zaterdag 15 december 2018

Met de nieuwe energieën ontwerp je jouw wereld. / 13 december 2018 / Luc van Ewijk

Met de nieuwe energieën ontwerp je jouw wereld.
13 december 2018 / Luc van Ewijk

Dansen op de nieuwe energieën. Je voelt de toekomst naar je toe komen. Maar niet te snel. Je vaart er vanzelf heen. 

Je mag alleen in actie komen. Jezelf zijn. Hoe heerlijk is dat. Want er is plek voor iedereen. Zodra je je eigen plek hebt is het leven van jouw. 

Geen blokkades meer. Zo vrij als een vogel. Je hebt zin om te leven. En om je talenten naar buiten te brengen. Te laten stromen. Het kan allemaal, want jij maakt jouw realiteit. Van slachtofferrol naar de schepper in jouw leven. 

Vergeet de angst en de negativiteit in de wereld. Want jij bent kei positief. Een eigen lichtbron geworden dit jaar. Tap je eigen licht af en geef het eerst aan jezelf. 

Aan wat jij in je leven wil. En voor de bouwstenen. De projecten waar jij zo van droomt. Het is groot, maar zeker haalbaar. Je voelt alsof je er al bent. Omdat je volledig in balans bent.

En je neemt op als je jezelf belt. En je een berg aan inspiratie mee geeft. Waarmee je leven weer kunt inkleuren. Het smaakt goed en de geuren zijn top. Alleen niet te hard want dan geniet je niet onderweg. 

Het onzichtbare is voelbaar. Daarmee maakt het dat het mogelijk is geworden. Meer leven en je zorgen zijn weg. Alles ontvouwt zich op dat moment. Wie had dat gedacht zo zie je maar weer. Je bent al je eigen meester.