Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 3 december 2018

SISTERHOOD OF THE ROSE: BEREID JEZELF VOOR OP WAT STAAT TE GEBEUREN De Val terug in Het Licht.

SISTERHOOD OF THE ROSE:
BEREID JEZELF VOOR
OP WAT STAAT TE GEBEUREN
De Val terug in Het Licht. 

Nu we ons in de keerpunt-fase in het daadwerkelijk realiseren van onze Ascensie bevinden, voelt het moment aangebroken dat je er bewust van wordt gemaakt dat het tijd is om jezelf voor te bereiden op wat staat te gebeuren. Wanneer je een van de relatief weinigen wereldwijd bent, die resoneert met deze boodschap om je voor te bereiden, dan is het aan jou of je daadwerkelijk gaat handelen vanuit dit bewustzijn. Als je niet met deze boodschap resoneert, overweeg je hoogst waarschijnlijk niet eens om ernaar te handelen en blijf je doen wat je altijd hebt gedaan. Of je er nu mee resoneert of niet, handelt of niet handelt, elke mens maakt deel uit van en heeft te maken met wat staat te gebeuren.

WAT STAAT TE GEBEUREN

Alles wat illusie is, is nu exponentieel uiteen aan het vallen. Binnenkort zal er ‘niets-en-niemand-illusie’ meer zijn om je in overleven aan vast te klampen. Als gevolg hiervan vallen we als vanzelf terug in Het Licht en smelten we wederom in dit ENE Oneindige Niets samen. Ook rijst van hieruit door ons eigen creëren onze Nieuwe Aarde op.

Dit gerealiseerd krijgen, is waar we zo lang zo hard voor hebben gewerkt. Het enige wat ieder nu nog te doen staat, is dat je de gehele ervaring zo makkelijk voor jezelf – en het grootste geheel – maakt als mogelijk is. Dit bereik je door je voor te bereiden.

VERSMELT SNELLER EN MAKKELIJKER TERUG IN HET LICHT 

Wat staat te gebeuren heeft invloed op iedere mens. En het zal een allesomvattende en -doordringende ervaring zijn. Hoe deze gehele ervaring zal zijn en waar je uiteindelijk opnieuw begint en het nieuwe gaat creëren, is echter verschillend voor een ieder. 

Wanneer je jezelf naar beste weten voorbereidt, zorgt dit ervoor dat het bewegen door deze keerpunt-fase in het daadwerkelijk realiseren van onze Ascentie zoveel sneller en makkelijker gaat. En je bent minder angstig en overweldigt wanneer er absoluut NIETS meer over is om je aan vast te klampen en je daadwerkelijk terug begint te vallen in Het Licht en er wederom EEN mee wordt.

VANUIT HET LICHT ~ DOOR HET DONKER ~ NAAR HOGER VIBRATIONEEL LICHT 

Met wat staat te gebeuren, beëindigen we iets dat een zeer lange tijd geleden is gestart en wat veel uitdagender bleek te zijn dan we hebben voorzien en verwacht. Het is begonnen toen we “uit” Het Oneindige Niets vielen en beland zijn in een afgescheiden deel daarvan (waarin ook ieder van ons afgescheiden werd). Deze afgescheiden plaats is onze welbekende – 3d – oude aarde. We zijn gevangen komen te zitten in deze donkere illusionaire wereld en de rest is – bijna – verleden tijd. Want NU bewegen we in tegengestelde richting. We staan op het punt onszelf uit de illusie te bevrijden en wederom terug te vallen in Het Ene Licht. Als gevolg van de ontelbare Belichaamde Ascensie ervaringen die ons THUIS brengen, zal de vibratie van Het Licht veel hoger worden en zijn, dan toen we vertrokken. Hierdoor ontspringt uit dit Oneindige Niets onze ook veel hoger vibrationele Nieuwe Aarde.  

HOE VOOR TE BEREIDEN OP WAT STAAT TE GEBEUREN

Wanneer je ervoor kiest jezelf in je dagelijkse leven voor te bereiden op wat staat te gebeuren, kun je jezelf door het onderstaande laten (bege)leiden.

 • Word je bewust van, erken en omarm ALLES WAT JE VOELT en HANDEL vanuit deze gevoelens
 • STOP ermee te geloven en te handelen vanuit dat wat jou – nog steeds – verteld wordt en waarmee je geprogrammeerd bent binnenin de oude aarde omgeving
 • Begin ermee om alles VOOR JEZELF uit te zoeken en laat het nieuwe zich geleidelijk aan vanuit JOU voor je openen
 • STOP MET ‘spiritualiseren’ en interpreteren
 • Ontwikkel onderscheidingsvermogen ten aanzien van gedachten-die-niet-WAARHEID-zijn en de hieruit voortvloeiende emoties en STOP ERMEE ZE AANDACHT TE GEVEN!
 • BLIJF VOLLEDIG AANWEZIG in álles wat je ervaart en laat het allemaal diens Ascensiewerk in en met jou doen TOT HET KLAAR IS
 • Sta het jezelf toe om herhaaldelijk tegen de muur aan te lopen en daarna nogmaals
 • Ga je op je gemak voelen in niet op je gemak zijn
 • Omarm dat WAARHEID “voorbij bizar” is en dat Het je werkelijkheid wordt
 • Ontwikkel onderscheidingsvermogen VANUIT JE EIGEN ERVARINGEN
 • STOP MET TWIJFELEN!
 • Stop ermee te zoeken naar anderen – belichaamd of niet – om jou te vertellen wat je Goddelijke Ascensie Missie is en hoe je deze uit moet voeren
 • NEEM VOLLEDIGE VERANTWOORDELIJKHEID EN STA STEVIG voor wat jij voelt – WEET – dat je moet doen en DOE HET GEWOON ongeacht ‘alles-en-iedereen-illusie’. Dus ook ongeacht de terughoudendheid en angst van je eigen mens.
Onthecht en laat gaan. Onthecht en laat gaan. Onthecht en laat gaan. Eer altijd jezelf, je lichaam en jouw Ascensie proces. Raak gewend aan en voel je op je gemak met het drijven in en zijn van erg dunne hoog vibrationele energie. Sta toe dat jouw Ascensie-Verschuiving plaatsvindt. Gooi je armen wijd omhoog, steek je borst vooruit, open je hart volledig………en laat jezelf wederom terugvallen in Het Licht.

SARA

https://sisterhoodoftherose.nl                  https://ascensiehuis.nl               https://calyxes.org

Wekelijkse SISTERHOOD OF THE ROSE bijeenkomsten

JOUW VOORBEREIDING OP WAT STAAT TE GEBEUREN

NOOIT MEER EENZAAM EN ALLEEN 

Wereldwijd werken we er tijdens de wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten naartoe, dat iedere mens weer terugvloeit in het oneindige NIETS dat we in werkelijkheid zijn. En dat gaandeweg onze Nieuwe Aarde verder vorm krijgt. Een Nieuwe Aarde waarin elke expressie en creatie voortkomt uit het natuurlijke verlangen om dienstbaar te zijn aan het hoogste goed en het grootste geheel. Waarin we ons NOOIT MEER EENZAAM EN ALLEEN voelen en in plaats daarvan - in volledige onverschillige gelukzaligheid en vreugde - ons EEN-ZIJN ervaren. GodGodinEEN. 

Wanneer je ook contact hebt met het allerdiepste verlangen om hierin uit te komen, 
GEEF JE DAN OP VOOR DEELNAME AAN DE WEKELIJKSE SISTERHOOD OF THE ROSE NEDERLAND BIJEENKOMSTEN in AMSTERDAM, DEVENTER en MOOK/NIJMEGEN. Deze bijeenkomsten bieden jou de voorbereiding op wat staat te gebeuren. Ze begeleiden jou terug naar THUIS!