Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 augustus 2018

Veronica Keen - Channeling Montague Keen - 12 augustus 2018

Veronica Keen
- Channeling Montague Keen -
12 augustus 2018

De mensheid stond samen als één, vorige week, in meditatie voor zijn voortbestaan. De energie die hierdoor werd geproduceerd was prachtig om te zien. Mensen zijn niet langer slachtoffer van de cabal en hebben bewezen dat ze klaar en in staat zijn om hun macht terug te nemen. De Cabal, met zijn valse geschiedenis en religies, ziet zich bloot gegeven. Het zal snel overgeleverd zijn aan jullie genade. Het verliest snel terrein en zijn dagen zijn geteld.

Er wordt gezegd dat de paus in angst is om vermoord te worden in Ierland; nou dat zou poëtische gerechtigheid zijn, niet waar! HET VATIKAAN HEEFT HET BLOED VAN MILJOENEN IERSE ZIELEN OP HAAR GEWETEN, EN HIJ IS ER ZICH VOLLEDIG VAN BEWUST. DE IERSE HOLOCAUST IS GEORGANISEERD EN UITGEVOERD DOOR HET VATIKAAN.

Alleen de zwakke en onwetende mensen die nog steeds in een hels vuur en verdoemenis geloven, zouden hem verwelkomen. Zijn dagen zijn geteld en hij weet het. De wereld kan niet langer een oogje dichtknijpen voor de massale moordpartijen op onschuldige kinderen die zich in het Vaticaan afspelen. De waarheid is bekend en het kan nooit meer verborgen worden. Alles wat slecht is, wordt blootgelegd.

Live Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 6 / 25 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 18 augustus 2018


Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 6
25 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 18 augustus 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Wij gaan in deze volgende aflevering over zijn moeder spreken.

Boodschap nummer 6

In de Tibetaanse numerologie staat de 6 voor perfectie en harmonie.

Wij hebben het over de Pleiadiers en wat zij over het algemeen op Aarde deden. Wij hebben het eigenlijk nooit echt gehad over wat zij dagelijks deden. Ik wil jullie eraan herinneren dat deze mensen supermensen waren omdat zij verbonden waren met de Creatieve Bron. Zij waren zo verbonden, lieve mensen, dat sommigen van hen in de geschiedenis ten onrechte als engelen werden bezien. Het is best amusant dat sommige van jullie geschriften wisten wat de engelen vertelden, zij waren sterrenmoeders! Zo geascendeerd waren zij!

Kunnen jullie je – even – voorstellen dat zij hun thuis verlieten om naar deze planeet te komen en hier een bestaan te hebben en nooit meer terug te gaan? Een van de redenen voor de Tempel van Verjonging was dat die hen aan thuis herinnerde en dit deden zij ook met hun architectuur en andere dingen die zij bouwden. Zij konden dit niet doen op de andere pieken waar zij kwamen. Er kwamen ook anderen in hun land en vroegen hen wat dit was. Zij hadden de tempel zo hoog op de berg geplaatst dat geen bezoeker hem ooit bezocht en zij alleen konden zijn.Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 17 Augustus 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
17 Augustus 2018 / via Shelley Young


Mensen hebben de neiging om onmiddellijk te denken: "Wat is er mis met mij?" Als ze een emotie hebben die uit het niets komt, een oppervlakkige wond, of een soort worsteling ervaren. Op het moment dat je zo'n vraag begint te stellen, creëer je verdeeldheid en weerstand binnen jezelf. Wat als je in plaats daarvan vroeg: "Wat komt eraan dat klaar is om te worden genezen?" "Wat voelt zich veilig genoeg of dapper genoeg om naar boven te komen en mijn liefde en aandacht te vragen?"

Zie je? Er naar kijken als een mogelijkheid, verplaatst jou voorbij de reflexmatige reactie van afwijzing, beoordelingsvermogen en zelfmishandeling. Hiermee kun je het verkennen vanuit een ruimte van kalme ondersteuning en de bereidheid om te genezen. Het ben jij die optreed als jouw eigen liefhebbende ouder en gids zoals vereist vanuit een ruimte van opname en acceptatie. Je neemt de rol aan van je eigen herder en verzamelt met liefde alle stukken van jezelf als vereerde en belangrijke stukken van het geheel.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe eigen leven leiden en de gevolgen ervan! / Berichten aangeboden door Frans / Geplaatst 18 augustus


Je eigen leven leiden en de gevolgen ervan!
Berichten aangeboden door Frans
Geplaatst 18 augustus

Dat betekent dat mensen je uitkotsen, belachelijk maken en uitjouwen!
Helaas hoort dat erbij.
Je wordt uitgekotst, belachelijk gemaakt, uitgejouwd enz. daar is niet aan te ontkomen.
Dat gebeurt namelijk altijd als je recht gaat staan, je EIGEN leven gaat leiden, alleen de dingen gaat doen waar je zelf achter kunt gaan staan en niet meer die dingen gaat doen om een ander te plezieren.

Dus de weg te gaan is een weg met hindernissen dus klote!
Maar wat is het alternatief?
Leven in dienst van een ander!
Dan bepaalt een ander je leven, dan bepaalt een ander hoe jij je voelt en of je blij bent, hoe je eruit ziet, wat je gevoelens zijn enz.

En dat is een leven om van te kotsen.
Nee, dan maar uitgekotst, belachelijk gemaakt, uitgejouwd worden want daar komt zeker een eind aan.
En dan bedoel ik niet de dood!

Heavenletter 6405: Vrij om te Geven / 9 Augustus 2018


Brief uit de Hemel
Vrij om te Geven
9 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, zeker, Wij kunnen gaan zitten en over dingen praten.
Voor het grootste gedeelte, jullie en Ik, komen Wij ter zake, wat, in dit geval, betekent Liefde. Wij gaan door met het leven.
Wij marchanderen niet. Wij sluiten geen deals. Wij doen niet aan ruilhandel. Wij zijn elkaar niet verschuldigd. Natuurlijk, Wij zijn gewoon,
Één op Één.

Wij zijn recht door zee en doen geen transacties, omdat de wereld inderdaad deals maakt. Wij, de Één van Ons is ongeschonden.

Jullie en Ik zijn goed en wensen Onze rendez-vous te handhaven.
In de Hemel is er geen in eigendom of bezit hebben. De ene hand voedt de andere niet. Wij geven vanuit de Goedheid van Onze onbevlekte Harten.
Er is geen verplichting om te worden vergoed. We geven en geven omdat het in Onze Harten is om te geven zonder akte of contract.

Een Schrijven van de Schepper / 17 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
17 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Zeg Gewoon, Nee Dank Je Wel


Tijdens jouw grote sprongen in groei en leren kunnen tegenslagen voorkomen.
Wanneer dat het geval is,
is het tijd om even stil te staan en te vragen: "Is dit zelf gecreëerd?"
Wanneer je voorwaarts gaat,
komen er misschien sommige van jouw oude dingen terug in het spel,
wat kleine onbestendigheden creëert ... momenten dat ineens iets niet meer lukt,
 als je wilt.
(Glimlach)

Het wil nog steeds 'spelen' en brengen, wat het waarneemt als,
een beetje balans in je vrede.
Het is jouw keuze of je dit toestaat of niet.
Het is mogelijk, en je kunt een leven leiden zonder chaos op te roepen.
Het enige wat je hoeft te doen is vragen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlTevoorschijn komen uit de mist /16 augustus 2018 / Mieke Vulink

Tevoorschijn komen uit de mist
16 augustus 2018 /  Mieke Vulink

Sinds Atlantis leeft het gros van de mensheid in de mist. Een mist die voortgekomen is uit de illusie dat het gedaan was met het Zelf-bewustzijn, met onze soevereiniteit, met onze onsterfelijkheid en met de goddelijke vrijheid van de mens.

Nog steeds leven veel mensen in een mist. Het is een soort sussend veld, een verdoezelende deken waaronder het leven voortkabbelt en de mens geaccepteerd heeft dat het 'nou eenmaal zo is'.

Als je echter achter de schermen kijkt, van alles wat zorgvuldig dichtgetimmerd is vanwege de schijn die vooral opgehouden moet worden naar de buitenwereld, zie je een heel ander verhaal.

SUDDEREN EN OVERLEVEN
Iedere fase waar de mensheid doorheen gaat heeft zin en draagt bij aan groeien in bewust-zijn. Niets is goed of fout, althans niet wanneer je van buiten de dualiteit schouwt. Alles IS en kent zijn plek in onze lange incarnatielijn. Vanuit de vrije wil die ons gegeven is, en die door de Lichtwereld hogelijk gerespecteerd wordt, mogen we zelf kiezen hoe lang we in iedere fase willen blijven.

Op deze dag van je leven / 17 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch

17 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat creativiteit niet iets is waar je op wacht.
Het is iets dat op jou wacht.

Je moet beslissen creatief te zijn, niet erop wachten tot je het bent.
Je moet jezelf uitdagen.
Pak de borstel op.
Grijp de camera vast.
 Zet de computer aan.
Begin met het koken vande maaltijd.
Ga vroeg naar de werkplek.
 Stel de oplossing voor.
Voer het idee uit. Word het antwoord.

Hoe denk je dat deze woorden werden geschreven door mij?
Denk je dat ik tijd heb om te wachten op "een inspiratie"?
Ik moet de inspiratie zijn. En dat moet jij ook.

Print dit uit en leg het voor je neer vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

vrijdag 17 augustus 2018

Nieuwe Kans! Wereldwijde Massameditaties op 18-8-18 – NL tijd 19.11 uur, en op 19-8-18 – NL tijd 7.11 uur / 17 augustus 2018Nieuwe Kans! Wereldwijde Massameditaties op 18-8-18 – NL tijd 19.11 uur,
 en op 19-8-18 – NL tijd 7.11 uur
17 augustus 2018

Tijdens het seminar Dimensions of Disclosure 17-19 augustus op de Sunrise Ranch in Colorado is hetDisclosurefest Meditation Initiative’ gepland; in de US  op ‘saturday 8-18-18 at 11:11AM’ – in Nederland is dit zaterdag 18-8-18 om 19.11 uur. Je kunt meedoen via de live stream of op dat tijdstip de ‘Sleutel tot Vrijheid’ meditatie doen.

 Bij het seminar onder meer aanwezig: Bentinho Assaro, Laura Eisenhower, Corey Goode, David Wilcock, Emery Smith, Jimmy Church, dr. Michael Salla, Justin Deschamps, Jordan Sather, Elizabeth Wilcock, Teresa Yanaros, Clifford Mahooty, en vele anderen.

 Tijdens de ‘Global Live Stream Meditation’ zal Adrian Vallera ‘ons leiden door een visuele reis waar wij gezamenlijk elkaar, onze planeet en onszelf zullen genezen met onvoorwaardelijke liefde’.

 

Veronica Keen - Channeling Montague Keen - 5 augustus 2018

Veronica Keen
- Channeling Montague Keen -
5 augustus 2018

Er is besloten dat een deel van de informatie die ik vorige week aan jullie heb gegeven, negatief had kunnen worden gebruikt. Dus moest het uit het gepubliceerde bericht worden verwijderd. Voor degenen die het hebben gelezen, was het krachtig. Het bewees overtuigend wat ik wilde gaan bewijzen. Het produceerde de energie om een ​​enorme stap voorwaarts te zetten wat positief is gebleken. Het verwijderde veel van de blokkades die dingen tegenhielden.

JULLIE WETEN IN JE ZIEL DAT DE TIMING JUIST IS. Vind je moed en wees het licht dat je bent. Vecht het goede gevecht dat de mensheid zal bevrijden uit de wurggreep van de cabal. Jullie weten dat jullie de tools hebben om dit te doen. Al het bewijs is er. Gebruik het om de mensheid te bevrijden. Niets op aarde kan jullie stoppen wanneer jullie besluiten dat dit is wat jullie willen en jullie bereid zijn om ervoor te vechten. Regeringsleiders zijn slechts PAPIEREN-TIJGERS, die de bevelen van de Cabal opvolgen. Op het moment dat jullie weigeren om ze te gehoorzamen, worden ze onmiddellijk aan de kant gezet door de Cabal. Ze komen terecht in de vuilnisbak van het leven, niet meer van nut. Alleen de heer Trump stelt deze corruptie bloot.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 16 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 Augustus 2018 / via Shelley Young


Wat als je zou besluiten jezelf te behandelen met dezelfde liefde en aandacht die je een geliefd kind zou geven? Wat als je bewust elke handeling van zelfzorg zou uitvoeren, zoals je tanden poetsen, baden, of een andere vorm van jezelf dienen met liefde? Wat als je net zo liefdevol beslissingen zou nemen voor jezelf als voor een kind als het gaat om je dieet, je gezondheid, je conditie? Wat als je jezelf zo automatisch koesterde zoals je dat kind op alle manieren zou doen.

Wat er zou gebeuren is, je zou beginnen op te bloeien onder je eigen zorg. Je zou jezelf op de eerste plaats stellen, niet als een middel om jezelf van anderen af te scheiden, maar omdat je net zo belangrijk bent als iedereen. Je innerlijke kind zou veiligheid voelen en genezen omdat aan zijn behoeften werd voldaan. Vanuit die ruimte zou je jezelf ondersteunen met liefde, mededogen en acceptatie, je eigen aanmoedigende en begripvolle voogd zijn, en dat zou diepgaande verandering in alle gebieden van je leven creëren.

Probeer het. Je zult je misschien verbazen dat het je eigen liefde en acceptatie is waar je al zo lang naar verlangde, en hoe vol en tevreden je je voelt als je jezelf eindelijk in je eigen tedere zorg betrekt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Ashtar via James McConnell / 29 juli 2018 / Per Staffan 1 augustus 2018

Ashtar via James McConnell
29 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Per Staffan 1 augustus 2018

 Ik Ben Ashtar.

En altijd is het weer een plezier om bij jullie te zijn, in staat te zijn om te kunnen delen en samen met jullie alles te kunnen ervaren dat hier op deze planeet gebeurt en alles dat binnenin jullie en in jullie planeet plaatsvindt, want er is altijd boven en beneden, en dus ook: zo binnen, zo buiten.

Ook voor de verbinding waar jij al eerder over sprak, over de Eenheid met alle dingen, met de planten, de dieren, en de mensen zelf. Dit werd bedoeld met deze meditatie: het voelen van deze verbinding en het gevoel van Eenheid. Wij zijn altijd Een geweest. Maar met jullie verschillende incarnaties zijn jullie doorgegaan met verschillende en andere richtingen op te gaan.

Ja, jullie hebben deze contracten gevolgd, de meesten van jullie. En ja, het is waar dat het tijd is om een einde te maken aan deze contracten. Wij zouden het zeker waarderen als jullie dit zouden doen omdat zij niet langer nodig zijn.

Live Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 5 / 25 mei 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 16 augustus 2018

Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 5
25 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 16 augustus 2018

Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Wij gaan nu weer het toneel op, maar niet voordat mijn partner zijn grap heeft verteld. Hij heeft zijn toon gezet en de mensen uit Wales zijn er blij mee.

Gegroet, lieve mensen, dit is boodschap nummer vijf.

Nu brengen wij deze boodschap, en deze hele groep boodschappen, dichter bij huis. Het Thuis van Yah-wee. Ik wil met jullie spreken over Lemurie. Voor degenen die hiervan nog niet hebben gehoord en zich dingen kunnen afvragen over de actualiteit hiervan, van de legende van Lemurie, van het kleine continent Mu, hebben wij het uitgelegd en uitgelegd. Het waren geen eilanden, maar door de magma omhoog gedrukte delen land door de onderzeese vulkanen. Na duizenden jaren werden dit zelfs bergen, de hoogste bergen op de planeet. Deze dingen zijn miljoenen jaren geleden ook gebeurd op de plek die jullie Yellowstone noemen. Maar dit was een berg, en een belangrijke piek want Lemurie was de woonplaats van de supermensen die op meerdere bergen die zij produceerden en waar zij woonden en zij spraken met de piek en onderwezen er, maar deze was speciaal omdat hij duizenden jaren geïsoleerd was. De mensen kwamen en gingen en kwamen en gingen voor deze leringen, zonder tussenkomst door wie dan ook. Het waren dus de puurste leringen voor de langste tijd. En uiteindelijk – en jullie vieren dit zelfs vandaag – waren er de supervrouwen die zich transformeerden en deden wat wij een bewustzijnspakket noemen.

Meer lezen >>>


Een Schrijven van de Schepper / 16 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
16 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

In Reactie......


Wat zal jouw reactie zijn vandaag?
In de komende paar dagen, weken en maanden zullen zich situaties voordoen
die je capaciteiten ten volle kunnen testen.
Het is misschien iets kleins en schijnbaar onbeduidend
of een enorme verandering in het leven.
Het belangrijkste om te onthouden is om te blijven ademen,
een stap terug te doen en na te denken over je reactie.

Zal het in lijn en passend zijn met de situatie op dat moment of zal het 'niet ter zaken' zijn?
Zul je eerlijk zijn tegen jezelf en anderen of zul je om het probleem heen draaien?
Ongeacht wat het is, je hebt altijd een keuze.
De mate van je ware groei is dat het antwoord in overeenstemming is met je bekwaamheid.
Denk er eens over na ...
(Glimlach)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Energetisch blijft het nog even intens / 16 augustus 2018 / Fran Tielemans

Energetisch blijft het nog even intens
 16 augustus 2018 / Fran Tielemans


Inderdaad, het blijft blijkbaar energetisch nog even intens.

Kan te maken hebben met de verhoging van de snelheid van de zonnewind, die stilaan het elektromagnetisch veld van de Aarde komt binnengewaaid, en vandaag of morgen misschien kan zorgen voor geomagnetische stormen.

Kan zeker te maken hebben met onze evolutie, die dit jaar echt wel in stroomversnelling komt, en dat proces begint altijd energetisch.

Dus je was zeker niet alleen wanneer je ook vandaag die loodzware vermoeidheid voelde, met misschien spier- en gewrichtspijnen, suizende oren, opgeblazen gevoel, hoofdpijn, emoties, duizeligheid, enz... Je hebt intussen misschien al ontdekt wat voor jou specifiek de meest aangewezen manier is om hiermee om te gaan. Wat werkt voor de ene, werkt misschien helemaal niet voor de andere, dus vertrouw vooral op je eigen wijsheid, ervaring, kennis en technieken. Dit laatste is trouwens ook het thema van deze maand.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/
Op deze dag van je leven / 16 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


16 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat als je denkt dat je niets te verliezen hebt, dan win je.
Als je denkt dat je iets te winnen hebt, verlies je.

Het drijft allemaal naar motivatie.
Waarom doe je wat jij nu aan het doen bent?
 Om verlies te voorkomen?
Om winst te behalen?
Beide keren de verkeerde reden.
Het leven gaat niet over winst-en-verlies.
Het leven gaat over zijn of niet zijn, uitdrukken of niet uitdrukken, wie je bent.

Doe geen dingen voor persoonlijk gewin.
 En doe geen dingen om persoonlijke schade te voorkomen.  
Doe dingen om persoonlijke authenticiteit te voelen.
Dan zal je leven zinvol zijn,  ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Het is duidelijk waarom je dit vandaag is verteld, ja?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl