Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 juli 2018

Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 10 / Een boodschap van Neale Donald Walsch / 20 april 2018 / Geplaatst 21 juli 2018


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 10
Een boodschap van Neale Donald Walsch
20 april 2018 / Geplaatst  21 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn dierbare vrienden...

Wat als het doel van het leven niets te maken zou hebben met wat onze normale bedoening is geworden? Zou dit voor ons niet belangrijk zijn om te weten? Zou dit niet de meest belangrijke boodschap zijn die God ons ooit zou kunnen sturen?

Het zijn onze ondoordachte belangrijkste aannames over het Leven, over het doel van de hele menselijke ervaring, die de volslagen disfunctionele ervaring hebben geschapen die wij momenteel Leven op Aarde noemen.

De grootste en meest schadelijke van deze aannames is wat waar wij nu naar zullen kijken. Vast gezeten in deze aanname – en door zijn basis te vormen door hem te benoemen – is de vaststelling dat onze natuurlijke staat er een van scheiding is.

Scheiding van God en al het andere in het Leven, inclusief elkaar.

Wij hebben in deel vier van deze serie onderzocht hoe dit verhaal van afscheiding dat een deel werd van ons cultureel verhaal tot stand kwam en over de schade die dit heeft toegebracht, in deel vijf.

Overgave: laat het maar gebeuren / 20 juli 2018 / Mieke Vulink

Overgave: laat het maar gebeuren
20 juli 2018 / Mieke Vulink

Aan alle kanten wordt er met en voor ons gewerkt, met maar één focus: ons naar hogere waarheid te leiden. Hogere waarheid vind je waar alle illusies binnen de dualiteit overstegen zijn. Waar men kan schouwen met goddelijke ogen, die vanuit onvoorwaardelijke liefde 'zien', door sluiers en beperkingen heen kunnen kijken.

We worden liefdevol doch stevig aangepakt om alle onwaarheid in ons aan het licht te brengen. Dat is enorm bevrijdend, maar minstens net zo uitdagend! Want we beginnen nu te merken dat het menens is. Wat eerder nog de ver-van-mijn-bed-show leek, een grappig zonnestormpje, frequentiestijgingen en andere stimulansen om slapende, onbewuste delen wakker te maken, blijkt nu een 'geen-weg-meer-terug' te zijn geworden. Bakken vol licht worden dagelijks bij ons voor de deur gezet, en al wil je de deur dicht houden; het licht schijnt overal dwars doorheen. Elk donker hoekje in jezelf komt in de schijnwerpers te staan, of je het nou leuk vindt of niet.

TRANSFORMATIES EN HELING VAN VELE LEVENS
De zon blijft maar schijnen. Ze blijft ons maar verwarmen en openen. Alle delen van onze persoonlijkheid die nog ergens verscholen in de kou staan komen vanzelf tevoorschijn om zich eindelijk te kunnen warmen en uit de kramp te komen die soms al miljoenen jaren oud is.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 20 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 Juli 2018 / via Shelley Young


Naarmate jullie verder gaan in de volgende fase van jullie verlichtingsproces, zullen jullie steeds meer het belang beginnen te begrijpen van zijn in plaats van doen. Jullie leren de golven van energie te berijden, gebruikmakend van de kracht van wat elke golf individueel ondersteunt, of het nu gaat om geïnspireerde voorwaartse bewegingen of gewoon om in een stille ruimte van aanwezigheid te blijven. Dit zal zorgen voor veel meer comfort en gemak voor jullie omdat jullie voortdurend met de energieën in beweging zullen zijn, in plaats van te proberen tegen hen in te bewegen.

Dit zal jullie ook in staat stellen om veel efficiënter te zijn met jullie tijd en inspanningen dan ooit tevoren, en zal de giswerk voor jullie uitwerken. Jullie zullen, met jullie geloof en vertrouwen en diepste weten, weten dat de ontplooiing jullie altijd dient in jullie evolutie en hoogste dienstbaarheid, die jullie in de ervaring van vrede brengt, ongeacht in welke fase jullie je bevinden.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 20 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Oefenen, Oefenen


Terwijl je je upgrades ontvangt, kan een beetje van je 'oude ik' naar voren komen
 als een middel om zichzelf te beschermen. 
Een van de dingen die je moet onthouden, is dat iedereen zijn eigen versie
hiervan ervaart en op verschillende manieren zal reageren. 
Nogmaals, het oefenen van je nieuwe vaardigheden kan nodig zijn.

In plaats van 'boze praat te spreken', neem even de tijd om na te denken
over hoe je wilt handelen / reageren en vraag jezelf dan af:
'zal wat ik ga doen / zeggen iemand anders dienen dan ik?', dan is dat jouw signaal
om een ​​ander pad te kiezen. (Lach)

Als steeds groter wordende lichtwezens die mededogen en vriendelijkheid beoefenen,
 is dit jouw kans op meer groei en leren.
 Laat het niet aan je voorbijgaan, lieverd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 20 juli 2018 / Neal Donald Walsch20  juli 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je het best de mensheid dient door de
koffiebar en de boekwinkel te verlaten en de straat in te gaan.

De wereld wacht op jouw bijdrage; jouw stad, jouw gemeente,
jouw buurman, jouw vriend wacht op die hulp
van jou dat alles gemakkelijker zal maken.
 Er bestaat meer dat je kunt doen dan je weet.
Ga gewoon weg daar en kijk er naar uit.

Natuurlijk weet je al dat het leven er niet over gaat
wat naar je toe komt, maar wat door jou komt.
Dus beslis om dit het jaar te maken dat dit idee
zichzelf manifesteert op het hoogste niveau ooit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlIk Weet Niets / Van 28 Juni 2018, via Karma Yoga Daily / Wes Annac,

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden

Ik Weet Niets
Van 28 Juni 2018, via Karma Yoga Daily

Ik hield van gecompliceerde ideeën. Ik geloofde altijd van alles en ik vermaakte mijzelf met grandioze concepten. Als het in de randcategorie was, vooral met betrekking tot spiritualiteit, vond ik het geweldig. Hoe meer afstand het was van wat we denken dat de realiteit is, hoe meer het mijn realiteit werd.

Dat is niet iets slechts, omdat het leven te kort is om niet te besteden aan het nastreven van interesses. Als jullie van koffie of thee houden, geniet er dan van zolang het kan. Loop iedere dag een mijl als jullie van lichaamsbeweging houden. Als jullie van het paranormale houden, new age, spiritualiteit of iets van de samenleving wat jullie helemaal te gek vinden, duik er dan met het hoofd voorover in.

Ik ben al heel lang niet bang meer om mijn gekkigheid zichtbaar te maken voor iedereen. Desondanks dit, ben ik de laatste tijd niet zo geïnteresseerd in gecompliceerde ideeën. Ik wil eenvoud. Alle anderen mogen hun grote ideeën hebben over engelen, buitenaardsen, ascentie, lichtsteden, regenboog merkaba’s van de 12e dimensie enz. Ik bekritiseer niets – het is gewoon niet meer voor mij.

Heavenletter 6380: Tot de Einden van de Aarde /15 Juli 2018.


Brief uit de Hemel

Tot de Einden van de Aarde
15 Juli 2018.


God zei: 

Geliefden, er zijn geen einden aan de Aarde, evenmin is er een echt begin,
toch is er inderdaad een doel in de Schepping van de wereld voorbij aan speculatie. De Aarde heeft iets met ter zake. Ik, God, ben waar tot in de kern. Ik ben waar vanaf het begin. De Aarde heeft iets ter zake dienende, zelfs met de reis van de illusie die jullie tot slaaf houdt. Fictie is ook een soort van reis, maakt niet uit hoe jullie voor de gek worden gehouden. Alles heeft een doel, zelfs een opzichtig ding van weinig waarde.

Zelfs wanneer jullie slapen, is er waarde in het slapen, net zoals er waarde kan zijn in wakker worden. Opperste waarde. Zelfs met dwaasheid, dienen jullie een hoger doel. “Going around the mulberry bush” dat dient ook. (wat lastig om te vertalen, maar het is een kinderliedje, kinderen dansen om een moerbeiboom en wat wordt gezongen gaat over alle dingen die gewoon iedere dag weer gedaan worden, in de ochtend)

vrijdag 20 juli 2018

Diverse Vertaalde Artikelen gerelateerd aan Cobra’s publicatie ‘Het Planetair Ascentieproces’ van 17 juli 2018 / 19 juli 2018Diverse Vertaalde Artikelen gerelateerd aan Cobra’s publicatie ‘Het Planetair Ascentieproces’ van 17 juli 2018
19 juli 2018
Cobra: “Na de Event zal het planetaire ascentie proces adequaat beginnen. De sluier zal worden weggehaald, door gebruik van vortex technologie:

Hier de Nederlandse vertaling van dit artikel 

—–

Cobra: ” De fysieke metalen spinnen die fysieke ankers zijn voor het chimera raster zullen ook zijn verdwenen:

Hier de Nederlandse vertaling van dit artikel

ONWEERSBUIEN / 19 Juli 2018 / Winfried

ONWEERSBUIEN
19 Juli 2018 / Winfried

Iedereen snakt naar een wereld van vrede en liefde. Zoals je tijdens een lange periode van droogte naar onweer verlangt. Eindelijk dan de regen die de aarde opklaart. We weten dat donder en bliksem spectaculair en onvoorspelbaar zijn. Toch nemen we onweer voor lief, omdat het de spanningen in de atmosfeer oplost en we weer ruim frisse lucht kunnen ademhalen.

Een onweersbuitje is niet genoeg om de paradijselijke tuinen van de aarde voldoende te begieten. De aarde snakt naar een kentering, een nieuwe levenswijze, een nieuwe start. Een blikseminslag in de politieke, financiëel/economische, religieuze en medische systemen kan voor nieuwe levensruimte zorgen. Beschouw de opruiming niet als angstaanjagend. Verandering in de wijze waarop wij met elkaar omgaan is pure noodzaak om de wereld van vrede en gelijkheid naderbij te brengen. Ook het milieu en de natuur, met inbegrip van andere manieren voor het opwekken van energie en het delven van grondstoffen, vergen een gloednieuwe en respectvolle benaderingswijze.

NIEUWE BEZEMS VEGEN SCHOON
Is het toeval of niet dat President Trump als een bulldozer de oude wereld aan het opruimen is? Hij maakt in ieder geval de weg vrij voor een nieuwe samenleving. Zijn rigoureus en eigenzinnig optreden leidt tot grote controverses en weerstanden. Maar waarom? Zouden we niet blij mogen zijn met een President in de V.S. die voor een spectaculair onweer zorgt?  Ook al zet hij met zijn eigenzinnig optreden de wereld op zijn kop?

Kryon: Family Bulletin Juli 2018 /Lee Carroll / 13 juli 2018

Family Bulletin Juli 2018 /Lee Carroll
13 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Velen van jullie weten dat ik onlangs terugkwam van een spectaculaire conferentie in Canada. De Wetenschap en Spiritualiteit Conferentie was groots, echt groots. Onze uiteenzettingen werden zeer veel gezocht na de sprekers van de dag en de meer dan 1.000 aanwezigen waren blij om bij dit uitverkochte evenement aanwezig te zijn en van deze grootse leraren te kunnen leren!

Ik kreeg ook de kans om een presentatie van een hele dag te houden over het nieuwe Lemuriaanse Wiel van Lering op deze conferentie. Voor het eerst was ik in staat om deze speciale informatie te delen. Er werd mij in deze channeling zoveel gegeven over deze diepgaande lering die wij aan het ontwikkelen zijn naar een tweedaagse workshop zodat mensen dit compleet in zich op kunnen nemen. Het is echt prachtig! De eerste volledige Lemuriaanse Wiel van Lering-workshop zal gehouden worden in Syracuse, NY on July 28-29 en zal gevolgd worden door een Lemuriaanse Godinnen-workshop, op maandag, die ontwikkeld is door Dr Amber Wolf als aanvulling op de informatie in mijn workshop.

Meer lezen >>>Het rode Kristal / Gepubliceerd 18 juli 2018 | Door Ans Hoornweg


Het rode Kristal
Gepubliceerd 18 juli 2018 | Door Ans Hoornweg

Vanochtend kreeg ik in een visioen het volgende te zien:

Ergens aan de rand van een nog ongerept heidegebied woonde een man in een klein huisje, en omdat de mensen in het dorpje verderop hem zelden of nooit zagen werd hij ook wel ‘de kluizenaar’ genoemd. Een oudere, al gepensioneerde man uit dat dorpje verveelde zich en ging daarom maar een fietstochtje langs de hei maken. Tijdens die fietstocht kwam hij langs het afgelegen huisje van de kluizenaar en zag dat diens tuintje overwoekerd was door onkruid. De man bedacht zich dat het wel een leuk karwei voor hem was om dat tuintje weer onkruidvrij te maken; hij hield van tuinieren en had sinds z’n pensioen alle tijd van de wereld!

Op dat moment zag hij dat de kluizenaar buiten stond, dus vroeg hij of de kluizenaar het goed vond dat hij z’n tuintje weer mooi zou maken. De kluizenaar knikte alleen en ging toen snel weer naar binnen.

De volgende dag begon de man aan het helse karwei, maar hij had er zin in en zong net zo hard als de vogels rondom hem. De kluizenaar zette geregeld drinken en zelfgebakken brood voor hem neer, maar verder zag of sprak de man hem niet.

IS ONS GELOOF OOK AAN VAKANTIE TOE? / Ontvangen via automatisch schrift door Astrid Klaver de Vries


IS ONS GELOOF OOK AAN VAKANTIE TOE?
Ontvangen via automatisch schrift door Astrid Klaver de Vries

Aangeboden door God en Zijn Helpers:

“Lieve Mensen,

Wàt is GELÓVEN?
Wíe kan dáár een Antwoord op geven?
Geloven is zéér uitgebreid; Geloven beheerst ons hele Leven.
Want je Gelóóf dat creëer je zelf en heeft alles te maken met Zelfvertrouwen en Zelfacceptatie.
Mensen die géén Zelfacceptatie kennen kunnen moeilijk Geloven en kennen géén tot weinig Hoop in hun Leven.
Want Zelfacceptatie “dwingt” een Mens tot Positiviteit, anders redt men het niet in het Leven en krijgt men nóóit een Gezonde Kijk op zichzelf.

Velen van ons hebben hiermee te kampen; Gebrek aan Geloof, dus Gebrek aan Blijdschap.
Gebrek aan Duidelijkheid, waardoor Gebrek aan Inzicht.
En dat leeft zwaar.
Zwaarder dan de Bedoeling is en wàs.
Want de Mens in zijn Puurheid is goed genoeg om te leven.

Een Schrijven van de Schepper / 19 Juli 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
19 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

All In!


Zorg dat jullie geaard zijn, lieve kinderen van Het Universum!
Tijdens deze specifieke fase zal het heel belangrijk zijn om in je lichaam te blijven
en je volledig bewust te zijn van wat er gaande is met jullie aardse bestaan.
Als je anderen ziet ploeteren, steek dan een helpende hand uit.
Als je een broer of zus ongebonden ziet wegzweven op de energiegolf,
 help ze dan hun voeten op de grond te zetten
en vertel ze hoe belangrijk het is om nu hier te zijn.
Dit wordt een all-in ervaring ... jullie zijn allemaal nodig
 omdat dingen 'een dubbeltje op zijn kant zijn'.
Het is tijd om samen te komen in vrede / liefde
om jullie wereld te veranderen en jij bent de sleutel!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 19 juli 2018 / Neal Donald Walsch


19  juli 2018 / Neal Donald Walsch

Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je niet kunt hopen een probleem op te lossen met behulp van de dezelfde energie die het probleem heeft veroorzaakt.

Of het nu de eindeloze oorlogen in de wereld zijn of de
eindeloze twisten en gevechten in je eigen huis,
het probleem is hetzelfde: tegenstrijdige energie.

Als je de uitkomst wilt veranderen, verander dan de energie.

Het buitengewone aspect van deze oplossing is dat jij
niet op de andere partij hoeft te wachten om het te doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 6379: Hoe de Wereld Begon /14 juli 2018


Heavenletter 6379

Brief uit de Hemel
Hoe de Wereld Begon
14 juli 2018


God zei:


Geliefden, een gedachte aan scheiding van de Schepper en de Schepping heeft nooit voet aan de grond gekregen. Er waren geen andere gedachten en geen herzieningen gemaakt tot de Schepping. Jullie houden als het ware de originele Schepping in jullie hand en de wereld is heilig. Het Leven is in het midden van de Heiligheid. Er is niet zo veel dat je van de Schepping kunt maken, anders dan hoe het lijkt. Jullie bevinden je in hetzelfde rijk als de luchten die blauw zijn, het gras dat groen is en de sterren, sterrenhemel zijn. Wanneer jullie je overleveren aan hoe eenvoudig het leven is, zelfs als het jullie in zijn greep houdt.

Geef de Schepping wat het toekomt. De Schepping creëerde zichzelf zoals het voor het eerst verscheen. Er zijn geen verbeteringen geweest, geen revisies noch intrekkingen. De Schepping was geen expliciete blauwdruk.

donderdag 19 juli 2018

GENETISCHE MANIPULATIE en SPIRITUALITEIT / 16 juli 2018 / Elias

GENETISCHE MANIPULATIE en SPIRITUALITEIT
16 juli 2018 / Elias


Daar genetische manipulatie om ziekten te kunnen genezen of het verouderingsproces te kunnen stoppen aan mijn eigen celwerk raakt, vroeg ik aan de Geestelijke Wereld hoe zij staan tegenover deze ontwikkelingen.

Maar eerst even zien waar de wetenschap momenteel mee bezig is:

Professor Andrea Maier, hoogleraar Gerontologie aan de Vrije Universiteit is van mening dat we in principe nu al 150 jaar oud kunnen worden. Het verouderingsproces bij sommige proefdieren zoals muizen is het verouderingsproces al stopgezet en zelfs teruggedraaid. “Als we ziektes kunnen voorkomen kunnen wij in principe heel lang leven. Sommige onderzoekers spreken zelfs over onsterfelijkheid.” (WNL Op Zondag - 28 januari 2018)

Over die onsterfelijkheid sprak ik ook met Jezus, toen ik hem vragen stelde over de Nieuwe Tijd en over de uitwerking van zijn genezingsmethoden op lange termijn. 


Het individuele ascentiepad; n.a.v. Cobra’s publicatie ‘Het Planetair Ascentieproces’ van 17 juli 2018 / 18 juli 2018Het individuele ascentiepad; n.a.v. Cobra’s publicatie ‘Het Planetair Ascentieproces’ van 17 juli 2018
18 juli 2018

Cobra schreef: “Vóór de Event is een van de snelste wegen om jouw individuele ascentiepad te versnellen om de kosmische Cobra ademhaling te gebruiken (NIET rechtstreeks gerelateerd aan de schrijver van dit blog):

Hier de Nederlandse vertaling van dit artikel 

—–

Vervolgens schreef hij: “Het andere zeer belangrijke element is om te verbinden met jouw IK BEN aanwezigheid:

Hier de Nederlandse vertaling van dit artikel 
Een Schrijven van de Schepper / 18 Juli 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
18 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Dit Kleine Licht.....


Naarmate de energie en anticipatie van de volgende fase begint te groeien,
voel je je misschien duizelig en vol vlinders. 
(Glimlach)
Geen voorbereiding nodig; deze specifieke veranderingen en periodes van groei
zijn voor jou 'oude koek' geworden.
 Wat je wordt gevraagd om deze keer te doen is om echt te voelen in de veranderingen,
 zien wat het in petto heeft voor jou en ze goed te benutten.
 Er ontstaat een vriendelijke, zachtere wereld! 
Te midden van de chaos op jullie Aardoppervlak is een klein licht 
dat de komende weken elke dag helderder en stralender zal blijven schijnen. 
Zorg ervoor dat je het koestert en ervan geniet op elke mogelijke manier ...
het is jouw toekomst!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl