Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 mei 2018

Notities van de Boedapest Cobra Ascentie Conferentie in april 2018, / Felipe Pinto, 16 mei 2018 / 25 mei 2018


Notities van de Boedapest Cobra Ascentie Conferentie in april 2018, Felipe Pinto, 16 mei 2018
25 mei 2018

Felipe heeft in korte kernachtige stukjes beschreven wat gedurende de twee dagen conferentie in Boedapest door Cobra is gepresenteerd. Het stuk bevat ook beschrijvingen van meditaties en convocaties. Alles bij elkaar is het een behoorlijk lang stuk, maar zeer de moeite waard om te lezen; het geeft veel inzicht. Voor degenen die het aan tijd ontbreekt heb ik hieronder een aantal uitspraken van Cobra opgenomen. Daarna vind je de vertaling van het hele stuk van Felipe.

Veronica

Wij gaan door met onze missie tot de Overwinning van het Licht, elk moment telt, vergeet dat niet.

Lagen van programmering: … Geen wonder dat iedereen zo verward is. Wij moeten bevrijd worden van deze 6 lagen van programmering.

Waarom ben je hier geboren. Voor een 9-5 baan? Huis? Vind het nu uit. Wat is het, het is prioriteit om het NU te vinden. Elke dag telt, wij hebben een eindige hoeveelheid tijd.

Voorbij de sluier voelde fantastisch omdat er overal tachyons waren. … Producten hier gebracht over tachyons: bescherming voor het huis, tegen elektromagnetische straling. (red: zie ook onder deze link, even naar beneden scrollen tot subkopje Tachyons)
Wij hebben hier zo’n 270 mensen, zonder enige invloeden, deze groep alleen kan de bestemming van de wereld veranderen als jij jouw innerlijke wijsheid volgt.

Meer lezen >>>


Het spirituele Hart / 25 mei 2018 / Tamara van de Beek

Het spirituele Hart
25 mei 2018 / Tamara van de Beek

Het gebeurde in de ochtend. Tijdens mijn wakker worden uit diepe slaap. Ik werd wakker, alles was compleet stil in mij en een diepe vrede was voelbaar. Plotseling zag ik en voelde ik een gedachte omhoog komen vanuit de rechterkant van mijn borst. Deze ging omhoog naar mijn hoofd en poef… daar kwamen de gedachten. Weg was de stilte. Ik wist het op dat moment nog niet, maar ik had het spirituele hart ontdekt. Ik merkte dat ik daarna onder een soort van “hypnose” was. Het was niet helemaal een hypnose want ik kon het waarnemen. En ik dacht: hey ik heb iets ontzettend belangrijk ontdekt. Wat is dat plekje aan de rechterkant?

Ik wist intuïtief ook, dit is hoe iedereen elke dag ontwaakt en elke dag weer in de trance van het “denken” belandt. Vanaf dat moment was ik alert. Alert op hoe gedachten energetisch ontstaan en een bepaalde route in je lichaam afleggen. Dit energetische waarnemen heb ik omgezet naar een concrete afbeelding die je bij deze blog te zien krijgt. Jarenlang kreeg ik een beeld te zien van drie harten die verbonden waren met elkaar maar ik begreep dit beeld niet. Totdat ik het hart aan de rechterkant ontdekte en het laatste puzzelstukje op zijn plek viel.

Live Kryon Channeling 190: Instructies geven aan jouw Akasha. 3 / 4 maart 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 25 mei 2018

Live Kryon Channeling 190:
Instructies geven aan jouw Akasha. 3
Deze live channeling werd gehouden in Phoenix, Arizona
4 maart 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 25 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laten wij doorgaan…

Lieve Akasha, prachtig en welwillend, jij bent mij en ik ben jou. Laat alle schoonheid, vreugde en wijsheid die zich in duizenden van mijn levens hebben voorgedaan, de rijpheid van mijn ziel, zich gaan presenteren op manieren die mij zullen verrassen met vriendelijkheid. In goede dingen, in welwillende dingen, in positieve verwachtingen, laat mijn Akasha-kroniek het beste zijn dat mij ooit is overkomen en laat mijn leven deze dag en deze beslissing weerspiegelen. Ik heb gesproken. Ik heb de leiding.

Wij zijn nog niet klaar omdat wij in het “nu” werken, weten jullie nog? Er is nog meer hierover omdat er dingen zijn die jullie nu verstoren en heel actueel zijn en nog niet in jullie Akasha zijn. Weten waar ik hiermee naartoe wil gaan? Willen jullie het karwei afmaken?

Lief cellulair wezen dat ik ben, ik heb de leiding. Laat alle dingen die zich in mijn leven hebben voorgedaan vanaf mijn geboorte tot op dit moment in de aandacht zijn. Laat de herinnering in mijn hersenen, de synaps die hen vasthoudt, in de aandacht zijn. Stop en houd op met de dingen die die lager zijn dan mijn pracht als schepping van God op deze planeet. Het wordt jou niet toegestaan om de oude tapes steeds weer te herhalen. De “tapes” zijn deze: het verraad dat ik heb meegemaakt, de zorgen, de slechte gevoelens, de boosheid, mijn lage menselijke natuur, de zoem zelf. Stop en houd ermee op. Ik heb de leiding over mijn herinnering en elke cel in mijn lichaam weerklinkt met mijn Hoger Zelf.

Meer lezen >>>


Jeshua "therapeut en cliënt" Gechanneld door: Pamela Kribbe 20 mei 2018

Jeshua
"therapeut en cliënt"
Gechanneld door: Pamela Kribbe
20 mei 2018

Lieve vrienden,
Ik ben Jeshua, ik groet jullie allemaal vandaag. Ik sta dicht bij jullie in mijn hart, omdat we diep met elkaar verbonden zijn. Er is een niveau waarop wij Één zijn in onverdeeld bewustzijn, een vrij, groots en creatief bewustzijn dat onze ware haven is.

Je bent hier, manifesteert je in een lichamelijke vorm, gelokaliseerd in tijd en ruimte, maar er is zoveel meer dat je bent, en ik vraag je om contact te maken met dit grotere, ongedefinieerde en bredere bewustzijn dat je verbindt met je oorsprong, jouw Thuis.

Voel God in je en voel hoe eenvoudig deze energie echt is. God staat niet hoog boven je, het is een energie die door je heen stroomt, door al het leven op aarde, en zelfs door de materiële objecten en dingen waarmee je omgeven bent. God is overal en God voelt zich niet beperkt door vormen. God is puur en onvervalst bewustzijn. De goddelijke kracht wil echter door al deze verschillende vormen ervaren, al deze manifestaties in tijd en ruimte.

Een Schrijven van de Schepper / 25 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Opnieuw verzamelen, opnieuw centreren en opnieuw kalibreren

Voor degenen onder jullie die de overblijfselen van het 'harde werk'
 uit vorige verschuivingen ervaren, blijven daar in hangen! 
Iedereen laten het op hun eigen tijd en manier los.
 Er is echt geen 'normaal' in de processen die nu aan de gang zijn.
 In plaats van te focussen op wat er verdwijnt,
is het tijd om vooruit te kijken naar wat er gaat komen.
Het universum heeft veel vredevolle tijd geleverd,
 zodat jullie indien nodig opnieuw kunt verzamelen,
opnieuw centreren en opnieuw kunnen kalibreren.
 Gebruik het in jullie beste voordeel!
Onthoud dat niet al het opruimen hartverscheurend zal zijn.

vrijdag 25 mei 2018

Nieuwsbrief, Gastenboek, de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG) / Maandag 21 mei 2018

Nieuwsbrief, Gastenboek, de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG)


Maandag 21 mei 2018

Lieve mensen, lezers van wakkeremensen,

Al geruime tijd ondervinden wij problemen met onze nieuwsbrief. Helaas kunnen wij daar zelf niets aan veranderen, simpelweg omdat dit enkel opgelost kan worden door Feedburner.com die het programma voor gebruik in blogs aanbied. Helaas hebben wij hier te maken met een automatisch programma, waar geen mensenhand aan te pas komt.

Vanaf 25 mei a.s. zal de nieuwe wet Privacy Bescherming (AVG) in werking treden. Wij van wakkeremensen, en u zeer waarschijnlijk ook, weten precies wat er allemaal gebeurt met alle gegevens in programma's/aps/widgets etc. van Google/Blogger en anderen die wij gebruiken op onze blogs, zoals b.v. het contactformulier en de Nieuwsbrief en het Gastenboek, want dit zijn juist de programma's waar privé-informatie wordt opgeslagen, en het is geen geheim wat daarmee gebeurt?. Het zijn dus wederom de handelaren in privé informatie die goedwillende mensen willen betichten van iets wat zij zelf doen.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 25 mei 2018

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
 25 mei 2018

De tijd begint zelfs nog sneller voorbij te gaan dan voorheen en dit is absoluut een teken dat de veranderingen zich versnellen. Er is veel dat er op wacht om naar buiten te worden gebracht, wat op zijn beurt zeer gewenste veranderingen tot stand zal brengen en door iedereen zal worden toegejuicht. Het oude wordt langzaam maar zeker vervangen door het nieuwe en dit zal duidelijk maken dat het Nieuwe Tijdperk in aantocht is. De mensheid begint in te zien hoe haar aanwezigheid op Aarde van invloed is op de planeet en zoekt naar manieren om afstand te nemen van zaken die de negatieve trillingen verder in stand houden. In dit opzicht is er al veel vooruitgang geboekt door de vorming van kleinere groepen toegewijde mensen die hun uiterste best doen om harmonie te verspreiden tussen alle mensen. Dit trekt eveneens meer mensen aan die de wens hebben meer Licht op Aarde te verspreiden. De positieve effecten hiervan zullen voor een sneeuwbaleffect zorgen en zullen helpen de trillingen nog verder te verhogen en dit alles wordt in zeer moeilijke en uitdagende omstandigheden bereikt.

De verdeeldheid tussen degenen van het licht en zij van de negatieve trillingen neemt voortdurend verder toe en dit zal een punt bereiken waar het zal resulteren in een enorme toename in bewustzijn. Sinds een periode van tijd is er een beweging zichtbaar om meer harmonie op Aarde te creëren en dit leidt naar een punt waar niet alleen de dreiging van oorlog is geëlimineerd, maar waar ook een vredelievende co-existentie wordt nagestreefd die de mensen van verschillende landen zal verenigen. De zinloosheid van oorlog, wat heeft geresulteerd in de dood van miljoenen zielen, wordt als weerzinwekkend gezien terwijl samenwerkingd om oorlog iets van het verleden te laten zijn. Het laat een bereidheid van vele landen zien om de krachten te bundelen in een gezamenlijke poging om vrede en geluk te bereiken.Kryon Familie Bulletin van Mei 2018 Lee Carroll / 10 mei 2018

 
Familie Bulletin van
Mei 2018
Lee Carroll / 10 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Nu ik dit schrijf sta ik op het punt om vijf weken naar Europa te gaan. Ik zal Boedapest bezoeken, Hongarije, een grote excursie naar zeven steden in Italië, een driedelig avontuur in Groot Brittannië (inclusief Schotland), een privébezoek aan Stonehenge en nog een Pijnappel-koor in Glastonbury! Wow!

Mensen vragen mij: “Lee, hoe houd jij dit vol, al dit reizen?” Mijn antwoord is dat ik heel veel steun heb van onze gastheren en -dames, organisators en leden van het Kryon team. Zolang zij mij vertellen waar ik ben en mij naar de stoel brengen om te channelen voel ik mij goed. (glimlach) Ik zal channelings op internet zetten (als internet dit toestaat).

Kryon bracht onlangs belangrijke informatie in Berkeley Springs, West Virginia (April 14-15). Tijdens de allereerste channeling werd mij verteld dat wij de tijdlijn waarop wij eeuwenlang hebben gezeten, hebben verlaten. Als jullie de natuurkunde niet volgen en/of het boek van Gregg Braden “Fractal Time” niet hebben gelezen kan dit niets voor jullie betekenen. Om het simpel te zeggen betekent het dat wij ons niet langer in een zich repeterende cirkel bevinden. In plaats daarvan zijn wij vanuit die cirkel in een frisse, nieuwe cirkel gestapt.
De Arcturianen: De Hogere Oproep / via Suzanne Lie / 23 mei 2018

De Arcturianen
De Hogere Oproep
via Suzanne Lie / 23 mei 2018

Lieve Arcturianen,

Ik ging naar mijn computer want ik hoorde dat jullie een bericht hadden,  ik kwam op een zijspoor terecht door wat e-mail.
Kunnen jullie mij alstublieft helpen om te herinneren wat jullie begonnen te zeggen via mij?

Lieve Suzille,

Afleiding van onze “Hogere Oproep” net zoals van onze “communicaties” is een aanhoudende uitdaging voor onze geaarden.
Er is zoveel te doen in jullie dagelijkse leven, dat als jullie geen speciale tijd en plek instellen die is toegewijd aan jullie “inter-dimensionale communicatie,” is het makkelijk om te “vergeten” of “uit te stellen” één van de belangrijkste ontmoetingen die jullie kunnen hebben.

Herinner julliezelf er bewust aan dat “Het is het NU om een inter-dimensionale communicatie te ontvangen, die jullie zullen documenteren en hopelijk delen met anderen. Wij jullie Galactische Familie, zijn heel dankbaar voor degenen die een open portaal in stand houden naar hun Hogere Zelf en hun Hogere Dimensionale Werkelijkheden.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 mei 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie gaan heel aardig mee in je volgende grootse avontuur, maar zodra je in die nieuwe energieën raakt, begin je te twijfelen aan de keuzes die je hebt gemaakt en of je op de juiste plek bent aangekomen.

Het eerste dat we jullie willen vertellen, is of jullie keuzes hebben gemaakt op basis van wat goed voor je was, je bent op de juiste plaats. Je bent gewoon in een ruimte van energetische aanpassing.

Aankomen op een nieuwe plaats en dan meteen twijfelen is net zoiets als een vlucht nemen naar een nieuwe locatie, landen en vervolgens beslissen om niet te gaan onderzoeken wat het te bieden heeft en de hele ervaring op het vliegveld te beoordelen.

Vertrouw erop dat als jullie beslissingen nemen door naar je hart te luisteren, jullie nooit een fout zullen maken. Jullie zullen landen in een nieuwe energetische ruimte die je zal ondersteunen in je volgende prachtige expressie van jezelf. Wees bereid om open te staan ​​voor waar je bent en toe te staan ​​dat de ontplooiing je naar alle wonderen leidt dat het voor jou in petto heeft. 

 Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & MartienDe vredesduif / Gepubliceerd 16 mei 2018 | Door Ans Hoornweg

De vredesduif
Gepubliceerd 16 mei 2018 | Door Ans Hoornweg

Een paar dagen geleden opende ik ‘s ochtendsvroeg m’n tuindeur en op dat moment vloog er een, zo op het oog, gewone duif naar mij toe die vervolgens op mijn hand neerstreek. Het beestje keek mij heel liefdevol aan waarna het weer wegvloog. Even later kreeg ik de volgende boodschap door:

De duif liet mij zien – maar vooral ook vóelen – hoe veel de huidige mens van z’n spirituele pad is afgedwaald ‘dankzij’ de technische ontwikkelingen in de wereld. Ik kreeg een kille, harde wereld te zien waarin niet alleen het gevoel voor de natuur, maar ook het gevoel voor de medemens en voor alles om ons heen langzaamaan verdwijnt. Een wereld waarin de mensen geen tijd meer hebben voor een gesprek of aandacht voor de ander, waardoor er geen echt zielencontact meer plaats kan vinden tussen de mensen onderling. Hierdoor wordt niet alleen het gevoel naar de medemens verwaarloosd, maar – en dat is veel erger – de mensen raken door alle afleiding (van smartphones e.d.) ook het gevoel of contact met zichzélf kwijt; ze verliezen dus niet alleen elkaar maar ook zichzelf dankzij de moderne techniek!

Een Schrijven van de Schepper / 24 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Het Was Een Ongeluk!


Er is een interessant neveneffect op deze meest recente golf van de veranderingen
en jullie hebben het misschien gemerkt ... 'toevallige manifestatie'.
 (Glimlach)
Prachtige dingen waar jullie misschien jarengeleden over hebben nagedacht, 
komen plotseling op heel onverwachte manieren tot bloei.
 Jullie hebben eindelijk gewerkt en voldoende geruimd om ruimte te laten voor deze dingen om te arriveren op  manieren die jullie zullen verrassen en verbazen!

Dit is ook de manier van Het Universum om je te herinneren aan je ware kracht.
 (Knipoog)
Als 'toevallige' manifestaties kunnen gebeuren,
stel je dan voor wat er nu zal gebeuren als jullie
 je intentie echt op bewuste manifestatie richten?
 Lieverds, heb hier wat plezier mee ...
Bedank voor de geschenken die nu arriveren en kijk met een vreugdevol hart
naar degenen die nog moeten komen.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 24 mei 2018

Sisterhood of the Rose in Nederland – terugblik op de eerste bijeenkomsten in mei 2018 / 23 mei 218

Sisterhood of the Rose in Nederland – terugblik op de eerste bijeenkomsten in mei 2018
23 mei 218


In de afgelopen week zijn de eerste Sisterhood of the Rose bijeenkomsten gehouden in Mook, Haarlem en Deventer. Hieronder lees je een kort verslag van de bijeenkomsten die gehouden zijn door Anasuya en SARA.


SotR Bijeenkomst door Anasuya

Hierbij een klein verslag van de avond van mijn zijde en een stukje van een deelnemer:
‘Wat een bijzondere avond was het gisteren! Ik heb voor geen meter geslapen vannacht, maar wat maakt dat uit, op een lifetime Op mijn eigen manier ga ik voelen en verwerken en verwonderen welke richting ik op beweeg. Etc.’

De avond sloten we af met woorden als  geraakt- verwondering – rust – balans – Godin – ….
Ikzelf heb genoten, het was geanimeerd, veel enthousiasme en passie, stilte ook. Ik voelde me energetisch opgetild en dan gaat dit door in de nacht bij mij. Dan ben ik alleen maar dankbaar dat ik dit delen en doorgeven mag.


Allen bedankt voor jullie inbreng!


Een Schrijven van de Schepper / 23 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
23 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Duidelijkheid”


Dierbaren, samen met deze huidige golf van ontvangende energie,
 zal er ook duidelijkheid komen.
Dit is het moment om te vragen wat jullie nodig hebben om de ingewikkeldheid te zien.
 Of het nu gaat over relaties, werk, persoonlijke problemen of jullie plek in de wereld ...
het enige dat jullie hoeven te doen is vragen
en jullie zullen alles ontvangen wat je nodig hebt.
Oh, daar is het weer! Het ontvangen! (Glimlach)
Wees niet ontmoedigd over wat er voorbij gaat van je bestaan.
 Soms is loslaten nodig voor duidelijkheid en groei.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

DE WEG VAN JEZUS / 23 mei 2018 / Elias

DE WEG VAN JEZUS
23 mei 2018 / Elias


De weg van Jezus is de weg naar onvoorwaardelijke Liefde, de weg naar volledige vrijheid en onafhankelijkheid. Het is ook de weg naar genezing van ziel en lichaam.

Door zijn eigen genezingsmethoden kunnen we nu leren om zelf ons lichaam te genezen en te verjongen door het werken met onze eigen cellen.

Jezus: " De energie die me steeds weer beroert is pure Liefde. Pure Liefde is ook absolute waarheid en eerlijkheid. Pure liefde speelt niet met mensen door ze onzeker te maken. Pure Liefde betekent: ik ben die ik ben.

Elk mens maakt fouten, elk mens draagt nog oude negatieve energieën met zich mee. Ook ik droeg van die oude ballast. Ook ik heb fouten gemaakt, maar begrijp dat het hoogste goed wat een mens kan bereiken, uit het aanvaarden van zichzelf en van zijn fouten bestaat.

Op deze dag van je leven / 24 mei 2018 / Neal Donald Walsch24 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet nodig is om iedereen te wijzen op hun fouten,
laat staan om hen te corrigeren.

Het kan moeilijk zijn, wanneer je denkt dat jij een betere manier weet
om iets te zeggen, om dat voor jezelf te houden.
 Maar probeer het.
Tenzij iemands leven of veiligheid ervan afhangt, probeer het.

Je zou niet graag zien dat iemand anders jou op je eigen misstap wijst,
of  een mindere efficiënte aanpak gebruikt voor iets.
Waarom zou je hen er op wijzen?
 Zie je het als jouw plicht in het leven om ervoor te zorgen
dat alles verloopt zoals jij denk dat het 'zou moeten'?

Dat zou een onnauwkeurige beoordeling van het grootste doel van jouw ziel zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlLive Kryon Channeling 190: Instructies geven aan jouw Akasha. 2 / 4 maart 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 24 mei 2018

Live Kryon Channeling 190:
Instructies geven aan jouw Akasha. 2
Deze live channeling werd gehouden in Phoenix, Arizona
4 maart 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 23 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Is het voor een mens mogelijk om de energie van duizend levens te herschrijven? Heeft de mensheid deze macht?” 

Het antwoord is ja. Oh ja! Meer dan ooit tevoren.
Oh, lieve mensen, in Oude tijden zaten jullie achter de ruggen van de goeroes die dit en nog meer konden doen. Zij hadden controle over hetgeen zowel esoterisch als fysiek was. Ieder van jullie leert dat meesterschap en het veranderen van de Akasha daar deel van uitmaken. Geloven jullie dat jullie hetgeen er schuilt in jullie Akasha kunnen nemen, dat wat op zoveel manieren in jullie pruttelt en borrelt omdat een oude energie dit heeft toegestaan, en dit dan kunnen veranderen? Dit omvat ook de energie van de manieren waarop jullie overleden, de kinderen die jullie zijn verloren, de oorlogen waarin jullie zijn gedood, de anderen die jullie zelf hebben gedood, en degenen die jullie hebben gedood. Jullie hebben in al deze dramatische omstandigheden verkeerd, en nog meer… Er waren levens die zo afschuwelijk waren dat jullie niet verwachtten ooit nog vreugde te kunnen ervaren. Jullie leefden tijdens epidemieën zoals de pest in beschavingen waar jullie archeologen niet eens van weten dat zij hebben bestaan! Dit is jullie Akasha! Die bevat zelfs beschavingen die uitgestorven zijn. Dit zit er in jullie Akasha.

“Hoe zit het met de goede dingen, Kryon?” Wel, die zitten er ook in, lieve mensen! Er was viering, vreugde, schoonheid en liefde. DIT is het onderwerp van deze boodschap. In deze nieuwe tijden kunnen jullie veranderen wat je Akasha jullie geeft! Dit is “het veranderen van het verleden!”

Meer lezen >>>


Vrijheid is je eigen ruimte hebben. Waar je kunt doen wat je wilt. / 21 mei 2018 / Luc van Ewijk

Vrijheid is je eigen ruimte hebben. Waar je kunt doen wat je wilt.
21 mei 2018 / Luc van Ewijk

Vrijheid wat is het. Het is vrij kunnen leven. Je doelen en dromen waar maken. Zonder dat je de goedkeuring van iemand nodig hebt.

We hebben alleen de goedkeurig van jezelf nodig. Dus als het goed voelt heb je geen twijfels meer nodig. Hoef je ook geen vragen meer te stellen. Want het is zo als het hoort te zijn.

Andere kunnen wel vragen stellen. Maar je hoeft ze niet te beantwoorden. Ze hoeven je ook niet te snappen.

Iedereen mag zijn eigen ruimte hebben. Om te zijn zoals ie wilt. En dat hebben we maar van elkaar te accepteren.

Dat is de enige manier waarom we met elkaar kunnen verbinden. Anders blijft al wat anders is. Om een eiland hangen. En komt er nooit een verandering.

Dus blijf niet zitten. Maak je eigen plek. Want dan pas komt de vrijheid waar je zo naar hebt verlangt.
woensdag 23 mei 2018

Benjamin Fulford: Trump’s universele handelsoorlogverklaring brengt gebeurtenissen naar een breekpunt / 21 mei 2018

21 mei 2018 / Benjamin Fulford 

De handelsoorlogverklaring van V.S. President Trump met zo ongeveer iedereen, is in werkelijkheid gewoon een geval van Trump die onderhandelt over een faillissement, voor de Verenigde Staten, Chapter 11 stijl. Een vriendelijkere manier om het uit te drukken is te zeggen dat de V.S. rebelleert tegen een internationaal systeem dat zijn bevolking heeft geplunderd ten behoeve van globalistische oligarchen. Weer een andere manier om het te zeggen is dat de wereld onderhandelt over een vervanging voor het petrodollar systeem. In ieder geval, kunnen we nu een hoop meer geschreeuw en tumult verwachten en mogelijk zelfs een nuke of twee, terwijl deze onderhandelingen vorderen.

In het openbaar, kan deze discussie gezien worden als de grootste openlijke splitsing tussen Europese machten en de Verenigde Staten sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. We hebben de leiders van Frankrijk, Duitsland en de EU die openlijk roepen om een einde aan het naoorlogse Europees/Amerikaanse verdrag. De V.S. kant heeft op zijn beurt openlijk gedreigd met sancties tegen Europese landen. Onder de oppervlakte is een V.S. moordaanslag campagne tegen ongehoorzame EU leiders ook een goede mogelijkheid.