Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 15 juni 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
15 juni 2018

Ik heb opnieuw een bericht gevonden van Kryon "Trump will change the World" (Trump zal de wereld veranderen), een titel die helemaal geen relatie met het bericht heeft. Het is de beste die ik tot nu toe heb gelezen, omdat de hele inhoud gaat over de veranderingen die de Mensheid in de nabije toekomst kan verwachten. Ik heb die secties gekopieerd die volgens mij het meest belangrijk zijn. Ik zou aanraden om het volledig te lezen voor meer informatie over ons DNA en de komende dienst. Als je een volledige kopie wilt, zal ik je deze e-mailen.

EXTRACTEN VAN KRYON'S BERICHT "TRUMP VERANDERT DE WERELD"

De biologie begint samen te werken, je leeft langer, veel langer tot drie keer langer, niet alleen dat, de eliminatie van ziekte alleen, omdat het lichaam in staat is om het te bestrijden, waar iets dat Innate (Ingeborene) in je lichaam tegen je praat op een regelmatige basis – intuïtief. Een zelfdiagnostiek die intuïtief is en dat tijd werd. 

Kunt u zich voorstellen wat dat voor uw medische industrie kan betekenen, het gaat hen echt helpen, want wanneer u op de stoep staat, zult u weten wat u nodig heeft en zij zullen u veel beter kunnen helpen, en in uw land (VS) houden ze mensen ziek voor geld, en al dat zal omver vallen, maak je klaar voor de ondergang zoals je die kent.Britse --- Geen Russische --- Inmenging / Vrijdag 8 juni, 2018 / Anna Von Reitz


Britse --- Geen Russische --- Inmenging
Vrijdag 8 juni, 2018 / Anna Von Reitz

Zoals de meesten van jullie wel weten, rust - naar mijn mening en ervaring - ieder meningsverschil op Aarde op een stevig door de Britten gevestigde grondslag:

Zuid Afrika?  Brits

Midden Oosten?  Brits

Drugshandel?  Brits

Oorlogen, Oorlogen, Oorlogen?  Allemaal Brits

Hamsteren van Grondstoffen?  Brits

Oneerlijke Banken?  Brits

Het inactiveren van de federale Verenigde Staten?  Brits

IRS?  Brits

Genootschappen van Advocaten?  Brits

Raciale Kasten Systemen?  Brits 

Ontvoering van mensen en kinderen?  Brits

Seksueel Perversiteiten?  Brits 

 “Amerikaanse” Burgeroorlog?  Brits, voorgewend als zijnde Amerikaans.

Derivaten “Bubbel”?  Brits, voorgewend als zijnde Duits.

Territoriale Verenigde Staten? Brits, voorgewend als zijnde Amerikaans.

ISIS?  Brits, voorgewend alsof dat iets van Moslims was. 

21 Maart 2018 / Geplaatst 16 juni 2018 / https://centerofthesoul.nl/

21 Maart 2018
Geplaatst 16 juni 2018 / https://centerofthesoul.nl/


Deze datum, drie maanden na de trillingsverhoging in december staat alweer garant voor een nieuwe stap. Ons DNA krijgt op dagelijkse basis een infusie van nieuw licht te verwerken. 

Om de drie maanden wordt  hierin de intensiteit opgevoerd. Op 21 december 2017 is de instroom voor de nieuwe levensstroom begonnen. Sindsdien is er al veel aangeraakt en verandert in ons. Maar de  nieuwste download hierop is nu begonnen.

Op 21 juni is de volgende,  dan volgt 21 september en vervolgens arriveren we dan bij 21 december 2018 en is de eerste cyclus rond.

Je zit dus midden in een Transmutatiejaar van jewelste. Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt. Per dag kan er iets veranderen in je systeem. Je kunt je moe voelen of verward. Als de energie inwerkt op oude ingekerfde DNApatronen kan je stemming enorm wisselen. Van diep down tot hoog enthousiast.

De Arcturians ~ Timeline Bridge / Mélne Portia Lafont / Geplaatst: 2018-06-14 / BELANGRIJK NIEUWS !!!

De Arcturians ~ Timeline Bridge
Mélne Portia Lafont  / Geplaatst: 2018-06-14
BELANGRIJK NIEUWS !!!

 

Hallo geliefden, voordat ik deze informatie met jullie deel, wil ik eerst uitleggen wat er aan de hand is en hoe ik deze informatie heb verkregen. Het is zonneklaar dat er gisteravond iets is gebeurd (Europese Tijd). Mijn hart veranderde plotseling van frequentie en werd in een cocon gehouden - zo voelde het. Ruimte werd verleend zodat Hoge intelligentie en Lichtfrequenties konden binnenkomen en werden doorgegeven. Het hart wordt in een ruimte gebracht waar het veilig en beschermd wordt gehouden, natuurlijk op zichzelf slaand, terwijl het hele lichaam enorme downloads ontving.

Ik ging vroeg slapen met hoofdpijn, viel in een diepe slaap en werd heel anders wakker. Geen eetlust,voelde me moe, ik ervaarde misselijkheid maar was vol inspiratie en energie. Ik merkte dat er iets anders was, er was iets veranderd. Ik werd me hiervan bewust en nu is het veranderd naar een onweerlegbaar weten.

Mijn hart is meer rustig, zoals ik ben. Een meer vertrouwd gevoel en in vrede zijn.

Boodschap van cherubijnen, de engelen-bewakers van de gouden poorten van het Engelenrijk / 16 juni 2018


Boodschap van cherubijnen, de engelen-bewakers van de gouden poorten van het Engelenrijk
Inspiratie voor hart en ziel
16 juni 2018

Geliefd kind van God,

Wij begroeten jou vandaag in de naam van de Schepper van het Universum, de Vader en de Moeder van alles wat leeft. Wij begroeten jou in de naam van IK BEN WIE IK BEN, JOD HE VOU HE, bij de grote gouden poorten van ons engelenrijk. Welkom, dierbare ziel! Welkom in de wonderbaarlijke wereld van de engelen! De nieuwe cyclus van onze Goddelijke uitwisseling van de energieën begint vandaag voor je, gewoon op het moment wanneer je onze boodschap ontvangt.

Wij, cherubijnen, de  beschermengelen van het engelenrijk komen nu in je dimensie te voorschijn omdat een speciale dispensatie van de Grote Karmische Raad voor de opening van de poorten tussen mensen- en engelenrijk heel recent was vrijgegeven. 
Wij komen met het blije nieuws naar je toe, lief kind van God, en wij raken nu via onze woorden je hart aan zodat jij de Goddelijke boodschap van de langverwachte opening van de engelen school diep in je hart kunt sluiten.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /15 Juni 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 Juni 2018 / via Shelley YoungVelen van jullie zoeken perfecte relaties en willen zich bewegen naar Onvoorwaardelijke Liefde. Onze vraag is, als je partner perfect is, hoe zal je ooit weten dat jullie liefde Onvoorwaardelijk is? De ware schoonheid van Onvoorwaardelijke Liefde is de acceptatie en veiligheid die het creëert welke iedereen ondersteunt in hun unieke expressie van het zelf, precies zoals ze zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 6350: Wat Voor Wonderbaarlijks Zal Deze Dag Brengen? / 15 juni 2018


Brief uit de Hemel

Wat Voor Wonderbaarlijks Zal Deze Dag Brengen?
15 juni 2018


God zei:

Geliefden, is het mogelijk dat jij, een kind van God, elke ochtend wakker wordt en dat het eerste dat je jezelf afvraagt, is:

"Wat is de grootste moeilijkheid waarmee ik vandaag geconfronteerd word?"

Als u antwoordt: "Ja, God, dit is waar." -  weet je heel goed dat Ik je zal vertellen om dat uit te sluiten.

Keer jouw strategie voor de vroege ochtend om. Word wakker en denk meer aan deze zinnen:

"Wat is het meest mooiste ding wat me vandaag zou kunnen gebeuren?"

Een Schrijven van de Schepper / 15 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Terug Op Het Pad ...


Gedurende deze tijd van intense energie, kun je vallen,
uit je geaardheid vallen, van je pad afvallen.
 Raad eens? Dat zal gebeuren!
Weet je waarom?! Omdat je een mens bent!
 (Glimlach)

Er is een heel specifieke reden waarom je ervoor koos om hier nu te zijn,
 in deze tijd en ruimte.
 Ja, ik ben er zeker van dat je de hele tijd perfect wilt zijn,
om de voorbeelden van Het Universum letterlijk te volgen en geweldig te zijn.
Dat is een mooie zaak om naar te streven, maar het kan niet de hele tijd gebeuren.

vrijdag 15 juni 2018

De Raad – Opnieuw Afstemmen / 13 juni 2018 / Ron Head


De Raad
 – Opnieuw Afstemmen
13 juni 2018 / Ron Head

Een groot aantal van jullie ervaren wat een beëindiging of een onderbreking lijkt te zijn van jullie communicatie met je gidsen, leraren en hogere zelven, wat dit kanaal De Raad heeft genoemd. Wij zouden hier nu graag over willen spreken om jullie ongemak weg te nemen.

Jullie hebben herhaaldelijk gevraagd, nietwaar, dat jullie niveau van communicatie uitgebreid zou worden, omhoog getild, verbeterd? Welnu, wat nu gebeurt is niet precies van dien aard. Het is meer dat jullie energievelden, door jullie inspanningen en jullie invloed dientengevolge op elkaar worden verhoogd naar een hogere vibratie. Dit wordt veroorzaakt – en in belangrijke mate aangewakkerd – door het in toenemende mate hoger wordende vibrationele veld waar het volledig sterrenstelsel naar binnen aan het bewegen is.

Er doet zich een cyclische beweging voor waarvan velen zich bewust zijn en waarop door enkelen geanticipeerd is geworden. Maar, daar bovenop zijn er bepaalde uitstralingen, die jullie systeem naderen, die al een heilzaam effect beginnen te hebben op alles op hun pad.

Dit betekent dat ieder energieveld zal worden veranderd. Het hele bewustzijn zal stijgen. En jullie zullen dat niet werkelijk beginnen te begrijpen totdat jullie beseffen dat alles energie is en daarom alles bewustzijn. Dit heeft – en gaat daar mee door – het effect van het scheppen van veranderingen binnenin jullie en om je heen, dat historisch gezien voor onmogelijk werd gehouden.

Commandant Ashtar / via James McConnell / 10 juni 2018


Commandant Ashtar
 via James McConnell / 10 juni 2018  
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

IK BEN Ashtar.

Ik waardeer de tijd waarin ik deze meditatie met jullie kan delen, om deze vele boodschappen te delen die wij jullie door de jaren heen brengen. Er komen nog veel meer boodschappen. Maar, zoals al vaker is gezegd, zijn de boodschappen die bij jullie van binnenuit komen het belangrijkst.

Het Weten dat jullie binnenin je hebben is het belangrijkst.

Wij brengen deze boodschappen, wij brengen deze duwtjes, om jullie te leiden op je pad, maar het naar binnen gaan… het is de reis naar binnen die ertoe doet, en dit is altijd zo geweest, is nu zo, en zal altijd zo zijn. Kijk altijd naar de reis. Kijk naar wat het moment jullie brengt, het moment waar jullie NU in zijn, en het volgende moment waarop jullie Zijn, en het volgende…. Want dit is zo belangrijk!!! Niet in het verleden leven, niet alleen naar de toekomst kijken, maar in het NU zijn, het perfecte NU. Want het IS perfect zoals jullie zijn zoals ieder van jullie perfect is zoals hij/zij is.

Niemand, inclusief wij, is beter of slechter dan een ander want wij zijn samen EEN. Wij zijn allemaal SAMEN!

Het karakter van nieuwetijdskinderen / Pamela Kribbe channelt de Aarde / geplaatst 15 juni 2018


Het karakter van nieuwetijdskinderen
Pamela Kribbe channelt de Aarde
geplaatst 15 juni 2018Lieve mensen,

Ik ben de stem van de aarde. Ik ben bij jullie. In ieder van jullie ben ik steeds aanwezig: in je lichaam, in al je cellen, in elke ademtocht, in je bloed dat stroomt, in je voeten die de grond raken. Ook vóel je mijn aanwezigheid.

Ik wil je zó graag groeten en omarmen, je laten weten dat je veilig bent, veilig hier op aarde.

Stel je voor dat je gedragen wordt. Je kunt alle spanning loslaten, want er is een stroom, een kracht die je draagt. Een stroom en een kracht die groter zijn dan jouw denken.
Voel mijn kracht eens van onder uit de grond door je voeten heen stromen. Voel mijn dragende kracht. Ik ben een levende aanwezigheid. Ik beziel op aarde niet alleen de planten, de dieren en de mensen, maar ook alles wat als niet levend wordt aangemerkt zoals de stenen en de grond. Alles op aarde is verbonden door één stroom, en als jij binnen in jezelf, in je lichaam, verbinding maakt met die stroom, kun je iets groters voelen: iets wat jou omgeeft en draagt op een zachte manier.

Op deze dag van je leven / 15 juni 2018 / Neal Donald Walsch15 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je drie procent van jouw inkomen moet investeren in
je zelfontwikkeling om je toekomst te garanderen.

Brian Tracy zei dat en hij had gelijk.
Ik weet dat je die cursus of dat seminarie
of dat spirituele groei retraite echt wilt doen,
maar je denkt dat je je het niet kunt veroorloven.
De waarheid kan zijn dat je het je niet kunt veroorloven het niet te doen.

Probeer je hoogste impuls te volgen.
Je geest nodigt je zelden uit om dingen te ontdekken die waardeloos zijn -
en je ziel doet dat nooit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlSAUL: Liefde is besmettelijk. / 13 juni 2018 / via John Smallman

SAUL:
Liefde is besmettelijk.
"Wanneer je ervoor kiest om mee te werken ten behoeve van iedereen zijn er GEEN verliezers!"
13 juni 2018 / via John Smallman

In veel delen van de wereld bevindt de mensheid zich momenteel in een staat van beroering, omdat alle begraven of genegeerde kwesties, waar mensen zich al eeuwenlang mee bezig houden, opkomen om NU te worden behandeld! Allen weten, diep in zichzelf, beneden hun niveau van bewust gewaarzijn, dat Liefde hun aard is en dat ze die goddelijke Waarheid grotendeels hebben verborgen voor zichzelf, omdat ze het spel van scheiding van de Bron hebben gespeeld en levens hebben geleefd die in wezen infantiel zijn - het ik, ik, ik, syndroom.

Het bewustzijn is de laatste paar honderd jaar langzaam gegroeid. Fundamenteel sinds de Reformatie in de 16e eeuw, namelijk dat onmenselijk gedrag nooit kan worden gerechtvaardigd. In de late 19e eeuw stelden de Conventies van Den Haag en de Geneve basisregels vast voor humane behandeling van mensen in oorlogstijd. Slavernij was een paar jaar eerder illegaal geworden. Daarna werden in de loop van de tijd andere onmenselijke gedragingen onwettig gemaakt. Het heeft echter lang geduurd - in menselijke termen – alvorens deze regels en conventies effectief werden; in veel delen van de wereld worden ze nog steeds genegeerd.


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 6 / Een boodschap van Neale Donald Walsch/ 23 maart 2018 / Geplaatst 15 juni 2018


Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 6
Een boodschap van Neale Donald Walsch
23 maart 2018 / Geplaatst 15 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Mijn lieve vrienden.

De mensheid staat vandaag voor een zeer kritiek moment – een moment voor wat een zeer donkere tijd kan zijn. Wij moeten snel enkele toevoegingen doen als wij willen overleven, in onze huidige fysieke vorm, onze eigen jeugd.

Wij zijn natuurlijk een zeer jonge soort. Vele mensen denken graag aan onszelf als een hoog ontwikkelde soort. In feite is de mensheid op deze planeet nauwelijks ontwikkeld vanuit zijn jeugd. In hun boek New World New Mind, hebben Robert Ornstein en Paul Ehrlich dit in een verbijsterende paragraaf neergezet:

“Stel je eens voor dat de geschiedenis van de Aarde op de kalender van een jaar weergegeven kan worden, met 1 januari als de geboorte van de Aarde en 31 december als de huidige tijd. Elke dag van dit aardse “jaar” zou dan 12 miljoen jaar feitelijke geschiedenis vertegenwoordigen. Op die schaal zou de eerste vorm van leven, een eenvoudige bacterie, ergens in februari verschijnen. Meer complexe vormen van leven komen echter veel later; de eerste vissen verschijnen rond 20 november. De dinosauriërs komen rond 10 december en verdwijnen met Kerstmis. De eersten van onze voorouders die als mensen herkenbaar waren komen niet eerder dan in de middag van 31 december.


Geschiedenis en mogelijk doel van Cintamani-stenen door Staff Writer / 13 juni 2018

Geschiedenis en mogelijk doel van Cintamani-stenen
door Staff Writer / 13 juni 2018(Stilte in de Storm Editor) Het volgende lijkt een door COBRA (Compression  breakthrough) geïnspireerde presentatie te zijn van wat de Cintimani-stenen werkelijk zijn. Maar het moet worden opgemerkt dat het concept veel ouder is dan COBRA. Zoals altijd is onderscheidingsvermogen aan te raden.
- Justin


Cintamani is een heilige steen die afkomstig is van het Sirius-sterrenstelsel. Miljoenen jaren geleden, tijdens een galactische superwave, ontplofte een planeet in een baan om Sirius A. De fragmenten reisden in alle richtingen, sommigen bereikten de Aarde na een lange reis door de interstellaire ruimte.

In de afgelopen 25.000 jaar waren de positieve Agarthanen bewakers van de Cintamani-stenen. In de loop van de geschiedenis hebben ze stukken Cintamani gegeven aan enkele van die personen die de maximale potentiële positieve invloed op de menselijke geschiedenis hadden. Koning Salomo, Alexander de Grote en Akbar waren in het bezit van een stuk Cintamani-steen.Een Schrijven van de Schepper /14 Juni 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
14 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Er is Evenwicht en Vrede Nodig


Het is tijd om weer te gaan ademen, dierbare!
 Met de komst van de nieuwe energie zal dit erg belangrijk zijn
om je gevoel van evenwicht en vrede te behouden. 
Wanneer jij evenwichtig en vredig bent, zullen die gevoelens uitstralen
 naar degene om je heen en als een rimpeling in een vijver,
blijft het bewegen en raakt alles wat op zijn pad komt aan.
 Weet dat, zelfs als je je overweldigd voelt, je het aankan! 
Zoals altijd is Het Universum er om je op je reis te ondersteunen en te begeleiden.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 14 juni 2018

‘Het waarachtig goede is het overwonnen boze’ / DOOR GAST / 13 JUNI 2018

‘Het waarachtig goede is het overwonnen boze’
DOOR GAST / 13 JUNI 2018


Hagen Jonker zegde in 1989 zijn baan als chirurg in de reguliere geneeskunde op om zich toe te leggen op holistische geneeswijzen. In deze bijdrage bespreekt hij de ontwikkelingsweg die wij als mensen moeten gaan om tegenkrachten tegemoet te treden en om te vormen.

Door: Hagen Jonker

Van jongs af aan ben ik opgevoed met antroposofie en de eerste zeven jaar van de lagere school heb ik op de Vrije School in Zeist doorgebracht. Een tijd die een grote invloed op mij heeft gehad.

Bij het Vrije School onderwijs gaat het er om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en niet om zoveel mogelijk feitenkennis aan kinderen toe te dienen.

Op deze dag van je leven / 14 juni 2018 / Neal Donald Walsch


14 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat als je je opwind over dingen,
is het belangrijk om je strijd te kiezen.

Het meest  ideale zou natuurlijk zijn om over niets te "tobben".
Maar aangezien we allemaal menselijk zijn, is dat misschien niet mogelijk.
Wat wel mogelijk is, is om de dingen veel zorgvuldiger te kiezen
waartoe we bereid zijn ons over op te winden.

Stel jezelf de vraag: "Hoeveel verschil maakt dit wanneer ik 85 ben?"
Als je denkt dat het er dan ook toe doet, laat het nu dan ook belangrijk voor je zijn.
Als je alles nu belangrijk voor je maakt, wordt je misschien geen 85.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlDe Arcturianen: Het Herinneren van Inter-Dimensionale Communicaties / via Suzanne Lie / 9 Juni 2018

De Arcturianen:
Het Herinneren van Inter-Dimensionale Communicaties
via Suzanne Lie / 9 Juni 2018

Het is het NU om jullie inter-dimensionale communicaties te herinneren.
Jullie, onze geaarden vertegenwoordigers op de Aarde, hebben gewacht en geprobeerd om jullie inter-dimensionale communicaties te herinneren, maar er zat jullie altijd iets in de weg.

Leven na leven, de vele verschillende lichamen van jullie Multidimensionale ZELF probeerden zich te herinneren hoe te communiceren met de hogere frequenties van de werkelijkheid.
Jammer genoeg, toen jullie eenmaal een lid waren van de derde/vierde dimensies van de werkelijkheid, waren de herinneringen van jullie aangeboren vijfdimensionale ZELF net buiten jullie bereik.

Vele van jullie, onze vrijwilligers om een driedimensionaal Aards lichaam te nemen, probeerden te herinneren om hoe te verbinden met jullie hogere dimensionale vrienden, familie en zelfs jullie eigen hogere dimensionale ZELF. Echter, de verbindingen en de korte berichten die jullie ontvingen vlogen snel door jullie driedimensionale bewustzijn.
Het was alleen wanneer jullie meteen het bericht documenteerden dat jullie “3D tijd” konden treffen om te proberen te vertalen, een tijdloos, inter-dimensionaal bericht naar een aan de tijd gebonden driedimensionaal bericht dat jullie konden documenteren en zelfs delen met anderen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 Juni 2018 / via Shelley Young


Het kan ontmoedigend lijken als je energetische veranderingen na  energetische veranderingen ervaart. We willen dat je begrijpt dat het een goede indicator is van je succes op je reis naar verlichting.

Je bent nu in staat om sneller dan ooit bewegende energieën te navigeren. Daar zijn verschillende redenen voor. Je hebt vaardigheid opgedaan zowel op het gebied van loslaten als van integratie. Je accepteert het feit dat goede zelfzorg vereist is en leert luisteren naar je lichaam en laat het de leiding nemen. Je vertrouwen is veel beter ontwikkeld in het proces waardoor je in een acceptatiegebied kunt blijven dat het schakelen met veel grotere gratie, gemak en troost mogelijk maakt.