woensdag 31 oktober 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 28 oktober 2018

Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
28 oktober 2018

Blossom: Goede morgen. Uw laatste channeling over de Energieblokjes heeft voor grote opwinding gezorgd. Zullen we verdergaan langs diezelfde lijn?

Federatie van het Licht: Wij wensen u ook mooie momenten van Vreugde doorheen uw dag, Blossom. De Energie die de Energieblokjes omgeeft, verheft daadwerkelijk de ziel. Want als wij zeggen dat wij de hoeveelheid die 'wordt doorgestuurd' verdrievoudigd hebben … dan kunt u daaruit afleiden dat DAARDOOR … alles wat u denkt en in werking zet, ook verdrievoudigd wordt in zijn Trillingsintensiteit. Daarom is het heel verstandig om goed te letten op al uw gedachten en gevoelens, want als uw gedachten niet gericht zijn op het Hoogste voor allen … bestaat de kans dat u zich volkomen ontredderd gaat voelen.

Wees u bewust waarover en waaraan u denkt, voor uzelf en voor Alles wat Is. Als een gedachte niet 'overeenkomt met de Waarheid in uw Hart', al is het maar omwille van hoe u zich op dat ogenblik voelt … wees dan kordaat genoeg om het onmiddellijk te herkennen en het OM TE ZETTEN in een gedachte die daar wél aan beantwoordt – gedachten die voortkomen uit een Liefdevolle plek voor allen/naar allen. Wanneer u hierop let, zult u heel snel in uw eigen 'ruimte' de verhoogde Trilling van uw eigen ziel kunnen voelen.

De Raad: – Antwoorden Deel XI – 28 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Antwoorden Deel XI –
28 oktober 2018 / Ron Head

“In een wereld waar onheil steeds onheilspellender wordt en het goede zelfs beter wordt, lijkt de verdeeldheid steeds groter te worden. Waar gaat dit naar toe?”   

Jullie hebben weer een vraag gesteld dat een boek, of diverse boeken, zou vergen om te beantwoorden. In feite zijn er door de eeuwen heen veel van zo’n soort boeken geschreven. Laten we dus gewoon enkele van de meer noodzakelijke ideeën aanstippen die moeten worden begrepen.

In veel van jullie wereld zijn jullie dingen gaan zien als ofwel/of. Iets is ofwel dit of het is dat. Het is goed of het is slecht. Het is zwart of het is wit. Het is goed of het is kwaad. Jullie hebben innerlijke maatstaven opgebouwd, of die zijn jullie aangereikt, waarmee jullie alles meten en beoordelen. Het merendeel hiervan is aan jullie overgedragen door anderen. Begrijp dat, toen jullie voor het eerst de wereld gingen ontdekken, jullie enige maatstaf was of jullie iets leuk vonden of niet, of het jullie pijn deed of niet. Heel de rest ervan is jullie door anderen geleerd. We hebben niet gezegd of dit goed of verkeerd is. We zeiden dat het zo is.

Welnu, dit heeft jullie met een probleem opgezadeld dat goed zou zijn voor jullie om te behandelen en dat is, ‘welke van deze waardeoordelen beslis ik me te dienen en welke doen dat niet?’ Deze eenvoudige vraag zal jullie de antwoorden brengen die jullie zal dienen om je van een groot deel van je bagage te bevrijden. En door haar te beantwoorden, zullen jullie veel kracht, die jullie aan anderen hebben prijsgegeven, terugnemen.

Wat komen we doen op aarde? Levensles 6: Creatie / Door Irene Verweij / School voor Lichtwerk


 Wat komen we doen op aarde? Levensles 6: Creatie
Door Irene Verweij /  School voor  Lichtwerk

Wat doe ik hier op aarde? Wat is de zin van mijn leven? Weet jij het? 
In dit artikel, dat onderdeel uit maakt van een reeks van 12 artikelen, wordt les 6 besproken uit de levenslessentheorie*. Levensles 6 gaat over Creatie.

Mensen die in dit leven werken aan de levensles Creatie hebben het moeilijk met het tot uitdrukking brengen van hun eigen kracht. Hoewel ze vaak zeer creatief zijn, beseffen ze niet dat ze in staat zijn schitterende creaties te creëren. Ook zijn ze zich vaak niet bewust van de scheppingskracht die wij mensen hebben meegekregen.

Scheppingskracht
Hoewel veel mensen zich niet bewust zijn van hun scheppingskracht, hebben mensen die werken met de levensles Creatie hier een blinde vlek voor. Zij zijn zich totaal niet bewust dat we door middel van onze gedachten de werkelijkheid creëren. Het is niet voor niets zo ontzettend belangrijk te weten waar we de hele dag met onze aandacht zitten. Daar waar we onze aandacht op vestigen, groeit. Helaas hebben veel mensen een ongedisciplineerde geest. Voortdurend denken ze aan hun problemen. Drie keer raden wat zich dus in hun leven manifesteert..

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30oktober 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30oktober 2018/ via Shelley YoungWelk medeleven en aanmoediging geef je zo graag aan anderen, terwijl je jezelf toch verloochent? Waarom? Welk verschil kan het voor jou maken?
Wanneer je besluit je in te zetten voor jezelf in jouw eigen liefde en steun, zul je eindelijk hebben wat je nodig hebt om een enorme stap voorwaarts te zetten in jouw groei en evolutie.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEr Is Geen Kerstman / Gechanneld door Brenda Hoffman voor LifeTapestryCreations.com / 26 Oktober 2018


Er Is Geen Kerstman
Gechanneld door Brenda Hoffman voor LifeTapestryCreations.com
26 Oktober 2018

Dierbaren,

Ook al wens je alles lief te hebben, de chaos in jouw uiterlijke wereld beperkt de reikwijdte van jouw liefde. Je hebt waarschijnlijk grote groepen mensen gekruist omdat ze zo anders lijken dan jij. Misschien zijn ze van een andere politieke partij dan waarop jij je richt of een ander geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, religieuze overtuiging of ras.

Dit is zo om je aan te moedigen je basis te vinden, jouw zielsacties. Maar omdat dat overzicht niet genoeg is voor velen van jullie om die niet van je denkprocessen te accepteren, ervaar je schuld en angst.

Want jij gelooft dat je niet van 5D of verder kunt zijn als je die van het zich verzettende team niet kunt accepteren als je wilt.

Die innerlijke crisis is niet zo verwoestend als je nu gelooft. Laat je meeslepen in teamactiviteiten als je dat wilt. Uiteindelijk zullen ze allemaal als een zijn - maar nog niet voor de meesten van jullie.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 7 “Brieven van Thuis” / geplaatst: 30 oktober 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 7 “Brieven van Thuis”
geplaatst: 30 oktober 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Ladder van Tests

Sommigen van jullie voelen dat jullie een ladder van tests beklimmen om naar een plaats van gelukzaligheid te gaan waar alle uitdagingen verdwenen zullen zijn. Luister: Herinneren jullie je het doel waarvoor jullie zijn gekomen? Het gaat over het verhogen van de vibratie van de planeet!

Lemuriërs, luisteren jullie? Herinneren jullie je dit? Jullie zijn hier om te werken en door het beklimmen van de ladder van uitdagingen, verhogen jullie de energie van de planeet.
Op deze dag van je leven / 30 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch


30 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat jouw favoriete nummer geluk betekent voor jou.

Wat jouw "favoriete nummer" ook is, gebruik het! Gebruik het veel!
Het betekent geluk voor jou! Waarom?
Omdat, door het je hele leven te hebben als een "favoriet nummer",
je het hebt doordrenkt met tonnen en tonnen positieve energie.

Dit betekent dat het nu positieve energie aantrekt, als een magneet.
De energie die alles heeft is de energie die jij het geeft.
Dit omvat mensen, evenementen ... en nummers.
Waarom werkt een "geluksbrenger"?
Omdat jij zegt dat het dat doet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 30 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Wees Klaar......


Waar neemt jouw reis je mee naar toe?
Is het in de richting van Onvoorwaardelijke Liefde of er vandaan?
Tijdens deze korte rustperiode voordat de volgende golf van verandering begint,
 vraagt Het Universum je om een beetje meer introspectief te zijn,
een beetje dieper graven in je dagelijkse motivaties.
Houd jij je vast aan het gevoel en de emoties die je had kunnen loslaten?
Doe je een bewuste poging om een zachtaardig persoon te zijn?
 Beoefen je vriendelijkheid en mededogen?
Ja, er is pijn en er zijn trauma's uit je verleden die op aquarellen lijken,
die voorbije schaduwen en tinten uit het verleden naar de voorgrond brengen
van jouw geest ... ben je echt klaar om ze eindelijk los te laten?
Het is tijd om de witgloeiende woede,
 het snikkende verdriet en de zwartste van de grieven die je tegenhouden los te laten. Nieuwe groei komt eraan,
Het Universum wil dat je er klaar voor bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


dinsdag 30 oktober 2018

Interdimensionale communicatie / De Arcturians via Suzanne Lie / Woensdag 24 oktober 2018

Interdimensionale communicatie
De Arcturians via Suzanne Lie / Woensdag 24 oktober 2018
"De donkerste nacht is net voor de dageraad."

Het is het NU om je aangeboren vermogen te  herinneren  om te genieten van interdimensionale communicatie. Jullie, onze geaarde vertegenwoordigers voor de Aarde, hebben gewacht en geprobeerd je interdimensionale communicatie te herinneren, maar er was altijd iets wat jullie in de weg stond.

Leven na leven probeerden de vele verschillende lichamen van jouw Multidimensionale ZELF te herinneren hoe te communiceren met de hogere frequenties van werkelijkheid. Helaas, toen je eenmaal lid was van de derde / vierde dimensie van werkelijkheid, waren de herinneringen aan je aangeboren vijfde dimensionale ZELF net buiten je bereik.

Velen van jullie, onze vrijwilligers om een driedimensionaal Aardlichaam aan te nemen, probeerden zich te herinneren hoe ze zich konden verbinden met jullie hogere dimensionale vrienden, familie en zelfs jullie eigen hoger dimensionale ZELF. De verbindingen en de korte berichten die jullie ontvingen, vlogen echter snel door jullie driedimensionale bewustzijn.

Pas toen jullie de boodschap onmiddellijk documenteerde, konden jullie je "3D-tijd" nemen om te proberen een tijdloos, interdimensionaal bericht te vertalen in een tijdgebonden driedimensionaal bericht dat jullie konden documenteren, opslaan en zelfs delen met anderen.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers, met als Thema: “THUISKOMST” / 29 oktober 2018 / door Astrid

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers,
met als Thema:

“THUISKOMST”
29 oktober 2018 /  door Astrid

“Lieve mensen van Mij,

het Doek is gevallen dus we kunnen nu nog maar één kant óp: de Toekomst in.
Alhoewel nog niet alle Persoonlijke Problemen opgelost zijn is er een Duidelijke Opening gekomen naar een Andere Wereld die “Uitkomst” heet.
Wij hoeven niet meer BANG te zijn.
Alles wat ons kwelde is bezig naar de Achtergrond te verdwijnen en brengt ons
Nieuw Leven.

Er valt niets meer te vergeven; onze Zonden = Overdenkingen zijn allen uitgewerkt en geven ons nu Ruimte.
Ruimte om een Ander Mens te worden, Ruimte voor de Zin van het werkelijke Leven.
Er was zo weinig om je aan vast te houden de afgelopen 3 jaren: alles liep in het honderd en het was een dikke chaos die véél van ons Leven verpestte.
Wat zich NU openbaart is van een héél Andere Orde: om te beginnen is de BASIS heel anders want deze komt in alles stééds weer terug bij JOU en dàt geeft héél andere emoties in alles.
ALLES wat er NÍET toe doet komt verder van ons àf te staan.
Dat betekent een heel ander Overzicht waardoor méér Rust en Ontspanning.
Ondertussen worden daardoor nog achterstallige Thema’s uitgewerkt want díe zullen er altijd blíjven, alleen lang niet meer zo indringend als het wàs.

De Raad – De nadering van grotere verandering – 27 oktober 2018 / Ron Head

De Raad
– De nadering van grotere verandering –
27 oktober 2018 / Ron Head

Al enige maanden voelt jullie collectief de nadering van grotere verandering. Wij hebben dat voor jullie bevestigd. Wij hebben dat via veel kanalen bevestigd. Jullie meest herhaaldelijk uitgesproken reactie is geweest ‘laat maar komen’. Jullie leggen altijd dingen uit volgens je diepste verlangens. Maar een nieuwe wereld houdt veel meer in dan dat.

Nu is het natuurlijk iets prachtigs om een mentaal beeld te hebben gevormd van de wereld waarin jullie wensen te leven. Dat bevelen wij van harte aan. Maar men moet ook in staat zijn om te zien dat er een weg moet worden afgelegd van waar jullie zijn en die nieuwe wereld. En wegen hebben steevast hobbels en kuilen. Er zullen schimmige zaken op de loer liggen en dingen die boe roepen! En weggespoelde bruggen.   

Jullie zeiden ‘Laat maar komen’ en jullie hebben het laten komen. Of, iets preciezer, als medescheppers hebben jullie er allemaal aan bijgedragen om het te laten komen. Dus vertellen wij jullie nu dit. Dit, wat jullie ervaren, is de doorgaande intensivering van de golf van verandering die jullie zo wensen.

SPIRITUELE- en HEALINGAVOND IN KINROOI met Elias

SPIRITUELE- en HEALINGAVOND
 IN KINROOI


SPIRITUELE- en HEALINGAVOND met ELIAS in KINROOI
Inkom: vrije gave
10 november 2018 - Aanvang 19u
welkom vanaf 18.30u

Basdonkstraat 14  -  3640 KINROOI, Belgisch Limburg

Tijdens de spirituele avonden komen telkens weer andere thema's aan bod
en wordt er diepe wijsheid en inzichten doorgegeven,

 Natuurlijk is ook Jezus aanwezig en kan ieder (weer) de Christusvlam in het hart ontvangen.

God schept liefde, wij angst en oorlog en verdeeldheid / 29 oktober 2018 robvellekoop / De Lange Mars Plus

God schept liefde, wij angst en oorlog en verdeeldheid
29 oktober 2018 robvellekoop / De Lange Mars Plus

Gastbijdrage van Rani Savitri 

Tegen hen die niet in God geloven zegt Osho dat God wel bestaat. Tegen hen die wel in God geloven, zegt hij dat God niet bestaat. Tegen hen die in een onpersoonlijke God geloven, zegt Osho dat God persoonlijk is. Tegen hen die in een persoonlijke God geloven zegt hij dat God onpersoonlijk is.

Iedere ziel heeft een andere aanpak nodig. Een ware leraar weet precies wat de leerling nodig heeft. De ene ziel heeft een harde aanpak nodig, de andere een zachte. De ene ziel heeft waarheid nodig, de andere leugen.

Het grappige is dat mensen ruzie met elkaar gaan maken. ‘God bestaat wel, God bestaat niet!, Jezus is DE verlosser, nee, dat is hij niet! Krishna is God, nee Allah!! En ga zo maar door... er is niets! spiritueels aan dit soort praktijken, dit is de ziekte waar de mens mee kampt, genaamd: ego.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 oktober 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 oktober 2018/ via Shelley Young


Je kunt eenvoudig niet oordelen en jezelf verloochenen en tegelijkertijd bij jezelf thuiskomen. Sommigen van jullie blijven hard voor jezelf omdat je bang bent als je dat niet doet, je zal stoppen met groeien of evolueren. Helaas houdt zelfverloochening wonden verborgen en zelfbeoordeling houdt pijn actief.

Geliefden, jullie eigen onvoorwaardelijke liefde zal de volledige ervaring van het zelf waar je naar verlangd hebt ondersteunen en toestaan dat elke genezing die je tot nu toe ongrijpbaar hebt gevonden eindelijk kan plaatsvinden. Onthoud dat het jouw onvoorwaardelijke liefde, begrip en aanmoediging is die de ideale, veilige omgeving creëert voor alle delen van jou om de moed te hebben om naar voren te komen en precies te ontvangen wat ze zo lang nodig hebben. Dit is wat toestaat dat echte transformatie plaatsvindt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 29 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
29 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Jullie Zijn In Alle Gevallen Geliefd


Nog een andere zachte herinnering; elke emotie die jullie willen vasthouden,
 kan het vergroten.
Op dit moment probeert jullie wereld de angst
 met een lepel te voeden aan iedereen die wil luisteren.
 Ja, zelfs jij. Je hebt echter wel opties;

1. Je kunt omhuld zijn in een 'neem de beet' haak, lijn en zinklood,
 en het massabewustzijn voeden
met die angst en het toestaan te laten vermenigvuldigen.

2. Je kunt het loslaten en naar Het Universum sturen
om getransformeerd te worden naar licht en liefde,
wat vervolgens weer naar jou terug reflecteert,
weer terug naar Het Universum enzovoort.

3. Je kunt niets doen, geen mening hebben,
niets aanbieden en ontvangen.

Op deze dag van je leven / 29 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch29 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dromen je in de toekomst brengen
en voegen opwinding toe aan het heden.

Robert Conklin zei dat, en hij had gelijk.
Dus droom er op los, droom vaak en droom groot.
En laat niemand je uit je dromen praten.

Wat is jouw droom vandaag? I
s het ruim genoeg, groot genoeg, om je ziel vast te houden?
Oh, ik moet vergeten zijn om je te vertellen.
Dromen zijn het foedraal van de ziel.
Dat wil zeggen, zij zijn de bewaarplaats van God.

Dus droom groot, ja, want hoe groter je droomt
hoe meer van God je binnenlaat!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


maandag 29 oktober 2018

De Raad: – Een grote toevloed van licht in jullie systeem – 25 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Een grote toevloed van licht in jullie systeem –
25 oktober 2018 / Ron Head

Wij hebben jullie via veel boodschappers verteld dat er een grote toevloed van licht in jullie systeem zou zijn en is dat nu zo. We hebben jullie verteld dat er niemand en niets zou zijn wat niet door deze golf van licht beïnvloed zou worden. We hebben jullie zelfs verteld dat jullie momenteel echt goed in dit proces zitten. En we willen jullie nu informeren dat, terwijl dit alles inderdaad het geval is, de intensiteit zal blijven toenemen.

De reden dat we dit vandaag behandelen is dat dit zo’n grote verandering veroorzaakt bij ieder van jullie, dat zelfs enigen van hen, die heel goed zijn gaan beseffen wat we jullie gezegd hebben, gedesoriënteerd, verward en soms zelfs ontmoedigd raken. Waarschuwingen van op handen zijnde chaos begrijpen is één ding, om binnen dat soort energie te leven is heel wat anders.

Vandaag zouden we jullie een andere manier willen aanreiken om alles rondom jullie heen te bezien zodat jullie kunnen doorgaan om de prachtige bakens te zijn die jullie zijn.

Stel je voor dat de wereld waarin jullie leven een blik verf zou zijn. Je kijkt neer in dat blik. Nu roer je het op. Roer het geheel van al die verschillende gradaties van licht heel goed om. Er is een heleboel liefde, heel veel compassie, enige gemoedsrust en evenzo veel andere kleuren. We weten dat er ook wat rode haat en woede is. Er is zelfs wat zwart. Maar wanneer het goed omgeroerd wordt zeggen we jullie dat het resultaat niet zwart is. Het is zelfs niet donkergrijs. Maar de wervelingen van zwart, grijs en rood doen hun uiterste best om hun eigen intensiteit vast te houden, zodat ze zich goed kunnen blijven onderscheiden tegen de achtergrond van de meer overheersende pastelkleuren van liefde, mededogen en vriendelijkheid.  

Moeder/Vader God – Neem eens tijd voor jezelf. Sta stil bij wat je ervaart en denk na .................. – via Eillie Deus' / 26 oktober 2018

Moeder/Vader God
Neem eens tijd voor jezelf.  Sta stil bij wat je ervaart en denk na over hoe je hierop kunt reageren op een manier waarbij je zelf gerespecteerd wordt. –
via Eillie Deus'  / 26 oktober 2018

Lieve Kind,

Het leven heeft een nieuwe wending genomen. Vanaf vandaag zal primeren wat JIJ voor jezelf kan doen, wat jij voor jezelf kan betekenen. Dit is grotendeels nog niet onder de knie. Ga dus nogmaals meer rekening houden met je kern.

Hoe voel ik me bij deze woorden?
Hoe voel ik me bij deze ontmoeting?
Hoe voel ik me bij deze opdracht?
Hoe voel ik me bij deze uitnodiging?
Het antwoord op elk van deze vragen, vertelt iets over jezelf.
Heb hier respect voor, hou er rekening mee.

Wat voor zin heeft het dat de mens beschikt over gevoel, over een innerlijke stem, een innerlijk weten, wanneer er geen rekening mee wordt gehouden?

Dit innerlijk voelen, dit innerlijk weten, is er niet om met een zucht opzij te worden geschoven en toch maar door te gaan met wat (zo denk je) van je verwacht wordt.
Neem eens tijd voor jezelf. Sta stil bij wat je ervaart en denk na over hoe je hierop kunt reageren op een manier waarbij je zelf gerespecteerd wordt.