zaterdag 30 juni 2018

Live Kryon Channeling: Bradenton, Florida 2 / 2018 /Lee Carroll Geplaatst: 30 juni 2018

Live Kryon Channeling:
Bradenton, Florida 2
 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 30 juni 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De zaal is gevuld met mensen die ik ken. Ik ken ook degenen die later luisteren of lezen. Dit komt omdat jullie allemaal deel uitmaken van een grotere familie. De familie die zich voor jullie verborgen houdt terwijl jullie hier zijn.

Ik wil ergens over spreken. Het is een onderwerp dat wij al eerder hebben aangesneden, maar niet op deze manier.

Er is een gloednieuwe energie voor deze planeet. Jullie zijn in transitie waarbij het bewustzijn van het verleden een belofte voor de toekomst wordt. Hoe vaak hebben wij jullie verteld dat het van een donker gebied naar een omgeving van licht gaat, die anticiperen en vreugde met zich meebrengt ten opzichte van de oude dagen. Voor een bloembol is alles mogelijk en is alles in orde. Maar jullie moeten de puzzel uitwerken. Wij hebben jullie vele channelings gegeven over wat er aan de hand is; jullie gaan van een lagere naar een hogere plaats. Sommigen gewoonten, sommige vooroordelen veranderen, handelingen, waarvan jullie soms niet eens weten dat jullie hen hebben gedaan. Er is echter Een ding dat bij de meesten algemeen is. Er moet iets opgehelderd, gereinigd worden. Niet omdat er zoveel oude dingen aan vast zitten, er moet iets opgehelderd worden vanwege Wie Jullie Zijn. Als jullie horen wat het is, zullen jullie het weten. Wij hebben er eerder over gesproken. Laten wij dus bij het begin beginnen. Dingen die jullie over jezelf zouden moeten weten; niet wat jullie is verteld. Spirituele dingen die zo waar en prachtig zijn. Dingen die vandaag de dag niet worden verteld door de spirituele systemen, niet zoals hier. Ik wil terug gaan naar het begin en het begin zoals ik dat zie en ga vertellen. En hiermee begint de lering:

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 Juni 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 Juni 2018 / via Shelley Young

Wanneer je ervoor kiest om je verbinding met Bron consequent te eren in plaats van sporadisch, wordt je hele leven een lopende meditatie. Je bent in staat om in je hoogste zelfexpressie te verschijnen omdat je je in een ruimte bevindt die zich  jouw waarheid herinnerd. Jouw zijnheid wordt een daad van dienstbaarheid omdat je die vrede en afstemming brengt waar je ook gaat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlArcturiaanse Conversatie – 27 juni 2018 / Donkerste nacht voor de Dageraad - Deel II

Arcturiaanse Conversatie – 27 juni 2018

Donkerste nacht voor de Dageraad


Van Mij tot Wij in het NU – Deel II

Sue/ De Arcturianen: Er heeft veel plaatsgevonden, met name in de Verenigde Staten en degenen beschermd door de Verenigde Staten. Dat is omdat de Verenigde Staten het ontvlammingspunt had moeten zijn van de ascentie.

En het is het nieuwste land, samen met Australië. Zo zullen de Verenigde Staten dit zijn voor het Noordelijke Halfrond en Australië voor de Zuidelijke Halfrond en ze zijn vlak naast elkaar. En die golf van ascentie zal worden geactiveerd met deze twee continenten en dan zich bewegend over de hele planeet. Maar het kan plaatsvinden terwijl die matrix nog steeds actief is en nog steeds gehecht aan de planeet.

Swahnna: Dus als wij allemaal onze persoonlijke evaluatie doen, de grootste bijdragen die wij kunnen leveren is het helpen van zoveel mogelijk mensen om zich te richten en concentreren op hun aarding. Op deze wijze, kunnen wij onze aanwezigheid in deze Hogere Frequentie onderhouden.


Heavenletter 6364: BRIEVEN uit de HEMEL Kunnen Leiden tot Nieuwe Rijken / 29 juni 2018


Brief uit de Hemel
BRIEVEN uit de HEMEL Kunnen Leiden tot Nieuwe Rijken
29 juni 2018


God zei:

Geliefden, wanneer Ik zeg, jullie zijn Mijn enige Echten – Mijzelf – kunnen jullie jezelf ontdekken, heel gelukkig om Één te zijn van een menigte.

Goed gedaan! Wees tevreden dat de band van Één gelijk is aan God Almachtig en de Ziel van de Mensen. Dit is Éénheid in het Hoogste!
Éénheid is opperst genoeg voor de hele Eeuwigheid.

Beginnen jullie de kracht en bevrijding te voelen die Éénheid is?
Binnen de Éénheid van het Ene, barst de Éénheid wijdt open.
Dachten jullie dat Éénheid zich zou kunnen beperken?
Éénheid brengt het idee niet over van naar jullie kamer gestuurd te worden en dat er wordt verteld daar te blijven.
Noch suggereert de Éénheid dat jullie naar een grot gaan. Komend vanaf Mij, lijkt de Éénheid meer als dit:

Een Schrijven van de Schepper / 29 Juni 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
29 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Jij Bent....


 Met al dit licht en liefde, waarom gebruik je het niet ?!
Jouw menselijke bestaan en de reden waarom je ervoor koos
om hier te zijn voor deze veelbelovende gebeurtenis,
mag misschien nog wat onbekend voor je zijn,
niettemin zijn het licht en de liefde op jouw bevel er om je te helpen.
Je bent genoeg, dat ben je altijd geweest.
Het is tijd dat je het begint te voelen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 29 juni 2018

Vader God: Word je bewust van jezelf 28 juni 2018 / Eillie Deus'

Vader God: Word je bewust van jezelf
28 juni 2018 / Eillie Deus'


Lieve kinderen van het Licht,

Het is alweer een hele tijd geleden sedert de lichtkrachten zich zo krachtig toonden als nu.  NU is een gezegende tijd.  Een tijd om af te ronden, achter te laten, af te werken wat nog om aandacht vraagt.

Het is zomer. Een tijd om even achterover te leunen, je weer bewust te worden van jezelf.
Je voélt de zetel waarin je rust. Je voélt hoe je lichaam de zetel raakt en erop weegt. Je voélt de vlieg die kriebelend over je hand kruipt. Je voélt hoe de zon je helemaal opwarmt. 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 Juni 2018 / via Shelley Young

Naarmate je verder gaat met je reis op weg naar verlichting, zul je geroepen worden om je geloof en vertrouwen te verdiepen. Dit zijn essentiële elementen voor co-creatie en om meer bedreven te zijn in het open blijven staan ​​van de mogelijkheden en potentiëlen die er zijn net voorbij wat je kunt zien. Terwijl je door blijft gaan met het ontwikkelen van meer vaardigheden en comfort bij het navigeren met overgave, geloof en vertrouwen, zullen er momenten zijn dat je begint te twijfelen, vooral wanneer iets heel belangrijk voor je is, of groter aanvoelt dan wat je normaal denkt dat je kunt manifesteren.

Daarom pleiten wij er sterk voor om jouw successen te documenteren. Schrijf op wanneer je de magie en het wonder hebt ervaren om prachtig geleid te worden naar mogelijkheden die je je niet had kunnen voorstellen. Schrijf over de tekens en synchroniciteiten die je laten weten dat je voorwaarts gaat met een Universum dat je aanbidt. 


Bakens van Licht Mei 2018: De dag dat de tijd stopte / Steve Rother

Bakens van Licht Mei 2018
De dag dat de tijd stopte

Gegroet, dierbaren.
Ik ben Hoeder van de Tijd en vandaag hier om je tijdlijn voor slechts een paar momenten te doorkruisen. Haal diep adem om te beseffen waar je bent. Je tijdspad van planeet Aarde is versneld en je bevindt je nu in een geheel nieuwe dimensie van tijd. Je bent uit de circulaire tijd in de spiraaltijd gestapt. Velen van jullie hebben een uitdaging om je aan te passen, zoals blijkt uit veel van de structuren van planeet Aarde, zoals in bedrijven en overheden.  We bevinden ons allemaal in dit belangrijke stuk en passen ons nu aan aan dit nieuwe tijdsframe. Als onderdeel van jullie vijfdimensionale realiteit.
    
We hebben je enkele jaren geleden al verteld dat je in de vijfde dimensie bent gestapt, maar dit is zo’n grote verandering, dierbaren.  Het duurt jaren voordat je je hebt aangepast, omdat je jezelf op een bepaalde manier kunt veranderen en nu ben je hier op een zeer unieke tijd van de planeet Aarde zelf. Je bent hier om te helpen bij de veranderingen die plaatsvinden.

Op deze dag van je leven / 29 juni 2018 / Neal Donald Walsch


29 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er koren in je hoofd zingen. Als je luistert,
zul je de muziek horen. Het is het lied van engelen.

Besteed geen aandacht aan de geluiden van de wereld.
Zij zijn gewoon geluiden,
en zelfs allen bij elkaar opgeteld hebben ze geen waarde, geen betekenis.
Filter ze om het lied van engelen te horen.
Luister naar de melodie binnenin je ziel.

Dit bericht is een metafoor.

Je weet het precies wat het je probeert te vertellen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlHet verlangen van het hart / 27 juni 2018 / Mieke Vulink

Het verlangen van het hart
27 juni 2018 / Mieke Vulink

(Dubbel lang artikel voor als je een hart onder de riem nodig hebt)

Wist je dat ons hart al afgestemd is op de vierde, en bij sommigen al op de vijfde dimensie?

De frequentie van ons hart is mee gestegen met ons bewustzijn.

Hoe meer bewustzijn we ontwikkelen, des te hoger wij ons via ons hart kunnen afstemmen.

Ons hart volgt niets liever dan het verlangen naar die hogere dimensies, omdat het wéét dat dit verlangen ons naar ons ware Thuis terug zal brengen.

Liefde
Liefde is hierbij een sleutelwoord. Als we geen liefde kunnen ontvangen is het puur overleven hier op aarde. Maar welke vorm van liefde hebben we het dan over?

Doordat de actieve verbinding met de Goddelijke Bron is afgenomen zijn we vanuit onze persoonlijkheid naar liefde gaan zoeken. Liefde doet velen van ons nog steeds uitreiken naar een ander. Aardse liefde heeft gezorgd voor afhankelijkheid. Ze is gekoppeld geraakt aan tekorten en lijden, aan hebben, bezitten of juist jezelf weggeven.


Arcturiaanse Conversatie – 27 juni 2018 / Donkerste nacht voor de Dageraad - Deel I

Arcturiaanse Conversatie –
27 juni 2018
Donkerste nacht voor de Dageraad


Wanneer het Licht de matrix raakt – Deel I

De Arcturianen deelden enige belangrijke updates met betrekking tot de huidige staat en stand van zaken in de wereld van vandaag.

Ze treden in detail over wat het betekent wanneer zij zeggen,
“De donkerste nacht voor de dageraad.”

Zij vermelden dat de “Macht Over” matrix zal worden geëlimineerd en alleen degenen onder ons die echt op Aarde zijn geaard, in staat zullen zijn stand te houden met de hogere frequentie.

Wij hebben allemaal verantwoordelijkheid om bij te dragen aan deze verandering van frequenties en de waarschuwing heeft geklonken om ieder van jullie in actie te laten komen.

Het volledige bericht is ook in een geluidsopname.

Sue: Kan je de vraag nog een keer zeggen zodat ik naar de focus kan teruggaan?

Een Schrijven van de Schepper 28 Juni 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
28 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

De Voorouders


Er is een verbazingwekkend iets gaande op dit moment; 
de voorouders van jullie Aardse niveau zijn dichter bij jou gekomen voor ondersteuning
en liefde door de veranderingen waar je nu doorheen gaat.
 Elk van degenen die onvoorwaardelijk van je hielden terwijl ze bij je waren,
reikt over de sluier heen om hun hulp te bieden bij je groei en leerproces. 
De wijsheid en kennis van voorbije eeuwen is beschikbaar en binnen handbereik. 
Vraag en het is van jou!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 28 juni 2018

Sheldan Nidle - 26 juni 2018

Sheldan Nidle - 26 juni 2018


Dratzo! Laten we beginnen. Veel wordt gereedgemaakt voor een belangrijke komende gebeurtenis. Deze steeds veranderende bol waar we naar kijken is een wereld waar het duister zijn duivelse plannen met weinig succes najaagt. We kunnen niet genoeg benadrukken dat de ondergang van de kliek dichterbij is dan de meesten van jullie misschien geloven. De onlangs gevormde Alliantie, in samenwerking met onze aardse bondgenoten, staat klaar om een ​​zorgvuldig ingestelde val op te bouwen die zal leiden tot arrestaties van een deel van het hogere personeel van de cabal. Het arrestatieplan is bedoeld om het publiek op de hoogte te houden als een manier om de chaos te beperken. Zoals we eerder hebben vermeld, werken hun 'beproefde' manieren om de burgers van de aarde in slavernij te houden niet meer. Omdat het duister niet in staat lijkt hun modus operandi te veranderen, blijven hun trucs om het Goddelijk Plan te belemmeren hen bloot te leggen voor de schurken die ze zijn. Ondertussen, ontwaakt de massa. Wereldwijd beginnen burgers op te staan ​​en eisen transparantie en waarheid.

Op dit moment wordt het duister gedwongen enorme sommen van zijn aardse rijkdom op te geven. Bijgevolg zijn alle grote regeringen in jullie wereld failliet of bijna bankroet. Dit feit wordt verborgen gehouden om de huidige listen te behouden en om de paniek en verontwaardiging die zou ontstaan ​​als dit feit openbaar zou worden gemaakt, te voorkomen. De ware rijkdom van jullie wereldwijde samenlevingen zal alleen verschijnen wanneer een wereldwijde reset optreedt, gebaseerd op door goud gesteunde valuta's. Deze realiteit nadert een punt waar het aan het publiek zal worden onthuld. Zodra deze aankondigingen zijn gedaan, zullen ze ook een nieuwe reeks interim-regeringen onthullen. Op dit moment, beslissen gevoelige onderhandelingen om al deze gebeurtenissen mogelijk te maken. De Alliantie bevindt zich nu in een machtspositie en doet alles wat nodig is om deze moeilijke overgangsronde zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het epochale moment zal spoedig arriveren voor ons allemaal om deze planeet, en zijn oppervlakte bevolking, een meest wonderbaarlijke gave te schenken.

Cobra: Gamma Tijdlijn, 27 juni 2018 / 28 juni 2018Cobra: Gamma Tijdlijn, 27 juni 2018

28 juni 2018

In de laatste paar maanden zijn er drastische verschuivingen in de tijdlijnen geweest en significante veranderingen in het plan voor de planetaire bevrijding.

De meeste van deze veranderingen moeten diep geclassificeerd blijven. Ik zal hier zoveel als ik kan vrijgeven.

In mei zijn wij verschoven van beta tijdlijn naar gamma tijdlijn. De nieuwe gamma tijdlijn roept op voor rechtstreekse fysieke interventie van de Lichtkrachten in de levens van de oppervlakte Lichtwerkers en Lichtstrijders, zo spoedig mogelijk zonder dat de toplet bommen worden getriggerd.

 

Ik roep de Lichtkrachten op om rechtvaardigheid 
en genezing te brengen naar de situatie op Aarde.
Ik roep de Pleiadians, Arcturians, Sirians, het Engelenrijk 

en de Agarthanen op.
Genoeg is genoeg.
Wij, de mensheid, vragen om fysieke interventie.


Zo moet het zijn en Zo Is Het!


Vóór de Event kan door de Pleiadians met sommige Lichtwerkers fysiek contact worden opgenomen overeenkomstig de Contact Schotel Protocollen, en er zou een andere kleine groep Lichtwerkers kunnen worden geaccepteerd in de Resistance overeenkomstig de Toegangsprotocollen. Enige tijd na deze eerste groep zou een andere groep kunnen worden geaccepteerd in de Resistance en het zal mogelijk zijn dat zij hun huisdieren meenemen. Deze tweede groep zal niet worden geïntegreerd in de Resistance gemeenschap en er is een speciale kolonie voor ze voorbereid op een bepaalde locatie ondergronds.
Een glimp van de Nieuwe Dageraad / 25 juni 2018 / By Anja Tjelpa


Een glimp van de Nieuwe Dageraad
25 juni 2018 / By Anja Tjelpa


Channelbericht van Zondagochtend, 24 Juni 2018.

Op deze Zondag was er contact met de Hogere Rijken en met onze Hogere Helpers. Wederom, zoals al reeds vele malen voorheen.

Het begon met het altijd begeleidende team. Over en weer.

Vanaf onze kant (ik en mijn partner) er waren opeens zoveel vragen van, natuurlijk waren er deze eerder, maar ze waren er zo prominent, zo specifiek op deze dag, weer…..

·        Waarom hebben wij als mensheid dit allemaal gedaan?
·        Hoe zijn we ooit zover gekomen?
·        En we zijn boodschappers voor het Hogere en wat doet het?
·        En over de vergetelheid en geheugen?
·        En daar gingen we weer naar de Aarde….
·        En NU veranderingen ten goede …..

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 27 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 Juni 2018 / via Shelley Young


Wanneer je met geloof en vertrouwen in de stroom blijft, lijkt het net alsof je geduldig in de oceaan dobbert op je surfplank wachtend op de juiste golf. Voordat je het weet, zullen alle elementen samenkomen om de perfecte golf te orkestreren die achter je zal komen en je naar voren zal duwen op de meest krachtige en effectieve manier om een versnelde, ondersteunende voorwaartse beweging te vergemakkelijken en je aan land te brengen van jouw ideale omstandigheden en wildste dromen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Ondersteuning vanuit het licht / 26 juni 2018/ Trudy Hekkert

Ondersteuning vanuit het licht
26 juni 2018/ Trudy Hekkert

We mogen zoveel hulp en ondersteuning ontvangen vanuit het licht.
We worden ondersteund door de Engelen, onze gidsen en overleden dierbaren.

Maar ik hoor ook geregeld zeggen; waarom moet ik zoveel mee maken en waar zijn ze dan om mij te helpen?
 
Of mijn vrienden, mijn partner behandelen mij slecht, waarom zijn ze er niet voor mij?
Ik zie dan alleen maar opstandigheid.

Wij hebben allemaal een vrije wil, dus ook jij mag voor jezelf kiezen. De engelen en gidsen kunnen je niet dwingen, ze zullen zich nooit opdringen. Maar hoe vaak krijg jij een ingeving om bepaalde keuzes te maken en duw je het zelf weer weg? Dat zijn wel de steun en inzichten vanuit het licht, maar omdat je zo in je ego zit doe je er niks mee.

De Pleiadianen via Sue Lie / Leven tussen werkelijkheden. / 24 Juni 2018

De Pleiadianen via Sue Lie
Leven tussen werkelijkheden.
24 Juni 2018

Lieve Aardbewoners, wat inhoudt ALLE levende wezens die in staat zijn om te ontvangen, dit bij te wonen en om dit bericht te delen, wij zijn vereerd om te delen met jullie wat er plaats vindt in de Hogere dimensies die Gaia omcirkelen. 

De Arcturianen zullen ook hun transmissie hebben, maar zij wilden dat de Pleiadianen zouden beginnen met dit proces aangezien zij meer voorkomen als mens en meer in staat zijn om menselijk gedrag te begrijpen. En ook hebben wij Pleiadianen veel aarde voertuigen aangenomen om de mensheid beter te begrijpen.

Wij Galactischen nemen af en toe een aarde voertuig aan als een voorbereiding voor ons om de Aardse samenleving beter te begrijpen. Het meest moeilijke deel van onze “toetreding tot de Aardse Samenleving, is de illusie van alleen zijn. Op schepen zijn wij in constant contact met iedereen op de schepen. Wij kunnen elkaar makkelijk herkennen door de aura’s en wij kunnen de aura’s vermengen om iedere gedachten van ons te delen en aan te voelen zonder te spreken.

Leidinggevenden zijn gekozen door hun ervaringen en zij vermengen hun aura’s met al de leden op Schepen om het leven te delen, het persoonlijke en professionele. Leidinggevenden gekozen dus door ervaringen welke automatisch worden gedeeld via hun aura’s en de Onvoorwaardelijke Liefde die hun aura’s vult.


Een Schrijven van de Schepper / 27 Juni 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
27 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Opstijgen......


Voel je het?
Als een ouder voertuig dat zijn motor inschakelt,
met lage bassen die door de lucht weergalmen,
stijgt de energie naar een geheel nieuw niveau.
Dit kan tegelijkertijd overweldigend en opwindend zijn,
dus het is belangrijk om 'scherp te blijven'.
 Sta Het Universum toe je laten zien hoe deze nieuwe verschuiving het best past bij jouw huidige paradigma. Het is niet nodig om je te haasten, dierbare,
neem je tijd ... alles is geregeld om in jouw hoogste
en beste te zijn en voor het hoogste en beste.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 27 juni 2018

Op deze dag van je leven / 27 juni 2018 / Neal Donald Walsch


27 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat gisteren een geannuleerde cheque is; morgen is het een
veelbelovend teken; vandaag is het enige cashgeld dat je hebt;
dus besteed het verstandig.

Kay Lyons zei dat, en het is zo heel, heel nauwkeurig.
Wat doe jij vandaag?
Zet jij je energie in de wereld die jouw levensdroom bevordert,
dat jouw levensmissie kracht geeft, dat jouw levensdoel voedt?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl