Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 juli 2018

De Duivel Zakte Af naar . . . . . Alaska? / Maandag 23 Juli, 2018 / Door Anna Von Reitz

De Duivel Zakte Af naar . . . . . Alaska?
Maandag 23 Juli, 2018 / Door Anna Von Reitz

Wij wonnen dus uiteindelijk onze zaak.Donald Trump zette teams juristen, archivarissen en historici op alle informatie die wij hem hebben aangeleverd en raad eens wat? Wij gaan vrijuit. Alles wat wij naar voren hebben gebracht is bewezen, nauwkeurig vastgesteld en ingebonden met een lint, volledig met alle onderzoek en jurisprudentie en historische documentatie.  Beschouw dat zover als gedaan en voorbij.

President Trump weet nu --- ondubbelzinnig --- wat er mis is, wat het spel is, wat het spel al geruime tijd geweest is, wie verantwoordelijk is en van wat hij tot zo ver al gedaan heeft, hij maakt snel werk van de zaak. Maar hij kan dat niet alleen.

Zien jullie, hij werkt vanaf de “federale kant” van het hek. Hij heeft onze hulp nodig die van de kant van de staten en de mensen komt om hem halverwege tegemoet te komen. Ik heb al iedereen aangepord om zijn politieke status te corrigeren en zich bij zijn Wetgevende Vergadering aan te sluiten, dus zal ik dit onderwerp niet meer aanroeren. Althans niet vandaag.


Over de drie verduisteringen van juli en augustus 2018 /27 juli 2018 / Manuela van der Knaap

Over de drie verduisteringen van juli en augustus 2018
27 juli 2018 /  Manuela van der Knaap

 
In dit artikel kun je lezen over de bijzondere situatie rondom de drie verduisteringen van deze zomer. Iedere verduistering is apart omschreven. Verduisteringen zijn ankermomenten in de tijd voor kosmische energieën en werken soms jaren door, maar minimaal een half jaar. Er is ook nog een komeet die door de dampkring gaat. Het is zo alles bij elkaar toch echt serieus een pittig stel. Er zit weer veel actualiteit in het artikel over de veranderingen op Aarde, kantelen van de magnetisch polen, dit keer speciale aandacht voor de horoscoop van Nederland, omdat er een speciale activatie is van de kernkwaliteit van Nederland en haar functie in het bouwen van de basis voor het Watermantijdperk. En natuurlijk ook aandacht voor het persoonlijke proces.

Onderaan het artikel staat een samenvatting. Direct hieronder heb ik per verduistering een korte opsomming gemaakt, zodat je inzicht krijgt in de onderwerpen. In het artikel zijn de collectieve trends en persoonlijke processen van dit moment verder uitgediept. Ik wens je veel leesplezier...

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 Juli 2018 / via Shelley Young


Met jouw bewustzijn, raden wij je aan om aandacht te besteden aan hoe vaak jij jezelf of anderen als verkeerd beschouwt. Je zult verbaasd zijn om te ontdekken dat het veel vaker is dan je denkt. Dit is een goede indicatie van hoeveel weerstand je nog steeds ervaart ten opzichte van het leven.

Om hier uit te komen, wil je misschien gewoon observeren wanneer je in die gewoonte vervalt en dan opnieuw focussen. Je zou een affirmatie kunnen proberen die goed voor je voelt. Je zou kunnen proberen: "We zijn allemaal geliefde aspecten van de Bron." "God leidt me nu." "We doen allemaal ons best." "We zitten hier allemaal samen in." "Iedereen is de meester van hun een eigen pad." "Iedereen heeft zijn eigen aangeboren wijsheid en de hulp van gidsen en helpers." "Ik vertrouw op de ontplooiing. " "Ik kies ervoor te onthouden wie ik werkelijk ben."

Aartsengel Michaël en de raad van Engelen: "Kosmische spiralen va Licht verhogen het grote ontwaken" / via Goldenlight / geplaatst op 27 juli 2018


AARTSENGEL MICHAËL EN DE RAAD VAN ENGELEN
"KOSMISCHE SPIRALEN VAN LICHT VERHOGEN HET GROTE ONTWAKEN"
via Goldenlight / Oorspronkelijk transcript uit 2016,
opnieuw geplaatst op 27 juli 2018


Gegroet wij zijn de Raad van Engelen inclusief Aartsengel Michael en willen vandaag spreken over deze grote kosmische spiralen van licht die op dit moment in jullie atmosfeer infiltreren. Alles is energie, frequentie en licht; en de hogere dimensionale energie die jullie planeet omringt, blijft exponentieel toenemen in deze "tijd" ~ en zoals altijd zetten we "tijd" tussen haakjes omdat te onthoudende tijd een illusie is en een schepping van de mensheid terwille van de 3e dimensionale aarde. Tijd bestaat niet echt en alles gebeurt tegelijkertijd. Tijd is een constructie van de mensheid en is tot nu toe essentieel geweest om een ​​realiteit te creëren waarin de geest een tijdlijn van gebeurtenissen in jullie holografische projecties kon begrijpen. Alle realiteit is een holografische projectie van de Bronenergie via jullie menselijke voertuigen.

Jullie menselijke voertuig bestaat uit vele, vele lagen van licht, frequentie en liefde. Jullie wordt in liefde geschapen door de Bron Schepper. Jullie energetische voertuig bestaat uit vele lagen beginnend op het dichtste niveau, dat is jullie menselijk lichaam op aarde. Dit lichaam verandert van structuur van op koolstof-gebaseerd naar op kristallijnen gebaseerd, net zoals het lichaam van Moeder Aarde Gaia op dezelfde manier verandert. Onthoud dat Gaia een bewust wezen is; alle planeten zijn wezens met gevoel; alles in het Universum is bewust.

Boodschap van Vader God Bewegen naar je kern / 26 juli 2018 / via Eillie Deus'

Boodschap van Vader God
Bewegen naar je kern
26  juli 2018 / via Eillie Deus'

Lieve Kind,

Je hersenactiviteit is hersteld van laag naar hoog. Dit stelt je in staat te verbinden (verbinding te maken) met Al Wat Is. Dit is het proces waar de hele mensheid mee bezig is. Niet meer, maar ook niet minder.
En in feite is dit een heel kleine beweging: Al Wat Is bevindt zich midden in ieder mens, het is de kern van het menselijk zijn, de kiem waar rond werd gebouwd met het stoffelijke.

Waarom deze inleiding ?

Omdat het hier om gaat. Er is niets anders. Alles wat zich afspeelt in je leven, alle drama's, alle geluk, alles, werkelijk àlles is dit bewegen naar je kern. Je aandacht verplaatsen van 'rondom mij' naar 'in mij'.

Vanzelfsprekend kun je en hoef je je ogen niet te sluiten voor het dagelijkse buitengebeuren. Wel integendeel, want dit confronteert je met mogelijke lessen, mogelijke vraagstukken.
Het is dus kwestie van het buitengebeuren op te merken, te zien, maar dan onmiddellijk naar je kern te gaan: hoe voel ik me? wat zegt mijn gevoel? En vervolgens hiernaar handelen.

Hoezo hiernaar handelen ?


Op deze dag van je leven / 27 juli 2018 / Neale Donald Walsch

27  juli 2018 / Neale Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je niet de dingen bent die je doet,
maar de manier waarop je bent.

Je staat van zijn is de manier waarop je jouw definitie van het zelf uitdrukt.
 Dit heeft niets te maken met wat jij doet,
 wat je hebt gedaan of wat je je voorstelt dat je in de toekomst zult doen.
Het heeft te maken met de kwaliteit en de essentie van de energie
 die op dit moment van jou uitgaat.
 Is het liefde, of is het angst?

Alles wat je uitdrukt komt voort uit een van deze twee startpunten.
Toch kun je terugkeren naar de liefde,
 zoals de befaamde Marianne Williamson schreef,
op elk gewenst moment.
Omdat elke dag, elk moment, een nieuw begin biedt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 27 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Terug Naar De Basis....


Geliefd kind; het is tijd om terug te gaan naar de basis en het eenvoudig en lief te houden.

1.      Vergeet niet te ademen! Bewust gewaar zijn van je ademhaling helpt je eraan herinneren dat je een menselijke ervaring hebt.

2.     Luister! Als je vraagt ​​of je het 'goed doet' of niet weet welke kant je op moet. Breng jezelf tot Rust en luister.  De stem van Het Universum zal je altijd in de juiste richting begeleiden.

1.  Wat er ook gebeurt ... weet dat je precies op het juiste moment en op de  juiste plek bent en doet wat je hoort te doen.

2.  Als je je overweldigd voelt, geef jezelf dan een time-out. Ga de natuur in, vind je heilige plek en blijf daar zolang je nodig hebt.

3.  Onthoud altijd ... je bent nooit alleen, je bent de Onvoorwaardelijke Liefde van het Universum waardig en je wordt constant gesteund door die Liefde.

4.  Zelfs op je meest onrustige moment, bent je geweldig, en Het Universum houdt onmetelijk van je.


~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Heavenletter 6387: Wees opgewassen tegen de situatie van Jullie Hart / 22 juli 2018


Brief uit de Hemel
Wees opgewassen tegen de situatie van Jullie Hart
22 juli 2018


God zei:

Geliefden, het hart komt voor het intellect. Stelt dit jullie teleur?
Ik ben het Hart van de Materie, niet het intellect. De wereld lijkt te spreken in het voordeel van intellect.  Oh zeker, het hart kan overdreven sentimenteel zijn en al van dat, toch komen het hart en de overweging voor allen, voor het intellect.

Jullie hebben Mij horen zeggen: “Hou van jullie broeder als van jullie Zelf.”
Jullie hebben Mij niet horen zeggen: Hou van intellect als van jullie Zelf.”

Alleszins, waarom niet genieten van het intellect, toch heb ik nooit gezegd dat het van het grootste belang is om het intellect met al uw macht lief te hebben. Ik zal zover gaan om tegen jullie te zeggen dat, als jullie hart altijd aan zijn eigen visie was overgelaten en er nooit mee was gemoeid, zou het beter onomwonden zijn dan dat het nu vaak lijkt te zijn.
Zoals het is, jullie kunnen teveel weggeven van jullie hart, of houden jullie je hart teveel gereserveerd.

vrijdag 27 juli 2018

Planet Alert augustus 2018 / geplaatst op 21 juli 2018 / door door Mahala GaylePlanet Alert augustus 2018
geplaatst op 21 juli 2018 / door door Mahala Gayle

Dit is mijn artikel van augustus, hoewel ik het nog steeds heb over gebeurtenissen die in juli zijn gebeurd, en over sommige die nog moeten plaatsvinden. De eerste eclips was een zonsverduistering op 12 en 13 juli, afhankelijk van waar je woont. Hier in Seattle was het op 12 juli. Dit was een zeer krachtige zonsverduistering, omdat de zon en de maan precies tegengesteld waren aan Pluto, de transformator van de god van de onderwereld. Pluto bevindt zich in Steenbok en dat teken heerst over regeringen.

Saturnus bevindt zich ook in Steenbok en bevindt zich op 4 graden van dat teken. Pluto is op 20 graden en het verschil tussen beide is 16 graden. Dit betekent dat het midden tussen die twee planeten precies over Washington DC lag tijdens die zonsverduistering. Dit betekent dat Washington DC het belangrijkste punt van die eclips was. Er is sinds die tijd veel gesproken over Trump en zijn ontmoeting met Poetin. De zon en de maan bevonden zich ook in Kreeft (water) wat de oostkust beheerst en er waren afgelopen weekend grote stormen langs de kust.

Vanavond 27 juli: meditaties bij de Volle Maansverduistering – NL tijd 21.30 uur / Door eventnlDoor eventnl

We Love Mass Meditation heeft de onderstaande post gepubliceerd: het beschrijft een aantal gezamenlijke meditaties die in de middag en de avond van 27 juli - de dag van de volledige Volle Maansverduistering - kunnen worden gedaan om onszelf en de planeet te genezen. Er is eerst een beschrijving van de energieën rondom deze maansverduistering, waaronder uitleg van Untwine. Vervolgens een beschrijving van de verschillende meditaties en links naar geleide audio's.

Vandaag is de tweede volledige maansverduistering van 2018, na die in januari. Dit zal de eerste centrale maansverduistering zijn sinds 15 juni 2011. Aangezien het zal plaatsvinden nabij 'apogee' (red: het verst weg van de Aarde), zal deze verduistering ook de langste volledige maansverduistering zijn in de 21e eeuw. Dit gehele verduistering zal vier uur duren, waarbij het zwaartepunt ongeveer 103 minuten zal duren.Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 27 juli 2018

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
27 juli 2018

Jullie vragen je af hoe lang jullie nog moeten wachten voordat de zaken zich zoals beloofd beginnen te voltrekken. De waarheid is dat op een hoger niveau alles in het “nu” is en dat het moeilijk is een precieze datum aan te wijzen voor wat er zal gebeuren. Wat we wel kunnen zeggen is dat bepaalde gebeurtenissen zijn voorbestemd om plaats te vinden, ongeacht welke activiteit en in het bijzonder de pogingen van het duister om te voorkomen dat dit zich zal voltrekken. Wanneer de hogere machten verklaren dat bepaalde gebeurtenissen plaats zullen vinden, dan kunnen jullie ervan uitgaan dat deze ook daadwerkelijk zullen gebeuren. Ze vallen buiten de inmenging van het duister en vaststaat dat de voortgang een weg volgt die naar succes leidt. 

Vorderingen worden niet echt gedwarsboomd maar vaak op zodanige wijze verborgen dat kennis hiervan achter wordt gehouden voor degenen die zich erin zouden kunnen mengen. We weten dat sommigen van jullie niet kunnen begrijpen waarom we dergelijke daden van het duister toestaan, maar vergeet niet dat jullie leven op een planeet van “vrije wil” en dat we ons niet mogen bemoeien met de beslissingen die worden genomen. Uiteraard worden jullie op zodanige wijze gestimuleerd dat jullie de mogelijke consequenties van je daden inzien en dat jullie hier hopelijk op de juiste manier op reageren: in het belang van iedereen.


Een Schrijven van de Schepper / 26 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Oh, de werkelijkheid!

 
Sommige moeilijke realiteiten komen misschien hard en snel naar je toe.
Wat je dacht dat zou zijn of zou kunnen zijn,
is in een oogwenk veranderd,
waardoor je blijft draaien en je middelpunt binnenin niet kunt vinden.
Wanneer je jezelf in het midden van een van deze alles verterende ervaringen vindt,
onthoud dit dan; Het universum heeft altijd een plan voor je gehad.
Ja, er is een vrije wil en de mogelijkheid om een oneindig aantal paden te kiezen,
maar er is altijd een eindresultaat opgesteld dat op je wacht.
Hoe je daar komt, is altijd aan jou geweest.

Luisteren wanneer je een moeilijke tijd doormaakt is niet altijd gemakkelijk,
maar het kan worden gedaan.
 Ook al is het een uitdaging; vraag om duidelijkheid,
Vergeet niet om te ademen en weet dat het Universum er is
om je te ondersteunen en van je te houden terwijl het je een ander perspectief biedt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Veronica Keen - Channeling Montague Keen - 22 July, 2018

Veronica Keen
- Channeling Montague Keen -
 22 July, 2018

Degenen die tegen de mensheid hebben samengespannen, vechten nu voor hun eigen bestaan. Ze hadden nooit verwacht dat ze zich in deze positie zouden bevinden. Jullie mogen de heer Trump daarvoor danken. Dapper deed hij wat zijn geweten van hem eiste. Hoewel de Cabal hem in Schotland probeerde te vermoorden, bleef hij standvastig en zette de mensheid op de eerste plaats. Gedenk hem alsjeblieft in jullie gebeden. Hij heeft een enorme taak voor jullie op zich genomen. Jullie hoeven alleen maar naar alle leugens in jullie pers en op jullie tv te bekijken om te zien hoeveel Donald Trump de cabal afschrikt. Degenen die wakker en bewust zijn, ondersteunen hem. De verstandloze worden gebruikt om jullie af te leiden van het belangrijke werk dat hij doet om het voortbestaan ​​van de mensheid te verzekeren. Velen van jullie zullen geshockeerd zijn als jullie er achter komen wie er aan het zwoegen waren om jullie uit te schakelen. Zoals ik al vaak heb opgemerkt, is 'niets is zoals het lijkt te zijn'. De heer Trump zal spreken met en samenwerken met alle leiders die bereid zijn met hem samen te werken om de wereldvrede te waarborgen. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Steun hem in zijn moedige poging om vrede voor iedereen te garanderen.

De pers en tv van de Cabal zullen jullie nergens de waarheid over vertellen. Onderzoek de waarheid voor jezelf. Alleen dan zul je de waarheid kennen. De propagandamachine die hem probeert te verwijderen is enorm. Ze stoppen er miljoenen dollars in. Vraag jezelf waarom de Cabal zo bang voor hem is. Hij is niet het bezit van iemand, dus hij is vrij om te doen wat het beste is voor de mensheid. Dit is de eerste keer en het maakt de Cabal angstig. De heer Trump is de sleutel tot de toekomst van de mensheid. Respecteer en bescherm die sleutel.


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 12e en laatste Een boodschap van Neale Donald Walsch /18 mei 2018 / Geplaatst 27 juli 2018


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 12e en laatste
Een boodschap van Neale Donald Walsch
18 mei 2018 / Geplaatst  27 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn dierbare vrienden...

Misschien weten jullie al dat de agenda van de ziel iets is waar je aandacht aan zou moeten schenken, maar misschien is het belang hiervan voor jullie persoonlijke, aardse welzijn, nog niet helemaal duidelijk.

Ja, niet alleen voor je spirituele welbevinden, maar ook voor je fysieke, psychologische, emotionele, sociale en zelfs financiële welzijn.

Er is niets anders in het leven dat jullie zekerheid, gezondheid, voorspoed, geluk en innerlijke vrede kan brengen of meer overvloed dan het bereiken van voltooiing. Dit is natuurlijk het tegenovergestelde van wat jullie is verteld. Er zijn, zo is jullie verteld, natuurlijk heel veel andere dingen waaraan jullie aandacht dienen te schenken.

Er is jullie verteld dat jullie voor geluk in het leven een man, een vrouw, een auto, een baan, een echtgenoot, kinderen, een betere baan, een beter huis, promotie, kleinkinderen, grijze haren, een mooi kantoor, pensioen nodig hebben en dan een ziekte en een begrafenis, en dan is het voorbij!

Channeling nr. 41: Door Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team /14-07-2018 / via Margreet de Carpentier.

Channeling nr. 41:
Door Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team
14-07-2018 / via Margreet de Carpentier.

Wees allen welkom. Ga lekker op uw gemak zitten op deze laatste channeling voor de vakantie. Vakantie is ontspanning maar voor velen eerst stress. Probeer zoveel mogelijk eerst te ontspannen ondanks alle drukte. Het leven is hectisch, vooral voor de mensen die een baan hebben, die werken, de moeders en de ouders die kinderen hebben. Er moeten te veel ballen omhoog gehouden worden. Probeer dagelijks, al is het maar vijf minuten even te ontspannen, even rust nemen, even naar u zelf terug gaan. 

Wat zeer belangrijk is dat u eerst goed voor uzelf zorgt en dan pas voor de ander en daarna pas voor de wereld. Er zijn vele, velen mensen en dat zijn er steeds meer die gaan mediteren voor de wereld maar ze vergeten zichzelf. Weer benadrukken wij het, eerst u, eerst mag u in uw kracht komen, eerst vertrouwen krijgen in uzelf als u dat niet heeft. Met twee benen stevig op de grond, heel stevig op de grond. Margreet zou zeggen: in de klei.

Hier op deze aarde moet u het doen, ja wij zeggen moeten met twee benen stevig op de grond met zorgzaamheid voor u zelf. Niet te zorgzaam maar vergeet uzelf niet, wat velen wel doen en vooral de vrouwen van de iets oudere generaties. Zij hebben van huis uit geleerd dat zij dienstbaar moeten zijn voor hun man en voor hun gezin. Zij mogen nu eerst dienstbaar zijn voor zichzelf wat zij vaak vergeten.


Heavenletter 6386: Succes is voor Iedereen / 21 juli 2018

Brief uit de Hemel
Succes is voor Iedereen
21 juli 2018


God zei:

Geliefden, haal adem en kalmeer in het leven. Het is niet de bedoeling dat jullie naar lucht happen. Jullie behoeven niet zo gespannen te zijn zoals jullie misschien merken. Jullie zijn helemaal niet bedoeld als heer en meester van spanning. Onder spanning houden jullie jezelf stevig in.
Kalmeren draagt bij aan het laten gaan van spanning.
Gespannen zijn is geen vereiste. Spannen is spannen.
Het is niet opwekkend. Het leven kalmeren betekent het laten gaan van het zo gespannen te houden alsof jullie het dierbare zelf moeten vasthouden.

Jullie denken wellicht dat de inzet in het leven hoog is, maar natuurlijk is alles in de relatieve wereld, relatief.
Dien jullie bij jullie zelf aan. Geenszins betekent hoog verrijzen dat jullie hoog gespannen moeten zijn. Leef het leven eerlijk zoals het komt.
Jullie hoeft je adem niet in te houden.

Op deze dag van je leven / 26 juli 2018 / Neale Donald Walsch


26  juli 2018 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je op deze dag geliefd wordt vanwege al het wonderwerk dat
jij naar jouw wereld brengt met de gave die jij hebt.

Moeilijk te geloven, nietwaar, dat je zo speciaal bent in de ogen van God?
Toch ben je dat - en niet vanwege wat je hebt gedaan,
maar vanwege wie je bent.

Jij bent Gods eigen creatie, een uitdrukking van goddelijkheid
in menselijke vorm.

De snelste manier om dit te ervaren is om het voertuig te zijn
waardoor anderen het in zichzelf zien.

Elk persoon loopt zijn of haar pad en doet zijn of haar best.

God weet dit en daarom houdt God van jullie allemaal.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nldonderdag 26 juli 2018

Veronica Keen - Channeling Montague Keen - 15 July 2018

Veronica Keen
- Channeling Montague Keen -
15 July 2018

Wat jullie in Londen zagen tijdens het bezoek van de heer Trump was de Cabal in actie. Jullie zagen hoe ze de massa bestuurden, van wie de meesten geen idee hadden waarom ze marcheerden. Jullie zagen hoe gemakkelijk het was om anti-Trump-propaganda haastig in elkaar te zetten. Het was bijzonder triest voor mij om te observeren aangezien ik behoorde tot de 'oude school', waar goede manieren werden geobserveerd. Men kan iemands punt overbrengen, zonder af te dalen naar een dergelijke schandelijke gedrag. Als een overleden Engelsman wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor het gedrag van sommige Britse burgers tijdens het bezoek van de heer Trump aan Londen.

Trump ging naar Londen om plannen in beweging te zetten die het lot van de mensheid zullen verbeteren. Deze plannen moesten worden besproken met de koningin en mevrouw May. Mijnheer Trump, mag ik u feliciteren met het bereiken van hetgeen u wilde bereiken. De koningin openbaarde publiekelijk haar aanvaarding van de heer Trump door te signaleren dat hij voor haar kon lopen. Dit is normaal nog nooit gedaan. De koningin nodigde hem ook uit om in het midden te gaan staan, zij aan de ene kant, Melania aan de andere. Ze bogen niet voor de koningin. Dit vertelde ons alles over het bezoek. De mensheid moet wakker worden voor wat u voor ons hebt bereikt. Hopelijk zullen mensen leren zien wat voor hun ogen gebeurt en niet blindelings accepteren wat de Cabal hen vertelt. Deze kant van het leven en het Bondgenootschap is trots op je, Donald Trump: dank je.

De Raad: – Waakzaam en Bewust – 24 juli 2018 / Ron Head

De Raad:
– Waakzaam en Bewust –
24 juli 2018 / Ron Head

Wij gaan jullie vragen om na te denken over de woorden waakzaam en bewust op een voor jullie mogelijk volledig ander manier. De meesten van jullie zouden ze kunnen interpreteren in de zin van waakzaam voor wat er rondom hen heen gebeurt, zoals zij het interpreteren en bewust zijn van die betekenis. Wij, echter, zouden jullie graag laten begrijpen dat wat rondom jullie heen gebeurt, voor jullie,  minder belangrijk is dan wat er binnenin jullie aan het gebeuren is, waar dat vandaan komt en waarom dat belangrijker is dan wat dan ook buiten jullie.  

Jullie zijn zeer waarschijnlijk vertrouwd met ons herhaalde thema dat jullie omgeving een spiegel is van wat er binnenin jullie is, als een collectief en ook afzonderlijk. Wij vertellen jullie vaak dat, zelfs ofschoon jullie niet naar buiten zouden kunnen treden en de situatie in jullie wereld veranderen, jullie jezelf kunnen veranderen en zodoende meer effect hebben op wat jullie zien dan jullie beseffen. Hoewel dit waar is, is het nog altijd niet wat wij wensen te bespreken.

Begrijpen jullie zoveel, zo niet het merendeel, van waar jullie aan denken waakzaam en bewust te zijn, het resultaat is van dat jullie onderworpen zijn geweest aan voortdurende en bewuste programmering door anderen, die agenda’s hebben waar jullie zeer waarschijnlijk nooit mee zouden instemmen wanneer jullie deze voor je uitgespreid zouden zien liggen? Zelfs velen van hen die deze programma’s de wereld in brengen zijn zich niet bewust van hun oorsprong of  hun doeleinden, ofschoon er veel dat wel doen. Programmering is het enige woord dat volledig beschrijft wat jullie van al je media, van jullie onderwijs en van de sociale druk waaraan jullie onderworpen zijn, ontvangen.

Ga het avontuur aan. Daarmee komt het leven. 24 juli 2018 / Luc van Ewijk

Ga het avontuur aan. Daarmee komt het leven.
24 juli 2018 / Luc van Ewijk

Risico nemen. We nemen te weinig risico. We kiezen voor het veiligste pad. Maar zien daarom het minste van de wereld. 

We leren dat de wereld een gevaarlijke plek is. En dat we elke gevaar horen uit te sluiten. Met de vele richtlijnen die we daarvoor hebben. 

Maar daarmee maken we het leven ongelooflijk saai. We zoeken continue afleiding om te ontsnappen van de doods werkelijkheid. 

We leven daarbij in ons eigen leugen. Dat het leven fantastisch is en dat we nooit of nauwelijks iets hoeven te veranderen. 

Terwijl we beter, vaker onze wereld kunnen veranderen. Het risico nemen en je hart volgen. In plaats van een uitgestippeld leven te kiezen. 

Waarbij je het einde van het verhaal al kent. Het is leuker om een verhaal te leven. Wat je nog niet kent. En met spannende plotwendingen. Zodat je nog genoeg actie en avontuur hebt. 

En daarnaast is het leven makkelijker als leuker is. Als je gelukkig voelt en niet doodongelukkig zo als de meeste. Want je leidt je eigen leven. En niet het normaal zoals de rest. 
Een Schrijven van de Schepper / 25 Juli 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
25 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

 Toestaan....


Inmiddels voelen jullie de enorme opleving van de energie
 die naar jullie Aardse oppervlak stroomt.
Het is tijd dat jullie de controle over je persoonlijk bestaan overnemen
en beginnen met het aanbrengen van wijzigingen.
Van je geboorte tot nu,  hebben jullie anderen gevraagd om jouw werk voor je te doen,
om je de antwoorden te geven die je misschien wel of niet kiest te implementeren
en er het beste van te hopen.
 Het universum laat je weten dat het nu jouw beurt is!
Begin met te vragen 'wie, wat, waarom, wanneer en hoe' en luister dan!
De antwoorden zullen er zijn wanneer je ze nodig hebt.
 Ja, een extra stel ogen / oren kan nuttig zijn als je (nog) niet duidelijk kunt zien of horen, maar het grootste deel van deze ervaring rust op jou.
Maak je geen zorgen; de begeleiding kan in het begin komen als fluisteringen,
maar zal tijdens het oefenen meer samenhangend worden.
Weg stappen van het zijn van een pion / slachtoffer / marionet in je eigen leven
en in je kracht stappen, is misschien wel een van de meest uitdagende dingen die je doet, maar het kan ook de meeste voldoening geven ... als je het toestaat!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl