Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 januari 2018

Steven Greer: Reacties op de komst van de valse vlag buitenaardse invasie / Vrijdag 12 januari 2018

Steven Greer:
 Reacties op de komst van de valse vlag buitenaardse invasie
Vrijdag 12 januari 2018


(Dylan Charles) Al tientallen jaren wordt het Amerikaanse publiek geprogrammeerd om te geloven dat de openbaarmaking van een echte aliën of buitenaardse aanwezigheid op Aarde zal komen als een bedreiging, waarschijnlijk in de vorm van een totale vijandige invasie van onze planeet. In een dergelijk scenario zou onze enige redder een verenigd menselijk ras zijn dat tot aan de tanden is bewapend met de ongelooflijk geavanceerde wapens van  het militair-industriële complex.door  Dylan Charles, 5 januari 2018

Hollywood heeft zijn werk gedaan door deze perceptie te creëren en te versterken met film voor film van mens versus buitenaards wezen. Altijd griezelig, altijd explosief, het is een decennia lange, dure dollar smeercampagne die de persoonlijke ervaringen trotseert van een onnoemelijk aantal mensen die contact hebben gehad met Buitenaardse wezens, ze vaak als vredig beschrijvend. Het provoceerd ook zeer geloofwaardige verhalen over ET-ingrijpen in de nucleaire wapens van de wereld, wat suggereert dat een ET-aanwezigheid feitelijk kan werken in het belang van de mensheid en de planeet.Q- Anon: Urgent bericht – Lees dit alsjeblieft / 12 januari 2018


12 januari 2018
Q- Anon: Urgent bericht –
Lees dit alsjeblieft

Onderstaand bericht kan leiden tot Full Disclosure. 

Q-Anon: Het doet er niet toe van welk ras je bent, welke geaardheid of geloof je hebt, voor wie je hebt gestemd, of je een hekel hebt aan Donald Trump of niet, of je politieagenten of regeringen ziet zitten of niet, of je graag naar CNN of MSNBC kijkt en alle andere nieuwskanalen haat of juist niet, of je nu jong bent of oud, of dat politiek, wereldvrede, verkrachting of corruptie je ook maar iets kan schelen:
Lees dit en deel het met iedereen die je kent. Het is bijna zover. Je moet dit weten en wel meteen.

Heel spoedig zal schokkend nieuws zich verspreiden. Het zal haast onmogelijk zijn om te geloven. Vreselijke, ziekmakende, ongelooflijke dingen. Het zal je wereld en alles waar je in geloofde op zijn kop zetten. Mensen die je kende zullen worden beschuldigd van ongelooflijke, monsterlijke zaken. Dit kunnen mensen zijn in Hollywood, politici, journalisten, popsterren, goede doelen, religieuze leiders, instituties, staatshoofden, politieofficieren et cetera.

We willen dat je weet dat goede mensen een stille strijd achter de schermen hebben gevoerd om de wereld te bevrijden van vreselijke verschrikkingen. Het was een eenzame strijd. Het was een stille oorlog. Het is mogelijk dat je er niets van hebt gemerkt. Maar dat zal spoedig anders zijn. Dat is de reden waarom ik jullie waarschuw en waarom je verder zou moeten lezen.Saul: Als mensen willen jullie eeuwig leven voor de goede tijden. /12 januari 2018 / door John Smallman


Saul: 
Als mensen willen jullie eeuwig leven voor de goede tijden.
12 januari 2018 / door John Smallman

Jullie hebben allemaal hoge verwachtingen voor 2018. Er is veel beloofd en er zal veel worden geleverd! Het ontwakingsproces verloopt snel, en dit is geen nieuwe informatie, het is slechts een verdere bevestiging van wat wij in de spirituele rijken zovelen van jullie de afgelopen 2 of 3 jaar hebben verteld. Ja, zo lang! Toch vinden er wereldwijd grote veranderingen plaats, omdat de collectieve intentie van de mensheid om te ontwaken steeds groter wordt. Meer en meer kiezen er dagelijks voor om alleen liefdevol te leven, wat er ook gebeurt, en de krachtige energieën die deze keuzes in werking stellen, blijven intensiveren.

De collectieve keuze om te ontwaken is gemaakt, en is onomkeerbaar zoals je wel weet, dus laat je twijfels los en intensiveer je inspanningen, terwijl je jezelf tegelijkertijd volledig vergeeft wanneer het jou lijkt dat jij je niet jou intentie doelbewust genoeg hebt vastgehouden. Jullie doen allemaal geweldig werk om te helpen bij het ontwaken - zoals jullie het echt hebben gepland - zelfs als het lijkt dat jullie vergeten zijn gepland hebben!

Wanneer een Nieuwjaar begint, maken velen allerlei voornemens waarvan zij denken dat ze hen in staat stellen om op een betere te leven - efficiënter, productiever, moediger, liefdevoller, met meer mededogen, bedachtzamer, blijer enz, enz. Vervolgens worden die voornemens weer heel snel vergeten. Al die voornemens, gemaakt en vergeten, zijn slechts tekenen van een diep gevoel van ontevredenheid over het zelf.

De Arcturiaanse Raad: Luisteren naar & het Horen en Opmerken van Begeleiding 12 Januari 2018 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Luisteren naar & het Horen en Opmerken van Begeleiding
12  Januari 2018 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie hebben het vermogen om nauwlettender te luisteren dan dat jullie vaak doen. Jullie wensen allemaal om iets van hogere dimensionale wezens te horen dat voor jullie van waarde zal zijn. Jullie willen allemaal horen van jullie gidsen, en sommigen van jullie zouden graag horen van buitenaardsen, feeën, engelen en geascendeerde meesters. Maar jullie luisteren niet nauwlettend genoeg om hun boodschappen te ontvangen.

Jullie willen bewijs. Jullie willen bewijs van dat wat jullie van deze andere wezens krijgen echt is. Velen van jullie streven ernaar iets luid en duidelijk te horen, met een geruststelling dat het niet allemaal in je hoofd zit. Dus zou je een naam of een anders klinkende stem willen horen. Je verwacht dat de ontvangst van wat je krijgt net zo gemakkelijk is als het stellen van de vraag was.

Maar wat als het horen en ontvangen kunstvormen zijn die je moet cultiveren? Ben je bereid om die handelswijze uit te oefenen? Ben je bereid te luisteren zonder de dreiging van teleurstelling? Met andere woorden, ben je in staat te zeggen, “Als ik nu iets krijg, is dat prachtig, maar als het later komt zal dat ook werken?” Heb jij jezelf beperkt op manieren waarop je bereid bent de antwoorden te ontvangen die naar je toekomen.


Een Schrijven van de Schepper / 12 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Januari 2018 / door Jennifer Farley,
Een Heldere Toekomst


 Nu is het de tijd, voor de meeste dierbaren,
om hulpmiddelen aan jullie 'gereedschapskisten' toe te voegen.
 Ja, jullie zijn geboren met jullie originele cadeaus. 
Deze hebben jullie behoorlijk goed gediend tot nu toe,
echter, het is tijd om te groeien en iets nieuws te leren
om de mensheid naar het licht te laten gaan!
 Voor elk stukje duisternis dat zich op jullie Aardse oppervlak bevindt,
is er een veelheid aan felle lichten die morgen
de weg banen naar een meelevende toekomst. 
Dit is geen oorlog of gevecht, maar een les in wording. 
Het is tijd om te worden!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Authentiek wordt je door sterker in je kracht te staan./ 10/1/17 / Luc van Ewijk

Authentiek wordt je door sterker in je kracht te staan.
10/1/17 / Luc van Ewijk
  

Het is steeds wat meer van jezelf laten zien. Want zo wordt je authentiek. Steeds meer uit je kast komen.

Niet alles hoef je te laten zien. En ook niet alles hoef je te delen. Maar je mag wel delen waar je voor staat.

Je standpunten van het leven. Deel ze met de mensen die luisteren. Diegene die niet luisteren zijn verspilde moeite. Die mogen uit je leven verdwijnen zodra dat kan.

Natuurlijk kunnen ze erom lachen. Of ze keuren het af. Maar dat is slechts je omgeving. Het gaat erom wat jij ervan vind.

Als jij jezelf maar serieus neemt. Want het leven is een serieuze zaak. Waarin veel te bereiken valt.

Dagtekst van Vrijdag 12 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 12 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Top van een berg - symbool van het spirituele streefdoel

"Het beeld van de bergtop is een van de meest betekenisvolle voorstellingen van onze spirituele voortgang: de top is het te bereiken doel, het hoogste punt waarnaar we onze blik moeten richten om er al onze energieën samen te laten vloeien. Daarom is het belangrijk dat we aandacht hebben voor alles wat ons aan het hoogste kan herinneren, en in het bijzonder de bergen.

De bergen kunnen ook iets anders betekenen dan alleen maar een plek waar je zuivere lucht gaat inademen, gaat rusten of sportief bezig zijn, ze hebben ook hun plaats in de spirituele oefeningen. Probeer om, telkens als je de gelegenheid hebt, in contact te treden met de bergtoppen. Steek je hand naar hen uit, ook al ben je op een grote afstand, groet de entiteiten die er wonen, vraag dat ze je in hun zuiverheid en licht laten binnentreden. Zo zal je leren om banden te smeden met de toppen van de hoogste bergen op aarde, en zal je van hen het beste voedsel voor je ziel en je geest ontvangen. "vrijdag 12 januari 2018

Judas Iskariot Ann Dahlberg / 10 januari 2018

Judas Iskariot
Ann Dahlberg / 10 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Judas Iskariot en ik ben vandaag gekomen om jullie te vertellen dat er veel is gebeurd voor wat betreft het zetten van de juiste mensen op de juiste plaatsen. Sommige mensen kregen andere plaatsen in de hiërarchie van de macht. Andere mensen die jullie kennen moesten ontslag nemen en anderen die minder bekend waren hebben hun plaatsen ingenomen. Het gaat allemaal op de manier waarop het zo moet zijn, lieve mensen van de Aarde. Veranderingen op Aarde gaan met de snelheid die daarvoor geschikt is.

Alle dingen kunnen maar een voor een na elkaar gebeuren!

De zon en het Licht schijnen op jullie ….. lieve mensen van de Aarde, en de glans en de pracht hiervan worden elke dag die voorbij gaat weer sterker. Heeft het jullie harten niet doen smelten, niet soms? Hebben jullie geen vrienden ontmoet die uitkijken naar de nieuwe tijden en naar de dingen die elke dag een beetje meer hoop geven? Is hoop niet binnengeslopen in jullie weten? Hoop voor de mensheid en hoop voor de Aarde? De wetenschap dat er een nieuwe wereld aan zit te komen die jullie harten op jullie Aarde opent?

Het is de schoonheid binnenin die jullie schoonheid aan de buitenkant weerspiegelt. Zorg voor jullie innerlijke wereld, lieve mensen van de Aarde, zoals die weerspiegeld wordt in jullie buitenwereld. Jullie zien wat jullie willen zien. Als jullie prachtige bloemen willen zien die bloeien, zullen jullie hen zien. Als jullie bloemen willen zien die zich een weg vechten in het duister en in de koude, zullen jullie hen zien.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 12 januari 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
12 januari 2017

Ik kan niet genoeg benadrukken wat een fantastische prestatie het van jullie is geweest om het markeringspunt van 2012 te passeren. Van nu af aan zullen jullie de tekenen van positieve verandering om jullie heen kunnen gaan zien en hoe sneller de trillingen toenemen, hoe sneller ze zich zullen manifesteren. In algemene bewoordingen zullen sommige van de meest belangrijke veranderingen die invloed hebben op iedereen zich samen met de algemene verhoging van de trillingen aandienen. De hogere energie zal de lagere energieën transmuteren, zodat negatieve daden hun kracht zullen beginnen te verliezen en uiteindelijk zullen alleen de hogere trillingen kunnen bestaan. Dan zullen jullie, wat al zo heel lang geleden werd voorspeld, fysieke Engelen zijn geworden met volledig bewustzijn. In de verre toekomst zullen jullie je uiteindelijk in Binnenaarde en haar Kristallen Steden begeven. Dit betreft gebeurtenissen die nog in de verre toekomst liggen, maar hoe geweldig en verheffend moet het zijn om te weten dat jullie grootse veranderingen te wachten staan. Tegelijkertijd zullen alle levensvormen van een lagere energie hun eigen pad binnen een andere cyclus hebben gevolgd teneinde zich verder te ontwikkelen. 

Nieuw begin - Een Inleiding / PatriciaCota Robles / Gepubliceerd op 11 januari 2018

Nieuw begin - Een Inleiding
PatriciaCota Robles
Gepubliceerd op 11 januari 2018


Op deze dag van je leven / 12 Januari 2018 / Neal Donald Walsch

12 Januari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de hoogste gedachte denken de veiligste mentale oefening is.

Laat je niet verleiden om de kleinste gedachte te denken
je verwachtingen te verlagen zodat alles daarboven
beschouwd wordt als een "overwinning" voor jou.
Je zult reeds verloren hebben ...

Jouw veiligheid zal niet worden gevonden in hard werken om teleurstelling te vermijden, maar in minder hard werken om meer en meer te kunnen leven.

Ga voor het beste.
Doe het rustig aan.
Vertrouw op God.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Geest en Stof / 10 januari 2018 / Gerrit Gielen

Geest en Stof
10 januari 2018 / Gerrit Gielen
Drie Visies
In ons dagelijks leven ervaren wij de wereld dualistisch: aan de ene kant is er ons innerlijk leven, gebaseerd op bewustzijn. Aan de andere kant is er de wereld rondom ons die uit dode stof, geregeerd door strakke fysieke wetten, lijkt te bestaan. Een scherpere tegenstelling lijkt nauwelijks denkbaar. Er bestaan eigenlijk drie opvattingen over dit probleem. Ieder menselijk geloof is tot één van deze drie opvattingen te herleiden.

1) Dualisme
Dit is het geloof dat geest en stof naast elkaar bestaan. Het menselijk lichaam is in deze opvatting een soort machine die een spook bevat. Dit spook – of wat netter geformuleerd, de ziel of de geest – leeft na het uiteenvallen van de machine (de dood) verder. Het grote probleem van deze opvatting is dat als geest en stof werkelijk totaal verschillend zijn, het niet te verklaren valt dat ze in de mens zo nauw samenwerken.

2) Er bestaat alleen stof
In dit geval zijn wij machines. Maar een machine heeft geen innerlijk leven zoals een mens dat heeft; alles wat er in een machine gebeurt, is beschrijfbaar en begrijpbaar. Innerlijke gewaarwordingen zoals een mens die kent vinden binnen een machine niet plaats. Geen licht, geen geluid, geen gevoel, geen schoonheid, geen liefde – geen bewustzijn. Het grote bezwaar tegen de opvatting dat wij machines zijn voelt iedereen diep in zijn hart: machines zijn niet menselijk. Wie werkelijk liefgehad heeft weet dat wij meer zijn dan machines.

Gastenboek

Lieve mensen,

Vanaf vandaag zal ons Gastenboek tenminste tijdelijk van ons blog verwijderd worden.

De rede daarvoor is dat een voor ons onbekend persoon zo leuk is geweest om het gastenboek op Google te zetten. Gelukkig voor ons bestaat het gastenboek enkel uit liefdevolle berichtjes en bevat het geen gevoelige data of geheime boodschappen. Echter weten wij niet wat de beweegreden is geweest waarom men dit heeft gedaan. Wij beseffen natuurlijk ook dat ook dit erbij hoort, al is het minder leuk om te ervaren.

Er is geen informatie, zoals email adressen en dergelijke geplaatst, enkel de korte liefdevolle berichtjes die jullie ons toegestuurd hebben.

Vanzelfsprekend gaan wij op zoek naar een veiliger alternatief, want wij stellen het veel te veel op prijs als jullie je tevredenheid kunnen uiten over ons werk.

Wij hopen op jullie begrip en willen jullie iets kwijt, voel je vrij om tijdelijk het contact formulier te gebruiken.

In Licht en Liefde,


Ine & Martien


Een Schrijven van de Schepper / 11 Januari 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 Januari 2018 / door Jennifer Farley,
” De Volgende Grote Sprong.....”


De huidige stilte in activiteit kan je laten zeggen: "Wacht, wat ?!"
 Het heeft alle tekenen van een rustperiode,
maar de overweldiging en spanning is er nog altijd.
Onthoud dat er lagen zijn (denk aan alternatieve dimensies),
dus hoewel het stil en een beetje saai aanvoelt,
 is er nog steeds veel 'druk' gaande binnen elke verschuiving.
Het is erg belangrijk om gedurende deze tijd geaard te blijven,
 zorg voor jezelf en blijf ademen (Glimlach).
De volgende grote sprong is onderweg.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Donderdag 11 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 11 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het fysieke Lichaam moet de tempel van de geest worden -

"Onze geest is een onsterfelijke vonk die uit de schoot van de Eeuwige is ontsproten. Alle vermogens en alle kennis van de Schepper liggen in de geest besloten en als hij deze niet kan openbaren, is het omdat hij beperkt wordt door de ondoorzichtige materie van ons fysieke lichaam. Maar dat is geen reden om het lichaam te verachten, zoals sommige asceten of kluizenaars gedaan hebben. God heeft ons lichaam met grote kennis en wijsheid in elkaar gezet. Het is het beste instrument dat we gekregen hebben en wanneer we er elke dag op inwerken om de materie ervan te zuiveren en te verfijnen, maken we het gereed om in harmonie met de geest te vibreren.

De mens die zijn lichaam veracht en verwaarloost, maar ook degene die er slechts sensueel genot in zoekt, begaat een vergissing. Alleen hij die begrijpt dat het de taak van het lichaam is om alle vermogens van de geest te openbaren, om op een dag de levende tempel van de geest te worden, is op de goede weg. Hoe kan men menen dat de enige functie van dit lichaam, dat God aan de mens gegeven heeft, zou zijn om zich tegen de geest te keren, om de vlam van de geest te doven, die juist van de mens een zoon van God maakt?"


donderdag 11 januari 2018

Assange voorlopig nog veilig in de Ecuadoriaanse Ambassade. Assange heeft een Ecuadoraans Identiteitsbewijs gekregen.........Peter Tatchell / 10 Januari 2018.

Assange voorlopig nog veilig in de Ecuadoriaanse Ambassade.
Assange heeft een Ecuadoraans Identiteitsbewijs gekregen en dit kan de 'eerste stap' zijn naar diplomatieke immuniteit - rechtenactivist
Peter Tatchell / 10 Januari 2018


De Ecuadoriaanse identiteit die naar verluidt aan Julian Assange was verleend, zou zijn eerste stap naar het verkrijgen van diplomatieke onschendbaarheid status kunnen markeren, aangezien Ecuador het verblijf van Assange's  in de ambassade wil oplossen,  zegt mensenrechtenactivist Peter Tatchell, tegen RT.

"Het verlenen van een identiteitskaart is mogelijk de eerste stap naar het verlenen van het burgerschap van Ecuador. En er is een mogelijkheid dat hij dan een diplomatieke status kan krijgen, die hem diplomatieke onschendbaarheid zou geven," zei Tatchell, die een mensenrechtenactivist en de directeur van de Peter Tatchell Foundation is. Hij voegde eraan toe dat diplomatieke onschendbaarheid zou betekenen dat de mede-oprichter van WikiLeaks "vrij zou zijn om de ambassade te verlaten en naar Ecuador te reizen en dat de Britse regering geen vinger op hem zou kunnen leggen".

Volgens Ecuadoriaanse mediaberichten kreeg Assange een ID-kaart, die op 21 december werd uitgegeven, onder vermelding van "betrouwbare bronnen" en het burgerlijke registratienummer van het document. De klokkenluider uploade ook een foto van zichzelf op Twitter met een geel, blauw en rood shirt, de kleuren van de Ecuadoriaanse vlag, maar maakte geen opmerkingen over het probleem.

Ecuador geeft meestal dergelijke identiteitskaarten uit voor mensen die een verblijfsstatus claimen, die cedula's worden genoemd. Het is echter onduidelijk of Assange een verblijfsstatus of een volledig burgerschap heeft gekregen.

Bereid je voor, De Maan staat op het punt iets te doen wat het al meer dan 150 jaar niet heeft gedaan./ door Ivan / Woensdag 10 januari 2018

Bereid je voor, De Maan staat op het punt iets te doen wat het al meer dan 150 jaar niet heeft gedaan.
door Ivan / Woensdag 10 januari 2018


Op 31 januari, wanneer je omhoog kijkt in de lucht, zul je een maan opmerken die je nog nooit eerder hebt gezien. Drie hemelse gebeurtenissen die in meer dan 150 jaar niet samenvielen, hebben invloed op de verschijning van de volgende volle maan, die op 31 januari zal plaatsvinden, een gebeurtenis die is beschreven als een superblauwe bloedmaan-eclips. Dus, noem het wat je maar wilt, een rode maan, een blauwe maan of een supermaan, de gebeurtenis die we gaan zien, is volgens experts in meer dan 150 jaar niet waargenomen.


Dus wat gebeurt er precies? Allereerst zal de supermaan van 31 januari een totale maansverduistering vertonen, en totaal zichtbaar zijn vanuit het westen van Noord-Amerika tot aan de Stille Oceaan en Oost-Azië. De baan van de maan rond onze planeet is gekanteld, dus valt deze voor het grootste gedeelte boven of onder de schaduw van de aarde. Een feest van Licht in het Lighthouse /10 januari 2018 / Lilian Ferru

Een feest van Licht in het Lighthouse
10 januari 2018 / Lilian FerruLieve mensen,

Wat is het dat wij mensen ten diepste wensen? Iedereen wil zich verbonden voelen en in liefde zijn. Daar ligt het geluk en eigenlijk hoef je niet ver te zoeken. Vrede is overal, ook met mensen die je nooit hebt ontmoet.  

Laat ik je een verhaaltje vertellen over een weekend dat ik heb ervaren als een feest van Licht. We, Paul, onze engel Marianne, en ik, waren in Vlissingen voor de opening van het Lighthouse van Marieke Meulenberg. Op vrijdagmiddag installeren we ons in het pand dat ook een Bed & Breakfast is. Ik ben blij verrast over de sfeervolle inrichting. Het interieur is wit, met schapenvachten, antieke ornamenten, kaarsen, kristallen, beelden. Overal waar ik kijk geniet ik van elk detail. Marieke heeft de verf nog op haar handen. Wat een project. Ik weet dat je een verbouwing kunt vergelijken met een spiritueel proces. Eerst moet je door de klus ploeteren. Er is geen overzicht. Voordat je bij het licht komt, ga je door een heel gedoe. Leren is voelen en meemaken, weten wat je wel en niet wil.

De Arcturianen via Suzanne Lie / Het leren en herinneren van de inter-dimensionale Communicatie van Lichttaal / – 6 januari 2018

Het leren en herinneren van de inter-dimensionale Communicatie van Lichttaal
De Arcturianen via Suzanne Lie
– 6 januari 2018

Opnieuw, kunnen jullie je hart en geest vinden hangend rond onze hogere dimensionale groep van de Meesters, Engelen, Elohim.
Zie, “Het Begin van het Begin” is aan het beginnen.
Wij, de Arcturianen zijn altijd bij jullie en spelen in toenemende mate een diverse rol in wat eens was gekend als jullie “tijd.”

Als de stromen van de frequentie van de verschijning van de “vijfdimensionale concepten, gevoelens en herinneringen” naar voren komen om te integreren met jullie bewustzijn, beginnen jullie te laten gaan veel van jullie driedimensionale emoties en reacties naar jullie besturingssysteem van Tijd en Ruimte.

Wanneer jullie je gehechtheid vrijlaten aan jullie Drie Dimensionale, besturingssysteem van Tijd/Ruimte, zullen jullie ondervinden dat geleidelijk aan of opeens tegelijk, jullie zullen terugkeren naar jullie aangeboren, vijfdimensionale Hier/Nu besturingssysteem.

Wij weten dat “jij/jullie,” betekenend ieder persoon, plaats, situatie of ding dat op het Pad van Ascentie is, dichter en dichterbij komen bij de ervaring van het bewust waarnemen van de frequentie-uitbreiding van jullie werkelijkheid naar/in de vijfde dimensie.

Het is binnen deze vijfdimensionale werkelijkheid dat de derde/vierde dimensionale energievelden samengaan en transmuteren naar vijfdimensionale energievelden. Zoals jullie deze stromen van energie aanvoelen op weg naar elkaar, zoals twee stromen snellen naar een bijeenkomen, kunnen jullie aanvoelen dat iets aan het veranderen is of aan het transmuteren.

Vragen over energiewerk 8 Januari 2018 / Door Fran Tielemans

Vragen over energiewerk
8 Januari 2018 / Door Fran Tielemans

Wat is spiritueel energiewerk?

Spiritueel energiewerk is energiewerk waarbij we energie uit de spirituele lagen tot in de lagen van het persoonlijkheidsniveau en het lichaam brengen door onze aandacht te focussen op de energie. Het doel van spiritueel energiewerk is lagen in onszelf te transformeren, onze subtiele lichamen uit te breiden en op een hoger level te brengen, onze trilling te verhogen, en daardoor ook meer harmonie, vrede, vreugde en vervulling in ons leven te brengen.

Concreet betekent dit dat je spirituele energieën gaat gebruiken om sneller en makkelijker emoties los te laten, om bijvoorbeeld je mentale lichaam snel op te schonen, om je aura te healen en te voeden, om je hart verder te openen, om blijheid in jezelf toe te laten, om fysieke symptomen te verzachten of in balans te brengen, om je te helpen vergeven, om je chakra’s snel op te schonen, om je chakra’s uit te breiden, om je systeem te ontgiften, enzovoort. Het palet aan mogelijkheden in spiritueel energiewerk is zeer groot.Maria over je Licht laten schijnen / 9 januari 2018 / TetsieaBlijham

MARIA OVER JE LICHT LATEN ZIEN
9 januari 2018 / TetsieaBlijham


Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

"Welkom mijn lieve Lichtkind. Wij zijn de Lichtmeesters. Een aantal van ons, is hier vandaag bij jou aanwezig. Om je te begeleiden op je Pad. Maar om je ook die stukken te laten herinneren, die jij vergeten had uit je jeugd. Maar die wel bepalen wie jij bent. Die bepalen hoe jij functioneert. Die bepalen wat belangrijk voor jou is. Een aantal van die stukken uit je vroege jeugd zijn nog onbekend voor je. Een blinde vlek. Gedeeltelijk heb je dat Pad afgesloten. Het is het Pad van Licht. Het Pad dat al sinds je vroege jeugd jou bekend was. 

Zo ben je geboren, zo ben je groot geworden. Maar velen van jullie zijn het vergeten. Of hebben het niet meer gedurfd, ook nu en zelfs nu, nu je volwassen bent, durf jij je Licht niet te laten zien. Maar de angst dat anderen je afwijzen. Maar mij lieve Lichtkind, dat kan niet. Dat is een oud stuk van jou, dat bang is om afgewezen te worden. Dat is een stuk van jou van vier, vijf, zes jaar oud. Het Licht mag schijnen, in jou, door jou, om jou. Op dit moment is belangrijk dat jij dat doet, wat jij nodig hebt. Zodat jouw Licht schijnt. En dan bedoelen we, meer met jou fysieke omgeving, dus dat jij die keuzes maakt, die acties onderneemt, zodat jouw Licht kan schijnen. Zowel in je werk als in je relaties als ook je leefomgeving en je gezondheid.

Op deze dag van je leven / 11 Januari 2018 / Neal Donald Walsch

11 Januari 2018 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat ongeduld je niet snel ergens zal brengen.

Als je erop staat haast te hebben, zul je je heel snel moeten bewegen
- en kom je vaak nergens. Haal adem.
Kom tot rust. Vind je vrede.

Verplicht Het Universum niet om sneller te bewegen dan het is.
Het werkt eigenlijk perfect en het zal je dat bewijzen
als je het een kans wilt geven.

Werkelijk. Vertrouw me op dit punt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl