Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 april 2018

Vooraankondiging: GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 1

Vooraankondiging:

GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 1

JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 1

Door met je cellen te werken
kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost.
Ook het verouderingsproces afremmen
en uiteindelijk zelfs compleet stoppen en verjongen.
Dit met Jezus' eigen healingmethoden
voor de Nieuwe Tijd.

 Ook van belang: de juiste voeding, beweging en het verwerken van je verdrongen emoties.

Leer verder het genezen van Moeder Aarde
o.a. door het plaatsen van lichtzuilen en het werken met haar poriën.

Naast Jezus is nu ook Maria steeds aanwezig.
Zij spreekt over Liefde en stelt een oefening voor
die toelaat om onze mannelijke en vrouwelijke kant bewust waar te nemen.
Jezus en Maria zullen nu steeds samen de seminars vormgeven
en zullen ook beiden aanwezig zijn om de deelnemers te ondersteunen.Het activeren van jullie Vijf dimensionale Perspectief /De Arcturianen via Suzanne Lie, / 3 april 2018

 Het activeren van jullie Vijf dimensionale Perspectief
De Arcturianen via Suzanne Lie,
3 april 2018

Geliefden, wij zijn de Arcturianen,

Wij zijn hier binnen jullie NU om jullie eraan te herinneren wat er aan het gebeuren is dat jullie, de leden van de mensheid van de Aarde, jullie vijfdimensionale waarnemingen aan het activeren zijn.

Er zijn drie fases van deze activatie.

Fase ÉÉN is activeren,

Fase TWEE is integreren,

Fase DRIE het effectief gebruiken van wat jullie hebben geactiveerd en geïntegreerd.

Wij, de Arcturianen kijken nu naar de huidige energiestromen rondom
Individuele werkelijkheden, mogelijke werkelijkheden, vermoedelijke werkelijkheden, evenals hoe deze energiestromen sterker of zwakker te maken?

Vragen:
Wat is de relatie tussen individuele schepping van de werkelijkheid en de werkelijkheid van een groep en de werkelijkheid gebaseerd op massabewustzijn?

Kunnen jullie, de Arcturianen, een voorbeeld overwegen over hoe twee vermoedelijke uitkomsten zouden kunnen komen van dezelfde werkelijkheid?

Wat is een Actieve Intentie?


Frequentie van de Week: ROEPING / 30 Maart 2018 / Janosh


Frequentie van de Week:
ROEPING
30 Maart 2018 / Janosh


Soms voel je iets in jezelf gebeuren waardoor je niet anders kan dan in actie te komen. Er wordt een diep verlangen in je aangeraakt en daar moet je gelijk iets mee. Het kan niet wachten, zo sterk is dit gevoel! Ineens zijn alle gevoelens van angst, twijfel en onzekerheid verdwenen. Het voelt of je ontwaakt uit een diepe slaap, alsof iets of iemand je dwingt om te gaan doen waar je voor gekomen bent.

Het is belangrijk om deze ingevingen serieus te nemen, want het betekent dat je wordt herinnerd aan je roeping. Het kan soms aangewakkerd worden door kleine dingen, zoals een gesprek, een muziekstuk of iets dat je meekrijgt van de media of je omgeving. Grijp deze momenten aan om te doen wat je moet doen. Je ziel schreeuwt om beweging, dus kom in actie! Stel niks uit tot morgen, want dit is waar je op hebt gewacht.

De frequentie van Roeping brengt je in contact met het hogere doel van jouw leven.Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 april 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie die op weg zijn naar verlichting, hebben het gevoel dat je een partner nodig hebt die spiritueel is. Laat ons jullie vertellen dat dit niet altijd het geval is.

Er zijn heel veel zielen op de planeet die geen spiritualiteit beoefenen, maar die wel de eigenschappen belichamen die spiritualiteit bevordert om te koesteren en te groeien - liefde, mededogen, empathie, waarheid en transparantie. De grootste indicator van het bereiken van de ziel is niet noodzakelijkerwijs spirituele oefening, maar eerder het niveau van integriteit van de persoon en de belichaming van die hogere eigenschappen.

Belangrijke boodschap van Phigalios 2 Gepubliceerd 25 maart 2018 | Door Ans Hoornweg

Belangrijke boodschap van Phigalios 2
Gepubliceerd 25 maart 2018 | Door Ans Hoornweg

Omdat Phigalios’ verhaal nogal lang was heb ik hem opgesplitst in 2 delen; hieronder staat deel 2 van zijn belangrijke boodschap.

‘Weet U, mensen van de Aarde, dat een ieder van U een grote energiebron in zich draagt die sterker is dan alle energiebronnen op Uw Aarde?! En weet U dat die energie, genaamd gedachtekracht, door alles heen kan gaan?! Één gedachte is al voldoende om U naar de plek te brengen waar U wilt zijn. Afstand speelt daarbij geen enkele rol, want weet dat tijd, ruimte en gedachten één zijn.

Beseft de Aardmens ook dat hij, d.m.v. gezamenlijke gedachtekrachten, de Aarde zou kunnen helen (en ook zichzelf)? Daarom vraag ik U mensen om nú – nu het nog kan – massaal Uw gedachtekrachten te gaan gebruiken, en doet U dat in Liefde voor Moeder Aarde en alles wat daar op leeft!

Met Uw positieve gedachten kunt U ook Uw Aardse leiders – die de mensheid al eeuwen bewust in een tijdlus gevangen houden (zie Phigalios 1) – van de Aarde doen ‘verdwijnen’. Zij zullen niet volledig verdwijnen maar verplaatst worden naar andere, veel jongere planeten, alwaar zij – evolutionair gezien – weer helemaal opnieuw zullen moeten beginnen.

Een Schrijven van de Schepper / 6 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
6 april 2018 / door Jennifer Farley,

De Rafelige Kanten


Bij zelfbespiegeling heb je misschien het gevoel dat je verleden
 je groei zal belemmeren tijdens deze belangrijke tijd.
 De oude dingen die naar boven komen is een brute herinnering aan al je 'wilde, kon, 
moeten'-momenten; de keren dat je de kans had om te veranderen en dat niet deed,
 de pijn die je bewust en opzettelijk had toegebracht
 en de bittere, rafelige kanten van jou.

Nogmaals, dit is een zachte leidende duw om te komen tot condities met het erkennen, 
eren en loslaten van je overtredingen.
Zonder hen zou je niet weten wat je nu weet,
en zou je niet de wijsheid of het bewustzijn hebben
 dat nodig is voor de groei die gaande is.
Wees vriendelijk en zacht voor jezelf;
dit is de meest echte eerste stap naar het leren en voorwaartse beweging.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 6 april 2018

God en al het Leven is ÉÉN / Auteur: Neale Donald Walsch.


God en al het Leven is ÉÉN
Auteur: Neale Donald Walsch.
Vertaling door: Sander Viergever. 


Burgeroorlogen, etnische conflicten, religieus extremisme, oorlogen om landjepik en oorlogen en conflicten voor het vechten om hulpbronnen....

Zal het ooit stoppen? Kan het ooit stoppen? Is het simpelweg de natuur van het menselijk ras om constant in conflict te leven? Zijn we als wezens simpelweg incapabel om in harmonie naast elkaar te leven?

Wat is het antwoord op dit alles? Is er een antwoord?

Ja, maar we kunnen het niet zien als we weigeren te kijken naar de bron van alles dat fout gaat.

De grootste moeilijkheid vandaag de dag in de wereld is dat we doorgaan te pogen onze problemen op te lossen op niveau - uitgezonderd het niveau waarop het probleem zich bevindt. 

Mike Quinsey / 6 april 2018

Mike Quinsey
  6 april 2018

Lieve Vrienden, tussen mijn bestanden vond ik de volgende boodschap en met het oog op de periode van verandering die we net zijn binnengegaan is dit bericht meer dan ooit van toepassing, omdat het ons een heldere kijk geeft op wat we in de nabije toekomst mogen verwachten.

RAAD VAN ANDROMEDA, 27 NOVEMBER 2011.

Vragen aan de Raad van Andromeda.

Hoe zal de bevolking van de Aarde veranderen wanneer we nieuwe 4D-mensen worden?

ANTWOORD: het meest belangrijke dat men dient te beseffen is dat de transformatie, de overgang van 3D naar 4D, van 3D mens naar 4D mens, een vloeiend, “naadloos” en “pijnloos” proces zal zijn. Deze ervaring zal een eenvoudige transformatie van de cellulaire structuur inhouden, van het tragere, meer dichte en zwaardere 3D trillings-lichaam dat jullie vandaag de dag bezitten - naar een hogere, snellere en lichtere 4D trillingssnelheid. Jullie zullen een lichaam hebben dat groter is, letterlijk lichter als het gaat om massa, gewicht en dichtheid, ongeveer één tiende van wat jullie nu wegen. Vergeet niet dat de moleculaire structuur van jullie lichaam op celniveau daadwerkelijk zal veranderen. En dan moet je denken aan uit kristal bestaande moleculen. De wanden van jullie huidige 3D cellen zullen transmuteren in wanden die uit kristal bestaan. Jullie 4D lichaam zal bestaan uit kristallijne moleculen en niet langer uit koolstofmoleculen. De kern, het centrum van elke cel, zal met licht worden gevuld. Jullie 4D lichamen zullen werkelijk bijzonder doorschijnend zijn. Dit is de natuurlijke staat van de 4e dimensie, de 4e dichtheid.Aranuth Spreekt: Exodus van Zielen./ Malcolm Bell / 23 maart 2018

Aranuth Spreekt:
Exodus van Zielen.
Malcolm Bell / 23 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Welkom aan de nieuwe lezers en volgers van deze site. Jullie zullen veel informatie vinden die jullie ertoe aan kan zetten om vele dingen te overdenken. De informatie die zit in deze “boodschappen van achter de sluier” kunnen jullie eeuwenoude, ingebakken geloofssysteem uitdagen, maar dit is ook de bedoeling van de boodschappen.

Regelmatige lezers van deze site zullen zich bewust zijn van het aantal keren dat ik het heb gehad over de steeds veranderende, steeds intenser wordende energieën en het effect dat zij hebben op de vijf zintuigen van vele mensen, met name bij volle maan en nieuwe schijngestalten van de maan.

In een notendop zijn het de effecten van volle maan of nieuwe maan op geïncarneerde zielen die hun energie in lijn brengen met het nieuwe energie-paradigma.

Een toenemend aantal mensen neemt contact met mij op via de telefoon, email of brief en vraagt: “Wat gebeurt er met mij? Wat is er aan de hand?” Het lijkt erop dat zij een calamiteit verwachten zoals een aardbeving, een tyfoon, overstromingen of bosbranden – en die gebeuren ook.


Wat heeft afwijzing jou te zeggen? / 5 april 2018 - Love D -

Wat heeft afwijzing jou te zeggen?
5 april 2018 - Love D -

Ik had hier al eerder een blog over geschreven, maar was er uiteindelijk niet geheel blij mee. Dit omdat mijn bewustzijn in de tussentijd vergroot is en ik anders tegen de dingen aan kijk.

Het is natuurlijk wel een thema bij veel mensen en iedereen staat er natuurlijk anders in. Ook dit heeft voornamelijk te maken met verandering van bewustzijn.

Het is voor mij heel lang een thema geweest, wat ik maar niet uit de weg kon gaan. Vaak heeft het mijn leven ook echt wel bepaald en wist ook echt niet hoe ik er soms mee om moest gaan. Ik zocht naar erkenning, omdat ik dit in het verleden nooit gekregen heb. En ondanks ik me bewust was van het feit dat het ook een stuk ego was, liet ik me er toch vaak genoeg door leiden.

Afwijzing is natuurlijk iets wat je vanuit je jeugd, ervaringen, bepaalde manier van opvoeding of overtuigingen mee hebt gekregen.

En ergens ben je er ook in gaan geloven, dat je ergens niet goed genoeg bent. Maar als we verder kijken weten we ook wel dat afwijzing diep van binnen in jouw hart komt, want ergens diep van binnen ben jij er van overtuigd dat jij niet goed genoeg bent. Jij hebt jezelf ergens afgewezen door je ervaringen, en de buitenwereld houdt jou dan nu een spiegel voor van waar jij nog aan mag werken.

Op deze dag van je leven / 6 april 2018 / Neal Donald Walsch


6 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat gesproken waarheid een geschenk is.
 De waarheid achtergehouden is meer
dan een geweigerd geschenk, het is een pijl gericht op het hart.

Er is gezegd dat "de waarheid pijn doet",
maar precies het tegenovergestelde is waar.
Geen waarheid is te pijnlijk en geen leugen is ongevaarlijk.
Omdat elke waarheid je hart opent voor een ander, en elke leugen het afscheid.

Maar weet dit: De manier waarop je je waarheid zegt, kan schadelijk zijn.
Dus spreek je waarheid, maar verzacht je woorden met vrede.
Nu op dit moment

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Belangrijke boodschap van Phigalios 1 / Gepubliceerd 24 maart 2018 | Door Ans Hoornweg

Belangrijke boodschap van Phigalios 1
Gepubliceerd 24 maart 2018 | Door Ans Hoornweg


Een paar dagen geleden verscheen – d.m.v. projectie – een mooi buitenaards wezen in mijn huiskamer. Dit wezen had een aapachtig uiterlijk en droeg een prachtige rode cape met een, rond zijn hoofd gedrapeerde capuchon, en in zijn oorlellen zaten grote, ronde zonneschijven. Dit prachtige wezen keek mij aan met de meest liefdevolle ogen waardoor ik helemaal smolt.

Hij noemde zich Phigalios en vertelde mij het volgende: ‘In een zeer ver verleden heeft mijn volk deze Aarde aangedaan die toen nog woest en onbewoonbaar was. Met onze Kennis hebben wij bepaalde gebieden van de Aarde leefbaar gemaakt. Vervolgens hebben wij dieren van ónze wereld in die leefbare gebieden uitgezet, en daarna de eerste, nog zeer primitieve mensen (die we naar ons eigen beeld geschapen hadden).

Veel later hebben andere ‘Hemelwezens’ hetzelfde gedaan; ook zij hebben mensen geschapen naar hun beeld, en die vervolgens op de Aarde uitgezet. Op die manier werd Uw planeet bevolkt door diverse mensenrassen met verschillende huidskleuren en culturen. Na zeer lange tijd hebben wij de Aarde nu weer aangedaan. Wij zijn zeer ontstemd want Moeder Aarde, die prachtige planeet, is nu intens vervuild en stervende!!

Een Schrijven van de Schepper / 5 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
5 april 2018 / door Jennifer Farley,

Wachten.....


Wanneer dingen erg zwaar worden, zeg je: "Ik kan geen volgende stap meer nemen".
Wanneer situaties zo chaotisch worden, zeg je: "Ik wil wegrennen".
Wanneer jouw menselijk bestaan ​​'te moeilijk' wordt
en je zegt: 'Ik wil me verstoppen in een hoek en me nooit meer bewegen' ...
weet dat Het Universum precies dan bij jou is! 
Ja, dingen kunnen een uitdaging zijn, mijn mooiste,
maar dat betekent niet dat het eeuwig zal duren.
Het Universum zal met je wachten totdat je klaar bent
 om weer naar Onvoorwaardelijke Liefde te gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 5 april 2018

Positieve Militairen in Samenwerking met de Verzetsbeweging / 4 april 2018 / door Therese Zumi Sumner

Positieve Militairen in Samenwerking met de Verzetsbeweging
4 april 2018 / door Therese Zumi Sumner


De positieve Militairen uit de VS, Rusland en China zullen de top achter de schermengroep zijn die technologie, transport en logistiek zullen aanbieden tijdens 'Het Event'. Sommige leden van Chinese en Russische strijdkrachten maken deel uit van de Oosterse Alliantie en werken onder indirecte begeleiding van de verzetsbeweging om deze planeet te bevrijden. De positieve Militairen speelde een belangrijke rol bij de verwijdering van de Moslimbroederschap uit Egypte. Daartoe hebben ze tactische steun gekregen van de verzetsbeweging, de Positieve Tempeliers en de White Dragon Society. De historische zet van De Positieve Militairen in Egypte op 3 juli 2013 was een grote overwinning van het Licht.

Op 16 augustus 2013 hebben we geleerd dat de Lichtkrachten wereldwijd positieve netwerken creëren binnen militaire strijdkrachten, die zich voorbereiden op het Event:

Dit is de meest krachtige positieve groep op het oppervlak van de planeet.
Ze hebben het Plan voor planetaire bevrijding ontwikkeld met ongeziene hulp van de Verzetsbeweging. Ongeveer driekwart van het leger is het eens met dit plan en dit is een voldoende kritische massa om dit plan te realiseren.


De Raad – Niets Gebeurde deel 2 / 3 April 2018 / Ron Head

De Raad
 – Niets Gebeurde deel 2
3 April 2018 / Ron Head

Vandaag gaan we verder met praten over het onderwerp van onze vorige boodschap. Deze keer spreken we degenen toe waaraan het grootste deel van die boodschap niet gericht was. Hiermee bedoelen we dat we nu spreken tegen degenen die alle veranderingen rondom hen heen zien en het doel en het onafwendbare resultaat ervan begrijpen. Degenen tegen wie we nu spreken zijn zich ook bewust van de veranderingen die binnenin hen zelf optreden en die ook de implicaties hiervan begrijpen.

Welnu. Natuurlijk, zoals al het andere, spelen jullie percepties en begrip er van zich af op een continuüm van weinig naar meer. Dit is normaal, weet je, en niets om jezelf zorgen over te maken. Deze verschillen zijn het gevolg van diverse factoren – verleden, studietempo, hoeveelheid herinnering, interesses en nog veel meer. De ene is beter hierin. De ander beter daarin. Zij blinkt uit in iets waarin niemand van jullie zelfs maar geïnteresseerd is. Het is een nogal groot universum.

Historisch gezien zijn jullie geprogrammeerd om te denken in termen van anderen jullie eigen manier van denken, van jullie overtuigingen, op te leggen. Wanneer ik gelijk heb, dan moet zij ongelijk hebben. En natuurlijk heb ik gelijk. Dus moet ik haar veranderen. Welnu, wij vragen jullie om dit alstublieft af te danken. En wij zullen jullie een model laten zien dat jullie zal helpen om dit te doen.  

Je levensdoel vinden april 2018 / Gerrit Gielen


Wat is het doel van mijn leven? Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Als we haar vanuit biologisch standpunt benaderen, is het antwoord eenvoudig: in leven blijven en reproduceren. Het gaat dan om overleven van de soort, of zelfs om overleven van je genen. Je bent je lichaam. Je lichaam is gewoon een voertuig dat ervoor zorgt dat je genen zichzelf reproduceren. 

Een andere opvatting is die van de traditionele religie. Deze beweert iets heel anders: God heeft ons geschapen en we zijn hier om Hem te dienen.
Beide opvattingen hebben een diepgaande invloed op onze cultuur.
Iets buiten ons bepaalt ons doel: dat hebben ze met elkaar gemeen. Als individu zijn we niet belangrijk. We zijn er ofwel voor het overleven van de soort, ofwel voor het dienen van een God die boos op ons wordt als we dat niet doen. Onze mening wordt niet gevraagd. Wij doen er niet toe.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 april 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 april 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, welk percentage van jullie leven zouden jullie willen veranderen om echt tevreden te zijn? Tien procent? Dertig procent? Vijftig procent? Negentig procent? (Er bestaat niet zoiets als een levensuitdrukking die voor honderd procent moet veranderen. Er is altijd ten minste tien procent van jullie leven dat prachtig werkt in overeenstemming met wat jullie zouden willen creëren, met jou in het lichaam, aanwezig op Aarde, ademend, levend en op zoek naar groei.)

Dus laten we aannemen dat jullie helemaal gelukkig zijn met alles behalve één deel van je leven. Alles werkt bijvoorbeeld voor je tot jou tevredenheid behalve jouw carrière. Stel dat je carrière ongeveer dertig procent moet verschuiven om beter te worden.

Dit is een krachtige oefening. Als je kunt erkennen dat dertig procent ervan niet werkt, betekent dat zeventig procent. Het betekent dat honderd procent van de andere delen van je leven geweldig zijn. Dat is hoeveel je hebt om dankbaar voor te zijn en vieren!

Heavenletter 6280: Jezelf zijn / 2 April 2018

Heavenletter 6280 
Jezelf zijn
Brief uit de Hemel
2 April 2018


God zei:

Aan wie behoort jouw leven toe, zoals jij het ziet?

Veel van Mijn kinderen zijn opgegroeid met het geloof dat hun leven aan anderen behoorde, aan wie rekenschap en verantwoording verschuldigd was. Dat zijn diegenen van Mijn Kinderen die waargenomen hebben dat hun eigen leven niet helemaal van henzelf was. Zij zijn misschien in beslag genomen en bewust of onbewust, hebben aangenomen dat hun doel in het leven was om de wil van anderen te beantwoorden en om genoegen te doen en te zijn wat anderen wilden dat zij waren. Zij zagen in dat het hoofddoel in het leven was om in overeenstemming te zijn met dat wat de wereld leek te willen van hen. Zij waren voorzichtig om geen fouten te maken.

Op deze dag van je leven / 5 april 2018 / Neal Donald Walsch


5 april 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw hart snel weer geopend zal worden.
Inderdaad, heel snel, als je er ontvankelijk voor bent.

Denk niet dat je je laatste kans hebt gehad om lief te hebben.
God zou jou dat nooit aandoen.
Jouw kansen zijn zo eindeloos als het leven zelf!
Dus heb lief, heb lief, heb lief.
En maak je geen zorgen over wie van jou houdt.

Maak je dan gereed voor meer liefde om je dagen en nachten te vullen,
juist omdat je je daar geen zorgen over hebt gemaakt.
Want je ontvangt altijd van de wereld wat je geeft aan de wereld.
Het is de wet.

Je weet precies waarom je dit bericht op dit moment leest

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / 4 april 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
4 april 2018 / door Jennifer Farley,

Let Op


Terwijl jullie doorgaan met het vooruitgaan,
zal de kloof tussen waarheden blijven groeien en polariseren.
 Goed, 'slecht' of onverschillig, het is noodzakelijk
 om op te letten wat jullie hart je vertelt. 
Er worden veel beloften gedaan, veel tijdlijnen worden besproken,
maar dit zijn allemaal menselijke speculaties. 
Vertrouw op jezelf, vertrouw op je verbinding met Onvoorwaardelijke Liefde
en weet dat je wordt geleid op het pad dat het beste bij je past.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl