Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 30 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon op Paaseiland. 5 / 26-31 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 30 december 2018


Live Kryon Channeling:
Kryon op Paaseiland. 5
26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  30 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De groep zit op een vriendelijke heuvel in de zon, in het gras en wij gaan door met de channeling op Paaseiland, Rapa Nui. Er waait een vriendelijk briesje.

Vandaag, lieve mensen, hebben jullie van de sjamaan gehoord. Degenen die sjamanenenergie hebben vertellen verhalen. Deze verhalen gaan altijd over hun leven en dat van anderen om iets duidelijk te maken. Op deze manier gaat het altijd zo met degenen die op een sjamaanse manier onderwijzen zodat zij de waarheid persoonlijk bij jullie brengen. Vandaag heeft de sjamaan jullie dit verteld: dat alles wat jullie wensen binnenin is. Deze sjamaan is oorspronkelijk zeggen ook andere sjamanen. Lieve mensen, als jullie luisteren naar zijn wijsheid kunnen jullie voor jezelf ook oorspronkelijk zijn. Is het niet interessant dat wat de sjamaan jullie wil vertellen uit het verleden komt? Voor degenen van jullie die naar de channeling van Kryon hebben geluisterd: dit is hetzelfde. Er zijn kernwaarheden op deze hele planeet en de Ouden hebben die altijd met zich meegedragen. Daar is een reden voor, lieve mensen, en ik ga het daar straks over hebben.

Meer lezen >>>