Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 3 februari 2018

Berichten van Aartsengel Michael: Het Aannemen van Alle Facetten van het Godsbewustzijn / 31 Januari 2018 / Doorgegeven via Ronna Herman

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL*LM-2-2018
Het Aannemen van Alle Facetten van het Godsbewustzijn
31 Januari 2018 / Doorgegeven via RONNA/Heilige Schrijfster

Geliefde meesters,

Er vindt grote activiteit plaats onder de massa’s – degenen die, tot nu toe, nog niet gereed waren om te luisteren naar de innerlijke duwtjes van de Geest of om zich te verdiepen in de mysteriën van de schepping. De frequentiepatronen van de Nieuwe Goddelijke Blauwdruk beginnen te stromen in en naar jullie besef van de stromen van verandering. Wij hebben gezegd dat jullie heel moedig waren om uit de comfortzone te stappen, uit de stroom van het massabewustzijn van populaire overtuigingen en naar de onzekerheid van onbeproefd gebied. Jullie zijn bereid om het hoofd te bieden aan de uitdagingen en om niet afgeschrikt te worden door diegenen die zeiden dat jullie het verkeerd hadden, slecht of jullie “wensdenkers” noemden.

Jullie zijn aan het bewijzen dat wat jullie als jullie waarheid hebben geaccepteerd inderdaad werkt en de bevestiging concreet en zichtbaar voor iedereen te zien is, zodat er geen geschil kan zijn. Angst is het grootste afschrikmiddel om te veranderen, maar jullie hebben jullie angsten getemd en meer en meer van jullie stappen te voorschijn in jullie kracht.

Iedere keer wanneer jullie je Vijf dimensionale Piramide van Kracht/Licht bezoeken, worden jullie meer bedreven op het intappen en het gebruiken van de geschenken van de Schepping. Jullie brengen geleidelijk terug meer en meer van de verheven, ongemanifesteerde Adamantine Deeltjes van Schepperslicht om te bezielen, integreren en delen. Zie deze stromen van Licht spiraalsgewijs naar beneden komen in de fysieke rijken van expressie, zoals zij geleidelijk aan tastbaar worden en vorm aannemen onder jullie leiding via jullie visioenen, dromen en duidelijke intentie.


Leraar zijn in de nieuwe tijd - Pamela channelt Jeshua / 29 januari 2018

Leraar zijn in de nieuwe tijd -

Pamela Kribbe - Lichtwerkers Nederland

Pamela channelt Jeshua
29 januari 2018


Lieve vrienden, IK BEN Jeshua. 

Tweeduizend jaar geleden was ik was de drager van het Christusbewustzijn, en nu zijn jullie degenen die deze fakkel dragen. Het is een fakkel van licht die verandering brengt in deze wereld, een wereld die op dit moment hard toe is aan verandering.

Jullie leven in een tijd van crisis. Er is op dit moment sprake van een financiële, economische crisis, en er is ook een planetaire milieucrisis gaande. Jullie leven midden in deze crisis, die tegelijkertijd een mogelijkheid voor verandering is. Wanneer dingen fundamenteel veranderen, is het onontkoombaar dat veel van het oude losgelaten wordt, op een drastische en grondige manier.

Jullie, die zich aangesproken voelen door mijn boodschap, zijn degenen die anderen de weg zullen wijzen. Ja, je bent in deze tijd geboren met een doel; jij wilde het anders doen, de verandering zijn die de mensheid zo hard nodig heeft. Jullie zijn de leraren van de nieuwe tijd. Het is aan jullie dat ik mijn boodschap van hoop en bemoediging geef. Ik wil jullie aanmoedigen om de rol van de leraar, die je bent, op te pakken. Je hebt vele levens op aarde doorgebracht om je voor te bereiden op deze tijd. De planeet en de mensheid zijn nu klaar voor een transformatie, een evolutie naar een bewustzijn vanuit het hart, dat de eenheid van alles wat leeft en ademt op aarde herkent. Je bent al eeuwenlang de drager van dit gevoel van eenheid. Jullie zijn al eerder lichtwerkers geweest op aarde, en nu is de tijd met jullie. Kijk voorbij dat wat negatief en slecht nieuws lijkt te zijn. Kijk achter dit alles. Dit is een enorme kans voor verandering. 


Boodschap van Master Hilarion: Verwijdering van de "Originele Zonde" / Gechanneld door Jahn J Kassl / 15 januari 2018

BOODSCHAP VAN MASTER HILARION
VERWIJDERING VAN DE "ORIGINELE ZONDE"
Gechanneld door Jahn J Kassl / 15 januari 2018

Goddelijkheid is je geboorterecht, geen zonde. 
 Licht is jouw aard, geen duisternis.
En uw redding ligt in God.

DE TERUGKEER NAAR DE HOF VAN EDEN

Elimineer je verbinding met de "erfzonde"! Ga in stille meditatie, nodig het goddelijke licht uit om aanwezig te zijn, en verlos je wezen van de smet van de "erfzonde".

Geliefde mensen,

Begin vandaag nog met het afsnijden van alle verbindingen met het Oude Testament, dat op een vakkundige manier verbonden was met het Nieuwe Testament. De uitspraken en boodschappen van beide boeken staan lijnrecht ​​tegenover elkaar en het wordt hoog tijd om innerlijke blokkades die het Oude Testament in jou heeft veroorzaakt, en nog steeds doet, te verwijderen. De grootste van alle blokkades, die jullie ervan weerhoudt om ooit je goddelijk wezen en je creatieve geest te herkennen, is de "erfzonde".

Gemaakt om jullie los te maken van het goddelijke, diende deze blokkade - die ook genetisch was verankerd - de destructieve krachten van de duisternis als middel om jullie onder controle te houden, om jullie tegen te houden.

Dus de eeuwen gingen voorbij, en hielden je weg van wie je bent. Deze tijd is nu voorbij, want het ontwaken van de mensheid omvat de terugkeer naar de Hof van Eden.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 Februari 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 Februari 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, we bewonderen het feit dat zovelen van jullie meer natuurlijke en holistische benaderingen van genezing volgen. Er zit veel wijsheid in en de aarde biedt zoveel van wat je nodig hebt! Er kunnen echter tijden zijn dat je meer traditionele geneeskunde nodig hebt om een ​​toonbeeld van gezondheid te worden.

Er is een neiging wanneer je het vertrouwen hebt verloren in iets, of beperkingen hebt gevonden, om naar het andere tegenovergestede van het spectrum te zwaaien. Dit is een natuurlijk onderdeel van het vinden van balans. De juiste oplossing voor jou kan echter ergens in het midden liggen.

We raden je aan niet star te worden in je denken, maar eerder alle beschikbare opties te overwegen. Veel mensen vinden hun weg naar alternatieve geneeskunde nadat ze alle mogelijkheden van de traditionele geneeskunde hebben uitgeput.

Een Schrijven van de Schepper / 2 februari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 februari 2018 / door Jennifer Farley,

” Uitbreiding ”


Met de veranderingen waar jullie nu inzitten,
voelen de dingen misschien onbekend,
ongemakkelijk en misschien gewoon een beetje angstaanjagend. 
Wees niet bang, dierbaren; dit is een echt teken van groei! 
Het universum biedt jullie de mogelijkheid om buiten de veilige ruimte te stappen
 die jullie hebben gecreëerd en ontdekt. 
Door je door die moeilijke momenten heen te loodsen,
geven jullie jezelf de geruststelling,  ja, het kan worden gedaan, en jullie doet het nu! 
Omarm de jij die je bent op dit moment wetend dat je jezelf uitbreidt
naar wat je moet worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 2 februari 2018

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1. 5 / Banff, Alberta, Canada / Lee Carroll / Geplaatst: 2 februari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1. 5
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 2 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Channeling.
Nu gaan wij jullie wat informatie over channeling geven. Wij willen jullie wat onderscheidende regels geven. Het zou vreemd en onlogisch zijn als Spirit jullie onderscheidende regels over zichzelf zou geven en daarom nemen wij deze uit een wijze, menselijke bron - een die gepubliceerd is en die voor jullie beschikbaar is, zoals mijn partner weet. Het is onze samensmelting die deze informatie mogelijk maakt. Dit is wat wijze mensen hebben te zeggen over channelers en het is een goed advies.

(1) Er zal altijd bruikbare informatie voor iedereen zijn. Hoed je voor het kanaal dat bruikbare informatie geeft voor alleen maar enkelen, of jullie vertelt dat het alleen maar voor een bepaalde groep met een opeenvolgend nummer is. Het moet bruikbaar zijn voor de hele mensheid, ieder mens. Let hierop. Dit is een onderscheidingsgebied waarin je kunt weten of de waarheid gesproken wordt.

(2) De boodschap moet verheffend zijn. Kijk uit naar een bekrachtigende boodschap - niet een van angst, niet een die je klein houdt, niet een die wil dat je angstwekkende acties moet maken of je moet verstoppen - maar een bekrachtigende boodschap! Let daarop!Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 2 februari 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 2 februari 2017


Het momentum, dat de eerste veranderingen zal versnellen die het begin inluiden van de introductie van nieuwe maatregelen, die aangeven dat het Nieuwe Tijdperk nu echt begonnen is, bouwt zich op. Er bestaat een onderliggend gevoel van urgentie, zodat het nieuwe het oude, dat zijn doel heeft gediend en niet langer geschikt is voor de huidige behoeften van mensen, kan beginnen te vervangen. De oude manieren van confrontatie zullen worden vervangen door de aandrang om verder te gaan en oude problemen op een aimabele manier op te lossen, zonder het gebruik van dwang of dreigementen van vergelding. Veranderingen moeten zich nu snel aandienen en de mensen zullen naar de hogere machten opkijken om het goede voorbeeld te geven van vreedzame samenwerking.

Er zullen belangrijke beslissingen nodig zijn om de rol van gewapende troepen, die beschouwd zullen gaan worden als vredeshandhavers van de toekomst, te veranderen. Universele overeenkomsten zullen moeten worden gesloten om de wapenwedloop te stoppen waarbij oorlogsactiviteiten dienen te stoppen, en uiteindelijk zullen deze onnodig zijn wanneer alle landen vreedzame co-existentie overeenkomen. Het zal tijd kosten om dit te bewerkstelligen, maar dergelijke veranderingen zullen komen, ongeacht huidige gevoelens omtrent de noodzaak voorbereid te zijn op oorlogsachtige handelingen. Het idee van oorlog is in elk geval niet langer een optie, en degenen die dat soort gedachten koesteren zullen ontdekken dat hun pogingen afgewezen en verijdeld zullen worden.

Een praatje met Jezus / 29 Januari 2018 / door John Smallman


Een praatje met Jezus
29 Januari 2018 / door John Smallman

Hallo, dit is John met de boodschap van Jezus voor maandag 29 januari 2018. Vandaag praatte ik met hem over mijn eigen gevoel van tekortkoming en hij kwam met enig advies voor mij en hij stelde ook voor dat het een goed idee zou zijn om dit met de volgers van mijn blog te delen. Hier is het dus!

Jezus gechanneld 10.00. Maandag 29 januari. Blog # 349 voor maandag 29 januari 2018.

Een praatje met Jezus.

Ik: Goedemorgen geliefde Jezus. Heel vaak voel ik me een beetje ongemakkelijk om een beroep op u te doen voor een praatje of een gesprek, of zelfs voor begeleiding. Van binnen voel ik een beroep op u doen als een inbreuk op uw ruimte. Ik voel dat ook bij anderen. Het is als het vragen van hulp, wat voor mij ongemakkelijk voelt – ik zou het niet moeten vragen – en ook ben ik vaak niet bereid om anderen te helpen of hulp aan te bieden. Gedachten over waarom ik dit zo voel komen in me op, maar ze lijken nooit de echte reden te zijn. Misschien kunt u me hierin enig advies kunnen geven. Jawel, het kwam net in me op, ik hou er van om advies in boeken te lezen of te horen in interviews – vooral die op Boeddha bij het tankstation, wanneer Rick Archer enkele zeer knappe en interessante mensen interviewt – maar ik vind het moeilijk om het van naasten, vrienden of bekenden aan te nemen. Is het dwaze zelfvoldane trots van mijn kant, of is het gewoon angst om ongelijk te hebben. Wanneer ik een boek lees of naar een interview luister kan ik niet “gekrenkt” worden, terwijl dat in een gesprek wel kan. Hoe dan ook, wanneer u tijd en zin heeft om met me te praten en me wat gehoor en waardevol advies kunt geven, draag ik het over aan u.

DE MANTEL BOODSCHAP VAN MEESTER ST. GERMAIN / Gechanneld door Jahn J Kassl / 29 januari 2018

DE MANTEL
BOODSCHAP VAN MEESTER ST. GERMAIN
Gechanneld door Jahn J Kassl  / 29 januari 2018

DROOM:

Vlak voor mij, op mijn bed, ligt een nieuwe mantel voor me klaar. Het is ongelooflijk mooi, waardig en koninklijk. Een broek, een koningsblauw jasje met zilveren en gouden draden en een bijpassende lange sjaal. Ik denk bij mezelf: ik ben niet iemand die sjaals draagt, maar deze zal ik dragen. (Ik word wakker.)

Ik ben MEESTER ST. GERMAIN

De beelden in deze droom zijn van groot belang voor alle menselijke wezens die op het spirituele pad zijn! Omdat "de mantel" verwijst naar wat is bereikt, leidt dit tot de volgende stap van de inauguratie en betekent:

Wie het pad van transformatie consequent bewandelt, zal beetje bij beetje de hemelse gewaden aangereikt krijgen.

Deze droom is bedoeld om iedereen op te vrolijken en iedereen aan te moedigen om zelfgenezing in te zetten.

Je kunt alleen een nieuw en koninklijk gewaad ontvangen als je je oude kledingstuk hebt neergelegd.

Je moet het proces van het volledig afwerpen van de oude kleren niet uitstellen! De tijd draait door in deze wereld, en binnenkort zal planeet Aarde alleen bewoond worden door degenen die gereinigd zijn en innerlijk tot op zekere hoogte gezuiverd zijn.

Wil je een van hen zijn? Kom dan en kijk naar binnen. Stel je transformatie niet langer uit en loop niet weg van jezelf als je jezelf in het dagelijks leven confronteert.
  

Het is niet positief denken. Maar een gelukkig leven maakt je gelukkig. / 29/1/18 / Luc van Ewijk

Het is niet positief denken. Maar een gelukkig leven maakt je gelukkig.
29/1/18 / Luc van Ewijk

Positief denken komt niet alleen met positief denken. Je kunt elke negatief situatie omdenken. Ook als je er voor kiest om daar in te blijven.

Om geen verantwoordelijkheid te nemen over je leven. En te kiezen voor geen verandering. Lekker negatief blijf je dan. Ook al kun je positief denken.

Want al de energie die je hebt trek je leeg. Je ziel is hier niet gekomen. Om niks te doen. Niks te leren. En altijd maar bij hetzelfde te blijven.

Hij lijkt ook leeg aan te voelen. Omdat je ook niks doet. Wat je ziel voed. Een positief leven komt door te doen wat je ziel voed. Waar de inzichten je heen leiden. En waar je hart sneller van gaat kloppen.

Positief denken is het misleidend woord.Een beter woord is positief leven. Of een gelukkig leven.

Het is eerst weten wat je wilt. En dan daar naar handelen. En daarnaast is een positieve denken handig. Omdat je makkelijker door je obstakels komt. Of tegenslagen want een rechte weg is zeer zelden. Net of het universum die niet kent.Op deze dag van je leven / 2 februari 2018 / Neal Donald Walsch

2 februari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw veiligheid wordt gegarandeerd
door het delen van jou liefde.

De vrede en veiligheid waar je naar snakt,
 is geen kwestie van voedsel, kleding en onderdak.
Het is een kwestie van liefde.
Liefde zijn en bemind worden,
en al het andere zal aan je worden toegevoegd.

De wereld zal zijn magie presenteren wanneer je in die van jou stapt.
Dat is de belofte van God, en daaraan zal worden vastgehouden.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 1 februari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 februari 2018 / door Jennifer Farley,

” Evolutie..... ”


Voila! Nu de energieën van de recente hemelse gebeurtenissen
over jullie Aards oppervlak zijn gespoeld, zullen jullie in staat zijn
minder tijd aan verwachtingen te spenderen en meer aan het feit
 dat jullie aan het kijken zijn hoe de evolutie  vlak voor jullie ogen gebeurt! 

Sommige van deze veranderingen zijn al vele jaren aan de gang en jullie,
jullie gelukkige en geweldige personen, kunnen ze uit de eerste hand zien! 
Jullie wereld komt dichterbij een tijd waarin transparantie gebruikelijk zal zijn
en geluid alleen gebruikt mag worden als een verbetering (in plaats van een vereiste)
 om gedachten uit te drukken. 
Neem een ​​moment en laat dat tot je doordringen.
(Glimlach)
Wees trots; Het Universum is onder de indruk van hoe snel jullie aan het leren zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 1 februari 2018

Ashtar Command / via Christine Preston, / Per Staffan / 29 Januari 2018

Ashtar Command
via Christine Preston,
Per Staffan 29 Januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

ASHTAR COMMAND: Lieve mensen, dit is een alert van het Ashtar Commando. Wij naderen een tijd met problemen vanwege een planetaire aanpassing die zal plaatsvinden binnen het proces van disclosure. De Aarde heeft een zeer dicht gebied bereikt van de Ring van Licht die een Fotonengordel wordt genoemd en het hele zonnestelsel wordt geraakt door elektromagnetische golven. Deze golven zijn als instrumenten voor het Grote Ontwaken nu het fotonenlicht en de gammastralen van deze elektromagnetische pieken en de psyche van de mensheid strippen waardoor de negatieve elementen op bijna dezelfde manier verwijderd worden als bij het gebruiken van de cirkels en de zwaarden van de Blauwe Vlam van Aartsengel Michael en ook die van de Elohim Hercules en Astrea.

Wij hebben het nu over de karakterdelen van personen die door het zelf zijn geschapen in het proces van gebruikmaken van het Licht van God, dat zorgt voor een uitstroming ofwel een besmetting. Op elk moment maakt het zelf een keuze om deze kracht wel of niet op de goede manier te gebruiken. Jullie kunnen het licht op de goede manier gebruiken of het verkeerd gebruiken terwijl jullie je levens leven.

Door het afdalen naar de derde dimensie van dualiteit hebben miljarden zielen een leven geschapen dat een leven op zichzelf heeft in de psyche, het onderbewustzijn van de persoon in incarnatie.

Hilarion – Februari 2018 / Marlene Swetlishoff Tsu Tama.

Hilarion –  
Februari 2018 / Marlene Swetlishoff Tsu Tama.

Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Jullie, die de website van de Scribe bezoeken, zijn diegenen die trachten verbonden te blijven met de hogere rijken in Gods veelzijdige en multidimensionale koninkrijken. Jullie zijn op het pad van zelf-meesterschap en dit Aardse mensenleven heb je als Eeuwige Ziel gekozen om je zielenlessen te voltooien, terwijl je leeft en de opwinding ervaart van in conflict te gaan met de tegenwerkende krachten die men hier op Aarde heeft gevonden. Deze fase in het bestaan van de Aarde loopt ten einde in de komende twintig jaar of zo. Zielen die nadien dualiteit verder wensen te ervaren, zullen hiervoor een andere planeet moeten zoeken.

Jullie hebben de hogere kosmische energieën die in de atmosfeer van de Aarde stromen in een sneller tempo dan ooit tevoren gedownload, geassimileerd en geïntegreerd. En dit wordt een katalysator voor jullie transformatie in een goddelijke mens, levend hier op Aarde [katalysator: het element dat een proces in gang zet of versnelt]. Zoals onze Scribe heeft vastgesteld in haar persoonlijke reis, hoe meer licht en hogere frequentie ze verwerft en behoudt, hoe dieper de zuivering die als resultaat in haar plaats vindt. We willen dat jullie allemaal beseffen dat er een eind komt aan dit proces zodra alle zuivering is gebeurd.  Dan zal jullie leven een magische ommezwaai ten goede kennen en jullie zullen leven in genade.

Tweede interview met Paul 31 januari 2018 / Lilian Ferru


Tweede interview met Paul
31 januari 2018 / Lilian Ferru  Productions

  
Lieve mensen,

Paul: 'Rustig aan!'

Het eerste spontane interview met Paul riep een aantal vragen bij de kijkers op. Als de Lichtwezens tijdens de healing niet iets wegnemen, wat doen ze dan? Het is nog mooier dan ik dacht: in verbinding met liefde lossen de dingen gewoon op. En toch is het soms lastig om precies te duiden wat Paul bedoelt. En ook weer niet, want het gaat niet om begrijpen, maar om de ervaring. Woorden kunnen nooit beschrijven wat er werkelijk tijdens een healing gebeurd, laat staan de impact ervan. Dit gaat voorbij taal in dimensies van ons bewustzijn waar we slechts een glimp van kunnen opvangen. Het is zoveel grootser dan wat we ook maar vermoeden.

Een gesprek met Paul is luisteren met je zintuigen, met een open mind en open hart.  Het is ook zoeken, puzzelen, doorvragen, totdat hij aangeeft dat het genoeg is. Dit tweede interview gaat over de lange weg, en de vele ervaringen, die wij als mens bewandelen om volledig op te gaan in de Bron. Het heeft geen zin om je te haasten. Het is de blabla, de angst, het gedoe, dat ons weerhoudt om ons te herinneren dat liefde het allerbelangrijkste én het enigste is.Op deze dag van je leven / 1 februari 2018 / Neal Donald Walsch

1 februari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de gebeurtenissen van deze dag je dichter bij God zullen
brengen.

Dat is waarvoor ze zijn ontworpen en je zult ook ervaren
dat ze precies dat doen, als je het jezelf toestaat.

Het is allemaal een kwestie van je ogen openen voor wat er echt
gebeurt (in tegenstelling tot wat er lijkt te gebeuren).

Oordeel niet naar uiterlijke verschijningen

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De energie van Februari - 1 februari 2018 / Fran Tielemans

De energie van Februari -
1 februari 2018 / Fran Tielemans

Daar waar we in januari al een voorsmaakje kregen van wat het is om in een jaar met een meestertrilling te leven, zullen we in februari ten volle ervaren wat dit betekent.

Februari is een van de drie powermaanden van 2018, en de 22/4-trilling kan je net die zet geven die je nodig hebt in jouw ontwikkeling. Het brengt de vraag naar boven van hoe je jouw Licht, jouw visie, jouw dromen en doelen en kennis kan boetseren tot jouw leven op Aarde, hoe je 5D in 3D kan brengen.
Je spirituele principes en kennis en Licht die je al die afgelopen jaren hebt opgehaald roepen nu om ze volop te gaan toepassen in je relatie, je vriendschappen, je job, je groep, op je lichaam. Om alle aspecten van je leven een upgrade te geven en vernieuwing aan te brengen daar waar de energie uitgeleefd en star en steriel was geworden.

De dubbele hoge trilling van februari kan samen met bepaalde planeetstanden de onvoorspelbaarheid en de onverwachte wendingen nog versterken. Je wordt dus getest op hoe wendbaar en flexibel je bent, én vooral hoe bereid je bent om je visie, je plannen, je bewoordingen, je actie aan te passen wanneer je vanuit je buitenwereld of vanuit je innerlijke leiding gewezen wordt op hoe het anders kan, hoe je die visie en plannen en actie en bewoordingen een upgrade kan geven.

Een Schrijven van de Schepper / 31 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
31 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Gevoelens.....


Voor sommigen, is zien voelen.
Er is een behoefte om te zien en aan te raken voordat je een gevoel kunt oproepen.
 Het Universum vraagt ​​je vandaag om je gevoel te oefenen. 
(Glimlach)
Als je al eerder een roos gezien en aangeraakt hebt,
 weet je hoe het voelt en hoe het ruikt. 
De roos hoeft niet aanwezig te zijn om dat gevoel te herinneren. 
Maar, hoe zit het met iets dat je nog nooit eerder hebt gezien of ervaren? 
Vraag om te worden getoond! 
Wanneer je meer in harmonie raakt met gevoelens
die geen basis hebben in de fysieke realiteit,
zul je meer openstaan ​​voor wat Het Universum tegen je zegt.
 Je zult vaardiger worden in luisteren en begrijpen
Het is een van de redenen waarom je ervoor koos om hier nu te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl