Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 17 maart 2018

De 7 belangrijkste dingen in het leven. / 16 maart 2018 / door Edward Morgan


De 7 belangrijkste dingen in het leven.
16 maart 2018 / door Edward Morgan


Hoewel het nooit te laat is om ons leven te veranderen, is het veel beter om deze zeven belangrijke dingen in het leven zo jong mogelijk te leren. We weten allemaal dat als we jong zijn, alles gemakkelijk lijkt. We verwachten snelle ontwikkelingen voor de doelen die we nastreven.

Degenen die ons tot succes hebben gesmeed hebben iets gedaan waar we niet in geslaagd zijn. Hier is de truc, mensen. Met alle mislukkingen achter ons verdwijnt ons enthousiasme voor nieuwe doelen en dromen langzaam en handelen we meer vanuit een comfortzone modus. Maar als we deze zeven belangrijke dingen in het leven leren en onmiddellijk in actie brengen, zullen we onze levens voorgoed veranderen. We hebben een duidelijk beeld van wat we doen en waar het ons naartoe zal brengen.

Een succesvol persoon is zich volledig bewust van deze zeven belangrijke dingen in het leven en gedraagt ​​zich ook daar naar.

Tachyon Kamers: Een Nieuwe Manier om te Genezen/ Megan Edwards-PFC / 17 maart 2018Tachyon Kamers: Een Nieuwe Manier om te Genezen,
Megan Edwards-PFC  / 17 maart 2018

De Pleiadians en andere kosmische gemeenschappen van Licht gebruiken subatomische partikels, Tachyons genaamd, als een basisbron van energie: als hyperdrive energiebron voor hun ruimteschepen via het creëren van hyperspace wormholes, voor genezing, voor informatie-uitwisseling en voor andere doeleinden.

De Pleiaden (1885) door kunstenaar Elihu Vedder. Ik zie veel Godinnenenergie in dit schilderij!.

En nu zijn er tachyonkamers in Noord-Amerika, Europa en Azië, die ons zullen helpen om lichaam, geest en spirit te genezen. 

Het Pleiaden sterrencluster

Blossom Goodchild - Channeling met De Federatie van Licht - 17 maart 2018


Blossom Goodchild
 - Channeling met De Federatie van Licht -

17 maart 2018

Blossom: Goedemorgen. Ik voelde me vanmorgen erg duizelig en toch ook, onzeker of dit gewoon de krankzinnige weersveranderingen zijn of, de Hogere Energieën die binnen komen ... of ... wilde je echt 'door mij heen spreken' wat je voor een bepaalde tijd niet  hebt gedaan?

Gal.Federatie: Het is inderdaad het laatstgenoemde en met veel urgentie.
Blossom: (Ik wilde 'met veel urgentie' verwijderen ... maar dat zou niet kloppen of juist niet passen!)

Oké! Hier gaan we dan ... Ik zal het opnameapparaat klaar maken.

Dit is wat ze te zeggen hadden.Transcriptie van deze boodschap:


SAUL: Jullie Worden Altijd Onvoorwaardelijk Geaccepteerd en Oneindig Geliefd. / 15 maart 2018 / door John Smallman


SAUL:
Jullie Worden Altijd Onvoorwaardelijk Geaccepteerd en Oneindig Geliefd.
15 maart 2018 / door John Smallman

Naarmate het ontwakingsproces van de mensheid doorgaat en intensiveert, raken steeds meer mensen overvallen of overweldigd door emotionele dingen, dingen die zo diep weggestopt waren of zo sterk ontkend dat ze gewoon niet wisten dat het daar lag te wachten op erkenning en loslating. Jullie zijn niet je emoties, jullie zijn niet je gevoelens, jullie ervaren ze gewoon. . . terwijl jullie ze toestaan naar boven te komen. Jullie kunnen ze niet loslaten als je weigert ze te ervaren, en meestal stop je ze weg, begraaft of weigert ze uit angst dat de pijn die ze veroorzaken je totaal zal overweldigen. Natuurlijk, de pijn kan intens zijn, uiterst onaangenaam, maar het zal jullie niet overbelasten omdat jullie veel, veel sterker zijn dan alle emoties of gevoelens die ooit in jullie zouden kunnen opkomen.

Het ding is om jezelf eraan te herinneren dat, als ze opkomen, dat zij niet jij bent. Dan kun je je een beetje terugtrekken en ze observeren en proberen, terwijl de ervaringen stromen, om ze niet te analyseren of de plaats te ontdekken waar ze vandaan komen. Het zijn allemaal herinneringen aan oude, soms extreem oude gebeurtenissen die zeer pijnlijk waren op het moment dat ze zich voordeden en dus werden ze begraven en ontkend op dat moment. Ze blijven in je weggestopt totdat ze worden erkend en losgelaten en dat is wat er nu gebeurt. Het kan gepast lijken om hen in verband te brengen of hen de schuld te geven van gebeurtenissen die zich in dit leven hebben voorgedaan, maar of ze nu al dan niet gekoppeld zijn aan gebeurtenissen in jullie huidige leven of diep begraven dingen zijn van oudsher, ze zijn van het verleden, en zoals je weet is er alleen het nu, en op dit moment lijd je niet onder de pijn, maar je blijft stilstaan bij die pijn die niet langer aanwezig is. Door te proberen ze te analyseren, blijf je gewoon in de pijn om een feedback lus te creëren die je blijft presenteren met iets dat voorbij is en klaar mee is.

Getallenreeksen van de Engelen Een boodschap van Doreen Virtue / deel 2 van 3 / 18 augustus 2008 / Geplaatst 17 maart 2018

Getallenreeksen van de Engelen
Een boodschap van Doreen Virtue
 deel 2 van 3
18 augustus 2008 / Geplaatst 17 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Combinaties van 3-en

3-en en 1-en, zoals 311 of 313. De geascendeerde meesters werken met je samen en zijn samen met jullie gedachteprocessen. Op vele manieren handelen zij als mentors die jullie de oude wijsheid leren die betrokken is bij manifestatie. Zij sturen jullie energie om je niet ontmoedigd te voelen en zij moedigen jullie aan om gefocust te blijven op de ware doelen van je ziel. Daarbij kunnen de geascendeerde meesters jullie adviseren, geleiden en suggesties geven betreffend je levensdoel. Toch leren zij altijd dat elke creatie begint op het niveau van gedachten en ideeën. Vraag hen om je te helpen in wijsheid te kiezen voor hetgeen je wilt.

3-en en 2-en, zoals 322 of 332. De geascendeerde meesters werken met jullie als mede-scheppers van jullie nieuwe project. Zij vertellen jou dat zij jouw opwinding delen en weten dat alles voor jou goed zal uitwerken. De meesters kunnen zien dat jouw toekomst al gegarandeerd vol is van het geluk dat jij zoekt. Geniet van deze nieuwe fase in je leven!

3-en en 4-en, zoals 334 of 344. Jij hebt momenteel veel hulp om je heen. Zowel de geascendeerde meesters als de engelen zijn hier om jou te assisteren en van jou te houden. Steek je hand naar hen uit zoals zij hun handen naar jou uitsteken.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /16 Maart / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 Maart / via Shelley Young


Dierbaren, is jullie vertrouwen wat roestig? Hebben jullie moeite om lang genoeg in de stroom te blijven om de magie te laten gebeuren? Begin je goed met overgave en val je weer snel in angst en twijfel?

Naar het diepe, onwankelbare geloof en vertrouwen gaan, is meestal het meest uitdagende voor het verlichten van menselijke wezens. De meesten van jullie hebben een ongelooflijk goed ontwikkeld geloof - je hebt een absoluut vertrouwen en innerlijk weten van het goddelijke dat bestaat voorbij jullie geïndividualiseerde ervaring van het zelf. Het is niet het bestaan ​​van iets dat groter is dan dat waar je mee worstelt, het is het idee dat iets groters niet alleen van je houdt, maar ook liefdevol en consistent voor je verschijnt.

Op deze dag van je leven / 16 Maart 2018 / Neal Donald Walsch


16 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je geschapen bent om te creëren - niet om te reageren.

Creatie is de hoogste vorm van Goddelijkheid en jouw geboorterecht.
De waarheid is dat je de hele tijd aan het creëren bent.
De centrale vraag in je leven is of je dit bewust of onbewust doet.

Bewuste creatie is wat er nu nodig is. Hou op met kniezen.
En stop met het denken van negatieve gedachten.
Ga gewoon aan de slag!
De dag van morgen wacht je op jouw keuze hoe gaat het worden.
Neem het heft in eigen handen! Zorg dat het gebeurt!
Jij hebt de leiding hier.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / 16 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
16 Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Hoe ben ik hier terecht gekomen?!


Pas op; je bevindt je misschien in minder goede situaties,
omringd door mensen waarmee je je normaal niet associeert
en je afvraagt: "Hoe ben ik hier terechtgekomen?!"
Het Universum wil je eraan herinneren dat het bij gelegenheid zijn felste lichten
zal plaatsen op plaatsen waar ze het minst worden verwacht om te helpen,
te begeleiden en een baken te zijn voor diegenen die gewoon hun ogen openen
 voor de nieuwe wereld die nu wordt gecreëerd.
In plaats van in angst te gaan, concentreer je jezelf
en stuur je Onvoorwaardelijke Liefde naar alles wat om je heen is.
Je hebt gekozen om te zijn waar je bent,
te doen wat je doet op een manier zoals alleen jij dat kunt ...
door een ster zijn die de nacht verlicht.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 16 maart 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 16 maart 2018

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
 16 maart 2018

Jullie kunnen, ondanks het feit dat de situatie in sommige landen chaotisch is, gerust zijn dat alles goed verloopt. De onderliggende reden is dat er zich dramatische veranderingen aandienen, veranderingen die noodzakelijk zijn om plaats te maken voor dat wat zal worden geïntroduceerd. De veranderingen maken allemaal deel uit van jullie kennismaking met het Nieuwe Tijdperk dat geleidelijk aan zichtbaar wordt omdat de oude energieën oplossen. Wees niet onthutst over welke maatregelen er ook maar nodig zijn want op deze manier kan het oude worden opgeruimd; jullie zullen er in de loop van de tijd alleen maar meer voordeel bij hebben. Mettertijd zullen de oude manieren die geen plek in de toekomst hebben, geleidelijk aan verdwijnen. Het zal een ongemakkelijke en onvermijdelijke situatie zijn, dus verlies nooit uit het oog dat het beste nog moet komen.

Nu jullie het markeringspunt zijn gepasseerd zijn de restricties wat betreft buitenaardse bezoek aan de Aarde opgeheven, maar er bestaat nog steeds een controleprocedure om ervoor te zorgen dat niemand invloed kan hebben op jullie pad naar Ascentie. Het is tijd om jullie “spirituele ouders”, te weten de Pleiadiërs, te ontmoeten en te zijner tijd zal dit gebeuren. Toekomstige gebeurtenissen zijn nauwkeurig gepland en dat allemaal met de intentie om jullie op de verhoging van je trilling voor te bereiden wat uiteindelijk natuurlijk tot jullie Ascentie zal leiden. Gelukkige tijden liggen om zo maar te zeggen om de hoek en zullen jullie voorstellingsvermogen ver te boven gaan. Langzamerhand hebben jullie een beetje een idee gekregen van wat de toekomst in petto heeft, maar toch zullen jullie enorm verrast zijn door de omvang van de positieve veranderingen.Marshmallow Boodschap Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens” / 16 maart 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens”
16 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Oude wijn in nieuwe zakken

De mensheid gaat door een grote opwaardering van het bewustzijn (na 2012), en de tijd om daar geheel doorheen te gaan hangt af van vrije keuze.

Deze speciale transitie zal zo lang duren als jullie het ervan maken. Het hangt er altijd vanaf hoe zwaar het donkere deel van de dualiteit beslist om tegen jullie te vechten. De oude energie op de planeet zal tegen deze veranderingen vechten, misschien zelfs wel tot de dood aan toe.

Dit wil zeggen dat het zo kan zijn dat een complete generatie voorbij zal zijn voordat enkele van deze dingen zullen gebeuren.

Meer lezen >>>


3 goede manieren om je intuïtie te verwaarlozen / 26 februari 2018 / Tamara van de Beek


3 goede manieren om je intuïtie te verwaarlozen
26  februari 2018 / Tamara van de Beek


Men zegt vaak dat intuïtie de hoogste vorm van intelligentie is. Hoe komt het dan dat de meesten van ons massaal deze vorm van intelligentie negeren of niet meer herkennen? Laten we eerst kijken naar wat intuïtie is. Intuïtie is “weten” zonder dat je weet hoe je het weet…. Met andere woorden, weten zonder tussenkomst van het “normale denken”. Zonder tussenkomst van je brein.  Het onderbuikgevoel of soms ook zesde zintuig genoemd. Dit weten is een veld van oneindige intelligentie en iedereen heeft toegang tot deze intelligentie. Zie het maar als een ingebouwd navigatiesysteem dat feilloos werkt maar dan moet je wel bereid zijn om te luisteren. 

Wat zorgt er nu voor dat jij die innerlijke stem niet meer herkent?

Druk, druk, druk
Je bent alle dagen druk. Je aandacht wordt volledig in beslag genomen door het vele moeten en willen en wellicht de “fear of missing out”. Er is zelden een moment van vertragen, verstillen en even gewoon Zijn. Niets doen. Je staat ingesteld op snel, sneller snelst. Je hebt het gewoonweg te druk om de subtiele aanwijzingen vanuit intuïtie op te merken.

Sananda ~ De Grote Gebeurtenis Komt Eraan / 14 maart 2018 / door Edward Morgan

Sananda ~ De Grote Gebeurtenis Komt Eraan
14 maart 2018 / door Edward Morgan

Waarschuwing: aangezien dit een gechannelde boodschap is, ben ik geadviseerd om te vragen naar de discretie van de lezer.

Sananda via:  Adele Arini

Mijn liefste vrienden,

Het is met grote vreugde, vreugde en immense liefde dat ik je de grootste update van de afgelopen tijd breng. De tijd is NU voor ALLEN (die er klaar voor zijn) om terug te keren naar LIEFDE.

Jullie, mijn geliefde lichtwerkers, hebben daar lang geduldig op gewacht. Want een prachtige, wonderbaarlijke gebeurtenis zoals deze kan alleen plaatsvinden op de perfecte goddelijke timing. Wij, het gezelschap van de Hemel, moeten wachten totdat de frequentie van Licht op de Planeet Aarde hoog genoeg is om het Event/gebeurtenis te katalyseren / teweeg te brengen en totdat iedereen (die op een Hoger Niveau heeft besloten om te Ascenderen) voldoende gereed is.

We hebben allemaal duizenden Aardse jaren hard gewerkt voor dit enorme project; voor wat voelde als eeuwigheden in jullie lineaire concept van tijd. De hoeveelheid hoogontwikkelde Lichtwezens die meedoen aan dit grote avontuur tellen in de biljoenen; gelegen aan beide zijden van de sferen (fysiek en niet-fysiek). En jij bent een van hen! Jouw toewijding, hard werken, moed, doorzettingsvermogen, immense overwinningen over 'schijnbaar onmogelijk te overwinnen' uitdagingen en alle ervaringen die je hebt meegemaakt in huidige en vorige levens, hebben je precies tot hier gebracht. Ze hebben je gereed gemaakt.

Getallenreeksen van de Engelen Een boodschap van Doreen Virtue / deel 1 van 3 / 18 augustus 2008 / Geplaatst 16 maart 2018

Getallenreeksen van de Engelen
Een boodschap van Doreen Virtue
 deel 1 van 3
18 augustus 2008 / Geplaatst 16 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


 De engelen doen wat zij kunnen om onze aandacht te trekken en met ons te kunnen communiceren. Op die manier helpen zij ons om onze eigen levens te helen. Toch merken wij de signalen die zij geven vaak niet op, doen hen als toevalligheden af of als verbeelding.

De engelen zeggen: “Wij kunnen onze boodschappen voor jullie niet in de lucht schrijven. Jullie zullen er aandacht aan moeten schenken en het geloven als jullie patronen in je leven zien, met name als antwoord op bepaalde vragen of gebeden die jullie hebben gesteld. Als jullie steeds weer hetzelfde liedje horen of steeds weer dezelfde getallen zien, wie denken jullie dat daarachter zitten? Jullie engelen natuurlijk!!!

Getallenreeksen

Mag je streng zijn? / 15 maart 2018 / Lilian Ferru

Mag je streng zijn?
15 maart 2018 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Gezondheid is innerlijke vrede

Als er iemand is die nergens doekjes om windt dan is het wel Paul. Hoe kan dat? Hij is toch de healer die de mens begeleidt in zijn proces van zelfgenezing? Hij werkt toch samen met Lichtwezens? Liefde is toch mededogen en mildheid? Met één gebaar, met één oogopslag, kan Paul je duidelijk maken waar het aan schort. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Wat niet gezien en erkend wordt kan niet genezen. Hij doet dit uit pure liefde.

Wat leer ik toch veel van deze man. Jaren heb ik spiritueel geploeterd en vond ik het moeilijk om grenzen te stellen. Ik wilde niemand kwetsen, iets dat velen zullen herkennen. En maar proberen het met innerlijke vergeving op te lossen. Niet dat daar iets mis mee is, behalve dan als je met steeds terugkerende patronen te maken hebt. Die van jezelf en die van de ander. Ik wilde van alles fixen, hoopte dat die of gene eindelijk gelukkig zou zijn. Daarnaast, je laat elkaar toch niet in de steek? Het is een doodlopende weg, mag ik nu wel zeggen, met aan het eind het inzicht dat niemand verantwoordelijk is voor de gevoelens van wie dan ook.  

Een Schrijven van de Schepper / 15 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
15 Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Een Nieuwe Manier.....


Een van de belangrijkste dingen die je uit dit huidige moment kunt halen,
 is het vermogen jezelf te zien op een manier
zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. 
Het universum brengt dingen onder jouw aandacht,
op een zachte manier, die je misschien niet hebt opgemerkt. 
Dit wordt gedaan om verandering en groei aan te moedigen. 
Gedragingen en manieren om met anderen te praten die
mogelijk onbewust pijn hebben veroorzaakt, staan ​​bovenaan de lijst. 
Het wordt niet gedaan om je te beschamen, maar in plaats daarvan
 is dit een gelegenheid voor een diepe en diepgaande zelfevaluatie. 
Je wordt uitgenodigd om jezelf vorm te geven op een manier
 die je hele toekomst zal veranderen. 
Omarm deze prachtige tijd en weet dat je daardoor een beter persoon bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 15 maart 2018

Channeling nr. 37 Door Raphaël, de Elohim en Isoritas de buitenaardse, / 10-03-2018 / via Margreet de Carpentier


Channeling nr. 37
Door Raphaël, de Elohim en Isoritas de buitenaardse,
 10-03-2018  / via Margreet de Carpentier

De mensen worden steeds bewuster. De mensen die bewust zijn zullen samen met de buitenaardsen de wereld vrediger maken met hun werk. Het werk dat ze vaak onbewust in de nacht doen. Ieder mens gaat onbewust in de nacht uit zijn of haar lichaam en krijgen dan hun lessen. Bij de één komen de lessen aan en bij de ander niet, het is net als op de scholen in uw wereld. Mensen die bewust zijn van ons en van de buitenaardsen die kunnen flarden herinneren van wat zij tijdens die uittreding meemaakten.

Het komt, wij zeggen het nogmaals, de vrede die komt. Er wordt zo hard gewerkt door ons en door de lichtwerkers op aarde. Zelfs door de nieuwste tijd kinderen zo jong als dat ze zijn, onbewust, en het komt over in het onderbewuste bij de andere mensen. Dan hebben wij het weer over de wifi, de wifi die iedereen op zijn hoofd heeft, die in verbinding staat met het onderbewuste van de mens en op deze manier alles opvangt. Op deze manier zal iedereen op de aarde een hoger bewustzijn krijgen. Zij gaan andere voeding tot zich nemen, eten minder vlees, gaan bewuster met voeding om en zij laten zich minder voeding voorschotelen door de fabrikanten.

Misbruik en mishandeling helen op diepe lagen. / Door Catrien EctorMisbruik en mishandeling helen op diepe lagen.

Velen van ons hebben in een van onze levens wel te maken gehad met misbruik, hetzij seksueel, emotioneel, lichamelijk, mentaal enz enz.

Zo geraakt worden in de kern van je zijn, slaat altijd diepe wonden die moeilijk te helen zijn. Veel van deze oude wonden bepalen wie we vandaag zijn. We reageren tenslotte vanuit ons pijnstuk, innerlijke kind enz.

Vertrouwen is het sleutelwoord. Het vertrouwen in jezelf en in anderen is diep geschaad. Onlangs heb ik de tools gekregen om dit misbruik te helen op hele diepe lagen, door alle levens heen.

Een manier van helen die je niet terugbrengt naar je emoties maar naar je eigen kern, je mooie ziel.

Wil je meer informatie, stuur een PB of mail (info@goldenhearts.nl) of bel 040-2838223.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 Maart / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 Maart / via Shelley Young


Waarom neem je niet één ding - één probleem dat je hebt - en geef het Over. Geef het aan God om voor je te zorgen. Geef het over om te worden opgelost en val niet in de verleiding om het terug te nemen voordat het dat is. Geef het over en laat het echt los.

Als je goed oplet wanneer je dat doet, zul je merken dat je je meteen lichter voelt. Je zult de energiewijziging rondom het probleem meteen voelen. Je zult een verlichting van de last voelen, om zo te zeggen, wat jouw indicator is dat het met succes is overgegeven, en al in de energieën komt die een oplossing kunnen brengen. Je hebt toegestaan ​​dat het wordt overgebracht naar het rijk waar onzichtbare goddelijke oplossingen, ook bekend als wonderen, kunnen voorkomen.

Er is nooit een reden om het alleen te doen, Dierbaren. Is het niet de tijd om de eindeloze ondersteuning die je beschikbaar hebt te onderzoeken en te gebruiken?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Boodschap van Archeai Hoop, Geloof en Liefde / Inspiratie voor hart en ziel / 15 maart 2018


Boodschap van Archeai
Hoop, Geloof en Liefde
Inspiratie voor hart en ziel
15 maart 2018  

Moge de warme krachtige zonnestralen van de Grote Centrale Zon je innerlijke vlam van Hoop, Geloof en Liefde nu tien maal versterken! Deze kosmische levenssubstantie van Hoop, Geloof en Liefde is de energetische voeding voor je ziel. Dit is een drievoudige Goddelijke versterking voor je lichtgroei, het miraculeuze middel voor de verhoging van je persoonlijke energietrilling en de activator van het Christuszaad in je. 

Hoop, Geloof en Liefde zijn de belangrijkste kernelementen van de Universele samenleving en wij, de drie Archeai van de witte straal van de Goddelijke Zuiverheid, de indigoblauwe straal van Goddelijke Kracht en de roze straal van Goddelijke Liefde, zijn vele tijdcycli geleden door onze Vader-Moeder God tot leven geroepen om deze Goddelijke aspecten in onze engelen wezens te mogen belichamen. Ontvang ons in je hart, lieve kind van God! Drie Archeai staan nu voor de deur van je innerlijk huis, zou je  ons willen verwelkomen om naar binnen te stappen? Dank je.

Op deze dag van je leven / 15 Maart 2018 / Neal Donald Walsch15 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat zij die alle dingen zijn voor hun buren,
ophouden met alles voor zichzelf te zijn.

Norman Douglas zei dat, en hij had gelijk.
Dus maak je geen zorgen over 'wat de buren denken'.
Maak je alleen zorgen over of je trouw bent aan jezelf.

Denk, handel en spreek vandaag vanuit de plaats van jouw
hoogste waarheid. Over alle dingen. Waaronder jouw
relatie, jouw levenswerk, jouw gedachten en jouw keuzes.

Het wordt tijd dat je stopt met je verbergen voor sommige dingen,
ben je het daarmee eens?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl