf open te stellen voor een besef van de mogelijkheid, dat je een eeuwige verbinding hebt tot iets ver weg, veel groter dan je menselijke vorm en zijn tijdelijke identiteit. Dit maakt deel uit van het ontwakingsproces en het weten dat leven niet alleen een eenmalige ervaring is van mens te zijn. Het geeft je gelegenheid te weten, dat incarneren als een mens een keuze was die je maakte om het onechte te ervaren - afscheiding van de Bron.

Wat je ervaart als mens lijkt extreem echt. En als mens moet je wel reageren op de situaties die zich voordoen en deze aanpakken zoals je dat goeddunkt. Maar je hebt vaak tegenstrijdige meningen in je over wat geschikt is op het moment dat deze zich voordoen. Vaak is er onzekerheid - angst - die een of meer handelwijzen suggereert dan wel liefde/mededogen /eerlijkheid die iets anders voorstelt. Vaak wint de onzekerheid. Dan ontstaan ​​er later twijfels of spijt als een persoon zich realiseert, dat hij niet trouw aan zichzelf is geweest. Of dat gebeurt als hij denkt dat hij gewonnen heeft door het systeem te verslaan om persoonlijk voordeel te behalen ten koste van een ander of ten koste van het systeem met als resultaat een gevoel van schuld.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 november 2018/ via Shelley Young


Zoveel verlichte menselijke wezens zijn er op de planeet met dienstbaarheid overeenkomsten om energetisch ondersteunend te zijn. Voor velen van jullie geldt, hoe chaotischer het collectief wordt, hoe meer je ertoe wordt aangetrokken heel stil te worden en tijd door te brengen in je eigen ruimte.

Dit betekent niet dat je in een andere langdurige fase van eenzaamheid gaat. Het betekent gewoon dat de beste manier waarop je de ruimte kunt helpen en vasthouden voor jezelf en voor anderen die niet in staat zijn geweest hun weg te vinden om het voor zichzelf te creëren, je terugtrekken in je eigen tempel is, met andere woorden, om van je beste energetische dienstbaarheid te zijn.

DE WEG VAN JEZUS - 2 / 7 november 2018 / Elias

DE WEG VAN JEZUS - 2
7 november 2018 / Elias

De weg van Jezus is de weg naar vrijheid en onafhankelijkheid. We kunnen alles in onszelf vinden, onszelf genezen, ons lichaam verjongen en later, in de vijfde dimensie van bewustzijn zelfs zolang in ons lichaam blijven als we dat willen. Maar we kunnen ook de antwoorden op al onze vragen in onszelf vinden.

Vragen aan ons Hoger Zelf
Als we vragen hebben kunnen we de antwoorden van iemand anders overnemen, daarvoor een spirituele leraar of via een medium met een rein kanaal, een lichtwezen raadplegen.

Maar de mogelijkheid bestaat ook om de vraag te stellen aan ons eigen Hoger Zelf.

Alle kennis is immers in ons aanwezig. En ons Hoger Zelf is de Goddelijke kern van ons 'Zijn'. Dan, in meditatie, zullen we met de kracht van onze intentie onze vraag stellen aan ons Hoger Zijn. We gaan niet op zoek naar antwoorden in ons hoofd. Het intellect behoort tot de 3e Dimensie en dat is verleden tijd, dat werkt niet meer. Nu  creëren we het antwoord in onszelf.

Je hebt een vraag:
Sluit je ogen:
We zullen ons eerst in de energie van vertrouwen, van zeker weten onderdompelen, door iets voor onze geest te halen waar we met zekerheid in kunnen vertrouwen.