Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 augustus 2018

Doe je mee op zaterdag 11 augustus om 11.11 uur – DE SLEUTEL TOT VRIJHEID MEDITATIE – / Therese Zumi / 9 augustus 2018

Doe je mee op zaterdag 11 augustus om 11.11 uur aan het oefenrondje voor de Event op het moment van de zonsverduistering? 

– DE SLEUTEL TOT VRIJHEID MEDITATIE –
 Therese Zumi / 9 augustus 2018

TZ: Waarom zeg ik dat dit het oefenrondje is voor de Event? Het kwam bij mij op toen ik de informatie herlas die Cobra gaf voor deze “Sleutel voor Vrijheid” meditatie. Ik geef toe dat toen ik het voor het eerst las ik niet voldoende de details heb gelezen waar hij de astrologische kaart uitlegde voor deze meditatie. Hier is wat hij zegt:

“De astrologische kaart voor onze meditatie laat een krachtig ‘grand trine’ zien tussen Eris in Aries, verduisterde Zon / Maan in Leo, en Vesta nabij het Galactische Centrum in Sagittarius, deze alle gelokaliseerd in de vuur dierenriemtekens. Op het moment van de verduistering zal de energie van elektrisch vuur van bevrijding stromen van het Galactische Centrum (de Pleroma) door het zonnestelsel en alle Galactische Commando Lichtkrachten, en via Eris en de Kuiper gordel worden doorgegeven, dan door Vesta en de asteroïdengordel, door de Maan (vooral Mersenius en Tycho maanbases van de Lichtkrachten), door de RM2m speciale task force ondergronds en dan door alle groepen die mediteren op de oppervlakte van de planeet. Daarom heeft onze meditatie op het moment van de verduistering een groot potentieel voor een doorbraak, aangezien het een moment is van een zeer gewenste verbinding met het Galactische Centrum.”Oproep aan U Lichtwerkers / Gepubliceerd 4 augustus 2018 / Door Ans Hoornweg

Oproep aan U Lichtwerkers
Gepubliceerd 4 augustus 2018 | Door Ans Hoornweg

Ondanks dat ik het gisteren heel erg druk had – en dus eigenlijk geen tijd had om te schrijven – kreeg ik toch de volgende boodschap door.

Ik hoorde zeggen: ‘Mensen van de Aarde. Wij hebben U en Moeder Aarde zo lief. Wij Lichtwerkers staan klaar om U te helpen met de Aarde, om haar nu en in de toekomstige zware tijden zoveel mogelijk in balans te houden.

Zij die gezegend zijn met het ‘talent’ om ons te zien en onze boodschappen te ontvangen heten wij van harte welkom, en hopen op Uw samenwerking met ons. Ontmoet ons in Uw dromen, hoor ons om U heen of raadpleeg Uw intuïtie, want op die manier kunnen wij Lichtwerkers samenwerken en iets doen voor U en Moeder Aarde. Echter, de mens moet vrijwillig zijn medewerking verlenen, want de ‘Wet van het Universum’ verbiedt ons om in te grijpen in Uw evolutie.

In Liefde groeten wij U, en weet dat wij er altijd voor U zijn in goede en in slechte tijden.”

Dit bericht kreeg ik van een Hemels Wezen of Lichtwerker door.

Dat overkomt mij niet alleen, want ik zie en hoor andere mensen in mijn omgeving die momenteel soortgelijke berichten ‘doorkrijgen’.

Aangezien we in een kritieke fase zitten heb ik het idee dat nu echt alle zeilen worden bijgezet, waarbij alle Lichtwerkers worden ingeschakeld om deze belangrijke boodschappen aan de mensheid door te geven.

Veel liefs, Ans


Nieuwsbrief van Berry Vincenta en Jenny Ketelaar. / Augustus 2018


Nieuwsbrief van  Berry Vincenta en Jenny Ketelaar. 
Augustus 2018

Beste nieuwsbrieflezers.

Langzamerhand komt de werk periode er weer aan voor ons en voor de meesten van jullie ook denken we.

Omdat er in deze tijd erg veel energetisch aan de hand is willen we graag in deze nieuwsbrief daaraan refereren.

Vandaag hebben we een blog geplaatst op de site en omdat niet iedereen hierop is geabonneerd plaatsen we deze alsnog hier.


Lieve  (blog)vrienden  en belangstellenden  van  onze werkzaamheden !

Het volgende bericht en beeld, wat ik ontving zijn van groot belang en daarom deel ik dit vandaag :

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 Augustus 2018 / via Shelley Young


Naarmate je meer vertrouwd raakt met het verschijnen als jouw authentieke zelf, word je veel consistenter voor mensen.

Hoe consistenter je bent, hoe veiliger je wordt voor anderen. Iedereen heeft een veel beter idee wat te verwachten, wat zorgt voor een mooie stroom van verbinding tussen jou en anderen. Dit is waarom het doen van je eigen innerlijke werk zo belangrijk is.

Het stelt je in staat te weten en te verschijnen als je ware zelf, waar mensen vervolgens geloofwaardiger op kunnen reageren.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlFamily Bulletin Augustus 2018 / Lee Carroll / 10 augustus 2018


Family Bulletin Augustus 2018
Lee Carroll
10 augustus 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Ik wil het kort even hebben over de manier waarop het overlijden van een vriend ons allemaal beïnvloedt.

In de laatste twee maanden heb ik drie vrienden verloren die ik echt graag mocht en waarvan ik wilde dat zij er “altijd” zouden zijn.

Kryon spreekt van een zeer compassievol systeem dat met transitie komt maar op het feitelijk punt van het verlies, en voor een tijdje daarna, is het een zeer emotionele tijd. Soms zijn er enkele zeer lege harten. Wat het bovennatuurlijke hiervan ook is, er is een tijd van rouw voor de achterblijvenden en proberen om het normale leven weer op te pakken. Dit zijn degenen waar wij energie naartoe kunnen sturen.

Een deel van mij wil altijd de echtgenoot of de kinderen geruststellen, maar ik bedenk mij dan dat het beter is om gewoon met hen te zitten en te huilen….. en dat is niet al teveel hulp!!!

Meer lezen >>>


Heavenletter 6399: Verlicht Alle Harten op de Aarde 3 Augustus 2018

Brief uit de Hemel
Verlicht Alle Harten op de Aarde
3 Augustus 2018


God zei:

Geliefden, Ik spreek in bloemrijke taal. Ik zeg: In bewoordingen van de wereld, reacties op alle zintuigen lijken allemaal belangrijk te blijven. Een menselijke baby kan niet leven zonder aangeraakt te worden. Onaangeraakt is ontbering.

Welk gebrek aan bedoeling is het om niet gezien en niet gehoord te worden en niet om op gereageerd te worden?  Welke verklaring van onwaardigheid doet dit?

Het is zelfs mogelijk dat geschreeuwd worden tegen, beter is dan helemaal geen blik.

Ieder van Mijn kinderen is een bewust wezen met gevoel. Hoe kunnen zielen worden aangepord zonder uitwisseling? Geheiligd is de uitwisseling van Licht. Zelfs twee wenken op de Aarde vullen het universum.

Een Schrijven van de Schepper /10 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
10 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Wordt....


Naarmate de tijd vordert en je verder gaat in deze verschuiving,
 zijn de dingen die je vroeger stoorden niet langer een probleem. 
De kleine ergernissen van het dagelijks leven worden onbelangrijk
en gemakkelijk terzijde gelegd omdat ze eerlijk gezegd niet meer uitmaakten. 
Wanneer je ervoor kiest om je aandacht te richten op de mooie
 en verbazingwekkende dingen op jullie Aardse vlak,
valt het negatieve weg, waardoor je steeds lichter en helderder wordt.
 Liefste ... dit is waar groei en leren allemaal om draait ! 
Het loslaten van lager vibrerende energieën
en 'verder gaan' is precies wat je moet doen! 
Stijg uit boven het geluid en wordt de jij die Het Universum altijd al heeft gekend.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 10 augustus 2018

NIEUWE MAAN EN ZONSVERDUISTERING 11 AUGUSTUS 2018 / 10 augustus 2018 / Petra Stam


NIEUWE MAAN EN ZONSVERDUISTERING 11 AUGUSTUS 2018
10 augustus 2018 / Petra Stam

De warmte en droogte maken het voor de natuur niet makkelijk; blaadjes worden losgelaten, grasvelden worden geel, polders verzilten. Maar begin augustus is het goudgele graan op het land wel gerijpt en klaar om te worden geoogst. De periode van de Graanmaan heeft het thema ‘overvloed en bestemming’. In de natuur groeit een beukennootje uit tot een beuk en is het de levenstaak van de bij om nectar te verzamelen. Wij kunnen onze eigen doelen stellen en als we het nodig achten, kunnen we deze bijstellen. Heb je (nog) een duidelijke bestemming voor ogen? Welke stappen zijn nog nodig om een gesteld doel te verwezenlijken? Welke blokkades houden jou weg bij je bestemming? Welke eerste resultaten heb je bereikt tijdens jouw groeiproces? 

De nieuwe maan is zowel het einde als het nieuwe begin van een cyclus. Het is een tijd van evaluatie (van oude gewoonten en gedragingen, situaties, contacten, etc.), loslaten en nieuwe voornemens. De Maan staat naast de Zon in Leeuw. Dit maakt spontaan, creatief, wekt de behoefte om jezelf te willen zijn en maakt eigenzinnig. Observeer jezelf, want de neiging om te overdrijven kan ook opspelen en die zorgt ervoor dat anderen je niet (meer) serieus nemen als je hierin te ver gaat. De Zon wordt voor een tweede keer gedeeltelijk verduisterd in deze zomer: de Maan staat tussen de Aarde en de Zon in waardoor er tijdelijk minder zonlicht naar de Aarde komt. Astrologisch betekent het dat er tijdelijk minder licht schijnt op je zelfbewustzijn, dat je een blinde vlek kunt hebben ten opzichte van de manier waarop jij jezelf tot uitdrukking wilt brengen. Hierover zal nieuwe kennis binnenstromen de komende maanden, een nieuw thema zal zijn intrede doen. Retrograde Mercurius staat heel dichtbij: denken en emoties liggen dicht bij elkaar, maar helder nadenken is lastiger als je emotioneel wordt geabsorbeerd door een situatie. Neem de tijd voor psychologisch onderzoek, want dat levert (sneller) nieuwe inzichten op.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 augustus 2018

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
10 augustus 2018

Jullie hebben zoveel om naar uit te kijken en we hebben jullie voldoende aanwijzingen gegeven, inclusief een beeld van waar jullie op afstevenen. Steeds opnieuw hebben we jullie geïnformeerd omtrent het feit dat de oude energie gestorven is en dat jullie niet langer door haar wetten gebonden zijn, maar de relatieve vrijheid bezitten om je eigen pad naar Ascentie te kiezen. Daaruit volgt dat de zaken zich ontwikkelen overeenkomstig de gebeurtenissen die op Aarde gaande zijn, waarbij aanmoediging wordt gegeven om jullie in de juiste richting te sturen. Uit de ogenschijnlijke chaos en onzekerheid die vandaag de dag bestaan, voltrekken zich veranderingen die een basis leggen voor een nieuwe kijk op het geheel met het uitgangspunt om permanente vrede op Aarde te vestigen.

Jullie kunnen niet in één dag volledige vrede bereiken omdat er veel is geweest en nog steeds is dat verheffing nodig heeft. Jullie kunnen echter gerust zijn dat, hoewel het niet gemakkelijk is geweest om de grond onder het duister en hun handlangers weg te slaan, er toch goede vooruitgang is geboekt en de zaken nu zouden moeten beginnen op hun plaats te vallen wat betreft de tijd van de herwaardering van de valuta. Dit blijft de sleutel tot het begin van vele positieve en welkome veranderingen die klaar staan om te worden geïntroduceerd. Er gebeurt veel buiten jullie gezichtsveld en om vele redenen, waaronder veiligheidsredenen, wordt dit geheim gehouden omdat het duister nog overal zit, waarbij zij echter niet allemaal meer een gevaar vormen voor jullie vrijheidsplannen.

Op deze dag van je leven / 10 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


10 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat Gods licht door jou heen schijnt wanneer
jouw licht op een ander schijnt.

De duisternis van de wereld kan verlicht worden door de gloed van jouw aanwezigheid -
doch moet je in jezelf geloven als de Bron van dat licht en die liefde.

De hele wereld wacht op jouw komst vandaag,
 rillend in zijn verdriet, op zoek naar jou voor warmte.
Kun je stralen voor diegenen die je vandaag aanraakt?
 Zul je dat doen?

Jouw antwoord zal meer voor jou bepalen dan het zal zijn voor hen.
Daarin zit Het Grote Geheim.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlLive Kryon Channeling: Glastonbury, Avalon Koor. 2 / 25 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 10 augustus 2018

Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 2
25 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 10 augustus 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, wij gaan verder.

Het verhaal over wat de Pleiadiers op deze planeet deden is opmerkelijk, een beetje ervan is bekend en een deel is onbekend, maar zal nog onthuld worden. Maar alles dat zij deden was in heiligheid voor jullie. Wat maakte deze mensen, supermensen? Was het datgene wat zij in zich hadden dat een ascensiestatus wordt genoemd? Zij hadden op hun planeet een hoger bewustzijn dat zij in hun Hoger Zelven nog verder in zichzelf hadden ontwikkeld. Zij waren zogezegd “multidimensionale bewustzijnspakketten.” Zij kwamen naar deze planeet om die te “zaaien” en jullie hetzelfde te geven.

Dit is het verhaal van Adam en Eva, hoewel…. een beetje anders. En wat zij deden, naast jullie als mensen te veranderen, zij zetten jullie op het spoor van heiligheid, van begrijpen, van licht en donker, van vrije keuze, maar wat zij als eerste deden was deze planeet in lijn brengen op een manier die voor jullie was/is. Zij brachten systemen op hun plaats en wij hebben jullie over een deel van deze systemen verteld. Maar met een van deze systemen – spectaculair – gaven zij Gaia bewustzijn. Jullie zouden uit de wouden lopen naar de schoonheid van de meren en de bergen en denken en voelen dat het altijd zo was geweest en toch voelen dat dit niet zo was. Dit gevoel dat jullie hebben, boomknuffelaars, werd gegeven door de Pleiadiers, dit is Gaia-bewustzijn. Zij spraken met de voorouders en gaven hen informatie. Het voedde jullie, gaf jullie water... dit was de lijn voor de mensheid, het WAS er voor de mensheid. Het Gaia-bewustzijn, lieve mensen, het gehele deel van jullie ontbreekt vandaag de dag op de planeet, als jullie dit hebben opgemerkt, behalve bij de Ouden.

Meer lezen >>>

Ashtar via Beatrice Madsen op 21 juli 2018 Channelaar: Beatrice Madsen / Per Staffan 22 juli 2018 / Geplaatst 10 augustus 2018


Ashtar
via Beatrice Madsen op 21 juli 2018
Channelaar: Beatrice Madsen
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Per Staffan 22 juli 2018
Geplaatst 10 augustus 2018

Wij kunnen jullie vreugde geven vanuit het feit dat de dingen vooruit gaan zoals de bedoeling is. Dit kan vreemd lijken in de huidige chaos, maar het lijkt ons dat de ontwikkelingen goed voldoen aan onze verwachtingen.

Met ieders ontwaak-krachten en het ontwaken dat nu aan de gang is marcheren wij gestaag voorwaarts. Jullie zitten in de voorhoede en jullie hebben een enorme klus. Ik wil dat jullie begrijpen dat wij dit steeds zien.  Wij kunnen zien dat jullie vechten voor het licht en gedachtestructuren hebben die zeggen dat jullie allemaal evenwaardig zijn en dat jullie je naasten dienen te helpen. Iedereen heeft het recht om te bestaan en wij ademen allemaal dezelfde lucht in en die dient schoon te zijn voor ons aller welzijn.

Vele mensen zijn verward omdat zij niet weten waaraan zij zich vast moeten houden met betrekking tot de religies en hun rollen. Er zijn vele mensen betrokken bij religieuze oorlogen die zich nu beginnen te realiseren dat het niet goed is om iemand aan te vallen vanwege zijn of haar religieuze overtuigingen. Dit kan in die mens een zeer moeilijke worsteling zijn omdat hen misschien al vanaf de jeugd is geleerd om zich te richten op het doden van degenen die niet op dezelfde manier denken of geloven.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /10 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 Augustus 2018 / via Shelley Young


Mensen hebben de neiging heel moeilijk voor zichzelf te zijn. We zouden graag zien dat je een nieuwe oefening gaat doen - je successen vieren voordat je
 's nachts gaat slapen.

Bekijk gewoon, als je in je bed klimt, het goede dat je de hele dag hebt gedaan. Het beste wat je deed was misschien gewoon 's morgens vroeg opstaan ​​en de dag tegemoet zien, maar dat is nog steeds een succes en kan worden gevierd. Het kan zijn dat je een vriend hebt gebeld en hem hebt aangemoedigd. Je hebt misschien liefde getoond aan je familie. Je had simpelweg een deur kunnen openhouden voor een andere, wat een eenvoudige dienst is. Misschien heb je gemediteerd met een focus op vrede.

Er zijn zoveel manieren waarop je je aangeboren goedheid uitstraalt die je niet eens herkent! Een moment nemen om die dingen te erkennen is een daad van liefde en dankbaarheid voor jezelf, en creëert een heerlijke energie van zelfacceptatie om je dag te eindigen. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Innerlijk leiderschap door integratie van mannelijk en vrouwelijk / 8 augustus 2018 / Gerrit Gielen


Innerlijk leiderschap door integratie van mannelijk en vrouwelijk
8 augustus 2018 / Gerrit Gielen

Innerlijk leiderschap: wat is dat?
Stel je voor: je ligt ’s nachts wakker in bed. Je wilt slapen, maar dat lukt niet. Er is overdag te veel stress geweest, je zit vol angsten en zorgen. In je hoofd blijft het maar malen. Je kijkt voortdurend op de klok.

Daardoor komt er nog een zorg bij: dat je te weinig slaap krijgt. Het is je duidelijk: morgen zal ik me nog ellendiger voelen. Want wat ik nu voor mezelf wil – slapen - lukt simpelweg niet. 

Op het moment dat je in bed ligt, heb je in feite weinig te maken met die stressvolle wereld.

Je hebt immers, als het goed is, de juiste omstandigheden gecreëerd om je terug te trekken uit die wereld.
Maar de stilte confronteert je des te sterker met je innerlijke wereld. Nu dringen je angsten zich in volle sterkte aan je op en lig je te piekeren en te malen. Je zorgelijkheid verhindert dat je ongestoord kunt slapen. En ook al wéét je dit, helpt dit weten je niet om tot rust te komen en de broodnodige slaap te krijgen.  

Een Schrijven van de Schepper / 9 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
9 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,
  Zuiver!


Een vriendelijke herinnering…

Manifestatie gebeurt elke dag steeds sneller! 
Positief of negatief; jouw wens is het bevel van Het Universum. 
Geweldige en wonderbaarlijke dingen wachten op je
dus neem vandaag nog een paar momenten
en denk echt na over wat je wilt. 
Als manifestatie een slot op een deur is ... wat is dan de sleutel? 
Het zit in jou! 
Met pure liefde, zuivere gedachten en pure intentie is alles mogelijk.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 9 augustus 2018

Laten wij vrienden zijn (Deel 1) Een boodschap van Neale Donald Walsch / Vrijdag 8 juni 2018. Geplaatst 9 augustus 2018


Laten wij vrienden zijn (Deel 1)
Een boodschap van Neale Donald Walsch
Vrijdag 8 juni 2018. Geplaatst 9 augustus 2018
Vertaald vanuit het Engels door Henk Steur
Mijn lieve vrienden...

Ik hoop en vertrouw erop dat jullie een heerlijke week hebben gehad. Laten wij zeggen dat het belangrijk is dat wij vrienden zijn.

Wees vrienden met iedereen.

Wees vriend(in) van je echtgeno(o)t(e), van je kinderen, van je relaties, je buren en je collega’s. En ja, wees zelfs vrienden van je vijanden.

Wees…..gewoon vrienden.

Een van de meest prikkelende kritieken die ik ooit ontving was toen iemand waarmee ik ooit was getrouwd en waar ik waarlijk en innig van hield, eens tegen mij zei: “Jij behandelt jouw vrienden beter dan mij!”

Ik heb dit nooit vergeten omdat ik wist dat het waar was. Het is absoluut waar dat ik meer tolerantie had, meer geduld met, meer toegevend was aangaande het gedrag van mijn vrienden dan met degene waarmee ik mijn leven deelde.


Sheldan Nidle - 7 augustus 2018


Sheldan Nidle
- voor de spirituele hiërarchie en de Galactische Federatie -
7 augustus 2018

Dratzo! We bereiken snel het punt waarop een tijd van ontknoping mogelijk wordt. De Alliantie, inclusief onze aardse bondgenoten, beseft hoe dichtbij we aan de rand zijn van ons lang gezochte doel. De verschillende groepen van onze aardse bondgenoten beginnen eindelijk te begrijpen dat de benarde situatie van deze wereld moet worden opgevangen. Naarmate het bewustzijn in dit rijk toeneemt, verandert het financiële systeem en moet de nieuwe welvaart worden onthuld. De tijd is rijp om deze veranderingen te manifesteren en aan u uit te leggen. Het welvaartsplan is slechts een instrument om uw dromen te verwezenlijken. Gebruik deze machtsymbolen om je wereld een wereld van vrede en harmonie te maken.

Terwijl Gaia zich naar haar nieuwe realiteit toe beweegt, vergeet nooit wie jullie zijn en dat jullie Eén worden. Nooit eerder was de mensheid van de aarde in staat om de zegen te overwegen om zichzelf te bevrijden van alle kwalen die hen geplaagd hebben sinds de zondvloed van bijna 10 millennia geleden. Jullie moeten snel een nieuw perspectief ontwikkelen waarmee jullie je groeiende bewustzijn kunnen gebruiken om elke cultuur op het oppervlak van Gaia te wijzigen. Deze nieuwe mondiale Interfusion van de mensheid is het decor voor onze aankomst. Ten slotte kunnen jullie stoppen met het geloven van de regelrechte leugens van de cabal, en de Regering kan een formeel einde maken aan de UFO-doofpot en jullie voorbereiden op onze komst. Dit is om ons in staat te stellen een reeks uitzendingen uit te zenden zodat jullie de waarheid over ons bestaan te weten komen.

Op deze dag van je leven / 9 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


9 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de goedheid in jouw leven niet naar jou toe komt
van iemand anders. Als je dit ziet, zul je vrij zijn.

Er is geen reden en het is niet nodig om  een ander te "beïnvloeden",
of te proberen in hun goede gratie te blijven.
Blijf in je jezelf, door jezelf niet te verraden.
 Zeg gewoon je waarheid, met zachtheid en liefde.

En heb moed, want wat je zoekt is niet buiten je.
Het is geen geschenk van een andere persoon.
Het is van jou - om te geven, niet om te verkrijgen.
Laat daarom niemand je in gijzeling houden.
Niet je partner, niet je baas, niet je familie ... en zeker niet jouw God.

Je weet nu precies waarom je dit bericht hebt ontvangen
vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl