Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 1 januari 2018

Nieuwjaarskaart 2019


Lieve Broeders en Zusters,

2018 was een jaar van vele veranderingen, de OVERWINNING VAN HET LICHT is op alle fronten duidelijk zichtbaar, voor hen die het willen zien. Het massale ontwaken is in volle gang, wat ervoor zorgt dat alles wat de Cabal probeert om hun macht in stand te houden gedoemd is te mislukken.

Dit is de tijd waar we allemaal op hebben gewacht, het is NU de tijd om onze vrijheid opnieuw op te eisen en te vertrouwen op het GODDELIJKE PLAN wat zich voor ons zal gaan ontvouwen. Alles zal worden zoals het bedoeld is te zijn, een wereld van Liefde, Vrede Harmonie en welvaart voor iedereen en alles wat op Aarde leeft.

Ook in 2019 zal de zuivering van de overheersers gestaag doorgaan, verhoging van het bewustzijn van de mens en een verhoogde kennis van wie wij werkelijk zijn zal ertoe bijdragen dat er eenheid zal ontstaan onder de oppervlakte bevolking.

Leven in Liefde en Licht is de enige manier om gelukkig te kunnen zijn, materie maakt niet gelukkig maar doet ons vergeten dat Liefde dat wel doet. Licht is wat hetgeen wat niet van Liefde is transformeert naar Liefde, en dat is het enige wat is.

Wij danken iedereen die ons in 2018 middels een donatie of op een andere wijze heeft ondersteund.

Donaties zijn voor ons erg belangrijk om het hoofd boven water te kunnen houden, om ervoor te zorgen dat wij ons werk kunnen blijven doen.

"Alles dat Ik  in Liefde Geef
is Gezegend en Keert
Vermenigvuldigd naar Mij Terug"

Alle Liefde en Zegeningen voor u allen, vier het Oude en Omarm het Nieuwe Jaar als een grote stap voorwaarts naar een Nieuwe Liefdevolle Wereld.

Een Voorspoedig Verlicht en Liefdevol Nieuwjaar,

Martien & Ine