Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 december 2018

MAAK DIT VIRAAL! TERUGKEER VAN DE LICHT ACTIVERING 01-20-2019 / 01-21-2019 / Portal 2012 / 24 December 2018


MAAK DIT VIRAAL!
 TERUGKEER VAN DE LICHT ACTIVERING
01-20-2019 / 01-21-2019
Portal 2012 / 24 December 2018

Het is tijd om opnieuw actie te ondernemen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in eigen hand te nemen! We zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding te lang duurt. Dit is onze kans om het proces collectief te versnellen. Daarom gebruiken we de gelegenheid van de totale Maansverduistering op 20 en 21 januari om een poort te creëren waardoor we ons bewustzijn verenigen en het energieveld rond de planeet verlichten.

Maak dit viraal! Deel het wereldwijd! Plaats het op jullie websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om met ons mee te doen. Als u een alternatief media-kanaal kent, kunt je dit naar hen verzenden. Je kunt een Facebook-evenement maken voor je lokale groep mensen door dit in jouw deel van de wereld te doen. We hebben ook een Facebook-groep nodig voor dit evenement. Je kunt hier een video over maken en deze op YouTube plaatsen.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van massale meditaties op de menselijke samenleving bevestigd, dus ieder van jullie die aan deze meditatie zal deelnemen, kan in feite helpen het Event en de Volledige Disclosure dichter bij ons te brengen: