Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 6 december 2018

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens” / geplaatst: 6 december 201


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 14 “De Nieuwe Mens”
geplaatst: 6 december 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Ziel

De ziel is waarschijnlijk een van de meest complexe onderwerpen waar wij het over kunnen hebben. Allereerst is hij niet lineair. Wat wij hiermee bedoelen is dit: Een lineaire geest zoals de mens die heeft, neigt naar een gedachtenproces dat in een rechte lijn loopt. Logica, overleven en zakendoen. Jullie leven je dagelijks leven door je bewustzijn te gebruiken dat voor het grootste deel lineair is.

Als jullie maar een greintje multidimensionaal worden hebben jullie soorten van visioenen en gebruiken jullie metaforen die jullie in dit land bestuderen. De ziel is een multidimensionaal deel van de mens. Het draagt het deeltje van God dat, letterlijk, de essentie van God is. In de ziel zijn ook de attributen van de Akashakroniek van alle mensen. Als jullie lichamelijk overlijden verlaat de ziel het fysieke lichaam. Jullie gaan dan van gedeeltelijk multidimensionaal en gedeeltelijk 3D naar volledig multidimensionaal. Jullie zagen dit ook in onze boodschap over Elia.