Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 juni 2018

Hand in hand met God / 22 juni 2018 / Winfried Meier

Hand in hand met God
22 juni 2018 / Winfried Meier

Een houding aannemen?
Iedereen mag weten, hoe ik erover denk. Iedereen mag mijn emoties zien. Ik heb niets te verbergen. Ik ben de persoon wie ik ben. Nudisme. Is dat wat je wilt laten zien, je ego.

Het ego laten zien betekent, dat jij je vereenzelvigt met je ego. Die mag jouw houding bepalen. Besef dan, dat jij jezelf voor de gek houdt. Alle wijsgeren waarschuwen daarvoor. Zo zegt Jezus niet te oordelen. En dat is precies wat het ego wel denkt zich te kunnen veroorloven. Het is het ego dat je influistert, iedereen mag weten hoe ik erover denk. Ik kan beoordelen hoe een ander zich gedraagt, waar hij over de schreef gaat en schuldig is.

Dezelfde misleiding hanteert het ego met emoties. Het is er op uit angst en haat te zaaien en zijn greep op jou te verstevigen. Niemand ontkomt geheel aan de verlokkingen en bedreigingen van het ego, tenzij je verlicht bent. Dus pas op wat je in je houding naar buiten wilt brengen en wilt uitstralen. Je ego of je goddelijke essentie? De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad "De Effecten van de Zonnewende Golf" / Daniel Scranton / 22 juni 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
"De Effecten van de Zonnewende Golf"
Daniel Scranton / 22 juni 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.

We zijn opgewonden dat dit moment bij jullie is, dit moment van de zonnewende golf van energie. En nu, is het hier en heeft het gewenste effect op de mensheid. Jullie ontvangen deze hoogfrequente energieën, en wij kunnen de overgrote meerderheid van degenen onder jullie die ontwaakt zijn, deze energieën zien accepteren in jullie velden en fysieke lichamen. Voor sommigen duurt het een beetje langer om zich te openen, maar uiteindelijk zullen ze dat wel doen.

Voor degenen die slapen, zullen deze energieën in hun energievelden wachten op de juiste timing. Diegenen van jullie die klaar zijn voor meer transformatie hebben verwacht te ontvangen, en nu dat jullie de energieën bij jullie hebben, zijn er enkele vertakkingen waarmee jullie moeten omgaan.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 22 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
22 Juni 2018 / via Shelley Young


Ons zijn onlangs in onze nieuwe Ask Gabriel-functie twee vragen gesteld met betrekking tot psychisch verbinden. De eerste was: "Hoe open ik mijn derde oog?" De tweede was: "Hoe weet ik dat ik een bericht ontvang en niet tegen mezelf praat?" We willen deze vandaag graag bespreken.

Een van de meest effectieve manieren om je derde oog te openen, is door met je fantasie te spelen. Visualiseren. Mediteren. Gebruik je verbeeldingskracht als een middel om te verbinden in meditatie. Wat velen van jullie zich niet realiseren is dat je verbeelding de brug is naar het psychische deel van je geest. Velen van jullie hebben een wonderlijk actieve verbeelding als kinderen, maar beginnen langzaam te stoppen met het gebruiken van die vaardigheid op volwassen leeftijd. Er is een reden waarom kinderen zo wonderbaarlijk helderziend zijn! Het is omdat hun verbeeldingskracht nog steeds wordt geëerd en actief is.


Lessen in Onbaatzuchtige Liefde Gepubliceerd 11 juni 2018 | Door Ans Hoornweg

Lessen in Onbaatzuchtige Liefde
Gepubliceerd 11 juni 2018 | Door Ans Hoornweg


Een vrouw die heel veel Liefde in zich had was vrijwillig geïncarneerd op de Aarde met het voornemen om tijdens dat leven de Vrouwelijke Energie – die al zo lang afwezig was op de Aarde – weer terug te brengen naar Moeder Aarde, om op die manier de afgedwaalde mens weer terug te leiden naar de ware essentie van het leven.

In dat Aardse leven leefde zij in een ‘stille wereld’ omdat zij niet kon horen en praten, maar wat deze vrouw wél goed kon was werken met gedachtekrachten! Daarmee stuurde of straalde zij haar Vrouwelijke Liefdes-energie naar alles wat leefde op de Aarde, waardoor de natuur en alles in haar omgeving beter floreerde. Vele dieren, groot en klein, kwamen naar haar toe omdat zij zich zo prettig en geliefd voelden bij deze bijzondere, liefdevolle vrouw.

Helaas ontstonden er tegenkrachten die de nog jonge vrouw probeerden te belemmeren bij het uitvoeren van haar voorgenomen taak. Omdat ze niet kon praten had ze niet veel contact met haar dorpsgenoten en werd ze door hen bestempeld als ‘de dorpsgek’, en een paar dorpsgenoten vonden het nodig om haar huisje te bekladden, haar mooie tuintje te vernielen en de dieren, die zo graag bij haar kwamen, te verjagen.


Zonnewende Juni 2018 en de Leeuwenpoort 8/8 2018 / Aartsengel Michael via Celia Fenn / gepost 17 juni 2018

Zonnewende Juni 2018 en de Leeuwenpoort 8/8 2018
Aartsengel Michael via Celia Fenn, gepost 17 juni 2018

Het Heilige Jaar van 2017/18 komt tot een einde en de Golf van Lichtcodes en Energie die werd vrijgegeven bij de Leeuwenpoort van 2017 bereikt een climax bij de Zonnewende van Juni 2018. Geliefden, het is een veelvermogende reis geweest zoals de Golven Licht en Codes van het Water meer en diepere niveaus van transformatie op jullie Planeet  activeren.

De aanhoudende golven van transformatie  die jullie hebben gevoeld, vooral sinds Maart van dit jaar, hebben allemaal deel uitgemaakt van een enkelvoudige Lichtgolf die werd vrijgegeven vanaf de Grote Centrale Zon/het Galactische Centrum ten tijde van de 8/8 Leeuwenpoort in Augustus 2017.

Nu, in deze tijd, zullen jullie weten dat in de kwantumfysica, licht kan worden ervaren als een deeltje en als een golf. Dat betekent dat een op zich zelf staande “gebeurtenis” kan worden ervaren als “golven” van binnenuit een Tijd/Ruimte continuüm.

Dus door dit Heilige Jaar heen, hebben jullie ervaren golven van transformatief Licht en Watercodes. Deze codes hebben jullie Lichtlichaam getransformeerd en uitgebreid en jullie Fysieke Lichaam gereinigd en geactiveerd. De Diamanten Lichtcodes bevatten de informatie die jullie multidimensionale Lichtlichamen “Grids” (roosters) activeren, terwijl de Diamanten Watercodes het “water” reinigen waarvan jullie zijn samengesteld en het brengt helderheid en luminescentie voor jullie Fysieke Lichaam als een voorwaarde voor het activeren van jullie Nieuwe Aarde Diamanten Lichaam Sjabloon.

De pioniers. We leggen de fundering van de verandering. / 21 juni 2018 / Luc van Ewijk

De pioniers. We leggen de fundering van de verandering.
21 juni 2018 / Luc van Ewijk

We zijn de pioniers. We lopen voorop. Een andere richting op. Op weg naar de verandering die we nodig hebben op aarde. Omdat we van een hobbelige rit houden.

We houden van de spanning er naar toe.

We verliezen ons zo nu en dan. Of dat denken we. De controle loslaten daar gaat het om. Alles hoort op gevoel te gaan en spontaan en zo koersen we naar onze doelen toe.

Je zult soms wat tegengas krijgen. Weerstand omdat we precies de andere kant op gaan. Dan dat de maatschappij van ons verwacht.

Ook voel je alleen. Eenzaam zo nu en dan. Omdat die er nog niet veel zijn. Die jouw begrijpen. Niet iedereen staat zo diep in de wereld.


Een Schrijven van de Schepper 22 Juni 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper

22 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

” Waar Ben Ik? ”


Als je een tijd van rust neemt, houd dan rekening met wat er om je heen gebeurt.
Is er chaos, woede en algemene gekte of is er vrede, vriendelijkheid en liefde?
 Alleen voor vandaag;
 Neem een voorraad in de energie die je kiest om in te zitten
en in de buurt te zijn. 

Vraag aan jezelf;

"Maakt dit mijn leven beter of slechter?"

"Gaat het om liefdevolle of walgelijke gevoelens?"

"Moet ik mezelf verplaatsen naar een vrediger plek?"

Houd er rekening mee dat niemand anders dit voor je kan doen,
 het is een inside job.
Als je niet houdt van waar je zit of staat ... verplaats je!

Je hebt de tools, kennis en ervaring, gebruik het! 
(Glimlach)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 22 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 22 juni 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
22 juni 2018

De onzekerheid in de wereld gaat nog steeds door met geen schijnbaar einde in zicht. Degenen die werken voor vrede en veranderingen nodig hebben, zijn echter hard aan het werk om de Mensheid te verlichten tot een tijdperk dat moet komen, terwijl de trillingen blijven verhogen. De essentiële veranderingen betreffen degenen die klaar zijn om belangrijke rollen over te nemen die de verschillende landen besturen. Enkelen worden nog steeds gecontroleerd door degenen die zichzelf dienen en staan niet toe dat de democratische heerschappij plaatsvindt. Het komt omdat het zo is dat despoten en dergelijke plaatsmaken voor mensen met een meer liberale benadering van de politiek, en de mensen voorop stellen.

Je bent nu lang voorbij het kantelpunt en de nieuwe benadering van het leven moet zich snel manifesteren en je op het goede spoor zetten om wereldvrede te bereiken. De eerste stappen zijn gezet met het beperken van het gebruik van kernwapens. De stemming op aarde is aanzienlijk veranderd en er is een verheffing naar wereldwijde vrede. Zoals je moet beseffen, kun je eeuwenlang antagonisme en bedrog niet ongedaan maken, het vergt een verandering van leiderschap met degenen die het grotere beeld en de zorg voor het Menselijke Ras zien. Geschikte kandidaten staan klaar om tevoorschijn te komen en leiden je meer dan ooit verder en manifesteren de voordelen van nieuwe uitvindingen die de komst van het Nieuwe Tijdperk aankondigen.


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 7 / Een boodschap van Neale Donald Walsch / 3 maart 2018 / Geplaatst 22 juni 2018


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 7
Een boodschap van Neale Donald Walsch
3 maart 2018 / Geplaatst 22 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden.

Als wij denken dat de mensheid de verkeerde richting op gaat – zeker een gevaarlijke richting – is het eerste dat wij moeten doen, meester worden over al onze communicatiebronnen om de meesten van ons (en natuurlijk onze leiders) te overtuigen van het feit dat de mensheid een probleem HEEFT!!!

De reden waarom wij naar zo’n duistere richting gaan is dat vele mensen als struisvogels, hun hoofd in het zand hebben gestoken waardoor zij kunnen zeggen dat er helemaal niet zo’n groot probleem is als mensen maar zouden willen stoppen met het ageren voor verandering. Maar de mensen protesteren niet voor niets.

Het is een feit dat geen van de systemen die er zijn gekomen en die voor een beter leven van ons allemaal op deze planeet moesten zorgen, een uitkomst hebben die daar volstrekt niet mee in overeenstemming is.
Het is erger dan dat. Zij hebben feitelijk precies het tegenovergestelde geproduceerd. EN DAT IS HET PROBLEEM!!!

Live Kryon Channeling: Het eren van de Voorouders. Stonehenge. /18 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 22 juni 2018

Live Kryon Channeling:
Het eren van de Voorouders. Stonehenge.
 18 mei 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  22 juni 2018

Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die later luisteren of lezen: wij bevinden ons in een veld met enorme stenen, genaamd Stonehenge.

Deze speciale boodschap kan van onderwerp naar onderwerp springen en ik wil deze boodschap noemen: Het eren van de voorouders! Een tijdje geleden zat ik in het midden van Stonehenge en bracht boodschappen. Wat ik op dit punt in de tijd wil doen is teruggaan en blijven gaan over een belangrijk onderwerp en dit is: Wie was hier. Hoe staat dit in relatie met jullie en over wat ik noem: de enorme vooringenomenheid van jullie beschaving.

Waar zal ik beginnen? Het verplaatsen van stenen is een taak voor specialisten. Er zijn steen-technici geweest en zij zijn niet alleen hier geweest, lieve mensen, zij waren er over de hele planeet. Jullie hebben het met name gezien in Egypte, op Paaseiland, in Bolivia, in Colombia, Peru… enorme stenen die van plaats naar plaats werden gebracht, net zoals dit hier is gedaan. Jullie weten dat deze voorouders geen hijskranen hadden en dus zeggen jullie dat het buitenaardsen moeten zijn geweest.De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad "Jullie Maken de Verandering Mogelijk" / Daniel Scranton / 19 juni 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
"Jullie Maken de Verandering Mogelijk"
Daniel Scranton / 19 juni 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om verbinding te maken met jullie allemaal.

We zijn begonnen de betekenis te ontdekken binnen de ascensie van de mensheid, en het is heel opmerkelijk dat jullie die ontwaakt zijn, op dit moment niet in staat zijn om jullie betekenis in het proces van ascensie te voelen. Het is een prachtig proces en een die de meesten van jullie vooruit heeft gebracht. Jullie zijn geïncarneerd met het doel deel uit te maken van de verandering in bewustzijn, en toch erkennen de meesten van jullie jezelf niet als degenen die de frequentie vasthouden voor de rest van de mensheid.

Het is een hele onderneming, maar jullie kijken soms naar jullie levens en denken dat jullie niet veel doen. Bedenk hoe weinig jullie spirituele gidsen doen en met 'doen' bedoelen we dat we actie ondernemen. En toch, erken de betekenis van hun aanwezigheid met jullie. Zonder hen zou het voor jullie bijna onmogelijk zijn om te ontwaken en levens van vreugde  te leven. En op dezelfde manier zou het bijna onmogelijk zijn voor de mensheid om te ascenderen zonder jullie aanwezigheid op planeet Aarde.


Maria Magdalena via Martha Krul: Wij stromen over van liefde voor u allen / 21 juni 2018 / Martha Krul

Maria Magdalena via Martha Krul:
Wij stromen over van liefde voor u 
21 juni 2018 /  Martha Krul            

Lieve mensen op aarde die zo intens werken aan het licht. Wij volgen u intens en kunnen niet ophouden met onze verbinding in liefde met u. De mens die in sommige gevallen het gevoel heeft door de tijd en ascentie heen te ploeteren. Er is zoveel onrust op aarde. Moeder Aarde is in beweging en de mens ook. Vele mensen kunnen hun vertrouwde rust niet vinden. Zij verlangen soms naar de tijden van voor 2012. Toen ze voor hun gevoel “rustiger” leefden dan nu. Dat lijkt misschien zo, maar dat is niet zo. Doordat het licht op aarde zoveel sterker is geworden, is de mens zoveel gevoeliger geworden. Door internet blijft iedereen met elkaar verbonden.

Natuurlijk weten u als geen ander dat u zelf gekozen heeft om in deze tijd op Moeder Aarde te verkeren. Maar dat is natuurlijk niet zoveel erg veel houvast. Dat is niet de steun die u daadwerkelijk zoekt. Wij kunnen u vertellen, en daar zullen wij niet mee ophouden. 
Dat u behoort tot de sterke zielen die zich daadwerkelijk willen inzetten voor die nieuwe wereld. Die wereld waar eenieder van droomt. Ja hoor ik u zeggen: “Dat kan wel, maar wat zie ik er al van?” Wij kunnen u vertellen dat de groep mensen die samen met u aan dit immense karwei werkt, door licht en liefde te verspreiden op de turbulende aarde, groeit in hoog tempo. Het licht en de liefde wordt met iedere seconde sterker. Het duister heeft het moeilijk. Wees u bewust van het werk dat u doet op die mooie, en ons zo dierbare aarde. 


Op deze dag van je leven / 22 juni 2018 / Neal Donald Walsch

22 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geluk een goede gezondheid is en een slechte herinnering.

Ingrid Bergman zei dat, en het is zo waar.
 Natuurlijk brengen herinneringen,
momenten naar voren die voorbij zijn,
terwijl gelukzaligheid altijd te vinden is op dit nu moment.

Het constant herinneren aan slechte dingen, of verdrietige dingen,
kan je beroven van jouw heden - dat wil zeggen, jouw hui-dige - vreugde.
Geluk is van tevoren door God naar je toe gezonden.
Het is hier, op dit moment, als je het grijpt ... en het deelt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Gigantische graancirkel verschijnt vlak voor zomerwende bij Stonehenge. Bekijk deze indrukwekkende beelden / 21 juni 2018

Gigantische graancirkel verschijnt vlak voor zomerwende bij Stonehenge.
Bekijk deze indrukwekkende beelden
21 juni 2018


In een weiland bij Stonehenge is vlak voor de zomerzonnewende een reusachtige graancirkel ontstaan.

In het gewas is een patroon met een doorsnee van ruim 54 meter verschenen. De formatie lijkt op een combinatieslot.

Experts vragen zich af wat de achterliggende betekenis van deze graanformatie zou kunnen zijn.

Azteekse patronen

Elk jaar trekken duizenden mensen naar Stonehenge om de zomerwende te vieren. Dit is het moment waarop de zon, gezien vanaf de aarde, de noordelijkste positie bereikt.

Graancirkelonderzoeker Matthew Williams legde de indrukwekkende formatie in Wiltshire vast.


De graancirkel bevat vijf spaken met in het midden vijf patronen in de vorm van een bloemblaadje. Daarnaast zijn er Azteekse patronen te ontwaren.

Meer lezen >>>

Een Schrijven van de Schepper / 21 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Het plateau vóór de klim


Een zucht van verlichting, lieverd!
Je hebt de piek bereikt van de huidige energie-instroom.
De klim was een uitdagende, vol verrassingen en veranderingen die je niet verwachtte, maar je hebt het relatief ongeschonden gehaald. 
Hartelijk gefeliciteerd! 
Gun jezelf een schouderklopje en kijk rond op het plateau waarop je staat. 
Er zijn veel plekken om te ontdekken waar je bent,
veel paden te nemen en veel beslissingen te nemen.
 Je bent meer dan welkom om een ​​moment te blijven waar je bent
of je kunt je opwaartse pad vervolgen. 
Zoals altijd is de keuze aan jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldonderdag 21 juni 2018

Verslag van de situatie op 3 juni 2018 / 3 Juni, 2018 / Door Anna Von Reitz


Verslag van de situatie op 3 juni 2018
3 Juni, 2018 / Door Anna Von Reitz

Een Frans bankenkartel, BNP Paribas, was er op uit om de wereld te overheersen. Dit werd hoofdzakelijk ontworpen door George Herbert Walker Bush. Het instrument om een wereldwijde afsluiting van alle zakelijke transacties te verzekeren was “Homeland Security / Binnenlandse Veiligheid”, onder het waakzame oog van Dick Cheney. Precies zoals het in de Bijbel staat vermeld, niemand mocht kopen of verkopen zonder het Merkteken van het Beest. (Dit alles betreft bankieren op grote schaal, zodoende bleven de meeste mensen zich daarvan gelukzalig onbewust).   

En toen, toen kwam de rest van de wereld in opstand en vormden een systeem als antwoord hierop --- de Aziatische Internationale Investering Bank en BRICS en CHIPS.

Nu dus, in antwoord op de wereldwijde ontevredenheid over hun gecommercialiseerde controle en afluisterpraktijken, claimen dezelfde fundamentele schuldigen nu de “Witte Hoeden” te zijn en de erfgenamen van de taken van de “Binnenlands Veiligheidsdienst”, en stellen de volgende eisen:

We tellen allemaal mee 20 juni 2018 / Luc van Ewijk

We tellen allemaal mee
20 juni 2018 / Luc van Ewijk

We zijn niet allemaal hetzelfde. Maar we tellen allemaal mee. We worden opgevoed om allemaal in hetzelfde systeem rond te draaien. We leren om een deelnemer te zijn. We leren niet om onszelf te zijn. Zelfontwikkeling is maar zweverig. We zitten te veel op de grond. Lopen dezelfde kant op.

Zonder af te vragen of het wel de goede weg is.

Wat is de goede weg? Is dat een goed leven hebben. Nee, het is je hart volgen. We zijn namelijk niet onze hersenen. We zijn het allemaal. We horen te leren niet te veel te denken. En het alleen te gebruiken om te onderzoeken. En je hart is nodig voor je koers te bepalen. En met je verborgen oog komen inzichten naar je toe.

De uitdaging is dat we zelf onze weg gaan bewandelen. Ondanks wat andere mensen zeggen. Want je hebt nu maar één leven. En zorg maar dat je het invult. Zoals jij dat wilt. Want dan haal je er het meeste uit.

We zullen ook niet meer dezelfde fouten maken als vroeger. Omdat de mens leert om onafhankelijk te zijn. We zullen sneller ontwikkelen. Omdat geen gedachten te vreemd zijn. Alles is mogelijk. En dat is juist de kracht die we nodig hebben. We hebben geen waarheidscommissie nodig. Want er is meer dan wat zichtbaar is. We kijken met onze ogen. Terwijl met je innerlijke oog veel sneller verbanden legt. En tot je eigen waarheid komt.


De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad "Liefde is een doel" / Daniel Scranton /18 juni 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
"Liefde is een doel"
Daniel Scranton /18 juni 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturian Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We hebben het vermogen om van wie dan ook en iedereen te houden waarvan we ons bewust zijn, en de reden dat we die liefde kunnen voelen, is omdat we het weten in ons hebben van ongeacht wat iemand doet, denkt, zegt of gelooft, ze allemaal zijn een deel van dezelfde Ene. We zijn allemaal een deel van de Bron, en Bron is Liefde. We houden ook van planeten, manen, sterren, zonnen en elk ander denkbaar hemellichaam.

Het is niet iets dat we heel licht opnemen, dit vermogen tot liefde. We houden het erg dierbaar, en we zijn er zeker van dat we ons doel voor het bestaan elke keer  dat we de liefde door ons heen voelen stromen vervullen. Jullie hebben dezelfde capaciteit om liefde te voelen, om liefde te zijn, om liefde te uiten, maar de meesten van jullie reserveren het voor diegenen waarvan jullie denken dat geschikt zijns om het te voelen, uit te drukken, te weten, enzovoort.

Een Schrijven van de Schepper / 20 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Dit Moment


Het is tijd om wakker te worden! 
Als jij de keuze zou hebben gekregen van Het Universum
om een moment te herbeleven, welke zou het dan zijn?
 Zou het iets zijn van jou verleden dat u zou willen corrigeren
 of om de vreugde van toen nog een keer te ervaren? 
Zou het zijn om een ​​katalysator uit je toekomst te zien die het potentieel had
 om de loop van je menselijke geschiedenis te veranderen?

Je wordt herinnerd aan één eenvoudig feit; van alle momenten in je leven
is alleen dit nu moment van belang. 
Er kan geen verleden zijn, geen toekomst, geen bestaan ​​zijn zonder dit moment! 
Leef in het nu ... het is misschien wel het belangrijkste dat je ooit zult doen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 20 Juni 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 Juni 2018 / via Shelley Young


Er is een groot uitbalanceren gaande tussen zowel je mannelijke als vrouwelijke uitingen van kracht. Als je in één aspect van macht onderdrukt bent, in dit of in eerdere levens, zul je die wonden loslaten en dan integreren wat je nodig hebt om over te gaan in de belichaming van die mannelijke of vrouwelijke uitdrukking van authentieke kracht.

Als je zelf macht hebt misbruikt, in dit of in vorige levens, zul je de schuld, schaamte en spijt die aan die tijd is verbonden loslaten, jezelf vergeven en duidelijkheid krijgen over wat een bewust gebruik van macht is, om verder te gaan en gebruik het mooi en passend.

Dus velen van jullie zullen je mannelijk en vrouwelijk integreren. Anderen zullen vrouwelijk zijn en mannelijk integreren. Het hoort er allemaal bij om vooruit te gaan als een bevoegd mens, die prachtig de goddelijke eigenschappen van beiden belichaamt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 20 juni 2018

Benjamin Fulford: Wedergeboorte van Mantsjoerije wordt gepland terwijl Europa een zomer van ontevredenheid tegemoet ziet /18 juni 2018

Wedergeboorte van Mantsjoerije wordt gepland terwijl Europa een zomer van ontevredenheid tegemoet ziet

18 juni 2018 / Benjamin Fulford

Weer opnieuw ziet de wereld een lange hete zomer van ontevredenheid tegemoet met de belangrijkste actie die dit jaar waarschijnlijk plaatsvindt in Europa en Oost Azië. De EU zal waarschijnlijk een verandering van regiem ervaren dankzij de populaire woede welke warm weer met zich meebrengt in weer een andere enorme golf van vooral mannelijke Moslim immigranten. In het verre Oosten heeft de topontmoeting tussen V.S. President Donald Trump en de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong–un geleid naar het serieus plannen van een Mantsjoerijns Rijk dat zich uitstrekt van Mongolië naar het Noorden van China naar Korea en naar Japan volgens meerdere onafhankelijke bronnen, inclusief de CIA en de Japanse militaire geheime dienst.

Laten we beginnen met de situatie in Europa waar regeringen in Oostenrijk, Italië, Zweden en elders wakker worden voor het feit dat de zogenaamde vluchtelingencrisis eigenlijk een Moslim invasie is. Dit is niet overdreven, sinds meer dan 60% van de ruwweg miljoen vluchtelingen die sinds 2013 in Europa zijn gearriveerd mannen zijn. Anders gezegd, een leger van drie miljoen moslim mannen met de leeftijd van een soldaat zijn Europa binnen gevallen op een heimelijke manier.


Matthew Ward / 18 juni 2018 / Suzanne Ward

Matthew Ward -
18 juni 2018 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De meeste van uw vragen en opmerkingen hebben betrekking op twee situaties van bezorgdheid en leed, en we beginnen met de immigranten in de Verenigde Staten. Dit is wat een van hen schreef:

"Ik maak me echt zorgen over de immigranten. We zien elke dag hoe de Amerikaanse president ons mishandelt met zijn agressieve retoriek en hij heeft ook veel juridische wijzigingen tegen ons aangebracht. De vraag is, zal er in de toekomst een gunstige verandering voor ons zijn? "

Het is droevig om te zien dat leden van onze universele familie anderen harteloos behandelen, zelfs wanneer dit in zielcontracten is, en dat is niet het geval met de meeste van deze immigranten. Dus het is met vreugde dat we je kunnen vertellen dat als gevolg van de publieke verontwaardiging over het scheiden van kinderen van ouders aan de Mexicaanse grens, dat immigratie-afschrikmiddel beleid binnenkort zal stoppen, misschien zelfs voorafgaand aan de verspreiding van deze boodschap. We zouden willen dat we even goed nieuws kunnen geven over deportatie en asielverzoekweigering, maar er is geen indicatie in het energieveld van het potentieel dat die situaties binnenkort zullen veranderen; echter, met de verhogende vibraties zal ook dat tot stilstand komen. Een positief aspect is dat alle getroffen immigranten die niet voor een van die emotionele en fysieke ontberingen hebben gekozen, een sprong in de evolutionaire status hebben gemaakt, maar pas nadat ze zijn overgestapt op het spirituele leven, zal dit hun bekend zijn.