Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 september 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 7 september 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
7 september 2018

Ik geloof dat onze nieuwsgierigheid naar ons verleden nu door sommige recente berichten wordt bevredigd, want het lijkt erop dat we, nu we het markeringspunt van 2012 zijn gepasseerd, klaar en meer ontwikkeld lijken te worden geacht om meer over het verleden aan te willen nemen en te kunnen bevatten. Omdat we ons nu op weg naar Ascentie bevinden, verwachten we absoluut meer verlicht te worden. Vele, vele jaren lang werden we tegengewerkt en we hebben nog veel te leren over de waarheid omtrent ons verleden. De toekomst wordt steeds duidelijker en meer welkom omdat we weten dat we de oude lagere trillingen achter ons laten, oude trillingen met de daarbij behorende duistere energieën en zielen die weigeren naar het Licht terug te keren. Vrede en geluk wenken, en in de niet al te verre toekomst zullen we ons dusdanig ontwikkeld hebben dat we Galactische wezens worden. 

EXTRACT UIT DE BOODSCHAP VAN KRYON: DE LAATSTE DAGEN

De levenskracht schept een ziel die een creatie van vrede is. De Menselijke Ziel is uniek, multi-dimensioneel en jullie zijn de enige schepselen op de planeet die dit bezitten. Multi-dimensionaliteit ontstaat uit de bekende 23 chromosomen paren, het 24e paar is nog steeds aanwezig maar is onzichtbaar om dat het totaal en volkomen multi-dimensioneel is. Het geeft je een ziel dat hetzelfde in zich heeft als die van God. Het creëert al je DNA door een Kwantumwerveling van elektronen in een Kwantumveld – dat is wetenschap. De Menselijke Ziel is zo complex en zo prachtig, de patronen van je ziel, de fractalen die er zijn, de schoonheid van de heilige geometrie binnen het multi-dimensionele fractal zegt iets over je leven, wie je bent, waar je naartoe gaat en waar je bent geweest.

Laten Wij Vrienden Zijn (Deel 5) Een boodschap van Neale Donald Walsch / Vrijdag 6 juli. / Geplaatst 8 september 2018


Laten Wij Vrienden Zijn (Deel 5)
Een boodschap van Neale Donald Walsch
Vrijdag 6 juli. / Geplaatst 8 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden...

Van de vorige week:

Dit waren mijn GESCHENKEN, niet mijn FOUTEN, en mijn enige uitdaging was mij te wentelen in hun energie zodat ik kon passen bij de energie van het Moment dat werd Gepresenteerd. Dan zou ik in betere harmonie zijn met wat Hier, Nu, aan de hand is en mensen mij als prachtig zouden zien, niet als een mislukkeling.

Wow! Wat een eenvoudig, transformatief begrip. Wow. Het was voorbij. Mijn lange veldslag met mijzelf was voorbij. Op de dag waarop is “snapte” dat God mij accepteerde, op die dag, kon ik mijzelf ook accepteren. Ik herinner mij nog goed de stelling die mij me voor deze ervaring opende: ALS JIJ JEZELF ZOU ZIEN ZOALS GOD JOU ZIET, ZOU JE ZEER TROTS ZIJN EN ZOU JE HEEL VEEL GLIMLACHEN!!!

Toen ik eenmaal in staat was om mijzelf te vergeven en te accepteren was ik klaar voor de laatste stap naar zelf-vriendschap: het vieren van mijzelf. En toen ik in staat was om mijzelf te vieren was ik uiteindelijk in staat om ANDEREN te vieren. Met name degenen die het dichtst bij mij staan.


Een Schrijven van de Schepper 7 September 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
7 September 2018 / door Jennifer Farley,

Een gedachte voor vandaag ...
  

Ieder van jullie zal in haar/zijn eigen tempo door de laatste fase van deze verandering gaan.
Sommigen zullen behoedzaam vooruitgaan alsof je op dun ijs loopt.
Anderen zullen vooruitgaan alsof je in het gezicht van een orkaan vliegt.
(Glimlach)

Het is belangrijk om te onthouden dat dit gaat over het stappen buiten je comfortzone en of de voortgang een beetje of veel is, het is jouw reis.
Als je in je eigen tempo beweegt, kan het verleidelijk zijn
om anderen te beoordelen voor dat van hun ... dit is helemaal 'van de tafel'.
Respecteer, steun en hou van de snelvliegers,
de voorzichtige stappers en al diegene er tussenin,
precies zoals Het Universum altijd voor je heeft gedaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlKARMA YOGA UITGEWERKT – Deel 2 / Van 7 September 2018, Karma Yoga Daily / door Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog. Het is om jullie geest te helpen te bevrijden
Van 7 September 2018, Karma Yoga Daily

KARMA YOGA UITGEWERKT – Deel 2

In dit deel zullen we naar karma yoga kijken vanuit een Bijbels perspectief. Vanwege dit, zou ik een disclaimer moeten maken met betrekking tot de zwaar religieuze aard van de dingen die we hier zullen lezen. In dit artikel zullen we (o.a.) verzen uit de Bijbel (Bijbel Nieuwe Vertaling 2004, NBC/KBS) lezen die illustreren wat religie zou kunnen en zou moeten zijn.

Ik voel me wat comfortabeler met het Boeddhisme, het Hindoeïsme (de religie die ons karma yoga heeft gegeven) en soortgelijke overtuigingen dan het Christendom of het Katholicisme. Ik denk dat de kern van elke religieuze lering is om empathie te hebben, anderen te helpen en een goed persoon te zijn; iets dat het Boeddhisme veel meer lijkt aan te moedigen dan het Christendom. Desondanks zijn de zwakke plekken van de georganiseerde religie overduidelijk.

Ik zou ze voor de duizendste keer kunnen herhalen, maar jullie hebben het eerder gehoord. Religie is door de geschiedenis heen verantwoordelijk geweest voor oorlog, haat en algemene akeligheid.
Hoe is het heden, al enig beter….

Een droom komt uit / Gepubliceerd 6 september 2018 / Door Ans Hoornweg


Een droom komt uit
Gepubliceerd 6 september 2018 / Door Ans Hoornweg


Een jong echtpaar was hun hele leven al gefascineerd door alles wat met buitenaardse beschavingen te maken had. Ze lazen en praatten er samen veel over, en hun allergrootste wens was om ooit zelf buitenaardse wezens te ontmoeten. Dan konden ze die wezens laten weten dat ze hun vrienden wilden zijn, en dat ze zich zo graag in dienst wilden stellen van hen. Maar al jarenlang gebeurde er helemaal niets – ze zagen zelfs geen UFO – dus vreesden de jonge man en vrouw dat er nooit een ontmoeting tussen hen en de buitenaardsen plaats zou vinden.

Op een avond, ze lagen nog maar net in bed, gebeurde er geheel onverwachts iets bijzonders met hen. Van het ene op het andere moment bevonden zij zich – niet fysiek maar dmv ‘uittreding’ – in een prachtig, groot ruimteschip! In dat ruimteschip werden ze rondgeleid door kleine wezentjes, en maakten ze zelfs een korte ruimtereis door de inktzwarte hemel. De man en vrouw waren intens gelukkig dat ze aan boord waren van dit prachtige ruimteschip, en keken heel gefascineerd naar alles om hen heen en naar de vele verlichte sterren die ze aan zich voorbij zagen schieten. Wat ze wel vreemd vonden was dat dit alles hen allemaal zo bekend voorkwam?!

Na hun ‘ruimtevlucht’ stelde één van de kleine wezentjes zich aan hen voor en zei: ‘Welkom, mijn naam is Raï, wat kan ik voor jullie betekenen?’ Het jonge stel vertelde hem dat ze zo graag voor de buitenaardsen wilden werken op de Aarde. Raï vroeg de man en vrouw wát ze dan zouden willen doen, waarop het stel antwoordde: ‘Alles, want Uw wil geschiedde.’

Heavenletter 6425: De Hemel is Ons Adres / 29 Augustus 2018


Heavenletter 6425:
Brief uit de Hemel
De Hemel is Ons Adres
29 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, een gevoel van incompleetheid lijkt jullie te achtervolgen, alsof er iets is dat jullie missen en er misschien nooit achter komen wat het is.
Ja jullie hebben een verlangen, maar weten misschien niet, als een feit, wat jullie verlangen kan zijn. Voor zover jullie weten, verlangen jullie misschien naar een verlangen.

Wanneer jullie een tand of kies missen, vindt jullie tong de opening.

Het kan niet zo zijn dat jullie ziel of een deel van jullie ziel ontbreekt, maar wat is deze vaagheid van urgentie die jullie lijkt te volgen? Jullie weten zijn naam niet. Jullie misplaatste of vergaten helemaal wat nu een blanco lijkt. Jullie zouden een zoekactie erop uit willen sturen. Misschien zijn jullie je eigen adres kwijt. Zou jij een vermist persoon kunnen zijn, zouden jullie vermisten personen kunnen zijn?
Zouden jullie jezelf kunnen missen? Zouden jullie kunnen zijn doorgekrast en niemand heeft het aan jullie verteld? Waarom werd jullie dat niet verteld?

vrijdag 7 september 2018

Belangrijke valuta's over de hele wereld zijn in "Complete Meltdown" aangezien de $ 63 biljoen EM Schuldenzeepbel Uiteen Barst / door Michael Synder / 4 September 2018

Belangrijke valuta's over de hele wereld zijn in "Complete Meltdown" aangezien de $ 63 biljoen EM Schuldenzeepbel Uiteen Barst
door Michael Synder / 4 September 2018


 (Michael Synder)  Het wachten op de volgende wereldwijde financiële crisis is voorbij. Belangrijke valuta's over de hele wereld bevinden zich in een "doodsspiraal", veel wereldwijde aandelenmarkten zijn aan het crashen en de economische activiteit begint in een flink aantal landen met een ongelooflijke snelheid af te nemen. In de afgelopen 16 jaar is de schuldenzeepbel van de opkomende markten gegroeid van 9 biljoen dollar tot 63 biljoen dollar. Ja, dat lees je goed.


Nu is de zeepbel van de opkomende markten aan het imploderen, en als gevolg daarvan bevinden valuta's van opkomende markten over de hele wereld zich in "complete meltdown". In feite zijn ten minste 20 verschillende valuta's tot nu toe met dubbele cijfers gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar in 2018, en niemand weet precies wat er vervolgens zal gebeuren.

Op deze dag van je leven / 7 September 2018 / Neale Donald Walsch


7 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er een oplossing is. Die is er. Maar je moet doorgaan om
het te vinden. Je kunt niet stoppen, je kunt het niet opgeven.

Dit gaat over meer dan alleen geduld.
Dit gaat over meer dan alleen doorzettingsvermogen.
Dit gaat over het absolute weten dat God aan jouw kant staat.

Wanneer je dit weet, geef je nooit op ... en het gevoel van strijd verdwijnt.
Je blijft je gewoon vooruit bewegen wetende dat, uiteindelijk, alles zal lukken.
En dat er onderweg geweldige inzichten zullen zijn en prachtige herinneringen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

KARMA YOGA UITGEWERKT – Deel 1 / Van 31 Augustus 2018, Karma Yoga Daily / door Wes Annac

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden
Van 31 Augustus 2018, Karma Yoga Daily

KARMA YOGA UITGEWERKT – Deel 1

Beschreven in de Bhagavad Gita, is karma yoga een spiritueel pad samengebracht voor het helpen van anderen als een vorm van meditatie en een manier om verlichting te bereiken.
Studenten op dit pad leven een leven van dienstbaarheid, wat hun karma in balans brengt en het geeft hen een doel om na te streven.

Het klinkt misschien eenvoudig, maar het is een onverzettelijk pad alleen bedoeld voor degenen die hun hart en ziel ervoor in kunnen zetten.
Meditatie is makkelijk wanneer je het eenmaal onder de knie krijgt; Je best doen om mensen te helpen is minder makkelijk.

Kunnen jullie je de impact voorstellen van miljoenen mensen die iets doen dat zelfs maar een beetje lijkt op karma yoga? Wat denken jullie dat er zou gebeuren als wij voor één dag stopten met elkaar te haten en probeerden om elkaar te helpen om voorspoed te hebben?

Naar mijn mening is dit wat we nodig hebben. Geen oorlog, haat of politieke, raciale of religieuze verdeeldheid. We hebben liefde en onzelfzuchtige dienstbaarheid op wereldwijde schaal nodig.

Heavenletter 6424: Gods Visie op het Leven / 28 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Gods Visie op het Leven
28 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, Mijn visie op het leven gaat met gemak verder dan het menselijke gezichtspunt van het leven. Hoe duidelijk zie Ik het leven heen en weer. Hoe eenvoudig leven is en hoe veel eenvoudiger leven zou kunnen zijn voor jullie als jullie het zouden kunnen zien zoals Ik het zie in plaats van jullie mening zo heilig te geven zoals jullie soms willen doen!

Ik zegen jullie. Hoe goed Ik me bewust ben van hoe het leven voor jullie verschijnt die aan de frontlinie staan. Natuurlijk weet ik dat. Ik ben niet naïef. Ik weet hoe eng het leven jullie kan treffen. Ik ben mij ervan bewust. Ik ben niet onbewust. Ik ben niet hooghartig. Ik weet heel goed dat het leven, zoals jullie het zien, geen lachertje is. Ik hou mezelf niet voor de gek. Ik spot niet met jullie angsten. Ik neem jullie angsten waar. Ik weet dat jullie angsten niet zomaar kunnen laten vallen. Ik weet hoe echt jullie angsten en verdriet voor jullie zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 6 September 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
6 September 2018 / door Jennifer Farley,

Aan De Horizon


Kunnen jullie het voelen? Het universum laat jullie weten dat je rugleuning rechtop moet staan en alle persoonlijke bezittingen veilig moeten worden opgeborgen. (Glimlach) De huiveringwekkende verwachting van iets groots aan de horizon begint. Jullie zijn sinds het begin van het jaar in voorbereiding op dit deel van de verandering geweest en nu is het tijd om die nieuw verworven vaardigheden aan het werk te zetten.

Het is erg belangrijk om geaard te blijven - het zal jullie helpen om soepel
door de binnenkomende wijzigingen te navigeren.

Beoefen zelfzorg - het lichaam moet liefdevol behandeld en onderhouden worden
 zodat de ziel zijn werk kan doen.

donderdag 6 september 2018

Sisterhood of the Rose Nederland, / 4 september 2018


Sisterhood of the Rose Nederland,
 4 september 2018

VOL GAAN VOOR HET ZO SPOEDIG MOGELIJK GEREALISEERD KRIJGEN VAN ONZE ASCENSIE EN HET HIERMEE VERVULLEN VAN ONS ALLERDIEPSTE VERLANGEN


Lieve vrouwen en mannen,

Ieder van jullie resoneert met het wereldwijde werk van The Sisterhood of the Rose. Wellicht heb je er zelfs contact mee dat jij er een actieve bijdrage in moet leveren om de energie van De Godin - van Het Oneindige LiefdeLicht - terug op aarde te brengen. Dat het mede aan jou is om er voor te zorgen dat onze Ascensie zo spoedig mogelijk plaatsvindt. Doordat er onder jullie mensen zijn die gehoor hebben gegeven aan deze impuls, hebben wij voor de zomer met volle groepen ons Ascensiewerk kunnen doen en gedurende de zomer telkens met een klein groepje. Én hierdoor is er zelfs vanuit Sisterhood of the Rose Nederland een SotR kring in Amsterdam ontstaan met een fijne groep deelnemers.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 september 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
 5 september 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, jullie doel en jullie dienstbaarheid is jullie unieke krachtige bijdrage aan de wereld, evenals jullie eigen persoonlijke pad van groei. Naarmate jullie groeien en evolueren, mogen ook jullie wensen worden uitgedrukt. Velen van jullie gaan door een verandering van doel en dienstbaarheid als gevolg van de transformatieve energieën die je hebt doorgemaakt.

Net zoals jouw reis naar verlichting zijn eigen speciale mix van elementen is dat resoneert met jou, zo zal het zijn hoe je die energie wilt uitdrukken. Luister naar je ziel. Weet dat je eigen doel en dienstbaarheid perfect zijn voor jou. Het heeft geen zin om iedereen hetzelfde te laten doen! Als zielen op de planeet om te helpen, zullen jullie rollen enorm en gevarieerd zijn, allemaal ontworpen om het geheel op ontelbare manieren te dienen.


Relaties in de nieuwe tijd: zelfvertrouwen en eigenwaarde verankeren / 5 september 2018 / Mieke Vulink

Relaties in de nieuwe tijd: zelfvertrouwen en eigenwaarde verankeren
5 september 2018 / Mieke Vulink

Als je op het pad van Zelfrealisatie bent gestapt, en door verschillende transformaties heen gaat, zal er veel rondom het thema zelfvertrouwen en eigenwaarde gebeuren. Het wil en zal helder worden waar je vertrouwen beschadigd is in dat jij, in welke vorm dan ook, 'genoeg' bent zoals je bent. Laag voor laag nader je die zelf-delen waarin je de liefde voor jezelf bent kwijtgeraakt.

Diep in jou zal je goddelijke Zelf willen gaan opstaan. Een Zelf dat je echt trouw wilt blijven, zeker in relaties.

Enerzijds ontwikkel je Zelfvertrouwen (vertrouwen in je hogere en Goddelijke Zelf) in de relatie met jezelf en met de Bron. Hier zul je uiteindelijk de ultieme heelheid en eigenwaarde vinden, waar je innerlijk zo diep naar verlangt.

Anderzijds bestaat er wellicht ook het verlangen naar een partner; een partner op wiens JA je blindelings kunt vertrouwen. Maar als je rondom het thema zelfvertrouwen nog oude ballast hebt zitten, is de kans groot dat je jouw innerlijke zelftwijfel en wantrouwen op je partner gaat projecteren.

Op deze dag van je leven / 6 September 2018 / Neale Donald Walsch


6 September 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven op aarde meer betekenis heeft dan mogelijk
onmiddellijk duidelijk voor jou is.

Denk alsjeblieft niet dat alles wat je hier doet alleen maar leven tot je sterft is.
Als dat alles was wat er gebeurde,
zou God nauwelijks de tijd nemen om betrokken te zijn.

Nee, er is iets anders aan de hand.
Het heeft te maken met de evolutie van je ziel.
Wil je meer hierover weten; over hoe dat gebeurt?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

FASEN VAN HET ASCENTIEPROCES / 5 september 2018 / Elias

FASEN VAN HET ASCENTIEPROCES
5 september 2018 / Elias

Ik vroeg Jezus om wat meer informatie over de verschillende fasen van zijn genezingsmethoden om uiteindelijk in de vijfde dimensie van bewustzijn een volledige controle over alle lichaamsfuncties te kunnen verkrijgen.

Jezus:
"Stel je een mens voor met heel sterke pijn. Men zou wellicht zeggen en denken dat als eerste stap die pijn moet worden weggenomen. Maar dat klopt niet.

Het gaat steeds om de achtergronden. Waarom heeft men pijn? Welk zielenthema steekt daar achter? En als dat zielenthema is genezen, kan ook op lichamelijk vlak dat thema worden opgeruimd.

Het is heel belangrijk om uit te vinden waaraan men op een bepaald moment het meeste lijdt. Vaak weet men hiervoor geen oplossing of hoe de volgende stap er uitziet. Nu is het zo, hoe dieper men in zijn innerlijk duikt, hoe makkelijker men het punt kan vinden waar de grootste zielenpijn is gelegen.

Elias: Wij zijn al mooi op weg: er zijn al twee niveaus van het celwerkseminar en volgend jaar komt het derde niveau er nog bij. Toch zou het nu wel fijn zijn als we wat meer inzicht zouden kunnen krijgen in de verschillende fasen op weg naar de vijfde dimensie van bewustzijn, waar de mens uiteindelijk een volledige controle over al zijn lichaamsfuncties zal hebben en zo zijn lichaam ingrijpend kan verjongen.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” / geplaatst: 6 september 2018

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens
geplaatst: 6 september 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat moet ik eten? 

Elke aparte biologie (mens) in de zaal is anders en nu brengen wij iets naar voren waar wij het al een tijdje niet over hebben gehad, maar het is nu nodig dat jullie het horen. Wat werkt voor jullie gezondheid is bijna compleet en totaal op jullie Akasha gebaseerd. Waar brachten jullie je meeste levens door? Was het misschien in Azië? Misschien in India of Tibet? Misschien was het op het Zuidelijk Halfrond. Elk van deze plaatsen en culturen hadden verschillend voedsel dat werkte om jullie in balans en gezond te houden.

Toch zijn jullie in dit leven nu op het Noordelijk Halfrond. Wat ik graag wil dat jullie weten is dat jullie sterk worden beïnvloed door het soort dieet dat jullie hadden. (in jullie vorige levens)

Misschien waren jullie vegetariër. Misschien aten jullie alleen maar granen. Daarom zullen jullie cellen om dit dieet vragen om zich in balans te voelen. Begrijpen jullie dit? Er zijn anderen die hoofdzakelijk uit Noord Amerika komen, uit Europa, die nooit dit soort diëten hadden, uit Azië of het Zuiden. Daarom zullen zij ook geen enkele moeite hebben met het voedsel van het land.

Meer lezen >>>


❤️Eigen-Wijs❤️ / Door Be-Loved


  Eigen-Wijs
Door Be-LovedWat een prachtig woord!
Je hebt de roep van je eigen ziel gehoord.

Steevast volg je je eigen stem en luistert naar haar eigen geluid.

Iemand die Eigen-wijs is heeft de MOED in zijn leven gevonden zijn eigen stem te volgen maar ook om zijn eigenheid te laten groeien.

Een Eigen-wijze volgt geen goeroe of (ge)schrift maar laat ruimte voor zijn/haar eigen inzicht.

Een Eigen-wijze leert door de ervaring aan te gaan en keer op keer weer op te staan.

Een Schrijven van de Schepper / 5 September 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
5 September 2018 / door Jennifer Farley,

Precies Wanneer Je Het Nodig Hebt


Mijn liefste kind ... tijdens jouw tijd op aarde
zullen er altijd 'zou ik, kan ik, zal ik'-momenten zijn.
De dingen die je zou hebben gedaan, de beslissingen die je had kunnen nemen
en de dingen die je had moeten doen, behoren nu tot het verleden.
Ja, jouw leven is misschien anders geweest "al was het maar",
maar dat is nu niet belangrijk.
Dit is het moment om het los te laten!
De energie die binnenkomt is een uitnodiging voor jou om vooruit te gaan
op een manier die werkt voor het hoogste en beste.
Luister om te horen en te begrijpen wat je volgende stap zou moeten zijn.
Het antwoord is en zal er altijd zijn ... precies wanneer je het nodig hebt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 5 september 2018

Benjamin Fulford: “Goede kant” van de Rothschild familie zegt dat Trump een financiële herstart zal opvoeren / 3 september 2018

“Goede kant” van de Rothschild familie zegt dat Trump een financiële herstart zal opvoeren
3 september 2018 / Auteur: Benjamin Fulford

De impasse in de niet verklaarde V.S. burgeroorlog die de hele zomer duurde is geëindigd en de goede jongens zijn al begonnen met een serie verbazingwekkende acties tegen de cabal, inclusief het neerschieten van hun geheime satellieten, bevestigen meerdere bronnen. Ook is een complete herstart van het globale financiële systeem al begonnen, beweren CIA bronnen verbonden aan de zo door zichzelf beschreven, “goede kant” van de Rothschild familie. En dit is slechts een voorspel op wat belooft een erg gebeurtenisvolle maand september te worden, zijn de bronnen het over eens.

Het neerschieten van de satellieten werd eerst gemeld door de mysterieuze blogger “Q” en is onafhankelijk bevestigd door drie afzonderlijke bronnen. “Op 30 augustus werden CIA satellieten en supercomputers neergehaald en waarschijnlijk in beslag genomen door [V.S. President Donald] Trump’s nieuwe ruimtemacht en *GCHQ  [Britse Geheime dienst] werd verwijderd uit de NSA database om zo ook cabal elementen in het VK, Australië, Canada, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland en Israël doof en blind te maken,” legden Pentagon bronnen uit.        *(Government Communications Headquarters)

Een CIA bron in Azië die betrokken was bij het opzetten van het geheime satelliet netwerk dat vorige week werd uitgeschakeld gaf de volgende waarschuwing aan collega’s: “We zijn in potentieel gevaar. Ik hoop dat jullie voertuigen brandstof hebben en dat jullie voedsel noodvoorraden en water bij de hand hebben. Het is niet te zeggen wie dit deed of waarom en nu dat enkele van onze satellieten neergehaald zijn, weet alleen God wat er van ons zal worden.”