Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 mei 2018

Steve Rother: Bakens van Licht / Maart 2018 / De geëvolueerde mens

Steve Rother:
Bakens van Licht
Maart 2018
De geëvolueerde mens


Tijd om je te Her-Inneren.

Gegroet dierbaren, ik ben Merlia.

Ik ben vandaag naar de aarde gekomen om je te helpen om je energie in balans te houden. Er is zoveel beweging op jullie planeet en er zijn zoveel dingen die tegelijkertijd plaatsvinden, het is heel magisch voor ons om vanaf deze kant van de sluier te kijken. We hebben je verteld over de 22 verschillende golven die doorkomen in 2018 en ze beginnen nu te komen. Het overgrote deel van hen komt over drie maanden: augustus, september en oktober. De energie zal gestaag aankomen, dus het zal niet voelen zoals de eerdere golven je zo intens raken, maar meer als een constante stijging. Natuurlijk is het een idee om je comfortabel te voelen met verandering, want dat is echt wat er plaatsvindt. Je hebt gezien dat dit invloed heeft op veel van je attributen op aarde in een verscheidenheid van de verschillende gebieden. Het heeft ook veel te maken met het balanceren van het vrouwelijke / mannelijke op je planeet, en we zijn zo trots om te zien. Dierbaren, we realiseren ons dat het erg angstaanjagend en ongemakkelijk is voor mensen om te veranderen. Mensen verzetten zich tegen verandering, en als ze het kunnen vertragen of op de een of andere manier stoppen, zullen ze het proberen.

Tijdlijn verschuift ~ Dimensies en Transities / Bron: L'Aura Pleiadian

Tijdlijn verschuift ~
 Dimensies en Transities

De naadloze overgang van de ene dimensie naar de andere, van de ene tijdlijn naar de andere is fenomenaal. Wat zovelen zoeken, bereikt men door niet te zoeken. Door aanwezig te zijn met wat is.

Deze tijdlijn verschuivingen vinden spontaan plaats op basis van de frequentie die iemand trilt  ALS ~ WEZEN.

Letterlijk in en uit deze dimensie gaan, wordt met gemak ervaren en kan letterlijk als bilocatie verschijnen.

Wanneer je weet wat bewustzijn is, is dit niet echt zo'n groot probleem. Zoals de hogere niveaus van Licht en Dimensies de natuurlijke staat van het Lichtwezen zijn.

Gehechtheid, dat zovelen nog steeds ervaren, is het proces van het loslaten van de lagere dimensionale overtuigingen van beperking. In de behoefte om te graaien en te bereiken.

Op de hogere niveaus stroomt men gewoon.

Een Schrijven van de Schepper /11 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
11 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Werk in Uitvoering


Innerlijk werk is een werk in uitvoering en dat is het altijd geweest. 
Ja, je kunt het even laten rusten, je kunt anderen helpen
 in plaats van jezelf te helpen of je kunt het allemaal negeren.
 Maar houd dit in gedachten ... deze processen werden met reden op hun plaats gezet. Het voortdurende werk dat je doet, helpt je gelijke tred te houden met het groeiende Universum, zodat je het wezen kunt worden dat je hoort te zijn. Als je stopt met werken aan je 'innerlijke', stop je met groeien.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Graancirkelseizoen begonnen in Groot-Brittannië. Dit zijn beelden van de eerste formatie / 11 mei 2018

Graancirkelseizoen begonnen in Groot-Brittannië.
Dit zijn beelden van de eerste formatie
11 mei 2018


Het graancirkelseizoen is officieel begonnen. In Groot-Brittannië is door onderzoekers de eerste formatie van het jaar gevonden.

Het patroon doet denken aan een vierpotig insect, mogelijk een waterloper. De graanformatie is ontdekt in Wiltshire.

Relatief laat
Het graancirkelseizoen is relatief laat begonnen. In 2013 begon het seizoen nog later: toen duurde het tot juni voordat de eerste graancirkel werd ontdekt in Groot-Brittannië.


De graancirkel is woensdag gemeld en er zijn al enkele foto’s van verschenen op de website Crop Circle Connector.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 mei 2018 / via Shelley Young


Geliefden, wanneer jullie door een diepgaande energetische verandering gaan, zal het voorrang hebben boven alle andere dingen. Als jullie bijvoorbeeld proberen iets te manifesteren en er een energetische download voor jullie beschikbaar is, zul je die download eerst automatisch assimileren, omdat wat mogelijk wordt vanuit die nieuwe energetische toestand heel anders zal zijn dan de energie waarmee jullie je beoogde manifestatie begonnen. Het heeft geen zin om de creatie van iets te ondersteunen welke jullie bijna onmiddellijk zouden ontgroeien.

Dus jullie ziel en het Universum zullen gewoon wachten tot jullie in een energetische ruimte zijn die zou aansluiten bij het hoogste resultaat dat jullie groei en expansie op langere termijn zal ondersteunen. Jullie zullen altijd de hoogste energetische opties zoeken, zelfs als dit betekent dat je moet wachten tot je een nieuwe energetische staat bent ingegaan die hen volledig duurzaam maakt. Dit is een aspect van goddelijke timing waarvan velen van jullie zich niet realiseren dat het gebeurt, maar dat jullie altijd dient om je grootste potentieel te bereiken. 

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 11 mei 2018

Mike Quinsey: Channeling van zijn Hogere Zelf / 11 mei 2018


Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
11 mei 2018

Op veel verschillende niveaus vinden er vele zaken plaats en sommige daarvan zijn dermate geheim dat de feiten ervan nooit bekend mogen worden. Deze situaties ontstaan door de competitieve houding van verscheidene landen die voorop wensen te lopen, in het bijzonder wat betreft technologische vooruitgangen. Dus is de race om de gevorderde technologieën in handen te krijgen die in Antarctische gebieden onder het ijs begraven liggen, aanleiding voor een grote geheimhouding wat betreft de vindplaatsen ervan. De zaak is echter dermate veelomvattend dat geen enkel land in staat is om het lang geheim te houden. In de dagen dat de eerste ontdekkingen werden gedaan, hebben jullie kunnen ervaren dat er lichamen van zeer grote menselijke wezens zijn gevonden in een bevroren staat alsof ze indertijd door een “snelle vriesdood” zijn overvallen. Ze waren buitengewoon lang, nog langer dan de langste mensen die in deze tijd leven; het gaat hierbij om een bijzonder mensenras dat niet te vergelijken is met welk nu bestaand ras dan ook. De vondsten worden niet aan jullie bekendgemaakt en de details worden met opzet geheim gehouden. De feiten zullen in de loop van de tijd echter naar buiten komen, aangezien het hele onderwerp te omvangrijk is om nog langer absoluut geheim te houden.


Op deze dag van je leven / 11 mei 2018 / Neal Donald Walsch


11 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat een kind wordt opgevoed met melk en lovende woordjes.

Mary Lamb zei dat, en zij had gelijk.
Onze kleintjes zijn afhankelijk van ons
om hen te helpen herinneren aan Wie Zij Werkelijk Zijn.
Mis geen enkele kans om dat te doen.

En terwijl jullie daarmee bezig zijn, bied wat lof, dagelijks, aan het kind binnenin.
Jullie persoonlijke kleintje zou nu wat Liefde kunnen gebruiken wat liefde nu.
In feite altijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & MartienKryon: Familie bulletin April 2018 Lee Carroll / 10 april 2018


Familie bulletin April 2018
Lee Carroll
10 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Er gebeurt zoveel rondom het Kryon-werk dat ik niet weet waarmee ik moet beginnen. Laten wij dus maar hier mee beginnen: Heb jij de hoofdpagina van de Kryon-website onlangs al gezien door je computer te gebruiken? (niet je telefoon)

Het is het begin van een paradigma met een geheel nieuw web-ontwerp en wij zijn zo gelukkig dat ons ADSET-team in Californië hieraan werkt.  
Tot nu toe heeft onze main page een facelift ondergaan en ook de free audio page
De meest gehoorde opmerking die ik krijg is: "WOW".

Ik vertrek op de 24e van deze maand voor een verbazingwekkende groep reizen tours, seminars en meetings inclusief Boedapest, Italië, Engeland en Schotland. 

Tijdens al deze reizen zullen wij ook meedoen aan Dr. Todd's Pineal Tones Choir. Het is misschien een van de meest intensieve maanden ooit (zeg ik dit nu AL WEER?).

Meer lezen >>>


Ik ben uitgenodigd voor de Binnenaarde, Teresa Yanaros, 2 mei 2018 10 Mei 2018


Ik ben uitgenodigd voor de Binnenaarde, Teresa Yanaros, 2 mei 2018
10 Mei 2018

Cobra in zijn post van 9 mei Toegangsprotocollen: “Een recente profetische droom van Teresa Yanaros is een rechtstreeks resultaat van deze ontwakingssequentie en behoeft een gedetailleerde analyse: https://thedivinefrequency.com/2018/05/02/i-was-invited-to-the-inner-earth/  

De droom vond plaats in een hypnagogische staat – die dunne lijn tussen de wakende staat en slaap staat dat een portaal is tussen fysieke en hogere dimensies:

– Nederlandstalige link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hypnagogie

De droom was geïnspireerd als een signaal voor de oppervlaktebevolking om te beginnen zich voor te bereiden voor het contact met het Agartha netwerk, en geeft in feite een groot deel van toegangsprotocollen weer.”

Hieronder de vertaling van de artikelen van Teresa Yanaros; ik heb in één document eerst het artikel geplaatst “Ik ben uitgenodigd voor de Binnenaarde, 2 mei 2018” en het wordt gevolgd door het artikel “Mijn Binnenaarde Activatie: COBRA noemde het!, 5 mei 2018”. 

Veronica

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 10 mei 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 mei 2018 / via Shelley Young


Kiezen om je grootste mooiste leven te leven, dient niet alleen jou, het dient iedereen, want het toont niet alleen mensen wat mogelijk is, wat hen in staat stelt om nieuwe mogelijkheden te overwegen, het creëert ook kansen voor jou om nieuwe ervaringen te hebben die vreugdevol kunnen zijn en gedeeld met anderen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 10 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
10 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Door de Ogen

Een van de belangrijkste dingen die jullie tijdens deze enorme verandering kunnen doen,
 is vriendelijk zijn. 
Een ervaring als deze is nog nooit op jullie Aardse oppervlak gebeurd
en jullie gaan allemaal door jullie eigen unieke reeks uitdagingen heen
en reageren op een andere manier. 
In plaats van te oordelen, kijk naar hen door de ogen van mededogen.
 Dit betekent niet dat jullie de grenzen moeten verlaten
die jullie zo liefdevol hebt vastgesteld ... het betekent wel
dat anderen soms gewoon een pauze nodig hebben. 
Geef ze de tijd en ruimte om dingen te verwerken zoals jij dat voor jezelf zou doen. 
Ieder van jullie is het waard en verdient het.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 10 mei 2018

Portal 2012 Toegang protocollen / Woensdag 9 mei 2018


Portal 2012
Toegang protocollen
Woensdag 9 mei 2018

Achter de schermen bereiden de Lichtkrachten de meest ontwaakte individuen van de oppervlaktebevolking voor op fysiek contact met positieve ondergrondse en buitenaardse krachten.

Deze voorbereidingen maken deel uit van een groot project waarbij ik betrokken ben.

Volledig in lijn met de nieuwe (bèta) tijdlijn, kunnen bepaalde meest ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking al dan niet de mogelijkheid krijgen om het oppervlak van de planeet te verlaten en geaccepteerd  worden binnen de ondergrondse verzetsbeweging of andere positieve Agartha-facties.

De recente profetische droom van Teresa Yanaros is een direct resultaat van deze ontwakingssequentie en vereist een gedetailleerde analyse:


De droom vond plaats in een hypnagogische staat, die dunne lijn tussen de wakende staat en slaap die een poort is tussen fysieke en hogere dimensies:

Meer lezen >>>


De Raad: Realiteit / 8 mei 2018 / Ron Head

De Raad:
  Realiteit
8 mei 2018 / Ron Head

Is jullie wel eens verteld dat jullie de realiteit onder ogen moeten zien? Of dat jullie de werkelijkheid moeten zien? Of dat jullie je greep op de werkelijkheid verloren hebben? Natuurlijk, degene die jullie dit verteld hebben gingen er van uit dat zij greep hadden op de werkelijkheid en jullie niet. Laten we deze werkelijkheid, die sommigen denken te hebben, eens onderzoeken.

Als voorbeeld. Stel je voor dat je met een vriend aan het winkelen bent in een warenhuis. Wanneer jullie naar buiten lopen, de zonneschijn in, zien jullie een moeder met haar zoon weglopen van een vijver in het park. De zoon heeft een stralende lach op z’n gezicht. Toen jullie in de winkel waren hadden jullie geen idee van deze werkelijkheid. Het is mogelijk dat jullie realiteit de moeder of de zoon helemaal niet bevatte. Zelfs nu hebben jullie geen idee van wat de jongen gezien heeft wat hem zo opwond. Jullie weten niet wat er zich in de vijver bevindt. Jullie weten niet hoeveel auto’s voorbij reden terwijl jullie aan het winkelen waren. Jullie weten niet hoeveel eekhoorntjes zich in het park bevinden en waar ze allemaal zijn. Kortom, van alles wat werkelijkheid is hebben jullie een uiterst beperkte kennis. 

Laten we eens naar een nog kleinere werkelijkheid kijken. Hoe vaak, in de laatste paar momenten, hebben jullie je hart aangezet om te kloppen of opgemerkt dat het klopte?  Hoeveel ademhalingen namen jullie gedurende de twee voorbije minuten. Regelen jullie de spijsvertering van het voedsel dat jullie recentelijk gegeten hebben? Zijn jullie zeker van de gezondheid van de nieuwe cellen die jullie op dit moment creëren? Welke oude cellen hebben jullie uitgekozen om te vervangen?


Op deze dag van je leven / 10 mei 2018 / Neal Donald Walsch


10 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat uitdagingen zijn waarvoor je bent gekomen. 
En jou is en wordt nooit, ooit, 
een uitdaging gegeven die je niet kunt overwinnen.

Het doel van het leven is om jou de kans te geven om de grootste versie te zijn
van de grootste visie ooit gehouden over Wie Je Bent.
Wanneer uitdagingen zich voordoen, beweeg je dan direct naar helderheid:
 Dit is waarvoor je bent gekomen.

Kom, verhef je bij deze gelegenheid en weet dat je alle middelen hebt
waarmee je de juiste en perfecte uitkomst kunt creëren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

VERANDER 5G EMF/ STRALING IN UW HUIS MET ORGONITE./ door Hope Girl / 16 april 2018

VERANDER 5G EMF/ STRALING IN UW HUIS MET ORGONITE.
door  Hope Girl / 16 april 2018


(Hope Girl) Het is duidelijk dat er gezondheidseffecten zijn geassocieerd met draadloze straling, en het probleem zal alleen maar erger worden met de installatie van 5G-cellentorens die onze buurten en gemeenschappen stippelen. Onze gemeenschappen hadden geen zeggenschap over de vraag of ze de zendmasten wilden of niet, maar de gemeenteraden hebben ze toch opgericht. En niet iedereen kan gewoon 'inpakken' en verhuizen, dus wat moeten we doen? U moet een beschermingsveld rond uw lichaam en thuis creëren. Wist je dat er EMV-blokkeerverven en schuimen zijn die je kunt kopen en die de meeste binnenkomende schadelijke straling die je huis binnenkomt, zal absorberen? Wist je dat je de chaotische schadelijke velden die van 5G-cellentorens in je huis komen, kunt veranderen in heilzame energie? Goed gebouwde orgonite kan  precies dat doen!


Meer lezen >>>

Oth-channeling Onwetendheid / 29 april 2108 / Ellen Rauh

Oth-channeling
Onwetendheid
29 april 2108 / Ellen Rauh

Probeer niet alles te weten
Graag willen wij het met jullie hebben over onwetendheid. Onwetendheid is een grote kracht waardoor je onbevangen in het leven kunt staan.

Weten heeft vaak als gevolg dat je een gevoel overhoudt van machteloosheid. Iedereen die zich regelmatig machteloos voelt omwille van welke omstandigheid dan ook: probeer vanuit de polariteit naar onwetendheid te gaan. Probeer niet alles te weten. Want voor je het weet, neem je zeer veel verantwoordelijkheden op je schouders. Als je het weet, moet je later weer afleren dat je het wist.

Weten kan een grote belemmering zijn omdat je denkvermogen dit vastzet en jou bij dit weten houdt, waardoor je minder open kunt staan voor nieuw weten.

Welke waarheid voedt jou?
Omdat er een totaal nieuw netwerk aan het ontstaan is, waardoor er totaal nieuwe ideeën en nieuwe informatie beschikbaar komt voor de Aarde, voor de mensen op Aarde, via de morfogenetische velden voor de dieren op Aarde en voor de planten op Aarde en voor de totale Aarde – nieuwe informatie die wakker wordt voor alle bewoners van de Aarde en de Aarde zelf – en aangezien jullie als mens deel uitmaken van de Aarde als bewoners en als lichaam Aarde zijn, kunnen er dus onvoorspelbare veranderingen optreden in je lichaam, in wat jullie 'ziekte' noemen, in wat jullie 'niet volmaakt' noemen – wat misschien eigenlijk juist volmaakt is voor de nieuwe tijd.

Dagtekst van donderdag 10 mei 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van donderdag 10 mei 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

Vrijgevigheid houdt in dat we spaarzaamheid weten te beoefenen -

"Hoeveel mensen zijn gierig, maar niet spaarzaam! Spaarzaam zijn betekent niet noodzakelijk egoïstisch zijn, net zoals verkwistend zijn niet hetzelfde is als vrijgevig zijn. Je moet het onderscheid kunnen maken: degenen die hun geld door ramen en deuren naar buiten gooien of hun energie verspillen door van hot naar her te rennen, worden dikwijls vrijgevig genoemd. Nee, dat is roekeloosheid of ijdelheid, of gewoon onwetendheid, al wat je wil, maar geen vrijgevigheid.

Om vrijgevig te kunnen zijn, moet je de kunst van de spaarzaamheid kennen. Om te geven moet je iets bezitten, dus dingen vergaren. Als iemand alles verspild heeft, wat blijft er dan nog over om weg te geven? Spaarzaam zijn is dus kunnen vergaren om daarna weer uit te geven wanneer het nodig is, waar het nodig is en zoveel als nodig is, maar niet meer. "

Omraam Mikhael Aivanhov
Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 9 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9 mei 2018 / via Shelley Young


Hoe meer je geluk afhangt van wat andere mensen wel of niet doen, hoe meer ongemakkelijk jij je zult voelen omdat dat je kracht weggeeft. Je weet niet wat de zielsagenda van een ander persoon is of wat ze moeten ervaren voor hun eigen genezing en expansie. Wat je wel weet, is dat elke persoon op zichzelf een meester is en een eigen team van helpers heeft en net zo geleid en geliefd is als je bent.

Laat het universum zijn werk doen en richt de aandacht op wat jouw je eigen vreugde zal brengen - het maken van de geautoriseerde keuze om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ervaringen en geluk. Uiteindelijk zal dat je een diepe bevrediging van het leven brengen die nooit vluchtig zal zijn omdat het is gebouwd op de basis van het kiezen van je ware zielexpressie, die van binnenuit prachtig emaneert.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlDiegene in het licht kunnen zien. De andere nog niet. / 8/5/18 / Luc van Ewijk

Diegene in het licht kunnen zien. De andere nog niet.
8/5/18 / Luc van Ewijk

 De waarheid zien is als het licht zien. Terwijl jij het licht ziet, zien vele hun licht nog niet. Vele zullen je woorden ook niet begrijpen.

Je werkt ook aan iets wat er nog niet is. Als het voor jouw maar duidelijk is. De rest volgt later wel.

Je weet dat alles mogelijk is. Je hoeft niet iedereen daarvan te overtuigen. Hoe graag je ook wilt dat andere hetzelfde gaan doen.

Vele zijn er nog niet klaar voor. Mensen hebben hun eigen tijdlijn en dat is met een reden. Respecteer dat.  Stap ervan af. Dat geeft je rust.

Het heeft geen zin om aan bewustwording te doen. Als de andere er niet voor open staat. Het is als tegen een steen praten. Die praten niet terug en onthouden ook niet je informatie.