Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon op Paaseiland. 2 / 26-31 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 27 december 2018


Kryon op Paaseiland. 2
26-31 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 27 december  2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur
  


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de tweede channeling op de Rapa Nui. Wij bevinden ons op een bijeenkomstplaats en voordat ik met de boodschap begin zeg ik dat dit er een is die speciaal en belangrijk is voor Rapa Nui. Niet de mensen van Rapa Nui, maar de bezoekers. Rapa Nui zijn hier al heel lang met de Lemurische energie; er hoeft hier niets geactiveerd te worden. Er is hier niets dat gezegend dient te worden want dit is Lemurische grond, en daarom wil ik even een moment nemen. Ik vraag de voorouders van deze plaats om toestemming voor deze boodschap – een prachtige boodschap van bekrachtiging en eer voor alles wat hier is, en dank voor de overeenkomst die er tussen ons is.

Lieve mensen, er zijn niveaus van bewustzijn. Het basisbewustzijn dat jullie kennen is in de mens. Maar de Pleiadiers leerden de Lemuriers zorgvuldig dat bewustzijn natuurkunde is, het kan overgebracht worden. Het kan veranderd worden. Hoe kan men Lemurie feitelijk definiëren? Tot nu toe hebben jullie het gezien als een plaats. Dit is niet zo. Het is een bewustzijn! Het is een bewustzijn van de eerste voorouders, van de Pleiadiers die mensen waren. Overal op dit eiland zijn er symbolen van vruchtbaarheid; wij hebben jullie deze informatie heel vaak gegeven. Jullie kwamen van de sterren! Jullie hebben hun DNA! Dit vereist een geboorteproces en jullie vinden deze waarheid, deze kernwaarheid, hier, op dit eiland! De Lemuriers kwamen hier. Dit was een deel van Lemurie omdat het hun bewustzijn was dat ervoor zorgde dat dit tot Lemurie ging behoren. Jullie zullen op andere plaatsen gelijkaardige dingen vinden, maar ik wil dat jullie onthouden wat ik over het eiland van Lemurie heb verteld….afgelegen, puur en nog steeds hetzelfde. Toen zij hier kwamen ter ere van de Zeven Zusters, werd er een standbeeld opgericht met daarin het bewustzijn dat zij kenden. Zij gingen door met de lessen die zij zelf hadden ontvangen, en een deel hiervan was, dat bewustzijn ergens aangebracht, geplaatst kan worden. Je kunt feitelijk bewustzijn op plaatsen aanbrengen.

Meer lezen >>>