Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 6 oktober 2018

MEESTER SAINT GERMAIN: Het Gebeurt! / Gechanneld door James McConnel

MEESTER SAINT GERMAIN
Het Gebeurt!
Gechanneld door James McConnell

Ik ben St. Germain. Zoals altijd is het geweldig om hier op deze manier samen met jou te kunnen zijn om op deze manier te communiceren, en om in staat te zijn iedereen te laten zien en te helpen begrijpen wat er precies op de planeet gebeurt, hoe dit paradigma, dit het driedimensionale paradigma vervaagt en wordt vervangen door het nieuwe paradigma, het nieuwe begrip, de nieuwe Gouden Dageraad die nu snel naderbij komt. Jij, iedereen, zijn de katalysators voor deze veranderingen. Jullie zijn degenen die het licht verankeren, het licht hier vasthouden en het licht verspreiden. Vanwege jullie, omdat we allemaal samenwerken met jullie, brengen we deze vele eranderingen tot stand.

Jullie kijken naar die veranderingen die buiten jezelf plaatsvinden. Jullie zoeken bevestiging door op het internet te gaan, door naar je televisie te kijken, door met andere mensen te praten, je zoekt bevestiging. Maar wat jullie echt nodig hebben is de bevestiging binnenin jezelf. Want het maakt niet uit wat er buiten gebeurt. Het maakt alleen uit wat er binnenin gebeurt. Omdat de veranderingen zich binnenin jezelf ontwikkelen, dat is de katalysator voor de veranderingen die buiten jezelf plaatsvinden. Dus als het bewustzijn verandert en toeneemt binnenin jullie eigen persoonlijke zelf, neemt het bewustzijn ook buiten jezelf toe. Je hoeft alleen door te gaan om het proces te laten gebeuren.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 oktober 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 oktober 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, geloof en vertrouwen zijn het tegengif voor angst en twijfel. Hoe meer jullie je geloof en vertrouwen koesteren, des te meer vrede, troost en acceptatie jullie kunnen verankeren in je ervaring, en van daaruit de ruimte vasthouden en dienstbaar zijn.

Terwijl jullie op je reis van verlichting gaan, zullen jullie tijden hebben dat jullie uit je geloof en vertrouwen stappen, maar jullie zullen altijd weer de weg naar huis vinden, naar dat centrum. Jullie zullen ontdekken dat die tijden steeds minder worden, totdat jullie niet langer die basis hoeven te verlaten om terug te komen en het opnieuw te ontdekken. Jullie zullen de energieën hebben geïntegreerd tot het punt waarop ze jullie solide basis, jullie fundament en de plek zijn vanwaar uit  je opereert. Geloof en vertrouwen zullen een natuurlijk onderdeel van jullie zijn worden.

Wees dus gerust met jullie zelf en begrijp dat net als al het andere, het verankeren van geloof en vertrouwen een energetisch proces is. Hoe meer jullie het achterlaten en terugkomen, hoe meer het je voorkeur zal worden. Dit maakt allemaal deel uit van jullie evolutie en meesterschap, en een deel van jullie belichamingproces als jullie thuiskomen bij jezelf. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 5 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch


5 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het tijd is om te verplaatsen naar onbekende gebieden.

Als je iets wilt doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan,
moet je iets doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan.
Als je ergens naartoe wilt gaan waar je nog nooit bent geweest,
moet je ergens heen gaan waar je nog nooit bent geweest.

Je kunt niets nieuws doen door oude dingen te doen.
Als je wilt dat je leven verandert,
moet jij jouw leven veranderen.
 Dus ga je gang.
Het is veilig.
En het is ook ... tijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 5 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
5 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

Houd Jullie Hoeden Vast


Houd jullie hoeden vast, jullie staan voor nog een andere wilde rit!
De inkomende energie die verbazingwekkende veranderingen
heeft gebracht,
zal sneller zijn dan ooit tevoren.
Sommigen van jullie hebben dit ervaren op een heel menselijk niveau
en anderen op een meer spirituele kant ...
beide hebben hun eigen verdiensten.
Dit zal ook een tijd zijn waarin de kloof
tussen degenen die net op hun pad gestapt zijn
 snel zal stijgen om degenen te ontmoeten die al geruime tijd reizen.
Het zal op zijn beurt meer van jullie samenbrengen om een steeds wijder
 wordende cirkel van lichtwezens te vormen die werken aan een betere wereld.
De dagen van alleen voelen en 'niet helemaal goed' komen ten einde, dierbare!
Blijf geaard, houd je grenzen aan en blijf ademen ...
mooie momenten zijn onderweg!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 5 oktober 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 5 oktober 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
5 oktober 2018

Jullie naderen snel het einde van dit jaar en terugkijkend realiseer je je dat de tijd nog steeds sneller gaat. De trillingen blijven zich verder verhogen en langzaam maar zeker ervaren meer zielen eveneens een verandering in hun trilling. Het resultaat is dat ze zich meer op hun gemak voelen en minder geneigd zijn drastische stemmingsveranderingen te hebben, en dat ze tevens in staat zijn enige negativiteit te ervaren zonder dat dit een blijvend effect heeft. Een vreedzame en vervullende ervaring wenkt, evenals kalmte in het aangezicht van een verontrustende ervaring. Wanneer situaties erg veranderlijk zijn zoals nu het geval is, kun je een katalysator zijn voor vrede, en je zult ontdekken dat mensen zich om die reden naar je toe bewegen. Het maakt allemaal deel uit van je evolutionaire ervaringen en door jouw voorbeeld bemoedig je andere zielen om jouw manier van leven te volgen. In de huidige tijd blijft de wereld in beroering, maar tegelijkertijd ruimt dit, om zo maar te zeggen, oude problemen op, daarbij karma oplossend dat zich vaak over vele eeuwen heeft opgehoopt. Nu jullie je echter in het Nieuwe Tijdperk bevinden, kun je dat niet met je meenemen en dient het te worden uitgewerkt om eindelijk voor eens en altijd te worden opgeruimd.

De Raad: Antwoorden Deel V – 3 oktober 2018 / Ron Head


De Raad:
Antwoorden Deel V –
3 oktober 2018 / Ron Head

Vandaag zullen we nog een van jullie vragen beantwoorden. Dit is er een die sommigen van jullie genoegen zal schenken en anderen zal frustreren. Dit komt omdat zonder heel veel begrip vooraf, bepaalde verbindingen niet gelegd kunnen worden. Nogmaals, diepzinnige vragen zoals deze zouden voldoende zijn om een heel boek met uitleg te vullen. We zullen het eenvoudig ‘zeggen zoals het is’ en vragen te accepteren wat jullie begrijpen en de rest, wanneer jullie dat wensen, voor later te bewaren.

 “Wat is de beste manier voor een groep mensen die in een gemeenschap wonen om het ontwakingsproces te versnellen van diegenen die de controlesystemen voeden? (bijvoorbeeld: politie, soldaten, politici)”

Wij tonen jullie het beeld van een grote kom voor goudvissen. Er zit geen vis in. Er zit alleen water in met algen die bovenin drijven. Dit is geen perfecte metafoor, maar misschien kunnen we hiermee volstaan. Nu zijn de algen boven komen drijven. De toplaag is feitelijk groter dan de rest. Er is een klein deel op de bodem, dat helder is. Dit beeld illustreert niet wat er moet gebeuren, maar het is een uitstekende manier om jullie de staat van jullie collectieve bewustzijn te laten zien waarin jullie jezelf bevinden. Laten we aannemen dat jullie een druppel water zijn, diepgelegen en helder.

Welnu, hoe veranderen jullie de toplaag?

Live Kryon Channeling: Meer hier dan jullie denken! Bath, Engeland /26 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 5 oktober 2018

Live Kryon Channeling:
Meer hier dan jullie denken!
Bath, Engeland
26 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  5 oktober 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
Wij zijn weer op dit eiland waar ik al 24 boodschappen bracht en veel daarvan beschrijven de energie die hier is en de potentiëlen van wat er is gebeurd en wat er niet is gebeurd. Wij hadden het over Lemurie en nu, precies nu, over jullie.

Zoals jullie hier nu zitten: wat is jullie zienswijze over wat er gaande is? Ieder die hier in een stoel zit heeft zijn eigen levenspad. Jullie zijn zulke unieke zielen, en jullie zijn niet zoals degenen die naast jullie zitten!

Als jullie oude zielen zijn begrijpen jullie dat zich niet veel verstopt voor jullie omdat jullie hier al vaak zijn geweest. Op deze plaats die Aarde wordt genoemd. Het is een systeem en jullie bewustzijn komt terug, terug en terug. Dit is verborgen voor jullie. Jullie kunnen het accepteren en binnenin voelen, maar het is echt verborgen en dit geldt ook voor alle andere dingen, zo moet het ook zijn, zodat jullie uit vrije keuze ontwaken voor een grotere waarheid. Vrije keuze! Dat jullie uiteindelijk de vraag gaan stellen: “Is er meer?” De grote vraag over de dingen die mij zijn verteld. Is er een God? Kan het zijn dat er veel meer is? Wat jullie zienswijze is, jullie zitten in de stoel, wat de betekenis is van jullie aanwezigheid hier. Wat ik op dit moment ook zeg, lieve mensen, zal niet compleet zijn zonder de groep die om jullie heen is, die iets begint over te dragen, te verspreiden: een samenstromen van energie en samenwerking die komt over deze groep en degenen die later luisteren of lezen. Het kan het intellectualisme wat ontspannen dat zichzelf zonder God probeert te onderzoeken. Een intellectualisme dat zichzelf probeert te onderzoeken zonder de rest van het verhaal of zonder de potentiëlen van de Schepper.

Meer lezen >>>

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 22 september 2018

Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
22 september 2018

Blossom: Goede morgen! Het is echt een hele fijne morgen in mijn wereld. Uw tip van vorige week, om diep adem te halen en tegelijkertijd te glimlachen is een hele goede! Met name wanneer ik er eigenlijk niet voor in de stemming ben … Het maakt echt een verschil. Dank u! Een brandende vraag over waarom er veel Zonne-observatoria over heel de wereld gesloten werden? Ik heb geen tijd gehad om er dieper op in te gaan, en bovendien houd ik er niet van om beïnvloed te zijn door van alles te lezen, wanneer ik weet dat ik het toch aan u ga voorleggen. Uw gedachten hieromtrent, alstublieft?

Federatie van het Licht: Welkom, lieve Blossom. Wij kunnen u meteen al vertellen dat uw Trilling 'buitengewoon' is.

Blossom: Dat klopt. Ik ben in een buitengewoon goede stemming, vanmorgen.

Federatie van het Licht: Het onderwerp van de Zonne-observatoria heeft ervoor gezorgd dat uw internet zoemt van de vele speculaties. Niemand heeft echter echt een reden gegeven 'waarom' er over één specifiek geval zoveel ophef werd gemaakt.

Blossom: Kunt u dat nu wel?

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 4 oktober 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
4 oktober 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, jullie kunnen eenvoudigweg niet in je meesterschap stappen als je jezelf niet vertrouwt. Zelfliefde is de voorloper van zelfvertrouwen. Wanneer je echt begint te houden van en voor jezelf zorgt, weet je dat je jezelf kunt vertrouwen om keuzes te maken die voor je hoogste goed zijn. Terwijl zelfliefde het proces begint, zijn zelfliefde en zelfvertrouwen, wanneer ze samen worden gebruikt, het dynamische duo als het gaat om naar voren te stappen als de gemachtigde leider van je levensuitdrukking. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Je bent aan het ontvouwen. Nu komt de echt jij naar buiten / 4 oktober 2018 / Luc van Ewijk


Je bent aan het ontvouwen. Nu komt de echt jij naar buiten
4 oktober 2018 / Luc van Ewijk

Er is geen weg meer terug in het verhaal dat transformatie heet. Elke dag is bizar. Morgen kun je al weer anders zijn dan vandaag.

Je gaat als een sneltrein. Je wilt het succes bereiken. Knallen, jouw vuur laten zien, want dat is onze taak. We zijn als de way showers. We laten mensen alvast zien hoe je ook kunt leven.

En hoe je het beste voor je dromen kiest. Niet later maar nu, dat is het motto van de nieuwe tijd. We vergeten soms dat je ook even mag genieten onderweg. Dat maakt het avontuur alleen maar leuker.

Het is wennen dat alles goed voelt. Alles wat je aan het doen bent. Je voelt je gelukkig en voelt dat je de berg aan het beklimmen bent. Een enorme berg. Die je aan de wereld laat zien.

Gevuld met jouw schatten. Want schoonheid zit van binnen en mag gezien worden.

Onze tijd is het. Maak er gebruik van. We hoeven op niemand te wachten. Alleen vol voor onszelf te gaan. De juiste mensen komen vanzelf. Je trekt ze aan als een magneet. Je wordt weer gezien. Dat merk je omdat mensen nu wel naar je opkijken. Ze zien iets wat ze niet kunnen verklaren. Ja, jouw vuur is enorm.

Op deze dag van je leven / 4 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch


4 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat inzichten naar je toe en door je heen komen.
Wijsheid vloeit niet slechts op één manier.

Je hebt misschien niet over jezelf gedacht als een bron van Goddelijke Wijsheid,
maar ben je - en daarvoor is er juist deze week iemand die op jou vertrouwt.

Als dat moment aanbreekt, ben ik er zeker van dat je er klaar voor bent.
Als je dat niet was, zou het moment niet komen.
Daarom vertrouw op het proces - en jezelf.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 4 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
4 Oktober 2018 / door Jennifer Farley,

De Juiste Beslissing


Hoeveel keer per dag houd je jezelf voor de gek?
Tijdens de volgende fase van de verandering zal informatie snel en hard aankomen. Hoewel je is verteld dat je altijd voldoende tijd hebt om beslissingen te nemen (en dit is waar), kunnen sommigen van hen het gevoel hebben dat ze 'ter plekke' worden genomen. Twijfel kan ook een rol spelen.
 "Heb ik de juiste beslissing genomen?
Blijf ik trouw aan mijn grenzen?
 Interpreteer ik dit allemaal correct?"
Je hebt altijd het vermogen en de kracht gehad
 om Het Universum te horen en te begrijpen!
Als het comfortabel aanvoelt voor jouw hele zelf,
dan weet je dat je in de goede richting gaat.

Een vriendelijke herinnering; een keuze,
wanneer gemaakt met een balans van het hart en de geest,
zal altijd in je hoogste en beste zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 4 oktober 2018

De Raad: Antwoorden Deel IV – 2 oktober 2018 / Roan Head

De Raad:
Antwoorden Deel IV
2 oktober 2018 / Roan Head

We hebben nogmaals een belangrijke vraag en eentje die veel meer antwoord vereist dan we hier en nu kunnen geven. Maar we zullen zeker een paar van de hoofdpunten behandelen.

 “Mijn vraag gaat over zelfgenezing. Wat kan iemand het beste doen om de snelheid van het proces van zelfgenezing te verhogen? Voedselkeuzes, oefeningen en keuzes in het leven (zoals het afstand doen van slechte gewoontes) zijn duidelijk belangrijk. Ik begreep dat onze manier van denken mogelijk het meest cruciaal is. Hoe vindt iemand een manier om dieper in zichzelf te keren om te ontdekken wat werkelijk de blokkades voor zelfgenezing veroorzaken?”

Hier zit iets in dat getuigt van een diep inzicht en we zullen bij ons antwoord hiermee rekening houden.

Wanneer genezing tot stand gebracht moet worden, hebben de lichamen, fysiek en niet fysiek, brandstof nodig.  Wat in jullie lichamen gestopt wordt moet het voedzaamste en het zuiverste zijn wat jullie kunnen vinden. Jullie subtiele lichamen hebben hetzelfde nodig, maar de toevoer is duidelijk géén water en géén groente.

In beide gevallen echter is intentie de eerste noodzaak. Jullie scheppen wat jullie denken. En jullie scheppen het beste wat jullie bewust bedoelen. Er zijn diverse andere factoren die jullie inspanningen kunnen hinderen of versterken. We vinden dat we ze hier alleen zullen opsommen en indien noodzakelijk de bedoeling verhelderen.

Live Kryon Channeling: Het komend, menselijk instinct! Bath, Engeland / 26 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 4 oktober 2018

Live Kryon Channeling:
Het komend, menselijk instinct!
Bath, Engeland
26 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 4 oktober 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Wat jullie zojuist hebben gehoord, lieve mensen, is een toevoeging (eerdere channeling) een ware, over wie jullie zijn. De schoonheid van wie jullie zijn als mens in deze nieuwe energie, gaat veranderen, en dat is de pracht van deze boodschap. Wij hebben het over iets dat op de planeet gebeurt en dat jullie kunnen observeren. Wij spreken over iets dat de mensheid betreft en het menselijk bewustzijn dat jullie kunnen observeren. Wij spreken over veranderingen die jullie in je nieuws kunnen zien, in relaties tussen twee leiders. Veranderingen die niet de status quo betreffen. De dingen zijn niet noodzakelijk meer dezelfde als in het verleden. Maar de grootste verandering vindt plaats in het bewustzijn van de mens.

Een tijdje geleden begonnen wij te spreken over evolutie….de Nieuwe Evolutie. Een soort evolutie die jullie nooit eerder hebben gezien. Wij vragen jullie ook om daarnaar te kijken want het komt eraan. Wij begonnen ermee om jullie hierover te vertellen en over het feit dat mensen het instinct missen dat zoogdieren hebben. Wij hebben jullie verteld dat als jullie werkelijk willen aantonen dat mensen heel anders zijn dan de zoogdieren van de planeet, een te kijken naar wat instinct is, overleving is bij alle zoogdieren die onder jullie staan. Wij hebben het gehad over het overlevingsinstinct van jullie zoogdieren, een reekalf bijvoorbeeld, die na een paar uur al lopen omdat zij weten hoe hun vijanden ruiken. Dit is overleven! Dit zit ingebakken in elk zoogdier van de planeet, behalve bij jullie. Als bewijs hiervoor heb ik jullie dit in het verleden gegeven: Een van de echte basisdingen die een mens leert, als heel vroeg, gaat over hitte. Jullie branden als kind je hand en dat staat in de neuronen van je hersenen gegrift. Zo’n groot gevolg. Jullie branden je eenmaal aan een kachel en je hele leven lang gebeurt dit jullie niet nog eens. Met alles waarvan jullie denken dat het heet is. Er was maar een keer voor nodig en dit bleef het hele leven zo.

Meer lezen >>>


Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 14 september 2018


Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
 14 september 2018

Blossom: Welkom mijn vrienden. Hier zijn we weer, na onze poging van afgelopen week waarbij ik het gevoel kreeg dat … het channel/mijn geest … gehackt werden. Ik zal afwachten hoe de sessie van vandaag verloopt, om te bepalen of ik die van vorige week eraan zal toevoegen of niet.

Dit gezegd zijnde … Hoe gaat het met u?


Federatie van het Licht: Met ons gaat het goed, Blossom. Met ons gaat het altijd goed. Wij willen spreken over wat er gebeurde bij ons laatste gesprek, omdat wij denken dat het nut kan hebben.

Blossom: Perfect!

Federatie van het Licht
: Er zijn mensen die heldere channels/channelers zijn, en er zijn anderen wiens intentie het is om afwijkende informatie te verstrekken met de bedoeling om verwarring te scheppen en als het ware voor opschudding te zorgen.

Wij zijn erg blij dat u in staat bent om het onderscheid te maken tussen 'Onze Energie' en het exacte ogenblik waarop er een stoorzender tussenkomt.

Op een nieuwe manier groeien / 3 oktober 2018 / Mieke Vulink

Op een nieuwe manier groeien
3 oktober 2018 / Mieke Vulink

Zo lang je nog aan jezelf of aan iets twijfelt, is er iets gaande dat onderzocht wil worden. In deze ongekende tijden van verandering wordt ons zelfbeeld en zelfgevoel bijna dagelijks aangeraakt en op scherp gesteld.

Ons zelfbeeld komt lang niet altijd overeen met wie we vanuit onze ware essentie zijn. Ons zelfgevoel is grotendeels nog gebaseerd op oude plaatjes en oordelen. Maar het is echt tijd om de oude imprints van voorwaardelijke Liefde, van tekort schieten of te min zijn, van niet capabel zijn, van gefaald te hebben, schuldig te zijn en het goddelijke niet waard te zijn achter ons te laten.

Al deze oude imprints, gedachten, gevoelens en overtuigingen zitten stevig ingekapseld in onze persoonlijkheid en hebben onze leefruimte, keuzes en creaties vernauwd en verdicht. Onze persoonlijkheid heeft vaker te horen gekregen wat er beter of anders zou moeten, dan wat er prachtig aan ons was. Wat we over onszelf onthouden hebben is meestal gekoppeld aan negatieve herinneringen, aan ervaringen die moeilijk, pijnlijk of beangstigend voor ons waren.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 oktober 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 oktober 2018 / via Shelley Young


Het verlichtingsproces gaat over het  in jullie authentieke kracht stappen. De kern daarvan is vertrouwen - leren jezelf te vertrouwen, je eigen meesterschap, je goddelijke vermogen en je rol als de bekrachtigde expert van jezelf en je eigen incarnatie. Er is veel aandacht voor het belang van zelfliefde, maar zelfvertrouwen is net zo belangrijk en er wordt zelden over gesproken.

Het is het essentiële element dat jullie in staat stelt om in je soevereiniteit te stappen en te omarmen als de geautoriseerde mede-schepper die je werkelijk bent. Dus heb vertrouwen, dierbaren. Vertrouw op je groei, je wijsheid, je authentieke kracht, je rol, het proces en je vaardigheden, want dat is de volgende natuurlijke stap in jullie evolutie. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 3 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch

3 Oktober 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw leven weinig te maken heeft met
wat de meeste "dagelijkse ervaringen" van de mensen bezighoudt.

Het doel van jouw leven is uitdrukken en ervaren wie je bent.
 Dat wil zeggen, jezelf te kennen als een aspect van het Goddelijke.
Er zijn duizend manieren om dat elke dag te doen.

Zoek naar de meest opwindende manier om het vandaag te doen.
Wat denk je dat het zou kunnen zijn?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl