donderdag 31 mei 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 14 mei 2018

Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
14 mei 2018
Blossom: Hallo, hallo! Ik verheug me op het gesprek van vandaag.

Het zal het laatste zijn voor bijna een maand, aangezien ik vertrek naar Blighty om daar mijn Licht te laten stralen! (Blossom gaat naar Engeland voor het huwelijk van haar jongste broer, schreef ze in haar vorige nieuwsbrief. -V)

Veel mensen willen heel graag méér weten over visualisatie om 'dingen tot stand te brengen' en HET GEBEUREN dichterbij te brengen.

Eén ziel heeft tientallen jaren lang in meditatiecirkels gezeten en heeft zelfs visualisatie-lessen genomen, maar hij is nog steeds niet in staat om iets te zien/te visualiseren, behalve een zwart/blanco scherm. Hij vroeg zich af wat uw advies zou zijn?

Iemand anders schreef (misschien in antwoord op de vraag van de vorige mijnheer): 'Eén heel bijzonder ingrediënt bij deze oefeningen is 'verlangen' … een sterke intentie, gekoppeld aan de zuivere emotie van verlangen. Verlangen dat gericht is op de zuiverheid van het hart, om te voelen en zich volledig open te stellen voor die behoefte (bij gebrek aan een beter woord). Als iemand er maar sterk genoeg naar verlangt, dan worden de emotie en het verlangen de motor en de kracht (of stuwende kracht) achter de visualisatie-techniek, om die volledig te activeren. 

Boodschap van Vader/Moeder God: "Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf de nodige tijd" / 30 mei 2018 / via Eillie Deus'

Boodschap van Vader/Moeder God:
"Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf  de nodige tijd"
30 mei 2018 / via Eillie Deus'

Lieve kinderen van het Licht, 

Jullie bewegen zich aan een gigantische snelheid doorheen de ruimte, richting nieuwe bestemming.  Alles verloopt zoals verhoopt. Maar ga gerust even in spreidstand staan, even uitblazen. Zo herwin je je evenwicht en je energie.

Het zijn energetisch hectische tijden. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds evolueer je sneller, de situaties dienen zich een na een aan om bekeken te worden. Dit kan soms wat overdonderend zijn. Haal dan even diep adem. Vul je met de kosmische krachten.  Blaas het bevuilende van de aardse ervaringen uit. Een erg zinvolle en gemakkelijke reinigingsoefening die je dagelijks meermaals kunt doen.

Je aandacht mag zich in deze fase vooral naar jezelf richten: waar blijf ik (soms) nog haperen?  Waar gaat mijn aandacht naar iets wat er in feite niet toe doet, iets waarover ik zou kunnen zeggen “het is wat het is, ik laat het los”.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 mei 2018 / via Shelley Young


Er is een overtuiging dat men voortdurend wordt geconfronteerd met tests of lessen gedurende jullie hele leven. Het idee dat men getest wordt door De Bron is onjuist omdat het impliceert dat jullie worden beoordeeld of gegradeerd, dat je kunt slagen of falen, en dat is gewoon niet waar.

Wat jullie als testen of lessen beschouwen, zijn eenvoudigweg kansen voor jullie om je perspectief te veranderen en te beslissen hoe je jezelf wilt uitdrukken. Ze kunnen in feite een prachtig middel zijn om zelf te zien hoe ver je bent gekomen.

Terugkomen bij jezelf / 29 mei 2018 / Love D

Terugkomen bij jezelf -
29 mei 2018 / Love D

Hoe doe je dat ook alweer? Als je het allemaal niet meer helder ziet en je alleen maar in je hoofd zit allerlei scenario’s te maken, want daar zijn we erg goed in toch?

Soms kan je ineens al het contact met jezelf kwijt zijn, doordat je ergens onderweg de balans bent kwijtgeraakt. Ergens heb je de signalen niet herkend en opgepakt, die jou zo graag wilden waarschuwen dat een stapje terug nodig is. Als je zo goed in de flow zit en je energie voor 10 man hebt, wil het nog weleens gebeuren dat je na een tijdje met 120 kilometer per uur tegen een muur aan ramt. 

Tja, en dan probeer je te bolwerken wat er gebeurd is en waar het vandaan kwam. Teveel hooi op je vork genomen en weer niet goed naar je lichaam geluisterd. Denken dat je de hele wereld aankan, want op dat moment is dat ook zo. En daar komt balans om de hoek kijken, de balans die je in dit geval gemist hebt. Maar die je ook weer terug kunt krijgen, door weer terug te komen bij jezelf.

De Pleiadianen en De Arcturianen: Verbeeldingsvermogen als Vijf dimensionale Gedachte / via Suzanne Lie / Maandag 28 mei 2018

De Pleiadianen en De Arcturianen
Verbeeldingsvermogen als Vijf dimensionale Gedachte
via Suzanne Lie / Maandag 28 mei 2018


Wat is verbeeldingsvermogen?

Verbeeldingsvermogen omvat, onder andere, het vermogen om te visualiseren met de creatieve delen van jullie geest en brein om jullie vindingrijkheid te activeren en jullie creatieve en artistieke/wetenschappelijke brein.

Artistiek en wetenschappelijk zijn in één categorie geplaatst omdat zij beiden jullie vermogen aanspreken om te denken of om te verbeelden en/of te verlangen om te creëren in jullie uiterlijke wereld dat jullie hebben gevonden binnenin jullie hart en geest.

Op deze dag van je leven / 31 mei 2018 / Neal Donald Walsch


31 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jullie alleen zullen profiteren van het weerstaan
van de verleiding door meteen na te denken
 over de slechtst mogelijke uitkomst.

Wanneer er iets omhoog komt,
wanneer er iets gebeurt in jullie leven,
dat de gemakkelijke "stroming",
verstoord is het altijd beter om het te zegenen dan om het te vervloeken.
Probeer het niet als iets ernstigs te zien.
In de meeste gevallen zal het dat niet zijn.

Springen naar conclusies die in negativiteit verstrikt zijn werkt alleen maar het proces tegen
waardoor je geest helder kan blijven, en dus,  zoek een uitweg uit het tijdelijke dilemma.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen oude ziel / 28/5/18 / Luc van Ewijk

Een oude ziel
28/5/18 / Luc van Ewijk

Oude zielen. We zijn hier al vaker geweest op aarde. Alles is veel moeilijker dan thuis. Moeilijk gemaakt.

We houden van de makkelijkste weg. Gelukkig kunnen we onze eigen weg lopen. Laat de rest maar lekker in zijn leugen leven.

We mogen ook best onze mond open trekken. We hoeven geen vrienden te maken. Alleen mensen bewust te maken.

Daar hebben we een haat liefde relatie mee. Want aan de ene kant houden we van mensen. Aan de andere kant haten we ze.

We zien dingen die we niet willen zien in mensen. Ze zitten te veel in hun hoofd. En zijn vergeten wat mens zijn is.

Ze zitten vast in hun eigen leugens. Die ze met alle geweld proberen vast te houden.

En wij proberen ze daaruit te halen. Daarmee hebben we in ieder geval geen saai en rustig leven. Hoewel we daar wel af en toe naar verlangen.

Ook een verlangen naar huis. Maar we zijn hier nog even. Kunnen we het beter hier als thuis maken.

http://www.mindstroom.nl/Een Schrijven van de Schepper / 30 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 mei 2018 / door Jennifer Farley,
                                                                  
Een handige tip ...


Het kan een uitdaging zijn om het ontwaak proces los te laten en te vertrouwen.
Er zijn zoveel vragen en een stap in het onbekende kan een beangstigend iets zijn.
Vandaag vraagt ​​Het Universum je om te vertrouwen op jezelf en de wereld
en om erop te vertrouwen dat alles volgens het Goddelijk Plan verloopt.
 Het is ook noodzakelijk om te onthouden dat jij alleen
verantwoordelijk bent voor je eigen ontwaken. 
Pushen, afdwingen of geweld gebruiken om een ander te dwingen
 terwijl ze hun pad volgen, zal inderdaad het tegenovergestelde effect hebben. 
Dit leidt je ook af van je eigen taak. 
Wees erbij om je broeders en zusters te ondersteunen en lief te hebben,
maar zorg ervoor dat je eigen werk wordt gedaan en alles goed zal komen.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 30 mei 2018

Lao Tzu's Vier Regels Voor Het Leven / door Azriel ReShel, 15 mei 2018

Lao Tzu's Vier Regels Voor Het Leven
door Azriel ReShel, 15 mei 2018


(Azriel ReShel) Vele eeuwen geleden sprak Lao Tzu over de vier kardinale deugden, en leerde dat wanneer we ze praktiseren als een manier van leven, we de waarheid van het Universum zullen leren kennen. De oude Chinese meester zei dat het leven en het beoefenen van deze leringen je kan openen voor hogere wijsheid en groter geluk, terwijl ze je afstemmen op De Bron en je toegang bieden tot alle krachten die deze energiebron te bieden heeft.

Related Why Studying the “Wrong” Makes our Mind so “Right” — Self Mastery Philosophy (Video)

"Wanneer je erin slaagt je energie te verbinden met het goddelijk rijk door middel van een hoog gewaarzijn en de praktijk van niet onderscheidende deugd, zal de overdracht van de ultieme subtiele waarheden volgen."
 - Lao Tzu

Sheldan Nidle - 29 mei 2018

Sheldan Nidle - 29 mei 2018


Selamat Jalwa (wees in gerechtigheid). De teloorgang van de cabal gaat verder. Hun trage, arrogante handelingen en onze snelle bestraffende tegenstoten laten deze boeven achter in een moeras van hun eigen maaksel. Onze aardse bondgenoten gaan door met het construeren van mondiale allianties die duidelijk hun Overwinning op het duister intensiveren. De sleutels tot deze overwinning zijn jullie stijgende niveaus van bewustzijn en jullie groeiende honger naar vrijheid en spirituele soevereiniteit van het duister en haar eindeloze eeuwen van slavernij, hebzucht en minachting. De Hemel gaat door jullie allemaal uit te rusten met, en te versterken voor volledig bewustzijn. De realiteitsverheffing die aanstaande is, is de reden dat de invloed van het duister afneemt en waarom de cabal zo in paniek is.

Houd voortdurend in gedachten wat zich rond jullie ontvouwt. Heb vertrouwen in het plan. Onze aardse bondgenoten laten geregeld Waarheden los die zijn ontworpen om jullie een beter begrip te geven van wat zich feitelijk voordoet. Deze talloze en gevarieerde allianties zullen uiteindelijk de uitkomst bepalen. We kunnen niet genoeg het belang van deze huidige strategie naar jullie vrijheid benadrukken. Een unie van vele facties, die gefocust is op het ondermijnen van elke zet van de cabal. Hun oude, beproefde strategieën, die eens zo goed werkten op de bevolking, zijn aantoonbaar niet langer succesvol. De massa ontwaakt.Saint Germain: Gewoon loslaten en jezelf verwennen. / 4 mei 2018 /Barbara Bessen

Saint Germain:
Gewoon loslaten en jezelf verwennen.
 4 mei 2018 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen.

Even een paar persoonlijke woorden: Er zijn enkele spirituele woorden die ik zelf niet meer zo graag hoor. Het zijn de woorden geduld en loslaten. Deze beide begrippen horen wij nu al jaren. Wat wij al heel lang van de geestelijke wereld horen, ook onze eigen voorstelling van “het moet doorgaan” maar wij horen uit de geestelijke gebieden dat wij geduld moeten hebben of dat wij los moeten laten. Waarschijnlijk is het zo – dat heb ik zelf ervaren. Wij wensen veel goeds voor onze ontwikkeling en die van de Aarde. Maar wij willen zo graag dat het ergens verder gaat, zich ontwikkelt.

Maar – dat heb ik ook vastgesteld – dat veel dingen ook anders, soms zelfs geluidloos veranderen en vaak niet op manieren die wij ons voorstelden. Ik denk dat wij ons meer van de spirituele concepten moeten ontdoen. Saint Germain is sinds de Harmonische Convergentie een voorstander van de “Turbo-weg der spirituele ontwikkeling.” Daarmee bedoelt hij  - dat beschreef hij zo prachtig in zijn laatste boek, dat ik mocht ontvangen en zijn boodschappen op de seminars – de conceptvrije weg naar ascensie en de uitbreiding van ons bewustzijn. Zonder veel “Tamtam” zoals hij zo graag zegt.


Op deze dag van je leven / 30 mei 2018 / Neal Donald Walsch


30 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jullie alleen zullen profiteren van het weerstaan
van de verleiding door meteen na te denken
over de slechtst mogelijke uitkomst.

Wanneer er iets omhoog komt, wanneer er iets gebeurt in jullie leven,
 dat de gemakkelijke "stroming" verstoord,
 is het altijd beter om het te zegenen dan om het te vervloeken.
Probeer het niet als iets ernstigs te zien.
 In de meeste gevallen zal het dat niet zijn.

Springen naar conclusies die in negativiteit verstrikt zijn
werkt alleen maar het proces tegen waardoor je geest helder kan blijven,
en dus, zoek een uitweg uit het tijdelijke dilemma.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /28 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 mei 2018 / via Shelley Young


Er is een neiging bij de mens om het omarmen van zijn volgende niveau van expansie in zijn verlangen om alles compleet in zichzelf te hebben voordat ze verder gaan uit te stellen. Hoewel we jullie eren voor jullie ijver, kan deze aanpak soms leiden tot onnodige terughoudendheid.

Er zal een periode van voorbereiding zijn voor jullie volgende grote zelfexpressie, waarin jullie je concentreren op leren, genezen, verschuiven en groeien. Maar jullie raken een punt waarop jullie zover zijn gegaan als jullie kunnen gaan zonder naar de werkelijke ervaring te gaan.

Een Schrijven van de Schepper / 29 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Nieuwe Koers


De lucht gonst, toch? 
Terwijl de energie voor dit laatste deel van de verandering zich begint op te bouwen, vergeet alsjeblieft niet dat je niet alleen bent! 
Voor degenen onder jullie die het pad bewandelen, kan het vreugdevol voelen en licht. 
De 'slapers' om jullie heen kunnen meer geagiteerd zijn of,
ik durf het te zeggen, boos zijn. 
Velen van hen worden eindelijk wakker en voelen zich ongemakkelijk en onbekend. 
Beoefen jullie compassie, krachtige mensen. 
Vat het niet persoonlijk op. 
Jullie waren vroeg wakker om de leidende lichten en de bakens van hoop te zijn. 
Dit kan een goede zaak zijn om te je te herinneren
 wanneer iemand je afsneed in het verkeer!
 (Lach)
Zet alle plagerijen opzij; 
blijf voorzichtig met jezelf en de mensen om je heen.
 Jullie plannen allemaal een nieuwe koers en veranderen ten goede.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldinsdag 29 mei 2018

Een Zonnewende Golf van Liefde ∞ De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad / Daniel Scranton / 28mei 2018

Een Zonnewende Golf van Liefde ∞
De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
Daniel Scranton / 28mei 2018


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We hebben een grote golf gedetecteerd die op jullie afkomt en het is een van de vele die komen. Deze energiegolven worden vanuit verschillende punten in de Melkweg gestuurd, en hun doel is om jullie allen te activeren om te weten dat jullie echt van liefde zijn gemaakt. Jullie zijn samengesteld uit liefde, en alles om je heen is ook vlees geworden liefde.

Deze specifieke golf komt uit het centrum van de Melkweg en zal met de zonnewende arriveren. Het zal de winterzonnewende zijn voor sommigen van jullie, de zomerzonnewende voor de rest van jullie. Nu anticiperen jullie natuurlijk op een aantal grote energiegolven en ze komen jullie kant op. Deze gaan helpen om blokkades die jullie in en rond je hart hebben op te lossen.

In je licht staan. Is je rots in de branding. / 27/5/18 / Luc van Ewijk

In je licht staan. Is je rots in de branding.
27/5/18 / Luc van Ewijk

Het geheim van in je licht staan. Waarom het belangrijk is om in je licht te staan. Ook wel je kracht.

Omdat je snel in verbinding bent met jezelf. Inzichten bereiken je al snel. En je hebt minder last van negatieve gedachten. Want je weet wat je kracht is. En bent niet zomaar meer om te slaan.

Je trekt mensen omhoog. Omdat ze benieuwd zijn naar jouw kracht. Want ze willen zelf ook wel omhoog. Naar hun bestemmingen toe.

Andere worden bang van je kracht. En nemen steeds meer afstand van je. Dat is niks persoonlijks. Maar dat hoort bij hun proces. Uiteindelijk gaan ze hun eigen leven ook lichter maken. Want dan komen ze in hun kracht.

Niet dat het leven nu makkelijker is. Je zult nog wel aan de tand gevoelt worden. Het leven kent ook nog dalen.

Boodschap van de Engelen van Zonnewende Inspiratie voor hart en ziel / 27 mei 2018

Boodschap van de Engelen van Zonnewende
Inspiratie voor hart en ziel
27 mei 2018

Geliefd kind van het eeuwige licht,
 
De zonnewende komt steeds dichterbij en wij, de engelen van de zonnewende, komen ook in grote groepen bij elkaar om de energieën van de zon in onze gouden vleugels te kristalliseren en over de aardbol te verspreiden. 

Moge de gezegende gouden golven van Helios en Vesta, de kosmische hiërarchen van de zon van dit zonnestelsel, als een lichtgevende mantel over je heen dalen. Licht, licht, licht, licht, licht! Moge de witte vlammen van Goddelijke Zuiverheid, gouden vlammen van Goddelijke Wijsheid en roze vlammen van de oneindige Goddelijke Liefde in iedere cel van je wezen nu verankerd worden. 

Wit, goud en roze zijn de kleuren van onze mantels. Moge de parelmoerachtige gloed van wit, goud en roze nu ook in je aura schijnen, geliefd kind van het licht! Drie brede strepen van het wit, goud en roze staan ook op de kosmische banier van onze engelen legioenen opgetekend. Wij dienen onder het commando van de Aartsengelen van de Zon en verblijven in de etherische gebieden boven de zon tussen de tijden van equinox: de zomer- en de winterende. Geliefde Vader Helios en geliefde Moeder Vesta sturen ons twee keer per jaar naar de aarde toe om de witte, gouden en roze golven van het parelmoerachtige licht in iedere molecuul van de materie op aarde te verankeren. Dit is een engelen wonderlicht die voor de versnelde transformatie van de oude, gestagneerde en uitgewerkte energie van de mensheid zorgt. 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 mei 2018 / via Shelley Young


Veel verlichte mensen hebben het gevoel dat hun inspanningen te gering of ongrijpbaar zijn om een groot verschil te maken. Niets is verder van de waarheid verwijderd! Elke hoog-vibrerende beslissing die je maakt is een krachtige zelfverklaring, een prachtige leraar door het voorbeeld, en een energetisch anker dat de planeet assisteert.

Jou evolutie en zijnheid dienen zowel jou als het geheel meer dan je je ooit zou kunnen realiseren en is een diepe en mooie dienstbaarheid. Jou ascensie, gecombineerd met het ontwakingsproces van alle andere verlichte menselijke wezens in de wereld, is wat de grote verschuiving aanstuurt die op jullie planeet plaatsvindt en maakt het mogelijk om over te schakelen van gemartelde naar vreugdevolle dienstbaarheid. Twijfel er nooit aan dat er grote kracht is in de collectieve inspanningen van de velen die liefde willen belichamen.

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Marshmallow Boodschap Uit Kryon Channeling “Een Samenvatting” / April 2011 / Geplaatst 28 mei 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Channeling “Een Samenvatting”
April 2011 / Geplaatst 28 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Compassie

Het is tijd om te stoppen. Richt je ogen op het Hoger Zelf en gebruik je compassie voor duizenden die dakloos zijn. Dit helpt de planeet. Richt je ogen op degenen die hun families hebben verloren in de laatste maand, of zo! Dit helpt de planeet.
Angst helpt niets en niemand.

Compassie schept kwantumenergie. Angst schept duisternis!

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaalOp deze dag van je leven / 29 mei 2018 / Neal Donald Walsch


29 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het letterlijk waar is dat je het beste en snelste kunt slagen
door anderen te helpen slagen.

Napoleon Hill zei dat, en hij had gelijk.
Niets zorgt voor meer succes als het verzekeren van het succes van een ander.
En er is iemand die op zoek is naar jouw hulp en jouw steun vandaag.

Verhef die persoon, geef die persoon de eer,
 doe wat je kunt om die persoon te helpen een succes te zijn.
En onthoud altijd: waar een wil is is een weg.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 28 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Ssssssst.... 


Vandaag kan er een enigszins plechtige energie in de lucht zijn.
Dit is niet om je naar beneden te halen, geliefde ...
in plaats daarvan geef je de benodigde ruimte om nog een keer
te reflecteren op wat je graag zou creëren in je leven.
Zodra de nieuwste golf van verandering arriveert,
zal er weinig tijd over zijn voor iets anders dan aanpassen en integreren.
Een van de meest fantastische dingen daarover is dat je niet langer
chaos of uitdagingen hoeft te manifesteren om te weten dat je ontvangt.
Het Universum heeft het zo gemakkelijk en zo comfortabel mogelijk voor je gemaakt.
Neem alstublieft dit laatste beetje stille tijd,
gebruik het voor jou beste voordeel en geniet ervan!
  
~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl