Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 april 2018

Montague Keen / 8 april 2018 / Veronica Keen

Montague Keen,
8 april 2018 / Veronica Keen

Sinds mijn overlijden in 2004 heb ik nog al categorisch gesteld dat IERLAND DE SLEUTEL IS DIE ALLES ZAL ONTSLUITEN.

Julius Caesar schreef meer over de moorden in Ierland dan de meeste wetenschappers. Deze man schreef er meer over dan wat je in de meeste boeken sinds de 20er jaren vindt. Caesar was in 49 v Chr. Aan de macht, meer dan 2000 jaar geleden. Hij schreef, “Wat een genocide. De Ieren zijn een verwoest volk. De Ieren zijn een VERKRACHT volk. De Ieren weten niet dan hun LAND EEN TEMPEL IS. Geen enkele psyche is meer verkracht sinds de dageraad van de tijd dan de Ierse psyche. Ze weten dat de Ier een diepe spirituele kern is. Ze weten dat de Ier een romanticus is die van de Aarde houdt. Hoe kun je deze diep spirituele Ierse kern neutraliseren? Breng er hardcore atenisten naartoe.” (Egyptische religie die Aten vereerde, red.)


DUS WE MOGEN ELKAAR NIET MEER AANRAKEN? WE LEVEN IN EEN ECHTE MENSELIJKE VERBINDINGS-CRISIS / ALANNA KETLER / 20 APRIL 2018

DUS WE MOGEN ELKAAR NIET MEER AANRAKEN? WE LEVEN IN EEN ECHTE MENSELIJKE VERBINDINGS-CRISIS
ALANNA KETLER / 20 APRIL 2018


Hoe vaak knuffel of raak je iemand aan die niet je partner of een lid is van je familie? Wanneer klopte je op een onbekende zijn schouder of  koos je voor een knuffel toen je iemand ontmoette? Fysieke aanraking, wordt over het algemeen steeds impopulairder als gevolg van veel angst en zorgen rond iemand die niet op de hoogte is en mogelijk zelfs juridische stappen onderneemt.

Hoewel het waar is, weet je nooit hoe iemand kan reageren, maar hoe beïnvloedt dit gebrek aan sociale aanraking ons als mensen? Waarom wordt ons verteld dat het in alle gevallen ongepast is?

Er zijn veel mensen die niet bepaald het type zijn om knuffels te geven, en als jij dat wel bent, weet je wat ik bedoel. Je kunt hun niveau van ongemak en geschokt zijn voelen op momenten dat je hen een knuffel wilt geven.. Overal waar we ons toe wenden, is er angst dat een knuffel of daad van fysieke genegenheid in een rechtszaak terecht kan komen, dat mensen meer dan ooit bang zijn om uit te reiken naar iemand in nood, wat het ook kost.

In Stilte Is Een Co-Creatie Van Colibri Circle zondag 13 mei 2018 en we sluiten op zondag 20 mei 2018

In Stilte Is Een Co-Creatie Van Colibri Circle


Lieve mensen,

Stilte. Soms voelt het als een luxe 'product' in deze tijd. De ether zit vol met ruis en boodschappen, de geest vervuilt. Geluiden die doorkomen via sociale media, veeleisende levensstijlen waarin mensen aan het werk zijn en in het privéleven. In een poging evenwicht te vinden in alle activiteiten waar mensen voor staan ​​en waaruit ze moeten kiezen.

Maar wat gebeurt er als iemand ervoor kiest om te zwijgen? Op persoonlijk niveau kan er een hele wervelwind van dingen gebeuren. Vanuit een wetenschappelijk oogpunt biedt stilte een reeks positieve effecten. Van stress verlichting tot regenererende cellen in de hersenen, die geheugen en creativiteit verbeteren. De lijst met voordelen voor het menselijk brein en de fysica is uitgebreid.

Buik en intuïtie / 20 April 2018 / Elias

Buik en intuïtie
20 April 2018 / Elias


Het wordt hoog tijd dat wij weer leren hoe we een goed contact met onze eigen ziel kunnen opbouwen.
Hoe slagen we er in om dat tot stand te brengen?

Hiervoor moeten we in ieder geval goed kunnen ontspannen, want hoe meer een mens ontspant, hoe zachter het lichaam wordt en hoe beter de innerlijke leiding van de ziel en intuïtie plaats kan vinden.

De buik bezit grote wijsheid. Hebben we een harde buik dan wordt het heel moeilijk om onze eigen weg te vinden. In zo’n geval is het belangrijk de buik te ontspannen door er doorheen te ademen. Door het bewust in- en uitademen neemt de druk af, de buik wordt na een tijdje zacht waardoor de intuïtie veel beter kan worden waargenomen en we onze eigen weg weer kunnen vervolgen.

Het is dus belangrijk dat we ons heel liefdevol met onze buik bezighouden, dat we tijdens het in- en uitademen de buik goed waarnemen, hem strelen en accepteren precies zoals hij is.

Een Schrijven van de Schepper / 20 april 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 april 2018 / door Jennifer Farley,

Creëren Met Jou


Tegenwoordig kan alles een beetje wiebelig aanvoelen. 
Er is nogal wat beweging gaande
 en de verandering begint aan zijn nieuwe groeiperiode. 
Geliefde, zitten op een hek zal niet langer werken;
 het is tijd om te beslissen waar je staat. 
Neem de tijd, denk en voel wat er binnenin gebeurt ...
dit zal de komende weken erg belangrijk zijn. 
Concentreer je op wat je wilt bereiken,
 wat je wil opruimen en het resultaat dat je graag ziet.
 Het universum is bezig met het creëren met jou. 
(Glimlach)
 Sta die hulp toe!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 20 april 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 april 2018

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
20 april 2018

De huidige woordenwisseling van het westen met Rusland omtrent de Syrische troepen en hun veronderstelde gebruik van chemicaliën zou niet verder moeten escaleren, daar geen van beide kanten zin heeft voor weer een oorlog. Diplomatie zou in staat moeten zijn een manier te vinden om de situatie te koelen, aangezien de escalatie ervan niemand, noch de toename in sentimenten die nu wereldvrede willen, zal helpen. De mensen hebben waarachtig genoeg van oorlogen en hebben hun leiders nu aangespoord om vredesonderhandelingen aan te gaan die tot permanente vrede leiden. Er is zeker een krachtige energie, die mensen naar vreedzame co-existentie doet omzien, die snel is gegroeid. Vanaf onze kant van de sluier sturen we Liefde en Licht naar de Aarde en haar volkeren. Jullie toekomst is schitterend en de kans om blijvende vrede te bewerkstelligen is aanwezig.

Er zijn over de hele wereld verwarrende situaties die vooruitgang richting vreedzame co-existentie tegenhouden, maar mettertijd zal die worden bewerkstelligd. Het is jullie wens voor vrede die een respons veroorzaakt, die kracht geeft aan degenen die tot het Licht behoren. De duisteren worden zeker beteugeld, maar veel van hun supporters moeten uit de circulatie worden gehaald om wereldvrede post te laten vatten. Vele, vele Lichtwerkers helpen het Licht op Aarde vestigen en het algehele effect is een toename ervan en zo zal het doorgaan tot aan Ascentie. Niets kan het uiteindelijke succes tegenhouden, aangezien jullie het recht hebben verdiend om de hele weg af te leggen toen jullie het markeerpunt 2012 passeerden.

De Raad: Surfen op de Golf / 17 april 2018 / Ron Head

De Raad:
Surfen op de Golf
17 april 2018 / Ron Head

Jullie zijn je er van bewust dat er zich op de planeet een enorme zee van verandering voordoet, die in hevigheid toeneemt. Een meer accurate omschrijving zou kunnen zijn dat jullie planeet nu steeds dieper ondergedompeld wordt in energetische velden die zowel veranderingen in jullie wereld creëren alsook gehoor geven aan de veranderingen die jullie omarmen.

Beide fenomenen manifesteren zich als golfpatronen. Jullie hebben werkelijk geluk dat het op die manier gebeurt. Vraag aan wie dan ook die door een volledig spontane ontwaking is gegaan of zij dat zouden aanbevelen. Maar toch, voor sommigen zal het resulteren in een totale ontnuchtering. De ‘geschenken’ die zichzelf kenbaar maken, vanuit het binnenste van jullie, veroorzaken zelfs nu bij sommigen het in twijfel trekken van hun begrip van de werkelijkheid. Welnu, in werkelijkheid hebben jullie niet veel begrip van de werkelijkheid. Sorry. Het is het uitbreidende bewustzijn van de werkelijkheid dat een soort schok is. De uitgestrektheid van jullie gewaarwording van alle beschikbare informatie is een heel lange tijd ernstig beperkt geweest.

Zelfs degenen onder jullie die dit horen of dat zien hebben vaak andere dingen die jullie overtuigingen van het zien of horen aan banden leggen. En wanneer dat geen begrenzing voor jullie is, hoe vaak verplaatsen jullie fysieke voorwerken zonder hen aan te raken? Hoe vaak zijn jullie op twee plaatsen tegelijk? Creëren jullie fysieke voorwerpen met intentie? Welnu, terwijl jullie een heleboel hebben om jezelf mee te feliciteren blijft het een reis. En deze zaken die wij genoemd hebben zijn niet de belangrijke stukjes. Jullie zijn het belangrijke stuk.

Op deze dag van je leven / 20 april 2018 / Neal Donald Walsch20 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat positief denken niet betekent dat je moet veranderen
 in een struisvogel.

Je hoofd in het zand begraven in de naam van "positief blijven "is geen goede strategie,
het dragen van oogkleppen in plaats van te kijken naar wat er precies  gaande is,
is niet de manier om je visie voor morgen te creëren.

Beeldhouwers moeten naar het blok kijken en beginnen met delen ervan weg te hakken
voordat hun visie naar voren komt in het marmer.
Kijk direct naar het blok als je die kunst wilt creëren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 19 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
19 april 2018 / door Jennifer Farley,

Verkeerd Begrepen


Hier is een gedachte voor jullie om vandaag te overdenken; 
enkele van de mooiste kunst, muziek, architectuur en geschriften zijn gemaakt
door enkele van de meest verkeerd begrepen mensen op jullie planeet.
 De schilders en dichters, musici en theologen werden allemaal verkeerd geïnterpreteerd en van hen werd gedacht dat zij 'gek' waren in hun respectieve tijden. 
Dus, op die momenten dat je voelt dat anderen je niet begrijpen, houd moed! 
Degenen die nog slapen of op het punt staan ​​te ontwaken,
 begrijpen misschien niet wat je zegt en doet,
 maar op een dag zullen ze dat wel doen. 
Tot die tijd rust in kalmte in de wetenschap dat je geliefd bent
en gerespecteerd wordt door Het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlAdoptie Gepubliceerd / 13 april 2018 | Door Ans Hoornweg

Adoptie

Gepubliceerd | DoorAns Hoornweg

Er bestaan vele mensen met een groot hart die, ondanks dat ze zelf al kinderen hebben, ook nog een wees- of pleegkind in hun gezin opnemen. Er bestaan ook mensen die zelf geen kinderen kunnen krijgen, maar van wie het verlangen naar een kindje zó groot is dat zij er één of meerdere uit het buitenland adopteren. Helaas zijn er ook mensen die om hele verkeerde redenen een kind adopteren; mensen die hun pleeg- of adoptiekind(eren) mishandelen en/of misbruiken.

Het kan gebeuren dat geadopteerde kinderen zich niet echt kunnen hechten aan hun nieuwe ‘familie’. Zij blijven zich een ‘vreemde’ voelen binnen dat gezin, waardoor zij erg ongelukkig kunnen worden, en tegen de tijd dat deze ongelukkige adoptiekinderen gaan puberen kan het soms heel erg fout met ze gaan. Zij lopen dan weg van hun ouderlijk huis en gaan bijv. drugs gebruiken waardoor ze in de criminaliteit kunnen belanden.

donderdag 19 april 2018

Matthew Ward / 15 april 2018 / Suzan Ward

Matthew Ward
15 april 2018 / Suzan Ward

Met liefhebbende groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. We bedanken de lezer die een lijst heeft gemaakt van verschillende gebieden waarin ze vooruitgang ziet en daarna schreef: “Dankjewel dus voor het ons helpen de rit uit te zitten, ons optimisme te blijven vinden en te blijven werken voor de wereld waarvan we weten dat die mogelijk is!” Aangezien optimisme gevuld is met licht, speelt het een essentiële rol in de ontwikkeling van een samenleving, en mensen die de wereld beschouwen als tumultueus en beangstigend weten niet wat ze zien, aangezien onrust de strijd is van lage trillingen met de hoge, en deze laatste dominantie beginnen te krijgen op weg naar de totale overwinning. Ze weten niet dat deze, om zo te zeggen, stilte voor de storm doelgericht is, het brengt mondiaal krachtige veranderingen tot stand. Jullie weten dit wel en praten met mensen over substantiële veranderingen die eraan komen, is een geweldige manier om het licht van jullie optimisme in hun levens te laten schijnen.

Er zijn hartverwarmende verhalen in Internetartikelen en een aantal publicaties, en bewijs is tevens dichtbij huis. Een groeiend aantal gemeenschapsgroepen verheffen het leven van mensen dichtbij die hulp nodig hebben, en ondersteunen lokaal visionair leiderschap. Een wereldtransformatie sijpelt niet vanaf nationale regeringen omlaag, lieve familie – het begint bij jou, je vrienden en buren, en stijgt omhoog.  


Geef je over aan innerlijke, hogere leiding /19 april 2018 / Mieke Vulink


Geef je over aan innerlijke, hogere leiding
19 april 2018 / Mieke Vulink

We worden krachtig uitgenodigd om dat wat we niet in de hand hebben niet langer naar onze eigen egohanden te willen zetten.

Er vinden wekelijks gigantische frequentiestijgingen plaats (door verschillende kosmische krachten) die enorm fysiek op ons inwerken. Dankzij die stijgingen worden we met een nog sneller tempo uit ons oude ik los getrild. Ze hebben een prachtige, helende functie: ons boven ons dagelijkse, oude zelf uit te tillen.

Ons ego, dat het zo goed bedoelt maar gewend is om alles zelf in de hand te kunnen houden, loopt vast in de eigen controlemechanismes. Omdat die niet werken als er grotere krachten zoals zonnevlammen en Geo stormen op ons afkomen, krijgen we haarfijn in beeld waar onze comfortzone zit. Zo gauw we alle opgebouwde zekerheden moeten verlaten komen irritatie, onzekerheden, emoties en angst tevoorschijn.

De verschijnselen die de frequentiestijgingen in en om ons heen veroorzaken, zijn vaak zo onbekend dat het niet gemakkelijk is om je er geen zorgen over te maken. Zeker niet als ze lang aanhouden, zoals pijnen, vermoeidheid, lusteloosheid en depressieve gevoelens. Veel mensen gaan er in hun eigen oude ervaringsspectrum verklaringen voor zoeken, om een houvast te maken en de zorgen daarmee weer even kwijt te zijn. Maar dat maakt eerder dat de innerlijke groei die zou kunnen plaats vinden, weer geblokkeerd wordt door de eigen persoonlijkheid.

Live Kryon Channeling 189: De Praktische Oude Ziel. 1 / 27 januari 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 18 april 2018

Live Kryon Channeling 189:
De Praktische Oude Ziel. 1
Deze live channeling werd gehouden in Anchorage, Alaska
27 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Anchorage, Alaska.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Jullie hebben te maken met een prachtige, prachtige energie en toch kan het zijn dat jullie je dit niet realiseren. Om van het duister naar het licht te gaan zijn er diepgaande transities. Wat jullie weten van het leven op deze planeet is dat transitie moeilijk kan zijn, met name als je van een donkere energie naar een lichtere gaat.

Er zijn mensen in het duister die zich dood zullen vechten om niet te veranderen. Het is voor hen een manier van leven en een manier van controle. Maar, lieve mensen, deze transitie van de Aarde gebeurt zeker. De snelheid ervan zal bepaald worden door de tijd die jullie beslissen erover te zullen doen. Vrije wil op de planeet zal de tijd ervan bepalen. Jullie zitten nu in de verandering en jullie zijn juist begonnen om dit in te zien.

Meer lezen >>>


Verlichting is volledig jezelf worden. / 16/4/18 /Luc van Ewijk

Verlichting is volledig jezelf worden.
16/4/18 /Luc van Ewijk

Thuis gekomen. Dat ben je zodra je op je plek voelt. Geen lasten meer op je schouders voelt hangen. Omdat je al het oude hebt losgelaten.

Je voelt dat je gedragen wordt. Je wordt niet meer door andere gedragen. Maar je draagt jezelf.

Je bent je eigen gids. Want je hebt genoeg kennis en wijsheid in huis om dat zelf te doen.

Maar je kunt altijd nog beroep doen op help. Stuur een bericht naar boven. En je ontvangt snel een antwoord terug.

Je hebt gevoel niet meer te moeten. Je doet de dingen. Omdat je het mag. En het leuk vind om te doen.

Op deze dag van je leven / 18 april 2018 / Neal Donald Walsch


18 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het tijd is om duidelijk te worden
over wie je bent en wat je kiest.

Er komen momenten in het leven van elke persoon
dat een beslissing noodzakelijk is. Een grote beslissing.
Een belangrijke keuze. Zo'n tijd is nu.

Wat je vandaag mag kiezen, is wie je bent en wie je kiest te zijn,
en wat je wenst te ervaren in jouw leven.
Vergeet niet, niet beslissen is ook beslissen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


woensdag 18 april 2018

Benjamin Fulford: De Revolutie Kan In Frankrijk Beginnen Als Gekke Zionisten Opnieuw Proberen WW3 Te Beginnen / 16 april 2018

De Revolutie Kan In Frankrijk Beginnen Als Gekke Zionisten Opnieuw Proberen WW3 Te Beginnen
16 april 2018/ Benjamin Fulford

De krankzinnige religieuze fanatieke Zionisten die jaren geprobeerd hebben om Armageddon te starten hebben weer opnieuw gefaald met hun laatste poging, deze keer in Syrië. Ze zien nu serieuze gevolgen hiervan tegemoet, mogelijk een die begint met een revolutie in Frankrijk.

Voor we in details treden, laten we bedenken wat het is waar we hiermee te maken hebben. Het is moeilijk voor geestelijk gezonde, op de werkelijkheid gebaseerde mensen om te begrijpen dat de Westerse politieke en financiële gevestigde orde gegijzeld is door religieuze fanatiekelingen die proberen om hun interpretatie van de Bijbelse profetie uit te voeren met moord op 90% van de mensheid en het tot slaven maken van de overlevenden. Niettemin, laat overweldigend bewijs zien dat dit precies is wat er gaande is.

We zullen niet weer opnieuw hier al het bewijs uiteenzetten; we zullen alleen kijken naar wat de schoonzoon van V.S. President Donald Trump, Jared Kushner van plan was. De Kushner familie kocht een gebouw in 666 Fifth Avenue in New York, ver boven de marktprijzen.
https://www.nytimes.com/2018/04/06/nyregion/kushners-vornado-666-fifth-avenue.html

Vanuit mijn hart; oproep aan de mensheid / 18 April 2018 / VeronicaVanuit mijn hart; oproep aan de mensheid
18 April 2018 / Veronica

Gisteren plaatste ik het DVM-tv interview met Sacha Stone over het ‘International Trubunal  of Natural Justice’, die deze dagen in Londen hoorzittingen heeft over mensenhandel en seksueel kindermisbruik. Naar aanleiding daarvan heb ik dit stuk geschreven, rechtstreeks vanuit mijn hart; voor de meeste lezers van dit blog zal dit heel herkenbaar zijn.

De dingen waar ik mij mee bezig hou, die voor mij echt heel belangrijk zijn, worden meestal aangehoord met een flinke dosis scepsis, of afgekapt omdat de andere partij er niets mee heeft of er niets over wil horen. Het wordt afgedaan met ‘ik heb al genoeg aan mijn hoofd’. Sommigen bezien mij alsof ik ze niet allemaal op een rijtje heb.

Kort geleden werd tegen mij gezegd: “dat die ‘onbewuste’ mensen tenminste al die jaren van het leven konden genieten zonder zich druk te maken over al die zaken waar ze toch niets aan kunnen veranderen”.

Sheldan Nidle - 17 april 2018

Sheldan Nidle - 17 april 2018


Selamat Balik. Laten we onze kijk op hetgeen er op jullie wereld gebeurt, hervatten. De niet aflatende arrogantie van het duister, die hen jullie nieuwe en groeiende realiteit niet onder ogen laat komen, stelt het Licht in staat achter hen binnen te filteren. Dit maakt het voor het Licht mogelijk om nieuwe en betere coalities binnen te loodsen, die tevens welvaart in staat stellen uit de eindeloze vertragingen te breken die veroorzaakt worden door het duister. De Galactische Federatie voert haar penetratie van groeiende tekortkomingen in de oude strategieën van de duistere cabal op. De GF heeft een aantal verdedigingsvloten opnieuw verlegd en hen dichter bij de Aarde opgesteld. Deze troepen hebben het duister consequent verslagen wanneer er maar voor gekozen werd om hun machtspositie te handhaven en te vechten. De situatie bereikt nu het kritieke punt waarop het duister er niet langer voor kan kiezen om weerstand te bieden. Het probeert wanhopig een of andere tactiek te vinden die effectief tegen het Licht kan werken. De cabal verliest schepen en mankracht, een dilemma dat zijn tol eist ten aanzien van hun gewaarwording van macht.

Channeling nr.38 door Raphael en de groep, de Elohim en Isoritas de buitenaarde met zijn medisch team. / 14 april 2018 via Margreet de Carpentier

Channeling nr.38 door Raphael en de groep, de Elohim en Isoritas de buitenaarde met zijn medisch team.
14 april 2018 via Margreet de Carpentier

Wees allen welkom. Velen denken dat het al zomer is maar het is nog lente. In de lente mag u blij te zijn, vrolijk zijn en genieten maar het is jammer dat velen van u dat niet kunnen. Doordat zij niet kunnen loslaten, daar heb je dat woord weer, loslaten dat makkelijke woord dat zo moeilijk toe te passen is. Loslaten is ook het daar laten waar het is. Als het naar boven komt laat het dan komen wees er niet bang voor.

Als u verdriet heeft en u moet huilen en u weet niet waarom, vanwege mooie muziek, een boek wat u leest of een mooie film. Gá dat huilen dan voeden, u hoeft niet exact te weten waarom u huilt, het is uw eigen verdriet. Ga het verdriet voeden, denk aan iets ergs bijvoorbeeld iets wat één van uw dierbare kan overkomen en huil dan vanuit uw tenen, zodat als de huilbui over is u uitgeput bent of zoals zo velen er een zware hoofdpijn aan over houd. Maar u heeft dan wel een stukje losgelaten, u bent dan wel een stukje kwijt uit uw rugzak, die is iets minder zwaar is geworden. Ga dan ook niet denken ik hoef voor die hoofdpijn geen pilletje in te nemen ik doe alles homeopathisch.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 17 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
17  april 2018 / via Shelley Young


"Geef Liefde, Mededogen, Begrip en Aanmoediging aan Degenen die Zichzelf Nog Niet Hebben Gevonden"

We willen de vibratielagen uitleggen op een manier die voor jullie gemakkelijk te begrijpen is. Stel je voor dat je een huis hebt met veel verschillende verdiepingen - een kelder, een begane grond, een bovenverdieping en een zolder. Elke verdieping vertegenwoordigt een andere vibratie, waarbij de kelder de meeste dichtheid heeft en de zolder de hoogste energieën vasthoudt.

Je zou je kunnen voorstellen dat mensen die nog steeds doordrongen zijn van 3D-energie resoneren met de energie van de kelder. Het is donker zonder veel licht. Het is moeilijk om je er zelfs van bewust te zijn dat er een bovenste verdieping of een zolder is van een dergelijke plaats. Er is een bewustzijn van een reeks trappen en een verdieping hoger, maar de meeste mensen zijn te zeer gehinderd door hun eigen ongemak om veel aandacht aan die dingen te besteden.

Belangrijke boodschap van Phigalios 3 / Gepubliceerd 11 april 2018 | Door Ans Hoornweg

Belangrijke boodschap van Phigalios 3
Gepubliceerd 11 april 2018 | Door Ans Hoornweg

Een paar dagen geleden kreeg ik wederom een boodschap van Phigalios (dit keer liet hij zich niet zien, maar gaf hij onderstaand bericht telepatisch aan mij door).

‘Weet U, Gij mensen die van goede wil zijt, dat U ‘de aankomende Goden’ bent? En beseft U zich dat ook U in het verleden het Universum heeft bereisd, waardoor U al veel Kennis in Uw Weten heeft opgeslagen? Weet U, dat U, in een heel ver verleden, bij de allereerste bewoners van de Aarde behoorde, en dat U nu – in deze chaotische eindtijd – bij de laatsten op de Aarde zult zijn?

(noot van Ans: In de Bijbel staat het al: ‘Vele Eersten zullen de Laatsten zijn’)

De vele lessen die geleerd moesten worden op planeet Aarde waren enorm moeilijk en zwaar, maar houd nog even vol, want de laatste moeilijke – maar evengoed belangrijke – lessen komen er nog aan. Ook díe lessen zult U nog moeten doorstaan, want dán zult U volleerd zijn en klaar om de vele, door U geleerde lessen te onderwijzen op andere, nog primitieve Werelden (Werelden die in hun evolutie ‘lager’ zijn dan Uw Aarde). U zult die lessen met alle Liefde geven – net zoals velen van U dat in een ver verleden ook al hebben gedaan.

Op deze dag van je leven / 17 april 2018 / Neal Donald Walsch


17 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geen enkele financiële crisis de Vrede van God
 geweld kan aandoen.

In een tijd van buitengewone onzekerheid,
draaien mensen alle kanten in voor antwoorden.
 Hoe zit het met God?
Degenen die God kennen als een levende realiteit in hun leven
vinden vrede te midden van beroering,
 veiligheid binnen het aanzien van angst.

Uiteindelijk draait het allemaal om prioriteiten.
 Levensprioriteiten.
Hebben jullie prioriteiten te maken met het lichaam?
Of met de ziel?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl