Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 juni 2018

Cobra: Taiwan Conferentie Rapport en Planetaire Situatie Update, 31 mei 2018 / 1 Juni 2018


Cobra:
Taiwan Conferentie Rapport en Planetaire Situatie Update, 31 mei 2018
1 Juni 2018

Onze ascentie conferentie in Taipei was een energetische voortzetting van de Boedapest conferentie. Dagen vóór de conferentie hebben Pleiadian, Sirian, Andromedan en Arcturian Licht-wolkenschepen Taiwan letterlijk overspoeld om de energieën voor de conferentie voor te bereiden.Wij hebben een volgend enorm aantal Sisterhood of the Rose groepen wereldwijd geactiveerd en wij hebben enorme hoeveelheden Licht verankerd in het planetaire raster, wat veel mensen diep heeft getransformeerd.

Hier zijn relatief accurate transcripts van de Boedapest conferentie:
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/the-ascension-plan-part-1.html
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/ascension-protocols-part-2.html
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/manifestation-process-part-3.html
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2018/05/galactic-wave-of-love-part-4.html
https://prepareforchange.net/2018/05/16/notes-of-the-budapest-cobra-ascension-conference-april-2018/ –
NL-vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2018/05/25/notities-van-de-boedapest-cobra-ascentie-conferentie-in-april-2018-felipe-pinto-16-mei-2018/

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL: Jullie Zijn Te Midden van een Spirituele Revolutie / 30 Mei 2018 / Doorgegeven via RONNA Herman

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL
Jullie Zijn Te Midden van een Spirituele
Revolutie
30 Mei 2018 / *LM-6-2018
Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster

Geliefde Meesters, stel jullie voor een moment voor, dat jullie je volledig bewust zijn van jullie oorsprong en dat jullie kunnen tappen in jullie persoonlijke kosmische geschiedenisbestanden, wanneer jullie maar willen. Stel jullie voor dat jullie het vermogen hebben om te communiceren zonder woorden met degenen om jullie heen, geest tot geest. Stel jullie voor dat jullie het natuurlijk vermogen hebben om het auraveld van iedereen te zien en daarom kunnen jullie lezen of begrijpen de staat van het Zijn van een persoon, op elk moment.

Stel jullie voor dat jullie je duidelijk indenken dat wat jullie wensen te manifesteren en het neemt weinig tijd in beslag en moeite om jullie visies werkelijkheid te laten worden. Stel jullie voor dat jullie het vermogen hebben om te communiceren en om in wisselwerking te staan met de aartsengelen en de uitgestrekte engelenrijken, evenals met de geascendeerde meesters en de grote Wezens van het Licht.

Al deze attributen en vermogens zijn een deel van jullie natuurlijke staat van het Zijn in de hogere rijken en jullie zijn nu in het proces van het herkrijgen van deze door God gegeven talenten, evenals het vermogen om te assisteren met het evolutieproces van de mensheid en de Aarde.

Op deze dag van je leven / 2 juni 2018 / Neal Donald Walsch


2 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niemand kan worden gekwetst
 dan alleen door zichzelf.

Diogenes zei dat, en hij had gelijk.
De ervaring van elke persoon wordt door henzelf innerlijk gecreëerd.
Nee niemand buiten jou kan je vertellen wat het betekent,
of dat je "gekwetst" bent of niet.

Als je je gekwetst voelt door iets of iemand,
 is dat het resultaat van je beslissing om het op die manier te voelen.
Dit kan moeilijk zijn om te horen, maar het is waar.
Je kunt op elk moment van gedachten veranderen
over hoe iets jou beïnvloedt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 6335: Het Woord is met God / 31 Mei 2018

 Heavenletter 6335 
Brief uit de Hemel
Het Woord is met God
31 Mei 2018


 God zei:

Geliefden,  jullie zouden kunnen zien dat het leven bedoeld is om Ridder te zijn in een Zilveren Uitrusting. Of als in de hoogtijdagen van Rome, een Centurion.

Maakt niet uit, overweeg God, jullie Initiatiefnemer, als jullie eigen kracht.
Niets overtreft Onze verbinding. Niets. Want wat is Onze verbinding behalve Liefde en Liefde is alles wat er is. Jullie hebben geen leger nodig of hoge muren om jullie te beschermen. IK ben genoeg. Er is geen behoefte voor grote bescherming. Jullie hebben God die het concept van behoefte uitwist. IK sta altijd voor jullie klaar. IK ben jullie ware schild. Dat is, Liefde en Licht is jullie ware schild en natuurlijk, jullie Leidende Licht.

Accepteer geen vervangers. Er zijn geen vervangers. Het grootste leger in de wereld is geen vervanger voor Eenheid. Wees gericht, als op één lijn, met de essentie van Oneindigheid, welke is genoemd liefde in de wereld.
Er is niets om dit te evenaren.

Een Schrijven van de Schepper / 1 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

De Roeping


Ieder van jullie heeft een roeping, een diepe aantrekkingskracht in je hart om iets buitengewoons te doen. Het kan afkomstig zijn van iets dat je als kind of jonge volwassene hebt gezien. Het kan afkomstig zijn van een droom of een ervaring die je had toen je jonger was. Je roeping heeft je mogelijk naar de 'Dreuzelwereld' getrokken als een verpleegster, politieman, soldaat van de kerk (zoals jullie het kennen en ervan houden). Anderen zijn mogelijk geroepen tot de meer esoterische kant van de dingen
(Glimlach).

Er is één ding om te onthouden ... alle roepingen zijn geldend! Ieder van jullie is geplaatst of wordt geplaatst waar jouw licht het meest nodig is ... zelfs als die situatie / plaats erg donker lijkt. Dit betekent niet dat je je recht verliest om Het Universum vragen te stellen over de richting waarin je wordt gewezen; alle vragen zijn welkom! Het betekent wel dat, zelfs als je ervoor kiest om één roeping buiten beschouwing te laten, een ander zichzelf zal presenteren. Vertrouw erop dat Het Universum jullie altijd in de juiste richting zal begeleiden.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martienvrijdag 1 juni 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 1 juni 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
1 juni 2018

De ruimte rond jullie planeet lijkt leeg, maar toch bruist het er van leven omdat er op vele niveaus vele verschillende vormen van leven bestaan. Jullie spreken, om het eenvoudiger te begrijpen, in termen van dimensies, maar in werkelijkheid loopt de ene trilling naadloos over in de andere, zonder dat er sprake is van een duidelijke overgang. Eenieder van jullie bevindt zich op zijn/haar eigen niveau dat in overeenstemming is met zijn/haar huidige trilling. Als gevolg van je vermogen om energie van liefde te projecteren (dit is energie van diezelfde hogere trilling), bereik je de hogere trillingsniveaus. Door voortdurend een hoog niveau in stand te houden, ben je in staat om je zelfs nog verder te ontwikkelen, tot het punt waarop je trilling dermate hoog is dat je niet langer beïnvloed kan worden door de lagere trillingen om je heen. Hoe meer je in staat bent je trilling te verhogen, des te meer word je door je eigen Licht beschermd, Licht dat oppermachtig is. Op jullie huidige niveau zouden jullie niet in de buurt van hoog ontwikkelde zielen van Licht kunnen vertoeven, tenzij ze hun trilling verlagen.


Leef je talent. /29/5/18 / Luc van Ewijk

Leef je talent.
29/5/18 / Luc van Ewijk
  
Het geheim van talent is het weten dat je talent hebt. Ongeacht wat andere mensen daarvan zeggen. 

Een kunstenaar brengt een boodschap over. Het gaat niet over het oppervlakkige wat je ziet met je ogen. 

De schrijver giet kennis en wijsheid in je. Terwijl de schilder tekeningen uit zijn onderbewustzijn naar buiten brengt. 

Het is niet stoppen als het moeilijk wordt. Maar juist doorgaan. Omdat je je eigen toekomst aan het schrijven bent. 

Soms zit het wat stroef. Maar met wat spitten komt de inspiratie omhoog.

Ook met andere bochten nemen komen er verrassende uitkomsten die nieuwe inzichten brengen. 

Omdat je nu hoger bent dan eerst. Gegroeid bent een stukje. En dat maakt het dat het uitzicht groter is. Je kunt verder zien en weten. Waardoor je bereik groter wordt. 

Je bereik in handelen. De kunstwerken nemen dan alleen maar toe. En je zult zo nu en dan verrast worden door jezelf. 

Tot dat je uiteindelijk een meester van jezelf bent. Een meester over je eigen leven. Die een kunst weet te maken van zijn eigen leven. Want dat is pas scheppen en leven.

http://www.mindstroom.nl/DE ENERGIE VAN JUNI / 1 Juni 2018 / Door Fran Tielemans

DE ENERGIE VAN JUNI
1 Juni 2018 / Door Fran Tielemans

Juni is een 8-maand in 2018: deze maand kan dus veel voor je betekenen, want er is veel kans dat jij een van de zovelen bent die in sneltreinvaart alle resterende karmische stukken aan het afwerken bent in de aanloop naar 2020. Je karma is het gevolg van al wat je ooit hebt veroorzaakt, zowel het positieve harmonieuze (en dan oogst je, voel je je beloond en vervuld, krijg je meevallers), als het niet-harmonieuze in je denken en voelen en handelen. Deze maand krijg je (of zoek je) meer duidelijkheid hierrond.

Neem je voldoende tijd voor innerlijk werk en stilte, dan kan je al deze dingen innerlijk zien, en innerlijk ook corrigeren. Laat je je opslokken door een druk leven en uiterlijke prikkels, of heb je het moeilijk je eigen ‘stukken’ te erkennen, dan is er veel kans dat ze je heel duidelijk worden gespiegeld door mensen en situaties in je buitenwereld.

‘Kracht’ is een ander thema van de 8. Je staat echt in je kracht wanneer je zelf alle verantwoordelijkheid neemt voor situaties die je hebt gecreëerd, wanneer je onderzoekt met welke stukken dit te maken heeft, en het verlangen voelt deze stukken in balans te brengen. Het wordt lastiger wanneer je in slachtofferschap gaat, en alle oorzaken voor jouw pijn gaat zoeken in de buitenwereld, en al jouw emoties projecteert op iemand die in de buurt is. In dat laatste geval blijf je verder karma opbouwen, en wordt de hoeveelheid die te neutraliseren is groter, waardoor je op de duur in een vicieuze cirkel belandt en het gevoel krijgt van totale stagnatie. Maar je kan op élk moment deze stagnatie doorbreken door je eigen aandeel te bekijken, en je oude patronen van waaruit je deze situatie hebt gecreëerd los te laten, door dagelijks innerlijk bewustzijnswerk hierrond te doen tot het klaar is. Je kan het.

Een Schrijven van de Schepper / 31 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
31 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Het Belangrijkste Voordeel”


Velen van jullie zijn vergeten dat je nog steeds aan de voorhoede staat van de grootste en meest belangrijke verandering in de geschiedenis van de mensheid. Het kan een uitdaging zijn om je te realiseren dat wanneer een verandering op zijn plaats is, de volgende zal arriveren met zijn eigen set van fijne kneepjes en gebieden om te navigeren. Het beste wat jullie kunnen doen, is op de beste manier voor jezelf zorgen. Eet voedzaam voedsel, rust goed en gun jezelf elke dag wat rustige tijd. Dit geeft jullie de mogelijkheid om je te herstellen en je voor te bereiden op de volgende golf.

Ja, er zullen momenten zijn waarop jullie helemaal uitgeput zijn, het beu zijn en klaar om de handdoek in de ring te gooien. Maar er zijn ook veel verbazingwekkende dingen te verdienen door het werk dat je nu doet. Weet dat het Universum jullie door alles heen ondersteunt en liefheeft.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 1 juni 2018 / Neal Donald Walsch


1 juni 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er een oplossing is voor elk probleem.

Niets is onoplosbaar. Niets.
 Doe alles wat je kunt om de verleiding te weerstaan te denken
 dat waar je nu mee geconfronteerd wordt onoverkomelijk is.
Dat is gewoon niet waar.

Je kunt de oplossing natuurlijk niet zien als je ervan overtuigd bent dat het er niet is.
Dus je moet een groot vertrouwen hebben in het leven.
Heb jij een groot vertrouwen in het leven?
Het zou nu een goede tijd zijn om het te laten zien.
 Glimlach.

Ontspan. Alles komt goed.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nldonderdag 31 mei 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 14 mei 2018

Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
14 mei 2018
Blossom: Hallo, hallo! Ik verheug me op het gesprek van vandaag.

Het zal het laatste zijn voor bijna een maand, aangezien ik vertrek naar Blighty om daar mijn Licht te laten stralen! (Blossom gaat naar Engeland voor het huwelijk van haar jongste broer, schreef ze in haar vorige nieuwsbrief. -V)

Veel mensen willen heel graag méér weten over visualisatie om 'dingen tot stand te brengen' en HET GEBEUREN dichterbij te brengen.

Eén ziel heeft tientallen jaren lang in meditatiecirkels gezeten en heeft zelfs visualisatie-lessen genomen, maar hij is nog steeds niet in staat om iets te zien/te visualiseren, behalve een zwart/blanco scherm. Hij vroeg zich af wat uw advies zou zijn?

Iemand anders schreef (misschien in antwoord op de vraag van de vorige mijnheer): 'Eén heel bijzonder ingrediënt bij deze oefeningen is 'verlangen' … een sterke intentie, gekoppeld aan de zuivere emotie van verlangen. Verlangen dat gericht is op de zuiverheid van het hart, om te voelen en zich volledig open te stellen voor die behoefte (bij gebrek aan een beter woord). Als iemand er maar sterk genoeg naar verlangt, dan worden de emotie en het verlangen de motor en de kracht (of stuwende kracht) achter de visualisatie-techniek, om die volledig te activeren. 

Boodschap van Vader/Moeder God: "Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf de nodige tijd" / 30 mei 2018 / via Eillie Deus'

Boodschap van Vader/Moeder God:
"Sta in spreidstand, ontspan, gun jezelf  de nodige tijd"
30 mei 2018 / via Eillie Deus'

Lieve kinderen van het Licht, 

Jullie bewegen zich aan een gigantische snelheid doorheen de ruimte, richting nieuwe bestemming.  Alles verloopt zoals verhoopt. Maar ga gerust even in spreidstand staan, even uitblazen. Zo herwin je je evenwicht en je energie.

Het zijn energetisch hectische tijden. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds evolueer je sneller, de situaties dienen zich een na een aan om bekeken te worden. Dit kan soms wat overdonderend zijn. Haal dan even diep adem. Vul je met de kosmische krachten.  Blaas het bevuilende van de aardse ervaringen uit. Een erg zinvolle en gemakkelijke reinigingsoefening die je dagelijks meermaals kunt doen.

Je aandacht mag zich in deze fase vooral naar jezelf richten: waar blijf ik (soms) nog haperen?  Waar gaat mijn aandacht naar iets wat er in feite niet toe doet, iets waarover ik zou kunnen zeggen “het is wat het is, ik laat het los”.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 mei 2018 / via Shelley Young


Er is een overtuiging dat men voortdurend wordt geconfronteerd met tests of lessen gedurende jullie hele leven. Het idee dat men getest wordt door De Bron is onjuist omdat het impliceert dat jullie worden beoordeeld of gegradeerd, dat je kunt slagen of falen, en dat is gewoon niet waar.

Wat jullie als testen of lessen beschouwen, zijn eenvoudigweg kansen voor jullie om je perspectief te veranderen en te beslissen hoe je jezelf wilt uitdrukken. Ze kunnen in feite een prachtig middel zijn om zelf te zien hoe ver je bent gekomen.

Terugkomen bij jezelf / 29 mei 2018 / Love D

Terugkomen bij jezelf -
29 mei 2018 / Love D

Hoe doe je dat ook alweer? Als je het allemaal niet meer helder ziet en je alleen maar in je hoofd zit allerlei scenario’s te maken, want daar zijn we erg goed in toch?

Soms kan je ineens al het contact met jezelf kwijt zijn, doordat je ergens onderweg de balans bent kwijtgeraakt. Ergens heb je de signalen niet herkend en opgepakt, die jou zo graag wilden waarschuwen dat een stapje terug nodig is. Als je zo goed in de flow zit en je energie voor 10 man hebt, wil het nog weleens gebeuren dat je na een tijdje met 120 kilometer per uur tegen een muur aan ramt. 

Tja, en dan probeer je te bolwerken wat er gebeurd is en waar het vandaan kwam. Teveel hooi op je vork genomen en weer niet goed naar je lichaam geluisterd. Denken dat je de hele wereld aankan, want op dat moment is dat ook zo. En daar komt balans om de hoek kijken, de balans die je in dit geval gemist hebt. Maar die je ook weer terug kunt krijgen, door weer terug te komen bij jezelf.

De Pleiadianen en De Arcturianen: Verbeeldingsvermogen als Vijf dimensionale Gedachte / via Suzanne Lie / Maandag 28 mei 2018

De Pleiadianen en De Arcturianen
Verbeeldingsvermogen als Vijf dimensionale Gedachte
via Suzanne Lie / Maandag 28 mei 2018


Wat is verbeeldingsvermogen?

Verbeeldingsvermogen omvat, onder andere, het vermogen om te visualiseren met de creatieve delen van jullie geest en brein om jullie vindingrijkheid te activeren en jullie creatieve en artistieke/wetenschappelijke brein.

Artistiek en wetenschappelijk zijn in één categorie geplaatst omdat zij beiden jullie vermogen aanspreken om te denken of om te verbeelden en/of te verlangen om te creëren in jullie uiterlijke wereld dat jullie hebben gevonden binnenin jullie hart en geest.

Op deze dag van je leven / 31 mei 2018 / Neal Donald Walsch


31 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jullie alleen zullen profiteren van het weerstaan
van de verleiding door meteen na te denken
 over de slechtst mogelijke uitkomst.

Wanneer er iets omhoog komt,
wanneer er iets gebeurt in jullie leven,
dat de gemakkelijke "stroming",
verstoord is het altijd beter om het te zegenen dan om het te vervloeken.
Probeer het niet als iets ernstigs te zien.
In de meeste gevallen zal het dat niet zijn.

Springen naar conclusies die in negativiteit verstrikt zijn werkt alleen maar het proces tegen
waardoor je geest helder kan blijven, en dus,  zoek een uitweg uit het tijdelijke dilemma.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen oude ziel / 28/5/18 / Luc van Ewijk

Een oude ziel
28/5/18 / Luc van Ewijk

Oude zielen. We zijn hier al vaker geweest op aarde. Alles is veel moeilijker dan thuis. Moeilijk gemaakt.

We houden van de makkelijkste weg. Gelukkig kunnen we onze eigen weg lopen. Laat de rest maar lekker in zijn leugen leven.

We mogen ook best onze mond open trekken. We hoeven geen vrienden te maken. Alleen mensen bewust te maken.

Daar hebben we een haat liefde relatie mee. Want aan de ene kant houden we van mensen. Aan de andere kant haten we ze.

We zien dingen die we niet willen zien in mensen. Ze zitten te veel in hun hoofd. En zijn vergeten wat mens zijn is.

Ze zitten vast in hun eigen leugens. Die ze met alle geweld proberen vast te houden.

En wij proberen ze daaruit te halen. Daarmee hebben we in ieder geval geen saai en rustig leven. Hoewel we daar wel af en toe naar verlangen.

Ook een verlangen naar huis. Maar we zijn hier nog even. Kunnen we het beter hier als thuis maken.

http://www.mindstroom.nl/Een Schrijven van de Schepper / 30 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 mei 2018 / door Jennifer Farley,
                                                                  
Een handige tip ...


Het kan een uitdaging zijn om het ontwaak proces los te laten en te vertrouwen.
Er zijn zoveel vragen en een stap in het onbekende kan een beangstigend iets zijn.
Vandaag vraagt ​​Het Universum je om te vertrouwen op jezelf en de wereld
en om erop te vertrouwen dat alles volgens het Goddelijk Plan verloopt.
 Het is ook noodzakelijk om te onthouden dat jij alleen
verantwoordelijk bent voor je eigen ontwaken. 
Pushen, afdwingen of geweld gebruiken om een ander te dwingen
 terwijl ze hun pad volgen, zal inderdaad het tegenovergestelde effect hebben. 
Dit leidt je ook af van je eigen taak. 
Wees erbij om je broeders en zusters te ondersteunen en lief te hebben,
maar zorg ervoor dat je eigen werk wordt gedaan en alles goed zal komen.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 30 mei 2018

Benjamin Fulford: Nieuwe financiële crisis is waarschijnlijk als de Westerse burgeroorlog in Washington............................./ 28 mei 2018

Nieuwe financiële crisis is waarschijnlijk als de Westerse burgeroorlog in Washington intenser wordt in Washington D.C., Europa, Brazilië en elders
28 mei 2018 / Benjamin Fulford

De niet verklaarde burgeroorlog binnen de rangen van de Westerse elite raast voort, met belangrijke offensieven die worden uitgevoerd door beide zijden. Uiteindelijk is deze strijd tussen de oude aristocratische bloedlijnen in Europa en de anti bloedlijnen Gnostische Illuminatie het sterkst binnen Europa en breidt hij zich steeds meer uit in de V.S.
Het grootste slagveld bevindt zich nog steeds in Washington D.C. waar de oude gevestigde orde vecht voor zijn leven en verliest tegen het door het leger ondersteunde regiem van President Donald Trump.

De situatie in Europa laait echter ook op terwijl de Rusland/China Eurazische alliantie hier richting het versterken van de controle beweegt, in samenwerking met wat oude bloedlijnen facties, volgens de White Dragon Society bronnen in Europa. Duitsland en Turkije leiden, terwijl ze een Eerste Wereldoorlog alliantie doen herleven, de anti V.S. acties daar. Ook heeft de nieuwe regering van Italië openlijk oorlog verklaard aan de Khazariaanse maffia cabal in een actie die nieuwe beroering zal brengen binnen de eurozone.

We zullen beginnen met een kijkje naar de situatie binnen de V.S. Hier steunt het leger van de V.S. President Donald Trump op bepaalde manieren, terwijl het op andere manieren vecht tegen hem. Deze dubbele houding kan worden gezien in de vorm van een voortgaand groot offensief tegen pedofielen en andere corrupte elementen binnen het oude etablissement.

Lao Tzu's Vier Regels Voor Het Leven / door Azriel ReShel, 15 mei 2018

Lao Tzu's Vier Regels Voor Het Leven
door Azriel ReShel, 15 mei 2018


(Azriel ReShel) Vele eeuwen geleden sprak Lao Tzu over de vier kardinale deugden, en leerde dat wanneer we ze praktiseren als een manier van leven, we de waarheid van het Universum zullen leren kennen. De oude Chinese meester zei dat het leven en het beoefenen van deze leringen je kan openen voor hogere wijsheid en groter geluk, terwijl ze je afstemmen op De Bron en je toegang bieden tot alle krachten die deze energiebron te bieden heeft.

Related Why Studying the “Wrong” Makes our Mind so “Right” — Self Mastery Philosophy (Video)

"Wanneer je erin slaagt je energie te verbinden met het goddelijk rijk door middel van een hoog gewaarzijn en de praktijk van niet onderscheidende deugd, zal de overdracht van de ultieme subtiele waarheden volgen."
 - Lao Tzu