Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 24 februari 2018

Aranuth Spreekt: Waarheid en Eerlijkheid. / Malcolm Bell / 22 februari 2018

Aranuth Spreekt:
Waarheid en Eerlijkheid.
Malcolm Bell / 22 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Commentaar:

Wij zitten nu helemaal in het jaar 2018: een jaar dat vele, vele veranderingen belooft. Sommige ervan zullen verwelkomd worden en sommigen zullen niet welkom zijn. Zoals gewoonlijk neig ik naar het positieve aspect; kijk altijd naar de zonnige kant – behalve als ik omstandigheden en situaties moet beschrijven die ik niet onder controle heb, niet in mijn mogelijkheden liggen en die ik niet op een positieve manier kan veranderen of wijzigen.

Toch is het goed om naar de veranderingen te kijken als mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en zielengroei. Er zullen voor iedereen uitdagingen zijn. Ikzelf zal op mijn pad in 2018 grote veranderingen zien; op mijn fysieke/emotionele/mentale/spirituele pad – daarom heb ik voor deze incarnatie gekozen; ik heb het script geschreven – ik loop langs mijn eigen lijn.

Boodschap

Dat heb ik gehoord! Ik hoorde het! Ha, ha. Hmm. Ik vraag mij af wat er nu gaat komen. Jij vraagt je af wat er nu gaat komen? Ha ha. Dit is wat ik heb gehoord! Wat er komt is een toevoeging op hetgeen waar wij de laatste maanden over hebben gesproken. Wij hadden het over Waarheid en Eerlijkheid. Maar niet alleen als een enkelvoudige episode. Waar wij vandaag met jullie over willen praten is “Waarheid” als een ander aspect van jullie “Waarheid.” Waar ik over wil spreken en jullie hopelijk kan bemoedigen is “Waarheid”, niet alleen Waarheid in actie, maar Waarheid in jezelf.

De kracht van positiviteit 23 februari 2018 / Love D

De kracht van positiviteit
23 februari 2018 / Love D

Vaak genoeg zien we het niet of hebben we niet door wat bepaalde gedachten met jou kunnen doen en wat voor invloed het heeft op je hele staat van bewustzijn..

Het kan werkelijk jou leven kleuren op de manier zoals jij het zou willen zien. Als jij altijd maar in gedachte hebt dat alles negatief is, zal je diezelfde wereld om je heen creëren.

Je kan niet verwachten dat het leven er mooi uitziet als je alleen maar slechte gedachtes hebt over jezelf en/of je leven en de mensen eromheen. 

Mensen beseffen vaak niet hoeveel effect gedachten kunnen hebben op hun ware gevoelens, en dat je jouw gevoelens zelf kunt creëren. Het vergt oefening en wilskracht, maar als je echt je leven wilt veranderen en het anders wilt zien, dan zal je er alles aan doen om van die negatieve mindset naar die positieve mindset te gaan. Oefening baart kunst is hierbij wel een hele goede gezegde, want het is dan ook de beste manier om het aan te pakken. Om jouw leven aan te pakken en om te turnen naar het positieve, als je altijd al in het negatieve hebt geleefd.

Steve Rother en de Groep Bakens van Licht, Een evenwichtsgolf (4) / januari 2018

Steve Rother en de Groep
Bakens van Licht,
Een evenwichtsgolf (4)
januari 2018


Hartsverbindingen
Door Barbara Rother
Een Nieuw Begin

Nu het nieuwe jaar goed op gang is, kunnen we ons afvragen: “Is dit de manier waarop ik wil dat dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven begint?” Als de klok middernacht slaat om het nieuwe begin voor het komende jaar te markeren, hebben velen van ons misschien dromen over wat er gaande is in ons bestaan. 2018 is een tijd waarin we anticipeerden op een einde van frustratie over de vervlogen tijden en een optimistische kijk op de komende tijd kregen. Dit is een natuurlijke manier om ons verleden en onze toekomst te bekijken. Zie het als een situatie in ons leven die niet van de ene op de andere dag kan worden gecorrigeerd. Het vordert op zijn eigen tijdlijn. Wanneer we een bacterie vangen die in griep verandert, moet die zijn gang gaan, soms duurt dat veel te lang en verstoord ons leven. De bacterie was iets dat in ons fysieke systeem was geplant. We kunnen het niet laten vertrekken voordat het tijd is. Alleen als ons lichaam uitgerust en wakker is, kunnen we doorgaan in een gezonde staat van zijn. Na een ziekte verheug ik me altijd weer over het leven terwijl ik geniet van de gezonde staat van mijn lichaam. Het is hetzelfde met elke emotionele uitdaging. Er was een situatie die in het verleden in ons emotionele mentale wezen geplant was en die een tijdje aan kon houden zodat ons emotionele welzijn het kon verwerken. Met koestering, uithoudingsvermogen en in balans blijven,transformeren we uiteindelijk elke situatie in persoonlijk groei. De meetlat van een persoon zijn niet de hobbels die je op de weg tegenkomt waardoor je terugvalt maar het is hoe je jezelf oppakt en doorgaat.
  

De komende maanden zullen precair zijn, bereidt je voor op een woelige tijd. / Gechanneld door: Hedwig /white feather / 22 februari 2018

De komende maanden zullen precair zijn, bereidt je voor op een woelige tijd.
Gechanneld door: Hedwig /white feather  / 22 februari 2018


( Hedwig) Al jaren channel ik met een groep vanuit het Licht, ik voel mij verbonden met de Feathertribe, de Witte Broederschap Omraam Michael Aïvanov, White Eagle en het Ashtar Command. Ook heb ik vaak contact met buitenaardse in UFO's die mij begroeten met een grote Lichtflits (op verzoek 😊

Als kind kon ik al communiceren en dat is zo gebleven. Ook werk ik met energieën om plaatsen op te schonen zoals Schiphol, Ikea's en tal van andere vervuilde plaatsen.

Deze channel kwam spontaan laat op de avond en ik moést het delen!

Ik kreeg de naam Nebuga aan het eind en hij voelt aan als een grote vriend die meewerkt om de verschuiving zo mooi mogelijk te laten verlopen net als alle andere Lichtwezens die klaar staan om te helpen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 23 februari 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
23  februari 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, wanneer jullie openstaan voor genezing, zal het op zoveel manieren aan jullie verschijnen. Er zullen energieke invloeden zijn die jullie helpen bij het loslaten. Er zullen andere energieën beschikbaar zijn die jullie kunnen integreren om jullie in nieuwe vibrationele toestanden te brengen die jullie groei reflecteren en ondersteunen.

Jullie worden naar gebieden op jullie planeet geleid die je genezing ondersteunen. Energetische koorden naar anderen die niet langer in resonantie met jou zijn zullen verdwijnen. Het universum zal gloednieuwe oplossingen en potentiëlen in jullie bewustzijn brengen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Jullie zullen zelfs door verschillende stadia van genezing gaan doorheen jullie droomstaten, wat op dit moment een veel voorkomend thema is.

Een Schrijven van de Schepper /23 februari 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
23 februari 2018 / door Jennifer Farley,

Groeien


Er zijn er onder jullie die op zoek zijn naar vrede, liefde, geluk, gemeenschapszin
en de waarheid van Wie Je Werkelijk Bent.
Op die uitdagende momenten wanneer de antwoorden aanvoelen
als zijnde net buiten bereik, schep moed, Mijn prachtige kind.
Tijdens deze periode van verandering,
ben je zo snel aan het veranderen dat je overweldigd raakt.
Alles wat je dacht dat je was lijkt te verdwalen in een doolhof
van wat je gaat worden ... zo erg zelfs dat je misschien niet in staat bent
om het Universum te horen wanneer het tegen je spreekt.
Als je je nu op een van die momenten bevindt, stop dan en haal adem!
Herken het voor wat het werkelijk is ... een kans voor jou
om verder te groeien voorbij dat wat je jezelf had voorgesteld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 23 februari 2018

Schiffers & Schiffers: De DJ & de Anarchist, deel 4 / 22 februari 2018 / Irma Schiffers


Schiffers & Schiffers: De DJ & de Anarchist, deel 4
22 februari 2018 / Irma Schiffers


Deze aflevering met als thema ‘Geld’ is vanwege de lengte in twee delen gesplitst: deel 4a en 4b. Je hoort o.a. cabaretier en columnist Pieter Derks en Ronald Bernard over dit onderwerp aan het woord. Daarnaast deelt het Schiffers-duo (broer en zus) hun zorgen en verontwaardiging met elkaar over het systeem dat de hele wereld in zijn greep heeft.

Volg de links voor beide delen naar de AVROTROS pagina voor het beluisteren van de podcasts.

Voor wie de eerdere delen nog wil beluisteren, zie hier alle delen op een rijtje.

© Irma Schiffers/AVROTROS

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gedeeld en gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 23 februari 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
23 februari 2017

De toekomst ligt in handen van elke ziel en terwijl sommigen specifieke veranderingen zullen visualiseren die ze graag zouden zien, hopen anderen eenvoudigweg op het beste zonder daarbij in details te treden. Het netto resultaat is dat jullie als Menselijk collectief zullen bepalen wat de toekomst voor jullie zal inhouden. Jullie zijn reeds geïnformeerd over nieuwe vooruitgangen die in de tussentijd zijn ontwikkeld, waarbij simpelweg het juiste moment wordt afgewacht om deze te introduceren. Wees je ervan bewust dat er altijd mensen zullen zijn die aan de oude gewoonten willen vasthouden, dus wees gerust dat vooruitgang niet kan worden tegengehouden. Jullie bevinden je in een nieuwe cyclus en hiermee zullen zich vele veranderingen aandienen, die invloed zullen hebben op verschillende aspecten van het leven. De uitdagingen en beproevingen van de oude cyclus zullen niet meer terugkeren en jullie hebben alles, dat de kwaliteit van jullie leven zal verhogen, te winnen. Jullie werden met succes in een tijdlus gehouden waarbij jullie vele verbeteringen werden onthouden waarvan jullie je sindsdien bewust werden, maar deze kunnen jullie niet veel langer worden onthouden.

Tussen winter en lente geparkeerd. / 22/2/18 / Luc van Ewijk

Tussen winter en lente geparkeerd.
22/2/18 / Luc van Ewijk

Midden in een storm sta je geparkeerd met je schip. Tussen winter en lente. Een duistere storm. Het gaat niet om luchtdruk verschillen maar verschillen in licht in jouw. En verschillen in frequenties.

Alles wat je niet authentiek maakt gaat eruit. Al de bagage die je meegenomen hebt van je vorig levens. Ook vol met puinhoop want niet alles was zo goed vroeger. 
Je wordt een stuk lichter. Je lijkt te zweverig te worden. Je lijkt er niet meer met je hoofd bij te zitten. Maar alles is op dat moment perfect. 

Je bent weer in een keer op de goede plek. Dat was je al die tijd al. Alleen zag je door het bomen het bos niet meer. Je was verduisterd en dan kun je niet helder kijken. 
Nu je af en toe al het einde van de storm al ziet wordt je zicht beter. En lijkt er toch genoeg inspiratie in je te zitten. Je kunt met je visie de wereld een andere vorm geven. 

Live Kryon Channeling 186: Multidimensionaal worden. 5 / 11 november 2017 /Lee Carroll Geplaatst: 22 februari 2018

Live Kryon Channeling 186:
Multidimensionaal worden. 5
Deze live channeling werd gehouden in Montreal, Canada
11 november 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 22 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Multidimensionale Biologie

Oh, er is nog een hele goeie! Als het chromosomenpaar 24 actiever wordt zullen jullie kwantumbiologie gaan hebben. Multidimensionale biologie wordt een soort super-aangeborene. Wat dit betekent is dat alles wat jullie als vanzelfsprekend aannemen over de manier waarop jullie lichaam werkt, fout is, omdat een kwantumbiologie er een is die zo slim is dat ziekte er gewoon nooit binnen kan komen. Het is slimmer dan de ziekten van de oude energie op de planeet.

Luister: Er zijn sommige ziekten die jullie wetenschap helemaal van de planeet Aarde heeft weggeveegd door het lichaam een tinctuur of een pil of zoiets te geven die ervoor zorgen dat een ziekte niet binnen kan komen. Jullie biologische verdediging is nu sterker dan de ziekte en die is nu van jullie wereld verdwenen. Deze nieuwe informatie lijkt daar heel veel op. Jullie hebben dus een voorbeeld van wat ik bedoel en jullie kunnen het zelf visualiseren.

Meer lezen >>>


HET VERLICHTE PAD in het Centrum van de Dualiteit / November 2011 / Geplaatst 23 februari 2018 / BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL *LM-11-2011 / Doorgegeven via RONNA

HET VERLICHTE PAD in het Centrum van de Dualiteit
November 2011 / Geplaatst 23 februari 2018
BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL *LM-11-2011
Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster (ook)

Geliefde Meesters,

Wij zullen erkennen dat dit vreemde tijden zijn en verontrustend voor jullie allemaal en het maakt niet uit welk niveau van zelfbewustzijn jullie hebben bereikt. De leringen en waarheden die jullie gedurende deze levensduur hebben geaccepteerd als die van jullie zelf, worden geleidelijk aan vervangen door hogere, meer geavanceerde leringen en vele nieuwe, verbijsterende concepten. Om zelfmeesterschap te bereiken moeten jullie de bovenbewuste capaciteiten ontwikkelen en de meer verfijnde krachten van de geest.

Dit brengt met zich mee een mentale en emotionele “schoonmaak van het huis”, wat betekent dat jullie al de oude gedachtenvormen uit moeten zoeken en transmuteren die jullie vastgebonden houden aan de illusionaire werkelijkheid van de chaotische lagere dimensies.

EEN SPIRITUEEL / MENSELIJK wezen wordt geleidelijk aan zich bewust van en begint de onderbewuste geest te verfijnen, wat leidt tot een herverbinding met het Ziel Zelf en de Bovenbewuste geest. Dit is jullie link naar de vibratiepatronen en de uitgebreide wijsheid van de spirituele rijken van hogere frequentie via de vele facetten van jullie Hogere Zelf. Hoogstwaarschijnlijk beginnen jullie in dit stadium flarden van inspiratie via de intuïtie te ontvangen, wat wordt versneld door meditatie en een naar binnengaan.

Op deze dag van je leven / 23 februari 2018 / Neal Donald Walsch


23 februari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je alleen kunt slagen, en niet kunt falen.

Falen is onmogelijk; het is een illusie.
Niets is een mislukking. Niets.
Alles zet het menselijke verhaal in beweging,
en daarmee het proces van evolutie vooruit.
Alles brengt vooruitgang tijdens je reis.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken
om precies de reden te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 22 februari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 februari 2018 / door Jennifer Farley,

Verwachtingen


Verwachtingen zijn erg zware dingen. 
Ze zullen je vaak naar beneden trekken en je tegenhouden van je groei
omdat ze heel erg zelden de realiteit ontmoeten.
Ze zullen echter altijd worden getranscendeerd als je ervoor kiest ze los te laten. 
Geef jezelf het geschenk om ze los te laten en, weet in die vrijheid,
dat je doet wat het beste is voor jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 22 februari 2018

Overwinning van het Licht! / 22 februari 2018

Overwinning van het Licht!


Prepare For Change Netwerk

We gebruiken nu COEO voor Event Support en Sisterhood of the Rose Lokale Groepen !

Je kunt op de kaart hierboven klikken om naar de Lokale Groepen Home pagina te gaan en je aan te melden !

Voor meer info over de Lokale Groepen organisatie, klik hier.

  PFC groeit! Kom erbij alsjeblieft om te helpen!

Opgericht in mei 2013, (26-5-2013) tijdens de ‘New Society’ Conferentie in Laguna CA;
PFC is een ‘open-source’ beweging, zijn doel is het creëren van een lokale ‘grass-root’ organisatie ontworpen om te helpen een soepele en vreedzame transitie te creëren gedurende de komende Planetaire Verschuiving, genoemd ‘De Event’

De Visie

Steve Rother en de Groep Bakens van Licht, Een evenwichtsgolf (3) januari 2018

Steve Rother en de Groep
Bakens van Licht,
Een evenwichtsgolf (3)
januari 2018
  

Harmonie versus Kracht

Merlia

Gegroet dierbaren,

Ik ben Merlia en ik verbind me vandaag met heel veel trots met jullie. We kijken met een ongelooflijk oog naar wat er op Aarde gebeurt, naar de schoonheid die jullie hier hebben gecreëerd. Jullie bewegen met de snelheid van liefde, die aanzienlijk sneller is dan de snelheid van het licht. Er zijn mogelijkheden in jullie toekomst om te beginnen met veranderen en weer samen te komen als mensen. Jullie hebben de ongelooflijke opkomst van vrouwelijke kracht op jullie planeet gezien en de verschuiving naar het vertrouwen in de vrouwelijke stem. Dit heeft de mogelijkheid geopend voor iedereen om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, om bewust keuzes te maken in plaats van door geloofssystemen of denkwijzen uit het verleden.

Eén ding dat we hier onder jullie aandacht willen brengen, is dat terwijl het vrouwelijke op de Aarde blijft stijgen, er harmonie is wat in plaats van een kracht doorkomt. Dat betekent dat jullie kracht op een totaal andere manier gebruiken. Als je de attributen van de vijfde dimensie gebruiken, zul je zien dat echte kracht komt door harmoniseren. Een van de uitdagingen is dat, als het vrouwelijke zo snel omhoog gaat, dat er een terugslag kan zijn. Hoewel dat kan worden vermeden, gaat het nu in die richting. Jullie kunnen daar allemaal de verantwoordelijkheid voor nemen, waar je ook bent, en of je een mannelijk lichaam draagt of een vrouwelijk lichaam. Het vrouwelijke aspect komt meer in balans en stijgt in iedereen. Voor degenen die al veel vrouwelijke energie meedragen, maak ruimte voor het mannelijke om te vermengen en in evenwicht te brengen, wat een diepgaande impact kan hebben op eenieder van jullie.

Tijd om in je kracht te gaan staan 21 februari 2018 / Fran Tielemans

Tijd om in je kracht te gaan staan
21 februari 2018 / Fran Tielemans


Dit is nu de tijd om 'in je kracht ' te gaan staan: om in elke cel van je lijf en elk partikel van je aura te voelen dat jijzélf diegene bent die bepaalt welke kant je leven op gaat, door dag na dag je intenties te kiezen - niet vanuit gespannenheid of geforceerdheid, maar vanuit een rustig weten dat jijzelf in staat bent jouw leven te creëren.

Dit is de tijd (en de week) om aan te pakken wat aangepakt dient te worden, om disharmonie (karma) uit het verleden te herstellen (meestal naar jezelf toe, soms ook naar anderen toe, al was het maar innerlijk), en om de energiestroom die jouw Hemel op Aarde brengt zélf in gang te trekken door concrete actie te ondernemen, en zo het Universum een duidelijk signaal te geven dat je verder wil.

Fran Tielemans

http://www.maitreya.beMaak VRIENDEN met jullie ZELF, Eigenlijk, maak VRIENDEN met ALLE van jullie ZELVEN De Arcturianen via Suzanne Lie, 19 Februari 2018

Maak VRIENDEN met jullie ZELF,
Eigenlijk, maak VRIENDEN met ALLE van jullie ZELVEN
De Arcturianen via Suzanne Lie, 19 Februari 2018

Hoe vaak herinneren jullie je om een LANG moment te nemen om vrienden te maken met jullie vele, multidimensionale Vrienden, die trouwens ALLEMAAL in JULLIE leven! Jullie degenen aan de aarde gebonden, denken vaak aan jullie Multidimensionale “ZELF” als zijnde “boven jullie.”

Echter in werkelijkheid, hebben jullie vele expressies van jullie Multidimensionale ZELF die leven “binnenin jullie”.
Maar sinds dat het voor jullie Mens/Zelf lijkt dat jullie enkel één lichaam hebben, kunnen jullie de neiging hebben om ook die beperking te verbinden met jullie Multidimensionale/ZELF.
Herinner alstublieft dat jullie Multidimensionale ZELF dient als het “Collectieve Zelf” van al de incarnaties die jullie hebben gehad op Gaia, evenals op Venus, Mars en alle planeten of sterren binnen jullie huidige Zonnestelsel die jullie hebben bezocht.

Wij zeggen, “jullie huidige Zonnestelsel,” (Solarsysteem) omdat jullie hebben geleefd en jullie LEVEN, gelijktijdig in meer dan één werkelijkheid of dimensie. Op deze wijze kunnen jullie deelnemen aan meer dan één werkelijkheid binnen hetzelfde NU van het ENE.

Dit NU van de “ENE” waarover wij spreken is de vijfde dimensie en verder. In deze hogere frequenties van de vijfde dimensie en van verder, hebben jullie de mogelijkheid om vele verschillende werkelijkheden te ervaren binnen het zelfde NU. Deze inter-dimensionale ineenvoeging wacht ons allemaal als wij beginnen de drempel waar te nemen naar de vijfdimensionale frequentie van werkelijkheid.


Op deze dag van je leven / 22 februari 2018 / Neal Donald Walsch


22 februari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat "gelijk hebben" er niets mee te maken heeft.

Het idee dat je 'juist' noemt, is het idee dat iemand anders "verkeerd" noemt.
De oplossing die jij "perfect" noemt
is de oplossing die door een ander 'onwerkbaar' wordt genoemd.
De positie waarvan jij voelt dat die onaantastbaar is,
is juist de positie die anderen aanvallen.

Wat is de oplossing voor dit alles?
Niet aanvallen, dat is zeker. En ook geen verdediging.
 Dus wat is er nog over?  Eenvoudig menselijke liefde.

Het soort liefde dat zegt: "Het maakt niet uit wie gelijk of ongelijk heeft.
Het maakt alleen uit dat jij geen pijn hebt.
En dat we allebei kunnen profiteren.
Alle echte voordelen zijn wederzijds."

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 21 februari 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
21 februari 2018 / door Jennifer Farley,

De Nieuwe Ouderen


Dierbare, je hebt veel belangrijke dingen geleerd in de loop van je leven. Vandaag word je uitgenodigd om in het verleden te stappen en die ene persoon te vinden, die ene spel veranderaar en onthoud het mooiste wat ze je hebben geleerd. Tijdens het volgende deel van deze verandering zal die specifieke les heel belangrijk zijn voor je groei. Of het nu een grootouder, tante, oom, familielid of beste vriend is; omarm het gevoel dat je had toen ze het voor het eerst onder je aandacht brachten, deel dan je verhaal! Sommige van de meest diepzinnige, prachtige en verbazingwekkende dingen kunnen op deze manier worden geleerd en een sterke, samenhangende band kan worden gesmeed door geluid, correcte, positieve, waarheidsgetrouwe informatie door te geven aan anderen.

Het is tijd ... tijd voor jou en de mensen om je heen om in jullie  nieuwe rollen te stappen; word de oudsten van morgen voor een nieuwe generatie. Geniet ervan en geniet van deze nieuwe 'huiswerk'- opdracht. (Glimlach) Het is misschien wel het belangrijkste van je aardse bestaan. 


~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl