Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 december 2018

Oude resten van jezelf waaien weg zodat de nieuwe jij de ruimte krijgt. / 30 november 2018 / Luc van Ewijk

Oude resten van jezelf waaien weg zodat de nieuwe jij de ruimte krijgt.
30 november 2018  / Luc van Ewijk

Wat een storm waait er. Alle oude delen van jezelf waaien van je af. Zowel emotioneel als patronen. Je lijkt soms weer terug bij af. Maar dat is een oude deel wat even aan het licht komt. 

In de nieuwe tijd. De oude jij werkt gewoon niet meer. Je denkt niet meer op die manier. Nee denken doen we helemaal niet meer. 

Standaard op gevoel. Werken op gevoel. Volgen van je gevoel dat doe je al automatisch. Alleen ben je er bewust van geworden. Bewust van het nu geworden. 

Veel gevoeliger zodat meer energie je kan bereiken. Meer licht je kan bestijgen. Meer wijsheid je kan vinden. Je hoeft het alleen op te roepen.. 

Je weet niet alles. Alleen wanneer je het nodig hebt. Daarom zijn we zo vergeetachtig geworden. We onthouden alleen wat belangrijk is. 


Vol op het nieuwe. Dan wordt de wereld een lichter plek. Als een lantaarn ben je. Want je geeft weer licht. Je leven is ook weer lichter. 

Omdat je niet meer je weg hoeft te vinden. Want je hebt jouw weg gevonden. Je mag het bouwen steen voor steen. 

Een nieuwe toekomst voor de mensheid. Waarin we gaan leven. Van angst naar liefde. De wereld is duister. Maar al het duister wordt in het licht gezet. 

Alle leugens zijn zichtbaar pijnlijk maar waar. Net zolang tot het licht er doorheen brandt. Er is geen verstoppen meer aan. Daarom speelt het spel zich uit. Naar een nieuwe hoofdstuk toe. Dat is de nieuwe aarde.