zondag 30 september 2018

5/111 – Leef voor altijd gratis door het Gebruik van het Machtige EN / 27 september 2018

5/111 – Leef voor altijd gratis door het Gebruik van het Machtige EN
27 september 2018

Aartsengel Michael:

Geliefde Aarde-Familie, er is geen enkele reden om iets te forceren.  Intensie, focussen, kiezen EN toestaan.
Lach EN ontspan meer. Wanneer dingen moeilijk worden, wat zeker zal gebeuren tijdens deze fase op Aarde, wees dan rustig. Vrijheid is er en is altijd van jou geweest.

Het is niet nodig om te lijden, te verdienen of te wachten om Vrijheid te bereiken. Accepteer wat er dan ook mag zijn. Accepteer dit moment en uw ervaring ervan, zonder te analyseren, te bekritiseren, te censureren, te oordelen, te rechtvaardigen, afleidingen te maken, te minachtgen, te rationaliseren of zelfs uit te leggen. Accepteer wat er rondom en met u gebeurt omwille van de reflectie [wat het spiegelt], het je leert en de is-ness [de kwaliteit of toestand van het elementaire of feitelijke bestaan].

Als het moeilijk gaat, denk dan niet niet of geloof niet dat het komt omdat je faalt. Denk bijvoorbeeld niet dat, als je ziek bent of blut bent, je niet spiritueel, goed of succesvol bent.
Elke ervaring heeft waarde en leidt uiteindelijk tot expansie. Voel, zie, laat los, leef.

Onze tijd is nu. Maak er gebruik van. / 29 september 2018 / Luc van Ewijk

Onze tijd is nu. Maak er gebruik van.
29 september 2018 / Luc van Ewijk


Het is onze tijd. Niet meer vast zitten in de oude tijd. Geen systemen meer volgen. Want die gaan instorten.

Nee niet treuren om het oude. Maar in de nieuwe stroom. Bouw jouw stroom. En surf erop. Dan komt jouw succes.

Je voelt de overwinning in je. Omdat je het gaat maken. Jij schrijft jouw toekomst. Dat is het geheim van succes.

Je maakt je eigen economie. Want dat is de wet van aantrekkingskracht. Iedereen kan scheppen. Want daar zijn we voor ontworpen.

Niks is te gek of te vreemd. Dus daarom het nu doen. Zo kan jouw toekomst knallen. En zul je niet teleurgesteld worden.


4/111 – Angst is NIET gelijk aan Toelating (Deel 1 van 2) / 26 september 2018

4/111 – Angst is NIET gelijk aan Toelating (Deel 1 van 2)
26 september 2018

Aartsengel Michael:

Het is verhaaltijd …

Ooit werd op Aarde op een speelterrein in de buurt van een school waar een groep kinderen aan het spelen was, een gloednieuw kleine energie geboren.

Deze kleine energie had nog geen naam, maar het was goed om te leven. Na een tijdje botste de kleine energie tegen een grotere energie die al een naam had. Een lelijk geluid kwam van een ouder kind toen ze naar een kleine jongen wees en die naam riep: "Jij-bent-een-varken".

Voordat de kleine energie zich nog langer kon afvragen wat zijn naam zou zijn, keek de kleine jongen naar zijn lichaam en nam zijn schattige, mollige vinger en stak die in zijn zachte buik en zei: "Ik ben dik”. Hoewel de kleine gedachte zijn naam nog niet begreep, was ze blij dat ze door de kleine jongen kon worden geclaimd, dat hij er aanspraak op maakte. De kleine gedachte bleef dicht bij de jongen, terwijl de jongen steeds opnieuw zei in zijn hoofd:

Ik ben Dik?
Ik ben Dik...
Ik ben Dik.
Ik ben Dik!De Raad: Antwoorden Deel II / 26 september 2018 / Ron Head

De Raad:
Antwoorden Deel II
26 september 2018 / Ron Head

Diverse vragen kunnen worden beantwoord door één heel interessante te behandelen, die iemands persoonlijke ervaring betreft van het ervaren dat ze ‘licht-drager’ zijn. Wat is een licht-drager en hoe leeft men als licht-drager?

Aan de persoon die deze vraag naar voren heeft gebracht, zouden wij willen zeggen dat een zeer grote eer verleend is. De eer erkent de mate van toewijding en prestatie gedurende geweldige ‘tijdsperiodes’. Een terloopse opmerking:Merk op hoe vaak wij verwijzingen naar tijd tussen aanhalingstekens plaatsen. Soms kunnen we zaken alleen maar uitleggen door jullie lineaire manier van denken te gebruiken. Onze verdere uitleg is op geen enkele manier bedoeld om die eer te doen verminderen.

Ieder levend wezen in de kosmos – en dat betekent alles – is een licht-drager, want alles is uit Licht gemaakt. Dus de persoon wiens handelen jullie niet kunnen vergeven mijn vrienden, is een licht-drager. Hoe komt het dat hij/zij hier is? Wat is hun doel? Waarom? En waarom nu? Waarom? Waarom? Waarom? Als dat waar is, dan moet er wel geen God zijn! 

Nu zullen we hier een paar uitspraken doen waar velen het zeer moeilijk mee zullen hebben. De eerste hiervan is dat die persoon en die situatie van God zijn. Perfect zijn. Noodzakelijk zijn. Er zijn geen vergissingen.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers, met als Thema: “PIJN” een wegwijzer / 28 september 2018 / door Astrid


Aangeboden door GOD en Zijn Helpers,
met als Thema:

“PIJN”
een wegwijzer
28 september 2018 / door Astrid

“Lieve mensen,

PIJN veroorzaakt een hele hoop LEED.
Zowel geestelijke Pijn als lichamelijke Pijn.
BEIDE zijn “nuttig”, het brengt véél teweeg.
Voor Pijn kun je NIET weglopen.
Iedereen heeft met Pijn te maken, echt iedereen.
Pijn hoort bij het Leven op Aarde.

Het begint al als je geboren wordt.
Zonder Pijn kun je niet op Aarde komen en zonder Pijn kun je de Aarde niet verlaten.
Pijn is dus heel erg belangrijk om te ervaren.
Wat níet wil zeggen dat wij daar meteen BLIJ mee zijn!
Maar Pijn geeft wèl Openingen.
Pijn laat de Andere Kant van de Medaille zien.
Het zorgt altijd dat – vroeg of laat – de Keerzijde zichtbaar wordt.

Wat ÍS de Keerzijde van Pijn?
Liefde.
Want Liefde is Berusting, maakt Wanhoop tot HOOP, laat opgekropte Tranen stromen die voor Verstopping zorg(d)en, Liefde geeft Rust, Liefde geeft Ruimte, emotioneel dùs krijg je Lucht om te Leven, Levensruimte!
Liefde ruimt óp; door de Pijn keer je naar binnen en kom je jezelf tegen.
En dáár begint het loslaten: het leren inzien wat Pijn voor je kan betekenen.
Pijn is emotioneel, Pijn is woede, Pijn verwoest Levens als je niet Luisteren wilt en er dàn helemaal hopeloos in vastdraait..
Pijn moet zorgen voor Duidelijkheid, moet zorgen voor Helderheid, Helderheid van Geest, zodat je alles wat je nog in je Rugzak had weer leert te overzíen en er dàn een Ommekeer  komt in je Leven.
Dít LEVEN, dat zó zwaar weegt in het Uiten van Liefde en het ontvangen ervan.

Live Kryon Channeling: Kryon Portland, Oregon. 3 / 11 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 30 september 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon 
Portland, Oregon. 3
11 augustus 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 30 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Verder dan wat jullie denken

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die hier luisteren is dit het einde van de tweede dag. Degenen die hier voor mij zitten zijn blootgesteld aan een grote hoeveelheid dingen, een blootstelling die diepgaand was, een realisatie van liefde. In bepaalde talen op de planeet is liefde heel speciaal zodat er verschillende betekenissen en spellingen van zijn, en zij begrijpen het….meestal de Oude talen op de planeet hebben dit. Er is een begrip dat Liefde zoveel betekenissen heeft en op zovele manieren uitgedrukt kan worden. De liefde die jullie voor je ouders hebben, de liefde die de ouders voor jullie hebben, er zit verschil tussen. De onvoorwaardelijke liefde die jullie voor een dier hebben en die jullie daarvan terugontvangen, is anders. Maar de hoogste – als je het zou kunnen meten – is de liefde van God. De liefde in jullie is gewoon de weerspiegelde liefde van de Schepper, dit is de manier waarop jullie liefde hebben. Als er geen God binnenin zou zijn, zou er ook geen liefde in jullie zijn. Er zou misschien loyaliteit zijn en misschien aanvaarding zoals het ene dier naast het andere leeft, maar niet intelligent genoeg is om te spreken. Zonder God binnenin zou er werkelijk geen liefde zijn. Zonder God binnenin zou er geen compassie zijn en hoewel jullie op je weg mensen kunnen ontmoeten waarvan jullie kunnen zeggen dat zij compassie-loos zijn en geen enkele empathie hebben, kunnen jullie dan pas zeggen: “Wel, dit is nu vrije keuze!” Het schept! Want dit zijn de dingen die op en neer gaan met bewustzijn. Dit laat jullie zien dat het niet “automatisch” is want mensen hebben niet alleen liefde omdat zij intelligent zijn en op deze planeet of op een andere, rondlopen. Dit is niet zo. Zo is God binnenin dus een gegeven en aldus zeggen wij dat jullie een deel zijn van deze God; jullie gaven dit volgens plan aan jezelf zodat jullie konden ontwaken…..of niet. Het is ook geen geheim dat als jullie evolueren of je bewustzijn verhogen, er meer compassie en grotere liefde zal zijn. Dit gaat wel automatisch. Het komt met het systeem van God. Dat is het systeem in mensen.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 september 2018 / via Shelley Young


Geliefden, in tijden van grote energetische verandering bevinden mensen zich in verschillende stadia van het accepteren of weerstaan ​​van beweging. Degenen die in verzet zijn, worden vaak energetisch overweldigd en reactief. Het komt vaak voor dat mensen die in een overweldigende toestand verkeren, uit hun ongemak komen. Wat we willen dat jullie begrijpen, is dat dergelijke reacties energetisch van aard zijn, en niet persoonlijk. Ze spreken veel meer over waar de persoon zich in zijn loslatings / integratieproces bevindt dan wat dan ook. Ze zijn in de greep van een energetische revisie.

Wees vriendelijk en begrijp dat de tijden van transformatie een uitdaging kunnen zijn. Wees ook aardig tegen jezelf, als je merkt dat je reactief bent. Als je ongewoon kort getemperd bent, is het een indicator die je nodig hebt om wat goede zelfzorg te beoefenen om weer meer comfort en uitlijning te krijgen. Vergeef anderen zoals jij zou willen worden vergeven. Houd de ruimte vast door liefde te zijn wanneer jullie je gebalanceerd voelen en weet dat anderen hetzelfde voor jullie zullen doen. Jullie zijn tenslotte allemaal hier samen bij en deel van de grootste verandering die jullie planeet ooit heeft gezien. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper / 29 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 September 2018 / door Jennifer Farley,

De Zware Dingen


Tussen nu en het einde van het jaar zullen veel interessante dingen
aan jullie worden gepresenteerd. 
Terwijl jullie Aardse voertuig (lichaam) op drastische manieren blijft veranderen ...
kunnen dingen waarvan je denkt dat je ze kent, worden uitgedaagd en,
eerlijk gezegd, sommige zeer pijnlijke lessen en bewustwording bevatten.
 Jullie eerste reactie kan er een zijn van verontwaardiging,
 je gewond voelen of boos zijn; deze zijn perfect acceptabel.
Jullie worden op een zeer reële manier uitgenodigd om precies te bekijken
waarvoor je in deze gevallen verantwoordelijk bent. 
Het kan ook een zeer grimmige herinnering zijn dat deze specifieke momenten
 precies zijn waar je om vroeg, hoewel ze op een zeer onverwachte manier zijn aangekomen. 
(Glimlach)
Het Universum vraagt ​​jullie om de tijd te nemen om ze te onderzoeken,
 zodat ze veilig kunnen worden losgelaten met Onvoorwaardelijke Liefde.
Gebruik deze ervaringen op een constructieve manier en weet,
zonder enige twijfel, dat jullie grote stappen voorwaarts maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


zaterdag 29 september 2018

De Raad: In Antwoord op Enkele Vragen / 25 september 2018 / Ron Head

De Raad
In Antwoord op Enkele Vragen
25 september 2018 / Ron Head

Vandaag zullen we enkele vragen die jullie gesteld hebben beantwoorden. Wij waarderen degenen die deze boodschappen volgen zeer. Sommige van jullie vragen geven blijk van een groot inzicht. Velen kunnen samengevat worden rond één bepaald onderwerp. We pikken er een aantal uit en kiezen. We kunnen dat doen omdat we de effecten van de antwoorden zien en wij hebben een agenda. Jullie groei is onze agenda. De meesten van jullie sluiten zich daarbij aan. Laten we er instappen. Zullen we? 

Hier is een eenvoudige om mee te beginnen. Een van jullie heeft gevraagd over ley-lijnen, magnetische lijnen, spirituele lijnen.

Om te beginnen moeten jullie alstublieft begrijpen dat jullie planeet een levend wezen is. In jullie ‘hedendaagse’ culturen zijn jullie niet gewend om in zulke termen te denken. Maar wij verzekeren jullie dat het zo is. Alles leeft. Alles is bewust. Alles.  

Oudere culturen, die arme, teruggetrokken, primitieve mensen – nee, wij denken niet op die manier, jullie doen dat – begrepen dit heel goed. Maar gedurende de laatste duizend jaar of zo, heeft jullie ‘wetenschap’ jullie zogezegd langs het tuinpad geleid. De Aarde is levendig. Jullie hebben meridianen. De Aarde heeft Ley-lijnen. Jullie hebben chakra’s. De Aarde heeft wervelingen. Hetzelfde is waar voor iedere planeet, ieder leven ding. En alles is een levend ding. Goede vraag. Dank je wel.

Hier is een vraag waar we van houden. “Ik heb jaren geprobeerd om in contact te komen met mijn eigen begeleiding  . . . . Is mijn vibratie niet hoog genoeg om dat te krijgen of hoe zit dat?”  We zullen hier wat tijd aan besteden omdat dit een zeer belangrijke is.

Lees dit alstublieft zorgvuldig, ongeacht jullie staat van voortgang. Iemand zou jullie deze vraag in de nabije toekomst kunnen stellen.

Verander je gedachten over verandering... / Een boodschap van Neale Donald Walsch / 25 september 2018


Verander je gedachten over verandering...
Een boodschap van Neale Donald Walsch
25 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden...

Ik was When Everything Changes, Change Everything onlangs aan het lezen met het statement dat zegt dat er twee zinnen zijn die je hele leven kunnen veranderen. Dit zijn twee zinnen die jullie je zullen willen herinneren. Ik bedoel, echt HERINNEREN!  En NOOIT VERGETEN. Alsof het getatoeëerd staat in je linker pols, met zeep staat geschreven op de badkamerspiegel of met een magneetje op de koelkastdeur vastzit.


Deze twee zinnen zijn paradigma-opwaardering en verandering van het leven. Ik noem hen….

1. De levens veranderende vraag
2. Het antwoord op alles 

De levens veranderende vraag is: IS HET MOGELIJK DAT DE REALITEIT DIE IK ERVAAR ONWERKELIJK IS?

Het is de ziel die deze vraag aanmoedigt.

En dan is er het antwoord op alles. Wat ik jullie nu ga vertellen maakt het voor jullie mogelijk om nooit meer een negatieve ervaring of verandering te hebben.
Dit is het laatste stukje van de puzzel. Dit is de kwijtgeraakte sleutel, de onbekende combinatie, het geheim der geheimen.

De Komst van het Ontwaken, / 28 september 2018 / door David Nova

De Komst van het Ontwaken,
28 september 2018 / door David Nova


Deus Nexus: Boven alles, balans in alles  – “dit blog streeft na een overwogen, gebalanceerde presentatie van spirituele, historische, politieke en esoterische informatie. Het heeft als doel een gebalanceerd perspectief tussen het gewichtloze licht van een New Age site, en het heviger duister van een complot site, gelovend dat wij onze voeten stevig op de grond moeten houden terwijl wij omhoog reiken naar de sterren om te ascenderen. Het wil een positief, Service-to-Others spiritueel perspectief behouden, in lijn met de principes die naar voren zijn gebracht in het RA Materiaal, bekend als “The Law of One“.”


Claim je soevereiniteit / 27 september 2018 / Love D

Claim je soevereiniteit
27 september 2018 / Love D

Het wordt tijd dat we voor onszelf gaan kiezen, in een tijd waarin men te gehecht is geraakt aan de dingen die buiten zichzelf staan.

We leven in een maatschappij waarin de meeste hun eigen weg nog aan het zoeken zijn en ergens nog zichzelf kwijt zijn. We gaan ons hechten aan mensen, banen, spullen, dieren, woorden, gedrag, overtuigingen, meningen, verwachtingen, uitkomsten en noem zo maar op. We gaan ons identificeren met alles om ons heen, en vergeten naar onszelf te kijken en wat we in onze diepste bron zijn.

Door zelf geen keuze te kunnen of durven maken, belanden we in een vicieuze cirkel. Ergens het geluk af laten hangen van iets buiten onszelf, zal ons uiteindelijk alleen maar teleurstellen. Een baan kan jou niet gelukkig maken, spullen kunnen jou niet gelukkig maken, likes kunnen jou niet gelukkig maken, andere mensen kunnen jou niet gelukkig maken. Dit is allemaal een illusie en tijdelijk geluk, maar niet het geluk wat vanuit de bron komt.

Op deze dag van je leven / 27 September 2018 / Neale Donald Walsch


27 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat hij, wie niet leeft volgens zijn geloof, niet gelooft.

Thomas Fuller zei dat, en hij had gelijk.
 Je kunt zeggen dat je in God gelooft, maar wat voor goeds doet het
wanneer je er niet op vertrouwt dat God je uit de problemen krijgt waarin je zit?

Natuurlijk, als je denkt dat je grote problemen hebt, ben je dat ook.
Omdat je gedachten natuurlijk jouw realiteit creëren.
Dat is hoeveel je op God kunt vertrouwen.
Jou zijn de tools gegeven waarmee je je eigen ervaring kunt creëren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Live Kryon Channeling: Kryon Portland, Oregon. 2 /11 augustus 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 29 september 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon 
Portland, Oregon. 2
11 augustus 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  29 september 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Einde van een Cyclus

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Hoe vaak heb ik gezegd dat ik weet wie hier zijn? Op de meest liefhebbende manier zeg ik dat ik weet wie hier zijn. Het is verbazingwekkend: de levens die op deze plaats worden vertegenwoordigd; de aardse ervaring die hier is.

Ik begon niet zo lang geleden met channelen en ik zei: “In het begin was er Liefde!” Die is er nog steeds en is er altijd geweest. De liefde voor de pracht van de God binnenin in de mens – dit is het ontwerp dat aan jullie werd gegeven. Jullie geschriften zijn correct: Er was een tijd, een verhaal over mensen die bestonden, bijna als beesten, en bijna engelachtig werden op deze planeet door engelachtige krachten die hier kwamen, en zij gaven jullie vrije keuze, veranderden jullie DNA en lieten jullie los. Daarom zitten jullie hier in een tijd die niet echt werd voorspeld. Een tijd die verder gaat dan de tijd waarin jullie geacht werden hier te zijn.

Ik kwam in 1989. Ik ben hier altijd geweest. Maar ik kwam in 1989 in het leven van de man in de stoel. Ik kwam voor maar een reden: Om jullie verhalen te vertellen, om jullie paradigma’s van opwaardering te brengen en parabels om te proberen jullie te begeleiden naar wat de opwaardering zou gaan worden.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 september 2018 / via Shelley Young


Als je ervoor kiest om in een ruimte van openheid en nieuwsgierigheid te blijven, zal jouw stroom in zijn optimale tempo voor je kunnen bewegen, zonder belemmeringen of pogingen tot controle die je innerlijke twijfelaar kan proberen op te leggen. Een niet-resistent mens is verrukkelijk om mee te werken omdat ze zo gemakkelijk in de juiste tijd / juiste plaatsscenario's worden geplaatst. We houden absoluut van het orkestreren van goddelijke kruispunten. Het is een van onze favoriete dingen om te doen, gebruikmakend van onze creativiteit en uitkijkpunt om dingen voor je te regelen op manieren die je zeker zullen verrassen en verrukken, en dan naar je reacties gaan kijken. Het is hoe we een vreugdevolle dienst ervaren, want het breidt onze harten uit, net zo veel als het het jouwe uitbreidt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper / 28 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een Leidende Kracht


Wat is waar voor jou?
Ongeacht wat er plaatsvindt in de wereld om je heen,
dat zal bepalen hoe je verder gaat.
Er zal altijd een 'rechtbank van publieke opinie' zijn.
Sommigen zullen het met je eens zijn en anderen niet.
 Maar ... wat is waar voor jou?
Werken vanuit een plaats van pure liefde,
pure intentie en zuivere
waarheid brengt een scherp aantal verschillende paden voor je naar voren.
Denk er tijdens deze grote verandering aan dat je je compassie
 en empathie intact houdt, lief kind.
Het zal jouw grote leidende kracht worden in de toekomst.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 28 september 2018

De Baby en het Badwater --- De Kerk en de Tempel van Baal./ Zondag 23 september, 2018 / Door Anna Von Reitz

De Baby en het Badwater --- De Kerk en de Tempel van Baal.
Zondag 23 september, 2018 / Door Anna Von Reitz

Er is steeds meer bewijs dat het Rooms Katholieke Leiderschap afschuwelijke zonden en ketterij heeft toegestaan om hun Kerk van binnenuit te vervalsen. Vanmorgen las ik de “Crimen Sollicitationas” die vanaf 1929 openbaar gemaakt is en toegevoegd aan de Hervormingen van Vaticaan II. 

Dit is niet meer of minder dan een beleid om criminelen te beschermen en leden van de Kerk te bevelen om stil te blijven.  

Dat dit bevel, "Crimen Sollicitationas" **, wordt omschreven als “een Pauselijk geheim” maakt mijn gepubliceerde verklaring nog meer geloofwaardig dat het Bureau van de Paus, dat belast is met de seculiere taken van de Kerk, in feite misbruikt is om een Tempel van Baal te runnen, parallel en binnenin de Kerk van Rome, mogelijk al vanaf het Concilie van Nicea (Sjra: 325 N.C.)

Het Bureau van de Paus werd in 2011 opgeheven, samen met de liquidatie van ‘Romanus Pontifex Trust’, maar het einde van de zogenaamde “pontificatie” zuivert op zichzelf de Kerk niet van ketterij en kwaad. Dat is een veel moeilijker proces, dat veel trouwhartige leden van de geestelijkheid en plaatselijke parochieleden, ondanks de verpletterende pijn van deze onthullingen, op zich hebben genomen.

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers: “WIJ ALLEN ZIJN LICHTWEZENS” zowel op Aarde als in de Hemel / 25 september 2018 / Astrid


Aangeboden door GOD en Zijn Helpers:

“WIJ ALLEN ZIJN LICHTWEZENS”
zowel op Aarde als in de Hemel
25 september 2018 / Astrid 

 “Élk mens komt uiteindelijk in het Licht terecht.
De Manier waaróp, vroeg of laat, het vindt allemaal zijn Weg.
Er zijn géén “Regels” om in het Licht te komen.
Een mens kan alléén zijn Weg gaan en zichzelf daarin tegenkomen.
Er zijn Vele Wegen die een mens kan doorlópen.
Alles weegt zwaar maar alles is óók “Goed” want elke Weg, elk Verhaal, elke Mèns kent een Keerzijde.
En om hier voor jezèlf àchter te komen kost Moeite genóeg.
Er wordt je niets kwalijk genomen; nóóit.
Het enige wat zó verdómde zwaar wéégt is dat je jezèlf zoveel kwalijk neemt.
Het Negatief Zelfbeeld kwetst een Hoop Mensen, zo niet àlle.
Want niets is er zo moeilijk dan als mens door het Leven te gaan zónder de Ondersteuning/Begeleiding/Veiligheid van een Dierbare, wíe het ook ís.

WERELD VAN LIEFDE

Als je overgaat kom je in een Wereld van Vrede, Rust en Liefde terecht waarin je je als Ziel
verder kunt gaan ontwikkelen.
Dit kan op Verschillende Manieren maar “in Liefde” ben je wèl.
Met Andere Woorden je bent àltijd omringd door Liefdevolle Wezens die jou gráág willen
begeleiden op Weg naar het Licht (= Verlichting), net als op Aarde overigens want niemand staat er alléén voor.
Maar nú kómt het: zie jij jezelf níet stáán dan blíjft het Vèchten. Vèchten tegen de Liefde,
Vèchten tegen het Licht, Vèchten tegen het “AMEN” (= Overgave) en kom je géén STÀP verder (voor jezèlf).
Dat is in die Andere Wereld NÍET ànders.
Je zult zèlf – vanuit je Eigen Kunnen en gelóóf me, iedereen kàn het – je Weg daarin moeten vinden en een Opening moeten maken naar het Goddelijke = je Eigen  Leven leren Herzien om zódoende de Zelfliefde te (Her)Ontdekken.
Het mooie is dat u en uw Dierbare(n) dit samen mogen ontdekken (ieder voor zich uiteraard, maar met Behulp èn Ondersteuning van elkáárs Liefde).
Dit blíjft.
Als je in  Liefde verbonden bent ga je gezamenlijk die Weg want dàt is de Afspraak.