Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 september 2018

Volle maan 25 september 2018 / 21 september 2018 / Petra Stam


Volle maan 25 september 2018
21 september 2018 / Petra Stam

De Oogstmaan (en ook de wassende maan) heeft een diepe oranjegele kleur. Dat komt door de rode ondergaande zon in combinatie met de blauwe lucht en de stofdeeltjes in de lucht. Deze Maan staat dicht bij de horizon en daardoor lijkt ze groter dan andere volle manen. Dit is de tijd dat de oogsten worden binnengehaald. De bestemming is bereikt, volgroeid en klaar om er de vruchten van te plukken. Als iets op een hoogtepunt is, moet er ook iets worden losgelaten. Maar in het zaad zit de onsterfelijkheid besloten – dat zal weer nieuw leven brengen in de lente. Voor ons is dit een moment om de balans op te maken: wat was je inzet, en wat heb je bereikt? Wat mag ietsje meer of minder zijn in de volgende cyclus? Waarvan kun je nu genieten? Welke ervaringen neem je mee omdat ze je hebben doen groeien? De herfst is een goede tijd voor lange-termijnplannen, dé tijd om de innerlijke mens te voeden (bijvoorbeeld door een cursus of studie te gaan volgen om jezelf verder te ontwikkelen).

De volle maan staat in het sterrenbeeld Ram en geeft energie, moed en eigenzinnigheid om te staan en gaan voor jouw idealen. Het maakt je niet uit of anderen het met je eens zijn. Je temperament is je kracht, daarmee maak je zelfs anderen enthousiast. Een valkuil is onvoorzichtigheid of impulsiviteit: doordat je direct reageert vanuit je gevoel (of dat nou boosheid of passie is) kun je dingen doen waar je later spijt van krijgt. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Weegschaal en ook Mercurius staat in Weegschaal. Daardoor ben je een brok dynamiet dat toch ook eerst afweegt of iets tactisch is voordat het tot ontploffing komt. De behoefte om met een schone lei te beginnen weegt waarschijnlijk zwaarder dan een impulsieve kort bevredigende actie.

Dagtekst van Zaterdag 22 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 22 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

De jaarlijkse Cyclus van de plantengroei werpt licht op de mysteries van het leven, de dood en de opstanding -

"Elk sterrenbeeld is een etappe in de langzame transformatie van de natuur gedurende het hele jaar.
Wanneer de zon het teken Ram binnengaat, is dat het begin van de lente, de uitbarsting van krachten, het openbloeien van de knoppen. Die stuwing zet zich voort in Stier en Tweelingen: de bladeren en de bloemen verschijnen. Met het sterrenbeeld Kreeft begint de zomer: het zaad wordt gevormd; daarna rijpen de vruchten (sterrenbeeld Leeuw). 


Zodra die rijp zijn, wordt er geoogst (het sterrenbeeld Maagd). Dan komt de herfst (de tekens Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter): de laatste vruchten worden geplukt, de bladeren vallen, de vegetatie sterft af en ontbindt. Uiteindelijk komt de winter (de tekens Steenbok, Waterman en Vissen): het zaad wordt begraven in de grond, waar het sterft en in de aarde verdwijnt. Maar het is dankzij dit afsterven dat nieuwe kiemen zullen ontstaan voor nieuwe scheuten en nieuwe bloemen. Op die manier werpt de cyclus van de plantengroei licht op de mysteries van het leven, de dood en de opstanding."

Omraam Mikhael AivanhovAartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 20 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 september 2018 / via Shelley Young


Terwijl jullie doorgaan met in de nieuwe energieën te stappen die de volgende fase van jullie incarnatie markeren, zullen velen van jullie aangetrokken worden tot verschillende plaatsen van handeling. Dit dient altijd een doel, zowel ter ondersteuning van jou als van het gebied waar je je naartoe geleid voelt.

Een heel gebruikelijk thema is dat veel verhelderde mensen worden aangetrokken om dichter bij water te zijn. Omdat water een groot vergrootglas van energie is, kan hun energie worden vergroot en een groter deel van de planeet worden ondersteund, evenals om hun eigen gaven en gevoeligheden te vergroten. Je kunt erop vertrouwen dat jouw ziel je altijd leidt naar die plaatsen waar je het beste kunt dienen en gediend kunt worden. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Speciale uitgave van het Familiebulletin: Interdimensionale Retraite & Lemurisch Wiel van Lering! / 21 september 2018 / Lee Carroll


Speciale uitgave van het Familiebulletin
 Interdimensionale Retraite & Lemurisch Wiel van Lering!
 21 september 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Beste Henk,

Ik ben al vijf jaar niet teruggegaan naar Mount Shasta in Californië en ik kan nu bijna niet wachten om te gaan.

Ja, wij hebben daar in juni 2019 twee grootse bijeenkomsten en dit is het onderwerp van dit familiebulletin, maar WOW….deze berg spreekt tegen velen van ons!
  
Ik was dus echt opgetogen over de kans om daar weer naartoe te gaan en samen met mijn vrienden in de energie van Mount Shasta te verkeren. Kryon heeft deze berg geïdentificeerd als een van de Pleiadische “Pieken” van de planeet…… stellaire plaats voor deze gebeurtenissen. Daarbij zullen er geheiligde trips beschikbaar zijn om deze magische berg te beklimmen.

Dit bulletin bespreekt twee hoofd-gebeurtenissen op deze magische plaats: de ene behelst vier van ons die op 20-23 juni presenteren en de andere is een speciale, nieuwe 2-daagse Kryon-workshop op 25 en 26 juni. Kijk naar de details in dit bulletin om de verschillen hiertussen te zien en wat er wordt aangeboden. 

Meer lezen >>>


Het ascensieproces - Deel 1 / 19 september 2018 / Love D

Het ascensieproces - Deel 1  
19 september 2018 / Love D

We kunnen er niet omheen dat het leven jou bepaalde emoties laat voelen, waar je liever niet bij stil wilt staan of die je liever niet wilt voelen.

Maar het is wel een bepaald proces wat zich blijft aanhouden en wat nodig is in de creatie van het leven.

We willen niet voelen, omdat we dat al die tijd niet hebben gedaan. We willen niet weten, omdat we liever onwetend wilden blijven. We willen niet wakker worden, om de angst wat het ons zal brengen.

Angst is immers maar een illusie, als je het zelf kunt en wilt zien. Maar daar zijn wel bepaalde processen voor nodig. Je zal door bepaalde lagen van heling en bewustwording heen moeten gaan, en dat betreft dat je weer mag gaan voelen. Je mag het verdriet en pijn en lijden weer voelen, want ook die gevoelens mogen er zijn. Wij zijn er door de jaren alleen een ster in geworden om alles te gaan labelen als dat iets 'goed' of 'kwaad' is. Maar waarom is dat eigenlijk? Wie heeft bepaald dat verdriet en lijden en pijn 'fout' is? Is het niet dat al deze emoties zoveel mooie lessen hebben meegegeven? Is het niet dat al deze emoties jou laten voelen dat je leeft? Is het niet dat al deze emoties ervoor kunnen zorgen dat je de andere kant van de munt des te meer kan waarderen? Want als jij nooit verdriet, pijn of lijden heb gekend, dan zal je de andere kant toch ook minder waarderen? Dan weet je niet hoe het voelt om gelukkig te zijn en weet je niet hoe het is om een vreugdevol leven te lijden.

Op deze dag van je leven / 20 September 2018 / Neale Donald Walsch


20 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat als je bereidwillig bent, God er klaar voor is.

Hier is hoe de bereidheid "eruit ziet": Ten eerste moet je open zijn.
 Dan moet je klaar zijn.
Tot slot, moet je vastbesloten en toegewijd zijn aan actie.

Iedereen ander die dit nu leest, kan zich afvragen wat er is besproken.
Maar jullie vragen je dat niet af.
 Jullie weten precies wat de situatie is waar we het hier over hebben.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 21 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 September 2018 / door Jennifer Farley,

Fluisteringen


De fluisteringen van je verleden kunnen komen binnenkort roepen.
Dierbare, dit is niet iets om bang voor te zijn ... het is een geschenk!
 Sommigen van hen kunnen gevoelens van schuld,
schaamte, verdriet, woede of teleurstelling oproepen.
Het Universum herinnert je eraan dat ze op dit moment
zijn verzonden voor ontbinding en loslaten.
Deze stille echo's herinneren je er aan wie je was,
hoe je bent veranderd en je wijzen op wat je gaat worden.
Accepteer het op een vriendelijke manier als een nieuwe manier
van groeien en leren over jezelf.
Als dat eenmaal volledig uit je leven is verdwenen,
zal een zekere vrede en kalmte zich vestigen.
Je hebt het verdiend, je verdient het en je bent het zeker waard.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 21 september 2018

HOE DOEN WE DAT? HET GAAN EN DELEN VAN DE INNERLIJKE WEG / 20 september 2018 / Mieke Vulink

HOE DOEN WE DAT? HET GAAN EN DELEN VAN DE INNERLIJKE WEG

20 september 2018 / Mieke Vulink 

"Hoe doe je dat toch, schrijven van woorden waar veel mensen zich in kunnen herkennen?", vroeg iemand bij het vorige artikel over Relaties. Nou..

Alles wat ik schrijf vloeit allereerst voort uit het gaan van mijn eigen innerlijke Weg. Daarbij heb ik geleerd om mijn zielsverlangens steeds meer te volgen, mijn eigen Goddelijkheid te ontdekken en beiden te integreren in mijn leven (en dan nog weet ik dat we dat nog maar voor een heel klein deel kunnen!).

De innerlijke Weg vormt zich conform een aantal bereidheden, keuzes en houdt natuurlijk ook verband met wat je je voor dit huidige leven hebt voorgenomen. Dat staat allemaal als mogelijkheden in je 'Divine Plan'. Jouw hogere Zelf heeft dat samen met een aantal van jouw begeleiders, gidsen en Meesters uit de Lichtwereld geschreven. Wat essentieel is bij het gaan van je innerlijke Weg (in mijn beeld):


Dagtekst van Vrijdag 21 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Vrijdag 21 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het Mediumschap - te nemen voorzorgsmaatregelen

"We ontmoeten wel eens heel gevoelige, zeer mediamieke mensen, die zich in een betreurenswaardige toestand bevinden, omdat ze geen enkel middel hebben om zich te verdedigen tegen de astrale entiteiten. Het is goed om gevoelig te zijn voor de onzichtbare wereld, op voorwaarde dat men vooraf zijn onderscheidingsvermogen en wilskracht geoefend heeft. Om in contact te komen met de onzichtbare wereld, moet je je op een of andere manier overgeven aan de invloed van geesten. Maar niet alle geesten zijn de mensen goed gezind. Als ze weerloze schepselen zien, doen sommigen van hen niets liever dan hen misleiden, hen misbruiken en hun krachten afnemen. En na verloop van tijd zijn deze arme wezens volledig uitgeput en ontwricht.

Het volstaat niet aangetrokken te zijn door de occulte wetenschappen. Een waarachtige Meester zal je zeggen om te wachten, om je voor te bereiden. En de dag dat hij ziet dat je voldoende gezuiverd en versterkt bent, zal hij zelf de sluier lichten en zal alles onthuld worden wat je had willen weten. "

Omraam Mikhael Aivanhov


Een Schrijven van de Schepper / 20 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 September 2018 / door Jennifer Farley,

Instructies.....


Een nieuwe dageraad, een nieuwe dag is aangebroken op jullie Aard oppervlak.
De nivellering die je nu ervaart, is een voorbereiding
op nog een andere verandering in de voortgang.
Ja, het universum kan dezelfde dingen herhalen en herhalen over ... je weet wel, "adem, zorg, liefde, mededogen, etc.", maar het is tijd
om er een beetje een draai aan te geven. (Lach)

Jullie worden eraan herinnerd om je huiswerk te maken ...
dit zal in de komende weken van vitaal belang zijn.

Kijk naar de oneindige foto ... focus op het wie-ding in plaats van het micro-management.
Op die manier zult je veel meer opties kunnen zien.

donderdag 20 september 2018

Benjamin Fulford: MI6 zegt dat de cabal bestuur binnen drie maanden zou kunnen instorten / 17 september 2018

MI6 zegt dat de cabal bestuur binnen drie maanden zou kunnen instorten
17 september 2018 - Auteur: Benjamin Fulford

Er is een erg reële kans dat de Khazariaanse cabal overheersing na de volgende drie maanden zal instorten en alternatieve machtsstructuren moeten daarom op tijd voorbereid worden, volgens Britse MI6 geheime dienst bronnen. De trigger hiervoor wordt verwacht de arrestaties te zijn van senior cabbalisten in de V.S. beginnend in oktober, zeggen de bronnen.

Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat “De cabal doof en blind geweest is tijdens meer dan twee weken, dus grootste dingen zouden moeten gebeuren na de officiële aanstelling van Brett Kavanaugh in het Hoger Gerechtshof.

“Kavanaugh staat op het punt aangesteld te worden na Yom Kippur op 20 september, op dezelfde dag stuurt de V.S. President Donald Trump misschien teksten naar alle mobiele telefoons om zo nog meer mensen te bereiken als via Twitter.” Verder zeggen de bronnen dat FEMA ook het nood uitzend systeem zal testen op alle televisies dus dit zal, wanneer dit gecombineerd gaat met draadloze tekst waarschuwingen “Trump in staat stellen om werkelijk nieuws te verspreiden in werkelijke tijd en om waarheid bommen te laten vallen.”

Thomas Williams: We zijn in het oog van de storm / 19 september 2018 / By Ella Ster


Het begint nu menens te worden. De Cabal wordt financieel klem gezet en tegen elkaar uitgespeeld, banken worden neergehaald, en de Majestic 12 zijn verwijderd. De massa-arrestaties zijn volledig voorbereid en staan op punt om uitgevoerd te worden. Hieronder de samenvatting van de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 13 september 2018 door Thomas Williams.

Tijdsaanduiding van de audiolink:
– MP3: 0:00:00 uren:minuten:seconden
– Spreaker app: (000:00) minuten:seconden

E*: Het thema van deze radio-uitzending is ‘consequenties van acties’. Het komt er op neer dat alle organisaties of personen die de vooruitgang van de mensheid tegenhouden en met name de geldtransfers van de Trust blokkeren, de consequenties van hun handelswijze gepresenteerd krijgen. De hamers des oordeels worden geveld en de spreekwoordelijke ‘storm’ raast in volle gang voort. Deze radio-show zit boordevol informatie en het is aan te bevelen deze zelf in zijn geheel te beluisteren.

Majestic 12 is geëlimineerd
59:00   Twee takken binnen defensie hebben zich teruggetrokken en afstand genomen van de SSp en hun controlesysteem. De Marine is traditioneel de militaire groep die volledige controle had over alles wat met buitenaardse en niet-aardse zaken te maken had. Zij hebben enorme extra budgetten ontvangen om leiding aan deze operatie te geven. Dat heeft binnen het leger tot veel spanningen geleid. Met name bij de luchtmacht, die van mening was dat zij de leiding over dat soort zaken zouden moeten hebben.

Het leidde tevens tot ruzie binnen de Majestic 12, samengesteld uit militairen van de Luchtmacht en de Marine. De betrokken militairen vanuit het leger en de Luchtmacht wilden Disclosure, maar de Marine niet. Dit had alles te maken met jaloezie over de extra budgets. Vervolgens besloot de SSp om alle leden van de Majestic 12 om te brengen. Deze groep bestaat nu niet meer.

De SSp houdt Disclosure tegen

1:01:00 (61:00)   Dit alles heeft de verrassende uitkomst dat de Marine en Mariniers zich nu verzetten tegen de SSp. De SSp en de generaal die dicht bij Trump staat (en de Black Dragon-groep vertegenwoordigd), houden de VS in gijzeling. Financieel, politiek en ook wat betreft technologie. De SSp heeft technologie die veel verder reikt dan hetgeen wij hebben, maar ze hebben tot nu toe besloten om dit voor zichzelf te houden.
Openingsdag seizoen Koffiemet. “Welkom in het tijdperk van de mens en digitale technologie”


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 september 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 september 2018 / via Shelley Young


Terwijl je doorgaat met groeien en uitbreiden in het leven van je grootste, mooiste levensuitdrukking, zullen oude geloofssystemen naar boven komen die je leven in de weg staan ​​van waar je ziel naartoe wil, om losgelaten te worden. hetgeen we vandaag willen bespreken is: "Geniet terwijl je nog jong bent".

Hoewel het in eerste instantie een goed advies lijkt, is het gevuld met onderstromen die extreem beperkend zijn. Het plant en voedt het idee dat je alleen maar plezier kunt hebben of een opwindend leven kunt leiden in een fase van je leven, dat genot vluchtig is en van je zal wegglippen als je volwassen wordt. We zien dat zoveel van jullie de volwassenheid bereiken en onmiddellijk vreugde naar de bodem van je prioriteitenlijst overbrengen om in te stappen in wat volgens jou het acceptabele volwassenheidsmodel is.

Dagtekst van Donderdag 20 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 20 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het spirituele Werk - alleen dat zal voor ons getuigen

"Ga gestaag verder met het spirituele werk dat je ondernomen hebt, en laat dit werk je aanbevelen bij de anderen. Dring je niet aan hen op, het is je innerlijk werk dat voor zichzelf moet spreken, niet jij. Je hoeft je streven naar een nieuw leven, gebaseerd op schoonheid, licht en zelfoverstijging niet te verbergen, maar je moet er ook niet mee te koop lopen. Aangezien je aan jezelf werkt, aangezien je de geest hebt aangeroepen om je innerlijk wezen te boetseren en te beeldhouwen, laat hem zich uitdrukken via je gelaatstrekken, je houding en je gebaren.

Blijf eenvoudig en ongedwongen, probeer niet de aandacht te trekken door gekunstelde manieren. Aangezien je een spiritueel onderricht volgt, begrijp dat je kwaliteiten van wijsheid, zuiverheid, goedheid en edelmoedigheid in je gelaatsuitdrukking en houding zullen doorschijnen, zonder dat je allerlei poses hoeft aan te nemen of een ernstig gezicht te trekken. Zelfs zonder dat je het weet, zal je innerlijk werk voor jou getuigen."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/Cirkel van Licht en Liefde / Gepubliceerd 13 september 2018 | Door Ans Hoornweg

Cirkel van Licht en Liefde
Gepubliceerd 13 september 2018 | Door Ans Hoornweg

Een paar dagen geleden zag ik dat, op het moment dat ik m’n bed in wilde stappen, mijn slaapkamer werd gevuld met een enorm groot, wit licht. Aangezien dat in mijn (lange) leven al vaker is gebeurd weet ik dat ik die nacht ‘opgehaald’ zal worden door mijn wezens, de Lobobjes. In de regel zie ik dan 2 of 3 wezens in mijn kamer verschijnen die mij vervolgens meenemen naar hun ruimtescheepje. En in dat ruimtescheepje zie ik dan meestal meerdere Aardse mensen die daar, net als ik, ‘onderwezen’ worden door de buitenaardsen.

Maar deze keer verliep het niet zoals ik gewend was. Ik bevond mij wel in een ruimteschip, maar die stond nu op een hele mooie plek in de natuur – dat kan ergens op de Aarde zijn geweest zijn, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen.

Onder begeleiding van een Lobobje verliet ik het ruimteschip en zag toen een groot aantal van mijn wezens, de Lobobjes, in een kring staan – ikzelf stond, samen met mijn begeleider, als toeschouwer búiten die kring. In het midden van die kring stond iets dat ‘Het Kwaad’ vertegenwoordigde, en daar schrok ik hevig van. Het wezentje naast mij voelde mijn angst en zei:


‘Niet bang zijn, want dan versterk je zijn macht; kijk mij aan.’

Op deze dag van je leven / 19 September 2018 / Neale Donald Walsch19 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je deze dag een kans hebt om echt ten goede invloed te hebben
op iemands leven. Kijk er naar uit.

Iemand heeft iets van je nodig en ze komen naar je toe om het te krijgen.
Iemand - vriend of vreemdeling, ik weet het niet -
zal je pad kruisen in de komende uren,
op zoek naar het belangrijkste geschenk
dat jij hen kan geven: verheffing voor de ziel.

Jouw taak: breng ze terug naar zichzelf.
 Vind een manier om hen toe te staan zich opnieuw goed te voelen over zichzelf.
Gewoon een woord of een lach kan dat doen.
 Je zult weten wat nodig is op dat moment.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper /19 September 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
19 September 2018 / door Jennifer Farley,

Liefde en wijsheid uitstralenOp dit moment ... ja, nu wordt jullie meer kennis gegeven 
dan de mensheid ooit heeft ontvangen. 
De mensheid heeft eonen gebruikt om de vibratie van jullie aardoppervlak 
te verhogen ter voorbereiding op dit moment in de tijd. 

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat je toegang hebt tot een oneindige hoeveelheid liefde 
en wijsheid om van jouw wereld een betere plek te maken. 
Begin van binnenuit, lief kind; leer en begrijp zoveel als je kunt. 
Begin dan die liefde en wijsheid uit te stralen 
naar de mensen om je heen naar je beste vermogen. 
Een deel daarvan kan in het begin ongemakkelijk en een beetje onhandig aanvoelen, 
maar zodra je het onder de knie hebt, 
zal het gemakkelijk en moeiteloos gaan stromen. 
Alles wat je in dit leven hebt geleerd, heeft je op dit moment voorbereid! 
Het is tijd om het goed te gebruiken!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 19 september 2018

Sheldan Nidle - 18 september 2018

Sheldan Nidle - 18 september 2018


Selamat Balik! We komen terug met hartverwarmend nieuws! Er is nog steeds sprake van vooruitgang. De duistere cabal heeft het punt bereikt waar de enige optie overgave is. Iedere strategie om het Licht te ontregelen is totaal mislukt. We naderen de uiterste rand van gebeurtenissen die de ware prelude zullen zijn van jullie vrijheid en de opkomst van nieuw bestuur. Tezamen met onze Aardse bondgenoten zitten we midden in de uitvoering van een weldoordacht plan dat de bestaande machtsstructuur ontmantelt. Een serie opschonende, niet-geteste strategieën, die de cabal blijft onthutsen, wordt succesvol geïmplementeerd. Onze gewijde coalitie, die soepel samenwerkt, is bezig de weg vrij te maken voor onze uiteindelijke triomf. Het is louter vreugde om zovele dynamische, strategische elementen, als zijden draden, te zien samenkomen en op die manier de verwaande cabal in het web van haar eigen corrupte wettelijke systeem te verstrikken.

Er zijn al elementen actief die het duister wettelijk hebben geforceerd veel van haar macht los te laten en die hebben voorkomen dat er grootschalige internationale oorlogen uit konden breken. De volgende stappen zullen een einde maken aan fiat-geld en zullen de bankiers uit hun holen verjagen. Deze acties zullen op hun beurt de weg vrijmaken voor permanente welvaart die de mondiale armoede en thuisloosheid transformeert. Het zal de meedogenloze aardgebonden tragedies vervangen door een viering die de hele mensheid zal bevrijden. Het zal jullie veel verder voeren dan de huidige overlevingsmodus en jullie zullen eindelijk samenkomen om op een creatieve manier de vervuiling en de grove verloedering die dreigden jullie in de vergetelheid te storten, op te lossen. We gaan nu de samenwerking aan met een volk dat klaar staat om hun inherente spiritualiteit en innerlijk verlangen, om Gaia te redden en te beschermen, te accepteren. Zij gaan jullie dienen en voorbereiden om jullie met je Binnenaardse familie te herenigen.

Geweld in de wereld / Door Irene Verweij


Geweld in de wereld
Door Irene Verweij

Niets vermoedend sloeg ik in de trein de krant open. Onmiddellijk valt mijn oog op een grote foto waarop 6 jongetjes van een jaar of 9 een machinegeweer in de aanslag hebben. Voor hen, geknield, 6 volwassen mannen, handen voor hun buik vastgebonden. Hun laatste ogenblikken in dit leven zijn aangebroken.

Mijn maag draait zich om. Ik kan het artikel dat eronder staat bijna niet lezen.
De zes jongetjes staan vol bravoure klaar om te schieten. Hebben ze dit in films gezien? Denken ze dat ze stoer zijn? Hoe moeten ze later op hun daden terugkijken, mochten ze daar ooit toe in staat zijn? Ik moet denken aan wat Jezus zei in die laatste ogenblikken, ‘Vader vergeef hen, ze weten niet wat ze doen.’

In het artikel staat dat een miljoen kinderen op dit moment getraind worden om te doden. Een miljoen. Een gevoel van angst, machteloosheid en wanhoop overspoelt me. Een miljoen levende tijdbommen. Een miljoen verknipte kinderen die getraind worden in onthoofden (ze krijgen daadwerkelijk een pop mee naar huis om mee te oefenen), te moorden en zichzelf als zelfmoord terrorist op te blazen. Weer is daar die kwellende vraag, wat kan ik hieraan doen? Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 18 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 september 2018 / via Shelley Young


Wat zou er gebeuren als je de behoefte om waar dan ook tegen te strijden zou vervangen door simpelweg zelfexpressie te omarmen? Wat als je de strijd op zou geven voor stroming? Doen voor zijn? Martelende-service voor een vrolijke service? Voel het. Als je goed oplet wanneer je in strijd voelt en dan in zelfexpressie voelt, zul je merken dat ze bestaan op heel verschillende energetische lijnen van potentieel. Je zult merken dat je zijwaarts op verschillende tijdlijnen verschuift. Dit komt omdat er nieuwe mogelijkheden zijn die voortkomen uit elke verandering van focus die je maakt. Hetzelfde zal zijn met het energetische verschil tussen worstelen en stromen, doen en zijn, offerdienst versus ondersteunde service. Let op hoe elk voelt in jouw lichaam en welke uitgelijnd voelt met jou en waar u naartoe wilt. Welke keuzes laten je toe om de energie van vrede te verankeren?

Het universum ondersteunt ons allen / 17 september 2018 / Love D

Het universum ondersteunt ons allen
17 september 2018 / Love D

Vaak verliezen we nog weleens uit het oog dat het universum ons in alles ondersteunt. Vaak zoeken we antwoorden, maar willen we niet luisteren. Of het is dat we de antwoorden niet horen, omdat we er niet in geloven. Maar het universum helpt jou altijd. Het is er altijd, want jij bent het universum.

Jij staat altijd in contact, en jij bent jouw hogere zelf. Alleen zijn we vaak nog zo in ons hoofd bezig, dat we niet inzien dat de connectie er al die tijd al is. Het gaat om overgave, en kijken wat zich op elk moment aandient.


We lopen al synchroon met het universum, en dus onszelf. Alleen mogen we dat zelf gaan voelen. Niet meer forceren, maar flowen op de energie die er op dat moment is. Laat het allemaal maar toe en ga uit je hoofd, want je hoofd is er alleen maar om dingen te begrijpen. Volg je gevoel, volg je hart en doe wat je hart jou ingeeft. Het is tijd om nu jouw hart te volgen en niet meer rekening te houden met de wereld om jou heen. Nu is de tijd aangebroken om keuzes te maken die jou gelukkig maken. Laat die oude overtuigingen los, en begin nu aan jouw leven met nieuwe keuzes. Het is allemaal aan jou!Op deze dag van je leven / 18 September 2018 / Neale Donald Walsch


18 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat alle problemen waarmee je vandaag geconfronteerd wordt, weg zullen gaan, tenzij je je zorgen maakt zodat ze blijven.

Problemen zoals piekeren.
Piekeren is een magneet voor hen.
 Als je het "gewoon laat zijn", zal de huidige zorgwekkende toestand,
een korte tijd vanaf nu, niet eens deel uitmaken van je leven.

Maar als je je er genoeg zorgen over maakt,
weet je zeker dat het zal blijven hangen.
Dus doe gewoon je best rond dit alles ... draag het dan over aan God.
Ja?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl