Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 april 2018

Bedenk, terwijl de oorlogstrommels voor Syrië slaan, dat bijna elke oorlog in de US geschiedenis is begonnen door Leugens en Propaganda. / April 13, 2018Bedenk, terwijl de oorlogstrommels voor Syrië slaan, dat bijna elke oorlog in de US geschiedenis is begonnen door Leugens en Propaganda.
April 13, 2018


Oorlog is een van de meest primitieve en zinloze manifestaties van de menselijke ervaring, dus uiteraard willen de meeste zinnige mensen met families, ambities en vriendelijke harten daar niets mee te maken hebben. Helaas, zoals wij dat zien bij de Syrië escalatie, gedijen regeringen op oorlog, aangezien het hen een overtuigend excuus geeft om meer macht te grijpen en extra wederrechtelijke maatregelen te nemen – zowel thuis als elders.

Om rond het obstakel van de publieke opinie te manoeuvreren hebben regeringen een extensieve geschiedenis van het hun weg de oorlog in te liegen. Dit is moeilijk te geloven voor mensen die denken dat de regering voor hun het beste wil, maar het is iets dat regeerders hebben gezien sinds het begin der tijden. In de moderne United States zijn de mensen gestuurd om te geloven dat het establishment toevallig zijn weg spartelt een oorlog in met de goede intenties van het beschermen van het land tegen schade of van het bevrijden van een bondgenoot die in moeilijkheden is.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 april 2018 / via Shelley Young


Beslissen dat iets gelukkig voor je is of niet, is een daad van zelfverklaring die je op één lijn brengt met die uitkomst. Welk bijgeloof koppel je aan datgene wat niet overeen komt met wat je echt wilt, of  jouw vermogen eert om te creëren? Het geloof in geluk, goed of slecht, suggereert een uitkomst waar je geen controle over hebt. Waarom niet gewoon je focus omleiden naar het creëren van wat je op een bepaalde dag wilt ervaren? Waarom geen nieuwe bevestiging creëren die uitlijning van je voorkeur ondersteunt? Iets zo eenvoudig als: "Ik ben op zoveel manieren gezegend. Bedankt!" zou een mooie plaats zijn om vanuit te beginnen omdat het zowel intentie als dankbaarheid bevat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De zin van zinloosheid, moedeloosheid en vermoeidheid / 13 april 2018 / Mieke Vulink


De zin van zinloosheid, moedeloosheid en vermoeidheid 
13 april 2018 / Mieke Vulink

Wat geeft jouw leven zin? Zit je ook af en toe klem in het niet-weten hoe het nu verder moet met jou en jouw leven? Wat maakt het voor jou de moeite waard om op aarde te zijn? Wat gebeurt er innerlijk als dat nog niet in de vorm aanwezig is, of als het wéér niet lijkt te gaan gebeuren? Kun je jezelf nóg meer tijd gunnen om alle oude pijn en vermoeidheid van levens overleven te verwerken, en ruimte te maken voor hogere zelfdelen?

Alles in Liefde ontvangen
Wát een alles doorsnijdende tijd is dit! Door de gigantische toename van licht en hogere energie worden we in alle toonaarden aangespoord om te groeien. ALLES wil aan het licht komen, ook waar het ooit 'fout' ging, ofwel, waar we het verste van onze Bronverbinding zijn geraakt. ALLES in ons vraagt om in Liefde ontvangen te worden, en juist de donkere delen, omdat die ontstaan zijn door afwezigheid van liefde en wijsheid. Dat zijn de delen die nog herinneringen dragen aan de momenten waarop ooit het licht is uitgegaan. Het dient zich nu (naar innerlijke draagkracht) steeds sneller en rauwer aan; niets kan meer verborgen blijven. De angst wil erkend en omgezet worden naar Liefde en creatiekracht, met hulp van de Lichtwereld en onze eigen hogere delen.

Het oude sterft in je. Zodat het nieuwe kan opstaan. / 10/4/18 / Luc van Ewijk

Het oude sterft in je. Zodat het nieuwe kan opstaan.
10/4/18 / Luc van Ewijk

Innerlijke sterven, het oude verdwijnt letterlijk om plaats te maken voor het nieuwe. Het voelt alsof je van binnen aan het doodgaan bent.

Alsof de wereld in elkaar aan het storten is. Dat is wat overdreven. Maar zo komt het wel over.

Het ego probeert overal aan vast te pakken. Maar er is geen enkele houvast meer. Alle controle heeft geen zin meer.

Want met controle blokkeer je juist jezelf. Jezelf wil spontaan kunnen reageren op gebeurtenissen in je leven.

Laat jezelf lekker doen. Laat alle gevoelens maar door je heen brullen. En alle oude pijn die mee omhoog komt. Samen met de oude jij. Die daarmee sterft.

Je kunt het beste even rustig aan doen. Leg jezelf geen verplichting op. En wees aardig voor jezelf.

Want zo kom je makkelijker door het proces heen. En binnenkort ben je volledig jezelf. Zonder beperkingen. Ook wel volledig vrij. Dat is pas een vooruitgang.
Een Schrijven van de Schepper / 13 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
13 april 2018 / door Jennifer Farley,

In Vertrouwen


Een heel vriendelijke herinnering; vertrouwen is overal!
Je zult het misschien niet elke dag ervaren
of je hebt het gevoel alsof je het een of twee keer in de steek hebt gelaten,
maar het is er nog steeds.
Het kan een uitdaging zijn om je vertouwen te stellen in iets dat je niet kunt zien,
 horen of voelen, maar Het Universum vraagt je om in zijn bestaan te geloven.
Er is een ongelooflijke kracht in vertrouwen ...
 laat het wonderen in je leven creëren!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 13 april 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 13 april 2018


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 13 april 2018

Met het ontwaken dat geleidelijk aan plaatsvindt, worden de mensen over het algemeen wakker voor de manier waarop ze door de Pers zijn bedrogen. Ze worden zich eveneens bewust van de omvangrijke censuur die wordt gebruikt om hen permanent in het duister te houden wat betreft regionale en mondiale zaken. Geleidelijk aan sijpelt de waarheid naar buiten en te zijner tijd zal het helemaal anders gaan en is het onmogelijk om de waarheid voor de mensen verborgen te houden. Er ligt een heel andere tijd in het verschiet waarin jullie alleen maar de waarheid kunnen spreken. Omdat de trillingen zich blijven verhogen, zullen er steeds meer mensen in staat zijn de waarheid te herkennen, waardoor zij samen met de nieuwere generaties een stem zullen hebben die zal worden gehoord in plaats van eenvoudig terzijde geschoven.

Het zuiveren van de politiek zal niet gemakkelijk zijn en een volledige sanering van diegenen die weigeren de oude manier van doen los te laten zal waarschijnlijk nodig zijn. De politiek heeft de neiging gehad om corrupt te zijn, waarbij de rechten van de mensen nauwelijks ondersteund werden. De situatie is verre van ideaal en dit is te wijten aan de daden van de illuminatie, die vele jaren lang op illegale wijze fondsen in eigen richting hebben gedirigeerd om hun militaire activiteiten te financieren. Sinds kort wordt veel van hun financiële steun geblokkeerd en ondervinden ze problemen bij de financiering van hun extreem kostbare activiteiten. Tezamen met de voortdurende arrestaties van hun leden, zijn ze ernstig verzwakt geraakt en worstelen ze om in al hun behoeften van financiering te voorzien.

Aanvullende informatie over de VREDESMEDITATIE in de nacht van 15 naar 16 april 2018 / 12 April 2018


Aanvullende informatie over de VREDESMEDITATIE in de nacht van 15 naar 16 april 2018
12 April 2018

Er is mij gevraagd of het mogelijk is om een alternatief tijdstip voor de meditatie te organiseren voor die mensen voor wie het echt onmogelijk is om in de nacht van zondag op maandag om 03.57 uur mee te doen omdat zij in de ochtend hun verplichtingen hebben.

Vast staat dat Cobra al vele malen heeft gezegd dat een massameditatie de meeste kracht en dus het meeste effect heeft wanneer zoveel mogelijk mensen het tegelijkertijd doen op het exacte moment – van in dit geval de Nieuwe Maan – en volgens dezelfde instructies.

Hij verwijst daarbij naar meerdere studies die hebben uitgewezen dat misdaadcijfers tijdens massameditaties significant waren gedaald. De artikelen over deze studies heb ik nu ook vertaald; zie https://eventnl.wordpress.com/studies-die-hebben-bewezen-dat-misdaadcijfers-door-massa-meditaties-afnamen/

Meer lezen >>>


Montague Keen / 1 april 2018 / Veronica Keen


Montague Keen,
 1 april 2018 / Veronica Keen

NIEMAND IS MÉÉR HOPELOOS EEN SLAAF DAN HIJ DIE DENKT VRIJ TE ZIJN.  Goethe

Degenen die denken dat ze vrij zijn, zijn voor de mensheid net zo gevaarlijk als de duistere cabal. Dit zal in 2018 worden bewaarheid. 2018 zal zeer moeilijke tijden voortbrengen omdat de grote slag om 90% van jullie te verwijderen, zal worden geïntensiveerd. De cabal gebruikt genetisch gemodificeerd voedsel, vaccinaties, chemische medicijnen, chemtrails en gefluorideerd water enzovoort om jullie vatbaarder te maken voor kanker en andere dodelijke ziekten en jullie op een pijnlijke manier van de aarde te verwijderen. Hoewel jullie voor deze gevaren in het leven herhaaldelijk zijn gewaarschuwd, bleven jullie de cabal gehoorzamen en deden jullie wat je werd opgedragen. Nu dienen jullie de gevolgen van je handelingen onder ogen te zien.

Om jullie lichaam voor te bereiden om onder de duistere controle uit te kunnen komen, dienen jullie je lichaam allereerst ALKALISCH te maken. Om dit te doen moeten jullie CITROENSAP toevoegen aan het water dat je drinkt. Iedere dag zou het eerste wat je doet moeten zijn een theelepel Bicarbonaat (van goede kwaliteit) in een glas doen, en citroensap en heet water toevoegen waarna je dit opdrinkt voordat je iets hebt gegeten. Blijf gedurende de dag citroensap aan je drinkwater toevoegen. Dit zal jullie voorbereiden op de transitie naar het Licht. Jullie lichaam dient alkalisch te zijn om je te kunnen verheffen. MET EEN ALKALISCH LICHAAM IS HET ONMOGELIJK OM KANKER TE KRIJGEN.

Triangulatie, Transmutatie, Evolutie / April 10 2018 / door Edward Morgan

Triangulatie,  Transmutatie, Evolutie
April 10, 2018 / door Edward Morgan

Het Universum komt voort uit pure Absolute Eenheid in alle opzichten (de Bron), wat geen hier en daar betekent, geen jij en ik, geen toen en nu, alleen pure Eenheid van allen en alles.

Wisselwerking tussen de Bron en anomalie creëert het Universum, in een proces van het scheiden van de energie van Eenheid in tegengestelde polariteiten, en dan geleidelijk verschillende fracties van energie van Eenheid in tegengestelde polariteiten terwijl het Universum uitzet.

Evolutie is de reis terug naar huis in de richting van Eenheid, wat gebeurt door tegenovergestelde polariteiten terug naar Eén te transmuteren in een triangulatieproces (Driehoeksmeting). Tijdens dit proces trekt het universum samen als het samensmelt en verdwijnt dan, opnieuw opgenomen in de Bron. Dan wordt een ander Universum gecreëerd en het blijft doorgaan in cycli van expansie en samentrekking, deling en samenvoeging, die de Grote Adem wordt genoemd.

5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helpt / 11 April 2018 / Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden en ook om met gezondheid te helpen.

5 Manieren waarop meditatie de geest en het lichaam helpt
11 April 2018 / Wes Annac

Wij horen niet zoveel over de fysieke voordelen van meditatie zoals wij over het spirituele doen. Gelukkig is de wetenschappelijke gemeenschap er in geïnteresseerd en heeft aardig wat onderzoek er naar gedaan.

Wetenschappers zien het niet als iets dat jullie zal  onderrichten of een spirituele reis van brandstof voorzien; zij zien het als een eenvoudige inspanning om de geest te kalmeren door het gebruiken van zekere mentale technieken. Zij hebben ontdekt dat het de geest en het lichaam helpt op opvallende manieren.

In dit artikel vernemen wij over de fysieke en psychologische baten van meditatie.
Specifiek zullen wij vernemen over hoe het kan helpen met creativiteit, dementie en Alzheimer, stress, ongerustheid/angst en verslaving.

We beginnen met iets waar de wetenschappelijke en spirituele gemeenschap het over eens zijn: meditatie kan jullie meer creatief maken.

Meer lezen >>>


Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens” / 12 april 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14: “De Nieuwe Mens”
 12 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Veranderend DNA

Ik wil dat jullie enkele dingen herkennen en begrijpen als ik jullie iets meer ga vertellen over wat er gaat gebeuren. Wij hebben jullie in het verleden informatie gegeven over wat jullie kunnen verwachten van bepaalde delen van jullie ontwikkelend DNA. Maar bijna alle informatie die wij hebben gegeven gaat over communicatie met jullie Akasha (kroniek van vorige levens).

Wij hebben jullie verteld dat jullie DNA de Akasha op een andere manier gaat lezen en dat de muur die bestaat tussen dood en geboorte langzaamaan opgetrokken gaat worden.

Dan, als jullie terugkomen op de planeet zullen jullie langzamerhand gaan herinneren wat jullie de vorige keer leerden.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 13 april 2018 / Neal Donald Walsch13 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er niet zoiets bestaat als een 'slecht voorteken',
 dus jij hoeft geen zwarte katten te vermijden vandaag.

Of ladders. Of scheuren in de stoep.
Vrijdag de 13e kan tot nu toe de beste dag van je leven zijn.
En dat zal zo zijn als je ervoor kiest om vandaag
alles in je leven te zien als een wonder.

Dat omvat het groeien van het gras, het voorbij drijven van een wolk,
de glimlach op het gezicht van iemand anders ... en het kloppen van je eigen hart.

Leef het wonder dat het Leven is vandaag,
 en maak je geen zorgen over 'slechte voortekenen'.
 Bedenk dat niets kwaadaardig is,
 tenzij het denken het zo maakt. (Wm Shakespeare)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 6285: Ineengestrengeld Zijn WIJ / 8 April 2018.

Ineengestrengeld Zijn WIJ
Brief uit de Hemel
8 April 2018.


God zei:

Aan jullie, betuig Ik dank, Ik betuig dank aan jullie vanuit de grond van Mijn Hart. Geliefden, weet altijd met zekerheid hoeveel jullie voor Mij betekenen en al de Golven en Golven van Liefde die alleen al de gedachte aan jullie, Mij geven. IK ken jullie liefde. IK voel het. Voelen jullie Mijn Liefde ook, zoals het door jullie heen straalt?

Elke nacht breng Ik jullie in slaap. Iedere ochtend maak Ik jullie wakker.
Voelen jullie Mijn Aanwezigheid in jullie leven?
Wees er zeker van dat Ik aandachtig ben voor jullie.
Ik vraag jullie niet te offeren. Ik geloof niet in opoffering.
Ik vraag aan jullie om te genieten. Vreugde is geen opoffering.
Absoluut, blijf weg van opoffering. Ik wil het niet. Ik zoek jullie Vreugde. Ik wil niets minder dan jullie Vreugde.

Een Schrijven van de Schepper / 12 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
12 april 2018 / door Jennifer Farley,

Ben Het Licht


Het groei- en leerproces waar je nu mee bezig bent, is verbazingwekkend. 
Zoals een doof kind de stemmen van hun ouders voor de eerste keer hoort,
kunnen sommigen verrassend zijn en / of een beetje beangstigend,
 maar de vreugde van de ervaring zal veel groter zijn dan je eerste reactie. 
Dit is waar de praktijk in het spel komt.

Voor degenen onder jullie die al een tijdje wakker zijn,
is dit jouw kans om degenen die zich 'plotseling bewust' worden  van hun gaven
 en talenten te begeleiden en te helpen. 
Behandel ze met respect en geduld.
 Behandel ze zoals jij zou willen worden behandeld.
 Het kan een zeer verwarrende tijd voor hen zijn; 
oordeel, ego en negatieve persoonlijke problemen hebben hierin geen plaats. 
Sta jezelf toe om het licht voor hen te zijn dat jij misschien niet had bij het begin.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 12 april 2018

Thomas Williams: Mexicaanse muur blokkeert toevoer naar concentratiekampen / by ELLA STER on 12 APRIL 2018Mensenhandel is een wereldwijd fenomeen. Toch worden er vanuit Zuid-Amerika grote groepen mensen naar Noord-Amerika gesmokkeld. Een deel daarvan verdwijnt in de seksindustrie en in pedonetwerken. Een ander deel verdwijnt in kampen waar ze uiteindelijk de dood vinden. De Mexicaanse muur moet een einde maken aan deze weerzinwekkende praktijken.

Hieronder een samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 5 april 2018 door Thomas Williams. De uitzending bevat nog veel meer interessante onderwerpen en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Meerderheid Amerikanen denkt dat mainstream media Fake News brengt

35:00   Uit een enquête, uitgevoerd door het Monolith University Polling Institute, blijkt dat het overgrote deel van Amerikanen gelooft dat de meerderheid van mainstream mediakanalen fake news brengt. 77% van de 800 ondervraagden geeft aan grote nieuwskanalen te wantrouwen; zowel televisie als gedrukte media. Dat is een toename van 14% bovenop de 63% die er een jaar geleden al sceptisch tegenover stond.

Van deze groep denkt 30% dat de verspreiding van fake news regelmatig plaatsvindt. 46% denkt dat het met grote regelmaat plaatsvindt. 83% van de ondervraagden meent dat belangengroepen de mainstream media opzettelijk van valse informatie voorziet. 87% denkt dat dezelfde krachten de sociale media, zoals bijvoorbeeld Facebook en Youtube beïnvloeden. 89% van de Republikeinen wantrouwt het mainstream nieuws ten opzichte van 61% van de Democraten. Vorig jaar was dit nog maar 43% van de Democraten. Van de ondervraagden die niet specifiek tot deze politieke partijen behoren, wantrouwt 82% de mainstream media.Vertel dit verder! VREDESMEDITATIE in de nacht van 15 naar 16 april 2018 /11 April 2018


Vertel dit verder! VREDESMEDITATIE in de nacht van 15 naar 16 april 2018
11 April 2018

Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de bestemming van onze eigen wereld in onze eigen handen te nemen. Wij zijn het er allemaal mee eens dat het proces van het bereiken van planetaire vrede veel te lang duurt. Hier is onze kans om collectief het proces te versnellen. Daarom gebruiken wij de gelegenheid van de Nieuwe Maan op 15/16 april om een portaal te creëren waardoor wij het energieveld rondom de planeet zullen balanceren.

Wij doen deze meditatie om de negatieve effecten van de militaire escalatie tegen te gaan die nu plaats vindt in Syrië:


Zeg dit voort! Deel het wereldwijd! Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als je een alternatieve media outlet kent kun je het daar naar toe sturen. Je kunt een Facebook groep creëren voor jouw lokale groep of mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Wij hebben ook een hoofd Facebook groep nodig voor deze gebeurtenis. Je kunt hier een video over maken en het op Youtube plaatsen.

Meer lezen >>>


"Asbest van de Lucht" - De Meest Duistere Coverup van de Luchtvaartindustrie / 10 april 2018 / door Edward Morgan

"Asbest van de Lucht" - De Meest Duistere Coverup van de Luchtvaartindustrie
10 april 2018 / door Edward Morgan


De luchtvaartindustrie hangt zijn hoed op aan het idee dat  luchtreizen "de veiligste manier is om te reizen". De waarheid is echter dat het sinds de oprichting een duister geheim koestert: het vergiftigt zijn passagiers en bemanning als gevolg van een diep gebrekkig vliegtuigontwerp, en niet de prioriteit geven aan veiligheid ten gunste van winst. 

Tijdens de vlucht vertrouwt elk bemanningslid en elke passagier op een verse luchttoevoer. De veronderstelling is natuurlijk dat deze lucht wordt gefilterd als deze niet vers is. Misschien hebt u gemerkt (en prompt afgewezen) dat er problemen met de kwaliteitscontrole rond de lucht in de cabine zouden kunnen zijn. Het probleem gaat echter verder dan dat, en verbluffend genoeg is dit niet per ongeluk maar door ontwerp.

Wat meer zorgwekkend is, is dat de industrie al minstens 40 jaar weet over dit volledig te voorkomen gezondheidsrisico, maar er zijn geen pogingen ondernomen om deze cocktail van honderden chemicaliën (inclusief organofosfaten in dezelfde categorie als toxische zenuwmiddelen zoals Sarin,) te filteren uit de cabinelucht voordat reizigers gedwongen worden ze in te ademen. Evenmin is de oorzaak van het probleem - het onveilig ontwerpen van vliegtuigen en de prioriteit van de menselijke veiligheid - effectief aangepakt.

Maak Ascentie Normaal / De Arcturianen via Suzanne Lie, / 9 april 2018

Maak Ascentie Normaal
De Arcturianen via Suzanne Lie,
9 april 2018

Wij, De Arcturianen en jullie Galactische Familie, ZIJN NU HIER en wij wensen te zeggen dat als jullie je het kunnen herinneren, om jullie dag te beginnen en te eindigen met:

Lieve Arcturianen, Pleiadianen, Geascendeerde Meesters, de Elohim en/of Engelen, evenals alle andere Hogere Dimensionale Wezens met wie jullie kunnen communiceren,

 “IK BEN hier vandaag om jullie te vertellen dat
IK bereidwillig BEN om met jullie te communiceren
 en te assisteren met het transmutatieproces van
GAIA en al Haar bewoners naar een hogere, hopelijk
 Vijfdimensionale frequentie van resonantie.”

Voorts, wensen wij de Arcturianen te spreken met de vele andere mensen die zich bewust zijn van een gevoel dat instroomt, door en uit henzelf en in de Harten en Geesten van anderen. Wij wensen te zeggen tegen hen dat wat wij/jullie/allen gemeen hebben is dat:

JULLIE ALLEMAAL uit eigen beweging meedoen om jullie Derde Oog en Hogere Hart te activeren, om te verbeteren:

Meer lezen >>>


Hoe zonnevlammen onze gedachten, emoties en fysieke welzijn beïnvloeden / 11 April 2018 - Tamara van de Beek

Hoe zonnevlammen onze gedachten, emoties en fysieke welzijn beïnvloeden
11 April 2018 - Tamara van de Beek


Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon.

Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetisch geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar.

Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.
Recente studies tonen een directe verbinding aan tussen zonnestormen en ons fysieke lichaam. 

De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de zon resulteren in fysieke verstoringen is dezelfde die het weer op de aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld en dus ook door middel van het elektromagnetische veld van mensen. De geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen. De afgelopen weken hebben we dit duidelijk kunnen zien in de media. Een zonnestorm = nieuwe informatie. Er komt dus nieuwe informatie binnen tijdens een zonnestorm. Infusies van licht (informatie) die het magnetisch veld veranderen. En dat is hard nodig.

Op deze dag van je leven / 12 april 2018 / Neal Donald Walsch12 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat valse bescheidenheid je nergens brengt -
en ook geen echte bescheidenheid als het niet vereist is.

Bescheidenheid wordt zelden geëist door het leven, wist je dat?
Het is waar. Mensen waarderen zichzelf meer onder dan ooit nodig is.
God zegt dat het goed is om jouw Zelf te vieren.
Eer het Zelf en geniet van het uiten van je talenten en je gaven.

Het is door het gelukkig delen van je schatten dat
je andere mensen laat zien dat ze gewaardeerd worden.
Onthoud dat altijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl