maandag 30 april 2018

Montague Keen / 29 April 2018 / Veronica Keen

Montague Keen -
29 April 2018 / Veronica Keen

Het is aan het gebeuren, mijn vrienden, het grote ontwaken van alles dat verborgen werd gehouden. Een voor een worden degenen binnen de Cabal blootgesteld en degenen, die hen hebben ondersteund en het hebben toegedekt voor hen, vallen. Jullie zien mensen die jullie nog maar een paar jaar geleden vertrouwde en die werden blootgesteld als slechte monsters die het bloed drinken en het vlees van jullie kostbare kinderen eten. Het is allemaal een groot spel voor hen. Ze leven op aarde van het lijden van de mensheid. Ze gebruiken alles wat onder hun controle is om jullie te laten lijden. De energie die ze van jullie lijden krijgen, is de zuurstof van het leven voor hen. Jullie beginnen dit nog maar net voor jezelf te zien terwijl ze schreeuwen om de derde Wereldoorlog, omdat ze de energie nodig hebben die ze eraan ontlenen. De enige persoon die jullie de waarheid vertelt, is de heer Trump, die een groot risico voor zichzelf loopt. Hij heeft het op zich genomen om jullie te helpen jullie te redden van totale rampspoed. De waarheid hiervan is er voor iedereen die het wil zien. De Cabal is eigenaar van jullie tv en kranten en zal jullie alleen hun versie vertellen van wat er daadwerkelijk gebeurt. Geen woord van waarheid vinden jullie op tv of in de krant, want dit zijn wapens van de cabal die tegen jullie gebruikt kunnen worden. Jullie moeten toegeven dat ze heel succesvol zijn geweest in het creëren van angst en om jullie onder controle te houden. Als jullie eenmaal alles beginnen te bevragen, is hun spel voorbij en worden ze blootgesteld. Dan zullen jullie jezelf afvragen, hoe jullie ooit zulke flagrante leugens hebben kunnen accepteren en geloven.


Live Kryon Channeling 189: De Praktische Oude Ziel. 4 / 27 januari 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 30 april 2018

Live Kryon Channeling 189:
De Praktische Oude Ziel. 4
Deze live channeling werd gehouden in Anchorage, Alaska
27 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 30 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hij moest ogenblikkelijk een beslissing nemen. Ga ik snel naar de bloemenwinkel en koop een bos bloemen en een kaart en ga dan terug…. te laat voor het eten? Wat is beter, te laat zijn voor het eten of geen kaart en bloemen hebben? (een vreselijk iets) Zijn intuïtie diende hem goed. Wo stopte even, niet bij de bloemenwinkel maar bij een bloemenstal die hij zich herinnerde en die op een hoek, niet al te ver weg, stond.

Er waren veel bloemen, goede bloemen, wel hogere prijzen, maar heel veel goede bloemen die zij echt verdiende. Wo kocht de bloemen vlug en kwam zo snel als hij kon terug naar huis maar dit duurde 15 minuten. Nu was hij een kwartier te laat.

Hij wist niet wat er zou gaan gebeuren maar hij had tenminste bloemen. Hij zou nu naar binnen kunnen lopen en zeggen: “Gefeliciteerd met onze trouwdag! Lieverd, sorry dat ik laat ben.” Dit was dus hetgeen hij zei.

Meer lezen >>>


Wat we mogen ontvangen van Moeder Aarde / 29 april 2018 / Trudy Hekkert

Wat we mogen ontvangen van Moeder Aarde
29 april 2018 / Trudy Hekkert

Dankbaar voor alles wat we mogen ontvangen van Moeder Aarde. Vaak hoor ik zeggen, ik wil hier niet zijn. Hier kan ik zo verdrietig van worden. We mogen zo veel ontvangen en het wordt zo weinig gezien. De prachtige zeeën en rivieren.

Kijk eens om je heen naar de bomen. Naar alle knoppen die weer in de bomen komen in het voorjaar. Alles wat bloeit en groeit, dit wordt ons allemaal geschonken. Zo veel mooie natuur! De dieren, de vlinders die om ons heen fladderen, de vogels die fluiten. Hoe bewuster we hier van zijn, hoe meer we de aarde gaan waarderen.

Wordt weer bewust van alles om je heen en sta met beide voeten op de grond.

Begeleiding vanuit het licht zal er altijd zijn en blijven. We zijn niet voor niks op aarde geboren. Onze ziel wilde nog bepaalde ervaringen op doen en als we alleen maar aan het vluchten zijn, dan mogen we nog vele levens terug komen, totdat wij de ervaringen geaccepteerd hebben. Vergeet niet, deze aarde is een geschenk vanuit het licht. Alles is één.

De aarde is geweldig. Het zijn de mensen die het elkaar moeilijk maken. Leef je alleen maar in de kosmos en vergeet je de aarde, dan kun je niet meer helder denken. Je leeft in angst en met chaos in je hoofd. De kosmos is net zo belangrijk als de aarde.

Op deze dag van je leven / 30 april 2018 / Neal Donald Walsch30 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat slecht nieuws je niet naar beneden hoeft te halen.
Het kan je in feite echt van start laten gaan.

De dingen die er echt toe doen in het leven, worden vaak meer
duidelijk voor ons wanneer we slecht nieuws of pech tegenkomen.
We kunnen zulke momenten gebruiken om onze ervaring uit te breiden
van onze meest waardevolle schatten:
de mensen waar we van houden.

Het is nu misschien een geweldige tijd om terug te gaan naar de basis,
zoals bordspellen met je kinderen,
rustige gesprekken met je vrienden,
 een moment van vriendelijkheid met je partner.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29  april 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie proberen de duisternis of dichtheid van je ziel los te laten. Dierbaren, jullie zijn wezens van liefde en licht. Jullie ziel is nooit duister, er zijn gewoon gebieden waar de ervaring heeft geresulteerd in het vergeten van die waarheid.

Een betere oefening dan op zoek gaan naar duisternis zou het uitzoeken zijn van waar jullie je goddelijke heelheid zijn vergeten en wie jullie werkelijk zijn. De duisternis is nooit het probleem, het is gewoon een symptoom van een diepere behoefte die verlangt naar het ontvangen van jullie eigen liefde en acceptatie. Het is een aanwijzing voor een deel van jullie dat smeekt, niet voor verder oordelen en afwijzen, maar voor jullie erkenning en inclusie.

Dat is waar ware transformatie vandaan komt - het loslaten van de illusie dat jullie ooit iets minder dan heel in je kern zijn en de rol aanneemt van je eigen wijze en liefdevolle gids en ouder die je helpt herinneren aan en opnieuw contact maken met de complete schoonheid die jouw ware goddelijke essentie is. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien


Jezelf ontvouwt zich. / 29 april 2018 / Luc van Ewijk

Jezelf ontvouwt zich.
29 april 2018 / Luc van Ewijk

Het is de tijd van doen. Alles komt tot bloei in de natuur. En zo ook jij. Je ziel lijkt haast te hebben. Maar heeft gewoon een enorme drang om vooruit te komen.

Je lijkt geen moment rust te hebben. Of je breekt weer over een comfortzone heen. Jij kunt dit allemaal aan. Anders kwam dit niet op je pad.

We zijn onszelf aan het worden. We ontvouwen op dit moment. Zo dat de wereld ons kan zien. Er is een dringend behoefte aan ons talent.

Zodat we elkaar beter gaan begrijpen. Dieper durven te kijken. Zodat we dat vinden wat we god noemen.

Goddelijk zijn we allemaal. Alleen zijn we dat vergeten. Het is niet zweverig. Het is handig. Want zo weet je precies waar je ziel heen wilt. En hoef je alleen maar te volgen want dat is wel de korte weg.
Een Schrijven van de Schepper / 29 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
29 april 2018 / door Jennifer Farley,

Voorzichtige Stappen


Terwijl je naar dit geheel onbekende gebied gaat, onthoud dat langzame,
voorzichtige stappen volledig acceptabel zijn. 
Wanneer je jezelf in onbekende situaties bevindt,
 mag het oorspronkelijke deel van jou mag erbij zijn.

"Is het veilig?"
"Is er iets dat ik kan identificeren?"
"Weet je zeker dat dit de richting is die ik zou moeten volgen?"

Dit zijn allemaal zeer relevante vragen en een belangrijk ding om te onthouden
is ... je bent in co-creatie! 
Als je het nodig hebt, vraag om begeleiding. 
Als je je verloren of onrustig voelt,
vraag om een ​​beginpunt - het zal je onmiddellijk worden gegeven. 
Als je wordt uitgedaagd over welke weg je zou moeten gaan,
vertrouw dan op je hart en weet dat je onderweg veilig bent en beschermd. 
Er is misschien geen eerdere ervaring om op verder te gaan, maar weet,
Het Universum is er altijd klaar voor om je op alle mogelijke manieren te helpen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


zondag 29 april 2018

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen 28 april 2018 / Fran Tielemans


De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen
28 april 2018 / Fran Tielemans

Veel kans dat ook jij je gestretcht voelt in deze tijd, of dat nu fysiek is, emotioneel, mentaal, spiritueel, of gewoonweg in alles.

De aanhoudende energetische druk blijft ons verder duwen, uit onze comfortzone, en in het onbekende. Zoals ieder mens hou jij van je comfortzone. Ze is veilig, bekend, rustig. En daarbuiten wenkt de onzekerheid, het onbekende en de uitdaging. Maar eigenlijk weet je zelf wel al te goed dat té lang in die comfortzone blijven op de duur een gevoel brengt van onvervuld zijn, van stagnering, van onrust.

Omdat je weet dat dit niet de goeie plek is voor je om lang te vertoeven. Je draagt immers voorlopers-energie in je, die je telkens het wat te makkelijk wordt voor je, je opnieuw wakker schudt, vooruit stuwt en stimuleert tot groei. Ook al roep je hard vanuit je ego dat je niet wil, dat je genoeg hebt van die voortdurende groeispurten, en dat je eindelijk stabiliteit wil. Maar die stabiliteit zit al in je, je hoeft ze alleen maar te zien en te voelen. Je bént vol liefde, je bént wijs en je bént krachtig, en er is niets wat je niet aan kan in je leven, anders had je het niet zelf gecreëerd. Effe goed naar adem happen dus, en vooral je zegeningen tellen - die in deze tijd vaak ondergesneeuwd raken onder transformatiepuin.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

https://www.lichtwerkersnederland.nl/Leven, naar anderen uitstralen wie je bent. / zaterdag 28 april 2018 / Winfried


Leven, naar anderen uitstralen wie je bent.
zaterdag 28 april 2018 / Winfried


Mijn kleinkind kan 1000 jaar worden, beweerde een DNA onderzoeker laatst op de radio. De verslaggeefster reageerde spontaan, “ik moet er niet aan denken”.
Ik ook niet dacht ik. Ten minste als de wereld de puinhoop blijft zoals deze nu is.

En daar gaat het nu juist om. Het is nu tijd voor bevrijding, om uit de ketenen te stappen van de wereld van oorlogen, uitbuiting, ziekte en ellende. Sinds duizenden jaren heeft dit beeld zich in onze hersenen vastgelegd. Kunnen wij deze aangeleerde overtuigingen loslaten? Of ben je naief als je gelooft, dat een tijdperk van eenheid, vrede en geluk naderbij komt? Hoe dan ook, als zulke prachtige vooruitzichten in een gouden tijdperk werkelijkheid worden, wil ik wel 1000 jaar lang en gelukkig blijven leven.

Een Schrijven van de Schepper / 28 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
28 april 2018 / door Jennifer Farley,

Waar is de Snelheid?!


Nou, dit is interessant! 
Eerst was het de stille stilte, daarna de diepe versnelling van het opstarten. 
Maar in plaats van in 2 seconden van 0 seconden naar 60 seconden te gaan,
ben je langzaam ... zo langzaam naar voren aan het verschuiven
als een oma met haar rollator.
 (Lach)
Eerder was al aangegeven dat deze verschuiving anders zou zijn
dan alle andere tot nu toe en het is waar gebleken. 
Sta jezelf gedurende deze tijd toe om zo langzaam vooruit te gaan als je wilt.
 Het is niet nodig om je te haasten, om je fysieke of spirituele grenzen te overschrijden. 
Neem je tijd, mijn liefste, er gebeurt volop groei terwijl je dit leest. 
(Knipoog)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heb alles lief, want dat is wat Ik ben / CWG Bulletin door Neale Donald Walsch

Heb alles lief, want dat is wat Ik ben
CWG Bulletin door Neale Donald Walsch

Ik weet niet wie het was die zei, "Heb God boven alle dingen lief", maar het kan God niet zijn geweest.

God zou hebben gezegd, "Heb alles lief, want dat is wat Ik Ben. Houd niet van Eén Ding en niet van het Ander, noch houd van Eén Ding MEER dan een Ander. Maar houd van Alles, en Heel het Leven, met heel je hart, en heel je gedachten, en heel je ziel; want door te houden van wat jij 'Slecht' zou noemen, verander je het; door te houden van wat jij 'Kwaad' noemt, ontmantel je het; door te houden van wat jij 'Schadelijk' noemt, maak je het veilig; door te houden van degenen die je pijn zouden doen, zorg je dat je er niet vatbaar voor bent.

En door te houden van wat jij 'Goed' zou noemen, geef je het kracht; door te houden van wat jij plezierig vindt, verbeter je het; door te houden van wat jij 'Goddelijk' zou noemen, definieer je jezelf en maak je aanspraak op Wie Je Bent. Maar oordeel niet, noch veroordeel, want dat waarover je oordeelt zul je worden, en dat wat je veroordeelt zal jou veroordelen."

RUIMTE GEVEN / Door Trienke Minkema

RUIMTE GEVEN
Door Trienke Minkema

Een eerste geboorterecht van u en ieder ander is om een kader te scheppen voor uzelf in een veilige omgeving, in een door uzelf gekozen ruimte. Ingebed in onvoorwaardelijke liefde en stevig en diep geworteld in de aarde. Diep geworteld in de aarde, om te kunnen blijven staan bij de komende veranderingen die zich bij een ieder zullen aandienen. Het vraagt moed en ook bereidheid om in vol vertrouwen te blijven met een open verbinding naar de hemel, naar de onzichtbare gebieden waar onze gidsen en helpers verblijven. Boven is symbolisch, het is de woonplaats van ons geweten en ons waarachtige weten. Gidsen gidsen ons en helpers helpen ons op ons pad naar volledige zelfrealisatie, naar zelfbevrijding. Als we in onszelf een tegenstelling kunnen integreren, dan kan dat worden beleefd en benoemd als een inwijding. Deze kunnen wij dagelijks ervaren.

Het beste dat u elkaar kunt bieden is om elkaar de volledige ruimte te geven bij uw zelfonderzoek. Een ieder kan dan op zijn eigen manier en op het juiste moment de antwoorden op zijn vragen ontvangen. Het is een groot geschenk om deze ruimte te mogen ervaren, maar het is een nog groter geschenk om in deze ruimte uw eigen ontdekkingen te doen. Er kan altijd een patstelling ontstaan als u met anderen hierover in discussie gaat. Het is daarom van groot belang dat een ieder zich oefent in 'ruimte geven'. Vanzelfsprekend mag ook u deze ruimte zelf innemen als u zich wilt uitspreken. Laat u niet verleiden tot onnodige discussies wat betreft overtuigingen en/of meningen als uw eigen overtuiging haar wortels heeft in uw hart. Waar te veel gepraat wordt, hebben overtuigingen hun wortels vaak in het ego. Om u hiervan te willen ontdoen, om zo een zuiver onderscheidingsvermogen te krijgen, vraagt in de eerste plaats om stilte, veiligheid en onvoorwaardelijke liefde. Ook voor uzelf.

Volle maan 30 april 2018 om 02:59 uur / 27 april 2018 / Petra Stam

Volle maan 30 april 2018
om 02:59 uur
27 april 2018 / Petra Stam

Tijdens de warme dagen van de afgelopen week zijn we de periode van de Maan van het Ontwaken binnengegaan. Het is het middelpunt van de lente en de natuur gonst van het leven: de sapstroom in planten en bomen is volledig op gang, bloesems bloeien overvloedig en er worden veel dieren geboren in deze tijd. Ook bij ons mensen groeit de levenskracht, die vaak wordt gevoeld als het ontwaken van sensualiteit en hartstocht. Stem je af op deze energie en gebruik die voor je geliefde doelen. Waar gaat jouw passie naar uit? Wat is nu nodig voor de ontwikkeling van je plannen?

De volle Maan van het Ontwaken staat in Schorpioen. Dit maakt het tot een intense volle maan, omdat je diepe gevoelens kunt hebben die je misschien niet direct kunt bevatten en niet makkelijk onder woorden kunt brengen. Toch kun je juist ook kracht putten uit je gevoelens: probeer ze te begrijpen, te verwerken, een plek te geven of haal de gezonde energie uit een weggestopt gevoel zodat het een kracht wordt. Een voorbeeld: jaloezie is een negatieve emotie, maar het gezonde deel is dat je beseft dat jij iets wat je ziet weerspiegeld in je omgeving, wilt of kunt. Door je eigen kunde of inzet te laten zien, geef je er een positieve draai aan. Loslaten en transformatie zijn sleutelwoorden tijdens deze volle maan, dus doe zelfkennis op en her-vorm een oude gewoonte, gedrag of gedachte zodat je wereld groter wordt! De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Stier – dit maakt geduldig en helpt je om praktisch te werk te gaan. Gebruik de natuur of je helende handen om een verandering in jezelf kracht bij te zetten.

zaterdag 28 april 2018

Heavenletter 6298: De Hoogte van de Hemel / 24 april 2018

De Hoogte van de Hemel
Brief uit de Hemel
24 april 2018

God zei:

Als de Hemel een top erop had, Wij, jij en IK, het Één van Ons, zou op het hoogtepunt van de Hemel zitten. Zoals het is, er is geen dak op de Hemel.
We zouden kunnen zeggen de Hoogte van de Liefde, of misschien, zitten We op de piek van de Hemel en natuurlijk, alles is goed.
We zijn zonder twijfel gevestigd in de Hemel, die geen grenzen kent.
Er zijn geen grenzen in de Hemel. Geen uitsluitingen. IK zal gewoon, simpelweg niemand uitsluiten. Niemand wordt buitengesloten.
Dat is niet Mijn manier. Dat is niet Mijn verlangen.

Geliefden, IK bied een full-service Hemel.  Dit is de wijze die IK graag wil.
Geen notaris heeft een petitie te tekenen noch een getuigenis af te leggen.

Zie je hoe een Brief uit de Hemel kan beginnen?
Het begint met een formulering of een zin en dan andere bewoordingen of zinnen wagen zich erin en voordat je het weet, brengen meer woorden er zich snel in en kleven op de een of andere manier eraan en brengen meer.

Op deze dag van je leven / 27 april 2018 / Neal Donald Walsch


27 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat verandering in het leven niet kan worden voorkomen.
 Dus weersta verandering niet, omarm het.

Het leven verandert de hele tijd - en zeker de dagelijkse omstandigheden op onze planeet,
deze veranderen nu op manieren die we niet hadden kunnen verwachten -
 dus het feit van verandering is echt, en zeer aanwezig.

Onze uitnodiging van het leven is om ons niet door veranderingen
 naar beneden te laten halen,
maar om onszelf op te tillen en er aan voorbij te gaan.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & MartienEen Schrijven van de Schepper / 27 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
27 april 2018 / door Jennifer Farley,

Een Tandje Versnellen


Er zullen altijd pijnen, teleurstellingen en dieptepunten zijn in jullie menselijke bestaan. 
Er zullen echter ook hoogtepunten zijn, grote liefde en ook prestatie.
 Sommigen worden samen ervaren en anderen afzonderlijk. 
Terwijl deze volgende verandering zich begint op te bouwen,
is het in jullie beste belang om beide te verwachten ...
maar doe je best om gefocust te blijven op het goede. 
In deze periode zullen zich grote veranderingen voordoen en het zou goed zijn
als jullie dit zorgvuldig zouden overwegen voordat je concrete beslissingen neemt. 
Versnel een tandje, geweldige dierbaren, het is tijd om te beginnen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 27 april 2018

Ashtar Geloof, Hoop en Liefde! / via Kerstin / 11 april 2018 / Per Staffan 19 april 2018

Ashtar
Geloof, Hoop en Liefde!
via Kerstin / 11 april 2018
Per Staffan 19 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ashtar; IK Ben hier!

Lieve vrienden, ik hou van jullie.
Dit is een bijzondere dag!
Er is een grote veldslag gewonnen van de krachten die niet wilden dat de Aarde een planeet van Liefde zou gaan worden.
Deze veldslag was al meer dan twee jaar aan de gang.
Vandaag is het tijd om te vieren.
Vandaag kunnen wij in waarheid zeggen dat wij vele stappen
dichterbij een blijvende vrede zijn gekomen.
Nu kunnen wij uiteindelijk doorgaan met de plannen die de Galactische Federatie lang geleden voor jullie geliefde planeet heeft gemaakt.
Jullie hebben hulp nodig en jullie planeet heeft hulp nodig.
Jullie hebben een lange weg begaan en jullie hebben ook een punt bereikt waarop wij weten dat velen van jullie in jullie harten hebben gevoeld dat jullie het niet erg vinden om hulp vanuit de hemelen te krijgen.


Cobra’s rapport over de Vredesmeditatie, en de Ascentie Conferentie in Boedapest, 23 april 2018 / 24 April 2018


Cobra’s rapport over de Vredesmeditatie, en de Ascentie Conferentie in Boedapest, 23 april 2018
24 April 2018

Wij hadden heel weinig tijd om mensen bijeen te brengen voor onze Vredesmeditatie en de kritieke massa is niet bereikt, maar de meditatie had toch een diepe impact op de geopolitieke situatie in Syrië, waardoor de effecten zijn geminimaliseerd van de militaire escalatie op vrijdag 13 april (een heel belangrijke dag op de tijdlijn van de tempeliers), de Syrië Godinnen vortex is gestabiliseerd en waarmee meer genezing en vrede in de regio is gebracht.

De diepere occulte redenen voor het Syrië conflict zijn hier uitgelegd: https://prepareforchange.net/2018/04/14/the-real-occult-reason-behind-the-april-2018-syria-missile-attacks/

Nu dat deze specifieke militaire escalatie heeft gefaald proberen de archon zwarte adel families / ridders van Malta / jezuïetenkrachten achter Erik Prince Trump in een ander militair conflict in Syrië te trekken:

Meer lezen >>>