Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 augustus 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 28 juli 2018

Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
28 juli 2018

Blossom: Hallo daar! Meteen maar beginnen vandaag! U heeft onlangs en in het verleden gesproken over 'Luisteren naar onze Waarheid, binnen in ons', wanneer we informatie tegenkomen die mogelijk fake news (nep nieuws) kan zijn. In mijn laatste nieuwsbrief heb ik een link geplaatst met betrekking tot nieuws dat een enorme doos van pandora kon/zou kunnen zijn. Ik heb persoonlijk geen enkele gehechtheid aan politiek. Voor mij is dat als een vreemde taal en ik kan nooit enige informatie onthouden die ik gehoord heb. Daarom kon ik niet zeggen dat ik wist of dit specifieke artikel Waar was of niet. Enkel een mogelijkheid van 'Misschien is dat waar u het over heeft gehad'. WELNU! De reacties die ik ontving hebben voor onomstotelijk vastgesteld dat A) De Waarheid van één persoon verschilt heel erg van die van iemand anders. En B) in het algemeen gesproken zijn wij beslist niet klaar om vergeving te schenken en Liefde te sturen aan diegenen, waar we niet zo blij mee zijn! Daarom, lieve vrienden 'die op de hoogte zijn' … HOE WETEN WIJ wat Waarheid is – en wat niet?

Federatie van het Licht: Zoals altijd beginnen wij met u welkom te heten, lieve Blossom, en allen die genieten van onze gesprekken met u. Dit is inderdaad een onderwerp dat voor verwarring zorgt. In deze fase van Het Spel, is er geen herkenning van Waarheid uit één of andere bron, noch is er een erkenning van Waarheid uit één of andere bron. Hetgeen geplaatst wordt in uw social media, is een dusdanige mengeling van 'trucs', dat wij uw kwetsbaarheid begrijpen. Daarom vragen wij u om u naar binnen te keren.

Een Schrijven van de Schepper / 3 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
3 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Stille Tijd


Tijdens de stilte tussen grote golven van energie en verandering, kun je,
in plaats van een moment te nemen om jezelf bijeen te rapen,
naar iets zoeken om de leemte op te vullen.

Constant bezig zijn legt beslag op je tijd maar zal je misschien niet altijd van dienst zijn.
 Er is een reden waarom Het Universum tijd voor reflectie biedt ...
 het lichaam / geest / ziel moet het 'doen' loslaten en ontspannen in 'zijn'.

Vreugde wacht op je in de stilte!
Raak niet dusdanig verstrikt in de drukte van de reis dat je de reis zelf vergeet.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 Augustus 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, de elementen van geloof en vertrouwen, wanneer ze samen worden gebruikt, creëren acceptatie en toelaten. Acceptatie en toestaan creëren vrede en geduld. Zoveel van jullie hebben de wens om minder weerstand en meer vrede in je leven te ervaren. We stellen voor dat je de fundamentele energieën begrijpt die essentieel zijn voor die elementen en je eerst daarop focussen, wat de deur opent naar wat je zoekt. Simpel gesteld, het verdiepen van je geloof en vertrouwen en vrede en geduld zullen vanzelfsprekend volgen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHet brullen van de leeuw. Laat je zien. / 2 augustus 2018 / Luc van Ewijk

Het brullen van de leeuw. Laat je zien.
2 augustus 2018 / Luc van Ewijk

Je voelt de leeuw brullen. Het is tijd om gezien te worden. Laat jezelf zien. Laat je licht schijnen. Ongeacht wat.

Het is tijd om onze plek op te eisen. De aandacht die we verdienen. Dat doe je door jouw woorden te gebruiken.

Omdat onze tijd eraan komt. Energie brand enorme in je. Een enorme kracht die je wilt gebruiken.

Vuur waarmee we het oude kunnen verbranden. En uit de puinhopen ervan bouwen we een mooie nieuwe wereld.

Een paradijs omdat het leven er fijn en heerlijk is. Leven met je hart maakt je leven als de zon. Licht fijn en warm en ook nog energierijk.

Je ziet je toekomst omdat je die  kan voelen. En kan zien zonder met je ogen te kijken. Zien omdat je in je licht staat. En niks je zicht verduisterd.

Geen macht en onderdrukking maar kracht en liefde dat is wat de toon slaat. Niet stilstand maar vooruitgang.

Niet het eeuwig rad van plezier en dwaasheid. Maar van kennis en weten. Want alleen dan zullen we vooruitgang kennen.

http://www.mindstroom.nl/


Op deze dag van je leven / 3 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch

3 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wanneer je het licht ziet aan het eind van de tunnel,
het niet heilzaam is om uit te gaan en meer tunnels te bouwen.

Het was John Quinton die opmerkte dat politici dat wel doen dat.
Misschien heb je jezelf erop betrapt dat je het ook hebt gedaan.
Net wanneer dingen eruit zien dat ze beter worden,
 begin je meer dingen te zien die "niet kloppen"of "fout kunnen gaan."

Het Universum is in wezen een vriendelijke plek.
Zo vriendelijk, dat het je zelfs precies zal geven wat je ervan verwacht.

Is dat niet geweldig?
Natuurlijk, hangt het af van wat je verwacht ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlvrijdag 3 augustus 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 3 augustus 2018


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
3 augustus 2018

Er zijn / komen zoveel hartverwarmende boodschappen via Kryon door dat ik gemakkelijk elke week samenvattingen ervan zou kunnen bijvoegen. Ik wil waar mogelijk echter proberen mijn normale manier van het aandragen ervan, iedere 4 weken, vast te houden, maar zo af en toe voel ik de drang om een relatief korte samenvatting in te voegen. De aanhaling die nu volgt is, buiten een aantal kleine aanpassingen, een volledige weergave. Voor eenieder die deze boodschap graag wil beluisteren; het maakt deel uit van een ietwat andere indeling dan gebruikelijk omdat er eerst een introductie wordt gedaan alvorens Kryon begint te spreken bij 12.06 minuten om aan het einde te worden gevolgd door nog een boodschap van Kryon, die eindigt bij 57.40 minuten. 

KRYON: WIE JULLIE DENKEN DAT JE BENT

Je ziel bevindt zich binnenin je en rondom je, gezeteld zijn in God is op een bepaalde mysterieuze manier de schoonheid van de Schepper van alles en het is een Eenheid die jou, of het land waarin je leeft, overstijgt; het is een Eenheid met de lucht, die eveneens van de Schepper is, die je inademt en als je in staat bent alles wat je werd verteld los te laten, dan is dit de manier waarop het werkt, dit is wat je kunt verwachten en het volgende dient zich aan als je het loslaat. Ik zou jullie graag iets willen vertellen, dat je kunt beginnen een waarheid op te bouwen die veel verder gaat dan dat iemand je ooit heeft verteld en je zou het kunnen noemen: ‘de “dit draagt je naam-waarheid” omdat het de waarheid van jou is. En mocht je hierover vragen hebben en de metaforische spiertest zou willen doen, doe dat dan.

Er was eens een lange hete zomer … / 2 Augustus 2018 / Jacqueline

Er was eens een lange hete zomer …
2 Augustus 2018 / Jacqueline

Na drie fascinerende en inspirerende Galactic Love Parties (GLP) afgelopen juni, heb ik (Jacqueline) in juli een doorstart gemaakt met de wekelijkse Sisterhood of the Rose (SotR) bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zien op het verankeren van de energie van de Godin van het Licht, de energie van Liefde, Zorgzaamheid en Compassie, in het zuiden van ons mooie lage land!


Sisterhood of the Rose
In juli en augustus organiseer ik iedere zaterdag van 11 tot 1 uur ’s middags een reguliere SotR-bijeenkomst bij mij thuis. Ten aanzien van deelname voor de SotR-bijeenkomsten was mijn hoop: als ik minimaal 3 personen bij elkaar krijg iedere week, dan kan ik hier de energie van de Godin van Licht verankeren. Inmiddels heb ik al vier hele mooie en drukke bijeenkomsten erop zitten. Tijdens de tweede bijeenkomst op 14 juli, vol in de zomervakantie, had ik zelfs een mooie groep van 10 mensen bij elkaar. Met veel ex-GLP participanten die weer even terugkwamen om ‘op te laden’ ;-). Omdat het warme, beter gezegd, hete weer maar blijft aanhouden, doen we alle oefeningen, meditaties etc. nog altijd fijn buiten in de tuin.

Nooit te jong om te leren
14 juli was ook de eerste keer dat mijn jongste Rozenzuster haar introductie maakte. Zij is namelijk 8 jaar jong! Maar leeftijd bedriegt, want ze is een Kristalkind en heel wijs voor haar jaren. Ze is de kleindochter van een van mijn dierbaarste Zusters.
Voor die dag had ik een mini GLP-programma gepland, inclusief het Embracing as Angels (elkaar individueel als Engelen omarmen). Hierbij zijn we allemaal voor haar op de knieën gegaan. Ze heeft met grote toewijding en enthousiasme alles meegedaan. Inmiddels kan oma niet meer zonder kleindochter naar onze Sisterhood of the Rose bijeenkomst komen. Afgelopen week vroeg ze haar nog: “Omi, ik ben nu toch ook een Sister of the Rose?” En natuurlijk is ze dat.

“De KRACHT van GELOVEN” / 2 augustus 2018 / via Astrid Klaver de Vries


Aangeboden door GOD en Zijn Helpers,
met als Thema:
  
“De KRACHT van GELOVEN”
2 augustus 2018 / via Astrid

“Voor Mijn lieve mensen,

Gelóven.
Wat stelt dàt vóór?..
Gelóven is een Werkwoord, een héél moeilijk Werkwoord dat voor véél mensen in de Prullenbak ligt.
Want mensen willen BEST gelóven als zij dan éérst maar zíen.

Maar Gelóven draait om iets héél ANDERS.
Gelóven is GEBASEERD op je Toekomst, is totáál TOEKOMSTGERICHT.
Geloven heeft niets te maken met Bewijzen; Geloven vraagt van jou om ÀL JE ONZEKERHEID aan de Kant te zetten en je óver te geven áán.
Want alleen dàn kun je tot Overgave komen om te kunnen gaan zíen.
Want ZÍEN is Heiligdom.
ZÍEN véél KRACHT en MOEITE en komt je NIET AANWAAIEN.
ZIEN VEREIST EEN VOLLEDIG VERTROUWEN.
Een Vertrouwen in de Toekomst, een Vertrouwen in God ’s Woord.

Tja, da ’s mooi.
En hoe dóe je dat dan?

JEZELF OVERWINNEN!
En NIET MEER dan dat!

Dàt betekent
ALLES UIT HANDEN GEVEN EN DÀN MAAR KÍJKEN WAT ER VAN KÓMT.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 Augustus 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, overgave is het beginpunt van de stroming en een activering, zo je wilt, van je gidsen en helpers en de energetische ondersteuning van Het Universum. Het laat jullie intentie zien om in de voorwaartse beweging te stappen. Zich overgeven en dan niet bereid zijn om te veranderen lijkt veel op het plaatsen van een bestemming in jullie gps, waarna jullie vervolgens je auto nooit in beweging te brengen.

Begrijp dat overgave de eerste stap is. Bereid zijn om geleid te worden, het pad te volgen dat zich dan ontvouwt, is de actie fase waaraan jullie moeten deelnemen. Wees niet bang om een ​​verkeerde richting te kiezen, want de stroming zal jullie omhoog brengen en jullie leiden naar waar je ziel wenst te zijn.  Jullie kunnen het niet verkeerd krijgen.


Adoukay Gepubliceerd 31 juli 2018 | Door Ans Hoornweg

Adoukay

Gepubliceerd 31 juli 2018 | Door Ans Hoornweg

Toen ik, heel vroeg in de ochtend, mijn hondje Chua uitliet zag ik, vlak bij het bos en net boven de grond, een laaghangende ‘mistwolk’ van ongeveer 6 X 6 meter. Nieuwsgierig als ik ben ging ik er gelijk op af, en toen ik de mistwolk binnenliep zag ik daar vijf menselijke schimmen voor me lopen; ze liepen van me weg en natuurlijk liep ik er achteraan.

Opeens zag ik in de verte enorme, zeer oude tempelcomplexen verschijnen. Deze tempels waren volledig overwoekerd door allerlei planten, maar het vreemde was dat hoe dichter ik bij die tempels kwam hoe minder de begroeiing werd – het leek wel of de planten wegsmolten – en niet veel later doemden de kolossale tempels in hun volle pracht en schoonheid voor mij op.

Op dat moment zag ik dat de 5 schimmen, die nog steeds voor mij uit liepen, ook meer vorm hadden gekregen. Het bleken boeddhistische monniken – herkenbaar door hun prachtige oranje/rode gewaden – en gezamenlijk liepen ze één van die tempels binnen. Het leek wel of die monniken zo vanuit de toekomst het verleden inliepen, of was het juist andersom? Ik weet het niet. Ikzelf was alleen maar toeschouwer van dit alles en kon die prachtige tempels niet binnengaan.


DE ENERGIE VAN AUGUSTUS / 1 augustus 2018 / Door Fran Tielemans

DE ENERGIE VAN AUGUSTUS
1 augustus 2018 / Door Fran Tielemans

Bij het begin van augustus ben je nog volop aan het recupereren van alle energetische/emotionele/mentale heftigheid van de voorbije weken. Gisteren sloten we een 9-maandencyclus af, om te beginnen aan een nieuwe fase in dit jaar. Het is dan ook goed dat je deze maand niet halsoverkop in allerlei activiteiten of een overload aan plannen duikt, maar dat je heel goed centert, kijkt van waar je komt, en waar je heen wilt. Ook Uranus loopt vanaf 7 augustus retrograde, dus er is nog altijd veel afremming aanwezig.

De 10/1-trilling van deze maand geeft je impulsen om nieuwe aspecten van je Zelf te ontdekken of te ontplooien, om nieuwe dingen uit te proberen, om verandering aan te brengen daar waar je de voorbije tijd in een sleur geraakt was, en om te onderzoeken waar een koerswijziging nodig is.

Het is een maand van heroriëntatie, waarbij je de waardevolle, voor jou essentiële dingen zal behouden, maar ook nog veel los zal laten. Het is goed om voldoende tijd te nemen om stil te worden, en goed te voelen wat je hoogste doelen zijn. Dit is een tijd waar je hogere wil in conflict kan zijn met je lagere wil. Je weet diep in jou vaak wat goed voor je is, wat je vanuit hart en ziel wenst.

Op deze dag van je leven / 2 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch


2 Augustus 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de toekomst helderder is dan ooit.
Niet alleen de toekomst van de mensheid,
maar die van jouw, persoonlijk.

Dingen zijn veranderd. De energie is anders.
Je kan het voelen als je je diep afstemt.
Deze verandering is niet jouw verbeeldingskracht,
 noch is het alleen maar op een nationaal of wereldwijd niveau.
Er is een verandering binnenin jou.

Voel het vandaag en gebruik het om je voort te bewegen
naar een wonderbaarlijke morgen.
In feite, doe het beter dan de energie voelen.
WEES de energie. WEES zijn Bron.
Bekijk dan de staat van de verandering in je eigen leven.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper 2 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,


 Een Schrijven van de Schepper
2 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

” Speel! ”


Waar is je speeltijd gebleven?
Mijn liefste, met al het harde werk dat je hebt gedaan,
moet er ook een gelijke hoeveelheid speelruimte zijn
omdat het van vitaal belang is voor de gezondheid van je ziel.
 In plaats van het spelen van de speelse jij te blokkeren, laat hem/haar er uit!
Zing, dans, teken, lach echt hardop, rol in het gras, blaas bellen,
 zwem, geniet van je menselijk lichaam!
Er is niets kinderachtig aan het spelen ... het is een deel van je natuur.
Door speeltijd te ontkennen, ontzeg je een prachtig deel van het bestaan
en waarom je ervoor koos om hier te zijn.
Geef jezelf dit prachtige cadeau!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldonderdag 2 augustus 2018

Aartsengel Michaël: Het Verhogen van Jullie Persoonlijke Essentie van GOD / 1 Augustus 2018 / via Ronna Hermans

Het Verhogen van Jullie Persoonlijke Essentie van GOD
1 Augustus 2018

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL *LM-8-2018
Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster

Geliefde Meesters,
De adem van de Schepper is de brandstof van bestaan en jullie zijn de vlam die het voedt. Het is belangrijk dat jullie begrijpen dat jullie je individuele ZONLICHT ontwikkelen, wat een reflectie is van jullie eigen Essentie van GOD.

Het menselijke intellectuele denkproces moet voorbij de beperkingen van de taal evolueren. Er is een enorme schat aan informatie in afwachting voor de mensheid via inspiratie. Jullie moeten de intuïtieve vermogens ontwikkelen om de wijsheid van de Goddelijke Blauwdruk voor het Aquariustijdperk te ontvangen, die nu via de Twaalf Galactische Stralen van kosmisch bewustzijn worden uitge-STRAALD- van onze Vader/Moeder God. Het zal niet van buiten jullie komen. Het zal opwellen in jullie eigen Heilige Geest en Heilig Hart. Jullie moeten reiken en het (be)grijpen, want het zal niet naar beneden komen in de uitwasemingen van de Aardse vlakken en jullie opzoeken.

Volwassen spiritualiteit is geen onbewuste ervaring. Jullie moeten een zelfonderhoudende Goddelijkheid ontwikkelen, waarbij jullie voortdurend de rijke Pranische Adem van Leven / Adamantine Deeltjes van Schepperessentie inademen, zodat jullie spiritueel voedsel van de Rivier van Leven ontvangen via het Achtste Chakra, jullie Zielster.

De krachtige Adem van de Oneindigheid opent de paden die naar de multidimensionale niveaus van Schepperbewustzijn leiden. Jullie moeten jullie innerlijke perspectief verbreden terwijl jullie geleidelijk jullie manier van denken en waarnemen veranderen. De Geest van de Schepper kan niet geïsoleerd worden. De geest doordringt alles wat er bestaat tot op zekere hoogte. Jullie moeten jullie bewustzijn uitbreiden om de grootsheid van de Schepping te incorporeren.


“AANVAARDING” van dit Leven / Aangeboden door Astrid Klaver de Vries

Aangeboden door Astrid,
met als Thema:

“AANVAARDING”
van dit Leven

“Ik aanvaard dit Leven
dat ik hier ben gekomen
om Mijn ZIJN Uiting te geven

Ik aanvaard mijn hele Hebben en Houwen
dat ik meedraag
om herinnerd te worden aan Mijn Eigen Kunnen

Ik aanvaard dat ik GEZIEN mag worden
in àl Mijn Facetten
HELEMAAL

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 Augustus 2018 / via Shelley Young


We willen je eraan herinneren dat jouw stroming een stuurwiel heeft. Het wordt dankbaarheid genoemd. Wanneer energieën bijzonder intens zijn, kan het gemakkelijk zijn om gefocust te raken op jouw ongerief en vergeet je de zeer belangrijke tool van dankbaarheid te gebruiken, waardoor je helemaal uit controle kunt raken.

Wanneer je ervoor kiest om te zien wat voor jou werkt, stap je niet alleen terug naar co-creatie door het geven van vitale feedback aan het Universum, je schakelt ook om van weerstand naar acceptatie, wat onmiddellijk meer comfort en vrede creëert in je huidige moment. Je zult er versteld van staan te ontdekken hoeveel een eenvoudig, oprecht dankgebed de ziel kan kalmeren.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Je lichaam als routekaart naar verlichting / 31 juli 2018 / Gerrit Gielen

Je lichaam als routekaart naar verlichting
31 juli 2018 / Gerrit Gielen

Het lichaam als routekaart naar verlichting. Dat lijkt in strijd met veel spirituele literatuur die over onthechting van het aardse gaat. Daarin wordt verlichting voorgesteld als iets dat we alleen kunnen bereiken via een ascetisch leven waarin we onze aardse en lichamelijke behoeftes volledig los weten te laten.

Het aardse wordt voorgesteld als een slechte, zelfs duivelse invloed die ons mensen probeert te corrumperen. 

Zowel in het oosten als westen komen we deze visie tegen: boven is goed, beneden is slecht. We bereiken het Nirwana door volledige onthechting van het aardse. Boven is het rijk van God, beneden het rijk van de duivel. Genieten van het leven op aarde doet ons afdwalen van het geestelijke pad: het is de brede weg naar de hel. Gij zult werken in het zweet uws aanschijns.

In het calvinistische Nederland hangen deze gedachten nog steeds in de lucht. Vrijwel iedereen wordt er in meerdere of mindere mate door beïnvloed. Allemaal hebben we een beetje het gevoel dat luieren slecht is. Zelfs als we op vakantie zijn, hebben we nog het gevoel dat we veel moeten doen, veel moeten zien. Anders is de vakantie verspild. Ledigheid is des duivels oorkussen.

Dagtekst van Donderdag 2 Augustus 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 2 Augustus 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het Vuur dat onze psychische tumoren doet smelten -

"Alle mensen worden geboren met gebreken, ondeugden en afwijkingen op het fysieke, morele of intellectuele vlak. Het zijn meer of minder ernstige gebreken, maar ze hebben steeds dezelfde oorzaak: in vorige levens heeft iedereen door onwetendheid, fouten begaan die opgestapeld werden, gecondenseerd en gestold zijn tot ze een soort tumor vormden, en zo wordt men nu geconfronteerd met een weerspannig materiaal. Wat kan je dan doen? Gebruik het omgekeerde proces: laat deze tumoren smelten door hen bloot te stellen aan het vuur van de geest om er zuiverdere en harmonieuzere vormen en uitingen van te maken.

Om zijn temperament, zijn neigingen, zijn gewoonten en zelfs zijn erfelijkheid te transformeren en om te vormen, moet de mens een beroep doen op het hemelse vuur. Wanneer hij het aangetrokken heeft, moet hij dit vuur onderhouden om die duistere materie in hem te doen smelten. En daarna werkt hij in gedachten onvermoeibaar in op deze gezuiverde materie om in zichzelf nieuwe vormen te creëren."


Omraam Mikhael Aivanhov


De Arcturianen: ÉÉN WORDEN / via Suzanne Lie, 28 juli 2018

De Arcturianen:
ÉÉN WORDEN
via Suzanne Lie, 28 juli 2018
           
We staan aan het einde om het begin te zien
En dromen over een Aarde waar AL het leven aan het winnen is

Niemand is hongerig. Niemand is arm
Niemand is hebzuchtig en niemand wil meer

We dromen van een Aarde waar het land en de zee
ÉÉN WORDEN met de mensen, zoals jullie en zoals ik

Op deze Aarde zijn wij ÉÉN met de rotsen en de bomen
en praten met de hele natuur via het land en de bries

Als wij onze zinnen openen naar lieve Moeder Aarde
Bieden wij een platvorm aan waar we bewust kunnen zijn van geboorte

Deze geboorte geeft aan ons, een wereld gevuld met mysterie
En bied een theater aan waar wij geschiedenis kunnen creëren

Maar geschiedenis is afgelopen, de toekomst is NU
We weten dat wij een planeet zijn, maar niet precies hoe

Iets binnen ons herinnert zich een overeenkomst
Welke wij lang geleden maakten, voordat wij “echt” waren


Een Schrijven van de Schepper / 1 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 Augustus 2018 / door Jennifer Farley,

” De waarheid spreken
door jouw hart ”


Er is momenteel veel informatie uit veel verschillende bronnen in jouw wereld. 
Sommige zullen resoneren met jou en anderen zullen een dissonantie hebben. 
Sommigen zullen de waarheid tot jouw hart spreken en anderen niet.
 Bij het zoeken naar jouw meest ware pad, beoefen je onderscheidingsvermogen. 
Het is het beste om naar te luisteren en 'je gevoel te volgen' ...
ga naar wat goed voor je voelt.
Accepteer of ontken, het is altijd jouw keuze geweest!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl