Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 25 augustus 2018

De Raad – Velden – 23 augustus 2018 / Ron Head

De Raad
– Velden –
23 augustus 2018 / Ron Head

Wij spreken vaak over velden. Wat zijn deze velden? Wat is HET veld? Laten we eens even kijken of we wat licht op dit onderwerp kunnen werpen. Welnu, zoals gewoonlijk zal dit niet nieuw voor jullie zijn. En dat is feitelijk onze bedoeling. Wij willen eenvoudig dat jullie, op een nieuwe manier, goed naar jezelf kijken en naar alles wat jullie omringt.

In het verleden hebben we jullie meegenomen naar een volgend gezichtspunt. En om hier over te spreken doen we dit weer. Maar deze keer gaan we niet verder dan het bekijken van materie, jullie eigen cellen misschien, op het niveau waarop ze bestaan. Hou in gedachte dat alles wat we zien net zo waar is op kleinere niveaus als op veel hogere niveaus.

Hier zijn we op het niveau van jullie lichaamscellen. Zoals jullie zouden verwachten is er ruimte tussen al deze cellen. Wij hebben jullie zintuigen iets aangescherpt. Jullie horen nu hun tonen, hun vibraties en jullie voelen hun energieën. Wat zijn dat?

Jullie cellen functioneren op elektromagnetische energie alsook op chemische processen. En zelfs de chemische processen zijn energetisch van aard. Vanwege dit elektromagnetisme wekken jullie cellen een energieveld op en bestaan ze er ook uit. Jullie staan er in.

Boodschap van Vader God “Accepteer wat op je weg komt” / 24 augustus 2018 / via Eillie Deus'

Boodschap van Vader God
“Accepteer wat op je weg komt”
24 augustus 2018 / via Eillie Deus'

Lieve Kind,

De strijd is gestreden.  Het lood is gelegd. De mens heeft het punt bereikt waarin kan gezegd worden: hij kwam, hij zag, hij overwon. En wàt heeft hij dan overwonnen ? De strijd tussen goed en kwaad, zou je kunnen zeggen. Maar eigenlijk is het de strijd om evenwicht tussen de krachten in de mens aanwezig + de strijd om evenwicht in contact/confrontatie met de buitenwereld. Een dubbele innerlijke strijd.
Betekent dit dan dat nu alles gemakkelijk wordt, dat alles koek en ei is? Neen. Het betekent dat energetisch de balans doorslaat naar de positieve kant – en dàt helpt.

Nog steeds gaat het om losmaken van, en achterlaten van energieën die je niet meer helpen evolueren.  Dat zijn oude pijnen, oude verdrietjes, oude boosheid, enz. Ga het niet te groot zoeken, het zit in dagelijkse kleine dingen verstopt.

Laten wij vrienden zijn (Deel 3) Een boodschap van Neale Donald Walsch / Vrijdag 22 juni 2018./ Geplaatst 25 augustus 2018


Laten wij vrienden zijn (Deel 3)
Een boodschap van Neale Donald Walsch
Vrijdag 22 juni 2018. Geplaatst 25 augustus 2018
Vertaald vanuit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden...

Van de vorige week:

Toen ik verder ging met mijn  gesprekken met God werd mij iets verteld dat mij nog meer shockeerde en dat verbazingwekkend was voor mijn systeem. “Er zijn” zei God tegen mij “Geen dingen als Goed en Kwaad!”

Zoals jullie je kunnen voorstellen overweldigde dit mijn gehele waardesysteem. (niet dat ik daar veel aandacht aan schonk) Ik moest helemaal opnieuw beginnen met het bekijken en evalueren van de keuzen en de gedragingen in mijn leven.

DEEL 3... Ik heb gemerkt dat de sleutel voor het vergeven van mijzelf helemaal niet het vergeven is, maar….begrijpen!

God heeft mij heel duidelijk gemaakt dat als ik de acties van anderen begrijp, als ik die anderen ZELF begrijp (wat informeert hen, wat beweegt hen, wat motiveert hen?) vergeving overbodig wordt.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 Augustus 2018 / via Shelley Young


De meest voorkomende blokkering tot manifestatie is verreweg te klein denken. Als u probeert om iets te creëren en het komt niet bij elkaar, zou je kunnen wensen om te ontdekken hoe je het zou kunnen afdwingen. Sta je er alleen voor open om er op een specifieke manier naar te kijken? Dat het alleen verschijnt via een bepaalde weg? Leg je, zonder het te beseffen, beperkingen op aan jouw creatie door te proberen het vanuit jouw beperkte oogpunt te beheren?

De energieën van angst en twijfel kunnen je terugleiden naar de oude gewoonte van controle, die jouw stroming blokkeert. Laten we het je op deze manier vertellen. Als wat je verlangt nu geen deel uitmaakt van je levenservaring, moet je je geloof en vertrouwen gebruiken om naar het onbekende te gaan waar het wel bestaat.

Heavenletter 6420: De Vreugde van het Mens -Zijn / 24 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
De Vreugde van het Mens -Zijn
24 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, je hebt veel gedachten in je hoofd die ronddwalen op ondergrondse diepten, voordat ze bewust bij je opkomen.

We kunnen zeggen, dat je van hen droomt voor dat ze uitkomen. Het zijn je eigen gedachten, die voor je rijzen en opgeroepen kunnen worden om waar te worden. Je hebt misschien onaangekondigde verlangens die zo af en toe volledig opduiken. Gezegend ben jij.

Geliefde, je creëert je eigen gerealiseerde verlangens.

Soms lijkt het alsof je vanuit het niets bent gezegend. Natuurlijk, je eigen gedachten zegenen je. Natuurlijk kan gezegd worden dat jij en Onze gezegende verbinding je dromen creëren en manifesteren. Je voelt je misschien verbaasd, maar je accepteert wel dat je leven enigszins je creatie is. Je leven is niet echt aan je toegevoegd. Je verlangt en je laat het gebeuren. Het lijkt wellicht alsof het universum of ik jou het leven schonk.

Een Schrijven van de Schepper / 24 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Handhaving van de vredeTerwijl de energieën voor de volgende fase beginnen te stijgen,
nemen vlinders en trillingen van verwachting ook toe.
Omdat sommigen van jullie zijn opgevoed in een minder dan ideale omgeving,
kan het worden aangezien voor bezorgdheid of angst.
Een van de dingen die nu wordt geïntroduceerd,
 is een manier om je emoties duidelijk te identificeren.
Vandaag worden jullie uitgenodigd om in plaats van te vertrouwen
op jullie 'oude manieren', een stap terug te doen,
 te ademen en echt te voelen wat er binnenkomt.
 De wereld lijkt in chaos te zijn, dit betekent niet dat jullie daaraan moeten deelnemen.
Weet dat Het Universum jullie altijd zal begeleiden en ondersteunen
 bij jullie persoonlijke vooruitgang.
In het handhaven van de vrede en liefde die jullie zo rijkelijk verdienen,
stralen jullie dat op de best mogelijke manier naar jullie wereld uit.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 24 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch

24 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat meesterschap niet wordt gemeten door het aantal verschrikkelijk dingen die je uit je leven verwijderd,
maar door het aantal keren dat je hen niet vreselijk noemt.

De Boeddha bracht lijden naar zichzelf,
om er mee geconfronteerd te worden,
om te zien of hij dat was en, zo niet,
om te zien wie hij dan wel was.
 Jezus stond zichzelf toe om gekruisigd te worden,
om te laten zien wie hij was.
 En wat denk jij dat je hier aan het doen bent?

Waarom zou je je druk maken over deze relatieve wereld
al was het niet om jezelf te leren kennen in je eigen ervaring?
En hoe anders om dat te doen, behalve door het ondervinden/ervaren
van dat wat je niet bent?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


vrijdag 24 augustus 2018

HOUD JE OOK VAN DRAMA? / 24 augustus 2018 / Elias

HOUD JE OOK VAN DRAMA?
24 augustus 2018 / Elias


 De waarden en manier van denken die we door onze opvoeding en cultuur hebben meegekregen voldoen niet meer. Dagelijks wordt de trilling van de aarde door de Geestelijke Wereld verhoogd en regelmatig volgen er ware golven van nieuwe energie die om een heel andere aanpak van het leven vragen. Dit om in de komende tijd van grote veranderingen als een rots in de brandig te kunnen blijven staan.

Het is opvallend hoe vaak mensen nog in hun thema’s blijven steken of in hun verstand omdat ze niet of nauwelijks begrijpen dat ware genezing en ontwikkeling niets met het verstand te maken heeft. Waar het wel om gaat in deze fase van het ascentieproces, is om in het fysieke lichaam waar te nemen hoe de thema's of innerlijke processen zich daar uitwerken en aanvoelen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 23 Augustus 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
23 Augustus 2018 / via Shelley Young


Dankbaarheid is een toepassing die veel meer comfort in je leven kan creëren. Maar wat doe je als je je zo ongemakkelijk voelt dat het moeilijk kan zijn om je te concentreren op iets anders dan je eigen ongemak? We hebben een nuttige tip voor je. Vervang in elke zin gewoon het woord "moet" in "mag".

Dus bijvoorbeeld, als je eerste gedachte is: "Ik moet opstaan", verander het dan in "Ik mag opstaan". In plaats van: "Ik moet het gazon maaien", verander het in "Ik mag het gazon maaien". In plaats van: "Ik moet door deze energetische verschuiving gaan", verander het in, "Ik mag door deze energetische verschuiving gaan." Deze eenvoudige vervanging kan je meteen helpen op een natuurlijke manier in een ruimte van dankbaarheid te verplaatsen omdat het je perspectief verandert en toestaat om de zegeningen te zien die er in de situatie zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 23 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
23 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Fluisteringen van veranderingNaarmate je doorgaat met je innerlijke werk, voelt het misschien niet alsof er iets gebeurt. Je gaat elke dag verder, op je gebruikelijke manier, precies hetzelfde voelend.
Dit kan ervoor zorgen dat je je ontmoedigd en gefrustreerd voelt.
 Het universum en je ziel zien het echter heel anders.
Veranderingen, zelfs als ze heel klein zijn, vinden elk moment plaats!
Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle veranderingen leven veranderend zijn ... het zijn meer fluisteringen van de wind, die zachtjes je bewustzijn aanraken
totdat je je realiseert dat ze er zijn en in werkende staat verkeren.
 Wees niet ontzet over je veronderstelde gebrek aan vooruitgang, dierbare.
Op een dag, heel snel, zul je ze allemaal zien en je verheugen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Laten wij vrienden zijn (Deel 2) Een boodschap van Neale Donald Walsch Vrijdag 15 juni 2018 / Geplaatst 24 augustus 2018


Laten wij vrienden zijn (Deel 2)
Een boodschap van Neale Donald Walsch
Vrijdag 15 juni 2018 / Geplaatst 24 augustus 2018
Vertaald vanuit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden...

Van de vorige week:

Ja, wees dus vrienden met je echtgeno(o)t(e). Wees een vriend van je kinderen en de familieleden. Wees vrienden met je buren en je collega’s en bekenden. En, ja, wees zelfs vrienden met je vijanden. En bovenal….wees een vriend van jezelf!

Dit is misschien nog wel het moeilijkst uit te voeren van alles. Daarom gaan wij daar volgende week over verder!

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Goed, het is NU dus volgende week en dus hebben wij de kans om ernaar te kijken.

Het is waar dat het zijn van je eigen vriend een van de moeilijkste dingen in het leven is. In mijn eigen leven ervoer ik dit als een proces met drie stappen die voelden als…..

1. Vergevingsgezindheid
2. Acceptatie
3. Viering

Family Bulletin Augustus 2018 / Lee Carroll / 23 augustus 2018

Family Bulletin Augustus 2018
Lee Carroll
23 augustus 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  

Groetjes, Henk! 

Kryon Epische 2019 Reis naar Egypte

Ik denk dat een van de meest opwindende reisavonturen die wij ooit hebben gehad met een Kryon-groep, de reis naar Egypte in 2017 was. Ik wist echt niet wat ik ervan kon verwachten omdat ik daar nog nooit was geweest.

Allereerst ben ik eraan gewend dat Shaloha Producties de dingen regelt en ik was dus niet verrast dat wij eersteklas reisden. De Nijl-rivierboot was een van de beste die wij konden boeken. Deze boten zijn echt luxueus en zij zijn als eersteklas hotels die met je meegaan, waar je ook naartoe gaat – zeer veilig en heerlijk eten, elke dag weer. De paar hotels waar wij verbleven waren ook helemaal top!

Wat mij werkelijk verbaasde was dat Elan ook privétijd voor onze groep had ingepland om bijvoorbeeld naar de zeer populaire en beroemde Tempel van Isis te gaan, de Tempel van Horus, Karnac en de Schrijn van Sekhmet, de Sfinx en de Grote Piramide, inclusief de Koningskamer. Ik bedoel… alleen met onze Kryon-groep. Ik zal het channelen op deze private plaatsen nooit vergeten waardoor wij de grote historie in ons konden opnemen zonder door een massa mensen gestoord te worden.

Meer lezen >>>


Mensen die werkelijk zien wie jij bent / 24 augustus 2018 / Gerrit Gielen


Mensen die werkelijk zien wie jij bent
24 augustus 2018 / Gerrit Gielen


Een dag aan het strand met mijn zielemaatje.

Heerlijk. Lange wandeling langs het water. Veel gesproken.

Lang geleden zei Jeshua:

“Als je tevoorschijn brengt wat in je is zal dat je redden.
Als je niet tevoorschijn brengt wat in je is, zal het je ondergang worden.”

Wat in je is, is natuurlijk je ziel. Je ziel tonen aan de wereld, is bezield leven. Het is wel tegen de stroom in gaan, verandering brengen. Het is de weg naar een vreugdevol en gevuld leven.

Dat niet doen is je aanpassen bij de energieën van deze wereld, energieën van angst. Dat leidt tot onderdrukking van je ziel en uiteindelijk tot een geestelijke dood.

Wat je werkelijk helpt hierbij is het contact met zielemaatjes: mensen die werkelijk zien wie jij bent. Zij zijn het die jou helpen om jouw licht te laten stralen. 

Dagtekst van Vrijdag 24 Augustus 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 24 Augustus 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Kunstenaar - definitie volgens de Inwijdingswetenschap

"Tegenwoordig wordt om het even welke kakofonie muziek genoemd, een beetje geklad gaat door voor een schilderij en wat gebazel wordt aangezien voor poëzie. Wat kan men van dergelijke kunst verwachten? Nochtans is het de kunst die de wereld zal redden, een bewuste kunst, verlicht door de waarheden van de wetenschap van de Ingewijden. Maar hoe kan je weten wat een echte kunstenaar is, want de eerste de beste snoeshaan kan aanspraak maken op die titel?

Een ware kunstenaar realiseert de synthese tussen filosofie, wetenschap en religie. Want kunstenaar zijn is op fysiek vlak concretiseren wat het verstand begrijpt als juist en waarachtig, en wat het hart aanvoelt als goed, zodat de hogere wereld, de wereld van de geest, afdaalt om vorm te krijgen in de materie. De kunstenaar is, volgens de betekenis die de Ingewijden eraan geven, iemand die erin geslaagd is om orde en rede in zijn gedachten te brengen en liefde en vrede in zijn hart te introduceren. Alles wat hij realiseert is harmonieus en betekenisvol."

Omraam Mikhael Aivanhov


Op deze dag van je leven / 23 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


23 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat "Waarom?" de meest nutteloze vraag in het universum is.
De enige vraag met enige betekenis is: "Wat?"

Vragen "Waarom gebeurt dit?" kan alleen jou krachteloos maken.
Vragen "Wat wil ik hiervan maken?" doet precies het tegenovergestelde.

Hier is een groot geheim: het Waarom van alles is
om het Wat van alles voort te brengen.

Denk daar even over na. In Feite, denk er de rest van de dag aan.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


donderdag 23 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 22 Augustus 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
22 Augustus 2018 / via Shelley Young


Wij willen herhalen hoe belangrijk het is om plezier te hebben als onderdeel van jullie verlichtingsproces. In contact komen met wat je vreugde brengt is essentieel als je begint te navigeren in de nieuwe, hoger vibrerende energieën. Helaas, zovelen van jullie zijn al zo lang serieus dat jullie niet eens meer weet wat dat is.

Denk terug aan toen jullie een kind waren. Wat vond je leuk om te doen? Wat waren je interesses en passies? Jullie jeugd kan veel aanwijzingen bevatten, omdat jullie als kind het minst weerstand hebt tegen je zielvoorkeuren. Welke soorten dingen heb je leuk gevonden om te doen? Waar was je van nature goed in? Waar heb je je het grootste deel van je vrije tijd op gefocust? Welke elementen van die activiteiten kun je nu naar voren brengen die overeen komen tot wie je bent gegroeid?


Bewakers van de nieuwe tijd. Als een helpende hand / 22 augustus 2018 / Luc van Ewijk

Bewakers van de nieuwe tijd. Als een helpende hand
22 augustus 2018 / Luc van Ewijk

Een rare tijd is het maar. We gaan met mensen om die totaal anders zijn dan ons. En lopen af en toe flinke deuken op. Maar een half uur later hebben we er al vrede mee.

Wachters van de nieuwe tijd.
Verzamelaars van kennis en wijsheid. En we helpen mensen letterlijk de andere kant op. Vandaar dat we dat niet erg vinden.

En vandaar al die kraaien die je ziet. Overal waar je fiets of rijd. Het symbool voor grote kennis. Bewaarder van kennis.

We helpen mensen de andere kant op. Vandaar dat ze nog niet afgeketst zijn door ons licht.
We weten de weg al. Maken onze weg. En in de reis helpen we mensen om ook in de nieuwe tijd gewend te raken.

Natuurlijk zijn mensen eigenwijs. En zullen ze koppig zijn. Stiekem pikken ze al wat op. Jij was er ook niet in een dag. Dus die mensen doen er een aantal jaren over. Voordat ze zijn waar jij bent.

Een Schrijven van de Schepper / 22 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Het Verlangen Om Te Creëren ....


Naarmate jullie voorwaarts gaan ... alweer ... zullen sommigen hun hielen lichten.
Ik kan je horen zeggen: "Verdorie, ik wordt hier zo moe van!
Ik wil dit niet meer doen.  
Dit is te moeilijk, te uitputtend!"
Het hele universum zal zeggen als reactie: "Ik weet het, liefste, ik begrijp het."
Nu, dat is misschien niet genoeg voor jou, dus wat denk je hiervan:

Toen de Schepper in het proces was van het creëren van de Schepper,
 deed hij dit omdat Het een verlangen had om Zichzelf te kennen,
om Onvoorwaardelijke Liefde te kennen.
In dit steeds groter wordende weten van de oneindigheid waren er groeipijnen,
 maar het verlangen om te scheppen overtrof het.
Je bent misschien "alleen maar mens", maar dat verlangen,
hetzelfde dat alles wat je ziet, voelt en hoort, tot bestaan bracht is ook met jou.
 Het enige wat je hoeft te doen is het binnenin te vinden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 22 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


22 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat plezier niet wordt gedefinieerd als de afwezigheid van uitdagende omstandigheden,
maar als de afwezigheid van woede over hen.

Natuurlijk, het is natuurlijk om sommigen van de slechtste omstandigheden
van het fysieke leven 'beu' te zijn.
Maar toch, zit het plezier van het leven in het omarmen van een perspectief
dat je toestaat te kijken in het gezicht van die omstandigheden
 en te demonstreren Wie Je Bent, ondanks hen.

"Waar zit het plezier dan in?" zou je kunnen zeggen.
 Het plezier zit in de overwinning, mijn vriend.
Het plezier zit in de overwinning.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken
om precies te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl