Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 10 maart 2018

Een beschouwing over de mannelijke energie - Deel 1 / 7 Maart 2018 - Gerrit Gielen

Een beschouwing over de mannelijke energie - Deel 1
7 Maart 2018 - Gerrit Gielen

In mijn praktijk merk ik dat er veel vrouwen zijn die een weerstand hebben tegen de mannelijke energie. Ze associëren die met agressie, wreedheid, seksueel misbruik en onderdrukking. Eigenlijk een lager iets waar je maar beter niets mee te maken kunt hebben; de oorzaak van alles wat mis is in deze wereld. Het gevolg is een onvermogen om nee te zeggen, grenzen te stellen en werkelijk eens voor jezelf te kiezen. Want iedere keer als je dat doet, kies je voor het mannelijke en dat is dus helemaal fout, dan ben je egoïstisch bezig. En als vrouw hoor je nou eenmaal liefdevol en spiritueel te zijn. 

Mannen raken natuurlijk ook helemaal in de war. Wat moeten ze met hun mannelijk energie die zo slecht is?
Vrouwen lijken ook tegenstrijdige signalen af te geven. Ze zeggen dat mannen meer contact met hun gevoel moeten hebben, maar in de praktijk vinden ze dat ‘watjes’ en vallen op macho’s.
Hoe zit het nu? Zijn mannen nu echt een fout van de schepping waar vrouwen mee opgezadeld zitten? 

En wat moeten die fouten van de schepping nu zelf met hun mannelijkheid?

Een handleiding voor het kiezen van jullie leiders / Maart 2017 / Anna Von Reitz / Herplaatsing maart 2018

Een handleiding voor het kiezen van jullie leiders
Maart 2017 / Anna Von Reitz
Herplaatsing maart 2018

Het is een ongelukkig feit dat veruit de meerderheid van de mensen die in een of andere organisatie posities van leiderschap aannemen, vanuit hun eigen egoïstische honger naar dwingende macht, aangezet worden tot sociale erkenning en controle over anderen. Kijk maar eens naar Capitol Hill.

Zulke mensen kunnen zo zachtaardig lijken als duiven en van binnen toch verslindende wolven zijn. Zij kunnen over onze Vader spreken en zichzelf draperen met religieus sentiment. Ze kunnen zelfs optreden als engelen van het licht.

Laat mij opperen dat het bewijs van leiderschapsgevoel en toewijding moet zijn terug te vinden in hun werk, in hun opoffering, in hun bereidheid om te studeren en om het weerbarstige werk te doen en het geduld hebben om te kruipen voordat ze lopen en lopen voordat ze rennen.

Echte leiders verdienen hun vertrouwenspositie en koesteren die, niet voor hun eigen belang, maar om te delen wat ze hebben geleerd en om hen te beschermen die niet zo sterk zijn om zichzelf van succes te verzekeren. Zij zijn geen dwepers met zichzelf. Zij staan niet te popelen om de teugels strak aan te halen. Ze bevorderen geen atmosfeer van conflict. Ze zijn geduldig en rechtvaardig en lankmoedig. Macht is iets wat zij dragen, niets iets wat ze zoeken.


Meester Kuthumi “Wat Is Liefde?” / 9 Maart 2017 / Natalie Glasson

Meester Kuthumi
“Wat Is Liefde?”
9 Maart 2017 / Natalie Glasson
  
De vraag, “Wat is Liefde?” is van gelijke waarde, betekenis en diepgang als “Wat is de Schepper?” of “Wat is de betekenis van het leven?” In feite, nodigen deze drie vragen jullie uit om voorbij jullie zelf in een onbekende ruimte onderzoek te plegen waar toegang verkregen kan worden tot diepgaande wetendheid. Zij leiden jullie voort op een reis van verkenning/onderzoek, waarbij jullie focus samenkomt in de kern van Alles Dat Is. Jullie stellen in vraag hoe alles dat bekend is op Aarde naar creatie en manifestatie komt, waarom wij handelen en reageren op bepaalde manieren en wat het bestaan werkelijk is. Sommige zielen riskeren het niet eens dergelijke vragen te stellen terwijl er voor anderen geen aards leven is zonder de aanwezigheid van het onderzoeken van deze vragen. 

Dat wat wij zoeken kan niet gelabeld of uitgelegd worden en nochtans kunnen wij een diep-gezetelde familiariteit en verbinding bevatten wanneer wij met besef in de hartchakra bestaan. Iedere ziel zoekt in de één of andere vorm de Schepper, of zij het nu labelen als Allah, God Almachtig, de Bron, Essentie, natuur, vervulling of iets anders. De Raad van Arcturië: Jullie zijn de Scheppers van de 5e Dimensie / 7 maart 2018 / Daniel Scranton

Jullie zijn de Scheppers van de 5e Dimensie
De 9e Dimensionale Raad van Arcturië.
7 maart 2018 / Daniel Scranton


Gegroet. Wij zijn de Raad van Arcturië. Wij zijn verheugd om met jullie allen verbinding te maken.

In de loop van ons evolutieproces hebben wij vele wezens van vele verschillende werelden ontmoet en van verschillende dimensies; wij zijn onder de indruk van hetgeen het mensdom ons heeft laten zien. Wij zullen jullie nooit vergelijken met andere soorten of rassen, want jullie zijn uniek. En een van de vele manieren waarop jullie uniek zijn, is jullie vermogen om te ontwerpen.

Jij hebt in jezelf een creativiteit, die echt meesterlijk is. Veelal denk je dat andere wezens, hogere dimensionale wezens, dat die meer bijdragen aan de schepping van dit universum, jou planeet en zonnestelsel. Maar zonder jou, zonder jouw bijdrage zal de nieuwe versie van het universum dat wordt geschapen, niet bestaan.

Op deze dag van je leven / 9 Maart 2018 / Neal Donald Walsch


9 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat net wanneer het lijkt alsof het leven uit elkaar valt,
het voor de eerste keer samen kan vallen.

Ik heb geleerd om het proces van het leven te vertrouwen,
en niet zo veel van op het resultaat.
Bestemmingen hebben lang niet zo veel waarde als het reizen zelf.

Dus misschien moet je de dingen uit elkaar laten vallen
 op dit kritieke moment als dat is wat er gebeurt.
Blijf er niet zo hardnekkig aan vasthouden.
Het leuke aan dingen die uit elkaar vallen is dat je alleen de stukken
 kunt oppakken die je wilt ...

... en je weet precies waarom ik je dit vandaag heb verteld ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 9 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
9 Maart 2018 / door Jennifer Farley,
  Veilig

Ongetwijfeld heb je gehoord van het aankomende 'Event'
 en de veranderingen die het zal brengen.
Veel van de gedachten die jullie wereld uit worden gestuurd, zijn interessant, veronderstelde eindige aantallen van hen die zullen worden beïnvloed
 of 'toegestaan'  om voorwaarts te gaan, en degenen die niet ...
 een bijzonder opname-achtig scenario willen.
 Het Universum zou willen dat jullie weten dat alles vol is van liefde!
Ongeacht wie je bent, wat je aan het doen bent of met wie je kiest te zijn,
deze nieuwe verandering zal van Liefde zijn!
Angstgericht denken is de oude manier.
Verlicht jullie hart en weet dat je geliefd, beschermd
en veilig bent tijdens dit moment van verandering.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 9 maart 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 9 maart 2018

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
9 maart 2018

Zoals altijd is er nog steeds veel gaande dat buiten het gezichtsveld ligt en het goede nieuws is dat het grootste gedeelte hiervan een voorbereiding is op de tijd die komen gaat en waarin de details naar buiten kunnen worden gebracht. In Antarctica blijven de activiteiten doorgaan, maar jullie zullen weten dat deze wat betreft nieuwe onthullingen snel ten prooi vielen aan een doofpot na de sensationele onthullingen dat er in het ijs extreem grote Menselijke Wezens waren gevonden. De feiten kunnen echter niet oneindig lang voor jullie verborgen worden gehouden, aangezien het werk in deze gebieden vele jaren door zal gaan vanwege de enorme omvang van hetgeen moet worden vrijgemaakt. Vrijheid van Informatie zou hier aan de orde moeten zijn en volledig van toepassing in vreedzame tijden.

Jullie geschiedenis is verre van accuraat en zelfs nu nog zijn er mensen die de feiten, die vraagtekens zetten bij de weergave van de oude geschiedenis, willen verdraaien om jullie bij voorkeur in onwetendheid te laten. Jullie hebben het recht je ware geschiedenis te kennen en vast staat dat het niet lang meer zal duren voordat die zal worden onthuld. De ontdekkingen die recent zijn gedaan hebben erop gewezen dat de tijden toen de mensheid als intelligente wezens op de planeet aanwezig waren, al veel eerder lagen. Veel bewijs wijst in de richting van het feit dat er vóór de Grote Zondvloed al beschavingen hebben bestaan en sommige vondsten hebben bewezen dat er ongeveer 30.000 jaar geleden, of nog langer, al intelligent leven heeft bestaan. De feiten kunnen niet worden ontkend, zelfs al hebben sommige mensen reden om deze te negeren of te betwisten.

De Opgevaren Meester Saint Germain-Alchemist van de Ziel / Geplaatst 9 maart 2018

De Opgevaren Meester Saint Germain-Alchemist van de Ziel
Geplaatst 9 maart 2018

Geascendeerde Meester van de Goddelijke Alchemie.

De ziel van Saint Germain heeft gedurende honderdduizenden jaren een schitterende rol gespeeld in het stadium van het leven. Vandaag is Saint Germain de avatar van het naderende tijdperk van Waterman. Zijn kracht is het recyclen van alles dat de volledige expressie van de ziel bindt en verhindert tot het bevrijdend licht - een alchemie die iedereen kan leren. Het is de alchemie van vergeving. Hij is de Heer of de Zevende Straal, de violette straal die vrijheid, alchemie, transmutatie, rechtvaardigheid en genade uitstraalt.

Saint Germain heeft een aantal opmerkelijke belichamingen en een lange geschiedenis van streven ervaren in dienst van de mens en God. Sommige van deze levens omvatten beroemde historische figuren zoals de profeet Samuel, de heilige Jozef, Christopher Columbus, Roger Bacon, Francis Bacon en graaf Saint-Germain, die bekend stond als de 'Wonderman van Europa'. Elk leven bouwde voort op de beheersing van Saint Germain en de voorbereiding op zijn huidige rol als de hiërarch van het gouden-kristallen tijdperk van Aquarius. 1

De Raad van Arcturië: Wees Ontspannen en Vertrouw Je Team / 6 maart 2018. / Daniel Scranton

Wees Ontspannen en Vertrouw Je Team;
De 9e Dimensionale Raad van Arcturië.
6 maart 2018. / Daniel Scranton


Gegroet. Wij zijn de Raad van Arcturië. Wij zijn verheugd om met jullie allen verbinding te maken.

De toegangsweg naar het tot stand brengen van iets in jullie levens, vind je als je geheel ontspannen bent en jij goed in je vel zit. In het algemeen zal jij geen gedachten, ideeën en ingevingen ontvangen wanneer je gespannen bent, jij je zorgen maakt en jij jezelf afvraagt of de inspiratie er ooit zal komen.

Terwijl het in je voordeel werkt zich te bevinden in een verheven positie van verlangen, werkt het niet altijd ten gunste van jou, ten gevolge van de gehechtheid en intensiteit die er mee gepaard kan gaan. Als je werkelijk, echt iets wenst te ondervinden, maar je weet niet hoe het zal gebeuren, ook niet wanneer en ten slotte óf het wel zal gebeuren, waarom zou je dan beginnen met je brein, je fysieke denkvermogen over te belasten om de juiste toegangsweg aan de weet te komen, de juiste keuze te maken en de juiste  
 richting in te slaan.

Boodschap van Jezus / 9 maart 2018 / Trudy Hekkert


Boodschap van Jezus
9 maart 2018 /  Trudy Hekkert
  
Lieve mensen, laat je niet constant beïnvloeden door de ander.

Durf je echte zelf te laten zien. Ieder mens heeft een mening, een andere mening.

Draag uit waarvoor je hier gekomen bent. Blijf dicht bij jezelf. De waarheid van de ander hoeft niet jouw waarheid te zijn.

Voor alle lichtwerkers hier op deze aarde: Treed naar buiten, jullie zijn zo nodig op deze aarde.

Velen onder jullie zie ik vechten tegen zichzelf. Bang hoe de buitenwereld over je denkt. Jullie zijn zo nodig hier op aarde. Wijs jezelf niet langer af, wijs ons niet langer af. Zoveel mensen voelen mij, horen mij, maar zijn bang om veroordeeld te worden door de buitenwereld.

Op deze dag van je leven / 8 Maart 2018 / Neal Donald Walsch8 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niet alles precies hoeft te gebeuren zoals jij gepland had om het een succes te noemen.

Soms wil God alleen maar dat je "de bal aan het rollen krijgt".
 Dan, zal Zij het vanaf daar overnemen.
Dus wanneer dingen anders gebeuren dan op de manier waarop jij dat wilde,
 wees dan niet te snel met te zeggen dat het: "teleurstellend is!"

Vaak is een teleurstelling een vermomde zegening.
Overweeg de mogelijkheid dat het leven magie is ...
en dat er een konijn in die hoed is.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 8 Maart 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
8 Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Dans Jouw Goddelijkheid


Jullie energie, jullie ziel is bedoeld om te dansen en, met dansen, geven jullie uitdrukking aan de goddelijkheid die het Universum in het begin binnenin jullie heeft geplaatst.

Wat betekent het om je eigen goddelijkheid te dansen? Het is verschillend voor iedereen. Geen twee energieën dansen hetzelfde. Het is een kwestie van heel en veilig worden en goed in je unieke dans, wat het ook mag zijn, wat je ook kiest om op dit specifieke moment in je leven, te zijn. Om je op je gemak te voelen als getuige van de dans van een ander ... dat is de uitdaging.

Als jullie ervan weglopen, jezelf isoleren van jullie verbindingen met anderen,  jullie verbindingen oppervlakkig houden en op afstand of jullie negatieve kerngeloof en angsten laten overnemen, dan geven jullie de pure vreugde op van deelname aan de goddelijke dans die Het Universum op zijn plaats zette voor jullie plezier. Jullie creëren een afscheiding, keren jezelf de rug toe en naar de mensen waar jullie voor hebben gekozen om getuigen te zijn voordat jullie binnen kwamen en je aansloten bij de reis die "mens zijn" wordt genoemd. Omarm je goddelijkheid en dans!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 8 maart 2018

Kryon: Terug naar Paaseiland / Geplaatst 8 maart 2018


Kryon: Terug naar Paaseiland

Groetjes, Henk!
  
Zoals velen van jullie al hebben gezien biedt het reis- en avonturen-onderdeel van de Kryon-organisatie per jaar enkele grootse plaatsen aan om naartoe te gaan. Normaal gesproken zijn dit plaatsen die bekend zijn vanwege hun geschiedenis, hun heiligheid, natuurlijke schoonheid en soms gewoon exotisch avontuur. In elke geval zijn er altijd Kryon-channelings mee gemoeid.

Je zou kunnen denken dat Paaseiland een behoorlijke geschiedenis heeft en dat het ver weg is en vol mysteries. Dit is het allemaal – maar met nog een diepgaand bovennatuurlijk aspect dat voor de toeristen verborgen blijft. (lees door)

Dit zal ons tweede Kryon-avontuur worden naar dit zeer kleine eiland in het midden van de Stille Oceaan, buiten de westkust van Chili in Zuid Amerika. Het is een van mijn meest favoriete van alle avonturen geworden vanwege de “wow-factor” van alle enorme beelden, de tegenstelling van wat er daar gebeurde, de inheemse Rapa Nui (die meer weten dan jullie denken) en de grote afstand van alles vandaan.
  Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 Maart / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 Maart / via Shelley Young


Het is heel gewoon voor verlichte mensen om te denken dat ze niet genoeg doen in termen van hun dienstbaarheid. Dit komt door een hoge mate van inzet en toewijding, maar ook door oude conditionering die is gebaseerd op het martelaars dienstbaarheid paradigma.

Wij begrijpen dat het vanuit jouw perspectief moeilijk te begrijpen is, maar jou grootste bijdragende dienstbaarheid komt van je eigen groei en evolutie. Terwijl je jouw verandering verlicht, transmuteer en veranker je energie. Je helpt de planeet en de energetische rasters op zoveel verschillende manieren. Naarmate je verder komt in je eigen proces, krijg je toegang tot nieuwe en geïnspireerde manieren om anderen van dienst te zijn.

Verder, omdat je zelf verantwoordelijk bent, word je veel evenwichtiger en actiever, wat je in staat stelt om de grootste hulp aan anderen te geven, zowel door een krachtige leraar als voorbeeld te zijn, maar ook door de rol van gids op je te kunnen nemen op Aarde door je liefde, wijsheid en mededogen.

Terug naar jezelf gaan / 8 Maart 2018 / Love D

Terug naar jezelf gaan
8 Maart 2018 / Love D

In een tijd waarin men vooral in het hoofd leeft en niet in het hart is het moeilijk om echte verbindingen te maken. Opgelegde regels, zelfprojecties, verwachtingen en ego zorgen ervoor dat je niet echt vanuit je hart leeft en vanuit jou ware kern. Men probeert dan met elk mogelijke manier zijn ware gevoelens te ontkennen, dan wel te vermijden en niet echt te voelen. Allerlei afleidingsmanoeuvres worden gemaakt, om maar niet daadwerkelijk in het gevoel terug te komen en werkelijk te voelen wat er aan de hand is. Welke stukken er naar boven komen en wat er daadwerkelijk ook echt pijn doet. 

Vooral ook de stukken die nog verdriet vasthouden, die wachten om geheeld te kunnen worden. Waarom is het zo moeilijk om die stukken los te laten? Waarom willen we het zo met alle geweld vasthouden? Terwijl het vasthouden juist ervoor zorgt dat het erger wordt en blijft. En als je erdoorheen gaat, je daarna een zucht van verlichting kunt en zult voelen. Iets waar je al een hele tijd zo naar verlangt hebt. Het leven gaat niet altijd over rozen, maar door de weerstand maak je het dan zelf moeilijker dan het is.


Loslaten zodat je geen extra bagage meedraagt. / 6 Maart 2018 / Luc van Ewijk

Loslaten zodat je geen extra bagage meedraagt.
6 Maart 2018 / Luc van Ewijk

De lange rit van loslaten. Het lijkt wel of het eeuwig door gaat. Je wordt als het ware gezuiverd. Zodat je zonder dat je beperkt wordt je leven kunt leiden.

Vreemde gevoelens komen naar boven. Je voelt je verward of onzeker voor geen reden. Het komt zomaar op als een storm.

Laat het lekker links liggen de emoties. Daarnaast willen we als mens elke gevoel of emoties onderzoeken zodat we het weten.

We willen als de mens alles onderzoeken. Dat hoeft helemaal niet. Je hoeft niet elke emoties, gevoel of gedachten te onderzoeken.

Hoe dan wel? Als een gevoel echt op jouw slaat en vaker terugkomt, dan is het de moeite van het onderzoeken waard. Er is niet veel te onderzoeken. Alles heeft zo zijn oorzaak.

Op deze dag van je leven / 7 Maart 2018 / Neal Donald Walsch


7 Maart 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat als je een onbeschaamde vraag stelt,
 je op weg bent naar een toepasselijk antwoord.

Jacob Bronowski zei dat, en hij had gelijk.
Wees daarom nooit bang om de vraag te stellen die er,
naar het lijkt, niets toe doet.
Vooral als het te maken heeft met religie of God.

CWG zegt: "De vraag! De vraag: leeft altijd binnen de vraag! "
Het is wanneer je denkt dat je alle antwoorden hebt dat de expansie beëindigt,
de groei stopt en jouw arrogantie begint.

Welke nederige vraag wil je vandaag stellen?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper 7 Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7  Maart 2018 / door Jennifer Farley,

Zo Licht als.....  


Ik weet dat deze tijd voor jou een uitdaging is; je wilt weglopen, je verstoppen,
een zachte deken vinden of gewoon knuffelen met iemand/iets. 
Nogmaals, deze momenten zijn niet ontworpen om je te martelen of pijn te doen,
 ze zijn een middel om je te laten zien wat je moet veranderen. 
Want zo ongemakkelijk als jij je nu ook voelt,
realiseer je alsjeblieft dat als het loslaten eenmaal gebeurt,
je zo licht als een veertje in je hart wordt. 
Schep moed, lief kind, ook dit gaat voorbij.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 7 maart 2018

Overwinning van het Licht! / Prepare For Change Netwerk


Overwinning van het Licht!

Prepare For Change Netwerk

We gebruiken nu COEO voor Event Support en Sisterhood of the Rose
Lokale Groepen!

Je kunt op de hier klikken  om naar de Lokale Groepen Home pagina te gaan
en je aan te melden!

Voor meer info over de Lokale Groepen organisatie, klik hier.

  PFC groeit! Kom erbij alsjeblieft om te helpen!
Opgericht in mei 2013, (26-5-2013) tijdens de ‘New Society’
Conferentie in Laguna CA;

PFC is een ‘open-source’ beweging, zijn doel is het creëren van een lokale ‘grass-root’ organisatie ontworpen om te helpen een soepele en vreedzame transitie te creëren gedurende de komende Planetaire Verschuiving, genoemd ‘De Event’

De Visie

Prachtige en holistische veranderingen doen zich overal op Aarde voor!

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen als een nieuwe gemeenschap wordt geboren in het Licht van de Waarheid. Een massale golf van positieve gevoelens veroorzaakt een diepe verandering wereldwijd. Optimisme en plezier creëren vrede in iedereen als zij worden gevuld met een instinctief weten van waarheid en het potentieel van de mensheid voor liefdevolle verandering.

Over de uitbreidende liefde en waarheid is gesproken door grote profeten, in sagen en mysteriën van alle culturen in duizenden jaren; het is THE EVENT wanneer de mensheid boven het duister en de angst wordt getild dat ons zo heeft omringd. Nu is de tijd uit de profetieën aangebroken, DE OVERWINNING VAN HET LICHT !

COBRA | Seksuele energie - Onderdrukking van mannelijke en vrouwelijke seksualiteit, homoseksualiteit, tantra / door Cobra / 6 maart 2018

COBRA | Seksuele energie - Onderdrukking van mannelijke en vrouwelijke seksualiteit, homoseksualiteit, tantra
door Cobra / 6 maart 2018De archonten manipuleerden menselijke seksuele energie sinds de late Atlantische tijd, in een poging zoveel mogelijk afscheiding te creëren. Ze deden dit door vrouwen en mannen op een andere manier te implanteren, waardoor er een psychologische scheiding ontstond tussen mannelijke en vrouwelijke persoonlijkheden. Deze primaire splitsing uit de tijd van Atlantis is de belangrijkste reden voor misverstanden in man-vrouw relaties.

Gerelateerd De waarheid over Besnijdenis Artsen onthullen psychologisch, fysiek trauma en gezondheidseffecten van deze volledig onwetenschappelijke procedure

Vrouwen werden op een speciale manier geïmplanteerd waardoor hun verbinding met hun tweelingziel intact bleef, maar het implantaat heeft seksuele connecties met alle andere mannen onderdrukt. Dit heeft vrouwen geconditioneerd in monogamie, wanneer vrouwen de neiging hebben hun tweelingziel te projecteren op hun huidige partner.