Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 mei 2018

De Raad: Het Gebeurt / 8 mei 2018 / Ron Head

De Raad:
Het Gebeurt
8 mei 2018 / Ron Head

Hebben jullie symptomen? Komen jullie belemmeringen tegen? Lopen jullie tegen blokkades aan? Verward? Bezorgd? Mogen wij helpen?  

Dierbare vrienden. Dit is een buitengewone, wonderbaarlijke, bijna ogenblikkelijke Gebeurtenis. Jullie en alles rondom jullie heen worden getransformeerd, precies zoals jullie dat altijd al gepland hebben. Maar, net zoals jullie dat gepland hebben, ervaren jullie verandering in opeenvolgende nu-momenten. Jullie noemen dit tijd. Is dat niet grappig? Deze geeft jullie zo veel kansen om de eindeloze mogelijkheden te onderzoeken.

Wat betreft symptomen, zouden wij jullie er op willen wijzen dat ieder van jullie door een reeks veranderingen heen gaat die moeten plaatsvinden om jullie lichaam en haar bewustzijn voor te bereiden op de overgang van haar ‘huidige’ staat naar de staat die vroeger als gewenste doel besloten is. Als kanttekening, dit doel is slechts een volgende opstap op een eeuwigdurende reis. De frequenties waarop jullie je voorbereiden zouden, zonder deze tussentijdse verbeteringen, verwoestend zijn voor jullie systemen. Maar ze hoeven geen lijdensweg te zijn. Ze kunnen net zo gemakkelijk met verwondering en dankbaarheid ervaren worden.  

Sommigen van jullie voelen ‘s morgen bij het ontwaken sterke trillingen in hun lichaam. Het “Wat is er mis met mij?” kan net zo gemakkelijk “Oh, dat is heerlijk! Dank jullie!” zijn.

Bijgeluiden in de oren? Dit is een elektrisch universum. Alles trilt en communiceert. Iedere cel, molecuul en atoom communiceert in frequentie met iedere andere. Horen jullie dat? Ontspan. Weldra zullen jullie de zin ervan begrijpen. 

Kan het God wat schelen? Een boodschap van Jennifer Hoffman / 13 februari 2018 / Geplaatst 19 mei 2018

Kan het God wat schelen?
Een boodschap van Jennifer Hoffman
13 februari 2018 / Geplaatst 19 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik vond dit stukje terwijl ik wat oude artikelen uit 2012 las en hoewel ik sympathie voelde voor de schrijfster die voelde dat het God niet kon schelen dat zij leed omdat zij geen enkele hulp kreeg bij het veranderen van haar levenssituatie, had ik ook in de gaten hoeveel schuld zij aan alles gaf omdat haar leven niet vooruit ging.

Hoe vaak hebben wij gehuild en ons tot het Universum gericht omdat er niets veranderde en vergaten dat wij energetisch gezien soeverein zijn, de staat van onze realiteit is onze verantwoordelijkheid en wij dienen zelf onze heling aan de gang te zetten. Wij hebben van niemand of niets toestemming nodig om te handelen, te beginnen met het veranderen van ons geloofssysteem om de vervullende, vreugdevolle, liefhebbende realiteit te scheppen die wij willen hebben.

Hier is wat zij schreef:

“Ik begrijp niet dat wat ik geloof circulaire logica is die vertelt: “Het kan God niet schelen hoeveel pijn jij hebt en hij heeft alles zo gecompliceerd gemaakt dat je onmogelijk kunt manifesteren wat je zou willen.” Ondanks de diepste godsvrucht en meditatie ben ik nooit in staat geweest om wat dan ook te manifesteren. Terwijl ik altijd mijn angsten kan opmerken heb ik niet het geringste idee over de manier waarop ik hen kan laten gaan.

Jezus: Ieder mens afzonderlijk heeft via de Heilige Geest zijn eigen directe verbinding met Bron. /14 Mei 2018 / door John Smallman

Jezus:
Ieder mens afzonderlijk heeft via de Heilige Geest zijn eigen directe verbinding met Bron.
14 Mei 2018 / door John Smallman

De vooruitgang van de mensheid langs het pad van ontwaking beweegt zich in een snel tempo voort en hiervan bestaat over de hele wereld bewijs, omdat steeds meer van jullie dagelijks de intentie plaatsen om liefdevol te zijn, wat er zich ook voordoet. Dit is de krachtigste intentie die jullie kunnen maken en wanneer jullie dit doen worden jullie enorm ondersteund door degenen die jullie niet zien, die liefdevol over jullie waken en die jullie ieder moment van je aardse bestaan ondersteunen. Jullie zijn nooit alleen. Terwijl jullie het pad van ontwaking - dat jullie voor jezelf hebben uitgestippeld voordat jullie incarneerden – volgen, worden jullie altijd volledig ondersteund. Een direct gevolg daarvan is dat jullie succes goddelijk gegarandeerd is. Het omslagpunt voor het ontwaken van de mensheid is zeer zeker gepasseerd en velen van jullie voelen de gewisheid hiervan.

Ga door met dagelijks jullie intentie te plaatsen. Het beste moment hiervoor is wanneer jullie je dagelijkse bezoek brengen aan je heilige innerlijke tabernakel en jullie harten openen om de Liefde die jullie omhult, je te laten vullen met vrede, met mededogen voor allen die lijden en ook een overvloedige stroom van genezing uit te laten vloeien en die allen, die op dit moment als mens geïncarneerd zijn, zal beïnvloeden en optillen om te helpen bij het ontwaken. En ook, op ieder moment dat je denkt of waarneemt dat jullie je intentie hebben losgelaten of vergeten zijn deze te plaatsen, stel die dan op dat moment opnieuw in. Jullie doen allemaal prachtig werk, zelfs wanneer jullie je daarvan niet bewust zijn, want dat is jullie levensweg.

10 typen Lichtwerkers /16 mei 2018 / Tamara van de Beek

10 typen Lichtwerkers

16 mei 2018 / Tamara van de Beek

Lichtwerkers, een term die je veel voorbij ziet komen de laatste jaren. Wat wordt hiermee bedoeld? En wat voor typen lichtwerkers kun je onderscheiden? Misschien herken jij je in één van deze omschrijvingen…

Wat is dat een lichtwerker?
Er zijn vele definities die rond gaan maar ik geef je mijn visie op de term Lichtwerker. Een lichtwerker voor mij is altijd een oude ziel. Een ziel die met een bepaalde mate van bewustzijn hier op aarde is gekomen. Vaak met een taak voor het collectief en/of moeder Aarde in de shift die momenteel gaande is. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Met andere woorden “wakker worden”.

Lichtwerkers hebben ervoor gekozen om in sneltreinvaart te ontwaken zodat zij vanuit hun IK Ben aanwezigheid anderen een helpende hand kunnen aanreiken tijdens hun individuele ontwaken. Zij zijn perfect uitgerust spiritueel en energetisch gezien om dit te doen. Sommigen hebben dit proces al eens door gemaakt tijdens vorige levens op andere planeten. Zij voelen een diepe drang naar waarheid, liefde, eenheid en vrede. Zij zijn al vele levens met het Galactische Plan op Aarde bezig en merken dat zij in dit leven dit zullen kunnen afronden.

Een Schrijven van de Schepper / 18 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
18 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Blindelings Volgen”


Houd in deze grote periode van verandering rekening
met wie je blindelings volgt en wat je wilt geloven.
Er zijn veel meningen en ideeën die rond jullie wereld zweven; 
sommige positief en anderen die niet zo positief zijn. 
Sta open voor het luisteren van alle kanten en luister naar wat je hart zegt
voordat je tot een concreet besluit komt. 
Tijd en onderscheidingsvermogen zijn enkele van je meest waardevolle tools ...
gun jezelf genoeg van beide! 
Als je vanuit een ruimte van transparantie, openheid en eerlijkheid komt,
zal je altijd in de juiste richting worden gewezen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Je hebt zelf invloed op je gedachtes. Je kunt ze sturen en maken. / 17/5/18 / Luc van Ewijk

Je hebt zelf invloed op je gedachtes. Je kunt ze sturen en maken.
17/5/18 / Luc van Ewijk

Positief denken is jezelf programmeren. Wat programmeer je. Je programmeert je mind. Je gedachten werken nu voor je.

Omdat je je er van bewust bent hoe het werkt. Je kunt een negatieve gedachte negeren als die opkomt.

Of je buigt het om naar een positieve gedachten. Wat je doet ligt aan je situatie's. En net wat jij makkelijk vind.

Ook kun je een gedachten maken. Verzin een positieve gedachte. En blijft dat in je hoofd herhalen. En gegeven moment zit die automatisch in je systeem.

Hetzelfde principe als met uit je hoofd leren. Alleen programmeer je nu je gedachten.

Dat helpt je er doorheen. Als je er doorheen zit. Ook geeft het je hoop en kleur.

Je kunt er mee doen wat je wilt. Gedachten scheppen je wereld. Het trekt je naar situatie's en naar mensen toe. Daarom is het belangrijk om positief te denken.
vrijdag 18 mei 2018

De Nieuwe Mens: Sterren Kinderen- De Buitenaardse Connectie Sterrenkinderen - Hoe herkennen we "De brengers van het licht?" / door: Mary Rodwell

De Nieuwe Mens: Sterren Kinderen- De Buitenaardse Connectie

Sterrenkinderen - Hoe herkennen we
"De brengers van het licht?"

Er zijn nieuwe generaties kinderen die  nu incarneren op onze planeet, die  heel anders zijn dan de vorige generaties. Ze hebben veel namen gekregen, zoals Indigo's, Kristalkinderen, Kinderen van Licht of Sterren kinderen. De kinderen zijn veel meer multi-dimensioneel bewust dan wat momenteel wordt beschouwd als de 'norm'. Velen hebben een diep begrip van hun multidimensionale realiteit en spreken over het helpen van de mensheid om te ontwaken naar een hogere bewustzijnsstaat. Ze kunnen zich ook bewust zijn van contact met niet-menselijke buitenaardse intelligenties.

"Er is een ras van wezens op de planeet, dat in aantal toeneemt, hoewel het visueel en fysiek niet te onderscheiden is voor de meeste mensen. Zij zijn "de brengers van het licht" en zijn hier om het ontwaken van het aardse bewustzijn te begeleiden. De nieuwe kinderen worden zonder programma's geboren en zorgen voor een Wereldwijde Ontwaking." 

- Tracey Taylor-artiest / experiencer

EIGEN-LIEFDE.....door Be-Loved


Ik voel steeds meer zelfliefde, die zich laat voelen in blijdschap en zachtheid over mezelf...
Steeds herhalen zich zinnen die zeggen...ik hou van jou, ik hou van jou, resonerend vanuit mijn hart, vreugde stroomt door me heen.

Er heeft zich iets in mij geopenbaard, het groeit en bloeit en word met de dag sterker.
Angst verdwijnt steeds meer naar de achtergrond omdat ik geen angst meer hoef te voelen daar waar eigenliefde zijn plek heeft ingenomen.✨✨

Ik begreep vroeger niet wat Eigenliefde nu precies was. Het was een concept, een begrip, iets wat mijn hoofd probeerde te begrijpen en toe te passen. God wat heb ik daarmee geworsteld. De vele misvattingen die ik gevolgd heb in het toewerken of in het laten groeien van mijn eigenliefde. Wegen die me eerder wegvoerde dan dichterbij brachten. Maar toch, alles is goed en alles gebeurde omdat ik het nodig had. Er bestaan geen fouten wanneer je bereidt bent tot overgave.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 18 mei 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
18 mei 2018

Kryon blijft onthullingen doen omtrent de toekomst die voor ons is weggelegd. Geleidelijk aan komen we meer over onze voorouders, de Pleiadiers, te weten en het is vanzelfsprekend verstandig ervoor te zorgen dat we hun rol in onze toekomstige evolutie kennen. We hebben geringe kennis gehad van onze geschiedenis, maar langzaam maar zeker worden we ons er nu van bewust gemaakt.

NOTITIES UIT BOODSCHAPPEN VAN KRYON: WEES GEDULDIG EN JULLIE ZULLEN WORDEN BELOOND.

We beginnen de deur te openen naar opmerkelijke informatie die jullie zo groots maakt, en toch beseffen jullie tegelijkertijd wat er gaande is en we zullen als volgt van start gaan. Het Universum is oud en het melkwegstelsel is van dezelfde leeftijd. Deze Melkweg is al sinds meer dan een miljard jaar gereed en op sommige plekken zijn de zonnestelsels rond de sterren voltooid en terwijl de Aarde zich nog bezig was te vormen, bestond er op andere plekken al leven. Dit alles is voor jullie gecreëerd, het is voor de dag van nu geschapen. Toen de Pleiadiërs verschenen hadden ze al duizenden jaren van ontwikkeling doorgemaakt nadat ze hun eigen kantelpunt waren gepasseerd, op hun eigen manier en op hun eigen planeet. Ze maakten gebruik van de fysica van het bewustzijn om op die manier letterlijk via het bewustzijn van hun brein de dingen te creëren die ze nodig hadden, om dat te scheppen wat je de realiteit van het reizen zou kunnen noemen. Tegen de tijd dat jullie je rond dezelfde reeks Zonnen hadden genesteld, bestonden er drie Pleiadische planeten en daarvoor hadden ze hun “zaad-ouders” die dezelfde dingen doormaakten en zij op hun beurt hadden eveneens hun zaad-ouders. Miljarden jaren leefden er Wezens op de planeet die God kenden voordat de mens verscheen. In dit melkwegstelsel bestaat er een afstamming die bijzonder opmerkelijk is. Het melkwegstelsel is oud – en jullie zijn dit niet, maar de menselijke wezens moesten ergens vandaan komen. Wat jullie naar deze planeet bracht was een Ster Akash, omdat jullie in zoveel van dit leven hadden deelgenomen.

Op deze dag van je leven / 18 mei 2018 / Neal Donald Walsch


18 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat nu je bent gekozen, is het tijd om je plaats in te nemen.
Ben je klaar? Ben je klaar om te leiden?

Een leider is niet iemand die zegt: "Volg mij."
Een leider is iemand die zegt: "Ik zal eerst gaan."
Je hebt een stem gekregen van vertrouwen door de hemel!
Ben je klaar om te leiden, hier op Aarde?

Je hebt al voor zo'n lange tijd gezegd dat je wenst te dienen.
Je hebt jezelf gekozen.
Dus vier dit groots moment, en nu, neem je plaats in!
En moge door jouw goede dienstbaarheid, jouw wereld worden bediend.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlOVER SCHULD EN VERGEVING / Door Trienke Minkema

OVER SCHULD EN VERGEVING
Door Trienke Minkema

U bent tot hier gekomen omdat u gehoor hebt gegeven aan een bewust of onbewust verlangen om uzelf te willen bevrijden van beperkende en beklemmende banden. Of van een door anderen aangepraat of bepaald gedrag. Schrik hier a.u.b. niet van terug, er hoeft nl. niets nieuws geleerd te worden. Het enige dat van belang is, is dat u het idee van enige schuld kunt laten gaan. Niet alles ineens natuurlijk.

Dit zou een te grote verwarring kunnen scheppen en daarmee wordt het doel zeker niet gediend. Misschien dat u zichzelf soms afvraagt wat het doel is. Weet dan dat het leven zelf een doel is en dat dat leven in al zijn facetten ten volle geleefd en beleefd mag worden. Hier en nu op aarde gewoon de weg gaan. Als mens met alle tegenstellingen in u aanwezig.

In de dualiteit leven met alle schaduwkanten en tegelijkertijd in het licht blijven staan, lijkt misschien een onmogelijke opgave. Toch is het zeker door u allen te verwerkelijken. Dat hier moed en volharding voor nodig zijn, mag duidelijk zijn. U allen, als Zijn engelen, bent naar beneden gekomen om te dienen en te helpen om zich weer te herinneren. Te herinneren dat u naar Zijn evenbeeld geschapen bent en dat u uiteindelijk, ja uiteindelijk, daar ook naar dient te leven en te handelen. Dat is een zeker niet geringe opdracht en de volledige inzet en overgave van een ieder wordt hiervoor gevraagd.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 maart 2018 / via Shelley Young / Geplaatst 18 mei 2018


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 maart 2018 / via Shelley Young
Geplaatst 18 mei 2018


De meeste mensen moeten in een bepaalde fase van hun reis naar verlichting hun grenzen met anderen onderzoeken om hun eigen genezingsprocessen te ondersteunen en te doorlopen. Dit is een essentieel onderdeel van het betreden van je authentieke kracht.

Wat we mensen willen laten weten, is dat er geen enkel statisch punt is in jullie evolutie. Jullie zijn  wezens van stroming, die worden ondersteund door stroming, en deel uitmaken van een Universum dat werkt met eb en vloed. Jullie hele planeet, jullie maanfasen, jullie eigen lichaam, alles werkt met eb en vloed. Dus zoeken naar een onbeweeglijk punt want alles werkt tegen het natuurlijke ritme van zowel jullie als het Universum om u heen. Het is in feite proberen weerstand te gebruiken als een helende tool, die simpelweg niet effectief zal zijn.

donderdag 17 mei 2018

Matthew Ward / 16 mei 2018 / Suzanne Ward

Matthew Ward
 16 mei 2018 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Laten we beginnen met een opmerking van een lezer over een onderwerp dat ook verschillende anderen bezighoudt: “In het verleden hebben de vredeshandreikingen van Noord-Korea nooit ergens toe geleid. De analisten die ik heb gehoord verwachten niet dat hier verandering in komt. Ik zou graag willen weten hoe Matthew hier tegenaan kijkt”. 

Analisten leiden de waarschijnlijke uitkomst van een situatie af door naar het verleden te kijken en millennia lang heeft dit gewerkt. Dit geldt nu echter niet meer. Alle gewoonten van de derde dichtheid die de mens altijd goed hebben gediend doen dit nu niet meer omdat het leren en de ervaringen om te groeien zijn achterhaald en dit omvat tevens het inschatten van een situatie op basis van het verleden. Over jullie hele wereld zweeft de verandering op de vleugels van steeds hoger wordende trillingen, en dit is nooit eerder in jullie vastgelegde geschiedenis voorgekomen.

These Are Real Pentagon Reports On Warp Drive, Extra Dimensions, Anti-Gravity, And More / 05/16/2018 BY STILLNESS IN THE STORM LEAVE A COMMENT

These Are Real Pentagon Reports On Warp Drive, Extra Dimensions, Anti-Gravity, And More


(Tyler Rogoway and Joseph TrevithickThe official Defense Intelligence Agency reports have surfaced that deal with propulsion concepts that are truly out of this world.
The modern understanding of the Pentagon’s relationship with unexplained flying phenomena has become remarkably more pointed in the last six months since the Advanced Aviation Threat Identification Programwas uncovered. Its disclosure came in between our own exclusive reporting on two very strange and well-documented encounters with strange aircraft operating in U.S. airspace. Now, new documents are coming to light that show the Department of Defense’s own spy agency was also interested in subjects that border on science fiction and the even the paranormal, including warp drive, extra-dimensional manipulation, dark energy, and other highly exotic forms of space travel.


5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’ / DOOR GAST / 16 MEI 2018

5G: ‘een niet te overziene, onveilige en onomkeerbare technologie’
DOOR GAST / 16 MEI 2018

Zo af en toe nodigt onze overheid burgers uit om met hun feedback te komen. Zo ook met betrekking tot het 5G-netwerk.

Er klommen 239 personen, bedrijven en instellingen in de pen. Eén van hen is Grietje Leenstra uit Sint Annaparochie. Hieronder volgt een groot deel van haar brief aan staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

“Op mijn schrijven van 20-2-2018 aan u mevrouw Keijzer over de gezondheidsrisico’s van het 5G-netwerk kreeg ik op 15-3-2018 van mevrouw Safeer van de afdeling Directie Telecommarkt, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de reactie dat er geen aanleiding is om te veronderstellen dat met 5G de gezondheid van mens en dier in het geding komt.(..)

Hierbij doe ik wéér een poging u te wijzen op de éénzijdige en onvolledige voorlichting over het 5G- netwerk.

Al in 2015 – en eerder – luidden meer dan 200 wetenschappers de noodklok bij de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie over de gezondheidsrisico’s van draadloze technologie.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 16 mei 2018 / Neal Donald Walsch


16 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de verkiezingen voorbij zijn, de stemmen zijn geteld,
en jij hebt gewonnen.

Het was niet eens een close race,
 want alle stemmen binnen De hemel zijn voor jou.
Niemand kan je verslaan,
en niemand zou dat ooit kunnen.
 In deze campagne, werd je al lang geleden als de winnaar uitgeroepen.

Dus ... je kunt nu stoppen met rennen. Kom tot rust. Adem.
 Het is een aardverschuiving. Je bent binnen.

Het enige wat nu overblijft voor jou is dat je het weet. Doe je dat?
Als je dat doet, zul je het ervaren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Channeling nr. 39 door Raphaël en de groep en Isoritas met zijn medisch team. / 12-05-2018 / Via Margreet

Channeling nr. 39
door Raphaël en de groep en Isoritas met zijn medisch team.
12-05-2018  / Via Margreet.

Wees allen welkom op deze toch zo een mooie dag. Wij verwelkomen ook de mensen die hier voor het eerst zijn.

Laat het over u heen komen, het komt goed. Heb vertrouwen, heb vertrouwen in uzelf en in ons. Vertrouwen ontbreekt vaak. Vertrouwen, overgaven en intuïtie. Vertrouw hoe het zal verlopen op de wereld, met uw wereldleiders. Er wordt wat afgerommeld vooral door die meneer in Amerika, maar hij is nodig, wij kunnen dat niet genoeg herhalen. Hij breekt sommige dingen open en opent vele ogen zodat steeds minder mensen als hondjes achter hun wereldleiders aanlopen. De mens moet weer leren om zelf te denken, om zelf het heft in handen te nemen op alle soorten gebieden. In hun leven, in hun baan, bij artsen en verkiezingen, de rest mag u zelf bedenken. U heeft met z’n allen te veel achter iedereen aangelopen. Leer weer denken, leer eenvoudig te denken, simpel te denken. Het denkpatroon van de mens is te moeilijk geworden, Te moeilijk omdat ze te veel kennis die ook in een makkelijker vorm gebracht kan worden tot zich moeten nemen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /15 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 mei 2018 / via Shelley Young


Omdat 2018 een jaar van opkomende soevereiniteit is, zullen macht kwesties voorop blijven lopen. Jullie zullen onderzoeken wat het is, wat het niet is, en hoe jullie het in je eigen leven wilt uitdrukken.

Als oude zielen hebben jullie in het verleden veel ervaringen gehad met macht in het leven, zowel met het verkeerd gebruikt worden tegen jullie als met het verkeerd gebruik ervan door jezelf. Daarom hebben velen van jullie angst voor macht. Het is erg moeilijk om je authentieke kracht te omarmen terwijl je angst voor macht hebt. Dit komt nu naar boven om te worden losgelaten, zodat jullie echt verder kunnen gaan naar de volgende fase van jullie incarnatie.

BELOFTEN / Mei 2018 / Elias

BELOFTEN
Mei 2018 / Elias


Wij bewegen ons langzaam naar de samenleving van de Nieuwe Tijd en ervaren dat er veel veranderingen plaatsvinden, niet in het minst op het vlak van ons voelen en denken. Hierbij komen vooral onze normen en waarden in de schijnwerpers, die ons veelal door de omgeving, door de godsdienst of cultuur werden opgelegd. Voor zo ver ze niet stroken met de wijsheid van onze ziel, is het een goed idee om een en ander opnieuw te bekijken.

In een vorig artikel heb ik over de veranderingen in relaties geschreven zoals die op weg naar de nieuwe samenleving steeds meer plaatsvinden. Deze keer kom ik met een andere kijk op beloftes.

Wij leven veel authentieker als wij ons niet onvoorwaardelijk binden door het afleggen van beloften die tot ver in de toekomst reiken. Want elke belofte die we breken heeft vergaande consequenties.

Een Schrijven van de Schepper / 16 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Jouw Grenzen


Jouw grenzen zijn van jou.
 Jij hebt ze gecreëerd om jezelf een gevoel van vrede en stabiliteit te geven ...
om orde te scheppen waar chaos ooit heeft bestaan. 
Het is belangrijk om dit in gedachten te houden
wanneer anderen je vraagt om ze te veranderen.
 Ja, er kan misschien een beetje geven zijn, maar hoeveel is helemaal aan jou! 
Blijf trouw aan jezelf, Het Universum ondersteunt je bij elke stap!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

woensdag 16 mei 2018

Benjamin Fulford: De Iran sancties van Trump zijn gericht op het afdwingen van vrede in het Midden Oosten, ..................... / 14 mei 2018

De Iran sancties van Trump zijn gericht op het afdwingen van vrede in het Midden Oosten, zeggen Pentagon bronnen.
14 mei 2018 / Benjamin Fulford 

De strijd om de planeet Aarde laait opnieuw op met belangrijke acties in het Midden Oosten, Maleisië, Indonesië, Europa, de V.S. en elders terwijl een laatste krachtmeting nadert tussen de Zionisten fanatici die een Derde Wereldoorlog willen en de rest van de mensheid die wereldvrede wil en vriendschap.

Aan dit front is de afwijzing van de Iranese nucleaire overeenkomst door V.S. President Donald Trump aan de oppervlakte een belangrijke zege voor de Zionisten. Pentagon bronnen zeggen echter dat “Na Korea de eindstrijd bestaat uit het zowel Iran als Israël dwingen om te grijpen naar kernraketten en daarna zal er vrede zijn in het Midden Oosten.”

De actie van Trump op de Iranese nucleaire overeenkomst heeft zeker openlijk publiekelijk gekibbel veroorzaakt tussen het regiem van Donald Trump en verschillende Europese regeringen. Dus we hebben de President van de EU Commissie, Jean-Claude Juncker die zegt dat de EU de “Verenigde Staten moet vervangen”…..