Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 mei 2018

Cobra: Afdanken van het Raster, 4 mei 2018 / 04 mei 2018


Cobra: Afdanken van het Raster, 4 mei 2018
04 mei 2018

De Pleiadians hebben gecommuniceerd dat deze korte boodschap moet worden doorgestuurd aan de oppervlaktebevolking.

De Pleiadian vloot gebruikt nu AN conversie om te beginnen om spiritueel en energetisch bepaalde sleutelfiguren van de oppervlaktebevolking te activeren in volledige lijn met hun Ziel vrije wil.

Het doel van deze activatie moet nu nog geclassificeerd blijven.Deze activatie kan visies bevatten, helderdenkende dromen, kundalini ontwakingen, en snelle transformatie van geloofssystemen.

Je kan bepaalde processen niet ontvluchten / 2 mei 2018 / Love D

Je kan bepaalde processen niet ontvluchten
2 mei 2018 / Love D

Jarenlang ben ik al bezig met het ‘spirituele’ en altijd maar zoekende naar antwoorden en verdieping. Dit werd allemaal puur vanuit mijn ziel aangestuurd en hoe meer ik te weten kwam, hoe meer ik wilde weten en hoe minder ik uiteindelijk wist. Hoe gek het ook klinkt. Maar de wereld en het universum zit ingewikkelder in elkaar dan we denken. Door alle energieën die er de laatste tijd rondgaan en ons ‘universum’  benaderd, is het bewustzijn van veel mensen ook groter geworden en er zijn ook meer mensen wakker geworden. Dit zorgt voor een hele shift in het energetische lichaam en de menselijke geest.

Mensen gaan anders tegen dingen en het leven aan kijken en worden bewuster van de wereld om zich heen en dat er meer is dan ons altijd aangeleerd en/of verteld is. We krijgen allemaal een bredere blik op wat er zich allemaal afspeelt en proberen bepaalde dingen nog te veel te begrijpen vanuit ons hoofd. Maar dat is het ‘m juist, want het hoofd zal altijd later komen dan de ziel. De ziel weet al waar het naartoe gaat en wil, de ziel weet al wat onze doel op aarde is en de ziel stuurt ons al aan in dit hele proces. We zijn zo geleerd om vanuit ons ‘denken’ te handelen dat het lastig is om die omschakeling te maken naar het vertrouwen en volgen van jou gevoel. Onze programmering zit zo vast geankerd, dat het soms moeilijk is om van bepaalde ‘oude’ overtuigingen af te stappen. Maar door het hele ascensieproces worden we allemaal wel wakkerder geschud en zullen we steeds meer met een open blik tegen de wereld aan kijken.


Engelen bestaan niet? / Gepubliceerd 29 april 2018 | Door Ans Hoornweg

Engelen bestaan niet?
Gepubliceerd 29 april 2018 | Door Ans Hoornweg

Een oudere vrouw had in haar omgeving al veel mensen verloren en was daardoor een eenzame, stille en nogal trieste vrouw geworden. Ze dacht regelmatig: ‘Waar blijven God en al die Engelen nu? In mijn eenzaamheid en verdriet heb ík nog nooit iets ‘ervaren’. Wat zijn wij mensen toch al die tijd om de tuin geleid, want wat blijft er uiteindelijk over van al die mooie Engelenverhalen? Niets!

Terwijl ze over dit alles bleef nadenken ging de oude vrouw aan het werk in haar tuin waar ze nog veel te doen had. Maar ze lette niet goed op en stapte op de hark die vervolgens keihard tegen haar hoofd knalde. Door die harde klap kreeg ze een duizeling en viel ze op de grond. Het lukte de oude vrouw niet om zelf overeind te komen en ze dacht: ‘Lig ik straks dood in m’n tuintje en is er geen hond die mij hier zal vinden.’

Terwijl ze daar hulpeloos op de grond lag werd het heel licht om haar heen en stond er opeens een Engel voor haar! De Engel lachte haar toe en zei: ‘Kom, geef mij je hand en sta maar op’.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 4 mei 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
4 mei 2018 / via Shelley Young


Vrede komt niet doordat je eindelijk de ideale externe omstandigheden  hebt. Het zijn de elementen van geloof en vertrouwen, acceptatie en toelaten, die de basis leggen voor de innerlijke ervaring van vrede, die dan golft in je ervaring van de externe wereld. Het begint allemaal binnenin. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEen Schrijven van de Schepper / 4 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
4 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Zwaar tillenWelkom in de volgende fase, krachtige! Sommigen van jullie rijden op de golf
 alsof een lichaamssurfer die schreeuwt, "WOO HOO" bovenaan je longen. 
Sommigen puffen misschien verder zoals 'het kleine treintje dat kon',
hoewel de meesten van jullie hebben gemerkt dat deze energie
 nogal wat zwaar tillen vereist van jullie kant.
(Glimlach)
De diepste delen van jullie ondergaan een grote retro-aanpassing en,
 om het eenvoudig te zeggen, dit is hard werken!

vrijdag 4 mei 2018

Boodschap van Vader/Moeder God “Uitproberen, bijsturen, keuzes maken, onbetreden paden kiezen – vanuit het hart” / 3 mei 2018 / via Eillie Deus'


Boodschap van Vader/Moeder God
“Uitproberen, bijsturen, keuzes maken, onbetreden paden kiezen – vanuit het hart”
3 mei 2018 / via Eillie Deus'

Lieve Kinderen van het Licht,

Het is met een uitgesproken gevoel van fierheid en trots, dat ik kijk naar mijn kinderen.  Ze zorgen voor een nooit gezien schouwspel.  De energieën van positiviteit, vertrouwen, mededogen en gratuïte liefde zinderen door de ether.  Jullie omringen jullie woon- en denkwereld met liefdesaspecten.  De tijd waarin jullie werden meegesleept door onheilsboodschappen en geloofden in het spel dat met jullie werd gespeeld, behoort meer en meer tot het verleden.

Droom verder, lieve kinderen, droom jullie wereld bij elkaar.
Hoe wil je jezelf voelen?
Wat wil je graag uitproberen?
Waar wil je van genieten?
Visualiseer het allemaal, droom zoals kinderen dat kunnen. Fantaseer er op los. Fantasie van het hart.

De huidige energieën, de hartenergieën, helpen jullie hierbij. Nooit voorheen was het zo gemakkelijk om vanuit het hart te gaan leven. 
Hoe leef je vanuit het hart?

De Raad – Een Touw Voortduwen / 30 april 2018 / Ron Head

De Raad –
 Een Touw Voortduwen
30 april 2018 / Ron Head

Een touw voortduwen is een passende metafoor voor wat velen van jullie proberen te doen. En stroming tegenhouden door je handen er voor te houden zou er nog een kunnen zijn. Dit zouden onmogelijke taken zijn, mee eens?

Stel je nu voor dat je het touw bergafwaarts duwt – dit is een van jullie favorieten – ‘meegaan met de stroming’ van de rivier. Dit zou niet alleen gemakkelijker zijn, maar bij tijden zouden jullie het moeten opvoeren om overeind te blijven.

Dus, de voor de hand liggende vraag wordt, welke willen jullie?

We hebben dit in het verleden diverse keren behandeld, maar in deze tijd, op dit keerpunt, moet hiervan weer verslag gedaan worden. Wij zien jullie hulp vragen om het te doorstaan. En we zien de meesten van jullie alleen maar aandacht schenken aan de antwoorden die van jullie plaatsen van worsteling komen. Het ware antwoord is dat het geen worsteling hoeft te zijn. Het voortduwen van een touw is een worsteling, een onnodige worsteling.

Waar vechten jullie tegen? Dat is de sleutel. Er is een vloedgolf van inkomende energieën die jullie planeet overspoelt, in feite jullie zonnestelsel. Energie is bewustzijn. Deze ligt in vele ordes van grootte boven het energetische gebied van jullie voorbije millennia. Wanneer hoger bewustzijn lager bewustzijn ontmoet, zal het lagere altijd opgetild worden. Altijd. 
  

Wat is heling 3 mei 2018 / Tamara van de Beek

Wat is heling
3 mei 2018 / Tamara van de Beek

Hoe vaak horen we dit woordje in deze tijd niet voorbij komen? Heling. Het is interessant om te onderzoeken wat heling precies betekent voor jou. Of beter gezegd, welke betekenis geef jij hier aan?

Ik vermoed dat de meeste iets zullen zeggen in de trend van: heling is de afwezigheid van onprettige symptomen, klachten, ongemak, ziekte etc. Maar is dat zo? Is dat ware heling? Als je de “symptomen” ziet als iets wat er niet zou moeten zijn, als iets wat opgelost moet worden dan is heling inderdaad de afwezigheid van symptomen. Maar laten we dieper kijken, dieper voelen. 

Wat zou er gebeuren als jij je niet meer bemoeit met heling? Wat zou er gebeuren als je jezelf en anderen toestemming geeft om de ervaring die jij hebt (of een ander) er gewoon laat zijn? Zonder iets te willen fixen, oplossen, helen? Het lijkt een paradox, maar dit is volgens mij de ware heling.

DE ENERGIE VAN MEI / 1 mei 2018 / Door Fran Tielemans

DE ENERGIE VAN MEI
1 mei 2018 / Door Fran Tielemans

Mei nodigt je uit om alles te laten bezinken wat je in de kolkende maalstroom van de eerste 4 maanden van dit jaar hebt beleefd. Het is tijd  om rustig terug te kijken en te ontdekken wat er in jou is veranderd. Dit is een maand om alles innerlijk op een rijtje te zetten, om te kijken wat je hebt geleerd en ervaren, en hoe je daarmee de komende maanden verder kan. Het kan zijn dat je het gevoel zal hebben afgeremd te worden, wanneer je te actief aan het plannen gaat, of wanneer je te druk aan de slag bent. Het hogere doel van deze maand is immers spirituele groei en bewustwording, en dat lukt gewoon niet wanneer je leven volgepakt zit met allerlei activiteiten in de buitenwereld.

De retrograde van Pluto en Saturnus doen je stilstaan bij je grote transformatiethema’s, en in mei zal je daarrond alle informatie kunnen ophalen via je Hoger Zelf. Vaak zijn het de grote thema’s van de voorbije jaren, die stilaan hun afwerking naderen nu 2020 in zicht komt. Je hebt al heel wat kunnen leren daarrond, en hebt je denken en je emotioneel veld al een heel stuk lichter gemaakt. Maar het zijn nu de taaiste reststukken die overblijven, en die heel wat focus en engagement en een goed management van je energieveld vragen om ze tot oplossing te brengen.

Deze maand is er heel wat te doen in en rond relaties. Je hebt een zodanig sterke upgrade gehad afgelopen tijd, dat je veel duidelijker ziet waar je staat in al je relaties. Je ziet duidelijk waar de verbinding sterk is, - vanuit het Hart én Hoger Zelf-, en die relaties zullen dan de komende maanden en jaren steeds meer aanwezig zijn in je leven. Dit zijn de verbindingen van jouw Nieuwe Tijd, die je hier en nu aan het bouwen bent, en die een bron van grote vreugde, steun en liefde zijn.


Stap uit je slachtoffer rol. / 3/5/18 / Luc van Ewijk


Stap uit je slachtoffer rol.
3/5/18 / Luc van Ewijk

De slachtoffer rol. Het leven loopt niet zoals je wilt. En je geeft iedereen er de schuld van. Je wijst met je vinger naar de ander.

Je praat over de ander. Alsof het kwaad zelf is. Maar over jezelf heb je geen mening. Durf je nog wel naar jezelf te kijken.

Stap eens uit die slachtoffer rol. En neem je eigen rol aan. De rol die je wilt zijn. En niet die je aan het volgen bent.

Waar je ongelukkig van wordt. En eentje die steeds meer energie kost. Je gaat tegen de stroming in. Vandaar dat het zoveel energie van je kost.

Het is niet vreemd dat je omvalt van vermoeidheid. Dat duid aan een grote verzet tegen jezelf.

Jezelf volgen is de oplossing. In kleine stapjes. Want je hebt ook nog veel los te laten. Loslaten van de persoon die je niet wil zijn.

Gun jezelf de tijd. En wees lief voor jezelf. Scherm jezelf af. Maak scherpe grenzen om je heen. En je energie vloeit niet zomaar meer weg. De energie is nu namelijk van jouw. 

Gebruik het voor waar jij heen wilt.


Heavenletter 6307: Dek de Tafel voor de Aankomst van het Leven / 3 mei 2018Dek de Tafel voor de Aankomst van het Leven
Brief uit de Hemel
3 mei 2018

God zei:

Je wilt nieuwe hoofdstukken in het leven om dichter bij jezelf te komen, en toch zal je beven bij de gedachte dat als de kaarten opnieuw in je leven worden geschud, dit misschien te veel voor je wordt. Je wilt vrijheid in het leven en toch beef je. Is dit soms de situatie waarin je je bevindt?

Ik neem de zorgen die jij je maakt niet over. Natuurlijk heb ik liefde voor jou en geen zorgen.

Geliefde, geliefde, leun een moment achterover en kijk uit naar je leven terwijl het zich naar jou toe beweegt. Waarom niet, mijn geliefde?

Wel, het leven zal er aankomen, ongeacht in welke staat het zich bevindt. Het leven bereikt jou, hoe het je ook bereikt. Hoe dan ook, wees een vriend van het leven. Krijg een goed gevoel over je vriend, genaamd Leven en de bezoeken die er aan komen van Leven. Groet het leven, hai... Kijk uit naar de bezoeken van het leven, vandaag en morgen. Hoe je anticipeert op de reis van het leven, dat maakt een verschil. Hoe je de tafel voor je gasten dekt, voordat ze aankomen, dat maakt een verschil.

Op deze dag van je leven / 4 mei 2018 / Neal Donald Walsch


4 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dit waarschijnlijk een goed moment is om opnieuw
jouw prioriteiten in te stellen.
Beslis opnieuw wat belangrijk voor je is.

Als het een tijdje geleden is dat je hiernaar hebt bekeken,
moet je misschien stoppen met wat je doet en er vandaag naar kijken.
Wat is nu echt belangrijk? WIE is echt belangrijk op dit moment?

Ga dat doen. Ga daar direct op in.
Zet dat bovenaan je lijst voor vandaag.
Doe het nu. Doe het nu.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 3 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
3 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Voor het Welzijn van Iedereen


De energie van de nieuwste golf van de verschuiving
is erg sterk en je kan je overweldigend voelen. 
Daarom is het noodzakelijk om jezelf in een zo vredig mogelijke ruimte te houden
als mogelijk omdat manifestaties sneller dan ooit realiteit worden. 
Je kracht van manifestatie is niet iets om bang voor te zijn.
 Net als elk ander geschenk, werd het gegeven door Het Universum
 en heeft het de mogelijkheid om,
als het op de juiste manier en met pure intentie wordt gebruikt,
 je wereld te veranderen. 
Gebruik het voor het welzijn van iedereen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 3 mei 2018

Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot / van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018

Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot
van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018


Door Gabriel RL.: Portalen in Syrië, Brazilië en de MiD-afdeling - Platina vloot

Gegroet, kameraden! We hebben hier wat informatie en veel plezier!

We keren terug, geallieerde metgezellen, met een informatieblok over de bewegingen van dit koninkrijk, waarin elke dag een onweerlegbare transformatie kan worden waargenomen.

Transformatie in alle sectoren, van politiek tot religie, van wetenschap tot geloof.

De tijden die door uw verlichte profeten zijn vastgesteld, zijn gearriveerd, beste vrienden! Halleluja! Niets kan deze Goddelijke verandering stoppen!

Hoewel onlangs de onhandige knoeierikken opnieuw hebben geprobeerd om een ​​nucleaire beweging te ontlokken heeft dit hen onvermijdelijk in de val geleid van hun eigen arrogantie, toen een kritische wakkere massa de "mantra" met één stem zong "Het is vals", en zodoende volledig deze  valsspelers, liefhebbers van oorlogen, te blokkeren.

Meer lezen >>>


Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden / De Arcturianen via Suzanne Lie / 30 april 2018

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden
De Arcturianen via Suzanne Lie
30 april 2018

1) Wat betekent een ‘Nieuw Tijdperk van Macht Binnenin voor de mensen?”

De mensheid is begonnen zich te herinneren wat ze vergeten hebben, wat is dat zij niet alleen maar mensen zijn. De mensheid begint langzaam maar zeker te herinneren dat de Aarde NIET de enige bewoonde planeet in de Melkweg is, noch zijn de mensen het meest geëvolueerde wezen in de Melkweg.

2)  Wat betekent planetaire ascentie?

Planetaire ascentie betekent dat Gaia zich aan het voorbereiden is om de 3D matrix vrij te geven die Haar heeft beperkt om ALLEEN te resoneren van de eerste helemaal naar de vierde dimensies. Gaia is NU aan het voorbereiden voor overgang naar de volgende octaaf van de werkelijkheid, wat de vijfde dimensie is.

Maar om voor planeet Aarde –Gaia- te resoneren naar de vijfde dimensie van werkelijkheid zal zij moeten bevrijden de personen, plaatsen en situaties die NIET overeenkomen met Haar “vijfdimensionale Besturingssysteem,” wat zij NU aan het uploaden is in Haar planetaire vorm.


Aartsengel Michael: Het Spiraalvormige Pad van Ascentie / 30 April, 2018 / Ronna Herman

Het Spiraalvormige Pad van Ascentie
30 April, 2018

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL *LM-5-2018
Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster

Geliefde Meesters,

Allereerst wensen wij op te helderen WAT ASCENTIE NIET IS.
In jullie huidige staat van de evolutie, zal de ascentie van het fysieke lichaam samen met jullie Ziel-Zelf alleen mogelijk zijn voor een paar zeer geavanceerde avatars die het pad hebben geopend voor de ascentie van de mensheid naar het volgende niveau van hoger bewustzijn. De geliefde Jeshua, samen met vele grote avatars en het engelenrijk, hebben de basis gelegd en hebben de kosmische Zaden geplant van het Schepperslicht ter voorbereiding voor dit buitengewone proces.

Om in deze tijd te ascenderen in het fysieke levensschip, zouden jullie bijna moeten voltooien de transformatie van jullie fysieke lichaam naar de frequenties van het Goddelijke Licht en de harmonieën van jullie Ziellied verheffen naar/tot degenen van de hoogste vlakken van de Vijfde Dimensie en daarboven. Het is wensdenken om aan te nemen dat het mogelijk is om de dichtheid van een Drie/Vierdimensionaal fysiek lichaam te transmuteren naar een Vijfdimensionaal voertuig van Licht in één levensduur.

Jullie, de voorhoede, de Sterrenzaden, voorzien de brandstof, Adamantine Deeltjes van het Licht, om de Zaden van de ascentie te activeren, die op de Aarde meer dan 2000 jaar geleden werden geplant. De mensheid is in een stadium van zuivering, ter voorbereiding voor een veel grotere uitbreiding van het bewustzijn, wat steeds meer en meer Zielen treft, zoals het de Aarde schoonveegt en als gevolg daarvan exponentieel versnelt.

‘Verdwenen’ vliegtuig / Gepubliceerd 28 april 2018 | Door Ans Hoornweg

‘Verdwenen’ vliegtuig
Gepubliceerd 28 april 2018 | Door Ans Hoornweg

Hieronder staat een boodschap die jullie misschien wel heftig of moeilijk te bevatten zullen vinden. Het gaat over een vliegtuigongeluk dat een paar jaar geleden is gebeurd, maar waarvan de ware toedracht tot nu toe (bewust) geheim werd gehouden voor het volk. Over dat grote geheim heb ik recentelijk het volgende doorgekregen – dat gebeurt niet voor niets!

En omdat nú de tijd is waarin ‘vele waarheden aan het Licht zullen komen’ (= uitspraak van Lobob) moet ik ook deze boodschap met jullie delen.

Ergens op een geheime militaire basis stond, verstopt in een hangar, een vliegtuig (a) met daarin honderden dode passagiers. Al deze mensen waren tijdens hun vliegreis omgebracht dmv gifgas, zodoende waren  hun lichamen nog volledig intact. Zodra alle inzittenden, inclusief de piloten, dood waren is dit ‘spookvliegtuig’ – dmv manipulatie van de automatische piloot – geland op die geheime militaire basis waar ik het eerder over had, en werd dit toestel – inclusief alle overleden inzittenden – ‘verstopt’ in een hangar.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 mei 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 mei 2018 / via Shelley Young


Wantrouw nooit je vermogen om jezelf te leiden in je eigen levensuitdrukking. Als je niet zeker weet hoe je verder moet gaan, vraag je gewoon: "Wat zou mijn innerlijke wijsheid adviseren?" zal je onmiddellijk verbinden met het deel van jou dat precies weet wat te doen. Dit is een uitstekende oefening om je te helpen verplaatsen van het gebabbel van de gedachten naar het weten van het hart.  

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 3 mei 2018 / Neal Donald Walsch


3 mei 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dingen in de maatschappij werken, omdat de biologie het afdwingt. 
Orde herstelt zichzelf uiteindelijk, door psychisch evenwicht.

Camille Paglia zei dat, en het is belangrijk om te onthouden
tijdens deze tijden van grote verandering en schijnbare onrust.

Gesprekken met God zeggen het zo:
Het leven werkt zichzelf uit in het proces van het Leven zelf.

Het enige dat u hoeft te doen, is erop vertrouwen dat het zal gebeuren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / 2 mei 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
2 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een tijd van voorbereiding


Een mijlpaal is bereikt, een lijn is overgestoken
en een diepe zucht van het collectief is losgelaten.
 Je hebt het zover gehaald; wees trots op jezelf! 
(Glimlach)

De veranderende seizoenen vertegenwoordigen ook een sprong
 voorwaarts in de huidige verschuiving. 
Dit is het moment om je angsten om achter gelaten te worden,
 los te laten omdat niemand achterblijft!  
Ieder van jullie gaat hier in haar/zijn eigen tempo doorheen en zo is het bedoeld.

Als je verder bent op je reis; bied je wijsheid en kennis
en een helpende hand aan degenen die denken dat ze worstelen.
Als je het gevoel hebt dat je achterblijft; weet dan dat je precies bent
waar je zou moeten zijn op dit mooie moment.
Als je net aan je grote avontuur begint; weet dat het perfect in orde (en acceptabel) is
 om te zoeken en om hulp te vragen.

woensdag 2 mei 2018

Sheldan Nidle - 1 mei 2018


Sheldan Nidle - 1 mei 2018


Selamat Balik. Een nieuw financieel systeem staat klaar om te worden aangekondigd. Het maakt gebruik van een kwantumcomputer die een einde zal maken aan alle pogingen van de cabal om jullie van je beloofde welvaart te beroven of deze stroom een andere richting te geven. Een nieuw financieel systeem schuift de oude globalistische agenda terzijde omdat het leidt naar een fris, nieuw multilateraal bondgenootschap en een nieuwe serie hulpbronnen. De bronnen die we voor ogen hebben, zijn kleine op de mens gerichte banken die zich in sommige van jullie meest arme landen hebben verenigd. Alle valuta zullen door activa worden geruggensteund. Hou je vast voor de introductie van nieuwe economische en politieke bondgenootschappen – allianties die eens voor onmogelijk werden gehouden. Het Licht zal Overwinnen.