Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 22 september 2018

Volle maan 25 september 2018 / 21 september 2018 / Petra Stam


Volle maan 25 september 2018
21 september 2018 / Petra Stam

De Oogstmaan (en ook de wassende maan) heeft een diepe oranjegele kleur. Dat komt door de rode ondergaande zon in combinatie met de blauwe lucht en de stofdeeltjes in de lucht. Deze Maan staat dicht bij de horizon en daardoor lijkt ze groter dan andere volle manen. Dit is de tijd dat de oogsten worden binnengehaald. De bestemming is bereikt, volgroeid en klaar om er de vruchten van te plukken. Als iets op een hoogtepunt is, moet er ook iets worden losgelaten. Maar in het zaad zit de onsterfelijkheid besloten – dat zal weer nieuw leven brengen in de lente. Voor ons is dit een moment om de balans op te maken: wat was je inzet, en wat heb je bereikt? Wat mag ietsje meer of minder zijn in de volgende cyclus? Waarvan kun je nu genieten? Welke ervaringen neem je mee omdat ze je hebben doen groeien? De herfst is een goede tijd voor lange-termijnplannen, dé tijd om de innerlijke mens te voeden (bijvoorbeeld door een cursus of studie te gaan volgen om jezelf verder te ontwikkelen).

De volle maan staat in het sterrenbeeld Ram en geeft energie, moed en eigenzinnigheid om te staan en gaan voor jouw idealen. Het maakt je niet uit of anderen het met je eens zijn. Je temperament is je kracht, daarmee maak je zelfs anderen enthousiast. Een valkuil is onvoorzichtigheid of impulsiviteit: doordat je direct reageert vanuit je gevoel (of dat nou boosheid of passie is) kun je dingen doen waar je later spijt van krijgt. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Weegschaal en ook Mercurius staat in Weegschaal. Daardoor ben je een brok dynamiet dat toch ook eerst afweegt of iets tactisch is voordat het tot ontploffing komt. De behoefte om met een schone lei te beginnen weegt waarschijnlijk zwaarder dan een impulsieve kort bevredigende actie.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 20 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 september 2018 / via Shelley Young


Terwijl jullie doorgaan met in de nieuwe energieën te stappen die de volgende fase van jullie incarnatie markeren, zullen velen van jullie aangetrokken worden tot verschillende plaatsen van handeling. Dit dient altijd een doel, zowel ter ondersteuning van jou als van het gebied waar je je naartoe geleid voelt.

Een heel gebruikelijk thema is dat veel verhelderde mensen worden aangetrokken om dichter bij water te zijn. Omdat water een groot vergrootglas van energie is, kan hun energie worden vergroot en een groter deel van de planeet worden ondersteund, evenals om hun eigen gaven en gevoeligheden te vergroten. Je kunt erop vertrouwen dat jouw ziel je altijd leidt naar die plaatsen waar je het beste kunt dienen en gediend kunt worden. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Speciale uitgave van het Familiebulletin: Interdimensionale Retraite & Lemurisch Wiel van Lering! / 21 september 2018 / Lee Carroll


Speciale uitgave van het Familiebulletin
 Interdimensionale Retraite & Lemurisch Wiel van Lering!
 21 september 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Beste Henk,

Ik ben al vijf jaar niet teruggegaan naar Mount Shasta in Californië en ik kan nu bijna niet wachten om te gaan.

Ja, wij hebben daar in juni 2019 twee grootse bijeenkomsten en dit is het onderwerp van dit familiebulletin, maar WOW….deze berg spreekt tegen velen van ons!
  
Ik was dus echt opgetogen over de kans om daar weer naartoe te gaan en samen met mijn vrienden in de energie van Mount Shasta te verkeren. Kryon heeft deze berg geïdentificeerd als een van de Pleiadische “Pieken” van de planeet…… stellaire plaats voor deze gebeurtenissen. Daarbij zullen er geheiligde trips beschikbaar zijn om deze magische berg te beklimmen.

Dit bulletin bespreekt twee hoofd-gebeurtenissen op deze magische plaats: de ene behelst vier van ons die op 20-23 juni presenteren en de andere is een speciale, nieuwe 2-daagse Kryon-workshop op 25 en 26 juni. Kijk naar de details in dit bulletin om de verschillen hiertussen te zien en wat er wordt aangeboden. 

Meer lezen >>>


Het ascensieproces - Deel 1 / 19 september 2018 / Love D

Het ascensieproces - Deel 1  
19 september 2018 / Love D

We kunnen er niet omheen dat het leven jou bepaalde emoties laat voelen, waar je liever niet bij stil wilt staan of die je liever niet wilt voelen.

Maar het is wel een bepaald proces wat zich blijft aanhouden en wat nodig is in de creatie van het leven.

We willen niet voelen, omdat we dat al die tijd niet hebben gedaan. We willen niet weten, omdat we liever onwetend wilden blijven. We willen niet wakker worden, om de angst wat het ons zal brengen.

Angst is immers maar een illusie, als je het zelf kunt en wilt zien. Maar daar zijn wel bepaalde processen voor nodig. Je zal door bepaalde lagen van heling en bewustwording heen moeten gaan, en dat betreft dat je weer mag gaan voelen. Je mag het verdriet en pijn en lijden weer voelen, want ook die gevoelens mogen er zijn. Wij zijn er door de jaren alleen een ster in geworden om alles te gaan labelen als dat iets 'goed' of 'kwaad' is. Maar waarom is dat eigenlijk? Wie heeft bepaald dat verdriet en lijden en pijn 'fout' is? Is het niet dat al deze emoties zoveel mooie lessen hebben meegegeven? Is het niet dat al deze emoties jou laten voelen dat je leeft? Is het niet dat al deze emoties ervoor kunnen zorgen dat je de andere kant van de munt des te meer kan waarderen? Want als jij nooit verdriet, pijn of lijden heb gekend, dan zal je de andere kant toch ook minder waarderen? Dan weet je niet hoe het voelt om gelukkig te zijn en weet je niet hoe het is om een vreugdevol leven te lijden.

Op deze dag van je leven / 20 September 2018 / Neale Donald Walsch


20 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat als je bereidwillig bent, God er klaar voor is.

Hier is hoe de bereidheid "eruit ziet": Ten eerste moet je open zijn.
 Dan moet je klaar zijn.
Tot slot, moet je vastbesloten en toegewijd zijn aan actie.

Iedereen ander die dit nu leest, kan zich afvragen wat er is besproken.
Maar jullie vragen je dat niet af.
 Jullie weten precies wat de situatie is waar we het hier over hebben.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 21 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 September 2018 / door Jennifer Farley,

Fluisteringen


De fluisteringen van je verleden kunnen komen binnenkort roepen.
Dierbare, dit is niet iets om bang voor te zijn ... het is een geschenk!
 Sommigen van hen kunnen gevoelens van schuld,
schaamte, verdriet, woede of teleurstelling oproepen.
Het Universum herinnert je eraan dat ze op dit moment
zijn verzonden voor ontbinding en loslaten.
Deze stille echo's herinneren je er aan wie je was,
hoe je bent veranderd en je wijzen op wat je gaat worden.
Accepteer het op een vriendelijke manier als een nieuwe manier
van groeien en leren over jezelf.
Als dat eenmaal volledig uit je leven is verdwenen,
zal een zekere vrede en kalmte zich vestigen.
Je hebt het verdiend, je verdient het en je bent het zeker waard.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 21 september 2018

HOE DOEN WE DAT? HET GAAN EN DELEN VAN DE INNERLIJKE WEG / 20 september 2018 / Mieke Vulink

HOE DOEN WE DAT? HET GAAN EN DELEN VAN DE INNERLIJKE WEG

20 september 2018 / Mieke Vulink 

"Hoe doe je dat toch, schrijven van woorden waar veel mensen zich in kunnen herkennen?", vroeg iemand bij het vorige artikel over Relaties. Nou..

Alles wat ik schrijf vloeit allereerst voort uit het gaan van mijn eigen innerlijke Weg. Daarbij heb ik geleerd om mijn zielsverlangens steeds meer te volgen, mijn eigen Goddelijkheid te ontdekken en beiden te integreren in mijn leven (en dan nog weet ik dat we dat nog maar voor een heel klein deel kunnen!).

De innerlijke Weg vormt zich conform een aantal bereidheden, keuzes en houdt natuurlijk ook verband met wat je je voor dit huidige leven hebt voorgenomen. Dat staat allemaal als mogelijkheden in je 'Divine Plan'. Jouw hogere Zelf heeft dat samen met een aantal van jouw begeleiders, gidsen en Meesters uit de Lichtwereld geschreven. Wat essentieel is bij het gaan van je innerlijke Weg (in mijn beeld):


Een Schrijven van de Schepper / 20 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 September 2018 / door Jennifer Farley,

Instructies.....


Een nieuwe dageraad, een nieuwe dag is aangebroken op jullie Aard oppervlak.
De nivellering die je nu ervaart, is een voorbereiding
op nog een andere verandering in de voortgang.
Ja, het universum kan dezelfde dingen herhalen en herhalen over ... je weet wel, "adem, zorg, liefde, mededogen, etc.", maar het is tijd
om er een beetje een draai aan te geven. (Lach)

Jullie worden eraan herinnerd om je huiswerk te maken ...
dit zal in de komende weken van vitaal belang zijn.

Kijk naar de oneindige foto ... focus op het wie-ding in plaats van het micro-management.
Op die manier zult je veel meer opties kunnen zien.

donderdag 20 september 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 september 2018 / via Shelley Young


Terwijl je doorgaat met groeien en uitbreiden in het leven van je grootste, mooiste levensuitdrukking, zullen oude geloofssystemen naar boven komen die je leven in de weg staan ​​van waar je ziel naartoe wil, om losgelaten te worden. hetgeen we vandaag willen bespreken is: "Geniet terwijl je nog jong bent".

Hoewel het in eerste instantie een goed advies lijkt, is het gevuld met onderstromen die extreem beperkend zijn. Het plant en voedt het idee dat je alleen maar plezier kunt hebben of een opwindend leven kunt leiden in een fase van je leven, dat genot vluchtig is en van je zal wegglippen als je volwassen wordt. We zien dat zoveel van jullie de volwassenheid bereiken en onmiddellijk vreugde naar de bodem van je prioriteitenlijst overbrengen om in te stappen in wat volgens jou het acceptabele volwassenheidsmodel is.

Op deze dag van je leven / 19 September 2018 / Neale Donald Walsch19 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je deze dag een kans hebt om echt ten goede invloed te hebben
op iemands leven. Kijk er naar uit.

Iemand heeft iets van je nodig en ze komen naar je toe om het te krijgen.
Iemand - vriend of vreemdeling, ik weet het niet -
zal je pad kruisen in de komende uren,
op zoek naar het belangrijkste geschenk
dat jij hen kan geven: verheffing voor de ziel.

Jouw taak: breng ze terug naar zichzelf.
 Vind een manier om hen toe te staan zich opnieuw goed te voelen over zichzelf.
Gewoon een woord of een lach kan dat doen.
 Je zult weten wat nodig is op dat moment.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper /19 September 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
19 September 2018 / door Jennifer Farley,

Liefde en wijsheid uitstralenOp dit moment ... ja, nu wordt jullie meer kennis gegeven 
dan de mensheid ooit heeft ontvangen. 
De mensheid heeft eonen gebruikt om de vibratie van jullie aardoppervlak 
te verhogen ter voorbereiding op dit moment in de tijd. 

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat je toegang hebt tot een oneindige hoeveelheid liefde 
en wijsheid om van jouw wereld een betere plek te maken. 
Begin van binnenuit, lief kind; leer en begrijp zoveel als je kunt. 
Begin dan die liefde en wijsheid uit te stralen 
naar de mensen om je heen naar je beste vermogen. 
Een deel daarvan kan in het begin ongemakkelijk en een beetje onhandig aanvoelen, 
maar zodra je het onder de knie hebt, 
zal het gemakkelijk en moeiteloos gaan stromen. 
Alles wat je in dit leven hebt geleerd, heeft je op dit moment voorbereid! 
Het is tijd om het goed te gebruiken!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 19 september 2018

Sheldan Nidle - 18 september 2018

Sheldan Nidle - 18 september 2018


Selamat Balik! We komen terug met hartverwarmend nieuws! Er is nog steeds sprake van vooruitgang. De duistere cabal heeft het punt bereikt waar de enige optie overgave is. Iedere strategie om het Licht te ontregelen is totaal mislukt. We naderen de uiterste rand van gebeurtenissen die de ware prelude zullen zijn van jullie vrijheid en de opkomst van nieuw bestuur. Tezamen met onze Aardse bondgenoten zitten we midden in de uitvoering van een weldoordacht plan dat de bestaande machtsstructuur ontmantelt. Een serie opschonende, niet-geteste strategieën, die de cabal blijft onthutsen, wordt succesvol geïmplementeerd. Onze gewijde coalitie, die soepel samenwerkt, is bezig de weg vrij te maken voor onze uiteindelijke triomf. Het is louter vreugde om zovele dynamische, strategische elementen, als zijden draden, te zien samenkomen en op die manier de verwaande cabal in het web van haar eigen corrupte wettelijke systeem te verstrikken.

Er zijn al elementen actief die het duister wettelijk hebben geforceerd veel van haar macht los te laten en die hebben voorkomen dat er grootschalige internationale oorlogen uit konden breken. De volgende stappen zullen een einde maken aan fiat-geld en zullen de bankiers uit hun holen verjagen. Deze acties zullen op hun beurt de weg vrijmaken voor permanente welvaart die de mondiale armoede en thuisloosheid transformeert. Het zal de meedogenloze aardgebonden tragedies vervangen door een viering die de hele mensheid zal bevrijden. Het zal jullie veel verder voeren dan de huidige overlevingsmodus en jullie zullen eindelijk samenkomen om op een creatieve manier de vervuiling en de grove verloedering die dreigden jullie in de vergetelheid te storten, op te lossen. We gaan nu de samenwerking aan met een volk dat klaar staat om hun inherente spiritualiteit en innerlijk verlangen, om Gaia te redden en te beschermen, te accepteren. Zij gaan jullie dienen en voorbereiden om jullie met je Binnenaardse familie te herenigen.

Geweld in de wereld / Door Irene Verweij


Geweld in de wereld
Door Irene Verweij

Niets vermoedend sloeg ik in de trein de krant open. Onmiddellijk valt mijn oog op een grote foto waarop 6 jongetjes van een jaar of 9 een machinegeweer in de aanslag hebben. Voor hen, geknield, 6 volwassen mannen, handen voor hun buik vastgebonden. Hun laatste ogenblikken in dit leven zijn aangebroken.

Mijn maag draait zich om. Ik kan het artikel dat eronder staat bijna niet lezen.
De zes jongetjes staan vol bravoure klaar om te schieten. Hebben ze dit in films gezien? Denken ze dat ze stoer zijn? Hoe moeten ze later op hun daden terugkijken, mochten ze daar ooit toe in staat zijn? Ik moet denken aan wat Jezus zei in die laatste ogenblikken, ‘Vader vergeef hen, ze weten niet wat ze doen.’

In het artikel staat dat een miljoen kinderen op dit moment getraind worden om te doden. Een miljoen. Een gevoel van angst, machteloosheid en wanhoop overspoelt me. Een miljoen levende tijdbommen. Een miljoen verknipte kinderen die getraind worden in onthoofden (ze krijgen daadwerkelijk een pop mee naar huis om mee te oefenen), te moorden en zichzelf als zelfmoord terrorist op te blazen. Weer is daar die kwellende vraag, wat kan ik hieraan doen? Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 18 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 september 2018 / via Shelley Young


Wat zou er gebeuren als je de behoefte om waar dan ook tegen te strijden zou vervangen door simpelweg zelfexpressie te omarmen? Wat als je de strijd op zou geven voor stroming? Doen voor zijn? Martelende-service voor een vrolijke service? Voel het. Als je goed oplet wanneer je in strijd voelt en dan in zelfexpressie voelt, zul je merken dat ze bestaan op heel verschillende energetische lijnen van potentieel. Je zult merken dat je zijwaarts op verschillende tijdlijnen verschuift. Dit komt omdat er nieuwe mogelijkheden zijn die voortkomen uit elke verandering van focus die je maakt. Hetzelfde zal zijn met het energetische verschil tussen worstelen en stromen, doen en zijn, offerdienst versus ondersteunde service. Let op hoe elk voelt in jouw lichaam en welke uitgelijnd voelt met jou en waar u naartoe wilt. Welke keuzes laten je toe om de energie van vrede te verankeren?

Het universum ondersteunt ons allen / 17 september 2018 / Love D

Het universum ondersteunt ons allen
17 september 2018 / Love D

Vaak verliezen we nog weleens uit het oog dat het universum ons in alles ondersteunt. Vaak zoeken we antwoorden, maar willen we niet luisteren. Of het is dat we de antwoorden niet horen, omdat we er niet in geloven. Maar het universum helpt jou altijd. Het is er altijd, want jij bent het universum.

Jij staat altijd in contact, en jij bent jouw hogere zelf. Alleen zijn we vaak nog zo in ons hoofd bezig, dat we niet inzien dat de connectie er al die tijd al is. Het gaat om overgave, en kijken wat zich op elk moment aandient.


We lopen al synchroon met het universum, en dus onszelf. Alleen mogen we dat zelf gaan voelen. Niet meer forceren, maar flowen op de energie die er op dat moment is. Laat het allemaal maar toe en ga uit je hoofd, want je hoofd is er alleen maar om dingen te begrijpen. Volg je gevoel, volg je hart en doe wat je hart jou ingeeft. Het is tijd om nu jouw hart te volgen en niet meer rekening te houden met de wereld om jou heen. Nu is de tijd aangebroken om keuzes te maken die jou gelukkig maken. Laat die oude overtuigingen los, en begin nu aan jouw leven met nieuwe keuzes. Het is allemaal aan jou!Op deze dag van je leven / 18 September 2018 / Neale Donald Walsch


18 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat alle problemen waarmee je vandaag geconfronteerd wordt, weg zullen gaan, tenzij je je zorgen maakt zodat ze blijven.

Problemen zoals piekeren.
Piekeren is een magneet voor hen.
 Als je het "gewoon laat zijn", zal de huidige zorgwekkende toestand,
een korte tijd vanaf nu, niet eens deel uitmaken van je leven.

Maar als je je er genoeg zorgen over maakt,
weet je zeker dat het zal blijven hangen.
Dus doe gewoon je best rond dit alles ... draag het dan over aan God.
Ja?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper /18 September 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
18 September 2018 / door Jennifer Farley,

Terug Aan Het Werk Gaan


Dierbare, je welverdiende rusttijd is voorbij.
 Er is een duidelijke opmars geweest in de binnenkomende energie ...
 jouw signaal dat nieuw en expansief innerlijk werk op het punt staat te beginnen. 
Vergeet niet; je hebt de kracht om aan te passen
zo snel als de informatie naar je toe komt. 
Je bepaalt ook het volume, de stijl en hoe het wordt afgeleverd. 
Dit prachtige geschenk is vanaf het begin van jou geweest.
 Het is nu tijd om het goed te gebruiken!
Onthoud ook hoe belangrijk het is compassie, vriendelijkheid
en onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en anderen te sturen. 
Elk beetje ondersteuning dat je kunt ontvangen / aanbieden zal onmetelijk nuttig zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
dinsdag 18 september 2018

GELUK / Door Be-Loved

GELUK
Door Be-Loved


Een van onze grootste misleidingen is het zoeken en nastreven van geluk. En het idee of de overtuiging bij je dragen dat dit buiten jezelf ligt of afhankelijk is van de situatie waarin jij je bevind.
Gedachten als “had ik maar of als dit in mijn leven eindelijk goed was, of als ik maar geen last meer had van... DAN was ik gelukkig”.

Vervolgens gaan we het proberen op te lossen. Iedere blokkade in of buiten onszelf. Iedere situatie of gemis, of iedere gedachte ..... we richten ons volledig op het geen we NIET willen hebben om te krijgen wat we WEL willen hebben.
Echter is dit een dwaalspoor omdat het geen we aandacht geven... ook altijd groeit, betekenis krijgt, waarheid krijgt, kracht krijgt en zelfs macht krijgt. En hetgeen er gewoon IS niet kunnen ervaren omdat we onszelf afleiden. “We jagen het koekje na terwijl we zelf het koekje zijn” ;-)

Op deze dag van je leven / 17 September 2018 / Neale Donald Walsch


17 September 2018 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het tijd is om te stoppen met iets voor iemand te verbergen.
Dit is de dag van je bevrijding.

Wat je ook achterhoudt voor een ander is niet de moeite waard achter te houden.
Het zal aan je vreten als je niet voorzichtig bent.
Het kan meer kwaad doen voor jou dan "vertellen" ooit zou doen.

Spreek je waarheid, maar verzacht je woorden met vrede.
Onthul wat je geheim hebt gehouden.
Uiteindelijk is transparantie het beste, hoewel dat wel
een tijdje ongemakkelijk kan voelen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlBlossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 1 september 2018

Blossom Goodchild
 - De Federatie van het Licht -
 1 september 2018

Blossom: Wederom hallo en welkom in mijn hoofd!! Ik heb een paar vragen van lezers, waarvan ik hoop dat ze mooi zullen samenvloeien. Laat ons dus maar beginnen, als alles in afstemming is met/voor u?

Federatie van het Licht: De meest warme Groeten en Vreugde sturen wij aan allen, wanneer dit bericht aanvaard wordt in ieder hart en de kans krijgt om te resoneren met de Waarheid van hun Wezen.

Blossom: Dank u. Mooi begin! Een prachtige ziel schreef mij en vroeg of ik in mijn nieuwsbrief méér kon vertellen over het 'gevoel' dat ik krijg wanneer uw Energie mij overweldigt en de tranen meteen opkomen. Hij voelde dat veel mensen die staat niet kunnen 'bereiken' en daar misschien wat hulp bij nodig hebben. Op voorwaarde dat we ONS ALLEMAAL IN DIE STAAT BEVINDEN, zo vaak als we kunnen, zal dat HET GEBEUREN nog sneller laten plaatsvinden. Ik voel met niet altijd zo, maar de laatste tijd kan ik zeggen dat ik mij … toch heel vaak … op een mooie plek bevind. Zou u ons hierbij kunnen helpen, zodat we ons veel vaker zo kunnen voelen?

Federatie van het Licht: Lieve Blossom, lieve Zielen … laat het ons zo stellen, dat door gewoonweg vier of vijf keer diep adem te halen terwijl u glimlacht … ook al heeft u daar geen zin in of geen reden toe … uw hele houding meteen zal veranderen. Als u dit gedurende de dag doet – telkens als u eraan denkt, want het vergt immers maar een paar minuten – dan zult u uzelf veel sneller in afstemming kunnen brengen met het GEVOEL waarover u spreekt.

Hoe méér u dit oefent, des te sneller zult u die staat van ‘zijn’ bereiken, zodat uiteindelijk slechts één diepe ademhaling en één glimlach u al daarheen zullen brengen.