Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 31 maart 2018

De kracht van verbinden in één frequentie /30 Maart 2018 / Janosh

De kracht van verbinden in één frequentie

30 Maart 2018 / Janosh


Elke week plaats ik online de Frequentie van de Week en in deze blog wil ik eens wat dieper ingaan op de reden hiervan, met deze week de frequentie Christusbewustijn.

Als mens zijn we gevoelig voor golfbewegingen. Dit is omdat we onbewust willen verbinden en samen groeien. Religies hebben niet voor niets zo’n grote invloed op de wereld, want hun rituelen zijn hierop gebaseerd. Maar ook in andere stromingen zie je dat iets krachtiger wordt naarmate we met meer mensen tegelijk in dezelfde energie stappen. Het is de beleving van met elkaar voelen, groeien en vooral verbinden. Onze ziel is hier gevoelig voor en maakt ook graag die verbinding. Daarom zijn we als mens zo gevoelig voor trends. Je ziet het gebeuren in de mode, sport, voedselindustrie, etc. We verbinden ons onbewust met een golf van gelijkgestemden. Het kan zo ver gaan dat het ons perspectief van de werkelijkheid gaat beïnvloeden en dan wordt er een negatieve verbinding gemaakt. Denk hierbij aan golfbewegingen die ontstaan vanuit de media, politiek of op het internet. Het beïnvloedt ons, of we dat nu willen of niet.

Hart-Opening tussen Pasen en Wesak / Een boodschap van Gillian MacBeth-Louthan / 28 maart 2018

Hart-Opening tussen Pasen en Wesak
Een boodschap van Gillian MacBeth-Louthan / 28 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Terwijl de vibratie van het hart piekt kijkt naar de besneeuwde winterse bergtoppen wordt ons weer gevraagd om naar ons menselijk hart te kijken en de werkelijke waarde daarvan te zien. Er zijn zoveel smaken van liefde, want liefde is een “veel geprezen en smakelijk ding!”

Als liefde je eenmaal heeft aangeraakt ben je voor altijd veranderd. Liefde is beweging en zoekt het zweven op de wind als een zaadje van hoop dat nieuwe vruchtbare grond zoekt.

Liefde ontwikkelt zich constant, verhoogt, verandert en blijft nooit lang hetzelfde. Het laat altijd een eeuwige indruk achter die een leven zal beïnvloeden. Het gezegde dat “Liefde wenkt en liefde voortbrengt” is waar. Want alleen als er liefde in je hart is kan je naar buiten reiken en alle liefde omhelzen. Sommige smaken van liefde zijn er alleen maar eenmalig en kunnen nooit meer geproefd worden; neem ze in je op met een diep en dorstig hart.

Op deze dag van je leven / 30 Maart 2018 / Neal Donald Walsch


30 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven begint aan het einde van jullie comfortzone.

Je zult geen eer vinden te midden van veiligheid, maar aan zijn rand.
Je zult geen liefde vinden op een plek waar je verborgen bent,
maar in de ruimte waar je naakt bent.

Je moet een paar risico's nemen.
Je moet niet alleen de dobbelstenen kiezen, maar ze laten rollen.
Dus ga je gang, neem de gok.
Je hebt niets te verliezen behalve de kans om te winnen.

Het leven is niet lang genoeg om het aan de zijlijn door te brengen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 30 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
30 Maart 2018 / door Jennifer Farley,
” Een weg nog nooit bereisd”


Velen van jullie hebben hun bezorgdheid geuit over de naderende nieuwe golf ...
dat deze sterker, ongemakkelijker of uitdagender zal zijn.
Hoewel de volgende fase van deze verschuiving uitdagend kan zijn,
zal het een ander  gevoel hebben.
Elk onderdeel van deze 'upgrade' is ontworpen
om jullie meer kennis en informatie te bieden.
Dus, in plaats van te anticiperen op een worst case scenario,
weet dat jullie ontvangen wat voor jouw hoogste en beste is
en voor het hoogste en beste voor iedereen is.
Jullie bevinden je op een weg die nog nooit eerder is bereisd ...
deze geweldige tijd in de menselijke geschiedenis is van jullie!
In plaats van het met schroom te bekijken,
zie het als een mooie herinnering aan hoe ver jullie zijn gekomen
en hoeveel verder jullie groeien!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 30 maart 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 30 maart 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 30 maart 2018

De trillingen nemen steeds sneller toe en sorteren al een merkbaar effect. Er bestaat een duidelijke verschuiving in de gemoedstoestand van de mensen, wat zich uit in een meer vredelievende benadering van de wereldgebeurtenissen. Het mededogen voor de behoeftige mens, die in arme omstandigheden verkeert, is toegenomen en de éénheid van het Menselijk Ras wordt ingezien en naar waarde geschat. Er is een samenkomen gaande van degenen die voorheen soms aartsvijanden zijn geweest. Eindelijk worden de vruchteloosheid van oorlog en de hiermee gepaard gaande gevolgen ervan als onacceptabel gezien waarbij er sprake is van een beweging richting wederzijdse samenwerking. Er dienen zich mogelijkheden aan voor het oplossen van oude problemen op een manier die voor alle betrokkenen acceptabel is.

De uitkomst zal in bepaalde mate afhangen van wie de veranderingen leidt, want als de juiste mensen hierbij betrokken raken, die van alle aspecten ervan op de hoogte zijn, dan kunnen acceptabele voorstellen worden gedaan waardoor iedereen tevreden is. Terwijl de Legioenen van het Licht steeds dichterbij de Aarde komen, zo heeft hun aanwezigheid ook steeds meer invloed op jullie handelingen. Het betekent dat naarmate de tijd verstrijkt, de negatieve energieën steeds minder invloed hebben en dat jullie meer gebeurtenissen, die vrede naar de Aarde zullen brengen, tegemoet kunnen zien. Het is absoluut zo dat er méér zielen op Aarde zijn die voor het Licht werken en zij hebben meer invloed dan hun voorgangers en ook de wil om te slagen, zoals lang geleden werd voorspeld.Boodschap van Vader-God "Wees alert, gebruik de kracht die je krijgt met zorg en visualiseer het leven dat je wenst." / via Eillie Deus / 29 maart 2018


Boodschap van Vader-God
"Wees alert, gebruik de kracht die je krijgt met zorg en visualiseer het leven dat je wenst."
via Eillie Deus / 29 maart 2018


Lieve Kinderen van het Licht,

Het is met een uitgesproken gevoel van vreugde, dankbaarheid en fierheid dat Ik jullie aankijk en volg.  De prestaties zijn blij makend, vreugdevol voor wie er naar kijkt.  Het beleven ervan is allicht minder blij makend en vreugdevol, maar dat maakt onze waardering, dankbaarheid en fierheid nog groter.  Jullie zijn werkelijk Kinderen van het Licht.

En hiermee bedoelen we de manier waarop jullie meer en meer vanuit de Liefde, vanuit het Licht, gaan reageren op situaties.

Minder paniek. Minder impulsieve en emotionele reacties. Meer doorzicht en onderscheidingsvermogen. En bovenal, minder oordelen, meer mededogen, meer neutraliteit, meer besef dat het allemaal deel uitmaakt van het spel dat gespeeld wordt.  Meer besef ook dat alle deelnemers zijn wat ze zijn: deelnemers aan het spel, en spelers van een gekozen rol.

De Principes van de Hemel /Door Anna von Reitz /27 Maart, 2018

De Principes van de Hemel
Door Anna von Reitz /27 Maart, 2018

1. De Centrale Banken behoren ons toe, net als alle andere territoriale en gemeentelijke overheden en hun dochterondernemingen ons toebehoren.

2. Dit gebeurde omdat de ratten onze gedelegeerde bevoegdheden misbruikten voor hun eigen voordeel, niet omdat ze van plan waren om ons te steunen of onze belangen te behartigen.

3. Ze waren van plan om alles op te rollen in een grote Bal van Was en het op te eisen als in de steek gelaten eigendom --- daardoor zorgend voor een blijvende wereldwijde private hegemonie in hun eigendom en door hen bestuurd: een “nieuwe wereld bestuur” --- dat het oude feodale monarchistische systeem geweest zou zijn, alleen tien keer erger.

4. We werden op tijd wakker en we eisten het in de plaats daarvan terug. Dit werd niet bereikt door de wijsheid van de mens, maar door de Heilige Geest die in ons werkt.


DE ENERGIE VAN PASEN / 28 maart 2018 / Elias


DE ENERGIE VAN PASEN
28 maart 2018 / Elias


Pasen heeft een heel speciale energie. Het gaat hier inderdaad om dood en verrijzenis. Maar vooral om ons sterven voor onze oude, benauwde, bekrompen manier van zien en leven om herboren te worden voor het nieuwe, om herboren te worden in ware vrijheid. Het gaat hier om een heel nieuwe manier van denken, het gaat om een nieuw inzicht: alles in het leven is mogelijk als we halverwege maar niet opgeven.

Mensen resigneren vaak, geven er de brui aan maar beseffen niet dat daardoor de kans heel klein wordt dat juist het thema dat nu op het bord ligt ooit nog eens ter hand wordt genomen, laat staan dat het zal worden afgewerkt waardoor die mens op dat punt knock-out op de bodem blijft liggen.

Energetische update Maart: de spirituele lente is begonnen / Tamara van de Beek / 24 maart 2018

Energetische update Maart: de spirituele lente is begonnen
Tamara van de Beek / 24 maart 2018


Voel jij de intense frequentie verhoging die momenteel gaande is? Merk jij dat je steeds gevoeliger wordt? In deze blog deel ik met jullie een gedeelte van de inhoud van de gechannelde meditatie die ik gegeven heb tijdens de Lente Equinox deze week.

Wat is er aan vooraf gegaan?

De channeling van februari dit jaar was een reis naar de diepte van Moeder Aarde. Bij aanvang van de channeling zag ik de voorouders in zeven cirkels om ons heen staan. De codes die ontvangen zijn, was de energie van “gratie” en “genade”. Een dag later ontving ik een email dat er die nacht zeer ongebruikelijke activiteit meetbaar was geweest in de Schumann resonantie van de aarde. Voor degenen die zich afvragen wat de oorzaak is in de veranderingen van de Schumann resonantie, dat is de Kundalini van de Aarde. Deze had enorme pieken laten zien…. Deze energie was een cadeau van de lichtdimensies aan de lichtwerkers, gatekeepers, wayshowers, sjamanen, first wavers. Voor hen was deze activatie.

Goede Vrijdag en Pasen Wat betekenen ze voor jou? / 29 maart 2018 / Winfried

Goede Vrijdag en Pasen
Wat betekenen ze voor jou?
29 maart 2018 / Winfried


GOEDE VRIJDAG roept bij mij bewondering op voor Jezus, diepe bewondering. De liefdesboodschap die Jezus zijn leven lang heeft uitgedragen wordt volledig onderuitgehaald door zijn landgenoten. Zij haten en beschimpen hem en Jezus wordt tot de kruisdood veroordeeld. Jezus moet toch wel diep geschokt en teleurgesteld zijn geweest?

Wat ik weet is dat Jezus trouw blijft aan zijn goddelijke roeping. Hij oordeelt niet, blijft Zichzelf en laat zich leiden door zijn Christusbewustzijn. Hij blijft zijn belagers zien vanuit het goddelijk perspectief, in eenheid en liefde met elkaar en met de Goddelijke Bron verbonden. Niet een olympische medaille maar Jezus heeft Kosmisch Goud verdiend.

PASEN is voor mij het feest van bevrijding en ontwaken. Jezus leert, dat wij de gevangenen zijn van een beperkt en misleid bewustzijn. Het is het gevolg van ons leven in een stoffelijke dimensie. Wij verbeelden ons een werkelijkheid van polarisatie, tijd en ruimte en leven als waren wij afgescheiden van God en van elkaar totdat de dood erop volgt.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 Maart / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 Maart / via Shelley Young


Wat zou ik tegen mezelf zeggen als ik mijn eigen liefdevolle gids zou zijn? Welk advies zou ik geven? Welke ondersteuning zou ik bieden? Dit zijn uitstekende vragen om jezelf af te vragen, omdat ze je automatisch afstemmen op je eigen goddelijke wijsheid.

Dierbaren, de liefde, steun en acceptatie waar jullie al die tijd naar smachten, is waar jullie eindeloos op hebben gewacht om van jezelf te ontvangen. Zodra jullie je aansluiten bij het koor van Onvoorwaardelijke Liefde en de aanmoediging die het Universum jullie heeft bezorgd, maar die jullie gescheiden hebben gehouden van jezelf, zal de overeenstemming en diepe genezing die jullie zoeken, plaatsvinden.

Een Schrijven van de Schepper / 29 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
29 Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Liefde, mededogen en begrip


Bij jullie aankomst op Aarde kregen jullie vele geschenken en gereedschappen.
Sommige wisten jullie vanaf het begin te gebruiken en andere vereisten wat oefening. 
De drie die ​​bovenaan de lijst staan zijn Liefde, Mededogen en Begrip. 
Zelfs zonder voorkennis over hoe ze werkten, zijn ze er voor jullie geweest
om je door je meest beproefde menselijke momenten heen te leiden. 
Ja, ze zijn misschien misbruikt door anderen, maar dat weerhield jullie er niet van
 om ze in jullie dagelijkse leven te blijven vertonen. 
Vergeet niet om tijdens jullie rust periodes deze dingen aan jezelf te geven. 
Met een dieper en dieper begrip van elk van deze dingen,
 hebben jullie wat je nodig hebt voor de 'volgende golf'. 
Voorbereiding is en zal altijd de sleutel zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 29 maart 2018

PAASVIERING MET ELIAS IN KINROOI op 31 maart 2018 - Aanvang 19 uur

PAASVIERING MET ELIAS IN KINROOI


PAASZATERDAGAVOND met ELIAS in KINROOI
31 maart 2018 - Aanvang 19u
welkom vanaf 18.30u

Droom over de Galactische Golf van Liefde / door Staff Writer / 23 maart 2018


Droom over de Galactische Golf van Liefde
door Staff Writer / 23 maart 2018

(Truth Earth) Ik word begeleid om een ​​mooie en hopelijk profetische droom te delen over de Galactische Golf van Liefde die ik vanmorgen heb ervaren vanaf het moment van dit schrijven. Het was buitengewoon mooi en ik zou het ten zeerste aanbevelen om de korte video te bekijken die ik heb gemaakt om hem verder uit te leggen.


Ik zal de droom hieronder posten. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een droom is en misschien niet precies wat er op het moment van De Event zal gebeuren. Zoals altijd wordt onderscheidingsvermogen geadviseerd! Veel liefde iedereen!

Liefde als medicijn, / 28 maart 2018 / Lilian Ferru


Liefde als medicijn,
28 maart 2018 / Lilian Ferru
  

Lieve mensen

Interview Marieke Meulenberg.


.....................................................................................................................

Heel af en toe kom je iemand tegen die als je als zielsverwant herkent. Dan maakt je hart een sprongetje, dan ga je van die persoon dromen, of je weet dingen die je normaal niet zou weten. Steevast word je blij van elk contact. Zo vergaat het mij met Marieke Meulenberg. Onze weg door het leven vertoont veel parallellen. Het pad gaat van kleinheid en onzekerheid naar de ontdekking dat we liefde zijn en de Bron nooit kunnen verlaten. Dit pad lopen we allemaal.

Gisteren was Marieke op bezoek. Het werd een bruisend gesprek met onderwerpen die ons allen aangaan. Marieke Meulenberg groeit op als stoere boerendochter in Zeeland. Om te overleven wordt ze een bikkel, totdat het lichaam protesteert. In dit interview vertelt Marieke over haar ontdekkingreis met Brandon Bays, John of God, de cruise met Anita Moorjani, en de healings met Paul. Mogen we boos en verdrietig zijn? Waarom doen we er alles aan zodat er maar van ons wordt gehouden? Leef jij het leven zoals het voor jou bedoeld is? Een gesprek over het innerlijk kind, familiepatronen, grenzen stellen, overgave, goddelijke helpers, ziekte en genezing, en vooral liefde als medicijn.

Live Kryon Channeling 188: Afpellen van de Ui van de Realiteit. 1 /14 januari 2018 / Lee Carroll /Geplaatst: 28 maart 2018

Live Kryon Channeling 188:
Afpellen van de Ui van de Realiteit. 1
Deze live channeling werd gehouden in Longmont, Colorado
14 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 28 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Longmont, Colorado.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil graag doorgaan met een onderwerp waarmee wij vanmorgen zijn begonnen. Soms lijkt het leven op een mysterie en wat ik vanmorgen zei is dat dit zal doorgaan totdat de mensen weten dat er om jullie heen energieën zijn waarover jullie nooit iets is geleerd, en dit zal veel van het mysterie blootleggen en oplossen.

Er is een grotere Bron die letterlijk voor jullie neus staat. Vanmorgen vertelden wij jullie dat deze grootse Bron letterlijk op jullie neus tikt (daarmee bedoelt Kryon dat als wij onze ogen openen, wij dit zullen zien). Natuurlijk is dit een metafoor.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven/ 29 Maart 2018 / Neal Donald Walsch


29 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het onverwachte op je wacht.
 En het bevat groot goed.

Ons volgende inzicht, onze volgende opening,
onze volgende kans komt vaak wanneer we het het minst verwachten.
 Denk nooit voor een moment dat "het spel voorbij is".
 Dat is niet zo.

Juist als alle blikken naar beneden zijn gericht, moeten de kinnen omhoog zijn.
Dus ...kin omhoog. Deze ronde is misschien niet zo goed gegaan,
maar ik beloof je, dit is niet het laatste woord.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 28 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
28 Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Jouw Tijd


Het is tijd om je terug te trekken en te rusten, beste.
Je hebt harder gewerkt dan ooit tevoren
en de behoefte aan wat rust en stilte is wel verdiend.
Anderen kunnen je pushen om door te gaan,
maar je weet wat het beste is
en je hebt het recht om te zeggen: 'Nee, niet vandaag'.

De volgende golf zal heel veel intense veranderingen brengen in je wereld
en deze rustperiode is essentieel voor je algehele gezondheid.
Geniet ervan, zwem erin, hou ervan en adem het in.
Het is jouw tijd!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlwoensdag 28 maart 2018

Montague Keen / 18 maart 2018 / Veronica Keen

Montague Keen,
18 maart 2018 / Veronica Keen

De cabal probeert dermate wanhopig de macht in handen te houden dat ze tot alles in staat zijn om het onvermijdelijke te voorkomen. Ze hebben alle kans gekregen om schoon schip te maken, hun gewoonten te veranderen en om vergeving te vragen voor hun afschuwelijke misdaden tegen de mensheid, maar ze kiezen ervoor dit niet te doen. Nu kunnen jullie hun laatste wanhopige poging zien om stand te houden en een derde Wereldoorlog te starten. Dit is o zo duidelijk, zelfs voor hen die aan de macht zijn. De cabal heeft steeds opnieuw, wanneer ze het moeilijk kregen en ook wanneer ze dreigden te worden ontmaskerd, oorlog ingezet. Dit is de reden waarom ze wereldwijd de oorlogsmachine besturen. De cabal produceert alles dat voor een oorlog nodig is. Hun moordmachine staat altijd standby. Vergeet nooit: “MASSAVERNIETIGINGSWAPENS”. JULLIE ZIJN ALLEMAAL IN DIE LEUGENS GETRAPT.

ERKENNING / Door Trienke Minkema

ERKENNING
Door Trienke Minkema

Daar, waar de Vader één van Zijn kinderen plaatst, geldt ook Zijn bescherming.

Deze woorden zijn u reeds eerder gegeven om aan te geven dat u, hoe dan ook, veilig bent. Want een liefhebbend hart is altijd veilig in zijn eigen omgeving. Datgene wat vrij mag komen door gebundelde energieën van u allen, dient altijd na onderzoek bij diegene waar iets in werking is gezet, losgelaten te worden. Door verwerking van oude belastende zaken worden er altijd nieuwe openingen gecreëerd voor verdere zelfontplooiing. 

U op de ander richten, zonder dat u daartoe uitgenodigd wordt, dient niet uw eigen innerlijke groei. Het geeft slechts tijdelijke opluchting en bevestiging aan onverwerkte delen van uw aardse persoonlijkheid. Bij uzelf blijven, betekent respect hebben voor uzelf en voor de ander. Het toont tevens uw bereidheid om uzelf te willen leren kennen. Wat gekend wordt vanuit de eigen bron, behoeft geen bevestiging of erkenning van buitenaf. 'Ken u zelve' en weet dat een ieder daarheen op weg is.

Moet je negatieve ervaringen hebben om te groeien? / Door: Dr. Taryn Crimi


Moet je negatieve ervaringen hebben om te groeien?
Door:  Dr. Taryn Crimi

Voor degenen onder jullie die het moeilijker vinden om erop te vertrouwen dat je dromen echt zullen manifesteren; je bent niet alleen. Vandaag zouden we graag jullie aandacht willen richten op het vertrouwen van het 
proces van je gewenste gemanifesteerde 
doelen.

Terwijl velen van jullie zich bewust worden van de enorme kracht die jullie elk hebben in jullie rol als schepper van jullie realiteit; vraag je jezelf af, waarom zou ik deze ervaring, deze uitdaging, dit probleem voor mezelf hebben gemanifesteerd? Waarom zou ik kiezen om iets negatiefs te ervaren? Sta ons toe hier verder over uit te wijden om jullie te helpen dit proces beter te begrijpen.

We bieden jullie vaak analogieën om onze berichten beter te helpen, dus sta ons toe de analogie van de pijl en boog aan te bieden. Als je een boogpees zo ver mogelijk zou terugtrekken en dan de pijl zou laten vliegen zou de voortstuwing immens zijn. Maar als je dezelfde pijl en boog zou nemen, en deze keer de pees helemaal niet zou terugtrekken, de lucht ingaan? Helemaal niet ver, ja?


Volle maan 31 maart 2018 om 14:38 uur / 27 maart 2018 / Petra Stam

Volle maan 31 maart 2018 om
14:38 uur
27 maart 2018 / Petra Stam

Ik heb de maan in deze periode Eimaan genoemd vanwege het prille leven dat grotendeels nog besloten ligt in een beschermlaag. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur. Vanuit een beschermlaagje komen de eerste blaadjes aan de takken en vaste planten komen voorzichtig weer boven de grond uit. Ook voor ons nemen de levenskracht en de energie om naar buiten te treden toe. Het is belangrijk om oude beperkingen los te laten en vol vertrouwen je dromen te volgen. Als je de afgelopen maanden doelen hebt gesteld en wensen geformuleerd, dan is dit de tijd om de eerste stappen te zetten. Het thema bij de Eimaan is ‘zorg en bescherming’, omdat ieder pril begin ook kwetsbaar is.

De volle maan in Weegschaal geeft het verlangen om de harmonie in je omgeving te bewaren. Je houdt meer van schoonheid, diplomatie en vrede, maar pas op dat je die niet bewaart ten koste van je eigen energie. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenoverliggende sterrenbeeld, Ram. Dit wekt impulsieve vuurenergie en de wil om actie te ondernemen op iets nieuws, iets waarnaar je hart uitgaat. Probeer de balans te bewaren tussen actie en rust, tussen volop ergens indenderen en met charme onder werk uit komen.