Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 januari 2018

Dringende Open Boodschap aan President Trump van Rechter Anna. / Woensdag, 24 januari, 2018

Dringende Open Boodschap aan President Trump van Rechter Anna.
Woensdag, 24 januari, 2018

Iedereen --- opgelet.

Vorig jaar, op 20 januari 2017, heeft President Trump zijn ambtseed afgelegd.

Een Ambt bij de territoriale regering is een Openbare Rechtsvorm.

Rechtsvormen worden pas wettig na een jaar en een dag.

Zijn ambt, zijn rechtsvorm, zou op 21 januari van dit jaar wettig zijn geworden --- maar dat gebeurde niet, want Chuck Schummer zag kans om de regering drie dagen lang, precies in die kritieke periode, stil te leggen.

Dit wordt: “Het doorbreken van de continuïteit van het bewijsstuk” genoemd.

Met als resultaat dat niets wat President Trump in zijn eerste volle jaar in functie heeft gedaan, alle wetten en de bevelen van uitvoering en instructies die hij ondertekend heeft --- technisch niet zijn bestendigd.

Welnu, of hij deed dit zelf omdat hij fouten, die hij in het eerste jaar van zijn Presidentschap maakte teniet wilde doen, of, meer waarschijnlijk, hebben de Democraten hun kans gezien om door middel van een formeel punt te zegevieren en sluw alles wat hij heeft gedaan en alles wat hij in het volgende jaar en daarna zal doen, ongeldig te maken --- door gewoon achterover te leunen en hem niet te zeggen dat zijn Ambt nooit is bestendigd. 

De Raad - Snelheidsdrempels, kuilen en bakstenen muren - 26 Januari 2018 / Ron Head

De Raad
- Snelheidsdrempels, kuilen en bakstenen muren -
26 Januari 2018 / Ron Head

Laten we vandaag beginnen door jullie iets te laten zien dat velen van jullie vaak missen als het zich voordoet. Jullie hebben een korte periode van stilte doorgemaakt. De enorme hoeveelheid verandering die jullie teweegbrengen, gebeurt in wat je als een reeks golven kunt karakteriseren. Dit is een kans voor jullie om uit te rusten en jullie balans te herwinnen. De oorzaak is echter hoe energie beweegt op alle niveaus, zowel micro als macro. Profiteer ervan terwijl je kunt, want hoewel het een moment is om op adem te komen, is het ook een goed moment om je voor te bereiden op de volgende golf.

Dit bericht zal relatief kort zijn. Wat we jullie willen brengen, is een voorbereidend overzicht van hoe jullie 2018 zal zijn. En golven zijn een zeer goede metafoor voor wat jullie gaan ervaren. Jarenlang is jullie verteld dat er 'veel achter de schermen gebeurt'. We weten dat dit een van de zinnen is die je redelijk vrolijk gezegd nooit meer zouden kunnen horen.

Deze zin is ook gebaseerd op een metafoor, een die verwijst naar een toneelstuk, zoals 'let niet op de man achter het gordijn'.
Vrienden en familie, we zeggen jullie nu dat er verschillende gordijnen zijn die in vlammen opgaan. Veel van degenen om jullie heen zullen niet goed reageren. Velen zullen van streek zijn. Velen zullen niet kunnen accepteren wat er in het licht zal worden gebracht.

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1. 2 Banff, Alberta, Canada / Lee Carroll / Geplaatst: 26 januari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1. 2
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 26 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoofdstuk 1:  Banff, Alberta, Canada.

Gegroet, Geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik houd innig van jullie. Mijn partner sprak de woorden van eer die wij voor jullie hebben. En Oh, geliefden, het is mij een eer om bij jullie te zijn. Zelfs nu jullie gewend beginnen te raken aan de stem van mijn partner die mijn communicatie vertegenwoordigt, zeg ik jullie dat ik hier ben om jullie de voeten te wassen. De dingen die ik kom brengen zijn het symbool van thuis en als een van jullie daar even zou kunnen zijn, zou hij ongelooflijke liefde ervaren.

Momenteel zitten jullie in het leren in de dualiteit. Jullie bevinden je in een plaats van eer. Jullie zijn allen priesters in deze nieuwe tijd! Wij zijn hier om jullie te vertellen dat er van jullie door het werk dat jullie doen, heel veel wordt gehouden. Zelfs degenen van jullie die geen concept hebben van wat er nu gebeurt en zelfs degenen die niet geloven dat het mogelijk is om de stem van Spirit hier te horen spreken en nauwelijks kunnen wachten tot deze bijeenkomst voorbij is - ook van jullie wordt veel gehouden.

Er is geen oordeel door Spirit over wie dan ook - alleen ongelooflijke liefde. Jullie zitten op een plaats met een doel! De afspraak was nooit duidelijker dat jullie hier zouden zijn om deze woorden te horen of deze bladzijde te lezen. In deze heldere energie hebben wij vanavond enige boodschappen voor jullie - boodschappen die heel vaak door mijn partner herhaald zullen worden want zij zijn heel belangrijk.

VOLLE MAAN EN MAANSVERDUISTERING 31 JANUARI 2018 / January 25, 2018 / Petra Stam

VOLLE MAAN EN MAANSVERDUISTERING
31 JANUARI 2018
January 25, 2018 / Petra Stam

Volle maan 31 januari 2018
om 14:28 uur

Op het noordelijk halfrond is dit meestal de koudste periode van het jaar. Hoewel enkele dagen geleden de warmste januaridag ooit werd gemeten, kan het morgen weer vriezen of sneeuwen. De natuur zuivert zichzelf: wat zwak of eenjarig was, is afgestorven of is zelfs al voor een deel verteerd. Er heerst nog uiterlijke rust, maar in de onderlaag ligt het nieuwe leven verborgen te wachten op het juiste moment om naar buiten te treden. Sneeuwklokjes en zelfs krokussen laten zich al zien - de lente is in aantocht. We kunnen ons langzaamaan weer richten op de lichte helft van het zonnejaar. Het thema van de IJsmaan is ‘zuivering en diepgang’. Wat sluimert er in jezelf en wil ontwaken of werkelijk uitgroeien in de komende cyclus? Wat werkt niet meer en kun je beter loslaten? De volle IJsmaan en de maansverduistering luiden dubbelop een nieuw begin in.

De volle maan staat in Leeuw, waardoor je makkelijker in de spotlights stapt, zelfvertrouwen hebt, passievol en optimistisch bent, erkenning wilt en jezelf goed kunt uitdrukken. Maar Maan in Leeuw kan ook maken dat je sneller gekwetst bent, luxe wenst of drama vertoont als het even niet gaat zoals je wenst. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Waterman, waardoor oude belangen makkelijker worden vervangen door nieuwe waarden, vrijheidsverlangens en inzichten.

5 Redenen om voorbij te duwen aan Jullie Comfortzone / Van 22 Januari 2018. / Wes Annac


5 Redenen om voorbij te duwen aan Jullie Comfortzone
Van 22 Januari 2018. / Wes Annac

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden

https://alexshye.com/category/writing/ (featured)

Wanneer jullie je doel willen bereiken, het eerste ding wat jullie zouden moeten doen is jullie comfortzone achterlaten.

Hoewel het is, wel, comfortabel, daar te blijven, kan het de dromen verpletteren van iedereen die op zoek is naar hun passie. Met name als jullie onafhankelijk willen slagen, zal het verkiezen van comfort boven hard werken jullie zeker terugbrengen in de race van de rennende horde.

Kennelijk, is het goed om eens te stoppen en een poosje te rusten zodat jullie niet opbranden. Alles heeft zijn plaats en tijd; maar teveel tijd doorbrengen met rusten zal effectief voorkomen dat jullie hard werken of slagen.

Het volgende zijn vijf redenen om jullie uit de comfortzone te krijgen voordat het te laat is.

1. Het blijven van comfortabel zijn heeft nooit iemand ergens gekregen.

Dit is vooral belangrijk voor onafhankelijke artiesten en mensen die creëren.

Een Schrijven van de Schepper 26 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Januari 2018 / door Jennifer Farley,
Terwijl Je Wacht


Terwijl je wacht ...

Neem even de tijd om te ademen. 
Ga de natuur in en luister naar het mooie lied van de aarde.

Let op uitdagende gevoelens en ervaringen uit het verleden;
ze zijn de sleutel tot loslaten, dus je kunt blijven groeien.

Laat jezelf leiden door wat er in je hart zit.
De geest en de krachtige werktuigen van de logica dienen je goed,
maar zonder het hart kan liefde verborgen raken.

Vind je balans. 
Tijdens, en gedurende deze hele shift,  
 zal  een van de manieren zijn om je te balans vinden en te onderhouden
om met succes door deze belangrijke tijd te navigeren.

vrijdag 26 januari 2018

Wat verduidelijking mbt Cobra’s update van 26 januari 2018, en het Goldfish Report Interview, door Therese Zumi Sumner PFC / 26 Januari 2018


Wat verduidelijking mbt Cobra’s update van 26 januari 2018, en het Goldfish Report Interview, door Therese Zumi Sumner PFC
26 Januari 2018

Red: In het onderstaande artikel heeft Therese Zumi (TZ) recente en oudere info van Cobra verzameld en van uitleg voorzien waarmee met name nieuwere lezers het perspectief zien van wat er gaande is. Haar titel van dit artikel zegt genoeg:

Alles zal in orde komen ~ NEE ~ Alles zal fantastisch ongelooflijk in orde zijn!

N.B. de Youtube versie van het Goldfish Report Interview ‘Uniting the Light’ (het Licht verenigend) is op 23 januari gepubliceerd en ik wacht op het transcript om het te vertalen. Deelnemer aan het interview waren Cobra, James Gilliland, Kauilapele en Winston Shrout.


TZ: Afhankelijk van wanneer jij de informatie van de RM via Cobra ontdekte zou je verschillende ‘begrippen’ kunnen hebben – reacties op deze nieuwe update. Oudere lezers zullen weten dat er fantastische vooruitgang wordt gemaakt met elke nieuwe update, ook al voelen wij bij tijden ook frustraties. Dit is de eerste keer in tijd dat een volledige schaal oorlog nu gaande is tussen de Krachten van Licht ~ de Galactische Confederatie + het Ashtar Commando ~ en de door chimera geleide krachten van duister heel dichtbij deze planeet.

Je hebt een basis kennis nodig van de details over hoe ons zonnestelsel en galaxy eruit zien om de vooruitgang te zien. Degenen onder jullie die dit verhaal van nabij hebben gevolgd zullen zich de afschuwelijke jaren van 1996 tot 2000-2001 herinneren toen ook een volledige schaal oorlog plaatsvond, ondergronds, onbekend bij de mensheid. Zonder de hulp van onze Galactische Familie toen zouden wij nu eenvoudigweg niet bestaan, of – als we dat deden – zouden wij allemaal bestaan als echte slaven (ja, dat zijn wij nu ook) in een totale hel in de zogenoemde NWO (New World Order) geplande HEL op Aarde.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 26 januari 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
26 januari 2017

Het lijkt duidelijk dat de strijd van het duister, om een bepaalde mate van de macht op Aarde te behouden, nieuwe hoogten heeft bereikt toen ze hebben geprobeerd Hawaï en Japan te vernietigen. Hun nucleaire installaties werden echter onklaar gemaakt, wat in overeenstemming is met orders van de Lichtkrachten die de gebeurtenissen op en buiten de Aarde controleren. Met zekerheid kan worden gesteld dat grote aantallen mensen, die tegen de mensen op Aarde in hebben gewerkt, werden gearresteerd en naar plekken zijn gebracht waar ze niet langer in staat zijn om problemen te veroorzaken. Het is een zuiveringsactie die er uiteindelijk toe zal leiden dat het duister niet langer in staat is zich te mengen in de veranderingen die de Aarde stevig op een pad van Licht hebben gezet, richting vrijheid en overvloed. Veel staat klaar om van start te kunnen gaan wanneer de orders eenmaal worden gegeven en zelfs nu al worden handelingen van het duister gedwarsboomd om zo hun vermogen om vertraging te veroorzaken tegen te gaan. 

Ware liefde in het hart van het labyrint / 26 januari 2018 / Mieke Vulink

Ware liefde in het hart van het labyrint
26 januari 2018 / Mieke Vulink

Onze lange liefdesreis

Ons vermogen om liefde te ontvangen en door te geven heeft alles te maken met ons vermogen om Liefde te Zijn. Hoe veel liefde wij kunnen ervaren zegt alles over in hoeverre wij de hogere onvoorwaardelijke liefdesbron in onszelf kunnen ervaren.  

Waar we ons afgesneden voelen van de liefdesstroom, die altijd in de schepping aanwezig is, zijn we eigenlijk afgesneden van onszelf. Steeds als we ons openen voor liefde zullen we helder krijgen waar we innerlijk nog op persoonlijke delen stuiten die het stoplicht op rood hebben staan.

Als liefde je aanraakt in zo'n deel, en je zet vanuit je bewustzijn het stoplicht op groen, van 'kom maar, eens kijken wat zich hier wil tonen', dan haalt onvoorwaardelijke liefde het overlevingsmasker van je gezicht. Dan begin je je te herinneren hoe onveilig het ooit was, waar angst en pijn zijn binnen geslopen. De vroegere mens kende geen angst, geen pijn. Hoewel het gecreëerde illusies zijn hebben we ze serieus te nemen. Want zij zullen ons leiden naar waar liefde nog niet binnen kan komen. En precies daar zijn we een ego gaan ontwikkelen.

Het Labyrint

Dit was een spiraalsgewijs proces, waarbij we onze Bronverbinding (via de pijnappelklier en ons hart) steeds verder uit het oog zijn verloren. We verlieten het gouden middelpunt in onszelf om tot een volledig volgroeid bewustzijn te kunnen komen. 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 25 Januari 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 25 Januari 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, de hoeveelheid oordeel die jullie ervaren ten opzichte van anderen staat gelijk aan de hoeveelheid angst en gevoelens van machteloosheid die jullie nog steeds in je meedragen. Oordeel is het bijproduct van het beoordelen van bedreigingen en leidt tot afscheiding. Wanneer een persoon ervoor kiest om zich af te scheiden, is dat omdat ze bang zijn.

Wanneer jullie je angst hebben doorgewerkt en in je authentieke kracht zijn gestapt, word je niet gestoord door de keuzes of het gedrag van anderen omdat je herkent dat je de geautoriseerde schepper bent van je eigen levensuitdrukking. Wanneer jullie je veilig voelen in je eigen vermogen om je oordeel te vormen, wordt het eenvoudig observatie. Je eert anderen waar ze op hun pad zijn zonder zich bedreigd of verantwoordelijk te voelen voor hun gedrag.

Vliegen als een vogel / Gepubliceerd 20 januari 2018 | Door Ans Hoornweg

Vliegen als een vogel
Gepubliceerd 20 januari 2018 | Door Ans Hoornweg

Ergens in de polder woonde een jongen die – als zijn laatste levensles op Aarde – ter wereld was gekomen met een zwaar gehandicapt lichaam. Deze jongen heeft nooit kunnen lopen en kon zich amper bewegen, daarom woonde hij bij zijn ouders die hem liefdevol verzorgden.

Ook al zat hij z’n hele leven in een rolstoel, deze jongen onderging zijn (zelfgekozen) lot zonder klagen of zelfmedelijden;  hij probeerde juist wat van z’n leven te maken en genoot van de dingen die hij wél kon. Zo zat hij graag voor het raam van z’n ouderlijk huis naar buiten te kijken, want daar zag hij vaak roofvogels boven de weilanden vliegen, en dan droomde hij ervan om – net als die prachtige vogels – vrij overal naartoe te kunnen vliegen.

Op een gegeven moment ging de gezondheid van de jongen snel achteruit; hij kreeg hoge koorts en daardoor droomde hij erg veel. Op een nacht droomde hij dat een grote, witte roofvogel voor hem neerstreek en deze roofvogel nodigde hem uit om op z’n rug met hem mee te vliegen. Dit was de allergrootste wens van de gehandicapte jongen, dus klom hij met z’n laatste krachtsinspanning op de rug van deze prachtige vogel.

Creativiteit, laat je inspiratie tot leven komen. / 23/1/17 Luc van Ewijk

Creativiteit, laat je inspiratie tot leven komen.
23/1/17  Luc van Ewijk

Creativiteit kun je aanmaken. Door creatieve bezig te zijn. Daarnaast blijft je energie er hoog van. 

Hoog in de zin van dat je in balans bent met jezelf. Dat je op je gevoel leeft. En niet in je hoofd. Je denkt weleens na. Maar laat je gedachten niet overheersen.

Je droomt niet heel de dag. Ook wel dagdromen. Maar in plaats daarvan. Laat je je dromen uit komen. 

Je werkt eraan. Het is onderweg. Daarom ben je ook niet teleurgesteld als de resultaten wat lager uitkomen. 

Laat mensen maar denken. Je maakt je daar niet meer druk om. Je eigen weg is belangrijker. Want daar wordt je tenslotte gelukkig van. 

Op deze dag van je leven / 26 Januari 2018 / Neal Donald Walsch

26 Januari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat verbeelding je grootste geschenk is.
Wees niet bang om het te gebruiken.

Stel je voor dat je op dit moment in orde bent. Helemaal oké.
Stel jezelf voor als Heel, Volledig en Perfect.
Met niets om te veranderen, niets om te "verbeteren".

Stel je voor dat je hart weer open is,
 je leven alsof het opnieuw is begonnen
op de meest belangrijke manieren.
Kun je je dit voorstellen?

Dan heb je zojuist jouw Toekomst gecreëerd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 25 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Januari 2018 / door Jennifer Farley,
De Stilte


Het is erg stil, nietwaar?
 Op dit moment lijkt er een collectief inhouden van de adem te zijn.
 Energetisch voel je misschien dat je door een klein stadje loopt
 waar om 3 uur Alles is gesloten, en er niets beweegt en je voelt je,
 nou ja, bijna verveeld. 
(Lach)

Liefste, je kreeg deze rustperiode omdat, in de komende dagen en weken,
de stilte zal worden vervangen door een enorme uitbarsting van energie en leringen. 
In plaats van dit 'nu' te zien als iets waar je je doorheen moet werken,
moet je het beschouwen als een 'pauze' met aarding
 en zelfzorg als de orde van de dag. 
Wanneer je in het duizelingwekkende tempo komt dat zich binnenkort zal aandienen,
zul je dankbaar zijn voor de rust pauze die je nu hebt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 25 januari 2018

Galactic Codex ~ Een belangrijke herinnering / 25 januari 2018 /door Therese Zumi Sumner


Galactic Codex ~ Een belangrijke herinnering
25 januari 2018 /door Therese Zumi Sumner

 TZ hier; Ik besloot dat we een herinnering nodig hadden van wat precies de Galactische Codex-wetten met  zich meebrengen in het licht van Cobra's twee recente updates. Jullie moeten  begrijpen wat deze wetten met zich meebrengen om de waarheid te begrijpen van wat er op dit moment gebeurt: dit is wat ons is verteld,

Op 7 januari:

 " 2018 wordt een jaar van vele doorbraken. De Licht Krachten creëren een krachtig verenigd veld door het hele Zonnestelsel in de tweede fase van een belangrijke operatie die al een paar keer genoemd werd in dit blog en de codenaam Mjolnir heeft. De tweede fase van deze operatie begon op 3 januari en zal begin maart worden voltooid (een korte vertraging van de vorige raming van eind februari). 

Dit wordt intuïtief beschreven in het volgende artikel:


Triene Minkema: Mijn 3de boek Getiteld: ‘Teksten voor het hart’.

Mijn 3de boek Getiteld: ‘Teksten voor het hart’.

‘In ons leven komen we regelmatig op kruispunten aan. Kruispunten, waar we het verleden achter ons kunnen laten en we nieuwe keuzes mogen maken voor onze toekomst. Dat zijn dan tevens rustmomenten en/of tijden van bezinning voor ons. Als we in vrede terug kunnen kijken op de weg die achter ons ligt, zullen het vruchtbare momenten zijn. Voor die momenten is dit boekje bedoeld. Je kunt het dan ter hand nemen en kijken of er enige troost, raad of steun te vinden is in een van de teksten. Je kunt op gevoel het boekje openslaan en dan zul je zien dat de juiste tekst jou toevalt. Je kunt ook in de inhoud kijken welke titel jou op dat moment het meeste aanspreekt. Ook dan kun je ervaren dat het leven zelf jou richting geeft op allerlei manieren. Je kunt de teksten ‘drinken’ als een goede wijn, slok voor slok.

De nabije toekomst / Helma Broekman / 21 januari 2018

De nabije toekomst
Helma Broekman / 21 januari 2018

De aardbewoners worden steeds verder in het nauw gedreven. Door toenemende druk vanuit de mechanisch aangestuurde Saturnus Maan matrix, wordt de vrije energie letterlijk samengeperst, zodat de atmosfeer elektrisch volgeladen wordt met negatieve energieën.
Energieën die ervoor zorgen dat er extreme weersomstandigheden ontstaan. En maken dat iedere aardbewoner gedwongen wordt tot overleven in een onnatuurlijke leefomgeving.
Onder de noemer van het “herstellen van de ozonlaag en de atmosfeer”, worden de komende maanden ijzerdeeltjes in de aardbodem gebracht. Dit gebeurt in de “hoofdpool” van de aarde; de Noordpool.

Hier zit een belangrijke ingang om de aardmagnetische kern, welke bestaat uit vloeibare ijzerdeeltjes, in hoge mate te verstoren. Als de aarde in haar kern wordt verstoord, vindt er een extreme opbouw van inwendige druk plaats. Hierbij ervaart het aarde bewustzijn dat zij  vast (knel) komt te zitten tussen de atmosfeer, (welke vol zit) en haar eigen midden kern.

Kryon Boek 6: Voorwoord en Hoofdstuk 1.1 / Banff, Alberta, Canada /Lee Carroll / Geplaatst: 24 januari 2018

Kryon Boek 6:
Voorwoord en Hoofdstuk 1.1
Banff, Alberta, Canada
Lee Carroll
Geplaatst: 24 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dit zijn het voorwoord en het eerste hoofdstuk uit Boek 6 van Kryon. Ik heb dit vertaald omdat het gewoon op de website van Kryon in Amerika staat en dus niet in de knoop kom met copyright.

Van de schrijver.

Ieder die dit leest is waarschijnlijk bekend met de serie Kryon-boeken. Hoewel dit Kryon-boek 6 is, is het pas het vierde in de boodschappenserie van Kryon. De boeken 4 en 5 waren in parabel- en romanstijl en werden gepubliceerd door Hay House. 

Boek 3 werd ongeveer twee jaar voor dit boek geschreven dus is er een grote hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar en dat is dan ook meteen de reden van deze publicatie. Het lijkt erop dat elk jaar de vibratie van de planeet en de mensen erop groeit naar een dusdanige graad dat de oude informatie groots wordt opgehelderd en er nieuwe geschenken worden gepresenteerd en wel met toenemende snelheid.

Kryon is nu voor meer dan 10.000 seminarbezoekers verschenen. Het Kryon kwartaalblad heeft 3.000 abonnees in meer dan 12 landen. Bijna alle boeken staan op tape en zijn vertaald in vele talen over de hele wereld. Eerdaags zal Kryon beginnen met het geven van seminars op andere continenten en natuurlijk, dit is niet het laatste boek.

Het belang van rust na een burn-out 24 januari 2018 / Love D.

Het belang van rust na een burn-out
24 januari 2018 / Love D.

In een wereld waarin we continu maar ‘aan’ staan, is het soms moeilijk om je voet op de rem te gooien. Dit heeft te maken met gewoonte, gewenning, wat ons aangeleerd is en aard van het beestje. Ontspanning is iets wat vaak op de laatste plaats komt. Je komt regelmatig teksten tegen dat als je niet hard werkt, je ook niet zal krijgen wat je wilt. Maar dat is natuurlijk een oude overtuiging. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van jouw leven, en als jij alles met liefde en plezier doet, het leven jou vanzelf tegemoet komt. 

In deze maatschappij van altijd maar gaan, lopen we onszelf al snel voorbij. De belangrijke dingen komen dan op de achtergrond terecht, waarvan jij het belangrijkste onderwerp bent. We gaan maar door, zonder even stil te staan. Zonder even momenten van rust te pakken, totdat we noodgedwongen zijn door een ziekte of een burn-out te stoppen. Als je in een burn-out terecht komt, is het heel lastig je eigen over te geven aan wat er is. Je staat namelijk nog steeds ‘aan’, en je motortje loopt nog. En als jouw lichaam zegt dat jij moet stoppen, wil jouw hoofd daar nog niet aan geloven.

Op deze dag van je leven / 25 Januari 2018 / Neal Donald Walsch

25 Januari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er geen garanties zijn in het leven ...
behalve dat alle dingen gebeuren om Gods beste reden.

Als je van tevoren moet weten dat alles zal "lukken" voordat je eraan begint,
zul je nooit aan iets beginnen.

Maar "ergens aan beginnen" is de grootste opwinding van het leven, zijn grootste avontuur.
Ontken jezelf niet. Ga er gewoon voor.
Vertrouw erop dat leven je voordeel zal brengen, ongeacht wat er gebeurt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl