Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 februari 2018

De Raad: Jullie zijn Wonderbaarlijk 16 februari 2018 / Ron Head

De Raad:
 Jullie zijn Wonderbaarlijk
16 februari 2018 / Ron Head

Wij willen jullie een ander perspectief bieden op iets van de vroegere informatie die we gedurende de afgelopen paar jaren hebben benadrukt. We hebben met jullie gesproken over energie. We hebben gesproken over frequentie. Wij hebben jullie herhaaldelijk verteld dat alles, wat in essentie is samengesteld uit energie en frequentie, materie wordt. En wij hebben benadrukt dat dit betekent dat jullie energiewezens zijn, elektromagnetische energiewezens. Jullie zijn frequentie, ingebed in wat HET energieveld is. En jullie hebben een energiefrequentie die, binnen haar eeuwig veranderende wezen, in de hele schepping uniek is.

Velen van jullie beginnen dit soort gesprek nu te begrijpen. Maar vandaag willen we een beetje licht werpen op hoe dat op een bepaald soort leerstelling van toepassing is. Jullie is altijd gevraagd om anderen om je heen niet te oordelen. Jullie is altijd verteld dat zij, in hun goddelijke aard, net zoals jullie zijn. En natuurlijk is dit waar. Maar jullie vinden het vaak moeilijk om consistent volgens deze informatie te handelen. Dit komt omdat, wat jullie waarnemen, jullie of jullie overtuigingen op een of andere manier lijkt te bedreigen.

Welnu, we hebben vaak de reden voor deze bedreigde gevoelens verklaard, verklaringen die waar waren, maar vandaag willen we dit onderwerp iets anders benaderen.


Maria verschijning op Valentijnsdag - Robbert van den Broeke - 16 februari 2018

Maria verschijning op Valentijnsdag - Robbert van den Broeke -
16 februari 2018

Op Valentijnsdag, 14 februari 2018 vond er voor de ogen van Robbert een Maria verschijning plaats die hij mocht vastleggen op camera.

Eerst waren er plasma-achtige energie golvende slierten te zien op de foto's en vervolgens verscheen Maria.

De plek waar de boom in deze video staat werd door Maria met heel veel liefdevolle energie ingestraald. Robbert heeft doorgekregen dat deze locatie nu een zeer krachtige plek is waar wonderen mogen gaan gebeuren.

Bezoek deze helende plek om liefde en geneeskracht te mogen ontvangen, maar blijf daarnaast ook een arts of het reguliere pad bewandelen.

Droom of werkelijkheid? Gepubliceerd 14 februari 2018 | Door Ans Hoornweg

Droom of werkelijkheid?
Gepubliceerd 14 februari 2018 | Door Ans Hoornweg

Een man en vrouw waren hun hele leven al bij elkaar. Al die jaren droomden zij er van om samen een verre reis te maken, maar ze waren arm dus dat zou nooit gebeuren. In plaats daarvan namen ze vaak reisgidsen mee naar huis; die bekeken ze samen en dan droomden ze daar heerlijk bij weg. Ook al hadden ze het niet breed, deze man en vrouw waren gelukkig samen en tevreden met wat ze wél hadden.

Op een zonnige dag zaten ze samen heerlijk in hun tuintje. Ze zagen een vreemd voorwerp in de lucht, maar daar schonken ze verder geen aandacht aan. Even later vielen ze allebei in slaap en droomden ze van mooie, verre oorden.

Plotseling bevonden zij zich bij de grote piramide van Cheops in Egypte. Zowel de man als z’n vrouw voelde de warmte van de zon en het warme zand onder hun blote voeten. Het volgende moment stonden ze samen op één van de enorme stenen blokken halverwege de grote piramide, en tot hun verbijstering begon een grote steen in de piramidewand te draaien, waardoor er een opening/ingang ontstond?!

De man en vrouw liepen samen naar binnen en zagen dat er vele ‘kamers’ binnenin de piramide waren. Toen zij die kamers binnen gingen ontdekten ze dat elke kamer een deel van de Aardse Geschiedenis vertegenwoordigde, met niet alleen de geschiedenis maar ook voorwerpen uit die specifieke periode. Zo zagen ze bijv. een kamer met voorwerpen en de geschiedenis van de 16e eeuw, de 17e eeuw, enz., enz., maar ook kamers van het heden en de toekomst van de Aarde?! Tot hun verbazing kregen ze ook een soort ‘holografische film’ te zien waarin Ufo’s af en aan vlogen naar verre, andere Werelden.


Een Schrijven van de Schepper / 16 februari 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
16 februari 2018 / door Jennifer Farley,

Gebruik Jouw Stem


Gebruik je stem! Het is tijd om Sterkte en kracht aan je gedachten te geven. 
In het aangezicht van tragedie en pijn,
 is jouw unieke stem misschien het enige dat je medemens redt. 
Wees niet bang om geoordeeld of genegeerd te worden. 
Spreek! 
Vertel jouw wereld over je wensen en dromen,
angsten en vrees, jouw doelen en ambities! 
Druk jouw pijn en verdriet uit, evenals jouw vreugde en geluk. 
De actie van de stem is nodig voor verandering.
 Misschien heb je het gevoel dat één stem nooit genoeg zal zijn,
maar er is een menigte die hetzelfde voelt. 
Doe mee en laat je horen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 16 februari 2018

Montague Keen / 4 februari 2018 / Veronica Keen


Montague Keen,
4 februari 2018 / Veronica Keen

Wij in de geestenwereld streven ernaar om de duistere controle op een systematische manier van de Aarde te verwijderen. Ik kan jullie zeggen dat hierbij goede vorderingen worden gemaakt. Velen van jullie zijn je hiervan bewust. We hebben jullie energie en jullie bereidheid nodig om bij dit proces te helpen. Binnen een paar maanden zullen jullie het zien gebeuren. Dave maakt deel uit van deze transformatie. Dit is de WERKELIJKE REDEN dat hij in de gevangenis zit. Weet dat jullie vooruitgang boeken. Jullie verlangen naar vrede en bescherming voor de mensheid zal de energie voortbrengen die nodig is om het te laten gebeuren. De 3-dimensionele wereld wordt zelfs al op het moment dat we dit schrijven verwijderd. Er is veel gaande. NU IS DE TIJD.

We kunnen onze plannen niet openbaar maken. Vertrouw ons en werk met ons samen en dan zal al het duister en anti-menselijke worden verwijderd. Ik heb jullie beloofd dat degenen die de Aarde hebben geïnfiltreerd, de Anunnaki, eens zouden worden verwijderd. Hun plannen om de mensheid te vernietigen zullen NOOIT TOT VERVULLING KOMEN.
De komende paar weken zullen belangrijk zijn waarbij wij in het hiernamaals geen gebruik maken van tijd. Het is soms moeilijk om te bepalen wanneer zaken zullen plaatsvinden. Jullie kunnen niet worden ingelicht over het werk dat mijn vrouw verzet. Dat zou niet veilig zijn. Ze moet het werk voltooien dat ze op Aarde verricht voor die ene in de gevangenis. Werk samen, omdat jullie samengevoegde energie de veranderingen sneller tot stand zal brengen.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 16 februari 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 16 februari 2017

Zaken waarmee jullie je bezighouden in verband met het tot stand brengen van het Nieuwe Tijdperk, gaan op Aarde heel langzaam vooruit, maar toch zal het uiteindelijke gevolg zijn dat jullie de veranderingen realiseren. De gedachten van de mens zijn meer geneigd een vredige weg te volgen omdat men moe is van de voortdurende dreiging van oorlog en confrontatie. Meteen wanneer jullie het ene probleem overwinnen, dient zich het volgende al weer aan en dit is gedeeltelijk het resultaat van de voormalige acties van het duister. Hun systeem is nog steeds actief, maar wordt met de tijd zwakker en raakt versnipperd. Het is absoluut zeker dat ze niet meer de macht bezitten die ze voorheen hebben gehad, maar ze zijn nog in het bezit van ondergrondse bases die bijzonder actief zijn. Ze zullen doorgaan totdat hun financiën op zijn waarbij “oorlog” duidelijk een lucratieve business is. Dus wanhoop niet, de toekomst ziet er rooskleurig uit en zal op zijn plaats vallen met de veranderingen die klaar staan om naar buiten te komen.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 15 februari 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 15  februari 2018 / via Shelley Young


Hou je jezelf niet staande door een gevoel van schuld, schaamte of spijt? Wij houden van je vanwege jou tedere hart en voor het feit dat je ontdekt hebt dat iets niet je ware energieke gelijke was. Maar als je jezelf vasthoudt aan zulke oude energie, kan het je niet helpen om te doen wat je echt wilt doen, namelijk om op een meer authentieke en bekrachtigde manier voorwaarts te gaan.

Als je iets hebt gedaan wat jij als een fout ziet, is het feit, dat je het al hebt ontdekt dat het niet je beste keuze was, genoeg om ervoor te zorgen dat je het niet nog een keer doet. Je hebt nu duidelijkheid en een groter gevoel van richting vooruit.

Het grote Liefdeswerk is begonnen / 15 februari 2018 / Mieke Vulink

Het grote Liefdeswerk is begonnen -
15 februari 2018 /  Mieke Vulink

Velen hebben de zakdoek nog bij de hand vanwege de intense ontgiftingsprocessen, die in alle lagen van ons mens-zijn zijn losgebarsten. Daarbij zijn velen op de 'te volle' agenda's gestuit, die als grote lastposten het ontgiften, resetten, uitrusten en integreren in de weg staan. Blijven doorgaan in de disbalans tussen 'doen en zijn' maakt dat je je moet blijven verharden en vermannen om je met alle afleiding, eisen en verplichtingen van de buitenwereld te kunnen verhouden. Overal stuiten we op voorwaardelijke liefde. Maar we willen en kunnen niet langer overleven in deze lagere liefdesvelden. We zijn massaal toe aan onvoorwaardelijke, goddelijke Liefde.

Nooit meer vermannen

Het vermannen geeft al eeuwenlang een verdichtende, verkrampende en verkleinende beweging. Hierdoor heeft zich veel innerlijke spanning in ieder van ons opgebouwd. Zo goed en zo kwaad als het kon zijn we overeind gebleven en hebben we ons beste beentje voorgezet om 'er wat moois van te maken'. 

Maar we beginnen in te zien dat 'het echte moois' nooit neer zal dalen zo lang we ons laten leiden door de wereld van de dualiteit.

Diep van binnen weet en voel je misschien al dat ook jouw reis door de dualiteit aan een einde begint te komen. Als je de stroom achter mijn woorden herkent, dan zit jij ook op de drempel naar je authentieke Jij in een heel nieuwe wereld. Maar totdat je alle oude koffers vol meegesleepte ballast van het ego achter je hebt gelaten zal de oude wereld er alles aan doen om jou binnen de dualiteit te houden.

Op deze dag van je leven / 16 februari 2018 / Neal Donald Walsch


16 februari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat echte ambitie niet is wat je dacht dat het was.

Bill, de man die mede-oprichter was van Anonieme Alcoholisten,
zei dat, en hij had gelijk.
"Ware ambitie," zei hij,
 "is de diepe wens om zinvol te leven
 en nederig te wandelen onder de genade van God. "

Wat is jouw ambitie voor vandaag?
 Wat staat er bovenaan op je prioriteitenlijst?
Wat hoop je vandaag te doen?
Wat hoop je te zijn?

Jouw antwoord op deze vraag zal niet alleen de
dag creëren, maar ook jou.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Scheppers Sta Jezelf Toe het Ongemak te Voelen /15 Februari 2018 / Daniel Scranton

De Scheppers
Sta Jezelf Toe het Ongemak te Voelen
15  Februari 2018 / Daniel Scranton
“Ja, er zijn tijden in je leven geweest toen jij je bewust voelde van enig ongemak in je zijnheid. Je hebt stappen ondernomen om dit ongemak dat binnenin je is en was te verlichten. Dat is je gebruikelijke manier van werken. Je wilt de bron van het ongemak uitschakelen. Je wilt het niet voelen. Je wilt niet dat het controle over jou heeft. Je wilt het uitschakelen, en je zult doen wat het ook maar is dat het neemt om het ongemak in je zijnheid uit te schakelen.

Dus hebben sommigen van jullie besloten dat het noodzakelijk voor je is om te verhuizen, of een relatie te verlaten, of om naar een arts toe te gaan. Wat het ook maar is dat je moet doen … bijvoorbeeld ontslag nemen. Je doet alles om jezelf te ontlasten van het ongemak in je zijnheid. En je ziet dat er resultaten zijn wanneer je acties onderneemt. Je bent in staat om het ongemak te minimaliseren of te elimineren. En wat er dan gebeurt is, dat je naar een andere situatie gaat en je een volgend scenario creëert om je weer in dat ongemakkelijke gevoel te krijgen. En je gaat verder op dit pad. Misschien is het ongemak nu minder ernstig dan dat het eerder was, maar het is er voor jou om te voelen. En wanneer je het voelt, vind je het niet leuk en je wilt het wederom uitschakelen.

Een Schrijven van de Schepper / 15 februari 2018 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
15 februari 2018 / door Jennifer Farley,
Jij Kunt De Remedie Zijn


Een andere kans voor het collectief 'hier gaan we weer' nadert. Zijn jullie er klaar voor? Het Universum kan het / blijf gegrond, vredig / kalmerende litanie blijven herhalen, maar jij weet dit al allemaal . In plaats daarvan…
Manifesteer! Er zijn dingen die je hebt uitgesteld omdat ze te groot voelden. De tijd zoals jij die kent, vouwt zich in zichzelf en de mogelijkheden voor ogenblikkelijke geschenken  zijn groter dan ooit.

Wees bedachtzaam! Neem de tijd om een ​​stap terug te doen en naar de gedachten te kijken die je genereert. Net als een steentje in een vijver, creëert elke gedachte een rimpeling die Het Universum ingaat en terugkeert naar jou. Jij kiest wat je creëert / co-creëert.
Wees aardig! Je acties tijdens de volgende stap in deze dienst bepalen hoe de rest van jouw jaar zich zal ontvouwen. Vriendelijkheid voor jezelf en anderen is van het grootste belang. Laat dit je leidende licht zijn als je voorwaarts gaat.

donderdag 15 februari 2018

Live Kryon Channeling 186: Multidimensionaal worden. 2 / 11 november 2017 /Lee Carroll Geplaatst: 15 februari 2018

Live Kryon Channeling 186:
Multidimensionaal worden. 2
Deze live channeling werd gehouden in Montreal, Canada
11 november 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 15 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Scheppingsverhaal

Hier is een ontdekking gaande. Een tijd geleden, misschien wel 200.000 jaar, begon langzaamaan een spiritueel scheppingsverhaal op deze planeet plaats te vinden. Lieve mensen, het scheppingsverhaal waarover jullie in jullie cultuurgeschriften kunnen lezen is interessant gelijkaardig aan hetgeen waar wij het nu over hebben. Toch is hetgeen waar wij het over hebben ook het verhaal dat door een meerderheid van de inheemsen op de planeet wordt geclaimd.

De inheemsen op Aarde zeggen: “Wij kwamen van de sterren.” Zij zullen jullie hetzelfde vertellen als jullie oude geschriften dit doen. Het menselijk wezen van vandaag is geen product van evolutie van de planeet Aarde, maar het werd veranderd. Het wonder van het scheppingsverhaal van deze verandering gaf jullie spiritueel bewustzijn van donker en licht. Wij vertellen jullie ook dat jullie DNA in die tijd werd veranderd.

Het scheppingsverhaal in jullie geschriften staat vol met metaforen. De Tuin van Eden is een metafoor voor Gaia en de schoonheid van de mensen op Gaia. De tuin behelst de hele natuur, niet alleen maar een specifieke plaats.

Meer lezen >>>


Samenvatting Skycity Challenge Project aarde / September 2017 / Auteur: Hans van Steenbergen (econoom)

Samenvatting
Skycity Challenge
Project aarde
September 2017
Auteur: Hans van Steenbergen (econoom)


1. Inleiding

Dit rapport is een bijdrage voor Skycity Challence 17 (S0259)1. Belangrijke vraag bij deze uitdating is:

Hoe kunnen we met gebruik van grote schaaloplossingen onze planeet mooier maken voor de komende generaties? Hoe kunnen we een ruimte creëren waar alle nationaliteiten kunnen communiceren alsof het een ware collectief is? Misschien kunnen we een progressie van de Verenigde Naties maken - UN 2.0? Hoe kan SkyCity een nieuwe manier creëren voor huisvesting en gemeenschapsbouw dat een positief effect op de wereld heeft? De uitdaging is een nieuwe vorm van steden te bouwen waarbij grote aantallen mensen in de toekomst in verticale gemeenschappen leven. En over de hele wereld de bouw van een uitgebreid netwerk ...........................
2018-02-13 – Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie + Disclosure met buitenaards grondpersoneel – Micha Beuger


2018-02-13  –  Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie
Disclosure – Arcturianen – Plejadiërs – Sirianen – Andromedanen – enzovoort – al spellen zij dit zelf ietsje anders.

Zo luiden de titel met subtitels van het nieuwe blog van wakkeremensen. Zie de volgende link. http://www.ufofenomeen.blogspot.nl/Onderstaand nieuw logo voor  Buitenaards Net  is een geschenk van wakkeremensen. Hiervoor mijn hartelijke dank!

Mijn artikel  Disclosure met buitenaards grondpersoneel  is tevens gepubliceerd op hun blog  UFO Fenomeen

 2018-02-13  –  Disclosure met buitenaards grondpersoneel  –  Micha Beuger

Disclosure  betekent letterlijk  Onthulling.
Van kwesties, die het daglicht niet verdragen, maar die dankzij onze innerlijke Dageraad aan het licht komen. Van wie en wat wij als mensen werkelijk zijn, namelijk eeuwige wezens met levenservaring in hemelse werelden. Van het bestaan van buitenaardse beschavingen en dat wij al onvoorstelbaar lang met enkele van ze samenwerken.

Dit laatste is vanzelfsprekend voor ondertussen miljoenen aardse mensen en dat worden er steeds meer. Maar dit wordt nog steeds niet officieel erkend. Dat zou onze reguliere religies en wetenschap ook slecht uitkomen. De wetenschap verkondigt Aarde als enige wereld in ons planetenstelsel met menselijk of gelijkwaardig leven. Volgens recente ontdekkingen, wemelt de Kosmos van leefbare planeten, maar die zouden totaal onbereikbaar zijn. Vanwege de lichtsnelheid, die als uiterst haalbare wordt beschouwd. Toch zijn er contacten, zelfs met Andromeda. Nu geloof ik, dat al die met onze instrumenten gemeten astronomische afstanden, slechts virtuele afstanden zijn. Omdat lichtstralen, dankzij de structuur van onze ruimtetijd, ........................................ Thomas Williams: We moeten collectieve moed tonen / 15 februari 2018 / Ella Ster


Nu de Cabal door de Amerikaanse soevereiniteitsverklaring steeds verder in het nauw komt, proberen ze de voortgang te saboteren. Andere landen zullen het Amerikaanse voorbeeld snel volgen. Er is moed nodig om, ondanks de bedreigingen, tóch te kiezen voor échte vrijheid en soevereiniteit. Hieronder een samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending door Thomas Williams op 8 februari 2018 .

Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]
Honderden miljoenen spoorloos verdwenen

21:00   In de Pentagon audit ontbreekt de schriftelijke verantwoording van de uitgaven. Een interne audit, uitgevoerd door Ernst & Young, kan bijvoorbeeld 800 miljoen dollar niet verantwoorden die het Pentagon in ‘bouwprojecten’ heeft gestoken.

Paus ontkent seksueel misbruik

25:30   Een slachtoffer van seksueel misbruik door een Chileense priester heeft de paus een brief geschreven, De paus veroorzaakte vorige maand tijdens zijn bezoek aan Chili ophef door de priester te verdedigen en ontkende het misbruik glashard, omdat er volgens hem gebrek was aan bewijs. Het Vaticaan heeft ook niet op de brief van het misbruikslachtoffer gereageerd.

Half miljoen meisjes onvruchtbaar door vaccinatie

 

29:00   De nieuw ingezworen president van Kenia zegt dat onderzoek uitwijst dat de tetanusvaccinatie door de Keniaanse overheid in 2014 tot 2015, honderdduizenden vrouwen onvruchtbaar heeft gemaakt. De vergunning van het betrokken laboratorium is ingetrokken. Waarschijnlijk kunnen een half miljoen jonge, gezonde vrouwen door deze tetanusprik nooit meer kinderen krijgen.
Rudolf Steiner beschrijft de vijandige, spirituele wezens die zich voeden met jullie spanning en angst. / door Dylan Charles, 24 Januari 2018

Rudolf Steiner beschrijft de vijandige, spirituele wezens die zich voeden met jullie spanning en angst.

door Dylan Charles, 24 Januari 2018


Dylan Charles ) Angst, depressie en spanning verwoest zo velen vandaag de dag, maar weinigen nemen de tijd om te overwegen dat naast de materiële invloeden in ons leven, we ook onder de invloed kunnen zijn van wezens die bestaan ​​in dimensies buiten onze gewone waarneming.

Maar er is veel meer in de realiteit dan wat we kunnen zien, voelen, horen, proeven en aanraken. In feite onthult een boekhouding van de materie waaruit het universum bestaat dat ongeveer 73% ervan bestaat uit donkere energie, en nog eens 23% bestaat uit donkere materie, die we beiden niet kunnen zien en begrijpen. Bovendien kan het menselijk oog slechts ongeveer 0,0035% van het gehele spectrum van elektromagnetische (EM) straling zien. Als we naar de hemel kijken, is 96% ervan onzichtbaar voor ons. Neem hierin de spirituele rijken op en er is een heel universum van mogelijkheden dat buiten onze vijf zintuigen bestaat.


Op deze dag van je leven / 15 februari 2018 / Neal Donald Walsch

15 februari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het woord redding in de Bijbel
 perfecte gezondheid, harmonie en vrijheid betekent.

Emmet Fox zei dat, en hij had gelijk.
 Deze dingen zijn de wil van God voor de mens, zei hij,
en hij had gelijk weer.

Wanneer je nadenkt over hoe je jouw 'redding' kunt bereiken,
zorg er dan voor dat je eerst begrijpt wat 'redding' is.
We zoeken hier om onszelf te redden van onze
misverstanden over het leven en hoe het is,
 en over Wie We Werkelijk Zijn.

Ga naar de volheid van je Ware Identiteit, en
kijk hoe je hele leven verandert.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Je hoort eerst van jezelf te houden. Voor liefde je kan leiden. / 13/2/18 / Luc van Ewijk

Je hoort eerst van jezelf te houden. Voor liefde je kan leiden.
13/2/18 / Luc van Ewijk

Om van andere te houden, mag je eerst te leren om van jezelf te houden. Heb jezelf lief voor je een ander lief hebt.

Wees aardig voor jezelf. Laat jezelf behandelen zoals jij ook andere wilt behandelen. Streef niet naar perfectie. 

Fouten maken leert je juist dingen. Je krijgt steeds meer puzzelstukjes. En je puzzel wordt compleet. Je voelt je ook verbonden met jezelf. Omdat je weet hoe je dat doet. 

Blijf bij jezelf altijd. Blijf bij je gevoel. En leer er mee door de wereld te lopen. En pak de inzichten die je krijgt. Het zijn cadeautjes van het universum. En ze zijn er om open te maken. Zodat je er de vruchten van plukt. 

En verder geniet van je reis. Je mag ook nog zo nu en dan plezier maken. Het voordeel daarvan is dat het loslaten in de hand werkt. Want dat doe je dan automatisch.