Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 31 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon op Paaseiland. 6 / 26-31 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 31 december 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon op Paaseiland. 6
26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 31 december  2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


 Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de laatste boodschap van de reis terwijl wij nu op Rapa Nui zijn, wat voor sommigen Paaseiland is. Wat kunnen wij zeggen dat wij nog niet hebben gezegd? Misschien hebben degenen die luisteren en lezen een opfrissing nodig over wat wij nu al negenentwintig jaar vertellen.

Lieve mensen, er is een realiteit die op de planeet niet is herkend. De evolutie schiep de mens niet. Er was een tussenkomst en er zijn nu wetenschappers die dit bestuderen. Hoe ontvingen jullie 23 paar chromosomen? Waarom hebben alle anderen die onder jullie staan er 24? Waar is die beroemde ontbrekende schakel waar de biologen naar op zoek zijn? Wij hebben jullie verteld waar deze ontbrekende schakel is. In de sterren! Jullie zijn een product van interventie vanuit de sterren! Er zijn mensen die dit horen en zeggen: “Dat gaat mij een beetje te ver. Dit kan niet zo zijn!” Toch lijkt alles in de biologie hierop te wijzen.

Lieve mensen, laat mij nogmaals vragen: Geloven jullie echt dat jullie in dit melkwegstelsel van miljarden sterren, alleen zijn? Met de leeftijd van het melkwegstelsel en de leeftijd van de mensheid weten jullie niet dat jullie nieuw zijn! Jullie zijn er net! Er zijn prachtige beschavingen en planeten in dit melkwegstelsel waar jullie niets vanaf weten, maar die jullie kennen! Laten wij even ons gezond verstand gebruiken. In de laatste twintig jaar heeft de wetenschap ontdekt dat bewustzijn de natuurkunde beïnvloedt. Voor het eerst begrijpen jullie nu dat wat jullie denken feitelijk een effect heeft op dingen die jullie kunnen zien. Kunnen jullie je een gevorderd ras voorstellen dat hoog bewustzijn heeft? Wat als zij een miljoen jaar ouder zijn dan jullie? Wat als zij door hun bewustzijn de Eenheid van de Schepping begrijpen? De meesters van de planeet zeiden dat jullie God binnenin je hebben.

Meer lezen >>>