Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 december 2018

ZIJN JULLIE EEN COMPROMIS AAN HET SLUITEN MET VREUGDE? / Channeling door Brenda Hoffman, 24 december 2018


ZIJN JULLIE EEN COMPROMIS AAN HET SLUITEN MET VREUGDE?
Channeling door Brenda Hoffman, 24 december 2018

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 20 december 2018. http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Velen van jullie vinden dat jullie de 5D-vaardigheden niet zo snel ontwikkelen als jullie zouden moeten – veel zoals in de puberteit het geval was. Jullie zullen ontwikkelen op de juiste snelheid en tijd voor jullie. Jullie vrije dagen kunnen minder opwindend aanvoelen dan in het verleden. Dat is zo omdat jullie meer geïnteresseerd zijn in de nieuwe acties en vaardigheden.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Jullie hebben waarschijnlijk ontdekt dat jullie ondanks de beste pogingen enigszins gebukt gaan onder de activiteiten van de vrije dagen.
Dat is zo omdat jullie niet alleen 3D-verplichtingen nakomen, maar jullie staan ook toe en moedigen zelfs aan nieuwe vaardigheden en aanwijzingen, binnenin jullie.

Waar jullie je nog niet bewust van zijn is dat jullie waarschijnlijk de komende dagen meer vreugde zullen voelen dan verwacht.
Dit is zo omdat jullie de berg hebben beklommen en overwonnen van schuld, schaamte, gebrek aan eigenliefde en angst dat jullie 3D wezen was leven na leven. In plaats van te wensen en te hopen, beginnen jullie de behoefte te voelen om te veranderen, om ervaringen te creëren die jullie innerlijke behoeften beter ontmoeten.


Ook al hebben jullie je voorbereid gedurende maanden, jaren, zelfs decennia, het was pas sinds kort dat jullie je innerlijke wezen toestonden om jullie de aanwijzingen te laten geven. Want jullie geloofden leven na leven dat jullie richtlijnen afhankelijk waren van diegenen wijzer of rijker dan jullie.

Dat wil niet zeggen dat jullie volledig vrij zijn van het 3D- voorschrijven van wetten, maar dat jullie veel verder afvragen dan wat jullie ooit hebben gehad. Jullie zijn niet langer bereid iemand op jullie kosten te sussen - emotioneel of fysiek.

Jullie zijn er klaar voor om jullie nieuwe leven te creëren. Een leven dat mogelijk degenen omvat die jullie nu dierbaar zijn - of niet.
Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuw fysiek lichaam.

Misschien lijkt zo'n verklaring nu niet zo belangrijk. Maar als jullie je aanpassen aan nieuwe behoeften met nieuwe behoeften, zullen jullie begrijpen waar we het over hebben. Want deze behoefte om een nieuw leven te creëren, verschilt weinig van wat waar was toen we voorstelden dat jullie zelfliefde zouden onderzoeken.

De 3D-frase van zelfliefde had weinig betekenis voor jullie totdat jullie begonnen te leven in zelfliefde.

Zo is het voor jullie creaties. Jullie eerste creatieve wensen waren misschien dingen die jullie voort zouden stuwen in jullie maatschappelijke domein - een nieuwe auto, huis, grotere televisie, enzovoort. Dat is totdat jullie je begonnen af te vragen over de behoefte van anderen om jullie te kleineren, negeren, verwijten of beschamen.

In plaats van “overdonderen of intimideren” te accepteren als onderdeel van jullie verwachte leven, voelden jullie de behoefte om terug te praten tegen, te reageren op, uit te wijken, niet willen weten of overlaten aan.

Zo is het nu. Jullie verschuiven van het plezieren van iedereen, om te weten dat voordat jullie echt iemand kunnen plezieren, jullie jezelf moeten plezieren. Voor jullie geluk, is jullie vreugde, jullie licht.
Dat is zo omdat steeds meer wezens van de aarde moe zijn van de humeurigheid, woede, het fysieke geweld, verraad, de arrogantie en alle andere staaltjes van, die iemand aanmoedigen om zich minder te voelen dan ze zijn.

Anderen zullen beginnen af te vragen over jullie vreugde.

Zelfs als jullie nog niet hebt vastgesteld waar jullie vreugde vandaan komt, zullen jullie dat snel genoeg. Want jullie vreugde is afhankelijk van jullie vrijheid van denken en handelen. Terwijl jullie toestaan die deeltjes te stromen, zal jullie vreugde zich door en om jullie heen uitbreiden.

Jullie zijn eigen goeroe, dat betekent dat niemand anders dan jij, jullie, jullie bedroefd of blij kan maken.

Terwijl jullie de energieën vorderen die nu de aarde bewerken, zullen jullie besluiten dat verdriet niet langer jullie vriend is. En dat ondanks de verhalen van anderen over angst en woede, dat hun keuze is, niet die van jullie.

Tot nu toe voelden jullie de behoefte om aan te voelen en vervolgens te reageren op angsten en boosheid, terwijl jullie de vreugden opzij duwden in overeenstemming met de ellende van anderen. "Hoe kan ik blij zijn als mijn vriend lijdt?"

In plaats van te accepteren dat jullie vreugde een belangrijker helende tool is dan sympathieke narigheid ooit kan zijn, hebben jullie je vreugde gecomprimeerd om aan de behoeften van anderen te voldoen.

Als iedereen zijn leven creëert - en dat is het geval - waarom moeten jullie dan hun spel spelen in plaats van jou spel, jullie spel?
Is het niet leuker om te spelen dan te huilen?

Als kind was jullie beste vriend meestal iemand die leuk was om mee te spelen en om mee te praten. Dus nu is het alleen in omgekeerde volgorde. Want jullie zijn in een nieuwe tijd, in een nieuwe rol.

Misschien zullen die vrienden en familie die aanhouden om de behoefte aan angst en pijn te voelen, wensen bij jullie te zijn – of niet.
Dat is niet jullie beslissing – dat is die van hun.
Net zoals jullie nu jullie vrijheid van angst verklaren.

Velen van jullie vragen zich af wat jullie zouden moeten doen of zeggen tegen mensen met fysieke kwalen of emotionele stress. Wat willen jullie zeggen? Willen jullie ze troosten? Verlaten jullie de relatie of helpen jullie ze emotioneel of fysiek te herstellen?
De enige keuze die jullie niet meer hebben, is om ze ten koste van jullie ongeschonden te maken.

Want jullie zijn niet langer bereid om te kalmeren, te vertroetelen of voor hen te zorgen als zij niet bereid zijn voor zichzelf te zorgen. Dat is jullie doorslaggevende factor. Als ze willen dat jullie jullie waarheid ontkennen om voor hen te zorgen omdat ze te bang zijn, te lui of te gevangen in angst om dit voor zichzelf te doen, zullen jullie niet geïnteresseerd zijn in het bevorderen van die relatie.

Sommigen van jullie zitten erover in dat een dergelijke verklaring aangeeft dat jullie egoïstisch en asociaal zijn. Het tegenovergestelde is waar, want jullie claimen julliezelf in een nieuwe vreugdeomgeving. Iets wat jullie hebben gepland en waar jullie julliezelf eeuwenlang aan hebben gewijd.

Jullie zijn vrij en iedereen ook.

Hoe vaak verwachten jullie van anderen dat ze voor jullie zorgen? Hoogstwaarschijnlijk zijn jullie - vanwege jullie sterke punten - de aangewezen verzorger voor veel van degenen die jullie in jullie hart hebben gesloten. Maar dat doen is niet anders dan een ouder die zijn kind beschermt tegen alle pijn en hen vervolgens plotseling vertrouwend in de wereld duwt, in de verwachting dat ze zullen functioneren in een wereld vol angst en falen.

Jullie voorlopers, zijn de vreugdevolle gidsen van degenen die willen volgen. Medelijden hebben met en zorgen voor hun pijn helpt jullie niet - en creëert zeker angst in hen, zich beseffend dat zij niet kunnen zijn zoals jullie.
Want zij zullen 3D angsten blijven vasthouden zonder kennis van hoe ze hun zuiveringsproces kunnen uitroeien of voltooien zoals jullie moesten doen voordat jullie zelfliefde ontdekten.

Jullie zijn niet zelfzuchtig of angstig. Jullie zijn het vreugdevolle voorbeeld dat alleen maar sterker zal worden naarmate jullie je vrijheid om te zijn en hetzelfde voor iedereen verklaren. Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja