Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 juni 2018

De Gewijde 369 in Jullie Lichaam / door Jonathan Carty / 26 mei, 2018

De Gewijde 369 in Jullie Lichaam
door Jonathan Carty, 26 mei, 2018


(Jonathan Carty) Het menselijke lichaam is een zeer geavanceerde en complexe bio-elektrische machine die tot ongelofelijke prestaties in staat is. Het kan extreme weersomstandigheden, pijn en andere acties weerstaan, tot het uiterste uitgerekt, voorbij dat wat wij mogelijk achten. Ik heb dit de laatste 8 jaren persoonlijk steeds weer gezien in een ziekenhuisinstelling. Jullie lichaam codeert ook de gewijde 369 waar we zo vaak over gehoord hebben, vooral dankzij Tesla:  

Gerelateerd aan: The Power of 3 6 9 | Tesla’s Re-Discovery – Vortex Mathematics, Zero Point Energy, Life Patterns and more
  • De Drie Pacemakers van het Menselijke Hart
Mijn werk richt zich op het hart en al zijn functies en vermogens. Het is werkelijk een verbazingwekkend orgaan. Het is zeker een van de meest verbazingwekkende scheppingen van dit Universum. Het gewijde nummer 3 is hier met zo’n genialiteit gecodeerd.

Sacha Stone interviewt Ronald Bernard in Amsterdam, april 2018 / 8 juni 2018


Sacha Stone interviewt Ronald Bernard in Amsterdam, april 2018
8 juni 2018

Het interview is in het Engels; hieronder heb ik wat gedeeltes eruit in het Nederlands weergegeven. Daaronder vind je de link naar het hele interview; er is ook een Duitse ondertiteling beschikbaar.

 Veronica

Sacha begint met: er waren wat buitengewone krachten die probeerden deze ontmoeting te voorkomen.

Over de illuminatietop: 8.500 leden.

BIS: Bank of International Settlements

Er zijn 3 financiële centra: Washington DC is de militaire kant, Londen is de financiële kant en het Vaticaan is de spirituele kant.

De mensen denken dat dit de hoogste machten zijn maar dat is niet zo; de BIS staat erboven. Is de regelaar, investeerder, creëert en implementeert de programma’s, is het kanaal dat het organiseert.

Meer lezen >>>


Vijfde Graancirkel in Nederland / 8 juni 2018 / Robbert van den Broeke

Vijfde Graancirkel in Nederland
8 juni 2018 / Robbert van den Broeke 

Gisternacht kreeg Robbert een heel onrustig gevoel, hij voelde ineens wezens om zich heen. Hij voelde dat hij geroepen werd, dat hij naar de Palingstraat moest naar het veld van Fons Laurijsse. Hij kreeg toen een visioen in zijn hoofd van een haltervormige cirkelformatie.

Hij pakte zijn brommer reed er naar toe, toen hij er was voelde hij dat hij het veld in moest lopen. Daar trof hij inderdaad de cirkelformatie aan. De energie voelde heel positief, heel genezend, heel liefdevol. Er was weer de boodschap doorgekomen dat mensen ook appels mee mogen nemen, dat de appels ook gegraveerd kunnen worden door buitenaardsen. Men kan die appels dan ook met schil en al opeten, dat kan helend werken.

Robbert voelde een hemels leger van engelen die daar aanwezig waren. Robbert voelde ook dat graancirkels symbolisch gezien mogen worden als tranen van God die vallen in de graanvelden omdat God zo graag een relatie wil met het innerlijk van de mens, maar mensen nog heel vaak de liefde van God afwijzen en kiezen voor hun eigen wil en hardheid.

Meer lezen >>>


Orgaandonatie in discussie: hoe dood is ‘hersendood’? / DOOR FRED TEUNISSEN/ 8 JUNI 2018

Orgaandonatie in discussie: hoe dood is ‘hersendood’?
DOOR FRED TEUNISSEN/ 8 JUNI 2018

 Op de website Orgaandonatie Alert vond ik een goed onderbouwd visiedocument dat mijn kijk op dit onderwerp grondig heeft veranderd. Het is van de hand van jurist Frank Stadermann. Zijn vraag is: weten we absoluut zeker dat iemand die ‘hersendood’ is wel echt helemaal dood is en bijvoorbeeld geen pijn meer ervaart?

In mijn portemonnee zat de afgelopen jaren een donorcodicil met keuze optie 3, dat wil zeggen: mijn familie beslist. Na lezing van het visiedocument heb ik dit bij het Donorregister laten veranderen in optie 2: niet beschikbaar voor donatie.

Niet dat ik principieel tegen donatie geworden ben, integendeel, maar wie Stadermann’s paper leest, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat er daarvoor een betere Wet moet komen.

Ik heb mijn handtekening gezet voor een referendum over de nieuwe Wet orgaandonatie.

Je kunt deze actie nog steunen tot 14 juni.
Hieronder plaats ik het paper, met weglating van de uitgebreide verwijzingen, (behalve die bij punt 16) naar belangrijke aanvullende wetenschappelijke literatuur.

Klik hier voor de pdf van het oorspronkelijke, volledige artikel, inclusief alle noten.

Meer lezen >>>  http://www.transitieweb.nl/gezondheid/orgaandonatie-in-discussie-hoe-dood-is-hersendood/Op deze dag van je leven / 8 juni 2018 / Neal Donald Walsch8 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat al het leven wordt bezield door een enkele fantastische energie, wat de essentie is van alles dat is - inclusief jou.

Is dat niet geweldig?
Nu, omdat deze essentie is wie jij bent en waar je van gemaakt bent,
kan het je natuurlijk nooit verlaten.
Misschien niet zo duidelijk, het kan ook heel nuttig zijn.

Het kan je vrede brengen in momenten van stress,
kracht in momenten van zwakte,
moed in momenten van angst,
wijsheid in momenten van verwarring,
vergeving in momenten van woede,
en liefde op alle momenten van je leven.

Het enige dat je hoeft te doen, is weten dat dit waar is,
en het zal waar zijn voor jou, nu direct.

Ik vind dat geweldig, jij niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 8 Juni 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper

8 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

” Een Hobbelige Rit”


Het is tijd om je voor te bereiden op een hobbelige rit.
Je relaties met anderen gaan door een diepe en grondige transformatie.
Als het nog niet is begonnen, zullen zij (en u) beginnen
om jullie ware kleuren te tonen aan de wereld ...
zo erg zelfs dat een deel ervan je kan schokken en/of teleurstellen.
Als je ervoor hebt gekozen om integriteit en eerlijkheid te omarmen
 als onderdeel van je 'besturingssysteem',
zal het blijven groeien en manieren uitbreiden die je zullen verrassen.
Als je hebt gekozen voor een ander pad,
biedt Het Universum je een zeer unieke en prachtige kans om te veranderen ten goede.
Transparantie wordt elke dag belangrijker, laat dit moment niet aan je voorbijgaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 8 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 juni 2018


Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
 8 juni 2018

Jullie geduld is bewonderenswaardig en dient te worden geprezen omdat jullie weten dat belangrijke gebeurtenissen invloed hebben op jullie en op de wereld. Ze staan al behoorlijke tijd op het punt naar buiten te worden gebracht waarbij jullie op meerdere manieren zullen worden beloond en onderhand zullen jullie weten dat niets het voltrekken van de veranderingen zal kunnen tegenhouden. Ook de planeet zelf maakt beslissende veranderingen door; dit is al geruime tijd aan de gang en is verantwoordelijk voor de vreemde en ongewone weerpatronen die jullie hebben ervaren. De uiteindelijke uitkomst zal geheel naar jullie tevredenheid en genoegen zijn omdat de extremen die jullie nu meemaken niet langer aan de orde zullen zijn. 

Zoals jullie ongetwijfeld zullen beseffen speelt het weer, misschien meer dan jullie vermoeden, een belangrijke rol in een groot deel van jullie dagelijkse praktijk en één van de belangrijkste rollen ligt in het produceren van voedsel. We kunnen jullie opnieuw gerust stellen dat welk probleem dan ook van tijdelijke aard zal zijn en kijkend naar de verre toekomst zullen jullie in het bezit geraken van voedsel-replicatoren en zullen jullie in staat zijn drinkwater te onttrekken uit de jullie omringende lucht. Degenen die de verantwoording hebben om jullie in de goede richting te helpen, ontwikkelen voortdurend innovaties en systemen die jullie een toekomst zullen brengen waarin het leven aangenamer en eenvoudiger zal zijn. Fijnstof is altijd een probleem geweest maar ook dat zal uiteindelijk verholpen worden door apparaten die het zullen verwijderen en de lucht om jullie heen zullen zuiveren. 

Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 5 Een boodschap van Neale Donald Walsch / 16 maart 2018 / Geplaatst 8 juni 2018

Misschien wel de belangrijkste artikelen die je ooit zou kunnen lezen. 5

Een boodschap van Neale Donald Walsch
16 maart 2018 / Geplaatst 8 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden.
Op dit moment omarmen de meeste mensen die in God geloven – en dit is veruit het grootste aantal mensen op de planeet – de Afscheiding Theologie.

Dit is een manier om naar God te kijken die verklaart dat God “Boven” is en wij “beneden” zijn en dat die twee elkaar nooit zullen ontmoeten – behalve op de Dag des Oordeels waarop wij kunnen uitvinden of ons gedrag aanvaardbaar genoeg is geweest om ons toe te staan terug te keren naar de Hemel.

Dit zou niet uitmaken als het daar zou eindigen, maar het probleem met een Afscheiding Theologie is dat die in teveel mensen tevens een Afscheiding Kosmologie opwekt. Dit is een manier van kijken naar alle leven die zegt dat alles van al het andere is afgescheiden.

Saul: Liefde is aanstekelijk /n6 Juni 2018 / door John SmallmanSaul:
Liefde is aanstekelijk
6 Juni 2018 / door John Smallman

Hallo, dit is John. Zoals jullie zonder enige twijfel gemerkt zullen hebben, heb ik al enige tijd geen boodschappen van Saul geplaatst – een korte onderbreking – dus in de plaats daarvan is hier hoofdstuk 24 uit het boek: “Onze Goddelijke Bestemming: Een Boek van Saul”. Geniet er van.

24 Liefde is aanstekelijk

Het leven dat een mens leidt volgt een pad van kansen en leerervaringen dat enorm complex is. Het is ontworpen met de hulp van vele prachtige, liefdevolle begeleiders en met de wijze samenwerking van vele andere zielen die deel uitmaken van dezelfde geïncarneerde groep.

Geen mens is alleen op Aarde, zelfs wanneer velen dat gevoel wel kunnen ervaren. Ieder van jullie is spiritueel verbonden met een groep – familie, vrienden, tegenstanders, collega’s – met wie tijdens het leven op Aarde veel wisselwerkingen zullen plaatsvinden. En dit pad wordt goedgekeurd en gezegend door onze goddelijke Schepper. Er zijn geen toevalligheden of samenlopen van omstandigheden. Iedere gebeurtenis en iedere gelegenheid, die jullie tijdens je Aardse leven ervaren, is voordat jullie incarneerden voorbereid en toestemming voor gegeven. Maar, op Aarde, met jullie vrije wil, beslissen jullie hoe te reageren in ieder moment en op elke situatie waarin jullie je bevinden.

Mysterieuze bezoekers laten in Engeland grootste graancirkel tot nu toe achter. Bekijk hier de beelden / 7 juni 2018

Mysterieuze bezoekers laten in Engeland grootste graancirkel tot nu toe achter. Bekijk hier de beelden
 7 juni 2018


Mysterieuze bezoekers hebben in het Engelse landschap de grootste graancirkel van het jaar achtergelaten.

De reusachtige cirkel is verschenen in een weiland in de buurt van de Reus van Cerne Abbas in het graafschap Dorset.

Volgens graancirkeldeskundigen gaat het om het meest gedetailleerde patroon in jaren.

Game of Thrones
De enorme cirkel, die een straal heeft van zo’n 11 meter, doet denken aan een kompas.
Een paar dagen geleden werd in Dorset nog een andere graancirkel gevonden met in het midden een zevenpuntige ster, de naam van een heilige tekst uit de hitserie Game of Thrones.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 Juni 2018 / via Shelley Young


Geliefden, elke keer dat jullie proberen jezelf onder controle te houden, beperken jullie niet alleen het potentieel van het Nu-moment, maar beperken jullie ook het potentieel van jullie toekomst. We begrijpen dat jullie controle zoeken om jezelf een gevoel van veiligheid en beveiliging te geven, maar de manier om echt vooruitgang te boeken op de manier die jullie het beste ondersteunt, is door bewuste creatie door bredere intentie, overgave en stroming.

Alles wat jullie zoeken komt van het toestaan van de ontvouwing van overgave en stroming. Liefde, heling, overvloed, creatie, groei, verlichting, je hoogste doel - al deze elementen vereisen voortdurende stroming en vrijheid om zo groot, mooi en wonderbaarlijk te worden als ze maar kunnen zijn.

Kryon: Family bulletin - Juni 2018 Lee Carroll 6 juni 2018

Family bulletin - Juni 2018
Lee Carroll
6 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Ik ben zojuist teruggekomen van onze spectaculaire 35-daagse reis door Europa en het is heerlijk om weer thuis te zijn (voor even tenminste) Wij hadden 35 channelings in drie landen en zij staan allemaal op het Free Audio deel van onze website.
Herinnering: Youtube heeft geen, of slecht gelabelde audio’s. De enige plaats waar zij correct zijn gelabeld is: The ONLY place you can get ALL of the Kryon audios correctly, is HERE.

Dank voor al jullie steun tijdens deze ontzagwekkende trip. Ik voelde echt de energie van zo vele mensen die ons onderweg Licht gaven. Ik denk ook dat dit verantwoordelijk was voor iets geweldigs: Perfect weer IN ENGLAND  ….weken lang!!! Wij hadden al onze regenspullen meegenomen en ….niet een keer gebruikt! Kijk maar naar de foto’s op de audio-bladzijde en jullie zullen het zien: perfect zonnig weer. Het was verbazingwekkend.

Een Schrijven van de Schepper / 7 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Oversteken.....


Navigeren door het meest actuele deel van deze verandering zal een beetje lijken
op het oversteken van een stroompje door middel van stapstenen.
Je voelt je misschien wat wiebelig en een beetje bang.
Er is misschien de angst voor uitglijden
en sommige tussenruimten lijken misschien breder dan je aankan.
(Glimlach)

Denk eraan, het draait allemaal om balans en gecentreerd blijven is de sleutel!
Sommigen kunnen er overheen gaan met een sprongetje,
een overslaan en een grote sprong.
Anderen zullen hun tijd nemen, terwijl ze naar hun omgeving kijken.
Hoe je ervoor kiest om het te ervaren, is geheel aan jou.
Kalm aan, krachtige.
Je kunt de andere kant bereiken!

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldonderdag 7 juni 2018

Een persoonlijke channeling - met toestemming gedeeld. / Ron Head / 6 juni 2018

Een persoonlijke channeling -
met toestemming gedeeld.
Ron Head / 6 juni 2018

Dit is een bericht dat is gegeven aan een cliënt die mij een e-mail heeft gestuurd en toestemming heeft gegeven om het te delen. Ik ben haar daarvoor dankbaar. Ik herkende het belang van de informatie, maar had haar niet gevraagd of ik het kon plaatsen. Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden om het te lezen.

Cliënt: Welke informatie moet ik op dit moment in mijn leven weten voor het hoogste goed van allemaal?

Gidsen, leraren en hoger zelf: 

Dit is zo'n prachtige vraag. Het antwoord is heel eenvoudig en bondig. We zullen het echter aan het einde van dit bericht plaatsen, want er is nogal wat dat we van tevoren zouden willen zeggen. Het kan teleurstellend zijn. De meesten van jullie willen dat wij je een opdracht geven die jullie je als belangrijk, wereldveranderend en glorieus kunnen voorstellen. We zullen het doen, maar het zal niet zijn wat je zou denken.

Als we wat details mogen aanbieden, het is op dit moment bijna noodzakelijk voor iedereen die ontwaakt om zoveel licht vast te houden als ze kunnen. We vragen iedereen om minstens vijf of tien minuten van hun dag door te brengen met het visualiseren van licht dat afdaalt in hun kroonchakra's, derde oog en hartchakra's en zich vervolgens verspreidt naar elke cel van hun lichaam. Dit is voedsel voor de cellen die te midden van immense veranderingen zijn.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 13: De Nieuwe Mens / Geplaatst 6 juni 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 13: De Nieuwe Mens
Geplaatst 6 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Merkabah

Lieve mensen, jullie wandelen ieder rond met een enorm veld om je heen dat multidimensionaal is. Het is acht meter in doorsnee en het heet het Menselijke Merkabah. Het is een prachtige blauwdruk van JOU! Als jullie het zouden kunnen zien zoals ik, zouden jullie de heilige geometrie daarin zien.

Dit is Wie Jullie Zijn en jullie hoeven je nooit zorgen te maken over de details van welk esoterisch systeem dan ook en jullie hoeven hen ook niet uit te dokteren!

Als jullie eenmaal geloven dat dit de manier is waarop de dingen werken kunnen jullie feitelijk je eigen bewustzijn activeren.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 7 juni 2018 / Neal Donald Walsch


7  juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat elke dag een nieuw begin is, en dat niets
van gisteren invloed heeft op wie je vandaag bent.

Het doet geen goed om te klagen over wat je hebt gedaan op een dag vóór vandaag - of zelfs,
wat dat betreft, een moment geleden.
Je hoeft dat niet in het Nu Moment mee te dragen, noch zal je schuldgevoel erover je enig goed doen.

Beslis gewoon om een andere versie van jouw zelf te worden hier en in dit nu moment.
Gebruik gisteren om morgen te inspireren, niet om het te ontmoedigen.

Je weet precies waarom je dit bericht hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Neem de moeilijkste weg. Want dat haalt het meeste uit jezelf. / 1/6/18 / Luc van Ewijk

Neem de moeilijkste weg. Want dat haalt het meeste uit jezelf.
1/6/18 / Luc van Ewijk

Er is geen goede manier. Alleen de manier die voor jouw werkt is de beste manier.

Vergeet adviezen. Vergeet de makkelijkste weg. Want de makkelijkste weg leidt vaak naar een veilig en stabiel leven.

Maar het leidt niet naar het leven. Waar je naar verlangt. Waarvoor je op aarde bent geland. Want het kon zo een andere planeet zijn.

Luister naar je eigen advies. Niet wat je hoofd tegen je zegt. Maar wat je hart je ingeeft.

En maak daar keuze's op. Hoe moeilijk ze ook zijn.

Want dan kom je bij jouw plek. Je eigen wereld. Dat is het enigste waar je het meeste invloed op hebt.

Want wacht tot de wereld veranderd. Kunnen we eeuwen doen. Want vele willen nu eenmaal niet veranderen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 Juni 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 Juni 2018 / via Shelley Young


Waar jullie in je leven tegen opzien, is waar jullie je stroming verliezen. Voor velen van jullie is dat gebied iets waar jullie mee worstelen, door gewoonte of door te verwachten dat het een langdurig probleem zal zijn.

Een veel grotere oefening, in plaats van ermee bezig te zijn, zou het herkennen als je er tegenover komt te staan en dan kiezen om het over te geven om opgelost te worden, en lang genoeg in die stroom blijven om het te laten gebeuren.

Sommigen van jullie hebben uitdagingen waar je al zo lang mee worstelt. Waarom staan jullie ons niet toe om jullie voor eens en altijd te helpen navigeren en de oplossingen te ontdekken die er zijn, maar die jullie zelf niet hebben kunnen vinden? Dat is waar wij voor hier zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 6 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Wachtend


Een paar stappen naar voren en dan een Stal! 
Deze huidige golf is zeker interessant, niet waar ?! 
(Lach) 
Net toen je dacht dat je nogmaals een kwantumsprong zou maken,
 daar sta je, handen in zakken ... wachtend.
 Ongeveer op het moment dat je gefrustreerd begint te raken over het proces,
 denk dan deze gedachte; er zijn veel, vele anderen
 die net uit een zeer diepe slaap komen en die met je mee willen gaan.
 Weet je nog dat je niet kon wachten om in beweging te komen? 
Bij hen gaat het op dezelfde manier! 
Heb geduld, lieverds ... allemaal op het juiste moment.
  
~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl