Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 september 2018

Laten wij vrienden zijn (Deel 4) Een boodschap van Neale Donald Walsch / Vrijdag 29 juni 2018. / Geplaatst 1 september 2018


Laten wij vrienden zijn (Deel 4)
Een boodschap van Neale Donald Walsch
Vrijdag 29 juni 2018. Geplaatst 1 september 2018
Vertaald vanuit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden...

Van de vorige week:

Schuld en spijt zijn niet hetzelfde. Als jullie hen kennen zullen jullie het verschil kennen. Ik zal nooit ophouden met “spijt” te hebben van de dingen die ik heb gedaan. Als ik dit zou doen zou ik mijn mens-zijn opgeven. Maar ik ben wel mijn “schuld” kwijt. Als je het goed bekijkt ben ik “niet schuldig” door krankzinnigheid. Het was krankzinnig van mij om te denken dat ik geluk kon vinden op de manier waarop ik dit zocht.

Nu de schuld was verdwenen voelde ik mij beter over mijzelf – ik was bijna iemand waar ik vriendschap mee zou kunnen hebben. Maar ik had nog steeds twee stappen te gaan voordat ik het proces kon afmaken.

Deel 4: Vriend zijn met je echtgeno(o)t(e), met je kinderen, met degenen waar je innig van houdt, begint echt met van jezelf te houden. Het proces voor anderen is hetzelfde als voor mij. Het is, zoals ik al heb gezegd, een driedelig proces: Vergeving, Acceptatie, Viering.

“Het draait allemaal om Liefde” (Thema uit de Zelfbescherming, Sleutels tot Zelfbehoud) 30 augustus 2018 / Astrid

Aangeboden door GOD en Zijn Helpers,
met als Thema:
“Het draait allemaal om Liefde”
(Thema uit de Zelfbescherming,
Sleutels tot Zelfbehoud)
30 augustus 2018 / Astrid

“Mensen willen “behulpzaam” zijn.
Maar meestal op een Wijze waarbij zij géén Liefde, Zorg en Respect  vooral ook kennen want zij laten de ander niet zijn wie diegene wíl zijn.
Open, eerlijk en duidelijk wil zeggen àlles zeggen wat je te zèggen hebt, op zó ’n Manier dat jíj Rust krijgt van binnen en de Druk daardoor van de Ketel gaat =

“ik mag zíjn wie ik bèn” = Persoonlijke Vrijheid.

Zolang je dàt nog níet ervaart ben je nog níet vríj in jezelf en blíjft er Druk opgebouwd worden die Boosheid en Irritatie veroorzaakt.
Als mensen jou ongevraagd Advies willen geven en jij hebt hier géén Behoefte aan of géén Zin in dan zèg je dat, één van de Regels van de Zelf-bescherming.

Je laat iemand tóe als hij/zij mag zíen/ervaren wat jíj vóelt.
Dàt is je Hart openstellen zonder er nog Doekjes om te winden, dus met het Hart op de Tong.
Dat betekent dus (óók) dat je niet altijd aardig kunt zijn want als iemand jou diep raakt komen daar altijd emoties bij kijken en als je die vrijelijk durft te laten zíen ben je 100% jezèlf.
Voor véél mensen is dit moeilijk.
Zij hebben geleerd (wij allemaal) dat wij een ander níet mogen bezwaren met onze emoties, en dàn juist ontstaan er Problemen door Onduidelijkheid: je slikt alles in omwille van de “lieve” Vrede en dàn stík je.
Je moet leren dat je, óók in je emoties, NIET verantwoordelijk bent voor een ander zijn Boosheid, Pijn en/of Verdriet.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 31 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
31 Augustus 2018 / via Shelley Young


In het verleden was het gemakkelijk om keuzes te maken op basis van wat je voor vele jaren zou kunnen doen. De energieën bewogen veel langzamer en hadden dus een grotere voorspelbaarheid, en dit dwong het idee om een ​​beslissing te nemen en daaraan vast te houden. Dit gaf je een gevoel van controle en veiligheid. Dit ondersteunde het alles of niets denken (als je je ergens aan committeerde dat het voor een zeer lange tijd zou zijn) en ook het idee dat je maar één ding kon doen.

Maar de energieën van vandaag zijn veel, veel anders. De energieën zijn niet alleen erg snel in beweging, ze zijn ook multidimensionaal. Dit betekent dat ze veel verschillende keuzes en kansen voor je hebben en ze ondersteunen het naar voren stappen als bekrachtigde mede-scheppers. Dus in de verwachting dat je een beslissing kunt nemen die maar één optie heeft en verwacht dat deze hetzelfde blijft, is proberen het oude energie-denken toe te passen op ongekende creatie-energieën.

Op deze dag van je leven / 31 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


31 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat geld niet het probleem is. De moed hebben om
je hoogste geschenk te geven is het probleem.

Er is geen zekerheid in het doen van iets voor de kost
wanneer je van binnen sterft terwijl je het doet.
Dat is zorgen voor het lichaam ten koste van de ziel.
 En een verderfelijke ziel kan het niet helpen om een vernietigend lichaam te produceren.
Dus denk niet dat je "voor jezelf zorgt" door
je geest doden om je lichaam in leven te houden.

Hoe lang wil je uitstellen wat je stervensgraag zou willen doen?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Gesproken over het mannelijke en vrouwelijke / 30 augustus 2018 / Gerrit Gielen

Gesproken over het mannelijke en vrouwelijke
30 augustus 2018 / Gerrit Gielen 

Gewandeld met Pamela in de duinen. De hei staat in bloei - prachtig.

Pamela is begonnen aan haar nieuwste boek: “De verboden man spreekt.”

Gesproken over het mannelijke en vrouwelijke.

Mensen hebben het contact met hun ziel verloren. Voor vrouwen betekent dat verlies van contact met de innerlijke man.

Gevolg: gevoelens van machteloosheid en uiteindelijk depressie. Voor de man: het verlies van contact met de innerlijke vrouw die hem verbindt met de bron. Gevolg: angst die tot agressie leidt. 

- Een agressie die bezig is de wereld te verwoesten. -

Een Schrijven van de Schepper / 31 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
31 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Een Paar Meer.....


De nieuwste golf van energie die in jullie wereld is geïntroduceerd,
heeft velen van jullie op z'n kop gezet ... opnieuw.
(Glimlach)
Vanwege de grote veranderingen die aan het einde van het jaar komen,
is het vermelden waard dat deze uber-golven in jullie voordeel zijn.
Wat voelt als een vermoeiende oefening in nutteloosheid zal de basis worden
waarop deze veranderingen groeien en tot wasdom komen.
Ik weet dat jullie moe zijn, dierbaren, 
maar Het Universum vraagt ​​jullie om wat verder te gaan.
Zorg goed voor jezelf en weet dat jullie altijd geliefd en gesteund worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Zaterdag 1 September 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 1 September 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het innerlijke Ritme dat je moet vinden -

"Waarom zijn jullie altijd zo gehaast? Deze slechte gewoonte berokkent veel schade aan de ontwikkeling van je psychische en spirituele vermogens. Snelheid en dynamiek zijn goede kwaliteiten om te slagen op het fysieke vlak, dat spreekt vanzelf. Maar je moet van tijd tot tijd kunnen stoppen om een trager, rustiger, gematigder ritme aan te nemen, waardoor andere krachten hun werk van organisatie en harmonisatie kunnen doen. Als je altijd gehaast, altijd druk bezig bent, zal je uiteindelijk jezelf niet meer herkennen, je zal niet meer weten waar je het hebt, noch wie je bent. 

Neem de gewoonte aan om af en toe een moment van rust in te bouwen. Zeg tegen jezelf dat je ten minste voor een paar minuten, eindelijk, oog in oog kan staan met de zon, met de natuur, met de wezens van het licht, met jezelf, met de eeuwigheid... Nieuwe krachten zullen in jou ontwaken en je zal voelen dat je jezelf hebt teruggevonden."

Omraam Mikhael Aivanhov


vrijdag 31 augustus 2018

Dr. Steven Greer: ONTWERP DISCLOSURE AANKONDIGING VOOR WERELD LEIDERS


Dr. Steven Greer:
ONTWERP DISCLOSURE AANKONDIGING VOOR WERELD LEIDERS

De volgende CONCEPT-speech werd geschreven door Dr. Greer op verzoek van twee afzonderlijke contacten met president Trump en president Poetin. De twee contacten kennen elkaar niet, maar beide verzoeken zijn in het voorjaar van 2018 over een periode van een paar weken gedaan.

Dr. Greer schreef deze toespraak als een CONCEPT-sjabloon die door elke wereldleider kan worden aangepast om aan te kondigen dat we niet alleen in het Universum zijn en contact hebben gehad met buitenaardse beschavingen.

U kunt deze toespraak doorsturen naar regeringsleiders in uw eigen land en verzenden naar en verzoeken dat president Trump en president Poetin aan een dergelijke aankondiging meewerken in samenwerking met de VN en andere wereldleiders in China, de EU en elders.

Dank je!

Aarzel niet om een ​​PDF-versie van deze toespraak HIER te downloaden.

Word je bewust van je eenzaamheid /Pamela channelt Jeshua / 30 augustus 2018

Word je bewust van je eenzaamheid
Pamela channelt Jeshua

30 augustus 2018


Ik ben Jeshua. Ik groet jullie vanuit een oceaan van stilte en liefde. Onzichtbaar voor jullie wereld - en door jullie wereld heen - zorgt deze oceaan voor verbinding met alles. Een onzichtbaar kleed, een netwerk van energie, verbindt alles met alles, en draagt alles. Het bewustzijn dat jullie zoeken en waarin jullie thuishoren, is niet gebonden aan tijd en ruimte. Het is ook niet ergens anders, niet buiten de aarde en niet boven de aarde. Het is veel dichter bij en tegelijk ben je er steeds van verwijderd, omdat je wordt meegezogen in de wereld van de zintuigen, de fysieke wereld, de stemmen en geluiden van de mensen om je heen, de maatschappij. En die stemmen hoor je niet alleen fysiek, ze bevinden zich ook in je innerlijke ruimte. Zij vullen die ruimte - je bewustzijn - met inhouden, gedachten en overtuigingen, die niet vrij zijn van angst

Jullie bewustzijn wordt voor een belangrijk deel gevuld met input van buiten. Die input komt uit het verleden en is gebaseerd op angst. Dat zijn allerlei soorten angst: overlevingsangst, angst voor pijn en geweld, en ook angst voor afwijzing, eenzaamheid en afgescheidenheid. Zo zie je hoe jullie, te midden van een oceaan van verbinding en liefde, toch als eilandjes functioneren, gevangen in oude overtuigingen, je niet bewust van de onderliggende eenheid die jou draagt. Word je bewust van je eiland-zijn; word je bewust van je eenzaamheid.

The Bigger Picture Event / 01 & 2 SEPTEMBER 10:00 – 19:00

The Bigger Picture Event

01 & 2 SEPTEMBER 10:00 – 19:00

20 & 21 OKTOBER 10:00 – 19:00

SEPTEMBER; Partycentrum 't Boerke, Hoofdstraat 72, 5121 JG Rijen, Nederland

OKTOBER; Partycentrum Hercules Rijtseweg 15087 BJ Diessen
  
Vroege vogel tickets nu vanaf 5 euro online verkrijgbaar

of aan de deur voor 10 euro

The Bigger Picture Event is een special event als nooit tevoren. Bij dit event komen alle aspecten waarvan men denkt dat het op zich staat juist bij elkaar en laat zien dat deze aspecten juist verweven zijn met elkaar.


Wetenschap, buitenaards, Lifestyle & Welzijn en Spiritualisme!


Cobra: video Droom van de Dolfijn, 27-8-1018 / 30 augustus 2018


Cobra: video Droom van de Dolfijn, 27-8-1018
30 augustus 2018https://eventnl.wordpress.com/


MIDDAGBLOG: Prediken en Kritiseren / door Wes Annac / Van 29 Augustus 2018, Karma Yoga Daily /


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog. Het is om jullie geest te helpen te bevrijden

MIDDAGBLOG: Prediken en Kritiseren
  Van 29 Augustus 2018, Karma Yoga Daily

Jullie bemerken wellicht dat buiten mijn artikelen, ik tegenwoordig niet predik over spiritualiteit of mijn persoonlijke overtuigingen. Ik zal ze delen als iemand me dat vraagt, maar voor de rest push ik hen niet of bekritiseer ik niet wat andere mensen geloven, ook al klinkt het voor mij raar.

Als ik tijd doorbreng met familie of vrienden, praat ik niet over mijn overtuigingen of predik ik de een of andere spirituele filosofie. Jullie kunnen mijn schrijverij lezen als jullie mijn gedachten over spiritualiteit en andere dingen willen weten. Ik zie geen noodzaak om er zonder aanleiding over te beginnen.

De voornaamste reden hiervoor is dat ik niet die kerel wil zijn die altijd predikt of het land heeft aan overtuigingen van anderen alsof ik alle antwoorden heb. Niemand van ons heeft enig idee hoe het universum werkt. Religieuze mensen, spirituele mensen en atheïsten zijn allemaal onwetend.

Wetenschap heeft het voordeel van het stimuleren van innovatie en het vinden van antwoorden op veel van de mysteries van het leven door het nastreven van feiten. Ik zou niet op deze computer schrijven of op deze website publiceren zonder wetenschap. 

Op deze dag van je leven / 30 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


30 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het goed is om veel plannen te willen maken, maar het is
ook oké om heel veel ruimte te maken voor dat wat planning
nooit kan produceren.

Het is soms leuk om alles geregeld, vastgesteld,
en gearrangeerd te krijgen.
Maar misschien wil je ook ruimte vrijhouden in jouw leven voor spontaniteit.
 Sommige van de beste keuzes zijn "on the fly" gemaakt.
Sommige van de beste uitkomsten worden gecreëerd
zonder er iets specifieks voor te hoeven doen.

Wie en hoe en waarom en wanneer en waar lief te hebben
valt vaak in deze categorie.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken
om precies te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 Augustus 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 Augustus 2018 / via Shelley Young


Geliefden, we willen jullie eraan herinneren dat jullie nog steeds aan het integreren zijn. Zovelen van jullie denken dat, omdat de gebeurtenissen die hebben geresulteerd in een dergelijke intense energetische herstart, voorbij zijn, dus de gevolgen ervan dat ook zouden moeten zijn. We kunnen niet voldoende uitdrukken wat voor een diepgaande verandering jullie hebben doorgemaakt.

Het zal een tijdje duren voordat jullie de energetische veranderingen volledig hebben verwerkt en begrijpen hoe transformerend ze zijn geweest. Blijf luisteren naar je lichaam en geef het waar het om vraagt. Rust en aarding zijn bijzonder belangrijk. Door deze behoeften te weerstaan ​​of te negeren, wordt het proces alleen maar verlengd.

Een Schrijven van de Schepper /30 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
30 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Blijf of Ga....


Er zullen momenten zijn waarin je absoluut niet bent
waar je wilt zijn of doet wat je wilt doen.
Het denkproces dat betrokken is bij de beslissing om te verplaatsen
of te blijven kan een uitdaging zijn.
Houd er rekening mee dat, ook al kijk je vooruit met een positieve houding,
het negatieve van de huidige situatie je misschien precies kan houden waar je nu bent.
Ongeacht je vibrationele niveau, Het Universum reageert altijd met welwillendheid. Vergeet niet de bewuste stem en het onderbewuste denkproces.
Als beide positief zijn, zal er altijd een definitieve stap vooruit plaatsvinden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 6423: Verder met het Nieuwe 27 Augustus 2018


Brief uit de Hemel
Verder met het Nieuwe
27 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, luister naar het Nieuwe! Voeg het woord NIEUW toe aan jullie
woordenschat. Wees nieuw. Ah ja, laat het oude los. Het feit is er dat jullie vandaag nieuw zijn. Jullie zijn bedoeld als een verademing voor frisse lucht. Bereik nieuwe hoogten. Bereik nieuwe lengten. Introduceer jullie Zelf voor julliezelf. Omzeil het oude. Loop niet vast in het oude, alsof gisteren te vast aan je schoenen hangt. Wenk naar het nieuwe.

Zie het anders. Maak er een punt van. Voeg nieuwe dimensies toe aan jullie leven.

Er zijn geen NIEUWE Waarheden. Er zijn echter waarheden die nieuw voor jullie zijn! Dat is prima. Jullie zijn hier om te groeien. Groeien betekent dat jullie durven te veranderen.

Het leven in de wereld is altijd nieuw, niet om te worden opgewarmd.

Vandaag is een nieuwe dag. Vandaag komt niet tweemaal. Jullie zijn hier niet om met gisteren aan te rommelen.

donderdag 30 augustus 2018

Kryon: Jullie Meesterschap is NU!! / 2 augustus 2018 / Barbara Bessen


Kryon:
Jullie Meesterschap is NU!!
2 augustus 2018 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen! 

Wat een zomer! De elementen vuur, water, lucht en aarde zijn in beweging en tonen ons alle hoogten en diepten van de dualiteit. Wij zitten hier middenin en gaan in resonantie want wij bestaan tenslotte ook uit deze elementen! Teveel vuur? Dat wordt opgelost met water. Teveel aardse drama’s? Die worden in balans gebracht door het transformerende element lucht. Welke gebeurtenissen en eigenschappen worden nu bij onszelf “getriggerd?” Welke emoties die zich naar buiten uitdrukken, lossen reacties bij ons op? Welke thema’s steken daarachter?

Ik ben er zeker van dat de mannelijke en vrouwelijke kant in ons – een verdere weg naar ons meesterschap, naar voren treden – en tonen hun patronen die wij hebben gevormd. Wij doen dit zeker niet alleen door ons leven maar ook onze verwachtingen zijn hierbij zeker in het spel.

Hoe hebben jullie je mannelijkheid en vrouwelijkheid beleefd? Ook worden zij zeker door onze verwachtingen geschapen en gaven zij dit veelvoudig aan ons terug. De Oude mystici spraken over de Kymische Bruiloft als het ging om de vereniging van onze mannelijke en vrouwelijke kant.

Meer lezen >>>
Dagtekst van Donderdag 30 Augustus 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

agtekst van Donderdag 30 Augustus 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de goddelijke Wereld is ons land van herkomst -


"Wanneer hij de band, die hem met de goddelijke wereld verbindt, verwaarloost, snijdt de mens zich af van zijn ware herkomst en daarom ondervindt hij zoveel moeilijkheden om een zin te geven aan zijn leven. De goddelijke wereld is geen vreemd land buiten ons; we kunnen deze niet veronachtzamen zonder dat het gevolgen heeft. De goddelijke wereld is onze innerlijke bestaansgrond, ons land van herkomst, het is de wereld van onze ziel en onze geest, en als we de verbinding ermee doorsnijden, beroven we onszelf van de middelen die we het meest nodig hebben om te leven. 

In de beproevingen van het leven vinden sommige mensen instinctief het contact met de hogere wereld, met hun echte vaderland, terug. Maar dat volstaat niet: het is in elk ogenblik van het dagelijks leven dat we ons bewust moeten zijn van de aanwezigheid in ons van deze zo rijke en machtige wereld, om er zonder ophouden de nodige kracht, moed en inspiratie uit te putten..."

Omraam Mikhael Aivanhov


EEN ENGEL OP AARDE / Bericht aangeboden door Frans / Geplaatst 30 augustus 2018


EEN ENGEL OP AARDE

Bericht aangeboden door Frans / Geplaatst 30 augustus 2018


IS EEN MENS MET PASSIE EN ZORG VOOR IEDEREEN

VOELT ZICH DAAROM VERANTWOORDELIJK VOOR IEDEREEN

MET LIEFDE EN RESPECT VOOR IEDEREEN DOET ZIJ HAAR WERK

DOOR HAAR INZET PROBEERT ZIJ HET LEVEN VAN IEDEREEN ZO POSITIEF MOGELIJK LEEFBAAR TE MAKEN

HAAR ENIGE LEERPROCES IS LEREN AARDSE GRENZEN TE STELLEN EN DAT IS VOOR HAAR ZO VERSCHRIKKELIJK MOEILIJK

OMDAT IN DE UNIVERSELE ENERGIE DIE AARDSE GRENZEN NIET BESTAAN

DAAROM ONTKOMT ZIJ ER NIET AAN

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 Augustus 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 Augustus 2018 / via Shelley Young


Geliefden, jullie geven of ontvangen. Net zoals een inademing en een uitademing, kun je niet allebei tegelijk doen. Wat dit betekent is dat als je besluit een zender te zijn, je de energie van andere mensen niet kunt oppikken. Zie je? Als je merkt dat je wordt beïnvloed door de energieën van anderen, maak dan een intentie om in plaats daarvan jouw liefde en licht op één lijn te brengen en te laten schijnen. Je bent altijd de baas over jouw energiebronnen en je mag kiezen met wie je speelt en op welke wijze je verschijnt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl