Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 29 september 2018

De Raad: In Antwoord op Enkele Vragen / 25 september 2018 / Ron Head

De Raad
In Antwoord op Enkele Vragen
25 september 2018 / Ron Head

Vandaag zullen we enkele vragen die jullie gesteld hebben beantwoorden. Wij waarderen degenen die deze boodschappen volgen zeer. Sommige van jullie vragen geven blijk van een groot inzicht. Velen kunnen samengevat worden rond één bepaald onderwerp. We pikken er een aantal uit en kiezen. We kunnen dat doen omdat we de effecten van de antwoorden zien en wij hebben een agenda. Jullie groei is onze agenda. De meesten van jullie sluiten zich daarbij aan. Laten we er instappen. Zullen we? 

Hier is een eenvoudige om mee te beginnen. Een van jullie heeft gevraagd over ley-lijnen, magnetische lijnen, spirituele lijnen.

Om te beginnen moeten jullie alstublieft begrijpen dat jullie planeet een levend wezen is. In jullie ‘hedendaagse’ culturen zijn jullie niet gewend om in zulke termen te denken. Maar wij verzekeren jullie dat het zo is. Alles leeft. Alles is bewust. Alles.  

Oudere culturen, die arme, teruggetrokken, primitieve mensen – nee, wij denken niet op die manier, jullie doen dat – begrepen dit heel goed. Maar gedurende de laatste duizend jaar of zo, heeft jullie ‘wetenschap’ jullie zogezegd langs het tuinpad geleid. De Aarde is levendig. Jullie hebben meridianen. De Aarde heeft Ley-lijnen. Jullie hebben chakra’s. De Aarde heeft wervelingen. Hetzelfde is waar voor iedere planeet, ieder leven ding. En alles is een levend ding. Goede vraag. Dank je wel.

Hier is een vraag waar we van houden. “Ik heb jaren geprobeerd om in contact te komen met mijn eigen begeleiding  . . . . Is mijn vibratie niet hoog genoeg om dat te krijgen of hoe zit dat?”  We zullen hier wat tijd aan besteden omdat dit een zeer belangrijke is.

Lees dit alstublieft zorgvuldig, ongeacht jullie staat van voortgang. Iemand zou jullie deze vraag in de nabije toekomst kunnen stellen.

Verander je gedachten over verandering... / Een boodschap van Neale Donald Walsch / 25 september 2018


Verander je gedachten over verandering...
Een boodschap van Neale Donald Walsch
25 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden...

Ik was When Everything Changes, Change Everything onlangs aan het lezen met het statement dat zegt dat er twee zinnen zijn die je hele leven kunnen veranderen. Dit zijn twee zinnen die jullie je zullen willen herinneren. Ik bedoel, echt HERINNEREN!  En NOOIT VERGETEN. Alsof het getatoeëerd staat in je linker pols, met zeep staat geschreven op de badkamerspiegel of met een magneetje op de koelkastdeur vastzit.


Deze twee zinnen zijn paradigma-opwaardering en verandering van het leven. Ik noem hen….

1. De levens veranderende vraag
2. Het antwoord op alles 

De levens veranderende vraag is: IS HET MOGELIJK DAT DE REALITEIT DIE IK ERVAAR ONWERKELIJK IS?

Het is de ziel die deze vraag aanmoedigt.

En dan is er het antwoord op alles. Wat ik jullie nu ga vertellen maakt het voor jullie mogelijk om nooit meer een negatieve ervaring of verandering te hebben.
Dit is het laatste stukje van de puzzel. Dit is de kwijtgeraakte sleutel, de onbekende combinatie, het geheim der geheimen.

De Komst van het Ontwaken, / 28 september 2018 / door David Nova

De Komst van het Ontwaken,
28 september 2018 / door David Nova


Deus Nexus: Boven alles, balans in alles  – “dit blog streeft na een overwogen, gebalanceerde presentatie van spirituele, historische, politieke en esoterische informatie. Het heeft als doel een gebalanceerd perspectief tussen het gewichtloze licht van een New Age site, en het heviger duister van een complot site, gelovend dat wij onze voeten stevig op de grond moeten houden terwijl wij omhoog reiken naar de sterren om te ascenderen. Het wil een positief, Service-to-Others spiritueel perspectief behouden, in lijn met de principes die naar voren zijn gebracht in het RA Materiaal, bekend als “The Law of One“.”


Claim je soevereiniteit / 27 september 2018 / Love D

Claim je soevereiniteit
27 september 2018 / Love D

Het wordt tijd dat we voor onszelf gaan kiezen, in een tijd waarin men te gehecht is geraakt aan de dingen die buiten zichzelf staan.

We leven in een maatschappij waarin de meeste hun eigen weg nog aan het zoeken zijn en ergens nog zichzelf kwijt zijn. We gaan ons hechten aan mensen, banen, spullen, dieren, woorden, gedrag, overtuigingen, meningen, verwachtingen, uitkomsten en noem zo maar op. We gaan ons identificeren met alles om ons heen, en vergeten naar onszelf te kijken en wat we in onze diepste bron zijn.

Door zelf geen keuze te kunnen of durven maken, belanden we in een vicieuze cirkel. Ergens het geluk af laten hangen van iets buiten onszelf, zal ons uiteindelijk alleen maar teleurstellen. Een baan kan jou niet gelukkig maken, spullen kunnen jou niet gelukkig maken, likes kunnen jou niet gelukkig maken, andere mensen kunnen jou niet gelukkig maken. Dit is allemaal een illusie en tijdelijk geluk, maar niet het geluk wat vanuit de bron komt.

Op deze dag van je leven / 27 September 2018 / Neale Donald Walsch


27 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat hij, wie niet leeft volgens zijn geloof, niet gelooft.

Thomas Fuller zei dat, en hij had gelijk.
 Je kunt zeggen dat je in God gelooft, maar wat voor goeds doet het
wanneer je er niet op vertrouwt dat God je uit de problemen krijgt waarin je zit?

Natuurlijk, als je denkt dat je grote problemen hebt, ben je dat ook.
Omdat je gedachten natuurlijk jouw realiteit creëren.
Dat is hoeveel je op God kunt vertrouwen.
Jou zijn de tools gegeven waarmee je je eigen ervaring kunt creëren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Live Kryon Channeling: Kryon Portland, Oregon. 2 /11 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 29 september 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon 
Portland, Oregon. 2
11 augustus 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  29 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Einde van een Cyclus

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Hoe vaak heb ik gezegd dat ik weet wie hier zijn? Op de meest liefhebbende manier zeg ik dat ik weet wie hier zijn. Het is verbazingwekkend: de levens die op deze plaats worden vertegenwoordigd; de aardse ervaring die hier is.

Ik begon niet zo lang geleden met channelen en ik zei: “In het begin was er Liefde!” Die is er nog steeds en is er altijd geweest. De liefde voor de pracht van de God binnenin in de mens – dit is het ontwerp dat aan jullie werd gegeven. Jullie geschriften zijn correct: Er was een tijd, een verhaal over mensen die bestonden, bijna als beesten, en bijna engelachtig werden op deze planeet door engelachtige krachten die hier kwamen, en zij gaven jullie vrije keuze, veranderden jullie DNA en lieten jullie los. Daarom zitten jullie hier in een tijd die niet echt werd voorspeld. Een tijd die verder gaat dan de tijd waarin jullie geacht werden hier te zijn.

Ik kwam in 1989. Ik ben hier altijd geweest. Maar ik kwam in 1989 in het leven van de man in de stoel. Ik kwam voor maar een reden: Om jullie verhalen te vertellen, om jullie paradigma’s van opwaardering te brengen en parabels om te proberen jullie te begeleiden naar wat de opwaardering zou gaan worden.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 september 2018 / via Shelley Young


Als je ervoor kiest om in een ruimte van openheid en nieuwsgierigheid te blijven, zal jouw stroom in zijn optimale tempo voor je kunnen bewegen, zonder belemmeringen of pogingen tot controle die je innerlijke twijfelaar kan proberen op te leggen. Een niet-resistent mens is verrukkelijk om mee te werken omdat ze zo gemakkelijk in de juiste tijd / juiste plaatsscenario's worden geplaatst. We houden absoluut van het orkestreren van goddelijke kruispunten. Het is een van onze favoriete dingen om te doen, gebruikmakend van onze creativiteit en uitkijkpunt om dingen voor je te regelen op manieren die je zeker zullen verrassen en verrukken, en dan naar je reacties gaan kijken. Het is hoe we een vreugdevolle dienst ervaren, want het breidt onze harten uit, net zo veel als het het jouwe uitbreidt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper / 28 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Leidende Kracht


Wat is waar voor jou?
Ongeacht wat er plaatsvindt in de wereld om je heen,
dat zal bepalen hoe je verder gaat.
Er zal altijd een 'rechtbank van publieke opinie' zijn.
Sommigen zullen het met je eens zijn en anderen niet.
 Maar ... wat is waar voor jou?
Werken vanuit een plaats van pure liefde,
pure intentie en zuivere
waarheid brengt een scherp aantal verschillende paden voor je naar voren.
Denk er tijdens deze grote verandering aan dat je je compassie
 en empathie intact houdt, lief kind.
Het zal jouw grote leidende kracht worden in de toekomst.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 28 september 2018

De Baby en het Badwater --- De Kerk en de Tempel van Baal./ Zondag 23 september, 2018 / Door Anna Von Reitz

De Baby en het Badwater --- De Kerk en de Tempel van Baal.
Zondag 23 september, 2018 / Door Anna Von Reitz

Er is steeds meer bewijs dat het Rooms Katholieke Leiderschap afschuwelijke zonden en ketterij heeft toegestaan om hun Kerk van binnenuit te vervalsen. Vanmorgen las ik de “Crimen Sollicitationas” die vanaf 1929 openbaar gemaakt is en toegevoegd aan de Hervormingen van Vaticaan II. 

Dit is niet meer of minder dan een beleid om criminelen te beschermen en leden van de Kerk te bevelen om stil te blijven.  

Dat dit bevel, "Crimen Sollicitationas" **, wordt omschreven als “een Pauselijk geheim” maakt mijn gepubliceerde verklaring nog meer geloofwaardig dat het Bureau van de Paus, dat belast is met de seculiere taken van de Kerk, in feite misbruikt is om een Tempel van Baal te runnen, parallel en binnenin de Kerk van Rome, mogelijk al vanaf het Concilie van Nicea (Sjra: 325 N.C.)

Het Bureau van de Paus werd in 2011 opgeheven, samen met de liquidatie van ‘Romanus Pontifex Trust’, maar het einde van de zogenaamde “pontificatie” zuivert op zichzelf de Kerk niet van ketterij en kwaad. Dat is een veel moeilijker proces, dat veel trouwhartige leden van de geestelijkheid en plaatselijke parochieleden, ondanks de verpletterende pijn van deze onthullingen, op zich hebben genomen.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers: “WIJ ALLEN ZIJN LICHTWEZENS” zowel op Aarde als in de Hemel / 25 september 2018 / Astrid


Aangeboden door GOD en Zijn Helpers:

“WIJ ALLEN ZIJN LICHTWEZENS”
zowel op Aarde als in de Hemel
25 september 2018 / Astrid 

 “Élk mens komt uiteindelijk in het Licht terecht.
De Manier waaróp, vroeg of laat, het vindt allemaal zijn Weg.
Er zijn géén “Regels” om in het Licht te komen.
Een mens kan alléén zijn Weg gaan en zichzelf daarin tegenkomen.
Er zijn Vele Wegen die een mens kan doorlópen.
Alles weegt zwaar maar alles is óók “Goed” want elke Weg, elk Verhaal, elke Mèns kent een Keerzijde.
En om hier voor jezèlf àchter te komen kost Moeite genóeg.
Er wordt je niets kwalijk genomen; nóóit.
Het enige wat zó verdómde zwaar wéégt is dat je jezèlf zoveel kwalijk neemt.
Het Negatief Zelfbeeld kwetst een Hoop Mensen, zo niet àlle.
Want niets is er zo moeilijk dan als mens door het Leven te gaan zónder de Ondersteuning/Begeleiding/Veiligheid van een Dierbare, wíe het ook ís.

WERELD VAN LIEFDE

Als je overgaat kom je in een Wereld van Vrede, Rust en Liefde terecht waarin je je als Ziel
verder kunt gaan ontwikkelen.
Dit kan op Verschillende Manieren maar “in Liefde” ben je wèl.
Met Andere Woorden je bent àltijd omringd door Liefdevolle Wezens die jou gráág willen
begeleiden op Weg naar het Licht (= Verlichting), net als op Aarde overigens want niemand staat er alléén voor.
Maar nú kómt het: zie jij jezelf níet stáán dan blíjft het Vèchten. Vèchten tegen de Liefde,
Vèchten tegen het Licht, Vèchten tegen het “AMEN” (= Overgave) en kom je géén STÀP verder (voor jezèlf).
Dat is in die Andere Wereld NÍET ànders.
Je zult zèlf – vanuit je Eigen Kunnen en gelóóf me, iedereen kàn het – je Weg daarin moeten vinden en een Opening moeten maken naar het Goddelijke = je Eigen  Leven leren Herzien om zódoende de Zelfliefde te (Her)Ontdekken.
Het mooie is dat u en uw Dierbare(n) dit samen mogen ontdekken (ieder voor zich uiteraard, maar met Behulp èn Ondersteuning van elkáárs Liefde).
Dit blíjft.
Als je in  Liefde verbonden bent ga je gezamenlijk die Weg want dàt is de Afspraak.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 27 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 september 2018 / via Shelley Young


Er kan een neiging zijn mensen te verlichten door te denken dat als ze een bepaald niveau van meesterschap niet hebben bereikt, ze niet kunnen dienen. Jouw groei dient altijd het geheel. Jouw ervaringen dragen bij aan de uitbreiding van zowel je ziel als de planeet. Je zult altijd een beetje verder op het pad zijn dan anderen die net begonnen zijn, en wijsheid en aanmoediging hebben om ze onderweg aan te bieden, net zoals er anderen zullen zijn om je op je reis te helpen.

Hoewel je leerproces een lange en bochtige weg kan zijn, gebaseerd op welke kennis je ziel zich wenst te herinneren tijdens deze incarnatie, zal uiteindelijk al het zoeken leiden naar dezelfde plaats, die van liefde, mededogen, vrede, acceptatie en dankbaarheid. Het is wanneer je ervoor kiest om die basiselementen te verankeren en te belichamen, dat je glinstert en het helderste glanst en het meeste bijdraagt. Onderschat nooit het effect van je wezen, of je eenvoudige, liefdevolle dienstbetoon, want ze zijn veel krachtiger en transformerender dan je je ooit zou kunnen voorstellen. 

Aartsengel GabrielLive Kryon Channeling: Kryon Portland, Oregon. 1 / 11 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 28 september 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon 
Portland, Oregon. 1
11 augustus 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  28 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De Wetenschapper


Wij zien jullie zeker en wij houden van jullie en wij zijn bij jullie. Het is voor ieder mens moeilijk om een paradigma te veranderen. Het paradigma waarmee jullie zijn opgegroeid, het paradigma dat jullie werd geleerd, het paradigma dat degenen die van jullie hielden, jullie leerden. Degenen waar jullie naar kijken en zeggen: “Dit zijn de wijzen, de instructeurs, de vrienden die jullie bij de hand nemen en zeggen: “Dit is de manier waarop alles werkt!” Dit is de manier waarop jullie hebben bereikt wat jullie bereikt hebben en overleefden wat jullie overleefd hebben, en dat is wat jullie je kinderen leren. En nu kom ik om jullie te vertellen dat het paradigma waaraan jullie gewend waren gaat veranderen. Steeds als wij dit zeggen zijn er heel veel mensen die zeggen dat zij niet willen veranderen. Zij willen het houden zoals het is, zijn kunnen ermee omgaan en vinden het helemaal goed. En zo wil men dus geen verandering. Als jullie dachten dat er iets voor jullie ligt dat de dingen beter maakt denk ik niet dat jullie er bang voor zijn.

Wij houden ervan om verhalen te vertellen, wij houden ervan om jullie metaforen te geven zodat jullie jezelf daarin kunnen herkennen. Later vanavond zal ik jullie een parabel vertellen. Wij noemen hem: Het einde van een cyclus. Verhalen vertellen is iets waar mensen van houden en daarna kunnen jullie het toepassen.

Meer lezen >>>


KARMA YOGA UITGEWERKT – Deel 3 / Van 26 September 2018, Karma Yoga Daily / door Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden.

KARMA YOGA UITGEWERKT – Deel 3
Van 26 September 2018, Karma Yoga Daily


Stel jullie voor dat jullie een spirituele ontwaking hebben ervaren.
Misschien hebben jullie gerealiseerd dat jullie meer zijn dan een lichaam
en dit heeft jullie gemotiveerd om jullie leven te veranderen.
Wellicht is jullie ontwaking minder metafysisch en meer praktisch.
Jullie hebben je gerealiseerd dat jullie een doel hebben en nu willen jullie iets goeds doen in jullie korte tijd op deze planeet.

Gelukkig kunnen spiritualiteit en zelfverbetering zijn wat dan ook jullie ervan maken. Ontelbare paden zijn beschikbaar, maar de meeste mensen bevelen aan, creëer het eigen pad waar jullie de beste ideeën van elk inlijven.

Zoals wij hebben geleerd, is karmayoga zo'n pad dat leent van verschillende overtuigingen. Afkomstig uit het hindoeïsme en de Bhagavad Gita, is karma yoga een uniek pad dat niet gericht is op constant bidden of mediteren, maar op dienen als een vorm van aanbidding.
Door anderen te helpen, dienen we God.

Voor mij klinkt dit veel beter dan oorlog voeren over religie.
Het elimineert ook het idee dat we van activiteit afstand moeten doen of al onze tijd in meditatie moeten doorbrengen. Zoals Sri Krishna ons vertelt, is er geen vrijheid om jullie van actief te zijn te onthouden:

Een Schrijven van de Schepper / 27 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 September 2018 / door Jennifer Farley,

In Iets Nieuws


Je hebt nu al geruime tijd rondgelopen met jouw geestverschijningen, lieve kind. Het is tijd om diep adem te halen, hen te bedanken en met Liefde los te laten.
Terwijl je voorwaarts gaat naar de nieuwe samenleving die nu wordt gevestigd; waarheid, eerlijkheid en integriteit zullen jouw gidsen zijn.
Het kan in het begin ongemakkelijk zijn, maar het is tijd om van het gebaande pad af te stappen in iets nieuws en buitengewoons.
De moed en kracht zijn er altijd geweest en het zal je nu helpen. Sta de veranderingen toe ... je bent het waard!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 27 september 2018

3/111 - De RV/GCR is een uitgemaakte zaak / 25 september 2018


3/111 - De RV/GCR is een uitgemaakte zaak
25 september 2018

St. Germain:

Ik ben zeer zeker jouw Saint Germain. Heb je ooit gemerkt hoe wij, via onze boodschappers en wanneer we rechtstreeks met je spreken, vaak zeggen: "JOUW Aartsengel Michael, ONZE Sananda of GELIEFDE Lady Quan Yin? We gebruiken natuurlijk niet zulke termen als bezit of vleierij. We doordrenken die woorden met Gods Licht om jullie te helpen om ons te leren kennen in contact te staan met de echte WIJ.

Het astrale vlak of de 4e dimensie van de Aarde is een plek met tranen in de zijn structuur, waardoor energetische wezens van pijn de oppervlakte-Aarde kunnen domineren. Er zijn entiteiten die elke Geascendeerde Meester imiteren, elke Engel en elke hoogdimensionale galactische burger die je kunt noemen en daar verblijven. Er is bijvoorbeeld een Archon "engel" Michael en dergelijke. Ze doen dit om iedereen te laten geloven dat we vervormde goddelijke versies zijn, die lof, aanbidding en controle wensen.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 september 2018 / via Shelley Young


Er is een oud doordringend geloof dat zegt dat hoe meer licht je uitstraalt, hoe meer je tot de duisternis wordt aangetrokken.

Hoor ons als we zeggen dat dit geloof is geschapen uit angst, om meer angst te creëren en om te voorkomen dat je glanst in je volle glorieuze waarheid en authenticiteit. Het was een onwaarheid ontworpen om je beperkt te houden en uit je authentieke kracht te houden.

Laten we hier dieper over doordenken. Heb je ooit gezien dat de donkere hoeken van een kamer een kaars proberen uit te blazen? De duisternis heeft geen interesse in het licht omdat het licht de duisternis transformeert. Als de duisternis op zichzelf zou worden omsingeld, zou het er dan voor kiezen zichzelf bloot te stellen aan het enige element dat het zou kunnen bedreigen?

Cobra: Situatie Update 26 september 2018 / 27 september 2018


Cobra: Situatie Update 26 september 2018
27 september 2018

Er is toegenomen activiteit in het Galactische Centrum hetgeen leidt tot de uiteindelijke zuivering van al het duister en tot de voltooiing van het Galactische Netwerk van Licht, waar het Centrale Ras galactische hoge cultuur zelfs naar zulke achtergebleven plekken brengt als planeet Aarde.
  

De galaxy is een multidimensionale mandala van Licht en ons zonnestelsel bevindt zich op een van de meer belangrijke intersectie punten van deze mandala.


Als gevolg van de toegenomen activiteit van de Galactische Centrale Zon worden de tektonische platen in de Aardkorst onrustig:


Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 26 September 2018 / Neale Donald Walsch


26 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je je geest kunt trainen om te reageren op
'inkomende gegevens' zonder angst.

Het enige dat je hoeft te doen is je herinneren wie je bent, en dat
er is nooit een moment is dat je God niet
aan jouw zijde hebt.

Dus stap de toekomst zonder vrees binnen en
verspil je tijd niet met zorgen. Integendeel, vul je tijd
met creatief denken over hoe voorwaarts te gaan,
wat er ook gebeurt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl