Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 28 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon op Paaseiland. 3 / 26-31 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 28 december 2018


Live Kryon Channeling:
Kryon op Paaseiland. 3
26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  28 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
  
Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Alweer vraag ik aan de voorouders toestemming om deze boodschap te brengen. Ik wil dat jullie je bewust zijn van de energie van de voorouders die hier waren en niet alleen de voorouders die worden vertegenwoordigd door de beelden. Er is hier een diepe Akasha, zelfs van de planeet en van degenen die deze planeet zeer lang hebben bevolkt. Lieve mensen, zelfs de Rapa Nui die hier leven ontdekken nog nieuwe energieën van dit eiland; zelfs met een toename van het toerisme! Er is een hernieuwing van de heiligheid van bepaalde plaatsen en dit komt omdat steeds meer mensen hen voelen.

Ik wil het nu over jullie hebben; de mensen in de groep; niet degenen die later luisteren en lezen. Er is al aangegeven dat jullie in de baarmoeder van Gaia zitten. Dit is een metafoor. Jullie zijn in een grottencomplex ietwat onder de grond, een plek die in het verleden voor vele dingen werd gebruikt. Wat voelen jullie nu? Dit is jullie tweede dag. Het is nu tijd voor jullie om dingen te gaan voelen, als jullie dit al niet doen! Ik wil niet dat jullie vreemde energie voelen; ik wil dat jullie de energie voelen die hier voor jullie was achtergelaten. Ik wil dat jullie vrede voelen, welwillendheid en liefde. Dit is dan het bewustzijn van de Lemurier….lang voordat hier de beelden waren….lang voordat er burgeroorlogen waren…kwamen degenen die puur waren. En, lieve mensen, zij lieten een energie achter die jullie persoonlijk kunnen voelen. Vaak zullen bovennatuurlijk begaafde mensen naar deze plaatsen komen en zij zullen ernaar zoeken om vreemde dingen te voelen en zij zullen een energie voelen en zij zullen voelen dat zij hier zijn om het eiland te zegenen.

Meer lezen >>>