Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 juli 2018

Petitie en verklaring voor directe fysieke interventie, We Love Mass Meditation, 30 juni 2018 / 1 Juli 2018


Petitie en verklaring voor directe fysieke interventie, We Love Mass Meditation, 30 juni 2018
1 Juli 2018

Volgens Cobra zijn wij sinds mei verschoven naar de Gamma tijdlijn. Deze tijdlijn gaat over directe fysieke interventie door de Lichtkrachten.


In de bovengenoemde post is een link naar de petitie die oproept voor bevrijding van de planeet Aarde in samenwerking met goedwillende krachten die komen van voorbij de oppervlakte van deze planeet, zoals de Pleiadians, de Sirians, de Andromedans, de Agarthans, en de Resistance Movement.


De petitie was in december 2013 gemaakt en is nu gereactiveerd zodat de ontwaakte bevolking zijn wensen kan uiten voor meer directe interventie door de Lichtkrachten.

Teken daarom alsjeblieft deze petitie, en maak de link naar deze petitie zoveel mogelijk bekend om zo snel mogelijk zoveel mogelijk handtekeningen te krijgen.Mike Quinsey - Channeld Zijn Hogere Zelf - 6 juli 2018

Mike Quinsey
- Channeld Zijn Hogere Zelf -
6 juli 2018

Hoe lang nog voordat jullie vooruit gaan naar de beloofde toekomst en de vele voordelen ervan zullen ervaren waarover gesproken is, het hangt erg van jullie af. Op dit moment verslechteren de omstandigheden op Aarde en lijkt er geen oplossing te komen. Toch zijn de antwoorden bekend, en het is slechts een kwestie van tijd voordat een golf van verwachting als gevolg van wat nadert de mensen verheft. Zeker, veel bronnen hebben zich onvermoeibaar ingezet om dingen in beweging te krijgen, zodat er een aankondiging kan worden gedaan om jullie in de picture te houden en een meer acceptabele kijk te stimuleren.

Jullie ervaren nog steeds het resultaat van de oude energieën, maar ze worden langzaam uiteengedreven en de betrokken zielen worden opgetild in bewustzijn. Het is niet langer nodig om stil te staan ​​bij gebeurtenissen uit het verleden die negatief zijn gebleken, en het is veel beter om te genieten van gedachten over komende veranderingen die veel voordeliger zullen blijken te zijn dan voorheen. Niemand wenst dat jullie de problemen en trauma's uit het verleden blijven ervaren, en in feite is het essentieel dat jullie de nieuwe energie helpen om volledig op Aarde gevestigd te worden. Jullie zullen het moeilijk vinden om zichtbare vooruitgang te boeken, maar door vol te houden zullen jullie uiteindelijk resultaten zien.


Waar gaat jouw aandacht naar uit? / 6 juli 2018 / Tamara van de Beek

Waar gaat jouw aandacht naar uit?
6 juli 2018 / Tamara van de Beek

Waar gaat jouw aandacht naar uit? Naar heling? Er mag iets in jou geheeld worden? Richt de aandacht op de wat altijd heel is. Dat wat al hier IS. Ontdek en voel of DAT heling nodig heeft.

Alles wat komt en 
weer gaat is niet stabiel. Er is iets wat altijd op de achtergrond aanwezig is. Richt de aandacht daarop.

Visualisatie of affirmaties? Dit impliceert dat er nu iets ontbreekt. Een voorstelling maken van iets wat je graag wenst (en dus iets wat je afwijst = verzet).
Richt je aandacht op dat wat nu hier is. Ontbreekt er iets? Moet je daar iets aan toevoegen of weghalen? Is dat een teleurstelling als je ontdekt wat nu hier is? Wil je dan nog steeds ergens vanaf? Is het dan nog steeds nodig om iets toe te voegen of te visualiseren? Is dat een teleurstelling als je ontdekt wat nu hier is? Als jij bewustzijn bent - tijdloos, stralend en eeuwig -, dan wie is het die visualiseert en affirmeert?Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 Juli 2018 / via Shelley Young


Onlangs werd ons gevraagd: "Hoe zie ik ons ​​allemaal als één als er zoveel pijn en schade is in de wereld?" Wij willen dit vandaag graag bespreken.

Niet zo lang geleden hebben we een dagelijkse boodschap aangeboden waarin het concept van vibrationele lagen werd uitgelegd. We hebben jullie gevraagd om je een gebouw voor te stellen dat een kelder, een begane grond en een bovenverdieping bevatte, en een zolder. De kelder of laagste laag was een niveau van vibrationele dichtheid. Het was donker en ongemakkelijk. De mensen die daar woonden, hadden misschien een concept van andere verdiepingen, maar zijn nog niet voldoende ontkoppeld van die energie om de trap op te gaan. Je kunt deze laag als 3D beschouwen.

De mensen op de middelste verdieping hebben een goed inzicht in zowel de dichtheid van de kelder als het bestaan ​​van een verdieping erboven en kunnen periodiek tussen de twee verdiepingen bewegen. Je zou dit als 4D kunnen beschouwen.

Op deze dag van je leven / 7 juli 2018 / Neal Donald Walsch


7  juli 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat liefde sterker is dan gerechtigheid.

Sting zei dat, en het is volkomen waar.
Dus als je voelt dat je "onrechtvaardig" bent geweest en
op zoek bent naar 'gerechtigheid',
dan ben je misschien op zoek naar het verkeerde.
Wat zou er gebeuren als je in plaats daarvan liefde zocht?
En wat zou er gebeuren als je liefde zou geven in plaats van ernaar te zoeken?

Dit vereist misschien een beetje vergeving.
Maar als je begint met jezelf - als je begint met jezelf te vergeven
voor alle dingen die je hebt gedaan die niet in orde waren met een ander,
zul je het veel gemakkelijker vinden om een ander te vergeven
voor hetgeen er is gedaan, dat volgens jou niet goed is.

Het is maar een gedachte ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlvrijdag 6 juli 2018

Blossom Goodchild - De Galactische Federatie van het Licht - 16 juni 2018

Blossom Goodchild
 - De Galactische Federatie van het Licht -
16 juni 2018

Blossom: Hallo mijn vrienden. Mijn inwendige klok is totaal van slag, net als veel van mijn gedachten, zo lijkt het wel! Maar ik kijk er toch naar uit om weer met u te praten. Dus hier ben ik, voor een tweede poging om verbinding te leggen, sinds ik terug ben.

Het voelt alsof ik mijn huid heb afgeschud en er klaar voor ben om een nieuwe 'mij' te laten verschijnen. Maar op dit kruispunt voel ik me toch nogal kwetsbaar en onzeker. Is dat normaal voor deze fase in 'Het Spel'?

Federatie van het Licht: Welkom, onze lieve vriendin en bondgenoot! Dit is inderdaad een oproep van het Hoger Zelf om te gaan samen-leven met dat deel van het Zelf dat reeds op Aarde was, maar dat nu helemaal is afgestemd om de Energieën van het Hoger Zelf op te nemen in het lichaam. Dit is een proces dat op zijn beurt ook weer verantwoordelijkheden met zich brengt. Daarmee bedoelen we dat, wanneer het Hoger Zelf … of laat ons zeggen een deel van het Hoger Zelf … zich eenmaal in het lichaam vestigt … het Zelf de behoefte zal gaan voelen om 'Verandering teweeg te brengen' op een veel dieper, ingrijpender niveau. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral ook om anderen te helpen Ontwaken, die nog 'sluimeren in ontwetendheid', zoals u dat zou zeggen.

Deze kwetsbaarheid hangt samen met geduld. Weten dat de dagen die vóór u liggen de Energieën van uw Planeet zullen verbeteren, door de protonen bij te stellen die vermomd zijn: zij lijken het ene, maar ze zijn iets anders.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 Juli 2018 / via Shelley Young


Ben je in weerstand tegen jezelf? Liefde is de ultieme daad van acceptatie voor jezelf, precies zoals je bent. Door uit de weerstand te gaan, kun je veel meer comfort en voorwaartse beweging krijgen, en binnenin beginnen is de ideale plaats om te beginnen. Daarom is zelfliefde zo'n integraal onderdeel van het verlichtingsproces.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 6 juli 2018 / Neal Donald Walsch


6 juli 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

 ... dat je nooit genoegen zou moeten nemen met zo weinig
wanneer je iets groots kunt bereiken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel mensen genoegen nemen met zo weinig?
Je hoeft jezelf niet tussen hen te plaatsen.
De wereld is een overvloedige plaats.
Overvloedig met kansen, overvloedig met geluk,
overvloedig met ideeën, en overvloedig met liefde.

Reik uit naar die overvloed en neem wat rechtmatig het jouwe is.
Het is jouw erfenis, door God gegeven.
Laat jezelf het hebben.
Deins er niet voor terug er naar uit te reiken
uit angst dat het niet naar jou toe zal komen.
Hoe kan het tot je komen als je er niet naar uitreikt?

Leven met het Licht aan / 3 juli 2018 / Lilian Ferru


Leven met het Licht aan
3 juli 2018 / Lilian Ferru


Lieve mensen
Wat is het toch heerlijk zomerweer. We zijn nog maar pas terug van ons reisje naar Vlissingen en Waardamme (B). Wat is het een feest om met zoveel mensen de ervaring van eenheid te delen, en samen onze kracht in eigendom te nemen.
Het thema ‘kracht’ ontstond spontaan tijdens de Soulhealing met Marieke Meulenberg en dat werd het onderwerp van het hele weekend.

De plaatsen zijn beperkt, maar voor wie er niet bij kon zijn, is er gefilmd. Het kan natuurlijk nooit de werkelijke healing vervangen, maar het zal je inspireren om je eigen grootsheid weer te herinneren. Velen staan op het punt om de laatste stap te nemen. We zien de veranderingen bij de mensen die vaker naar de healings komen. Opeens zijn er sterretjes in de ogen. De houding is zelfverzekerd, er is meer vreugde en een kalm weten dat je compleet bent. Ja, ik besta, ik laat mijzelf zien! De reacties, naderhand, zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Het gaat over het ontstijgen van angst, ontmoetingen met Lichtwezens, maar ook: depressie, medicatie, de oer-wond en de moederrelatie. Dan is er nog de ge-tuigenis van Lydia, die klaar was om te sterven, maar een transformatie onderging na een healing van Paul.

Een Schrijven van de Schepper / 4 Juli 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
4 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Terugtrekken of Doorgaan


Een van de dingen die je als mens vergeet, is hoe gemakkelijk alles kan zijn. 
Ter voorbereiding op deze volgende 'opwaartse klim',
kun je merken dat je je veilige ruimtes, meditatiegebieden creëert
of van plan bent je terug te trekken in je eigen huis of natuur. 
Het universum is hier om je te vertellen dat,
 hoewel dit geruststellend en veilig kan zijn, het niet echt nodig is. 
Alles wat je nodig hebt, is gecombineerd tot een mooi, klein pakketje, genaamd ... jij! (Lach)

Ja, terugtrekken is veilig en gemakkelijk, maar hoeveel anderen kun je dan nog helpen? Het is tijd om 'jezelf daar buiten te zetten', om contact te maken,
liefde en mededogen met elkaar uit te wisselen.
Dit is misschien wel een van de weinige manieren
waarop je de koers van jouw Aardse bestaan kunt veranderen.
Wees niet bang, dierbare, je bent krachtiger dan je ooit zult weten!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
donderdag 5 juli 2018

Benjamin Fulford: "De revolutie vordert terwijl oude regiemes instorten in Mexico en de EU, plus de onthulling van geheim ruimteprogramma." - 2 juli 2018 -

Benjamin Fulford: "De revolutie vordert terwijl oude regiemes instorten in Mexico en de EU, plus de onthulling van geheim ruimteprogramma."

- 2 juli 2018 -

De criminele cabal die de planeet heeft geregeerd wordt systematisch verwijderd uit de macht, met als laatste de verandering van regiem in Mexico en binnenkort de EU. Verder, werd de machtsstrijd in Washington D.C. definitief gewonnen door de goede jongens.

Ook vindt er blijkbaar wat echte onthulling plaats over zowel het Roswell “UFO” incident als over anti zwaartekracht technologie. De twee links hieronder werden naar ons gestuurd door de geheime dienst van het Japanse leger en ze zeggen dat ze onvervalst zijn (hoewel dit niet een gebied is waar deze schrijver veel expertise heeft). De ene lijkt een patent aanvraag te zijn voor een anti zwaartekracht toestel, terwijl de ander beweert een top geheim document te zijn waarin wordt verklaard dat buitenaardse lichamen en buitenaardse ruimteschepen werkelijk door de VS regering werden ontdekt. We laten het over aan de experts om te bepalen of ze echt zijn. Hoewel als ze echt zijn dan zal het niet lang meer duren voordat vliegende schotels in de showrooms verschijnen.

http://d3adcc0j1hezoq.cloudfront.net/
https://patentimages.storage.googleapis.com/

Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, 4 juli 2018 – DOE MEE! / 4 Juli 2018


Sisterhood of the Rose groepen in Nederland, 4 juli 2018 – DOE MEE!

4 Juli 2018

In Cobra’s laatste bericht d.d. 27 juni, Gamma Tijdlijn, schrijft hij dat wij – totdat fysieke interventie plaatsvindt – op dit moment de situatie op Aarde het best kunnen helpen door het Lichtraster zoveel mogelijk in stand te houden met het:
 
a) bouwen van het Cintamani raster (kijk hier voor meer informatie – onderdeel Cintamani)
b) bouwen van het raster van Tachyon kamers (kijk hier voor meer informatie – onderdeel Tachyon)
c) bouwen van het Zielfamilie raster (kijk hier voor meer informatie)
d) bouwen van fysieke Sisterhood of the Rose groepen (kijk hier voor meer informatie – onderdeel Sisterhood of the Rose)
e) voorbereiden voor fysiek contact met de Lichtkrachten overeenkomstig innerlijke leiding
f) zich niet inlaten met inter-persoonlijke conflicten door het kiezen van niet reageren en bewuste positieve actie boven reactie.

Er zijn enkele fantastische liefdevolle vrouwen in Nederland die aan Cobra’s oproep tot het bouwen van Sisterhood of the Rose groepen gehoor hebben gegeven, en die zijn begonnen met Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en Galactic Love Party’s. De ervaring is dat tijdens deze bijeenkomsten een prachtige liefdevolle energie aanwezig is en dat is precies datgene dat de wereld nu zo hard nodig heeft. Lees hier over mijn ervaringen.


Aranuth Spreekt: Wereldzaken en Gezondheid. / Malcolm Bell / 4 juli 2018


Aranuth Spreekt:
Wereldzaken en Gezondheid.
Malcolm Bell / 4 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Alweer een maand voorbij en is er niet veel veranderd in onze wereld. De vulkaan op Big Island braakt nog steeds rivieren van gloeiende lava uit en vernietigt honderden huizen en laat een groot aantal mensen dakloos achter. Deze lava zal waarschijnlijk nog wel een jaar stromen, misschien meer en zal Big Island met een heel ander landschap achterlaten. Het is voorspeld door goede niet-fysieke zieners dat er nog een andere landmassa, een ander eiland uit de diepten van de oceaan omhoog zal komen als gevolg van de vulkanische uitbarsting. Mijn intuïtie vertelt mij dat ook andere landen die in de “Ring van Vuur” liggen aardbevingen en vulkanische uitbarstingen zullen ervaren.

De tektonische platen zijn in beweging en de druk die vrijkomt bij bijvoorbeeld vulkanen helpt Gaia nu zij zichzelf hervormt en in een nieuwe positie brengt. Maar dit is goed: Het Grote Plan is in werking.

In Australië, zijn er nu Koninklijke Commissies geïnstalleerd met betrekking tot het misbruik van kinderen en betrokken leden van de geestelijkheid, regering en organisaties die niet van regeringswezen zijn en tevens een Koninklijke Commissie voor bankzaken die bewijzen hebben onthuld van walgelijke en beschamende praktijken en activiteiten en zij hebben de scalpen geëist van verschillende hooggeplaatste geestelijken (bisschoppen en aartsbisschoppen) en directeuren van banken en leden van het parlement.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 Juli 2018 / via Shelley Young

Dierbaren, als jullie denken aan het dienen van het geheel, zien jullie jezelf dan als een deel van dat geheel, of is het iedereen behalve jij? Dit is een eenvoudig ding waarvoor wij jullie uitnodigen om vandaag te overdenken, want het zal jullie snel laten weten of jullie je nog steeds onbewust gescheiden houden van je eigen liefde en tedere zorg.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper / 3 Juli 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
3 Juli 2018 / door Jennifer Farley,

Dierbaar Oneindig Wezen


Zelfontdekking is een van de mooiste dingen die je voor jezelf kunt doen.
Het leren van jou ins en outs, jouw ruwe kanten en je gladde oppervlakken
kunnen een enorme opluchting en een interessante uitdaging zijn.
Terwijl deze verschuiving doorgaat, gebruik de kennis van het Zelf
die je hebt opgedaan en blijf jezelf en anderen op weg helpen.
Zoek naar en stel jouw grenzen vast.
Ze zullen de komende weken en maanden zinvol zijn.
Weet dat je een oneindig wezen bent dat in staat is om eindeloos te groeien binnenin.
Met andere woorden ... je bent prachtig en Het Universum houdt van jou!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Live Kryon Channeling: Jezus en Jozef. A Glastonbury (Avalon) / 27 mei 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 5 juli 2018


Live Kryon Channeling:
Jezus en Jozef. A
 Glastonbury (Avalon)
27 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 5 juli 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.


Dit is de tweede keer dat mijn partner mij  naar het gebied heeft gebracht dat Glastonbury wordt genoemd. De vorige keer spraken wij over de omgeving. Wij hadden het over de geschiedenis hier en dit is dus allemaal al opgenomen en gepubliceerd. Wat ik vandaag wil doen is een boodschap brengen die vandaag en later dezelfde zal zijn. Het is er een die verder gaat dan wat ik jullie heb verteld. Hij is ook historisch en gevuld met informatie die vragen kan oproepen. Zodanig dat wij deze boodschap de “Blasfemie-boodschap” willen noemen. (gelach) Lieve mensen, ik wil dit duidelijk stellen: Degenen die de geschiedenis hebben beschreven en degenen die op eerlijke wijze onderzoek hebben gedaan naar het verleden zijn het niet met elkaar eens. Meer dan tweeduizend jaar, of meer, en dus is het moeilijk om sommige dingen die ik vertel te verifiëren, en toch is er schoonheid in mijn verhaal, en de schoonheid snijdt hout. Die is gevuld met logica, menselijke natuur en waarheid.Op deze dag van je leven / 5 juli 2018 / Neal Donald Walsch


3 juli 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat wat een man kan zijn, hij moet zijn.
Deze behoefte noemen we zelf-actualisatie.

Abraham Maslow zei dat, en hij had gelijk.
Binnen elk levend wezen is een innerlijke drang, een Goddelijke impuls,
tot volledige en wonderbaarlijke zelfexpressie.
Dat wil zeggen, te zijn wat het is, helemaal.

Wat heb je altijd al willen zijn of doen?
Maak dit de Tijd van Jouw begin en het Moment van Jouw Manifestatie.

Wacht geen dag langer!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Gods bedoeling was niet van Hem afhankelijk te zijn / Neale Donald Walsch

Gods bedoeling was niet van Hem afhankelijk te zijn

Neale Donald Walsch


Wat wil God?

Niets. Helemaal niets.

Denk er eens over na. Wat is het dat God wilt? Niets. Helemaal niets.

Welk gevoel geeft je het? Hoe voelt deze gedachte aan als je hem omarmt?

Produceert het een gevoel van leegte? Roept het woede op? Produceert het een overeenstemming van 'hu-hum', niets nieuws? Verward het je? Schenkt het je vreugde?

Hoe denk je dat de wereld over het algemeen zou reageren als het waar blijkt te zijn? Wat denk je dat er allemaal zou gaan veranderen?

Kan er nog een werkende theologie over blijven als we een God hebben die niets wilt? EGO VERSUS ZIEL / 30-05-2018 / Pyts Boschma / Geplaatst 5 juli 2018

EGO VERSUS ZIEL
30-05-2018 / Pyts Boschma
Geplaatst 5 juli 2018

Je ego is je aardse persoonlijkheid, het is gevormd door opvoeding, cultuur, omgeving en sociale kring. Je ego is persoonsgebonden, omdat ieder mens op een andere manier gevormd is. Iemand die reageert vanuit de aardse persoonlijkheid, reageert vanuit het verstand, de ratio, die alle ervaringen toetst aan vorige ervaringen, dat wikt en weegt en beslissingen neemt die op het ego gericht zijn. Wanneer de aardse persoonlijkheid zichzelf het allerbelangrijkste vindt, zichzelf in het middelpunt zet en alleen aan zichzelf denkt noemt men dit egoïsme en egocentrisme. Eigenliefde is iets anders, dit is een zieleigenschap

De ziel is de levensvonk in het lichaam, het voedt de intuïtie, het gevoel en de liefde van het geestelijk hart dat je kunt vinden door je linkerhand net boven je rechterborst te leggen. Je levensvonk wordt gevoed door de Universele Geest, dit is Puur Bewustzijn en Pure Energie. De ziel is eeuwig en onveranderlijk omdat het je levensvonk is, deze is niet van jezelf, het is niet afkomstig van je lichaam, de ziel is afkomstig van de Universele Energie. De ziel laat zich in je lichaam kennen door je intuïtie en je gevoelens, als je een slecht gevoel hebt in een bepaalde situatie dan is je ziel aan het woord.

Als je leeft vanuit je ziel dan leef je vanuit je gevoel. Gevoelens komen altijd vóór het verstand, je krijgt een gevoel en je verstand – ego – reageert op het gevoel door vroegere ervaringen te toetsen aan het gevoel dat er is. Het ego – de ratio – besluit zelden het gevoel te volgen, het kijkt allereerst naar het eigenbelang. Mensen die leven vanuit hun ziel volgen hun gevoel en ‘doen’ voordat ze ‘denken’. Dit gebeurt vaak bij ongelukken en calamiteiten, dan neemt de ziel de leiding over van het verstand.