Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 juli 2018

De Dag dat Ashtar de Aarde Toesprak /11 Juli, 2018. Door Steve Beckow

De Dag dat Ashtar de Aarde Toesprak

11 Juli,  2018.  Door Steve Beckow

Van John Winston, “Ashtar Sprak tot de Aarde in 1972, Star Beacon, jan. 2006, opnieuw uitgebracht op dinsdag 14 juli 2009.

John Winston schrijft: Het schijnt dat Ashtar ons iets te zeggen had (1971), in een televisie uitzending van de Opgestegen Meesters, gepresenteerd door het Ashtar Commando.

Blijkbaar hebben ze toenadering gezocht tot wereldleiders. Kort na het inzetten van kernwapens in de Tweede Wereldoorlog, kreeg de Amerikaans regering een boodschap van het Ashtar Commando. Deze waarschuwde tegen iedere verdere ontwikkeling van atoomenergie. 

Het Ashtar Commando bood geen technologie aan. Ze haalden aan dat we spiritueel niet in staat waren om te gaan met datgene wat we al hadden. Ze waren er van overtuigd dat we iedere nieuwe technologie zouden gebruiken om onszelf te vernietigen.

Want we bevonden ons op een pad van zelfvernietiging. Wat we nodig hadden was spirituele in plaats van technologische hulp. Deze boden ze aan, maar onder de voorwaarde dat alle nucleair wapentuig vernietigd zou worden. Ze zeiden dat we moesten stoppen met elkaar uit te moorden en leren in harmonie met elkaar te leven. Ze waarschuwden ook tegen vervuiling van de Aarde en voor het onteren van al haar natuurlijke bronnen.  

De Amerikaanse regering wees dit voorstel af, zonder overweging. Na de afwijzing sprak het Ashtar Commando direct tot de mensen van Amerika door het overstemmen van de televisie en radio uitzendingen met een gesproken boodschap. Daarna herhaalden ze deze procedure in andere landen.  

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /13 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13  Juli 2018 / via Shelley Young


Zelfliefde gaat niet over jezelf beter maken dan iemand anders, of meer voor jezelf zorgen dan voor iemand anders. Het gaat er uiteindelijk om jezelf ook de Liefde te geven die je anderen zo gemakkelijk geeft. Het is een daad van insluiting, van eerlijkheid, van balans.

Dus raden we jullie aan je bewustzijn te gebruiken om je negatieve zelfpraat te veranderen, om jullie innerlijke nee-zegger te vervangen door een innerlijke aanmoediger, om jezelf te zegenen met je eigen koestering en liefde. Kunnen jullie vandaag aardig en zachtaardig zijn met jezelf?

Kunnen jullie je jezelf toevertrouwen dat elke dag te doen, zodat het een nieuwe gewoonte wordt? Want als jullie jezelf verplaatsen naar je eigen betrokkenheid, accepteren jullie je plaats als deel van het geheel en dit vergemakkelijkt een inschakeling van genezing die zich richt op een laag zelfbeeld, evenals problemen van afscheiding, waardigheid en verlating. Jullie innerlijke kind verlangt naar jullie liefde en aandacht, Dierbaren. Waar wachten jullie op?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

MICHAEL SPREEKT / door Tineke van der Giessen / Geplaatst 14 juli 2018

MICHAEL SPREEKT
door Tineke van der Giessen
Geplaatst 14 juli 2018

Geliefden.
Vanuit het Centrum van Kracht en Bezieling wil ik u deze woorden meegeven. We zijn met elkaar een lange weg gegaan. In stoffelijke materie uitgedrukt was het zelfs voor velen van u een pijnlijke weg. Verwarrend en lang. Vanuit uw Centrum van Licht bezien staat u standvastig op uw pad. We zijn dichter bij elkaar dan u beseft. We zijn als het ware steeds meer met elkaar versmolten geraakt. En tijdloos in elkaar verweven. Door uw toedoen is het, uw fysieke aanwezigheid op aarde, dat we de draden van licht kunnen verbinden met de kern van uw wereld. Het lichthart van uw wereld i diep verbonden met het Al Bewust Zijn. Zoals wij allen weten in de eigen kern.

Door af te dalen in oude patronen en er vernieuwend in te staan kunnen we de verbindingslijnen omzetten in hogere frequentiekoorden. Alles draait om klank en toon. De toonzetting van onze samenwerking is heftig en doordringend. Waar wij verschijnen blijft niets gelijk het is. Uw naam en de mijne zijn verbonden in de toonzetting van het veranderende leven. Doorstroming en beweging. We maken koorden los die vastgeroest in oneindige cirkels van energie zichzelf blijven herhalen. Rondom de valse akkoorden is veel illusionair licht gegroeid. Verdichtingen zijn om de originele klankpatronen gesponnen en verbergen de werkelijke toonzetting. 


Een Schrijven van de Schepper / 13 Juli 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
13 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Klaar of Niet....


Klaar of niet hier komt het!
Met de volgende grote golf die er aankomt,
is het het beste om jezelf zo geaard mogelijk te houden en jezelf eraan te herinneren,
indien nodig van moment tot moment, om niets persoonlijk op te vatten.
Dit is waar de grenzen die je hebt gesteld van pas zullen komen.
(Knipoog)
 De vaardigheden en hulpmiddelen die je de afgelopen weken
hebt gekregen en uitgeprobeerd, zullen een integraal onderdeel zijn
van het bewegen door de huidige energie.
Je bent sterker en sterker geworden sinds deze specifieke reis is begonnen,
maar dat betekent niet dat je 'het alleen moet doen'.
Neem contact op met gelijkgestemde vrienden / familie
en laat hen weten dat je er voor hen bent als dat nodig is.
 Zodra deze zeer belangrijke fase is afgerond,
zullen enkele van de veranderingen die je hebt gemanifesteerd
zowel in je persoonlijke wereld als wereldwijd plaatsvinden.
Je bent hier klaar voor, het is mogelijk,
en je zult in alle opzichten geweldig zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Vanuit mijn hart, / Veronica, 13 juli 2018


Vanuit mijn hart,
Veronica, 13 juli 2018

Bladerend in boekjes waarin ik van alles heb opgeschreven kwam ik de onderstaande gedichten tegen die ik in 1999 en daarna heb geschreven.

De sterren verbleken van schrik
en de maan verschuilt zich achter wolken.
De wereld biedt een troosteloze aanblik
en een woeste wind doet de golven koken.

De natuur schreeuwt ons toe
en wordt woest als wij niet willen horen.
Wij willen wel luisteren maar weten niet hoe,
want ons eigenbelang verstopt onze oren.

Wij verschuilen ons achter welvaart
en denken “het is nog ver van mijn bed”
terwijl een natuurramp elders rondwaart
en daarmee de bakens volledig verzet.

vrijdag 13 juli 2018

Aartsengel Raphaël: Beoefen zien, horen en voelen met jullie harten. / Gechanneld door Genoveva Coyle. /12 juli 2018


AARTSENGEL RAPHAËL:
BEOEFEN ZIEN, HOREN EN VOELEN  MET JULLIE HARTEN.
Gechanneld door Genoveva Coyle.
12 juli 2018

Ik kom om blokkades, zorgen en angsten te verwijderen die voor jullie verdere uitbreiding staan.

Gegroet geliefden! Ik ben AA Raphaël. Ik ben jullie broeder, Universeel medicus en genezer voor jou en iedereen, in dienst van de Moeder, in dienst van iedereen die mij aanroept.

Het is met groot genoegen dat ik hier kom om jullie toe te spreken, om jullie te inspireren met mijn smaragdgroene, mijn liefde en helende energie. Het is met grote eer dat ik blokkades, zorgen en angsten kom wegnemen die voor jullie verdere uitbreiding staan.

Het is mijn verlangen en belofte aan jullie, het is mijn doel om deze tijd van aanpassing en aankondiging met jullie geweldige ascenderende zelven meer aangenamer, sneller en genadiger voor jullie allen te maken.

In de wereld waarin jullie nu leven, een wereld die geconditioneerd is om jullie en de gehele mensheid het moeilijkste pad te laten nemen, om hard te werken om te overleven, en jullie dwingen je kracht weg te geven op zoveel subtiele manieren, is het moeilijk om te allen tijde in de hogere vibratie van het ascenderende zelf te blijven.

Geliefden, realiseer je dat jullie altijd de keuze hebben gehad om te weigeren deel te nemen aan het oude paradigma van leven in beperking en gebrek. Realiseer je dat het jouw taak is om op dit moment de lastige en verborgen manieren te begrijpen van sommige van deze uitdagingen die je verlokken om de verouderde paden van frustratie en doodlopende wegen te nemen. 

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 13 juli 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 13 juli 2018

Jullie hebben al een behoorlijke tijd lang bemerkt dat de tijd steeds sneller gaat en dat dit zo doorgaat. Het is een positief teken van de aanhoudende verandering op Aarde en terwijl de trillingen toenemen, zullen jullie een nieuw gebied van de Ruimte verder binnengaan en dit zullen jullie op die manier blijven ervaren. Met de verhoging van de trillingen ontstaat eveneens een vreedzamer bestaan met minder negativiteit en veel méér harmonie tussen alle levende wezens. Jullie hebben hiervan al voorbeelden kunnen zien bij dieren met de meest onwaarschijnlijke vriendschappen en dit is beslist een voorbeeld van het bijbelse verhaal van “de Leeuw die zich neervlijt naast het Lam”. Dus wat betekent dit, want het moet beslist een verhoging van de trilling betekenen, hetgeen meer harmonie en vrede op Aarde tot stand brengt. 

Velen van jullie weten dat je klaar bent om je plek in de hogere trillingen in te nemen en dat je één van diegenen bent die liefde naar alle vormen van leven uitstraalt, ongeacht de historische positie ervan t.o.v. de Mensheid. Verder zijn jullie je er eveneens van bewust dat jullie de macht hebben om vrede te brengen in situaties waar een confrontatie gaande is, omdat zelfs alleen al je aanwezigheid kan helpen vrede te brengen. Langzamerhand zullen anderen die innerlijke kalmte gaan ontdekken en een kalmerende invloed gaan uitoefenen terwijl alles om hen heen in een staat van onrust verkeert. Dit is al gaande en breidt zich steeds verder uit en omdat haar invloed steeds verder reikt, zal er een grotere nadruk komen te liggen op het creëren van vreedzame relaties en situaties op alle niveaus. 

Niet meer leven in je leugens, maar naar je waarheid luisteren.
12 Juli 2018 / Luc van Ewijk

Het leven hoeft niet altijd serieus te zijn. We zijn veel te serieus. We zijn vergeten om te spelen en lol te maken. 

De blijdschap en vreugde die het ons geeft maakt het leven lichter en maakt de reis een stuk aangenamer. Je komt met spelen en ontspannen bij van de pittige uitdagingen die je te voortduren krijgt. 

Te veel routine nekt ons. Omdat we dan niet meer creatieve kunnen zijn. Omdat het leven dan niet meer spontaan is. Omdat we onszelf dan niet meer uitdagen. 

Dat stompt ons af en ontneemt ons van alle levenslust die we hebben. Het leven zit niet mee. Net of de wereld tegen je is. 

Nee dat is niet. Jij bent tegen jezelf. Je hebt je afgesloten van jezelf. Om maar in de leugens van jezelf te blijven leven. 

Het is tijd om in je waarheid te leven door te luisteren naar jezelf. Want van binnen weet je wat je echt wil. 

En daar krijg je echte vreugde van. Je zult ook weer kunnen spelen in het leven. Want dat is de enigste manier om gelukkig te worden. 
Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /12 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
12 Juli 2018 / via Shelley Young


Vrijheid stelt jezelf in staat te beslissen hoe bepaalde elementen voor jou eruit zien. Hoe ziet vrede eruit voor jou? Is het mediteren of zitten in stilte? Of is het de vreugde om je lichaam in de natuur te laten bewegen? Is het Rijden in de auto? Of tuinieren?

Wat betekent liefde voor jou? Hoe druk jij liefde uit? Hoe voel jij het om geliefd te worden? Hoe houd jij van jezelf?

Wat is genezing voor jou? Hoe ziet genezing er voor jou uit?

Hoe ziet een verbinding eruit of hoe voelt het aan voor jou? Hoe spreek je dankbaarheid uit? Hoe lijn jij jezelf uit met de Bron? Wat zijn je aangeboren gaven en jouw voorkeur voor dienstbaarheid?


Een Schrijven van de Schepper / 12 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Zijwaarts?


Het is interessant dat jullie wereld op wereldschaal
zijwaarts lijkt te zijn gegaan. (Glimlach)
Met al het licht dat jij en anderen hebben uitgestort,
kan ik jullie horen zeggen: "Hoe kan dit gebeuren?!?!"
Welnu, mijn geliefden, het is heel gemakkelijk uit te leggen ...

Net als jouw persoonlijke leven, zullen dingen
en mensen jou kant op worden gestuurd om je te helpen
 leren, groeien en te leven zonder angst. 
Dit is geen test van jou standvastigheid,
 dit is slechts een zijwaartse stap in de verdere groei van jullie planeet als geheel. 
Blijf doen wat je doet ... jouw liefde en energie
zullen het traject snel genoeg rechtmaken. 
Ieder van jullie heeft de kracht,
het zal er zijn wanneer je het nodig hebt en het is genoeg!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 13 juli 2018 / Neal Donald Walsch

13  juli 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er niet zoiets bestaat als een 'slecht voorteken',
dus jij hoef geen zwarte katten te vermijden vandaag.

Of ladders. Of scheuren in de stoep.
Vrijdag de 13e kan tot nu toe de beste dag van je leven zijn.
En dat zal zo zijn als je ervoor kiest om alles in je leven
vandaag te zien als een wonder.

Dat omvat het groeien van het gras,
het voorbij trekken van een wolk,
de glimlach op andermans gezicht ...
en het kloppen van je eigen hart.

Leef het wonder dat het Leven vandaag is,
en maak je geen zorgen over 'slechte voortekenen'.
Bedenk dat niets kwaadaardig is,
tenzij denken het zo maakt. (Wm Shakespeare)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


donderdag 12 juli 2018

Veronica Keen - Channeling Montague Keen - 24 Juni 2018


Veronica Keen
 - Channeling Montague Keen -
 24 Juni 2018

Blootstelling gebeurt over jullie hele wereld. Mensen kunnen hun verborgen  bijbedoelingen niet langer verbergen. Het is pijnlijk voor jullie allemaal om diegenen te zien waarin jullie geloofden, blootgesteld als werkend tegen jullie. De heer Trump heeft elke dag met dit probleem te maken. Hij weet dat hij erin zal slagen zijn plannen uit te voeren; daarom werd hij aan de macht gebracht. Alleen de ontwaakte mensen begrijpen dat de heer Trump van plan is de duistere controle te verwijderen. Elke dag zie je dat de cabal alles in hun macht gebruikt om hem te vernietigen. Vraag jezelf af waarom ze zoveel ENERGIE zouden gebruiken, in een poging om van hem af te komen, als hij is wat ze zeggen dat hij is? Het feit is dat ze doodsbang voor hem zijn.

De tijd is op voor het corrupte besturingssysteem en de poppetjes die hun bevelen geven. Mensen beginnen hun ogen te openen en oogkleppen te verwijderen, om in het volle zicht te zien wat verborgen. De mensheid is schuldig aan het accepteren van wat de cabal zegt dat ze moeten accepteren. Jullie, jullie allemaal, aanvaardden blindelings de medicijnen die jullie door de medische stand werden opgedrongen, zonder ooit in twijfel te trekken wat er in zat en welke werkelijke invloed dat zou hebben op het menselijk lichaam. Jullie geloofde dat al die mensen jullie beste belangen vanuit hun hart dienden: hoe verkeerd hadden jullie het. Er werden artsen betaald om jullie die medicijnen voor te schrijven, met vakanties, conferenties, nieuwe computers, etc. Het introduceren van nieuwe medicijnen is een vuil zaakje. Neem de controle over jullie leven terug en neem jullie eigen beslissingen op basis van jullie eigen onderzoek. Er is zoveel informatie om jullie te begeleiden. Jullie kunnen niet verliezen.

De zomer van de.. verduisteringen..! / Door GuidoJ. / 11 juli 2018

De zomer van de.. verduisteringen..!

Een bijzondere zomer, die haar bijzondere karakter voor het eerst toont op vrijdag de 13e.. Vrijdag 13 juli vindt de eerste van maar liefst 3 verduisteringen plaats. 2 Zonsverduisteringen met 1 maansverduistering ertussen in. Astrologe Manuela van der Knaap schreef dit artikel als analyse van de dieperliggende ontwikkelingen rondom deze zomerse hemelconstellaties. Zullen we Manuela nog even voorstellen, voor degene die haar (artikelen HIER en HIER bijv.) nog niet kent: Manuela van der Knaap, aangenaam..

Tot mijn 30ste was ik vooral gericht op ’n internationale carrière in ‘de groene sector’; ik deed wat ik geleerd had tijdens mijn opvoeding in een ondernemersgezin. Hard werken, veel geld verdienen, niet zeuren en vooral niet naar jezelf luisteren, maar doen wat er van je gevraagd wordt en dus marktgericht denken. En daar was ik erg goed in, al zeg ik het zelf. Een burn-out was het resultaat, gezien mijn enorme innerlijke kracht en de niet te stoppen, enthousiaste houding en het negeren van de signalen van mijn lichaam.

Mijn Ziel had andere plannen..
Ik kreeg inzichten in hoe onze economie werkelijk in de maatschappij steekt en dat wij afstevenen op vernietiging. Toen kreeg ik een reeks visioenen en zo werd mij duidelijk gemaakt dat ik iets anders te doen had in deze wereld. Mijn Ziel bracht mij in contact met een aspect van mijzelf dat nog veel omvattender is dan mijn Ziel en buiten tijd en ruimte verblijft; mijn Kosmische Wezenskern (Geest). Er kwamen nieuwe vaardigheden los en hier moest ik erg aan wennen en mee leren omgaan.

Na een enorm intense periode van 1,5 jaar, werd mij door mijn Kosmische Wezenskern verteld dat er nu een periode van geen bewust contact zou komen, omdat alle informatie en energie eerst geïntegreerd moest worden. Er zou altijd hulp en begeleiding zijn voor mij en het contact zou later weer hersteld worden, maar dan op een andere manier; geïntegreerd en levend vanuit de eenheid van mijn Kosmische Wezenskern (Geest). Levend in het dagelijks leven vanuit mijn Geest het ‘zijn’.

Vanuit deze staat van ‘zijn’ werk ik nu 10 jaar later als kosmisch astroloog. Daarna is er een lange periode geweest van verwerken van deze ervaringen, het uitwerken van oude trauma’s en het vinden en integreren van mijn Ware Zelf in mijn dagelijkse bestaan. Om meer inzicht te krijgen in mijzelf en mijn mogelijkheden ben ik een 4-jarige beroepsopleiding Psychologische Astrologie gaan volgen bij de ‘Academie voor Astrologie’ in Amsterdam, bij Adrie van der Ven.Nieuwe maan en zonsverduistering 13 juli 2018 om 4:49 uur 17 juli 2018 / Petra Stam

Nieuwe maan en zonsverduistering 13 juli 2018 om 4:49 uur
17 juli 2018 / Petra Stam

In deze tijd hebben gewassen hun hoogtepunt bereikt en beginnen ze met rijpen. De meeste bloemen hebben zich geopend en na de bevruchting groeien ze uit tot vruchten. Rijping is een proces dat zich eerst van binnen afspeelt. Zo ook bij ons: deze tijd gaat om de rijping van je plannen, doelen of wensen. Kijk naar wat zich heeft ontwikkeld in jezelf, wat je hebt bereikt de afgelopen tijd en hoe je dat verder kunt ontplooien en vormgeven. De hemelse invloeden leggen vooral de nadruk op emotioneel volwassen worden. Besef dat je zelf (nieuwe) keuzes kunt maken, acties kunt ondernemen en dus ook de verantwoordelijkheid hebt om jouw persoonlijke wensen te laten volgroeien.

De Maan staat deze dag in haar baan om de aarde het dichtst bij ons. De nieuwe maan en Zon staan naast elkaar in het sterrenbeeld Kreeft. Hierdoor kunnen thema’s rond familie, eigen plek, gevoel en emotionele veiligheid worden aangewakkerd. Sta tijdens deze nieuwe maan vooral ook stil bij je wortels: Is je basis sterk genoeg? Welke behoefte aan steun heb jij? Wil je ergens bij horen? Maan in Kreeft maakt extra gevoelig, waardoor zelfs de mildste kritiek persoonlijk kan worden opgevat en stemmingen snel kunnen wisselen. Wees vooral ook je eigen steun en toeverlaat voordat je de rest van de wereld probeert te redden. De Maan en de Zwarte Maan staan tegenover elkaar, wat je zeer bewust maakt van wat anderen ten diepste nodig hebben. Het is extra belangrijk nu om ook te voelen en aan te geven wat jij nodig hebt, want anders ga je op eieren lopen om anderen veiligheid te geven terwijl je dat aan jezelf niet doet. Je kunt sleutels aanreiken, maar mensen moeten die sleutel zelf gebruiken door hem om te keren!

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 Juli 2018 / via Shelley Young


Geliefden, jullie gaan een periode van energetische intensiteit binnen. We willen jullie enkele tips geven om je te helpen met het grootste gemak door deze tijd te navigeren.

Als jullie merken dat je je ongemakkelijk voelt, is de eerste stap om gewoon te stoppen en bewust Liefde te richten op je lichaam en je wezen. Stel je voor dat je jezelf omhult met de meest prachtige energetische knuffel. Zit en adem en geniet van het aanwezig zijn in de Liefde die je Bent. Als je extra ondersteuning nodig hebt, vraag je engelen en meesters om je ook in hun liefde te omhullen en geniet gewoon van die afstemming.

Speel "In Dit Huidige Nu Moment". Kijk rond en zie alles dat voor jou werkt. Zorg dat je absoluut in orde bent en absoluut veilig. Maak je geen zorgen over wat er hierna komt, veranker je gewoon in het Nu-moment. Terwijl je contact maakt met het heden, zoek naar dingen om dankbaar voor te zijn en wees dankbaar voor zowel het Universum als jezelf voor het creëren van alle zegeningen in jouw leven.

Live Kryon Channeling: Jezus en Jozef. B Glastonbury (Avalon) 27 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 12 juli 2018


Live Kryon Channeling:
Jezus en Jozef. B
 Glastonbury (Avalon)
27 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 12 juli 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.


Het eerste dat ik jullie wil vertellen is mijn eerbetoon voor het feit dat deze groep de tweede groep is die in deze zaal voor mij zit. Ik heb een verenigende boodschap zodat wanneer jullie samenkomen met de vorige groep en jullie je notaties vergelijken, zal blijken dat de beide boodschappen bijna identiek zijn. Wij doen dit zodat de informatie hetzelfde is en dat het – ondanks dat het in twee delen wordt gegeven – als Een gezien kan worden! Ik ga jullie dus dezelfde informatie geven over dit gebied en met name over twee mensen uit jullie geschiedenis.

Lieve mensen, in voorgaande boodschappen in dit gebied zat ik hier in het gras en onder het Kristallijnen Raster. Ik vertelde jullie over de versterkende attributen die er zijn op bepaalde plaatsen op de planeet. Jullie zien het in de straten, jullie zien het in de ontspanning die misschien niets te maken heeft met de dingen hier. Maar men voelt zich toch tot hier aangetrokken omdat men iets voelt dat verder gaat dan zichzelf.

Misschien is het de God die in hen is die niets van doen heeft met de geschiedenis hier. Maar het is overal, zoals jullie hebben kunnen merken.

Meer lezen >>>
 

De Raad: Chaos / via Ron Head / 10 juli 2018


De Raad:
 Chaos
via Ron Head / 10 juli 2018

Jullie wordt de slechtste kanten getoond van alles wat er rondom jullie heen plaatsvindt. Het zou goed zijn om de redenen hiervoor te begrijpen. Er worden gecombineerde pogingen ondernomen om jullie binnen een bepaalde denkrichting te houden of jullie er naar toe te loodsen. En het aanwakkeren van emoties net voor of tijdens het doorgeven van informatie aan mensen, garandeert de acceptatie er van. Dit zijn reclame uitingen. In wezen worden jullie ideeën verkocht. 

Een van de meest schadelijke ideeën die worden gepromoot en waarvan gretig gebruik wordt gemaakt is dat kant A geweldig en eerlijk is en kant B slecht is en jullie geen einde aan de ellende zal brengen. Het is nogal duidelijk dat er bij iedere kwestie minder of meer voordeel behaald wordt. Echter, wanneer het op de manier gepresenteerd wordt zoals hier boven is weergegeven, gebeuren er verscheidene dingen.

Ten eerste zal het bij de meeste mensen het kritisch denken over het onderwerp beëindigen. In wezen zijn ze bang gemaakt. Ten tweede veroorzaakt het diepe tweedracht in een samenleving en maakt die daarmee veel gemakkelijker te controleren. Wanneer ‘zij’ mensen naar links of rechts kunnen manoeuvreren, hoeven ‘zij’ zelf niet bang te zijn. ‘Zij’ bevinden zich veilig in hun positie omdat het overgrote deel van de bevolking verward is. Bovendien, wanneer de aandacht kan worden gericht op datgene wat de linker hand doet, kan de rechter hand doen wat ze wil. Dus maakt het ‘hen’ echt niets uit of je A of B kiest.

Wanneer we dit een spel noemen, dan kunnen we zeggen dat dit tegen de meesten van jullie al heel lang gespeeld is.

Op deze dag van je leven / 12 juli 2018 / Neal Donald Walsch

12  juli 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niets ooit zo troosteloos is als het eruit ziet.
Alles is in feite een zegen.

Ik weet het, ik weet het ... dat is soms erg moeilijk geloven.
Hoe kan een plotselinge, rampspoedige gebeurtenis
in iemands leven een zegen zijn?
Het heeft langer nodig, ik weet het, om deze prachtige waarheid te zien.
Zelfs een diagnose van een terminale ziekte
 kan als een ander geschenk van het leven worden gezien
wanneer ervaren vanuit een bepaald perspectief.

Het is een gelegenheid voor ons om nogmaals uit te drukken,
op het volgende hoogste niveau, Wie Wij Werkelijk Zijn.
En als het blijkt dat wij, op Ziels-niveau inderdaad hebben besloten
om onze huidige lichamelijkheid te verlaten
op deze specifieke manier en tijd,
zou dat ook een uitdrukking zijn van ons Hoogste Zelf.

En dus zijn alle 'calamiteiten' zegeningen, nog niet begrepen door het Verstand.
God wist dat dit een goede dag was voor jou om dit te horen ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl