Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 27 oktober 2018

Jezus: Laat geen twijfels over jullie waardigheid, deskundigheid of bekwaamheden jullie ontmoedigen. / 23 Oktober 2018 / door John Smallman


Jezus:
Laat geen twijfels over jullie waardigheid, deskundigheid of bekwaamheden jullie ontmoedigen.
23 Oktober 2018 / door John Smallman

Wij, God, het Al, Bron, Werkelijkheid, de Ene, JULLIE – alle bewuste leven  - zijn intensief en creatief volledig betrokken bij het proces van ontwaking. Het is doorgaand en dat is zo vanaf het moment van de ogenschijnlijke afscheiding en nu nadert snel het volgende moment van ontwaking, terwijl voor iedereen “rommel” opdoemt om te worden losgelaten en plaats te maken voor L I E F D E, jullie ware aard, om Zichzelf te onthullen in jullie harten en denken. Velen van jullie krijgen hiervan al een begrip, een gevoel. Open jullie zelf er dus volledig voor. Er is niets te vrezen. Niemand is op welke manier dan ook onwaardig of verdient het niet. De Goddelijke Wil is dat jullie jezelf KENNEN als Eén met Bron, absoluut onbevreesd want dat is jullie Thuis, dat is waar jullie thuishoren, dat is de “Plaats” die jullie nooit verlaten hebben. Dus, Ontwaak en GENIET van de WERKELIJKHEID!  

De Bron is op iedere manier perfect; binnen de Werkelijkheid kunnen er GEEN imperfecties bestaan. Jullie hebben gewoonweg allemaal tijd besteed – wat in werkelijkheid niet echt zo is – een grote hoeveelheid tijd, net te doen alsof jullie niet perfect waren, onwaardige zondaars, die Gods oneindige en onveranderlijke Liefde voor jullie niet waardig waren. Het is tijd om te stoppen met te doen alsof en de glorieuze Wezens te zijn die God geschapen heeft. Hou op met jezelf te verbergen en straal in de plaats daarvan uit in de pracht van jullie eigen schittering als individuen die God op een oneindig aantal manieren uitdrukken. Dat is waarlijk jullie wil en die van God. Er is NIETS anders, alleen maar de Goddelijke Wil, die jullie wil is en die Will wenst alleen maar eindeloze vreugde voor heel de schepping. Ouders houden van hun kinderen en willen alleen maar het beste voor hen, altijd. God oneindig veel meer en Gods Wil ontvouwt zich altijd perfect!

Nationaal Zorgfonds
Lieve mensen,

De drie IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland en het MC Slotervaart in Amsterdam zijn failliet. Dit betekent dat patiënten hun vaste behandelaar verliezen en 2000 mensen hun baan kwijt zijn. Het is bizar dat het voortbestaan van ziekenhuizen zonder inspraak van de bevolking volledig van commerciële zorgverzekeraars afhankelijk is gemaakt. Door de marktwerking in de zorg en de rol van de verzekeraars komen mensen in de knel, dat wordt deze dagen weer pijnlijk duidelijk.

Zorgverleners die jaren met hart en ziel voor mensen hebben gezorgd, staan nu in de kou. Patiënten en familieleden verliezen hun vertrouwde hulpverlener en maken zich grote zorgen over waar ze straks terecht moeten.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 26 oktober 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 oktober 2018/ via Shelley Young


Wat heeft het zachte, onschuldige kind van je vandaag nodig? Kun je jezelf toevertrouwen om die kleine een stem te geven en vervolgens  jezelf met jouw eigen heerlijke liefde en begrip te omwikkelen?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlUpdate voor iedereen die wakker wordt. / 26 oktober 018 / Mieke Vulink

UPDATE VOOR IEDEREEN DIE WAKKER WORDT
26 oktober 018 / Mieke Vulink

Lieve hardwerkende mensen,
wat gebeurt er toch onbevattelijk veel wat ons raakt en weer uit balans kan brengen. Wat worden we toch aan alle kanten gestimuleerd om onze oorspronkelijke bestuurskracht terug te pakken en ons niet meer uit ons Licht te laten halen.

We hebben er niet voor niets gekozen om tijdens deze cruciale tijd op Aarde aanwezig te zijn! Onze Licht- en Liefdesbronnen willen ons opladen, helen, vervullen en de wereld instromen.

De mensen die al tientallen jaren bezig zijn met hun proces van Zelfrealisatie hebben prachtige wegen gebaand die anderen helpen om hun weg uit de dualiteit te vinden. Steeds meer mensen lopen vast in illusies en in de schone schijn binnen de drie-dimensionaliteit. Doordat anderen zich bekwaamd hebben in vormen van therapie, spiritualiteit en heling ontstaat er een grootse samenwerking en uitwisseling, waarbij iedereen tot zijn of haar recht kan komen.


Op deze dag van je leven / 26 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch

26 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het goed is om fouten te maken.
Fouten zijn onze vrienden - ze helpen ons groeien.

Eigenlijk is het onmogelijk om een 'fout' te maken in reële termen,
 omdat alles wat we een 'fout' noemen ons eigenlijk voordeel oplevert.

Dus ga vooruit met al het vermogen en de felle urgentie van Nu.
En maak je geen zorgen over 'fouten'.
Maak je in plaats daarvan zorgen over het feit
dat je bang bent om er geen te maken.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 26 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
26 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Schoonheid Geven


Elke keer dat je rondkijkt, kun je schoonheid zien.
Hoewel het misschien niet altijd direct zichtbaar is,
bestaat het in alles dat tot jullie Aardoppervlak behoort.
Met deze gedachte in je geest moet je onthouden
dat schoonheid ook binnenin jou bestaat!
 Jezelf in een kwetsbare ruimte plaatsen om het aan de wereld te laten zien,
is misschien een beetje uitdagend, maar het is mogelijk.
Begin klein; een vriendelijk woord of een vriendelijke glimlach.
 Sta die schoonheid toe om te schijnen en raak alles om je heen aan!
Naarmate het gevoel comfortabeler wordt,
wordt het geschenk van je schoonheid gemakkelijker ...
laat het gewoon gebeuren en zie jouw wereld veranderen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 26 oktober 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 26 oktober 2018


Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
 26 oktober 2018

“De tijd wacht op niemand” geldt absoluut nu jullie in een periode zijn beland waarin de zaken zich bijzonder snel vooruit bewegen. Vanuit jullie gezichtspunt is het misschien niet zichtbaar, maar het staat vast dat de zaken sinds het Nieuwe Tijdperk van start is gegaan en ondanks de vertragende tactieken van de Illuminati, steeds sneller verlopen. Hun vermogen om de uitkomst van de gebeurtenissen te bepalen is van hen afgenomen en dit vermogen gaat terug naar de late 80-er jaren waarin ze plannen hadden voorbereid om de Aarde te vernietigen. Sinds die tijd hebben de Lichtkrachten met succes hun onophoudelijke pogingen om de waarheid verborgen te houden en jullie vooruitgang tegen te werken, gedwarsboomd. Oude problemen worden langzaam maar zeker opgelost en de zaken worden dusdanig blijvend geregeld dat een nieuwe Wereldoorlog in geen enkel geval zal worden toegestaan. Inderdaad, de Lichtkrachten zijn dermate succesvol geweest dat er een groeiende beweging is ontstaan die streeft naar Wereldvrede. Het tijdperk van Dictators die in landen aan de macht zijn is bijna ten einde gekomen en zodra de laatste is verwijderd, kunnen de plannen voor een vredevolle samenleving op wereldwijd niveau in gang worden gezet. Uiteraard is er nog veel werk te verzetten, maar zodra de weg is vrijgemaakt zullen de zaken plotseling heel snel gaan.

Het is begrijpelijk dat jullie niet echt een idee hebben van wat er achter de schermen gaande is, en zoals we eerder al hebben aangegeven bestaat de noodzaak tot geheimhouding om inmenging door negatieve krachten te voorkomen. Het is niet alleen de Alliantie van ‘Blue Avians’ die in stelling is gebracht om de Aarde en haar bevolking te beschermen, want duizenden ruimteschepen wachten op de kans om hun onzichtbaarheid op te heffen en zichzelf aan jullie te tonen. De Broederschap van Ruimtewezens wacht af tot er op Aarde vrede is aangebroken, waarna ze jullie openlijk kunnen bezoeken en ideeën kunnen uitwisselen om jullie in de voorbereidingen om Galactische Wezens te worden, bij te staan. Niets kan De Event tegenhouden, die zal plaatsvinden als de trillingen de noodzakelijke niveaus van verheffing hebben bereikt.

Waar verblijft God? Een boodschap van Neale Donald Walsch / 1 september 2018 / Geplaatst 26 oktober 2018


Waar verblijft God?
Een boodschap van Neale Donald Walsch
1 september 2018 / Geplaatst 26 oktober 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Waar verblijft God… ?

Mijn lieve vrienden...

Laten wij deze week eens iets fascinerends onderzoeken. Laten wij kijken naar de plaats in het Universum waar God verblijft, de plaats waarin God bestaat.

Vele mensen geloven dat God overal is, maar geloven niet dat hij in hen verblijft. Zij kunnen dit uit nederigheid zeggen, maar feitelijk is het de hoogste arrogantie om je voor te stellen dat God overal in het Universum bestaat, behalve in JEZELF. 

Dit zou van je lichaam, geest en ziel een behoorlijk exclusief stukje (on)roerend goed maken. Als wij aan de andere kant accepteren wat zelfs de traditionele religies zeggen: dat God de Alfa en de Omega is, het Begin en het Einde, het Alles in Alles, moeten wij wel tot de conclusie komen dat God in ons verblijft.

Dit is een enorme conclusie, omdat, als deze accuraat is (en dat is hij) wij uitkomen bij een zeer intrigerende en veelbetekenende vraag: Waar bestaat God in ons? In onze pink? In onze geest? In ons hart? In onze ziel? (hebben wij zelfs wel een ziel? (Ja) Het antwoord: Als God werkelijk het Alles in Alles is, de Alfa en de Omega, dan kan er niets in ons zijn waar God NIET is. In feite is er NIETS in wat dan ook waarin God NIET is. God is overal en manifesteert zich in alles!


Exploreer Bewustzijn: Onze Enige Hoop / Van 24 oktober 2018 / Karma Yoga Daily / door Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog. Het is om jullie geest te helpen te bevrijden

Exploreer Bewustzijn: Onze Enige Hoop
Van 24 oktober 2018, Karma Yoga Daily


Iedereen die aandacht schenkt aan wat er in de wereld gebeurt, zal veel zien als haat. Het is genoeg om ons af te vragen waarom de mensheid er zo naar toegewerkt heeft en of we onze koers kunnen omkeren voordat we onszelf nog meer ruïneren. Ik denk dat wij dat kunnen, maar de oplossing zal de meeste mensen ongemakkelijk maken.

Onze enige hoop is om alternatieve toestanden van bewustzijn te exploreren.

Als ik zeg 'alternatieve toestanden', denken sommige lezers wellicht aan psychedelische drugs. Psychedelica kunnen een onmiskenbaar krachtige spirituele ervaring opwekken, maar laten we het nu hebben over de alternatieve toestanden die op natuurlijke wijze kunnen leiden tot, via activiteiten zoals meditatie die goed zijn voor de hersenen.

Saul: Echt, dit is zowel een gekke als een fantastische tijd om geïncarneerd te zijn! / 24 oktober 2018 / door John Smallman

Saul:
Echt, dit is zowel een gekke als een fantastische tijd om geïncarneerd te zijn!
24 oktober 2018 / door John SmallmanTerwijl de reguliere media hun aandacht blijven richten op conflicten, meningsverschillen en algemene rampen, ga jij je concentreren op liefde. Liefde is de kracht van God, die zich uitbreidt en gedeeld wordt met de hele schepping. Er is absoluut niets dat Zijn macht, kracht, intelligentie en wijsheid benadert, of Zijn volledige en absolute onvoorwaardelijke acceptatie van al het bewuste leven. Liefde is het oneindige veld, waarin de gehele schepping zich uitbreidt om voortdurend vreugde toe te voegen aan alles wat het bevat. Liefde handelt altijd vreugdevol en met oneindige wijsheid; het is de waarheid die realiteit is. Er is niets anders.

Al eeuwenlang hebben mensen liefde buiten zichzelf gezocht, bij een ander of bij God. Echter God, die Liefde is, is in jou en zal nergens anders te vinden zijn. Ja, je zult misschien een ander vinden die van je houdt, maar dat zal altijd een voorwaardelijke liefde zijn, afhankelijk van je leven naar hun ideeën over wat liefde zou moeten zijn. Ja, ook al is de liefde van een moeder voor haar kinderen erg sterk, als het kind niet van zichzelf houdt zal het niettemin toch ontevreden en zoekend blijven.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 oktober 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 oktober 2018/ via Shelley Young


Dierbaren, als je een situatie hebt die je eens goed gediend heeft maar voor jouw niet meer zo goed begint te voelen, dan is het gewoon een voorbode om te veranderen. Je zult je altijd ongemakkelijk voelen in alles wat jouw niet ondersteunt in jouw groei en expansie. Jouw ongemak treedt op om je te helpen om los te komen en open te worden voor een nieuwe, betere ervaring.

Dus als je ouwe baan, of waar je woont, of een ander deel van je leven je ooit goed heeft gediend, maar niet langer als goed of ondersteunend aanvoelt, weet dan dat het komt omdat het het einde van zijn energetische weg bereikt, en rust gemakkelijk in de wetenschap dat iets anders zich voorbereidt voor jou. Laat dit je er opnieuw van verzekeren dat er al een nieuwe, betere match vorm aanneemt.

Iedereen kan een verschil maken in deze transformatietijd / 6 oktober 2018 / Love D

Iedereen kan een verschil maken in deze transformatietijd
6 oktober 2018 / Love D

Soms willen mensen wel veranderen, maar doen ze er niks aan. Niet wetende hoe of wat ze moeten doen. Maar men vergeet vaak dat een verandering niet groot hoeft te zijn. Zelfs de kleinste verandering kan al heel veel verschil maken. En de kleinste verandering, die misschien wel het grootste verschil kan maken is de manier waarop we denken. Collectief gezien zijn we allemaal 1 groot netwerk die met elkaar verbonden zijn, alleen zien we het met het optische oog niet. Doordat we het niet zien, wordt het vaak moeilijk begrepen of niet echt erkent. Maar het collectief bestaat dus uit 1 groot energetisch netwerk, waarin elk lijntje in verbinding staat met elkaar. Maar iedereen leeft in zijn of haar eigen dimensie, en eigen wereld. Elke creatie staat dus op zichzelf. Maar doordat we zo met elkaar verbonden zijn, creëren wij ook de wereld om ons heen en trekken we de mensen aan die daarbij horen. Iedereen speelt zijn of haar rol in het geheel, en is er om jou verder te helpen in jou ontwikkeling. Niet om jou tegen te werken, dat is een illusie. Elk mens maakt een bepaalde groei door, die ons hoger in ons bewustzijn zal brengen. Er zijn verschillende ascensieprocessen aan de gang, en als je dit leest hoor jij al bij dat proces van ascensie. In dit proces van ascensie zitten de mensen die al wakker aan het worden zijn en begrijpen dat er meer tussen hemel en aarde is. Alleen nog niet iedereen in dit proces weet dat ze een groot verschil kunnen maken in dit hele gebeuren.

Het begint met het denken

Op deze dag van je leven / 25 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch


25 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet… 


... dat jouw angsten je eerder hebben gestopt,
maar ze hoeven je nu niet te stoppen.

Wat is het ergste dat kan gebeuren?
En als dat gebeurde, wat zou er dan gebeuren?
En als dat gebeurde, dan wat?

Nu ... als je toegeeft aan jouw angsten, waar zal dat jou achterlaten?
Precies waar je nu bent?
En als dat is waar je wilt zijn
waarom is de andere optie zelfs een beetje opwindend voor jou?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 25 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
25 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Kijk Naar Jezelf


Vandaag wordt je uitgenodigd om je innerlijke ruimte te verkennen. 
Kijk naar jezelf en zie wat je graag wilt omarmen. 
Zie wat het is wat je voelt dat je moet veranderen. 
Zie jezelf zoals Het Universum jouw ziet ... perfect, heel en mooi.
 Het kan wat werk vergen voor je bewuste geest om het geschenk te realiseren,
maar het kan worden gedaan.
 Je bent buitengewoon geliefd!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 25 oktober 2018

Wereldvrede / Christina von Dreien / 29 Augustus 2018

Wereldvrede
 Christina von Dreien, 29 Augustus 2018


Wereldvrede - Christina's kernzaken

Vrede is geen plotselinge toestand die gewoon gebeurt. Vrede is een beslissing. Van elk individueel mens,  zich uitstrekkend naar alle landen.

We willen allemaal vrede in de wereld en voor de wereld. Het is tijd voor ons om te begrijpen: dat wij verantwoordelijk zijn voor de aarde. Wij als de bevolking zijn degenen die de verandering voor de wereld brengen. Als we vrede in de wereld willen, dan moeten we begrijpen dat uiterlijke vrede eerst innerlijke vrede vereist.

Het wordt tijd dat we het geweld op aarde met liefde tegemoet treden. Dat we vanuit ons hart leven. Onze harten zijn niets anders dan liefde, die zichzelf als waarheid uitdrukken, zichzelf als personen belichamen, zich als vreugde aanvullen en als vrijheid leven.

Omdat wij mensen zijn, leren wij te begrijpen wat het betekent om te veranderen met en door liefde, om met de waarheid te leven en om met vrijheid te denken.

De sleutel tot vrede is niet de politiek, maar wij als bevolking. Op het moment dat de harten van een groep mensen in hetzelfde ritme kloppen, gericht op vrede en licht voor deze wereld, wordt de deur van vrede en vrijheid geopend voor de gehele mensheid.

De Raad – Een tijd van grote persoonlijke verandering – 23 oktober 2018 / Ron Head

De Raad
– Een tijd van grote persoonlijke verandering
23 oktober 2018 / Ron Head

Velen van jullie gaan door een tijd van grote persoonlijke verandering, zowel innerlijk als uiterlijk. Dit is geen gemakkelijke tijd. Naarmate jullie steeds dichter bij de bespoedigende gebeurtenissen komen die jullie verwachten, voelen jullie je alsof jullie door een heel kleine opening worden geperst en niet weten wat er zich aan de andere kant bevindt. Wij glimlachen wanneer we de gelijkenis naar voren brengen met wat jullie geboorte noemen en de analogie is inderdaad heel passend. In dit geval hebben jullie allen deelgenomen aan het scheppen van wat er zich voorbij dat punt bevindt en omdat dat het geval is, denken we dat jullie inderdaad vinden dat het gras groener zal zijn.

Sommigen van jullie worden opgerekt en fijngestampt tot bijna hun breekpunt. We waarderen dat zeer. Wij zijn ons daarvan bewust. Er is in feite geen enkele manier dat we ons daarvan niet bewust zouden kunnen zijn, maar dat is niet het onderwerp van vandaag. Er bestaan diverse mogelijkheden. Jullie zouden passend kunnen zijn voor ieder of voor meer er van. Jullie zouden de laatste zaken kunnen opruimen die jullie niet kunnen meenemen in de nieuwe levens die jullie scheppen. Jullie zouden een eigen wezen kunnen smeden dat zo sterk is dat, wat jullie te wachten staat, een bevrijding lijkt te zijn. Het zal nieuw zijn, maar de rozentuin zal voor velen in de toekomst liggen. En jullie zullen eenvoudigweg één laatste les moeten leren. De meesten van jullie zullen in het midden van een mengeling van dit alles verkeren. We kunnen echter een belofte aanbieden.

INLEVEN / Bericht van Dinsdag 23 oktober 2018 / door Anja Tjelpa

INLEVEN
Bericht van Dinsdag 23 oktober 2018 / door Anja Tjelpa


Begroetingen vanuit onze harten.

Ashtar: Zijn jullie er klaar voor?

WIJ: Ja hoor Ashtar, dat zijn we.

Ashtar: De titel zal zijn “Inleven”.
Met al deze aan de gang zijnde veranderingen op  verschillende niveaus, eigenlijk ontelbare niveaus van bestaan, omdat jullie er allemaal bij betrokken zijn, heeft het grote indruk van de indrukken. Indrukken zoals het pats boem in de rondte en ondersteboven en van boven naar beneden etc.

Voor ons is het makkelijk om te zeggen, laat het gewoon gebeuren, of verbeeldt het of ga eens kijken, kijk wat mogelijk is. Het volgende moment is het alweer aan het veranderen. Eigenlijk willen wij jullie in watten leggen, op een manier. Maar eigenlijk ook kan dit teveel het doel matigen en zoals al zoveel malen door ons doorgegeven, tijd is van belang. Maar een echte verzachter is via jullie innerlijk, adem Licht in en Liefde uit, wees een wezen van Violet Vuur en help elkaar op de manieren die duidelijk open liggen om te gebruiken.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 oktober 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 oktober 2018/ via Shelley Young


Als je jezelf plaatst in een pijnlijke positie, kan het heel gemakkelijk worden om gefocust te blijven op wat niet werkt voor jou. Het kan ook heel moeilijk zijn om je te herinneren wat je weet vanuit zo'n donkere plek. Als je in een dergelijke situatie bent, is de sleutel om heel voorzichtig en stapsgewijs los te komen van de weerstand waarin je je bevindt.

Hoe doe je dat? Je kunt je niet verzetten tegen weerstaan, want het zal alleen maar meer van hetzelfde voortbrengen. En acceptatie kan voor velen van jullie een te grote sprong zijn om vanuit zo'n pijnlijke plek te doen. Daarom raden we jullie aan om eenvoudig te begrijpen dat jullie ongemak bestaat als een hulpmiddel voor omleiding en jullie begint te leiden naar dingen waar je minder weerstand voor kunt hebben.

Bouw de nieuwe wereld. En blijf in je kracht. / 24 oktober 2018 / Luc van Ewijk


Bouw de nieuwe wereld. En blijf in je kracht.
24 oktober 2018 / Luc van Ewijk

 Je vult alleen je eigen leven in. Ga mee op de stroom De stroom van inspiratie is deze dagen enorm. Wanneer geen angst je meer tegen houdt. 

Je stroomt waar je heen wilt. Volg je verlangens. Ook al lijken ze zover weg. Met er naar toe werken ben je er zo. 

Je wordt gedragen. Naar jouw dromen toe. Een zonnigere wereld maak je. Dat is nodig. Zodat we eindelijk niet meer onderdrukt worden. 

Vrij zullen worden. De energie van de nieuwe aarde zal als een bom om zich heen slaan. Vrijheid zal om zich heen roepen. En passies worden gevolgd. 

Het leven zal weer goed zijn. Maar tot dat het er is, blijf in je licht. Laat niemand je van de wijs praten. Je weet het beter. Omdat je naar je ziel luistert. 

Je hoeft mensen niet te overtuigen. Alleen jezelf dat is genoeg. Werk aan wat jij wilt. Want zodra het er is kan niemand er meer omheen. 

Op deze dag van je leven / 24 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch


24 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wat je hart denkt dat geweldig is, is ook geweldig.
De nadruk van de ziel heeft altijd gelijk.

Ralph Waldo Emerson zei dat, en hij had gelijk.
Het verstand is het laatste deel van jezelf om naar te luisteren.
Het denkt aan alles wat je kunt verliezen. Het hart denkt aan
alles wat je kunt geven, en de ziel denkt
aan alles wat je bent.

Ik zal het aan jou overlaten om te beslissen welke van die
drie het meest belangrijk is ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 24 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
24 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Creëren


Het is al eerder gezegd en verdraagt herhaling;
jouw privégedachten en wat je ook zegt,
wordt door Het Universum gehoord.
Als je ervoor kiest om aan negatieve gedachten en gevoelens toe te geven,
 zal Het Universum vriendelijk reageren.

Als je ervoor kiest je best te doen om positieve gedachten
 en gevoelens naar jouw wereld uit te stralen,
 antwoordt Het Universum opnieuw met vriendelijkheid.
Jij co-creëert jouw leven!
Het co-creëren van een meer vervullend bestaan is,
 en zal altijd een integraal onderdeel van jouw vrije wil zijn.
Wat kies je vandaag?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl