Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 november 2018

Het individu en het collectief ∞ De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad Gechanneld door: Daniel Scranton / 1 November 2018


Het individu en het collectief ∞
De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad

Gechanneld door: Daniel Scranton / 1 November 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.

We hebben een beter idee van wie jullie zijn als individuen dan dat wij hebben van jullie allemaal als een menselijk collectief. Jullie individualiteit is mooi. Jullie zijn allemaal uniek, en jullie zijn allemaal speciaal, maar jullie zijn ook geleid om te geloven dat jullie verschillen op de een of andere manier en verantwoordelijk zijn voor het gebrek aan eenheid dat jullie soms als individuen ervaren. En niets is minder waar, omdat jullie allemaal het vermogen hebben om elkaar te vieren, wat er ook gebeurt.

Jullie hoeven jullie verschillen niet als raar te zien, en je hoeft het andere geloof van iemand anders niet als een bedreiging voor het jouwe te zien. Dit zijn keuzes die jullie hebben gemaakt en jullie hebben die keuzes als individuen gemaakt.

Aartsengel Michael via Ronna Herman: De Kracht en Grootsheid van de Elementen. / 1 November 2018 / Door: Paul

Aartsengel Michael via Ronna Herman:
De Kracht en Grootsheid van de Elementen.
1 November 2018 / Door

Geliefde meesters, een goed begrip van de Elementen van  VUUR, LUCHT, WATER en  AARDE, die unieke componenten, Facetten of Elementen zijn van de aard van onze Vader / Moeder God in deze Sub-Universele ervaring, is van vitaal belang als je meer wijsheid zoekt en probeert Zelfmeesterschap te claimen.

Dit zijn de vier hoofd Elementen, die gecodeerd zijn in het lichaamssysteem van de oorspronkelijke menselijke vorm om te helpen bij Zelf Realisatie en zelf Meesterschap op het materiële vlak van het bestaan.

Deze Elementen worden geleverd aan alle gecreerde materie in dit Sub-Universum via de grote Aartsengelen RAY-diatie van de twaalf Stralen van God Bewustzijn vanuit de Hart Kern Essentie van onze Vader / Moeder God.

* Het Etherische Lichaam en het Ziele Zelf zijn afgestemd op en worden gevoed door het Element van KOSMISCH VUUR. 

* Het mentale lichaam resoneert en wordt geactiveerd door het Element AIR / ETHER .

*  Het emotionele lichaam is afgestemd op en beïnvloed door het Element WATER.

* Het fysieke lichaam is verankerd door en afgestemd op het Element van AARDE, voor de duur van de reis van elke Ziel naar het rijk van dichtheid, de Eerste tot en met de Vierde Dimensie.


De Raad – Draag jullie deel bij – 2 november 2018 / Ron Head

De Raad:
– Draag jullie deel bij –
2 november 2018 / Ron Head

Wij vragen dat ieder van jullie nu zijn deel bijdraagt. Weet dat jullie dat kunnen, ongeacht waar jullie zijn of hoe jullie eigen omstandigheden ook zijn. Wanneer jullie dat kunnen, maak wanneer ook maar mogelijk contact met degenen rondom je heen en ondersteun hen. Wanneer jullie merken dat jullie daar waar jullie zijn alleen staan, maak dan contact in jullie hart, verbind je met degenen die je voelt en met ons en maak de intentie om iedereen op te tillen die zou opklimmen. Stuur liefde en ondersteuning naar iedereen die er behoefte aan heeft, die het zal accepteren. En weet absoluut dat iedere gedachte, woord en gevoel van liefde, van genezing en vreugde die jullie hebben, het ALL, dat de eenheid van jullie mensheid is, optilt.  

Terwijl jullie anderen zien, zie hen dan zoals ze werkelijk zijn. Zie hen als een ander gelaat van het goddelijke wezen dat jullie allemaal zijn. Ongeacht hoe zij zichzelf zien, wat ze ook vertegenwoordigen, hou voor hen de ruimte om het beste te worden waartoe ze in staat zijn. Mogelijk kunnen jullie hen niet onmiddellijk bereiken, maar het is zeker mogelijk om hen te laten zien dat jullie hen herkennen voor wie ze zijn, of zij dat nu kunnen zien of niet.  

De wijsheid van jouw ziel/ Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena / 30 oktober 2018

De wijsheid van jouw ziel
Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena
30 oktober 2018

Lieve mensen,

Ik ben Maria Magdalena,

Ik ben hier met warmte vanuit een diep gevoelde verbinding met jullie allen. Ik zie jullie pijn en jullie verlangen, jullie heimwee naar verbinding en betekenis, in wezen het verlangen naar een andere werkelijkheid, een werkelijkheid die meer past bij jullie vibratie.

Jullie zijn voorgangers, pioniers in bewustzijn. Jullie voelen de leegte, de pijn en het lijden in het bewustzijn van anderen, in dat van jezelf en van de wereld in zijn geheel. Jullie zijn zeer empathisch en hebben tegelijk een diep gevoeld verlangen om het bewustzijn op aarde op te tillen en het lijden te verzachten. Voel deze roeping in jezelf. Voel hoe je geroepen bent om een verschil te maken in het bewustzijn op aarde. Deze roep komt niet van buitenaf. Het is geen opdracht, geen missie en ook geen karmische last. Het komt diep vanuit je eigen ziel. Je bent iemand die vernieuwing brengt en wíl brengen, en ook iemand die zichzelf wil vernieuwen. Je bent iemand die de diepere laag van bewustzijn wil verkennen en die veel van de aarde houdt: van de natuur,  en van de natuurrijken om je heen. Je bent diep verbonden met de levende planeet Aarde.

Zak eens met je bewustzijn dieper in je lichaam, in je buik. Maak contact met de aarde onder je voeten. Voel de energie! Hier in deze ruimte waar je nu bent, is veel gevoeld en doorleefd, en in deze ruimte zijn nu ook jouw gidsen aanwezig die je helpen een kanaal te vormen met je eigen diepste roeping, met je ziel. Voel dat jouw ziel wil incarneren, helemaal naar beneden wil komen om al jouw lichaamscellen van binnenuit te doorstralen. Voel de ziel aanwezig in je lichaam. Ziel en bewustzijn zijn nauw met elkaar verbonden.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 november 2018/ via Shelley Young


Je zult merken dat als de dingen voorwaarts blijven gaan, dat er vele perioden zullen zijn dat jouw verstand de dingen gewoon niet kan achterhalen. Dit komt omdat de energieën verschuiven en je werkt met de nieuwe energieën, niet via het verstand, maar doorheen het hart.

Het is een ander weten dat je nu zoekt, het ene wat het hart biedt, dat je ziel en je hoogste doel eert. Het is ook een eenvoudiger weten, wat uit het hart komt. De kracht zit in zijn eenvoud, Dierbaren, dus laat je niet wijsmaken door je te laten geloven dat het niet zo geldig of waardevol is als de complexe theorieën waar je verstand mee voor de dag komt.

Uiteindelijk leiden alle spirituele paden naar de kernelementen van onvoorwaardelijke Liefde, overgave, geloof, stroming, vertrouwen, acceptatie, doel en dankbaarheid, en dat zijn de energieën waar je hart deskundig in is. De eenvoud is een indicator van grote vooruitgang op je pad en opent de deur naar jouw zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlKryon: Vraag en Antwoord 798: Hoe spreek ik tegen mijn cellen? / 3 November 2018 / Lee Carroll


798: Hoe spreek ik tegen mijn cellen?
3 November 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon, ik wil graag tegen mijn cellen spreken maar ik weet niet wat ik tegen hen moet zeggen! Is het genoeg om te zeggen “ontgift en verjong!” of moeten wij specifieker zijn (en misschien vriendelijk, zoals “Alsjeblieft, kraakbeen, groei,” of zelfs spreken over aminozuren, vitaminen enzovoorts. Is intentie voldoende of zijn woorden en stijl voldoende? Wat wordt gezien als lang genoeg voor één doel? Ik had tien jaar lang een afschuwelijk jeukende huidallergie. Moet ik tegen mijn huid spreken, tegen mijn immuunsysteem, of iets anders doen?

ANTWOORD:  Allereerst, begrijp jij nog niet dat de delen van het DNA waar jij het over hebt inter-dimensionaal zijn? Wij vertellen dit nu al vele jaren. Dit type systeem is niet lineair, begrijpt jullie taal niet en zal zelfs niet beginnen te reageren op jullie logische processen.

Spreken met je cellen is een energetische proces-energie die nodig is, niet het verbale. Woordelijk herformuleren doet niets anders dan je stem moe maken. Je moet het visualiseren en verbaal doen. Neem de tijd om je cellen te vertellen met visualisaties wat jij wilt. Zie jezelf zonder jeuk. Zie jezelf met jong DNA. Herinner je dat het lichaam hier doorheen ging  en dat het een cellulaire herinnering heeft over jong DNA.Een Schrijven van de Schepper / 2 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
2 november 2018 / door Jennifer Farley,

Ik Ben


Twee van de krachtigste woorden die je uitspreekt, zijn: "Ik Ben".
Elk gevoel, actie of reactie, beiden zowel negatief als positief,
kan die woorden volgen en jouw wereld vormen.
Denk er eens over na ...
(Glimlach)
Welke woorden schoten binnen in je geest op het moment dat je dit las?
Gedurende deze tijd vraagt Het Universum welke "Ik Ben"  je in jouw leven gebruikt. Gebruik je deze twee zeer kleine woorden om jezelf te bekrachtigen
of gebruik je hen om jezelf precies te houden waar je bent?

Hier is een beetje huiswerk voor je ... elke keer dat je denkt aan "Ik Ben"
luister dan naar wat je bewuste geest erachter zet!
Tijdens dit deel van de massale verschuiving is je realiteit erg smeedbaar.
Het is tijd om een wereld vorm te geven waar jij je comfortabel bij voelt
en trots op bent om er deel van uit te maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 2 november 2018 / Neale Donald Walsch


2 november 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geluk nooit voortkomt uit macht over anderen.

Thomas Jefferson maakte die observatie en hij had gelijk.
Zoek daarom macht met, en geen macht over.
Dit omvat mensen in de wereld, mensen in jouw huis,
en wie er nog meer in jouw bed ligt ...

De beste manier om kracht (of wat dan ook) te ervaren is door het weg te geven.
 Maak iemand anders krachtig en je wordt twee keer zo krachtig als voorheen.

Maak iemand anders gelieft en je wordt twee keer zo geliefd.
Maak dat iemand anders zich goed voelt en je voelt je twee keer zo goed.
Het kan niet beter worden dan dit.
 En het is allemaal zo ... eenvoudig.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlvrijdag 2 november 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 2 november 2018


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
2 november 2018

Iedereen kijkt verwachtingsvol uit naar de waarschijnlijke toekomst en in een bericht “The Event” uit 2013 van Lord Sananda via Elizabeth Trutwin werd hierop een gedetailleerde kijk gegeven. Een toename in trilling is nu bezig zich te voltrekken en zal leiden naar De Event en Ascentie. De aangereikte informatie is nu meer dan ooit van belang en hierin worden uitgebreid de veranderingen omschreven die we kunnen verwachten. 

De Event

Ongeveer 2000 jaar geleden is Sananda Kumara als Jezus op Aarde geïncarneerd met de opdracht het Meesterplan in stelling te brengen en de Aarde te laten Ascenderen. Het plan mislukte toentertijd omdat Ceasar van Rome een Maritieme Wet in het leven riep waardoor slavernij onder de Landwet kwam te liggen. Er diende een nieuw plan te worden bedacht omdat de duistere cabal het grote experiment voorbij ieders’ bedoelingen had gebracht. Ongeveer 5000 jaar geleden hebben de Rothchilds in Engeland het feit weten te verbergen dat Sir Francis Bacon op Aarde de incarnatie was van St. Germain. Ze deden duistere zaken d.m.v. geld en misdaden waardoor Sir Francis Bacon de troon werd ontzegd. Hij zou de volgende zijn geweest in de lijn van troonsopvolging van de Koning van Engeland en zou vanuit die positie in staat zijn geweest om veranderingen door te voeren om de Planeet te helen en een einde te maken aan Dualiteit en om die reden beloofde hij terug te komen. In de afgelopen jaren is de duistere cabal oorlog blijven voeren voor eigen gewin. Ze hebben meerdere malen geprobeerd een Derde Wereldoorlog te ontketenen maar zijn daar niet in geslaagd. Massale hongersnoden, nucleaire dreigingen, landroof, handel met voorkennis, psychologische massa-aanvallen zoals 9/11 en banken die te invloedrijk zijn om in elkaar te vallen, hebben geleid tot een moment waarop de Buitenaardsen hebben kunnen ingrijpen, omdat het enige voorbehoud in de Primaire Richtlijn meer geweld werd aangedaan dan was toegestaan. 

De Raad: Antwoorden Deel XII – Hou Onze Vibratie Hoog – 31 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
Antwoorden Deel XII – Hou Onze Vibratie Hoog –
31 oktober 2018 / Ron Head

“Het is moeilijk om van deze wereld te zijn en toch onze vibratie hoog te houden en ons bewustzijn op te tillen. Wat is het gemakkelijkste en meest realistische wat we door onze dagelijkse momenten heen kunnen doen, onze levens te sturen, om onze stemming en algemene vibratie te helpen hooghouden en toch aandacht te schenken aan onze 3D behoeften en eisen, zonder door hen te worden opgeslokt? Dank u!”

Dit is zo’n eenvoudige vraag. Toch zijn de antwoorden door de eeuwen heen ontelbaar geweest. Het is de kwestie van iedere lering en het doel van iedereen die zoekt. Hoe ga ik vooruit? Hoe til ik mijn vibratie op? Wat doe ik daarna? Waarom zak ik steeds weer terug? Hoe kan ik in de hogere staten blijven? Doe ik het wel goed? 

Wanneer degenen die gevraagd worden antwoorden wensen te geven die overeenkomen met het begrip van hen die zoeken, dan zullen er zeer zeker een heleboel antwoorden zijn. Maar wanneer de oorsprong van de vraag en de oorzaak van het probleem worden gezien, dan is het antwoord veel eenvoudiger. Een probleem heeft één oplossing, ofschoon het in de praktijk heel anders mag lijken.

Is het probleem dat iemand niet in de hogere vibratie kan blijven? We zullen zeggen dat dit slechts een symptoom van het probleem omschrijft.

Het Belang van Scheiding Een boodschap van Neale Donald Walsch 7 september 2018 / Geplaatst 2 november 2018

Het Belang van Scheiding

Een boodschap van Neale Donald Walsch
7 september 2018 / Geplaatst 2 november 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het belang van Scheiding

Mijn lieve vrienden...

Ik weet zeker dat jullie weten dat de meeste mensen zichzelf zien als gescheiden van God. Daarnaast zien de meeste mensen zich ook als gescheiden van elkaar.

Toch is geen mens gescheiden van God omdat God ALLES is. Daarom zijn mensen niet – en KUNNEN zij niet – gescheiden zijn van God en ook niet gescheiden zijn van elkaar.

Toch zou het onnauwkeurig zijn om te concluderen dat het concept van scheiding op zichzelf een “slecht idee” is (dat het je doelen niet dient). Het idee van scheiding is zeker een gezegend idee dat het Geheel in staat stelt om te begrijpen dat het de Som van Zijn Delen is, en zelfs nog groter.

Scheiding, vertelt God ons in het boek Eenheid met God, is een illusie die jullie doel uitstekend dient als jullie De Illusie als gereedschap gebruiken om ervaringen te scheppen.

Als jullie vergeten dat scheiding een illusie is, stellen jullie je voor dat dit de Staat van Dingen is. De illusie schept niet langer ervaringen, het is de ervaring zelf geworden.

Het is als het voorwenden van boosheid om de aandacht van iemand anders te krijgen, en dan feitelijk boos te worden. Of het voorwenden van boosheid om een derde partij jaloers te maken om er achter te komen dat de illusie van aandacht zeer echt is geworden….

De scheiding wordt de ervaring.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers, met als Thema: “ZELF-BEELD” / 1 November 2018 / door AstridAangeboden door GOD en Zijn Helpers,
met als Thema:

“ZELF-BEELD”
1 November 2018 / door Astrid

“Lief mens,

er is (nu) niets goed en niets fout; alles IS gewoon.
Alles is gaande, alles is “onderweg” en dat kan nóóit 100% goed of 100% fout zijn.

Je maakt je nog véél te veel Zorgen.
Wilt nog stééds controle houden over iets wat vloeien wil, wat strómen wil en dus níet
te controleren valt.

Lief mens, je bent goed bezig!
Het ís zoals jíj het zíet want het is immers jóuw Ontwikkeling..
En zo vergaat het àlle mensen: ieder het zijne.
Dàt verklaart ook dat iedereen dènkt dat hij/zij gelíjk heeft en dat ís ook zo!
Maar dat houdt óók in dat de Werkelijkheid (wel eens) totáál anders kan zijn dan wíj (voor onszelf) dènken!
Daardoor weten wij ook níet wat het Beste is voor die ander; die ander weet dat alléén maar zèlf..

Jíj bent dus voor jezèlf héél goed bezig.
Hebt dus ook het Recht (èn de Plicht!) om voor jezelf uit/op te komen!
Want zó zorg je goed voor jezelf en blíjft het Zicht op Jezèlf  Helder.
Wees níet te Bang om “fout” te zijn want dat bestáát niet!
Jij gaat “gewóón” je Eigen Weg, met àlle Up’s en Down’s die dáár bíj horen!

Je vraagt je af of je op “het Juiste Spoor” zit: altijd.
Altijd zit je op het Juiste Spoor.
Als je de controle over je gedachtes/handelen lòs laat = faalangst, verbindingsangst, verlatingsangst zul je dat Beter Zien = Herkennen!


Onze innerlijke wereld / 29 oktober 2018 / Gerrit Gielen

Onze innerlijke wereld 
29 oktober 2018 / Gerrit Gielen

Een korte handleiding

Wij zijn burgers van twee werelden: de buitenwereld en onze binnenwereld. Als we klein zijn is dat verschil tussen beide werelden nog niet zo duidelijk. Een baby moet ontdekken wat bij hem hoort en wat niet. Voor een kind is dat ook nog niet helemaal duidelijk. 

Ik kan me herinneren dat ik als kind soms bang was in het donker; ik zag daar allerlei dingen. Dan riep ik om mijn moeder, die moest ze wegjagen. Ik wees dan een hoek waar ik iets meende te zien, mijn moeder zwaaide dan met haar hand en zei: zie je wel daar zit niets. Dan was ik gerust. Later begon ik te beseffen dat de dingen die ik meende te zien er ook nog waren als ik mijn ogen dicht had: ze zaten dus in mijn hoofd. Geleidelijk aan begon ik me bewust te worden van het verschil tussen de binnenwereld en de buitenwereld. Buiten was alles onderworpen aan strakke wetten, binnen niet, daar was alles mogelijk. De binnenwereld was van mij, de buitenwereld van velen.Dagtekst van Vrijdag 2 November 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Wet van de affiniteit bepaalt ons leven na de dood -

"Aangezien we maar voor een heel korte tijd naar de aarde komen, loont het dan de moeite om onze krachten te verspillen met het zoeken naar onderscheidingen, titels, bezittingen en zelfs kennis, die we toch weer moeten achterlaten als we de aarde verlaten? Dat is waar de leerling van een Inwijdingsschool zich in de eerste plaats van bewust moet worden: bij zijn dood zal hij al zijn uiterlijke en materiële verworvenheden achterlaten... En zodra hij zich daarvan bewust is, probeert hij zich te concentreren op de eeuwige, onverwoestbare rijkdommen die zich in hem bevinden, om deze vrucht te laten dragen. Zo verzamelt hij in zijn subtiele lichamen waardevolle elementen, en bij het verlaten van de aarde, gaat hij direct naar de gebieden waar hij deze elementen gehaald heeft.

Want dit is een wet, die de wet van de affiniteit genoemd wordt: als je in jezelf een overvloed aan lichtdeeltjes aantrekt, zal je noodzakelijkerwijze naar de lichtende gebieden gaan waar ze vandaan kwamen. Zij zijn het die je ernaartoe zullen brengen en in die gebieden zal je een eeuwige vreugde ervaren bij het ontdekken van de pracht van het universum."

Omraam Mikhael AivanhovAartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël

Dagelijkse Boodschap
1 november 2018/ via Shelley YoungOmdat er zoveel verschillende dingen aan de oppervlakte komen om onderzocht te worden, zijn er veel tegenstrijdige stemmen die graag gehoord willen worden. Hoewel het verontrustend kan zijn om zoveel rumoer te hebben, is het een geweldig cadeau, want wanneer het te luidruchtig wordt, zullen mensen zich van nature terugtrekken en binnenin gaan zoeken. Dit leidt ertoe dat mensen zich verbinden met hun innerlijke wijsheid, die inderdaad een geweldig doel zal dienen terwijl je vooruitgaat in deze ongekende tijden.

Dus als je merkt dat je met veel verschillende meningen wordt geconfronteerd, vraag jezelf dan gewoon af wat jouw waarheid is en wat overeenkomt met de eigenschappen van de nieuwe aarde die je wenst te verankeren en ervaren, Dierbaren. Het contrast van de chaos zal jullie altijd terug brengen naar de helderheid van jullie hart en van daaruit weten jullie altijd welk pad je moet nemen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De energie van november /1 november 2018 / Fran Tielemans

De energie van november
1 november 2018 / Fran Tielemans

November staat in het teken van hervorming, landen en aanpakken. Niets aan de hand, zou je wel zeggen. Doen we wel even. Maar dit is 2018, een 11-jaar, een jaar waarin alles net iets meer uitvergroot en intenser is dan gewoonlijk. En dit is ook het geval voor deze maand. Heb je dit jaar alle kansen tot herziening, heroriëntatie, verandering en uitbreiding gezien én genomen, dan zal je vrij vlot door deze maand gaan. De verandering die zich innerlijk sterk heeft neergezet in jou, kan zich nu ook stilaan gaan tonen in je buitenwereld. Je kan het gevoel hebben dat alles opnieuw vooruitgaat, dat dingen in beweging komen, en dat kan je een goed gevoel geven.

Zoals eerder gezegd, dit is een 11-jaar, én een voorbereidingsjaar op de grote groeisprong van 2020/2022, en dit is dus niét de tijd van grote realisaties, eerder van tevreden kijken naar kleine stappen die je hier en daar al kan maken. Je mag je best optimistisch voelen: er is al veel werk verricht, je hebt al een mooie fundering waarop  je de komende maanden en in 2019 verder kan bouwen.

November is echter ook de maand waarin je heel duidelijk kan voelen wat anders bekeken en/of aangepakt dient te worden. Misschien voelde je al een tijdje dat de weg die je liep niet echt de jouwe was. Je kreeg misschien al signalen dat je aanpak bijgestuurd dient te worden, of zelfs helemaal omgegooid. Wanneer dit zo is, voel je dan niet ontgoocheld, maar wees blij dat je het nu ziét, en verzamel dan al je moed om het roer om te gooien.

Op deze dag van je leven / 1 november 2018 / Neale Donald Walsch


 1 november 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het begin van de dag het begin kan zijn
 van een heel nieuw leven.

Waarom dit begin van deze maand niet gebruiken
om op veel manieren een nieuw begin voor je te creëren?

Je weet dat je hebt gewacht om "door te gaan" met jouw gewaagde idee,
 jouw geweldige gedachte, voor een lange tijd.
Waarom niet nu beginnen?

Het ding is dit: als je niet begint om geen excuus te gebruiken, zul je nooit beginnen.
Gebruik deze dag dus als je excuus - en ... ga aan de slag.
DOE HET.
Schiet op, voordat je Weer eens van gedachten verandert.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper /1 november 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
1 november 2018 / door Jennifer Farley,

Zet Jouw Groei Aan Het Werk.”


Tijdens deze volgende fase kan het lijken alsof je op een glibberig oppervlak loopt.
Je weet dat er dingen zijn die je moet doen om je voeten stevig op de grond te houden, maar veranderende werkelijkheden kunnen een afleiding zijn.
Dit is waar jouw kennis van het Universum tot nu toe in het spel zal komen.
 In plaats van te proberen elke situatie te beheersen,
vraag voor en geef Onvoorwaardelijke Liefde een kans om je te helpen
jouw balans en vrede in stand te houden.
 Je bent al jaren aan het leren en oefenen ...
 nu is het tijd om die groei aan het werk te zetten! De wereld
heeft jouw heldere licht nodig om voorwaarts te gaan.
Laat het schijnen en weet dat je bijdraagt aan het grotere goed!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl